yeri geldi anne yerine koyduk yeri geldi baba yerine koyduk
Anne babadan sonra hayatımıza yön veren pek kıymetli öğretmenlerimize buradan selamlarimizı iletiyoruz
Yeniden öğretmenler gününe ulaşmak dileğiyle
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
İlkokulda anne-baba, Lisede ağabey, Üniiversite de ise arkadaş görevini başarı ile tamamlayan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.
Aslında buradan günün önemine binaen, üyelerimiz öğretmen isismelrini de belirterek direk selam gönderilmesi sağlansa daha etkin olur düşüncesindeyim.
Bu vesile ile, merhum babamın görevi gereği bulunduğumuz Zara'da, 70'li yılların başında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu aklıma geliyor. İlkokul Müdürü İbrahim Kaçaklar, Nuri Çakmaklar (Kel Nuri'ler) Hatice Sevim/Erdem'ler, Hocalarım ellerinizden öpüyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
oğretmenlık son zamanlar da çılelı,sabır ısteyen bı meslek halıne geldı,kadro bekleyenler,atama bekleyenler, 24 kasımda ogretmen adayları yemın edıp goreve başlar,
Bu vesile ile, merhum babamın görevi gereği bulunduğumuz Zara'da, 70'li yılların başında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu aklıma geliyor. İlkokul Müdürü İbrahim Kaçaklar, Nuri Çakmaklar (Kel Nuri'ler) Hatice Sevim/Erdem'ler, Hocalarım ellerinizden öpüyorum...
Ben de ilk öğretmenim aynı zamanda komşumuzdu ÖMER CAHİT YILDIZ a saygılarımı sunarım.Ablam dahil tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...