Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İşte Sivas'ın Forveti
Alt 30.12.2014, 20:47   #31
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1498 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: İşte Sivas'ın Forveti

Gelirmi gelmzmi, alınırmı alınmazmı bilemem. Sadece oyuncunun kısacık videolarından küçük bir yorum yaparız heralde...

Bitirici Pivot santrafor bir oyuncu değil. Top taşımak, çalım yapmak, asist yapmak golden önce özelliği gibime geldi. Eğer forvete dönükse mutlakada 3-5 gol atar ama Aatıfın Fizikli hali demiş arkadaşımız. Aynen öyle bir havası var. Katılıyorum...

Gelelim bize. Bizde Orta sahada defansif Ademinin ciheti tamam ama gole yönelik dikine orta saha oyuncusu ve ''Tak'' vurdummu oturtacak forvet mutlaka şart. Ayrıca Ademin yanında onun kadar garanti oynayacak ve Rakibe ön alanda basacak birde orta saha da gerekiyor. Defansa Ziyaya Cicinho ve değişimli Da Costa Ümit ikilisine alternatif çok yönlü defans oyuncusu (İbrahim galiba tamam) elzem. Bu işin sakatlığı cezalısı düşünülerek...

Şunuda unutmamak lazım. Devre arası oynanan liglerden (yurt dışı dahil) oyuncu bulmak çok zor. Ancak Brezilya Arjantin Rusya gibi ligi biten yada Hazırlık aşamasında olan Norveç İsveç Finlandiya gibi Kuzey ülkelerinden oyuncu bulmak daha iç açı gibi... Ligi devam eden takımlarda ki oyuncular; Ya hocası tarafından istenmeyen, yada sorunlu müzmin sakat oyuncular oluyor genelde... Bu da menajer tuzakları.. Dikkat etmek lazım...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2014, 20:55   #32
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

ayni shikabalaya benziyor gelse leblebi gibi goller atar
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2014, 22:28   #33
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3.oldoni vakası olmasında malum onu da forvet diye adam topa vurmayı bilmiyordu
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2014, 00:24   #34
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu oyuncunun videolarını youtube da ben de izledim..Enteresan bir oyuncu..Aynı Costa gibi futbol hayatının son 7-8 yılını hep değişik takımlarda geçirmiş;8 tane de takımın formasını giymiş.....Takımda kalmakta çok istikrarlı bir oyuncu değil..Polonya,İsviçre,Macaris tan,Çek Cumhuriyeti(2 takımda ),Ukrayna ve Rus liglerinde oynamış...Ukrayna ve Macaristan liglerinde daha başarılı olmuş...Macar liginde 45 maçta 22 gol atıp 9 asist yapmış,Ukrayna liginde ise 50 maçta 14 gol atıp 3 de asist yapmış...Bu yıl Rusya nın Kuban Krasnador takımında kiralık oynamış;16 maçta 2 gol atıp 3 de asist yapmış...İlginç bir oyuncu;sağ ve sol kanatta ve forvette oynayan bir oyuncu olmasına rağmen videoda bazı maçlarda Erman ın yerinde orta sahada oynayıp uzaktan şutlar atıp gol da bulabilen bir oyuncu...Rusya liginde daha çok kanatlarda oynatılmış...Rıza Hoca zamanında 2011 de gündeme gelip vazgeçilen bir oyuncu...Alınırsa takıma faydalı olur olmasına da ben sırtı dönük bir forvetlen çift santarfor oynamasından yanayım...Sırtı dönük oynar mı onu da izleyince öğreniriz...Asist yapmayı da çok seven bir oyuncu..Enaramo ile çift forvet ;hatta Batuhan la bile başarılı olacağını düşünüyorum..Ben bu oyuncuyu yaşı 35 ve üstü olanlar bilir stil olarak bir zamanlar İtalya nın Parma takımında oynayan Kolombiyalı Aspirilla ya benzettim...Onun kadar iyi bir oyuncu mu onu izleyince göreceğiz..Ama Oldini,Rengifo dan kat kat daha faydalı olacağını düşünüyorum..Bu tür oyuncula için bu takım 1 değil 2 tane iyi orta sahaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..orta sahaya takımı oynatacak bir oyun kurucu ve iyi bir ön libero alınırsa sivasspor takımı 2. yarıda daha başarılı olur diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.12.2014, 00:41   #35
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gele gele Eneramo gelecek diye uykularım kaçıyor.Allahım bi daha o kazma mı?Dünyada başka forvet kalmadı mı?
Dunyada baska forvet kalmadi.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2014, 09:56   #36
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Chrisantus u da videolarında beğenerek almıştık sanıyorum, vurduğu gol oluyordu, itiraf edeyim o videoları izlediğimde çok heyecanlanmış ve Türkiye golcü görsün demiştim kendi kendime ama videosuz canlı hali tamda sükutu hayale uğrattı bizi.

Bu nedenle Videolara tamamen bel bağlamamak lazım , bizzat Orhan kaynak tarafından izlenerek alınırsa sağlıklı olur..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2014, 10:43   #37
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Şu videosunu seyrettim baya beğendim.
https://www.youtube.com/watch?v=f1Ujpk0Dp1Q

Videodan futbolcu alma olayına gelince katılıyorum izlenmeden alınmaz ama Rengifo ile Oldoni'nin videoları komediydi zaten gelmeden demiştim bunlardan bir cacık olmaz diye Chrisantus yanılttı biraz ama onda başka bir sorun var bence koşmuyor mücadele etmiyor.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2014, 17:02   #38
58DK
Acemi Yiğido

54 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 58DK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu transfere inanmiyorum acikcasi.
http://www.transfermarkt.co.uk/danil.../spieler/41037
Su linke tiklayinca suanki kulubu Zorya Lugansk diye bir kulube transfer oldugunu görebiliyoruz. Ne kadar dogru bilemiyecem ama bana pek mantikli gelmedi bu transfer..
58DK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2014, 17:56   #39
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

Orta saha ve onliberoya takviye sart
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2015, 03:11   #40
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

takımın zaten gol sorunu var...bütün rakipler ortalama 20 üzeri goıl yemiş...ama biz sadece 13 gol atmışız onlar kadar gol yemişiz..ancak onlar kadar gol atamamışız...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
forveti, sivasın, İşte

Seçenekler Arama
Stil