Alıntı:
harbiyiğido Nickli Üyeden Alıntı
trabzon maçı için birkaç değineceğim konu var kadromuz bence yeterli birtek korcanını sakatlığı üstüne kaleci alınması lazım borjanı beğendim hocanın bir görüşü var pedriel ... adamın mevkisi forvet ve gidip onu kanatta oynatıyor onun yerine grosicki oynar birde doğa var kaç kere atağa çıkarken pas hatası yaptı daah ne kadar sabredeceğiz onun yerine de mehmet nas var rajnohu oyuna sokuyor o da sstoperde iyi oynuyor .... son olarakda ziya ve uğura dikkat çekmek isterim ziya ayağına gelen topu rastgele vuruyor uğur toplara hızlı dalıp çabuk çalım yiyor bunları görerek çözüm bulabiliriz defanda murat akça oynasın ... önümüzde uzun bir süre var iyi hazırlanmalıyız sakatlarımız düzeliyor oyuncular hazır duruma geliyor ... doğru kadro ile trabzon deplasmanından 3 puan alacağımızı ümid ediyorum .. birde tarafatra değinelim maç seçmeden her maça gitmeleri lazım bahane uyduranlar var gerçek taraftrar takımının yanında olandır ... yeryüzünde 7 milyon sivaslı sivasda ise 350.000 !!!
|
sayın arkadaşım yazdıklarına bir iki ekleme yapmak isterim.
murat akca maalesef geçen sene oynadığı maçlarda ya atıldı,ya çok erken sarı kart görüp oyundan düştü ya da penaltı yaptırdı bazı maçlarda ise yaptığı penaltılık hareketleri hakemler es geçti.sonuçta başka bir takımda pişmesi gerek sonra sivasspor'da oynar..
doğa mücadeleci aynı kadir gibi ve yine aynı kadir gibi pas hatası çok yapıyor.kadir ve doğa tipli oyuncular Rıza Çalımbay'ın gözdeleri,doğa'ya çoğu taraftar tepkili ama ismi değişik ama oynadığı futbol aynı olan kadir eleştiri almıyor??? sevilen öz evlat üvey evlat misali....
beklerimize gelince uğur bu yaştan sonra değişmez. ya bu haline tahammül edilecek ya da oynatılmayacak.uğurda Çalımbay'ın vazgeçilmezlerinden. ziya bence fena değil gerçi ben hayrettin'i kademe anlayışı nedeniyle daha yararlı buluyorum ama ziya beni fazla rahatsız etmiyor...
korcan'a gelince bence ligin en kötü kalecisi.Korcan'ı Çalımbay sadece Beşiktaş'a hazırlamak için ısrarla oynattı ve oynatıyor. ama beşiktaş bedave sayılabilecek bir şekilde bize gönderdi.kurtuldu... bizde oynamasına kesinlikle karşıyım.Borjan büyük kaleci değil hata yapıyor ancak fenerbahçe maçını borjan kaledeyken gol yemeden bitirdi.belki bu borjan'ın sadece şansı ama futbolda şanslı olmak gereklidir.Herkes nasıl doğa'ya karşıysa ben şahsen Korcan'a kesinlikle karşıyım...
Sana iyi günler diliyorum.