Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido Gençlik İSTANBUL!!!
YiğidoGençlik 13.06.2008, 19:19 Evet arkadaşlar İst Bayan Yiğido Gençlikten sonra Yiğido Gençlik İSTANBUL'u da kurduk herkese hayırlı olsun bundan sonra İstanbuldaki maçlarda taraftar daha organize şekilde maçlara gelecek ve daha sağlam olacak İnşallah İstanbul da yaşayıp grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar Davulcu nickli arkadaşla irtibata geçebilirler.Hep destek tam destek Yiğido Gençlik'ten.Saygılarımla.
evet arkadaşlar herkese hayırlı olsun
velibircan 13.06.2008, 20:18 istanbulda grupta var dernekte bunlar yeterli....istanbuldaki maçlara dah aorganize gitmek istiyorsanız var olan gruplarla gidilmeli daha sağlam olunmalı....gereksiz bir çalışma bence...zaten yeterli ilgiyi görüceğinide zannetmiorm..
yinede hayırlı olsun
olsun kardeş onu düşünmek hayata geçirmek lazim o bile bi başaridir unutmaki herşey sivas için her sivaslı üstüne düşeni yaparsa olur saygılarımla
BİZDE BİLİRDİK MANİTAYA ÇİÇEK ALMAYI AMA SİVASIN MAÇİ VARDİ BİLETE VERDİK PARAYİ
ANTİ İSTANBUL
furkancfc 13.06.2008, 20:31 tüm yiğidogençlik camiasına hayırlı uğurlu olsun.İnş daha iyi yerlere gelecez
ADIMIZ İSTANBUL YİĞİDO GENÇLİK
SİVASSPOR İÇİN BİRLEŞTİK
SİVASSPORLA BÜYÜYÜP YENİLEŞTİK
HAYDİ YİĞDOM GÖRSÜN TÜM DÜNYA
velibircan 13.06.2008, 20:40 peki kardeş kaç kişisiniz şuan ?
Tenacious 13.06.2008, 20:54 www.sivassohbet.net GELİRSENIZ SEVINIRIM
GLoBe-Y-Gençlik 13.06.2008, 21:34 Hayırlı Ugurlu Olsun Sıvas Genclık Dagılıyor Yıgıdo Genclık Turkıyeyı Donatacak Emın Olun Basarılar Dılerız
RECEP_YÜKSEL 13.06.2008, 21:46 Hayırlı olsun diyorum ama İsatnbulda grup kurmanın bir anlamı yok bu görüşüm siz Sivasda sağlam olun her yere yetersiniz yinede başarılar yolunuz açık olsun
GLoBe-Y-Gençlik 13.06.2008, 21:54 Hayırlı olsun diyorum ama İsatnbulda grup kurmanın bir anlamı yok bu görüşüm siz Sivasda sağlam olun her yere yetersiniz yinede başarılar yolunuz açık olsun
ALLAH RAZI OLSUN YOLUMUZDA ACIK OLSUN SIVAS ICIN HERSEY
YiğidoGençlik 16.06.2008, 13:00 istanbulda grupta var dernekte bunlar yeterli....istanbuldaki maçlara dah aorganize gitmek istiyorsanız var olan gruplarla gidilmeli daha sağlam olunmalı....gereksiz bir çalışma bence...zaten yeterli ilgiyi görüceğinide zannetmiorm..
yinede hayırlı olsun
bak canım daha çocuksun cahilliğine veriyorum burada milletin yaptığı çalışmalara gereksiz demek sana düşmez eleştri yapıyorsan doğru düzgün yap.Ayrıca destekleyenlerden Allah razı olsun ama biz kimseye kuralım mı kurmayalım mı diye soracak halimiz yok.Şunu da ekleyim İstanbul da faaliyet gösteren bütün derneklerin ellerine sağlık takıma ellerinden geldiğince destek verip sahip çıkıyorlar.Ama bu yetersiz kalıyor onun için daha organize olunmasında ben bi sakınca göremiyorum ha gören varsa ben bunda art niyet ararım.
YiğidoGençlik 16.06.2008, 13:04 Hayırlı olsun diyorum ama İsatnbulda grup kurmanın bir anlamı yok bu görüşüm siz Sivasda sağlam olun her yere yetersiniz yinede başarılar yolunuz açık olsun
Sağol abi teşekkürler bu oluşumun belki adı değişik, belki stada birlikte gidilemeyecek ama bizim amacımız stad da birlik sağlamak orda hep birlikte bağırılıp daha sağlam bir taraftar topluluğu oluşturulacak zaten deplasman tribünüde tek değil mi işte bizim amacımız da bu...
BAS GAZA YİĞİDOM BAS GAZA KİM TUTAR SENİ BAS GAZA
KUPALAR SENİN HİÇ DURMA
HADİ HEPSİNİ SİVASA TOPLA
peki kardeş kaç kişisiniz şuan ?
AMAÇ SİVASSPORSA 1 KİŞİ 1000 KİŞİ TAMAMMİ
BU AKŞAM YILDIZLAR SARARMIŞ GİBİ
TEPELER TİTREŞİR HAVA KIŞ GİBİ
BİR DAĞIN SIRTINDA DAĞ VARMIŞ GİBİ
OMUZLAMIŞ BİR MEHMEDİ MEHMEDİM
CAN ASKERİM
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
merkez-2 08.07.2008, 11:19 istanbulda grupta var dernekte bunlar yeterli....istanbuldaki maçlara dah aorganize gitmek istiyorsanız var olan gruplarla gidilmeli daha sağlam olunmalı....gereksiz bir çalışma bence...zaten yeterli ilgiyi görüceğinide zannetmiorm..
yinede hayırlı olsun
dAVULCU ZATEN MAÇLAR BAŞLASIN YA DERNEĞE YA GRUBA AKACAKTIR.
Zannetmiyorum birşey olmaz.
Ancak sivasta birşeyler olabilir.İnkar etmesinler sivas dışında etkili olamazlar.
Dediğimiz topluluklar zaten az etkili.Bide 3. grupla uğraşmayak.zaten yiğido gençlik adı ile toplanmazlar.
1- davulcu
2-gülo
hadi 3 ben
GLoBe-Y-Gençlik 24.07.2008, 13:15 www.istyigidogenclik.tr.cx SELAMLAR ISTANBULA BURADAN
titizyiğido 24.07.2008, 15:16 hayırlı olsun başarılı olursunuz inşallah
|