Cevap: Kupa'da Gruplar Belli Oldu
Ben arkadaşlar kadar iyimser olamayacağım maalesef. ''Dua'' nickli arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Akhisar maçını seyrettikden sonra benim kafamdaki soru işaretleri ''kalın ve altı çizili'' imge ile belirdi diyebilirim. Özellikle Avrupa arenasına gidecekseniz ve amacın eşittiri Kupa ise, ligi şöyle böyle idare edecek ama kupaya şiddetle asılacaksınız. Bizim guruba baktığınızda, bu amaçla oynayan biz dahil 4 takımı görebiliyoruz. Ama diğer gurupda Galatasaray mahalle takımı hariç, mutlaka 2 amaçla oynayabilecek takımlar mevcut. Birisi Tokatspor onu saymıyorum bile. Tamamen Türkiye Kupasına güzellik katma niyetinde oynayacaklar. Diğeri ise Elazığspor, birinci amacı ligde kalmak diğeri ise kupada ilk 2 ye girmek için uğraş vermek. Bence can derdi kupadan daha önemli. Üçüncü takım ise Antalyaspor, eğer bir iki maç kaybederse oda o potaya dahil olacak. Ama gel gelelim bizim guruba. Aynı potaya yakın eşdeğer 4 takımın mücadelesi olacakki kıran kırana. Kıl ipliği üzerinde tökezlemek bile tehlike arz edecek. Özellikle Akhisar bize ters gelen hüviyete sahip bir takım. Ne oluyorsa yenemiyoruz. Bursa Eskişehir ise kendi sahalarında bizden daha favori olarak çıkacaklar. Hani şöyle bir tabir vardır. Ölüm gurubu diye. Tabiri caizse cuk oturmuş bizim gurup için...
Gelelim bize.. Pembe tablolar çizememe nedenim ise ''serdar'' kardeşimin yazısında olduğu gibi yarım forvetimizin bile olmayışı. Defansımızın göbek kısmının aksaması ve buna mukabil Aatıfın form grafiğinin düşüş trendinde olması. Bu düşüncemi ve tezimi bir nevi doğruluyor. Ama bu demek değil ki biz kötü takımız. Kesinlikle böyle algılanmaması lazım. Ama eksiklerimiz diğer 3 takıma göre biraz daha fazla. İşte bu durumda araç ve gereçlerimizi ona göre çantamızda bulundurmalı. Yoksa hemen hazırlamalıyız. O zaman göğsümüzü gere gere bir nolu favoriyiz diyebiliriz
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|