Eneramo tek forvet olmuyor eger tek forvet oynayacaksa yetersiz ama hocamız cıft forvet oynarsa kalmalı.Ama nonda holosko gıbı pınto gıbı cok sut ceken sureklı gol arayan bır yapıda golcu lazım.Mehmet yıldız bızdekı üc yıl oncesine döndü karabukte hep sut atıyor kaleyı zorluyor.geri gelmesini isterdim.
Bence Fanatik yine sallamis.
Daha 5 gün önce TV8'e konuk olan Riza hoca Eneramo'nun sözlesmesinin sezon sonu bitecegini, istedigi takima gidebilecegini söyledi.
Hatta Faik Cetiner, Sinan Engin falan Riza hocaya su soruyu yönetti:Hocam Eneramo ile uzatmayacakmisiniz? Riza hoca da kem küm etti. Sivas'ta sosyal hayat kisitli, futbolculari tutmak zor falan filan dedi..
Ben Objektifim. Isine gelen habere sazan gibi atlayan, isine gelmedigi zaman aaa kaynak FANATIK diyenlerden degilim.
Herkese TV8'in pazartesi programinin tekrarini izlemesini, ona göre yorum yapmasini tavsiye ederim.
Benim anladığım Rıza Hoca Eneramo'yu istiyor.Ama kara boğa Siva'ta ortam olmadığı için gitmek istiyor.Futbolcu mutsuz olursa oynatamayız düşüncesiyle kalmasından yana değil gibi gözükmüş o kadar.
bence olmazsa olmaz bir oyuncu değil..bir kere çok bencil adamda pas verme diye birşey yok.. e haliyle durum böyle olunca başkalarıda ona pas vermez..eğer yerine bitirici bir forvet alınırsa gideblir sorun yok
[QUOTE=58fil;780421] Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve attığı 11 golle Sivasspor'u sırtlayan Micheal Eneramo, yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek.
*** kim alırkı onu o kadar gol kacırıyor başka yerde olsa kapı önüne koyarlar,
***rasmusen gidişine cok üzüldüm bence süper golcuydu resmen gol koklardı
Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve attığı 11 golle Sivasspor'u sırtlayan Micheal Eneramo, yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek.
*** kim alırkı onu o kadar gol kacırıyor başka yerde olsa kapı önüne koyarlar,
***rasmusen gidişine cok üzüldüm bence süper golcuydu resmen gol koklardı
Kardesim sana Katiliyorum ellerine saglik
Yanlışsam lütfen düzeltin ama Sandro'yu 2 maç üst üste oynarken göremedik.(90 dk olması önemli değil) Rıza hoca bir çok sefer Cihan'ı denemesine rağmen (üstelik kötü performansına rağmen) Sandro'ya şans vermedi.Hangi performansı baz alınarak beklentiler karşılanmadı merak ediyorum.