Orijinalini görmek için tıklayınız : Maça Akıyoruz Ankaraspor

GLoBe-Y-Gençlik
28.02.2009, 21:30
SİVASSPORUMUZ DESTEKLEMEK UĞRUNA

TARIH : 07/03/2009 da

Yer Heykeldeyız

Maç Baslamasına 4 Saat Kala Orada Olalım

SİVASSPOR-ANKARASPOR MAÇI ICIN HERKEZI BEKLIYORUZ..!

YİĞİDO GENÇLİK

KIZILCAN
28.02.2009, 21:34
Geçen haftaki performansınız çok iyiydi.Önümüzdeki hafta daha iyi olacaktır umarım.Deplasmanda galip gelemiyoruz bari desteğinizle kendi sahamızda maçları alalım.

muhammed5858
01.03.2009, 09:09
evet hepımız gelelım ve sıvasspor taraftarı kımmış gosterelım kazanız mubarek olsu:D

sivaslıbaki
01.03.2009, 09:27
bende gelmek isterim ama ne yazıkki dershanem var.

yusuf_yusuf
01.03.2009, 09:55
allah verede yenerızde yolumuza devam ederız

furkancfc
01.03.2009, 09:59
Ahmet abi bu maç dershaneye gitmiyorum kaçacam :)

Kesin ordayım .

GLoBe-Y-Gençlik
01.03.2009, 10:02
Tamam koçum beklerım ama sorun olmassa haa :))

58_babacan_58
01.03.2009, 10:12
1 MAĞLUBİYETLE YIKILACAK TAKIM DEĞİLİZ BİZ ÇIKAR ÇATIR ÇATIR OYNAR ALNIMIZIN AKIYLA DEVİRİRİZ ANKARAYI DA

tribünbrothers
01.03.2009, 10:14
Kactane nıckın var senın yuh beee ...!

GLoBe-Y-Gençlik
01.03.2009, 10:17
Kactane nıckın var senın yuh beee ...!

Dostum Nıck Degıstırdım Sorunlar Dolayısıyle :)

tribünbrothers
01.03.2009, 10:27
Istanbula geldın mı sen ........................!

GLoBe-Y-Gençlik
01.03.2009, 10:47
Istanbula geldın mı sen ........................!

yok gardaş.. sınavım dolayısıyla gıdemedım ne oldu..

FANATIK YIGIDO
01.03.2009, 11:09
esit sartlarda bir bac olacaktir iki takimda kupadan yorgun gelecek ama seyircimizin desdeyi ankara sporu yikacak inaniyorum hep desdek tamdestek.

YiğidoGençLiKTr
02.03.2009, 11:54
Ankara Maçı İçin Saat 11de Heykeldeyız. Pazar Gunu

YiğidoGençlik
03.03.2009, 13:21
Maça gelip takımımıza gereken desteği verelim bu maç bizim için çok önemli ve zor geçecek herkesi Kale Rakası Gar'a bekliyoruz..

atababa111
03.03.2009, 13:43
Hep destek tam destek.biz istanbulda siz sivasta.ortak amaçlar uğruna feda olsun şanlı sivasıma.
bu arada sivastan istanbula gelen 30 kadar cefakar kardeşlerime teşekkür ediyorum.stad önünde başkanla görüştüğümde zor sıkıntılarla geldiklerini öğrendim.uykusuz yorgun bi haldeydiler ama gözlerindeki umut hiç bitmemişti.buradan hepsine helal olsun diyorum.TEŞEKKÜRLER YİĞİDO GENÇLİK.

GLoBe-Y-Gençlik
04.03.2009, 21:29
Senınleyız Her Zaman Sivas Yiğido GençLik

GLoBe-Y-Gençlik
05.03.2009, 07:16
Heryerdeyiz Oradayız Buradayız Yiğido Gençlik

YiğidoGençlik
05.03.2009, 11:56
Arkadaşlar talihsiz bir kupa maçı geçirdik lütfen bazı kendini Sivas taraftarı sanan kişiler gibi yanlış düşüncelere kapılmayan bu takım çok şeyi başardı bir iki maç ile böyle takıma sırt çevirmeyin hala ligde lideriz ve hala finale çıkma şansımız var inanıyorum ki Sivasspor gerçek futbolunu sahaya yansıtırsa değil feneri reali bile eler yeter ki istesin Yiğidolar..
Lütfen Ankara maçında tribünlerdeki yerimizi alıp takımımızı 90 dk destekleyelim..
Bu takıma inanan herkesi Kale Arkası Gar tarafına Yiğido Gençliğin yanına bekliyorum..
Hazırmısınız bayılana kadar bağırmaya..

Del Piero
05.03.2009, 11:57
Arkadaşlar bu maçta hiç durmadan fenev marşını söyleyelim maziinde i.neler yatarrr y..... fenevhaceee

Hiç durmadan bunu söyleyelim.

sivaslimete
05.03.2009, 12:09
Arkadaşlar bu maçta hiç durmadan fenev marşını söyleyelim maziinde i.neler yatarrr y..... fenevhaceee

Hiç durmadan bunu söyleyelim.

gercekden süper olur yawfff:D...................... ...

isa60
05.03.2009, 12:12
bu takım bizim arkasında duralım ve şu zamana kadar bağırmadığımız kadar bağıralım takımın buna ihtiyacı var bu sefer iş ciddi

GLoBe-Y-Gençlik
05.03.2009, 12:28
bu takım bizim arkasında duralım ve şu zamana kadar bağırmadığımız kadar bağıralım takımın buna ihtiyacı var bu sefer iş ciddi

Evet hırslı bır sekılde destek vermek lazım kötü fener bile taraftarı yokken taraftar olmuşlar denılıyo dosdoğru çizgide yürümek..Ankaraspor Maçın Süper Olucaktır...

YigidoGenclik38
05.03.2009, 18:56
macta bütün yigido genclike basarılar dilerim kalbimiz sizinle

yigido genclik kayseri

Akartuna58
05.03.2009, 19:07
COSDURUN BIZI YIGIDO GENCLIK BAKIN TARAFTAR GÖRÜN DIYEBILECEK HALE GETIRIN ... BEN MACDAN COK 58 DAKIKAYI MERAK EDIYORUM :D:D:D:D

esentepeli58
05.03.2009, 19:09
heralde yani bı maç yenıldık diye takıma laf soylemek yakışmaz yani biz hep senınleyız sivasspor ?uçur bizi pazar günü kamanan balili m.yılıdz

GLoBe-Y-Gençlik
06.03.2009, 09:20
Desteğimizi esirgemeden seninleyiz sivas pazar saat : 11 de heykelde olalım YİĞİDO GENÇLER

sivaslı_cagdas
06.03.2009, 09:29
COSDURUN BIZI YIGIDO GENCLIK BAKIN TARAFTAR GÖRÜN DIYEBILECEK HALE GETIRIN ... BEN MACDAN COK 58 DAKIKAYI MERAK EDIYORUM :D:D:D:D
evet eses maçında 58. dakikada kırmızı beyaz balon ve kağıt atmıştık havaya:D:D:D

azgeç
06.03.2009, 09:35
KALE ARKASINDAN DESTEK OLMAZ ... MARATON -A- YA BEKLİYORUZ HERKESİ .... BIRAKIN İNATI HEP BİR OLALIM ... AYRICA MACI TV DEN İZLEYEN HEMSERİLERİMİZ DUYDUGUNUZ TEZAHURAT MARATON-A- DAN GELMEKTEDİR ;) maratona 3 haftada omuz omuza ile başlamayı ögrettik ... ve şu tezahurat gelenek gibi oldu bizde oley oley oley sivasspor oley oley 2 kupayı getirin bize canımızı verelim size maratonda hepbiragızdan İNŞALLAH diyor ;)

GLoBe-Y-Gençlik
06.03.2009, 11:46
Sevdım senı bır kere başkasını sevemem delı dıyorlar bana desınler değişememm

sivaslimete
06.03.2009, 12:34
YASAM BITER DESTEK ASLA!!!!!!!!!!!!!

fear58
06.03.2009, 12:47
stadın tumu tek bır agızdan koro ıle marslarımızı tezahuratları yapsa hersey cok guzel olacak ama nerde!!! bunu yaparsak harıka olacak kaln maclarda ıyı organıze olmalı tum stad taraftar...
sadece izlemeye degıl destege gıdılır stada bos bos oturmak için boş boş bagırmak için degıl.. sıstemlı bırsekılde bagırmak.. bunu yaptıgımız zaman olay bıtmıstır bu staddan hıcbır takım puan alamaz ıddaa ederım alamaz.. cok nadır olur... saygılar
maclarımızda Allah yar ve yardımcıları olsun...

azgeç
06.03.2009, 13:00
ya arkadaşlar hala anlamıyorsunuz ... herkesin heyecanını saygıyla karsılıyorum ... bu baslık 2 yıla yakın acılıyor .... su maca akıyoruz bu maca akıyoruz ... bakıyorum 2 yıldır 50 kişi hala ... hiç mi çalışma yok mactan maca mı gidiyorsunuz? kafede bulusmaz mısınız grubu genişletmez misiniz ... anlamıyorum anlamıcam hiç kimsede birleşmeye yanaşmıyor .... SİZ BİLİRSİNİZ --

oNuR
06.03.2009, 13:06
ya arkadaşlar hala anlamıyorsunuz ... herkesin heyecanını saygıyla karsılıyorum ... bu baslık 2 yıla yakın acılıyor .... su maca akıyoruz bu maca akıyoruz ... bakıyorum 2 yıldır 50 kişi hala ... hiç mi çalışma yok mactan maca mı gidiyorsunuz? kafede bulusmaz mısınız grubu genişletmez misiniz ... anlamıyorum anlamıcam hiç kimsede birleşmeye yanaşmıyor .... SİZ BİLİRSİNİZ --

yigido genclikten baska bağıran bi grup biliyomusun ?

azgeç
06.03.2009, 13:16
ben yiğido gençliklede maç izledim ... ama şunu gördüm akle arkasından bu iş olmaz kendimizi parçaladıgımıza değmiyor ... bunu 67 liler çözü ve maraton A da izliyoruz 3 mactır ordayım ve memnunum .... bilmiyorum memlekettemisin gurbettemisin ama eger gurbetteysen tv den duydugun sesler maratondan geliyor ... bunu stada gelenler bilir yiğido genclikte güzel grup ama dezavantaj kale arkası ;)

oNuR
06.03.2009, 13:19
ben Sivas'taki her maçta staddayım ve genelde de kale arkası gar tarafındayım..staddaki bütün organizasyon buradan baslıyo..maratondan; gol olunca Sivass-Sivassss seslerinden baska bisey duymuyorum... ;)

azgeç
06.03.2009, 13:22
o zaman güzel kardeşim buyur ankara macında maraton A ya gel ... es es macında topcuları kim cagırdı maratonda ... omuz omuza baslattık stadı inkar edemez kimse ... bütün stada inşallah dedirttik bu bi ilk 4 eylülde ....zamanla dahada iyi olacak ama sayımızın artması lazım biz bu dediklerimi 50 kişiyle başardık 150 kişi olsak yeter maratonu coştururuz....

oNuR
06.03.2009, 13:28
hava sartları ve saglık durumum uygun olursa Maratondayım bu kez..insallah başarırsınız,başarırız maratonu costurmayı..

sivaslimete
06.03.2009, 13:40
Evet bence bi düsünülmesi lazim maratona gecmenin hem orda akustik felan daha güzel ve ses daha güzek cikiyor bunlardan ziyade maratonda cosar

GLoBe-Y-Gençlik
06.03.2009, 13:41
ben yiğido gençliklede maç izledim ... ama şunu gördüm akle arkasından bu iş olmaz kendimizi parçaladıgımıza değmiyor ... bunu 67 liler çözü ve maraton A da izliyoruz 3 mactır ordayım ve memnunum .... bilmiyorum memlekettemisin gurbettemisin ama eger gurbetteysen tv den duydugun sesler maratondan geliyor ... bunu stada gelenler bilir yiğido genclikte güzel grup ama dezavantaj kale arkası ;)

Murat gardaş bız desteklıyecegız sende bızdeydın bı ara bız her zaman kale arkası gardayız beklerız Tüm yiğido gençleri beklıyoruz.. Dakıka 58

biz buyuz böyleyiz gururluyuz onurluyuz..

GLoBe-Y-Gençlik
06.03.2009, 13:42
Evet bence bi düsünülmesi lazim maratona gecmenin hem orda akustik felan daha güzel ve ses daha güzek cikiyor bunlardan ziyade maratonda cosar

Metecim ilk önce taraftarımız kale arkasında otursun bağırmaları sonra heryerde oluruz.. Teşekkürler

GLoBe-Y-Gençlik
06.03.2009, 13:44
YASAM BITER DESTEK ASLA!!!!!!!!!!!!!

Evet destek asla bitmez

YİĞİDO GENÇLİK TEAM

azgeç
06.03.2009, 13:50
ben murat deilim kardeş ... burdaki yorumlar murata ait deildir ben halaogluyum ... ve artık sıkıldım gercekten birleşmiş ve büyük taraftar istiyorum .... keşke maratonda olsanız ... yigido genclikle trabzona bile gittik biz .... ama maraton ve birleşme şart benim görüşüm

Alişan
06.03.2009, 13:56
Arkadaşlar sivastaki maçlara geliyordum ama fener maçlarından sonra bülent beyi görmemek için gelmiyorum televizyondan seyredecem ankara maçını sivasspor inşallah alır.

GLoBe-Y-Gençlik
06.03.2009, 13:59
ben murat deilim kardeş ... burdaki yorumlar murata ait deildir ben halaogluyum ... ve artık sıkıldım gercekten birleşmiş ve büyük taraftar istiyorum .... keşke maratonda olsanız ... yigido genclikle trabzona bile gittik biz .... ama maraton ve birleşme şart benim görüşüm

Tamam kardeşim teşekkürler yorumun ıcın

YiğidoGençlik
06.03.2009, 15:11
Maraton önce Sivas diye bağırmayı öğrensin 90 dakika maç izliyorlar kafaları bir sağa bir sola ateşli taraftarların geneline bakın yerleri kale arkasıdır ha maratonda da olur ama öyle 30 kişi değil olacaksa en az 250 300 kişi ile olur ayrıca bizim şu andaki yerimizdede maratondan yankı yapıyor şu anda stadda bağırılabilecek en güzel yerdeyiz bunu herkes görüyor nedense bazı arkadaşlar göremiyor.Kim ne derse desin ne konuşursa konuşsun biz Yiğido Gençlik olarak ilk kurulduğumuz günden itibaren verdiğimiz desteği artırarak devam edeceğiz.Ayrıca 58. dakikadaki faaliyetlerimiz devam edecek ve bunu yakında bütün stada yaptıracaz İnşallah..

YigidoGenclik38
06.03.2009, 15:14
Maraton önce Sivas diye bağırmayı öğrensin 90 dakika maç izliyorlar kafaları bir sağa bir sola ateşli taraftarların geneline bakın yerleri kale arkasıdır ha maratonda da olur ama öyle 30 kişi değil olacaksa en az 250 300 kişi ile olur ayrıca bizim şu andaki yerimizdede maratondan yankı yapıyor şu anda stadda bağırılabilecek en güzel yerdeyiz bunu herkes görüyor nedense bazı arkadaşlar göremiyor.Kim ne derse desin ne konuşursa konuşsun biz Yiğido Gençlik olarak ilk kurulduğumuz günden itibaren verdiğimiz desteği artırarak devam edeceğiz.Ayrıca 58. dakikadaki faaliyetlerimiz devam edecek ve bunu yakında bütün stada yaptıracaz İnşallah..

her zaman yanınızdayız abicim

tek gercek yigido genclik

gerisi yalan

sivaslı_cagdas
06.03.2009, 17:52

Yer Heykeldeyız

YİĞİDO GENÇLİK

maç 08/03/2009 pazar günü sakın 7 sinde geleyim demeyin çok beklersiniz:):):)

muhammed5858
06.03.2009, 20:17
abiler çılgınlarla bırleşsenız vallahı kıme gıdecegımı şaşırdım sivas için bırlesin yakşamlar:confused:

YiğidoGençlik
07.03.2009, 15:22
abiler çılgınlarla bırleşsenız vallahı kıme gıdecegımı şaşırdım sivas için bırlesin yakşamlar:confused:

Şu anda öyle bi grup stada gelmiyor canımın içi insanlar böyle şeyleri nereden çıkarıyorlar anlamıyorum

GLoBe-Y-Gençlik
07.03.2009, 15:36
Şu anda öyle bi grup stada gelmiyor canımın içi insanlar böyle şeyleri nereden çıkarıyorlar anlamıyorum

Çocuk sasırmıs bekır reıs :)):):):)

GuVeN
07.03.2009, 15:39
gurbettekı yıgıdolara sesınızı duyurun arkadaslar..televızyondan ızleyenler desınler bu taraftara helal olsun hıc susmadılar desınler..

gönenliyiğido
07.03.2009, 16:57
arkadaşlar bi maraton-kale arkası başlamış gidiyorsunuz..bağıracak taraftar olduktan sonra her yerden ses duyurulur..unutmayın ki Bursa taraftarı da kale arkasından destek veriyor..;)

çılgın-sedat
07.03.2009, 17:24
allahın izniyle sivasspor beşiktaş maçında sivasda olucam

yigidolar06
07.03.2009, 17:33
Maçtan önçe vede maçtan sonralarıda hükümet meydanını karnavala çevirin gençler şehir kamarasından birşeyler göremiyoruz gözümüz üzerinizde

furkancfc
07.03.2009, 17:55
Ankara kocan geliyor !

Fb'de SİVAS'a edilen küfürlerden dolayı kınıyoruz bu maçda cvp vereceğiz bunlara.

GLoBe-Y-Gençlik
08.03.2009, 07:01
Maçtan önçe vede maçtan sonralarıda hükümet meydanını karnavala çevirin gençler şehir kamarasından birşeyler göremiyoruz gözümüz üzerinizde

Tamam Abicim izlersın ınşş::!

sivaslimete
08.03.2009, 08:10
Yok abi ben su acidan dedim azgec arkadasimiz biz maratonu costuruyoruz maraton costu iste daha fazla olursak maratonda daha güzel ses cikar felan dedi bende dedim ha madem öyle o zaman bizimkilerde gecsin maratona oda yanlis anlasildi.

ÇAĞLAR GİYİM
08.03.2009, 08:12
BUGUN RAHAT BİR MAÇ OLACAK İNŞ TOPÇULARIMIZ KAFALARINI TOPLARLAR
BENCE FARK VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:D:D:D:D:D :D:D

ÇAĞLAR GİYİM
08.03.2009, 08:13
NEDE OLSA ÖZER HURMACI YOK
KALECİ 3 KALECİİİ FARKA UÇUYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZ

occanner22
08.03.2009, 08:27
iklimi sert inasını mert
takkımı tek vücut tek yürek
yigidolar diyari sivasspor
bu sene de sen sampiyon ol

dize getirdin dört büyükleri
gördüler büyüklügünü cekildiler geri
dördüde bin pişman şimdi
su sene de sen sampiyon ol sivasspor

nam saldın bütün dünyaya
haberlerin cıkıyor UEFA.COM'da
helal olsun sivasspor'a
bu sene de sen sampiyon ol sivasspor

yigidolar sahada rakip karsıda
top bir o kalede bir burda
goller geliyor ardı sıra
bu sene de sen sampiyon ol sivasspor

aslanı eledin kupada
sıra geldi kanaryaya
türkiye kupası yolunda
basarılar SİVASSPOR'umuza

m.yıldızlı, a.derelili, kamananlı kadrosuyla
bülent hoca iş basında
işi kolay degil ama;
zoru basaracak bülent hoca

şimdi birlik beraberlik zamanı
rehavete kapılmamalı
YİGİDOLAR'ın basarısı
anadolu kulüplerine örnek olmalı

yoktan var ettiler bu takımı
tebrik ediyoruz baskanımız ve hocamızı
SİVAS'a getirin İKİ KUPAYI
bir sampiyon da ANADOLU'dan cıkmalı

bizler inandık yigidolar sizin arkanızdayız siz her nerede olursanız olun sampiyonluk yolunda sizi asla yalnız bırakmayacagız.;):););)

occanner22
08.03.2009, 08:39

Yer Heykeldeyız

YİĞİDO GENÇLİK

alllahına kadar sivassporluyuz ve saat 11 de ordayız macta da 90 dakika deil 90+.. destekleyecez.. cünkü sivasspor bunu hakediyor hadi yigidolar bjk macına ii bi moralle cıkalım... önce destek sonra galibiyet.......

ÇAĞLAR GİYİM
08.03.2009, 09:19
YİGİDO GENÇLİK HARBİ SÜPER GRUP KURDUNUZ TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRGAR I CANLARDINIZZZZZZZZZ DARISI DİGER GRUPLARA

subasi29
08.03.2009, 09:33
Simdiden Deestegini Esirgemeyecek Olan Herkese Selamlar Kahrolsun Cekirdekci Zihniyeti

merithan58
08.03.2009, 10:08
iki gündür gazetelere bakıyorum biletlere ilgi yok yazıyor. biz dün aldık bileti yerimiz çok güzel yani düşünün stadın ne kadarı dolacağını. Sonrada bu taraftar şampiyonluk istiyor. Gerçi İStanbul yalakaları şampiyon olmamamızı değil sadece sevmedikleri takımları yenmemizi istiyor.

Yalakaların İNADINA ŞAMPİYON OLACAĞIZ İNŞALLAH

ÇAĞLAR GİYİM
08.03.2009, 10:15
STADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DOLDURALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMM DOLDURMAKLA YETMİYO MAÇIN SON DUDUGUNE KADAR TEMPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LU DESTEK VERELİMMMMMMMMMMMM

sivas_sevdamiz
08.03.2009, 11:28
ARKADAŞLAR ŞİMDİ DE MARATON-KALE ARKASI ÇEKİŞMESİ BAŞLATMAYIN... herkes imkanları ölçüsünde biletini uygun yerden alsın ve stadın neresinde olursa olsun takımımıza gereken desteği verelim.

Kangal(ss)
08.03.2009, 12:15
1 MAĞLUBİYETLE YIKILACAK TAKIM DEĞİLİZ BİZ ÇIKAR ÇATIR ÇATIR OYNAR ALNIMIZIN AKIYLA DEVİRİRİZ ANKARAYI DA

AYNEN KATILIYORUM TEK ŞAMPİYON VAR SİVAS SPOR