Ben bu sitede birseyi gördüm: Cogunluk yazdigi baslik altinda son mesajlari okumuyor. Eger okumus olsa 4 kisi ayni haberi arka arkaya kopyalamaz
Muhtemelen bu yazdigimi okumadan ayni haberi birazdan bir baskasi daha paylasir
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Ben bu sitede birseyi gördüm: Cogunluk yazdigi baslik altinda son mesajlari okumuyor. Eger okumus olsa 4 kisi ayni haberi arka arkaya kopyalamaz
Size bu konuda katılıyorum Bienvenu ile Fanatik'te çıkan haberi bu başlıkta siz paylaştıktan sonra aynı haberi konu açanmı dersin peş peşe link haber atanmı dersin herşey var. Sen uygun başlıkta bişey paylaşıyorsun başka biri onu alıp yeni konu açıyor, Ben uygun başlıkta bişey paylaşıyorum onuda başka biri konu açıyor.
Size bu konuda katılıyorum Bienvenu ile Fanatik'te çıkan haberi bu başlıkta siz paylaştıktan sonra aynı haberi konu açanmı dersin peş peşe link haber atanmı dersin herşey var. Sen uygun başlığa bişey paylaşıyorsun başka biri onu yeni konu açıyor, Ben uygun başlıkta bişey paylaşıyorum onuda başka biri konu açıyor.
6. sayfaya bakarak paylaşım yaptım.Aynı haberin linkini paylaşmamız sizi neden rahatsız etti bende onu anlamadım
Ben bu haberin fanatik de ki yazılanını kopyaladım zaman diğer arkadaşların aynı haberiökopyaladığını görmedin sabah erken saatlerde yapmıştım bunu değerlendirme yaparken insanları kırıcı cümlelerden uZak durmanızı tavsiye ederim hoş olmuyor
babalarıynan anlaşıldıysa mecbur gelir. babsıda sivas demiş mecbur sivasa gelecek hiç endişem yok
İyi de gardaş, devreye para babaları ( Ciner grubu ) girince o iş biraz sakat. Her ne kadar Aziz yıldırımın bizim başkana söz vermiş olmasına rağmen bu iş olmaz artık.