Cevap: Maçı Değerlendirelim
Arkadaşlar maalesef bizim oyuncularımızda ruh yok, adamlar hep kendilerini yere atarak oyunu soğuttular,
Gördüğüm kadarıyla aaltımızdaki takımlarla makas kapandı gibi, bir ara liderlede en alttaki takımlada aramızda 10 puan var idi, önümüzdeki maçlarıda düşünürsek korkarım düşme adaylarının en başında Sivassporumuz olacak,
çünkü altımızdaki Akhisar dahil tüm takımlar bizden güzel oynuyorlar, Sonumuz hayırlı değil,
Burada ben en büyük eksikliği ve düşüncesizliği Transfer döneminde iyi oyuncular yerine vasat oyuncuları alan Yönetime buluyorum, lakin diğer takımlarda gıpta ile izlediğimiz gol ayaklarının maliyeti yüksek oyuncular değil
buda gösteriyor ki yönetim geleceği göremiyor, her yenilgide hem para kaybediyoruz hem puan kaybediyoruz, oysa iyi oyuncular alsalardı hem para kazanacaktık, kendilerini amorti edeceklerdi,hemde puan kazanıp bu sıkıntıları yaşamayacaktık.
Allah sonumuzu hayra çıkarsın biliyorumki yiğidoların büyük çoğunluğu aynı sıkıntı ve endişeleri yaşıyor. hızla Bank asyaya doğru, bunların aklı başına gelipte transfer tarihi bitmeden durumumuzu dikkate alarak yine de transfer yapacak kapasitede ve akılda değiller.
Tekrar ediyorum, Uğur-Adem-Kadir-Pedriel ve dahi Erman takıma katkılı olacak oyuncular değiller...
|