Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)
merkez_emre 01.05.2007, 12:10 Beşiktaş macının ikinci yarısında protestoya gittik destek vermedik...
bunun nedenleri...
1. nedeni: Yönetimin bize verdiği vaatleri yerine getirmemiş olması
2.nedeni :Maça gelen fenerbahçeli arkadaslara sadece bizim tepki vermemiz yanımızdan ayrılan taraftarların diger gruplara giderek yer yer fb atkılarını sallamaları bagırdıklarında sadece bjk taraftarına küfür etme amacı olan fb li arkadaslara sadece bizim tepki vermemizdir...Vede bunu fb atkılarıyla aynı trıbunde olmama isteğimizdir.!!!!
merkez_emre 01.05.2007, 12:12 http://img96.imageshack.us/img96/3629/dsc00037km0.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/434/dsc00038lh8.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/5431/dsc00039wk8.jpg
http://img464.imageshack.us/img464/9016/dsc00040lq8.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/9973/dsc00041so2.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/6540/dsc00042qy7.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/2839/dsc00043oh9.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/1208/dsc00044ci2.jpg
merkez_emre 01.05.2007, 12:13 resimler elime gectıkce guncellıcem
HEp Dediğimiz Gibi
Biz Sadece Ve Sadece SİVASSPORLUYUZ !!!!!!!!!!!!!!
AnTi-FeNeR 01.05.2007, 12:20 O trıbunde Bagıran dıger Arkadaslar Oturmayı Bılmıyorlarmıydıda
Kendı basınıza Tepkı Protesto Hava cıva Yapıyorsunuz..
Gercek taraftar Takımını 90 dk Destekler !!!
fenerlı vardı vaat vardı...bırakın bunları bahane deıl bunlar
YONETIM SIZI KABULLENMIS KISA ZAMANDA KURULMUS OLAN BI GRUP OLARAK YONETIM DERDINIZI DINLEMIS YARDIMCI OLMUS
YUZ YILLIK BIR GRUP MUSSUNUZ GIBI YONETIMI PROSTESTO ETMEYE HIC HAKKINIZ YOK..
ŞÜKREDİN...TESEKKUREDİN..
HERSEY SIVASSPORUMUZ ICIN !!
BU YOLDA KARSIMIZA CIKAN HERKESIN ELINI SIKARIZ;)
Beşiktaş macının ikinci yarısında protestoya gittik destek vermedik...
bunun nedenleri...
1. nedeni: Yönetimin bize verdiği vaatleri yerine getirmemiş olması
2.nedeni :Maça gelen fenerbahçeli arkadaslara sadece bizim tepki vermemiz yanımızdan ayrılan taraftarların diger gruplara giderek yer yer fb atkılarını sallamaları bagırdıklarında sadece bjk taraftarına küfür etme amacı olan fb li arkadaslara sadece bizim tepki vermemizdir...Vede bunu fb atkılarıyla aynı trıbunde olmama isteğimizdir.!!!!
ordaki fenerliler bizim misafirlerimizdi fener kaşkollerini sallamadılar boyunlarındaydı ayrıyeten fener adına bir tek tezahurat yapmadılar adamlar takımımız için bağırıyorsa ne mutlu önemli olan bizim fener trübününe gidip feneri veya başka bir takımı desteklememiş olmamızdır keşke diğer takım taraftarlarından gelen olsada onlarda Sivasımızı desteklese İstanbul takımlarına bizde karşıyız ama bu durum başka yanlış düşünüyorsun
Maça gelen Fenerbahçeli arkadaşlar bizim misafirimizdi Fb muhabbeti yada Fb tezahüratı yapılmadı.Ayrıca atkı felanda sallamadılar atkılar montlarının içindeydi.Adamlar bizimle birlikte 90 dk Sivasspora destek oldular.
Bizimde her hafta çok fazla adamımız dışarda kalıyor ayrıca burda yazmak istemediğim konular var biz buna rağmen protesto yapmıyoruz sorun çıkartmaya gerek yok hem dur bakıyım siz daha kaç maçtır stada geliyorsunuz daha kaç deplasmana gidip orda sıkıntılar çektiniz hiç deplasmana otobus ayalamak için yağmurda yaşta kapı kapı gezdiniz mi ve yıllar boyunca sıkıntılarla mı boğuştunuzki protesto ediyorsunuz, unutmayın ki herşey Sivasımız içindir
zaralım 58 01.05.2007, 19:38 gerginliğe gerenk yok arkadaşlar
onetanem58 01.05.2007, 19:56 adamlar gelmis sivassporumuzu desteklemisler kotu biseymi bence kızılacak bir nokta varsa sivaslıların gidip besiktaslıların arasında besiktasi desteklemesidir buna kızın bence.....
merkez-apo 01.05.2007, 20:55 o gelen fenerli arkadaşlar sivassporu desteklemediler hep beşiktaşa küfrettiler
kardeş hepiniz mukemelsiniz helal olsun hersey sivasspor icin
Bizimde her hafta çok fazla adamımız dışarda kalıyor ayrıca burda yazmak istemediğim konular var biz buna rağmen protesto yapmıyoruz sorun çıkartmaya gerek yok hem dur bakıyım siz daha kaç maçtır stada geliyorsunuz daha kaç deplasmana gidip orda sıkıntılar çektiniz hiç deplasmana otobus ayalamak için yağmurda yaşta kapı kapı gezdiniz mi ve yıllar boyunca sıkıntılarla mı boğuştunuzki protesto ediyorsunuz, unutmayın ki herşey Sivasımız içindir
Grubumuzun yeni olabilir ama stadda yeni değiliz en yenimizin o stadda 5 senelik mazisi var bildiğniz gibi grubumuzun %90'ı YENİÇERİDİR!!! diğer gruplardaki çoğu insandan daha çok gelmişliğimiz vardır bu stada.. deplasman yolunda olsun deplasman şehrinde olsun çok cefa çektik.. yemedik içmedik harçlıklarımızı kıstık deplasmana gittik... yani gökten yere inmedi bu grup.. cebimizdeki parayı sinema, kız vs.. yerine deplasmana harcıyorsak Sivasspor sevdamız tartışılmaz zaten...
yeniceri_can 01.05.2007, 22:44 siz daha kaç maçtır stada geliyorsunuz felan filan yazanlar olmuş.
siz kaç deplasmana gittiniz diyen olmuş.
siz kaç kere deplasman için otobüs ayarlamaya çalıştınız diyen olmuş.
biz bu grubu kurmadan önce bize tribünün a den z ye herşeyini öğreten abilerimizin yanında yetiştik.hiç bir zaman ölüm kalım meselesi dışında stada gelmemezlik etmedik.cebimizdeki son kuruşla deplasmanlara gittik , gelmesi için maddi durumu yetersi olan arkadaşlarımıza yardım ettik.kimsenin gidemediği deplasmanlara gittik.bu grubun temelleri sağlamdır.kapıda 50-60 adamımız kalırsa bence o stadda bağırmanın r lüzümü yok.
cıncık1967 01.05.2007, 22:50 olayları yakından bilen biri olarak anlatıyım durumu; merkez tayfa sivasspor tribünlerini tek bağıran grubu bu çocuklardan başka bağıran yok stadda bu genç kardeşler haftanın her gününü sivasspora ayırıolar başkaları gibi çıkar menfaat yalakalık için koşmuolar stada fakat bu kardeşlere verilelen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi yazık değilmi günah değilmi bu gençlere karşılıksız sevdiler sivassporumuzu bejeke maçında çoğu dışarda kaldı sabahtan beri yağmur yediler sırılsıklam oldular kapıda kaldılar yazık bu gençlere bunlar sahipsiz sivasspor tribünün gerçek sahipleri bunlar sivasspor aşkıya stadlara koşan gençler ve bu gençlerin üstünden rant edinmeye çalışan insanların halini en son bejeke maçında gördük merkeztayfa bağırmıyınca sesleri solukları çıkmadı merkeztayfadaki bütün insanlar benim kardeşimdir sivasspor tribünün gerçek bekçileridir
olayları yakından bilen biri olarak anlatıyım durumu; merkez tayfa sivasspor tribünlerini tek bağıran grubu bu çocuklardan başka bağıran yok stadda bu genç kardeşler haftanın her gününü sivasspora ayırıolar başkaları gibi çıkar menfaat yalakalık için koşmuolar stada fakat bu kardeşlere verilelen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi yazık değilmi günah değilmi bu gençlere karşılıksız sevdiler sivassporumuzu bejeke maçında çoğu dışarda kaldı sabahtan beri yağmur yediler sırılsıklam oldular kapıda kaldılar yazık bu gençlere bunlar sahipsiz sivasspor tribünün gerçek sahipleri bunlar sivasspor aşkıya stadlara koşan gençler ve bu gençlerin üstünden rant edinmeye çalışan insanların halini en son bejeke maçında gördük merkeztayfa bağırmıyınca sesleri solukları çıkmadı merkeztayfadaki bütün insanlar benim kardeşimdir sivasspor tribünün gerçek bekçileridir
Merkez tayfadan başka bağıran grup yok diyorsun 21 yıldır Çılgınlar bu tribünlerde kimsenin Sivasspordan menfaat beklediği felan yok böyle birşey söz konusu bile olamaz bildiğiniz birşey varsa açıkca yazın.Yağan yağmurda hepimiz ıslandık hepimizin adamları kapıda kaldı.Biz her türlü cefayı çektik bundan sonrada Sevdamız için her türlü cefayı çekmeye hazırız.Sivas tribünleri sahipsiz değildir.
cavres__ss 01.05.2007, 23:29 emeğinize sağlık arkadaşlar... ama her fotağrafta serkan var ya serkan mutlu yani
cavres__ss 01.05.2007, 23:31 merkez tayfaya teşekkürler... Resimler çok güzel emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...
Yok sen bağırdın vay efendim şu bağırdı bu bağırmadı... bizim grubumuz
sizinkinden güçlü... bizimki sizinkini döver...boş laf hepsi de.. Sivasspora bi
faydası olmayan her lafı burda boş laf olarak sayıyorum...Taraftar tribüne gidip
90 dakika takımını destekleyendir. Diğer meseleler ayrıntıdır falandır filandır...
Maçtan sonra tartışılır.Bir Sivaslıya yakışan o maçta takımını
desteklemesidir.Kesinlikle şunu biliyoruz ki tribünde gelen çatlak ses , yeşil
sahada deprem etkisi yapar!!.Bu yüzden herkes takkesini önüne alıp düşünsün.
.
Tek çıkış güçlü ,yeni, dinamik, şu anki tüm grupların destek verdiği bir taraftar
grubudr.Bu da Sivasımız için yakın gelecekte mümkün görünmemektedir.(çıkar
çatışmaları)
Sivası ve Sivassporu Yürekten(!) Seven Herkese Saygı Ve Selamlar....
Fatih Bayrak 02.05.2007, 02:25 Arkadaslar resimler cok güzel olmus
elinize saglik
haktan sivas 02.05.2007, 08:20 bazı sivaslı arkadaşlarımızda sivaslı oldukları halde istanbulu desteklediler onlara bütün sivas olarak kınıyoruz
olayları yakından bilen biri olarak anlatıyım durumu; merkez tayfa sivasspor tribünlerini tek bağıran grubu bu çocuklardan başka bağıran yok stadda bu genç kardeşler haftanın her gününü sivasspora ayırıolar başkaları gibi çıkar menfaat yalakalık için koşmuolar stada fakat bu kardeşlere verilelen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi yazık değilmi günah değilmi bu gençlere karşılıksız sevdiler sivassporumuzu bejeke maçında çoğu dışarda kaldı sabahtan beri yağmur yediler sırılsıklam oldular kapıda kaldılar yazık bu gençlere bunlar sahipsiz sivasspor tribünün gerçek sahipleri bunlar sivasspor aşkıya stadlara koşan gençler ve bu gençlerin üstünden rant edinmeye çalışan insanların halini en son bejeke maçında gördük merkeztayfa bağırmıyınca sesleri solukları çıkmadı merkeztayfadaki bütün insanlar benim kardeşimdir sivasspor tribünün gerçek bekçileridir
bak kardeşim bu lafları kime söylüyorsun beni ilgilendirmez ama merkez grubu stadda bağıran tek grup demişsin onlar kaç hafta önce kuruldu onlar yokken bağırılmıyormuydu o senin dediğin şeyleri Çılgınlar olarak 3.ligden beri yıllardır çekiyoruz onlar gibi beşiktaş maçında herkes ıslandı ayrıca adamları dışarda kalmışta olabilir doğrudur bizim de adamlarımız her hafta dışarda kalıyor bu yönetim size bir iki maçlık verdiği vaatleri tutmuyorda olabilir hay hay ama bize yıllardır verilen sözler tutulmuyor ama biz bir gün kalkıp da takımımıza destek verirken ikinci yarıda oturmadık ayrıca eğer protesto ediyorsanız maçın başından yapsaydınız yani bunları bahane etmeyin karşılıksız seven karşılıkta beklemez
Bekir abi uzatmaya gerek yok sonuçta Merkez Tayfa grubunda beraber gezdiğimiz bir sürü arkadaşımız var burda herkes Sivasspor için çaba harcıyor birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok.HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ amacımız davamız aynı...Merkez Tayfa grubunun resimleri güzel olmuş emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık....
1967_Dernek_Murat 02.05.2007, 12:11 bak kardeşim bu lafları kime söylüyorsun beni ilgilendirmez ama merkez grubu stadda bağıran tek grup demişsin onlar kaç hafta önce kuruldu onlar yokken bağırılmıyormuydu o senin dediğin şeyleri Çılgınlar olarak 3.ligden beri yıllardır çekiyoruz onlar gibi beşiktaş maçında herkes ıslandı ayrıca adamları dışarda kalmışta olabilir doğrudur bizim de adamlarımız her hafta dışarda kalıyor bu yönetim size bir iki maçlık verdiği vaatleri tutmuyorda olabilir hay hay ama bize yıllardır verilen sözler tutulmuyor ama biz bir gün kalkıp da takımımıza destek verirken ikinci yarıda oturmadık ayrıca eğer protesto ediyorsanız maçın başından yapsaydınız yani bunları bahane etmeyin karşılıksız seven karşılıkta beklemez
ARKADAŞLAR BURDA FALİYETLERİNİZİ ANLATMAYA CALIŞMAYIN VE KİMSEYİ KÖTÜLEMEYİN YENİ GRUBDA OLSA SİVASSPOR İÇİN EMEK VERİYOR HERKEZ YENİ GRUBDİYE KÖSDEK OLMAYA LIM DESDEK OLALIM BURDA ADAMLAR FOTOLARINI SERGİLEMİŞLER SİZDE TARTIŞMAYIN HERKEZ KENDİ TOPİNE YAZSIN MERKEZ TAYFA FOTOLARINIZ İÇİN TŞK LER BİRBİRİMİZE KÖSDEK DEGİL DESDEK OLALIM.....
SAYGILARIMLAAA 1967 DERNEK MURAT
ceza_tolga_rep 02.05.2007, 12:21 arkadaşlar öncelikle şunu sölemeliyim ki sadece bir tek grup yoktur.1967-merkez-çılgınlar-yeniçeriler herkes sivasımızın tek grubudur.bizler sivasspor için çalışmalı deplasmanlara gitmeli ve takımımızı desteklemeliyiz.bizlere bi kere sivasın önde gelen delikanlı yöneticileri ve belediye başkanımız arka çıkmamakta.konyaspor,trabzonsp or,tatangalar,hata ve hatta ultra aslanlara bile belediyeden otobüsler verilmekte ve deplasmanlara tarfatarlar gitmedektedirler.yani arasmızda kavga edeceğimize destek olalım ve sivassporumuzu 90dk. boyunca destekleyelim.
burdan şahsım adına;
1967 derneğe,
merkez tayfaya,
çılgınlar-58'e,
yeniçerilere,
ve unuttuğum tüm destek olan arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.ben şahsen hepinizi birlik ve beraberlik içerisinde görmek istiyor ve her zaman sizinle olduğumu sölemek istiyorum.
KÖSTEK OLMA ZAMANI DEĞİL,DESTEK OLMA ZAMANIDIR.
merkez_emre 02.05.2007, 15:29 Bizim gruptan kimse artık cvp yazmasın !!!!
tartısılan konu bizle alakası bile olmayacak bi konudur....
Bize Laf atanlara ıkı gunluk grup diyenlere cvp vermesini iki cümleyle cok guzel karsılık veririm ama gerek yok...
Konuya gelıncede benim grubuma türkiyenin en buyuk taraftar grubu çarşı 2 bin kişi ile gelse 50 milyar para verse kabul etmem cunku sayım artsın die başkalarının egolarını tatmin ettirmem...
Bizim amacımız sadece Sivasspor vede öyle kalacaktır...Yine aynı şey olsun yine aynı protestoyu yaparız....
(tekrar ediyim bizim gruptan kimse polemiğe gir me sin ! )
Del Piero 02.05.2007, 17:18 çok gereksiz ve luzumsuz tartışmalar ve bunların temel kaynağını az çok tahmin eder gibiyima am susmayı tercih ederim.
söyleyeceğim bir konu ise 4 eylül statyumunda kesinlikle ne FB, ne GS nede BJK atkı ve forması görmek istemiyorum arkadaşlar bunu bütün samimi dileğimle söylüyorum.
ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ
Merkez_batu 02.05.2007, 19:51 gereksiz tartışma diyen arkadaşlar gereksiz tartışmaya girmeyelim ozaman gerekdiği yerde tartışalım fakat amaç gaye sivasspor olsun susuyorum susmak istemiyorum bu ortamda tartışmayalım gelin deplasmanlara orda hep beraber bağıralım sivas diee . yooook yooook siz gelmeyin biz gider bağırırız.
SivasLady 03.05.2007, 08:46 resimler güzel olmus
hava sartlarina ragmen desteklemeye giden
tüm arkadaslara cok tskler
KIZILCAN 03.05.2007, 09:46 bazı sivaslı arkadaşlarımızda sivaslı oldukları halde istanbulu desteklediler onlara bütün sivas olarak kınıyoruz
Evet,aynen katılıyorum.Ben şimdiye kadar Beşiktaşlı bir fanatiktim ama artık kendi memleketimin fanatiğiyim.Beşiktaş maçında kahroldum.Keşke üç büyüklerin hayranı olan diğer Sivaslı arkadaşlar da benim yaptığımı yapabilse!
Bu arada en kısa zamanda Sivas'a gelip Merkez Tayfa'nın,Çılgınlar 58'in ve Yeniçeriler'in şovlarını görmek istiyorum.Hepimiz aynı takımın destekçileriyiz.Biz şunu yaptık,siz bunu yaptınız şeklinde polemiğe girmeye gerek yok.Tatlı bir rekabete girin yeter.Kazanan elbet Sivasspor olacaktır.
Elinize sağlık,
Yağmur çamur demeden desteklemeniz çok güzel,
Protesto konusunda işin içini bilmediğim için olumlu veya olumsuz yorum yapamıyorum, ancak hiçbirşey boşuna değildir ;)
yigidolar06 03.05.2007, 10:34 SİVAS TA VEDE 4 EYLEL STADINDA HELEKİ ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARLARINA KİN KUSMANIN BİZİM ACIMIZDAN BİR SORUN OLMAMASI LAZIM DEĞİLMİ LİGE YENİ ISINIYORUZ KALICI OLMAMIZ LAZIMSA MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERMELİYİZ. YOKSA HEP ACISINI YILLARCA ÇEKERİZ
sadece kırmızı-beyaz renk için
sadece sivassporun ismi için
MERKEZ TAYFAYA BAŞARILAR DİLERİM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
sandal5877 03.05.2007, 12:58 BEN SİVASLIYIM DİYEN HER İNSAN SİVASA DESTEK VERİR İNANIN
BAŞKA TAKIM TUTSA DAHİ FUTBOLU SEVEN HER İNSANIN İST TAKIMLARINDAN
BİRİNE SEMPATİSİ VARDIR BUNU HERKEZ BİLİYO
AMA HER SİVAS MAÇI AYRI BİR SEVGİDİR AYRI BİR AŞKTIR BU BÖYLE BİLİNE
DÜNYANIN HERYERİNDE SİVAS DESTEKÇİSİ VARDIR BURDANDA OKUYORUZ
BUNLARIN TARAFTARLIGI MAÇLARA GİDEMİYOLAR DİYE ÖLÇÜLEMEZ.SİVASA HİÇ GİTMEMİŞ İNSANLAR BİLE SİVASI DUYUNCA GÖZLERİNDEKİ IŞILTI BİN KAT ARTIYO.STADA GİDEN ARKADAŞLAR BUNLARI SEVGİLERİNDE YAPIYO
YAPILAN İYİLİK YAPILAN DESTEK SÖYLENMEZ İNAN O STADTA MAÇ İZLEMEK İSTEYEN ÇOK İNSAN NE YAZIKKİ İMKAN OLAYI VERDİGİNİZ DESTEKLERİ HAFTASI OLMADAN BURALADAN NAKLEN SUNACAKSANIZ VERMEYİN
SİVAS AŞIKLAR DİYARIDIR AŞIKLAR KARŞILIKSIZ SEVER.BİRİLERİNİDE
KIRDIMSA ÖZÜRDİLERİM SAYGILAR
blueways 03.05.2007, 13:40 ben bi taraftarım guruplarla işim olmaz maçı maratonda izledim ve ordada herkes fenerbahçeyi destekledi benim anlamadığım memleketin takımı dururken neden hala başka bi takım desteklendiği yazık bu memlekete
Ertugrul 03.05.2007, 16:42 Emeğinize sağlık
Güzel fotoğraflar,
keşke sonuçta bu kadar güzel olsaydı...
yigidomustafa58 03.05.2007, 17:04 ellerinize sağlık ...güzel resimler.
ben bi taraftarım guruplarla işim olmaz maçı maratonda izledim ve ordada herkes fenerbahçeyi destekledi benim anlamadığım memleketin takımı dururken neden hala başka bi takım desteklendiği yazık bu memlekete
yaw bilip bilmeden konuşmayın orda fener adına bi tezahurat olmadı adamlar ayrıyetende kayserili ve senin o bulunduğun maratondaki herkesi toplasan onlar kadar bağırmamışınızdır önce siz takımınızı destekleyin sonra konuşun taraftarlık çekirdek çıtlatmayla olmaz sivasa destek versinde kim olursa olsun önemli değil bulunduğumuz trübünde fenerde dahil hiç bir takım adına tezahurat yapılamaz konuyuda fazla uzatmak istemiyorum çünkü başka boyutlara gidiyor yanlış anlaşılıyor burda ki konu tek kelimeyle şu; adamlar geldi sivasımızı 90 dakika destekledi ha küfür de ettiler hepimiz küfür ettik ve de hiç bir takım adına tezahurat yapılmadı bu konuyu burda kapatıyorum.Sevgiler.
yaf arkadaşlar o maçta ağzımızdan Fenerbahce kelimesi cıkmadı.. önce atkılar ve bendeki GFB poları gizliydi kimse farkında diildi ama sonra bi kaç arkadaşımız atkıları alıp sahaya attı ben de polarımı actım atkıları cıkardık.. herkes şunu bilsinki biz Sivasspor a desteğimizi ikinci lig deyken de verdik ve vermeye devam edicez..
GFBuraK..
Ss--58--Ss 13.05.2007, 16:54 arkadasım fotograflar cok guzel olmus ellerıne saglık
|