Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Laf olsun diye !...
Alt 19.02.2013, 20:31   #31
gogohan
Yiğido

192 Mesajına 346 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 gogohan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Laf olsun diye !...

eğer akşamki pieck hazır olmayan piekse maşallah demek lazım.
hocam bu futbolcuyu sen almadın diyemi oynatmıyorsun yoksa daha bilmediğimiz başka olaymı var.
bu adam nasıl oynatılmaz hocam.
ya biz yada sen kafayı yedin.
gogohan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gogohan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2013, 20:39   #32
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1455 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bizim takımda bir kümeleşme, bir hizipleşme ve bir tebaa sorunu var. Bu Kasımpaşa maçı ile ayyuka çıktı. Gereken açıklamayı Yalçın abi yaptı. Adama bilmem nereleri ile gülerler. Bu oyuncu değişikliğinin iki açıklaması olabilir
1-Ben Aatıfı oyundan alıyorum çünkü yoruldu ve biz 10 kişi kaldık daha fazla gol yememek adına çıkardım.
2-SAÇMALIK...

Ne taraftan bakarsanız bakın ikiside Saçmalığa giriyor. Adam kornerden kafa vurmaya geliyor hemde 2 kere zaten mağlupsun ha bir yemişsin ha 2 yemişsin. Tamam Uğur hakkında konuşmak istemiyoruz. Nihayetinde bu kulübün kaptanıdır, ağabeyidir ama biz bu değişikliği Hayrettin kardeşimiz olsa bile diyecektik. Seyrediyoruz La Ligayı Bundesligayı Premier Ligi, mağlup olan takım forvet sürüyor, galipler ise defans. Bırakın bu ligleri tüm Dünya liglerinde döngü aynı. Vallahi inanın aklıma geldikçe gülüyorum.

Yazmıyorum daha,
Küstüm Rıza Hocaya!!!

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2013, 20:41   #33
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 510 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hocaya bir sorum var galata saray drogbayi bizden sonra aldi ama bizden önce oynatti siz piech i kac haftadir oynatmiyorsun ne imis arkadaslarini tanimiyor pekiya drogba ne cabuk tanidi bunlar
Drogba gelmeden önce 6 ay Türkçe kursuna gitmiş, sizin haberiniz yok!

Boşuna Rıza Hoca'yı suçluyorsunuz. Gençlerbirliği'nin yeni forveti de, Elazığ'ın yeni oyuncuları da velhasıl tüm yeni transferler takır takır Türkçe konuşuyor! Piech'in Türkçeyi iyi bilmesi lazım(!).

Hem bu gibi oyuncular oyuna ne zaman girerse girsin 3-5 tane gol atıp takımı kurtalmalı!(ymış)
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mete209'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2013, 20:54   #34
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Polonyadan haızr gelen bir Piech hazır değil diyerek oynatılmıyor ama ne hikmetse 1 yıldır top oynamayan Sercan hemen sahaya sürülebiliyor...İkisi de bu takıma yeni gelmiş ve ikisi de tanımıyor...E o zaman hangisi daha hazırsa neden sahaya o sürülmez?

Uğur Kavuk'un bu takımdaki torpili veya oynama zorunluluğu nedir? Ve son kasımpaşa maçında hangi akla hizmetle oyuna sürüldü? Biz önde olsak veya maç 0-0 olsa ve 10 kişi kalmış olsak tamam derim en azından puanı korumak adına defansa takviye yapıldı..Ama hem gerideyiz hem de hücum veya orta saha adamına ihtiyaç varken uğur efendinin sahaya sürülmesi adeta fıkralık bir olay!

İşte bu nedenlerden dolayı burada hoca eleştiriliyor yoksa kimsenin hocaya düşmanlığı veya art niyeti yok en azından ben kendi adıma böyle söyleyeyim...Bu seneki sorun hem hocanın hem de takımın istikrarsız gidişi..Hocanın olmadık tercihleri...Göz var nizam var, futbolun görünen basit şeylerini yapmayıp daha sonra çıkıp klişe laflar ederseniz kusura bakmayın eleştirilirsiniz...Herkes Rıza hocanın ilk geldiği yılı hatırlasın ne güzel herşeyiyle kendini takıma vermiş ve istediği transferleri söke söke yönetime yaptırmıştı...Ve ben de dahil hepimiz hocayla uzun vadeli çalışırız inşallah diyorduk..Ama bu sene bjk sevdası kabaran hoca herşeyi kenara attı, ne kendini gerçek anlamıyla takıma verdi ne de ilk geldiği yıl gibi transferler için ısrarcı oldu...Hocamız Sivaslı diye dokunulmaz değildir elbet...Burda Rıza hocayı aşırı sevenlere de saygım sonsuz ama göz var nizam var hocanın bu yıl yaptığı bariz yanlışları da görmez veya saklamaya çalışırsanız ayıp edersiniz..İşte gördük, 2 hafta iyi sonuçlar daha sonra hemen puan kaybı..Bu sene tam bir istikrarsızlar takımı olduk.Ve malesef bu takım bu sene giderek antep - gençler gibi orta sıra takımı kimliğine büründü..Bu sene başında hocanın bjk durumu ve sözleşmesine bile o maddeyi koydurmasından sonra artık Rıza hocayla sezon sonu yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum...

Piech hazır değil dersin 1 yıldır oynamayan Sercanı anında sahaya sürersin, Kasımpaşa maçında da yenik durumdayken Uğur Kavuğu dalga geçer gibi oyuna alırsın!

Bu kadar kendiyle çelişen bir hoca olmaz, olamaz....
Alt 19.02.2013, 21:29   #35
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vazgeçilmiyor işte nasıl bir torpil varsa bu topçuda...
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2013, 21:36   #36
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1612 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Güzel bi yazı olmuş tamamına katılmasam bile bu güzel yazının çoğu yerine katılıyorum, Elimizde olan kadro belli maça çıkacak kadro yedekte bekleyen futbolcumuz belli ama bu futbolcuları nerede nasıl değerlendiririm düşüncesi malesef henüz belli değil bundan sonrada zor belli olur.

İyi oynayalım kötü oynayalım yenelim yenilelim bunlar futbolun içinde olan şeyler ama oyuna nerede nasıl kiminle hamle yaparım düşüncesi malesef Rıza hocamızda yok, Rıza hocamız skora bakmaksızın birde ikinci yarı başlarında oyuna müdahale edip gerekli değişiklikleri yapacağı günleri büyük bi heyecanla bekliyorum inşaallah fazla beklemeyiz.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2013, 21:38   #37
Rallim58
Gast

Sivassporumuzun yükselen "uğuru" olarak görmemiz daha uygun olur...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2013, 21:44   #38
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

doganın torpili vardı ondan kurtulduk ugurunda torpili var ama ondan kurtulamıyoruz
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2013, 21:44   #39
alibababali
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alibababali FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar ne kayiracaksin nede kin gudeceksin bu sene tum takimlar birbirini yenebiliyor sivassporun menfaatine yorum yapacaksin oynanan oyuna gore kiritik yapmak lazim bende iki hafta once yorum yaptim riza hoca istifa ederse bu takim kume duser dedim o ayri ama kasimpasa macinda son dakikada bir sifir yenikken bir mudafaa oyuncusunu oyuna almak tam bir komediydi bu kadar sacmalik gormedim
alibababali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2013, 22:02   #40
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Yenildiğimiz bir maç sonrası hocaya olan bu haklı !!! eleştiriler, yenildiğimiz için değil. Galip geldiğimiz çok maçta bile, hocanın anlamsız oyuncu değişiklikleri hep eleştiri konusu olmuştur.

Şu artık belli ki, hocamızın oyunu okuma ve oyuna kenardan müdahale etme yeteneği ( hadi haksızlık olmasın sıfır demiyim ama ) çok az. İnatçı bir yapıya sahip olması ve kendi bildiğinden taviz vermemesi, ona ve takımımıza zarar vermekte.

Anlamsız bir uğur değişikliğini ben sadece şuna yoruyorum. Uğur maç başı parasını alsın diye oyuna almıştır. Kıyakçılığın sonu da nereye varır bilinmesi lazım...

8taş maçında Piech'i 11 de görmek istiyoruz...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
diye, laf, olsun

Seçenekler Arama
Stil