Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
Alt 15.07.2013, 21:15   #101
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1491 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku

Alıntı:
tavatir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz bu tehlikenin hep farkındaydık ama bunları dile getirdiğimiz için Sivasspor düşmanı veya karamsar olmakla suçlandık. Zaten birkaç site üyesi "Bize birşey olmaz" deyince endişelenmiştim ben. Ne derlerse tersi çıkan üyeler öyle yorumlar yapınca iş bize de sıçrar diye çekinmeye başladım. Ama şimdilik halen Türkiye ligi ile ilgili bir yaptırım yok. Sıkıntı yapmamak lazım. Herşeyin hayırlısı olsun. En büyük temennim Sivasspor'un tamamen temiz olduğunun ispatlanması ve bize bulaşmaması. İnşallah bu güzel senaryo gerçekleşir bizim için.
Temenni temenni, hep temenni ile geçti koskoca 2 yıl.. Bunun ben artçı sarsıntılar olduğunu düşünüyorum. Tamam biz temiziz diyoruz ama senaryo değil diyor. Se sen sen diyecekler... Bunu yapacaklarını bugünkü itirazın sonucunda öğrendik. Benim burnuma pis kokular gelmeye başladı. Umarım sadece bizi sarsar yıkmaz diye ''bir temennide!!!'' bulunmaktan başka çarede yok...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2013, 00:23   #102
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

mecnun baskanın basını yıyecek bu adiler
Alt 16.07.2013, 02:02   #103
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Noldu kim hakli cikti?
Bu daha depremdi asil tsunami bundan sonra geliyor Uefa TFF ye kararlarini gözden gecir diye mektup yollayacaktir
Eger yapmazsan 3-5 sene senin hic bir takimini organizosyonlara almam diyecektir
Herkes dua etsin ve Sivasspor sadece 3-5 puan silme ile yirtsin.
şimdi sen mi haklı çıktın? senin ve senin gibilerin hayal ettiği senaryoya göre sivassporun küme düşürlmesi, başkanın ömür boyu men cezası alması lazım değil miydi? fb-bjk avrupadan men edildiler ve castan da sanırım aynı karar çıkacak..fakat ben hala 2011 yılına ait şampionluğun değişmeyeceğini söylüyorum...en fazla puan silme gelirse gelir...fakat sen ne hikmetse işin sivasspor boyutunu bırakmış ve artık hangi takıma sempati duyuyorsan onun verdiği hazla burda sallayıp duruyorsun...bizler ısrarla sivasspor ve başkanın bu işle ilgisi olmadığını söylerken sizler ısrarla işin içine fb-bjk ve diğerlerini sokup onların yanına sivassporu da katarak neyi amçlıyorsunuz? merak ediyorum acaba sizdeki bu MECNUN BAŞKAN FOBİSİ nedir ?
Alt 16.07.2013, 02:05   #104
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavatir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz bu tehlikenin hep farkındaydık ama bunları dile getirdiğimiz için Sivasspor düşmanı veya karamsar olmakla suçlandık. Zaten birkaç site üyesi "Bize birşey olmaz" deyince endişelenmiştim ben. Ne derlerse tersi çıkan üyeler öyle yorumlar yapınca iş bize de sıçrar diye çekinmeye başladım. Ama şimdilik halen Türkiye ligi ile ilgili bir yaptırım yok. Sıkıntı yapmamak lazım. Herşeyin hayırlısı olsun. En büyük temennim Sivasspor'un tamamen temiz olduğunun ispatlanması ve bize bulaşmaması. İnşallah bu güzel senaryo gerçekleşir bizim için.
biz de bu sitedeki tehlikelerin farkındayız birader merak etme...kayserinin bize yapmadığı pislik çirkef kalmadığında bile onları DOST diye gösterenlerin de farkındayız, Mecnun Başkandan kuyruk acısı olanların da farkındayız...Biz Sivaspspor ve başkan bu işin içinde değil diyoruz sizler fb-bjk veya diğerlerini ön plana alıp içine sivassporu da sokarak neyin derdindesiniz önce bunu açıklayın!
Alt 16.07.2013, 05:45   #105
svsli585858
Yiğido

svsli585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 svsli585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

pilatini bizim iç işlerimize karışacağına önce kendi ülkendeki şikelere bak belhanda nın yaptığı şikeye bakın izlemeyen arkadaşlar varsa izlesinler canlı şikeyi görsünler

http://www.youtube.com/watch?v=nbv-3w3WFwI
svsli585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda svsli585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.07.2013, 09:34   #106
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ334134SXQ
Bizim bir kaç oyuncunun hatasından dolayı kulüp olarak bize de ceza verirler mi acaba? bir de bu parayı alan futbolcular kimler, bildiğimiz kadarıyla bir korcan suçlanıyordu ama futbolcular diyor???
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2013, 13:01   #107
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

biz de bu sitedeki tehlikelerin farkındayız birader merak etme...kayserinin bize yapmadığı pislik çirkef kalmadığında bile onları DOST diye gösterenlerin de farkındayız, Mecnun Başkandan kuyruk acısı olanların da farkındayız...Biz Sivaspspor ve başkan bu işin içinde değil diyoruz sizler fb-bjk veya diğerlerini ön plana alıp içine sivassporu da sokarak neyin derdindesiniz önce bunu açıklayın!
Biz de aynı şeyi diyoruz zaten Fb ve Bjk ile sınırlı kalıp bize sıçramaması tek isteğimiz mesajlarda da belirttiğimiz gibi. Gerginleşmeye gerek yok İnşallah Mecnun Başkan'ın suçsuzluğu ispatlanır ve camiamız bu işten alnının akıyla çıkar diye temenni ediyoruz.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2013, 14:37   #108
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

beter olsun şikeci fener.
bi nane yedi herkesi ona bulaştırmaya çalışıyor.
küme düşürsünler şikecileri.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2013, 12:37   #109
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Benim tahminim Avrupa kupalarına katılacak olanlara hemen ceza verildi ki organizasyonlar bozulmasın Cas tan da bir şey çıkmayacak ve bu cezaları kulüpler yiyecek. Daha sonra ise sıra bizlere geliyor Fenerbahçe nin ve Beşiktaş ın şike yaptığı iddaa edilen takımların cezaları gündeme gelecek ve bu kulüplerde nasiplerini alacak. Bana göre puan silme cezaları verilecek tabi bu yorum sadece bana ait tahmin ediyorum..İnş tahminlerim beni yanıltır ve kulübümüz zararsız atlatır.
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2013, 13:32   #110
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu sene FB ilk 5'e girerse ve kupayı ilk 5 e giren bi takım alırsa 5.olsak bile Avrupaya gidebiliriz. Yani bizim için avantaj.
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bjkya, uefa, şoku

Seçenekler Arama
Stil