Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor yarın toplanıyor
Alt 04.09.2012, 10:10   #11
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor yarın toplanıyor

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
inşallah maçı televizyon verir. NOT-yöresel kanallarımıza duyurulur.
aladdin ankaradaki maçı vermeyen çeçenistandaki maçımı verecek
Alt 04.09.2012, 10:49   #12
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 523 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

elazığ sivas maçını elazığ kanalının verdiğini fener maçındaki kalabalığı görünce belki bizim yöresel kanallarımız SİVASLI olduğunu hatırlar ve utanırlar.
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2012, 11:12   #13
harbiyiğido
Yiğido

harbiyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 harbiyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

trabzon maçı için birkaç değineceğim konu var kadromuz bence yeterli birtek korcanını sakatlığı üstüne kaleci alınması lazım borjanı beğendim hocanın bir görüşü var pedriel ... adamın mevkisi forvet ve gidip onu kanatta oynatıyor onun yerine grosicki oynar birde doğa var kaç kere atağa çıkarken pas hatası yaptı daah ne kadar sabredeceğiz onun yerine de mehmet nas var rajnohu oyuna sokuyor o da sstoperde iyi oynuyor .... son olarakda ziya ve uğura dikkat çekmek isterim ziya ayağına gelen topu rastgele vuruyor uğur toplara hızlı dalıp çabuk çalım yiyor bunları görerek çözüm bulabiliriz defanda murat akça oynasın ... önümüzde uzun bir süre var iyi hazırlanmalıyız sakatlarımız düzeliyor oyuncular hazır duruma geliyor ... doğru kadro ile trabzon deplasmanından 3 puan alacağımızı ümid ediyorum .. birde tarafatra değinelim maç seçmeden her maça gitmeleri lazım bahane uyduranlar var gerçek taraftrar takımının yanında olandır ... yeryüzünde 7 milyon sivaslı sivasda ise 350.000 !!!
harbiyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2012, 13:30   #14
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
harbiyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzon maçı için birkaç değineceğim konu var kadromuz bence yeterli birtek korcanını sakatlığı üstüne kaleci alınması lazım borjanı beğendim hocanın bir görüşü var pedriel ... adamın mevkisi forvet ve gidip onu kanatta oynatıyor onun yerine grosicki oynar birde doğa var kaç kere atağa çıkarken pas hatası yaptı daah ne kadar sabredeceğiz onun yerine de mehmet nas var rajnohu oyuna sokuyor o da sstoperde iyi oynuyor .... son olarakda ziya ve uğura dikkat çekmek isterim ziya ayağına gelen topu rastgele vuruyor uğur toplara hızlı dalıp çabuk çalım yiyor bunları görerek çözüm bulabiliriz defanda murat akça oynasın ... önümüzde uzun bir süre var iyi hazırlanmalıyız sakatlarımız düzeliyor oyuncular hazır duruma geliyor ... doğru kadro ile trabzon deplasmanından 3 puan alacağımızı ümid ediyorum .. birde tarafatra değinelim maç seçmeden her maça gitmeleri lazım bahane uyduranlar var gerçek taraftrar takımının yanında olandır ... yeryüzünde 7 milyon sivaslı sivasda ise 350.000 !!!
sayın arkadaşım yazdıklarına bir iki ekleme yapmak isterim.
murat akca maalesef geçen sene oynadığı maçlarda ya atıldı,ya çok erken sarı kart görüp oyundan düştü ya da penaltı yaptırdı bazı maçlarda ise yaptığı penaltılık hareketleri hakemler es geçti.sonuçta başka bir takımda pişmesi gerek sonra sivasspor'da oynar..
doğa mücadeleci aynı kadir gibi ve yine aynı kadir gibi pas hatası çok yapıyor.kadir ve doğa tipli oyuncular Rıza Çalımbay'ın gözdeleri,doğa'ya çoğu taraftar tepkili ama ismi değişik ama oynadığı futbol aynı olan kadir eleştiri almıyor??? sevilen öz evlat üvey evlat misali....
beklerimize gelince uğur bu yaştan sonra değişmez. ya bu haline tahammül edilecek ya da oynatılmayacak.uğurda Çalımbay'ın vazgeçilmezlerinden. ziya bence fena değil gerçi ben hayrettin'i kademe anlayışı nedeniyle daha yararlı buluyorum ama ziya beni fazla rahatsız etmiyor...
korcan'a gelince bence ligin en kötü kalecisi.Korcan'ı Çalımbay sadece Beşiktaş'a hazırlamak için ısrarla oynattı ve oynatıyor. ama beşiktaş bedave sayılabilecek bir şekilde bize gönderdi.kurtuldu... bizde oynamasına kesinlikle karşıyım.Borjan büyük kaleci değil hata yapıyor ancak fenerbahçe maçını borjan kaledeyken gol yemeden bitirdi.belki bu borjan'ın sadece şansı ama futbolda şanslı olmak gereklidir.Herkes nasıl doğa'ya karşıysa ben şahsen Korcan'a kesinlikle karşıyım...
Sana iyi günler diliyorum.
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2012, 20:55   #15
sivassporhersey
Acemi Yiğido

sivassporhersey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 501 sivassporhersey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
elazığ sivas maçını elazığ kanalının verdiğini fener maçındaki kalabalığı görünce belki bizim yöresel kanallarımız SİVASLI olduğunu hatırlar ve utanırlar.
bizimkilerin utanacağı yok ilaç reklamları SivaSSpordan değerli bunlar için

Etiketler
sivasspor, toplanıyor, yarın

Seçenekler Arama
Stil