Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Son Maçları Şölene Çevirelim
Alt 02.05.2011, 19:41   #12
sebasteia
Usta Yiğido
 
sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.01.2008
Mesajlar: 2.340
Thanks: 1.509
1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Son Maçları Şölene Çevirelim

Alıntı:
doktor38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslında cuma günkü olaylar irdelenmeli ve suçlular kulube bildirlmeli.bildirilmeliki bu kulüp 3-5 kendini bilmez yüzünden ceza alıp zarara uğramasın.herkeste haddini bilsin kimse kulüpten büyük degil.bu takım buraya gelmek için 40-50 yıl ugraştı 3-5 kendini bilmez bu takıma zarar verirse tün sivas kaybeder.onun için özellikle gençlik kuruluşları uyanık olup suçluları elbirlğiyle kulübe bildirmeli.bulmak için çaba sarfetmeli.ayrıca şampiyonlu için taraf olurum ben çünkü trabzon taraftarı herzaman sivas kümeye diye bizleri rencide etmiş olup fener taraftarından böyle söz duyulmadı.
ben duydum! iki yıl evvel saraçoğlu'nda yaptığımız ve 4-2 yenilerek, şampiyonluk yolunda ağır yara aldığımız maçta tribündeydim. fener tribünlerinin hep bir ağızdan yaptığı bazı tezahüratlar şöyleydi:

- i.ne sivas olamazsın şampiyon!

- peze.enk sivas ananı da sat!

- hepiniz o...pu çocuğusunuz!

vs vs vs
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır