Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: La Liga 2008/09
Alt 30.01.2009, 00:02   #30
EyüphanAydın
Usta Yiğido
 
EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.08.2007
Mesajlar: 6.006
Thanks: 3.350
1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1264 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: La Liga 2008/09



Son bilet Barça'nın!


0-0'ın rövanşında ezeli rakibi ve komşusu Espanyol'u Camp Nou'da mağlup eden Barcelona, Kral Kupası'nda Athletic Bilbao, Mallorca ve Sevilla'dan sonra adını yarı finale yazdıran son takım oldu. 3-0'a rağmen yılmayan ve mükemmel gollerle skoru 3-2'ye taşıyan Espanyol maça renk kattı.


Barcelona [3 - 2] Espanyol
35' [1 - 0] Krkic
48' [2 - 0] Krkic
56' [3 - 0] Pique
59' [3 - 1] Coro
69' [3 - 2] Callejon

İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) çeyrek finali Katalunya Derbisi'ne sahne oldu; ligde en yakın takipçisi Real Madrid'in 12 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Barcelona, ezeli rakibi ve komşusu Espanyol'u 0-0'ın rövanşında, Camp Nou'da konuk etti. Derbide Carlos Megia Davila düdük çaldı.

Başlama vuruşu öncesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, İspanya Futbol Federasyonu eski başkanlarından Pablo Porto anısına saygı duruşu yapıldı.

Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola'nın dinlendirmek istediği Fransız golcü Henry ve Meksikalı savunma oyuncusu Marquez mücadeleyi tribünden izledi. Barça'nın Kamerunlu yıldızı Eto'o ise yedekler arasındaydı.

Karşılaşma 38 yaşındaki Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola ve 36 yaşındaki Espanyol Teknik Direktörü Mauricio Pochettino'nun mücadelesine de sahne oldu.

35. dakikada takipçiliğinin meyvasını toplayan Krkic, Sylvinho'nun ceza alanı dışından vuruşunda kaleci Alvarez'den seken topu filelere yolladı ve ev sahibini derbide öne geçirdi. Bu gol ilk yarının skorunu da Barcelona lehine 1-0 olarak belirlemiş oldu.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Barcelona; Krkic ve Pique'yle 3-0'ı yakaladığı mücadelede oyunu rölantiye almak istedi ve orta sahada top dolaştırmaya başladı.

Coro'nun vuruşunda defansa çarpan top Barcelona kalecisi Pinto'yu yanıltarak ağlara gidince Espanyol az da olsa ümitlendi. Rufete'nin yerine oyuna girdikten kısa bir süre sonra Barça ağlarına mükemmel bir füze yollayan Callejon ise konuk ekibi "mucize"ye bir adım daha yaklaştırdı.

Konuk ekipte 51. dakikada Finnan'ın yertine oyuna giren Jarque son dakikada kırmızı kart görerek Espanyol'un derbiyi 10 kişi tamamlamasına neden oldu.

Son bölümü büyük çekişmeye sahne olan mücadelede rakibine başka gol şansı tanımayan Barcelona; Kral Kupası'nda Athletic Bilbao, Mallorca ve Sevilla'dan sonra adını yarı finale yazdıran son takım oldu.
__________________
http://img.blogcu.com/uploads/erkans...0000266796.gif
Hayat böyledir dostum,
Geçer beklemekle,
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla