Maçta göze çarpanlar : ?
mersin takımı kalecisinden forvetine kadar hatasız oynaması sivassporun sonderece isteksiz beceriksiz olması mersinin aldığı adamların hepsi cuk oturmuş helalolsun yönetimlerine daha nobre filan oynamadı oda olsa sağlam 6 7 olurdu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
ilk 10 dak sivasspor baskı kurar gibi olsada daha sonra mersin oyunun kontrolünü aldı onlar oynadı biz seyrettik 2. golden sonra sivasspor oyundan düştü mersinli oyuncuların tamamı süper oynadı kalecileri de mitroviç burhan enduka serdar yanık desauza stepenov cluo hepsi tam kapasiteyle oynadılar belkide sezonun en iyi topunu oynadılar nerde ts yle oynadıkları nerde bizle oynadıkları oyun hakederek kazandılar sivassporda grosecki atıf olmadan pozisyona bile giremedik anlıyana 
Maçın en iyisi kimdi : ?
bizde kötülerin içinde en iyisi ziya rakipten hepsi iyiydi
Maçın en kötüsü kimdi : ?

bizim takım komple kötüydü rakip te kötü yoktu
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

okadar kötü yönetim göstermedi penaltıyı vererek mersini rahatlattı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :yanlış kadro ve taktikle başladığını düşünüyorum uğurun bölgesi otoban oldu 2 golüde ordan yedik uğurun bittiğini görmesi lazımdı erhan 100 defa daha iyioynardı defansdan top çıkaramadık bunu iyiyapan raynoch yoktu bilmiyorum atıf grosecki nasıl sakat oldu onlarsız pozisyona giremedik neticede çok önemli 3 puan bıraktık rıza hocanın özel dertleri nedeniyle takımla yeteri kadar ilgilenemiyor istediği transferlerde henüz alınmadı bülent albayrak daha iyi oynatır bence

[/b]