Ayrica Fatih hocanin yardimci seciminide cok begendim. Gecen sezon ilk yari bitiminden itibaren Hamza Hamzaoglu Akhisar ile müthis bir tirmanisa gecti oyuncularini resmen diriltti ve takima cok iyi moral verip tabi Gekasinda yardimiyla ligde kaldi. Milli Takimda dibe vurmak üzere o yüzden bir agresif hoca birde psikolog rolünü üstlenen yardimci ile 4/4 yapariz insallah ama tabi diger maclarada bagli..
bir koltukta 2 karpuz taşınmaz fatih terimin hocalına kimse laf edemez de,bunlar geçici pansuman tedbirler boştaki hocalar şenol güneş tsde basarılı olamadıki basarılı olduğu dönemde gs agırlı bi kadro vardı o grup daıldı,mustafa denizli nedenn nazlanıyor anlamadım kendini ne sanıyor rizeye hoca oluyorda milli takımımı begenmiyor anlamadım,ne minnete yarıyorki bu basarızlığın teknedeni abdullah avcı değil tff baskanıdır ,hep ahbab çavuş ilişkisiyle hoca atarsan milli takım dibe vurur böyle avrupayı takip eden kim YOK,türkiyeyi takip eden kim YOK nasılsa 4 büyütülmüş takımların kadroya giremeyen oyuncuları var
ben fatih terimin futbol bilgisinin Şenol güneşin yanında sıfır bile olacagını düşünmüyorum adam tam bir yalama Şenol güneşin anlaşılan DAYISI YOK tek fark bence bu buda türkiyede futbolu yönetenlerin ayıbıdır