Tekil Mesaj Gösterimi
TÜFAD, Uygun'a sahip çıktı
Alt 29.01.2009, 01:58   #1
DOGU_BEY
Usta Yiğido
 
DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 3.226
Thanks: 4.098
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1036 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Ausrufezeichen TÜFAD, Uygun'a sahip çıktı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a yönelik küfürlü tezahüratlara sert tepki gösterdi...



Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a yönelik küfürlü tezahüratlara sert tepki gösterdi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, dün oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, Galatasaray ile karşılaşan Sivassspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'a yapılan küfürlü tezahüratla ilgili olarak, ''Sayın Bülent Uygun ve ailesine karşı Galatasaraylı olduğuna asla inanmadığımız ve ihtimal vermediğimiz, futbol seyircisi dahi kabul edilemeyecek, spor ahlakı ve terbiyesinden yoksun 300-400 kişilik bir grup taraftardan sürekli olarak küfür edildiğini üzüntüyle izlemiş bulunuyoruz'' denildi.

Türkiye'nin son dönemde yetiştirdiği son derece değerli teknik adamlar arasında yer alan Uygun'a herkes tarafından sahip çıkılması gerektiği belirtilen açıklamada, ''Söylemleri ve çalışmalarıyla sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu her fırsatta dile getiren Bülent Uygun ve ailesine yapılan küfürleri şiddetle kınıyoruz. Bu gibi davranışlar futbol sahalarından küfürü ve şiddeti yok etme çalışmalarına büyük darbe vurmaktadır'' ifadelerine yer verildi.


kaynak:tumspor.com
__________________
...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
DOGU_BEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla