Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş bu sitenin daimi müdavimleri arasında idi... Bir çok yorumlarını beğenir çok da severdim... Lakin son zamanlarda kendini siteden uzaklaştıracak söylemlerde bulunmuş ve kalp kırmıştır. Kendi isteği ile giden bir arkadaşımızın bu tarz yaklaşımlarda bulunması içimizi acıtmıştır kısaca. Onu seviyoruz ama sitenin de bir etik kuralı vardır. Bunuda unutmamak gerekiyor.
|
Onun ayrilmasi hararetli Carlos tartismalarindan ötürüdür.Ogün ben bu olaylar ceyran ederken bu tartismalara istemiyerek sahit oldum.34MUAMMER58 nikli arkadasimiz tahminimde yanilmiyorsam atmisli yaslarin üzerindeydi.
O önce site yönetiminin dikkatini cekmis ve bu hususda yardim talep etmisti.Bu talebe müdahale edilmemesi sonucunda ok yaydan cikmis ve bu siteye bir daha girmiyecegini beyan etmisti.
Benim sahis olarak bu tartismanin icerisinde olan aktif kisilerle veya 34MUAMMER58 nikli arkadasimizla ters düstügüm bir konu yok.Beni derinden üzen sey bu arkadasin siteden ayrilmasi olayi.Sivasspor´u bu derece seven insanlarin fikirlerine herzaman ihtiyacimiz olacaktir.
2007´den beri ben bu sitedeyim o yillardan cogu kimse bu sitede yok artik,belki saglik sorunlari var,belki zamanlari yok ama bir türlü o eski nikleri ve eski isimleri göremiyoruz malesef....