bence çok saçma düşünceler var oynamasına gerek yok transfer yaptık diye alınmıştır diyen taraftar zihniyetini kınıyorum bu takıma ne zaman adam gibi adam alınacak diyenleri kınıyorum (en basiti grosıcki) takımına bu kadar düşman olmasını kınıyorum
__________________ O FORMAYI GİYEN HERKES BAŞ TACIDIR
Sanki çocuk oynatıyorlar taraftar bilinçsiz değil ne koyarsan önü yemiyor artık en kısa sürede açıklama bekliyoruz bu oyuncular ne zaman düzelecekler sakatlıkları nedir
Sağolsunlar bugüne akdar hangi konuda taraftarı aydınlatacak açıklamada bulundular ki bunda bulunsunlar ????
Hoş uğuru ısrarla takımda tutan teknik zakaya sahip teknik ekipten fazlasını da beklemek hata olur ya neyse
Kırmızı beyazlı ekibimizde yeni sezon hazırlıkları bu akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam ederken, Çek futbolcumuz Milan Cerny’nin de çalışmalara katılması teknik heyeti sevindirdi.
Bir günlük izinin ardından Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’nde saat 18:00’de başlayan ve 80 dakika süren antrenmanda Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın yanı sıra, yardımcı antrenörlerimiz Bülent Albayrak, Kenan Oktay, Orhan Kaynak, Yunus Kaya ve analist Burhan Kalaç hazır bulundu.
Antrenmana sakatlıkları süren Kerim Zengin ve Tomas Rada katılmazken, Kerim Zengin’in aksi bir durum olmadığı taktirde bir hafta sonra çalışmalara başlayacağı açıklandı. Sakatlığı sona eren yeni transferimiz Milan Cerny ise ilk kez takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.
Hafif tempoda düz koşu ile başlayan akşam antrenmanı ısınma hareketleri ve 3 grup halinde yapılan 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. Ardından yarı sahada çift kale maç yapan Yiğidolarımız antrenmanı tamamladı.Antrenmanı As Başkanlarımız Uğur Akkuş ve Ekrem Munar’da takip etti.
Futbol A takımımız, yarın (23 Ağustos 2011 Salı) sabah 11:00’de ve akşam saat 18:00’de yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Antrenman basına açık olacak
__________________ "DÜNYA FANİ KUL İBRET NEFSİNİ YEN VE SABRET,GÖNÜL GÖZÜYLE SEYRET SULTAN TACI BOŞ EYLER..."
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı İbrahim58070'a Teşekkür Ediyor...