Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YENİ STADA SPONSOR DESTEĞİ
Alt 11.05.2011, 03:06   #10
sibur
Yiğido
 
sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.02.2008
Yaş: 41
Mesajlar: 209
Thanks: 88
77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YENİ STADA SPONSOR DESTEĞİ

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birseyi animsatmak istiyorum.Sivasspor bir sezondur formasi icin sponsor bulamadi,stadyum icinmi bulacak.Oysa bir bilinse verilen tek oy ne kadar degerli.Kac kisi bunun farkinda?Yakinda basbakan ve listesindeki adaylari Sivas meydanlarinda boy gösterecekler.Iste hesaplasma zamani.Oya karsilik stadyumda (istenilen kapasitede)yaptirilir,Sivas´in büyüksehir belediyesi statüsüne gecmesi icin sözde alinir.Burada koyulacak tavir ve dayanisma cok önemli.Baktinki müsbet bir cevap alamadin,tavrndan ödün vermiyeceksin ve o partiyi secmeyeceksin.Olay bu kadar basit.Cünki stadyum meselesi öncedende basbakanin ortaya attigi bir tezdi.Aradan kac yil gecti ,ortada hala birsey yok.Belediye secimlerinde stadyumdan bahsetmeden Sivas´i terkedip gitti.
sevgili arkadaşlar:
öncelikle konu çok güzel.emek veren arkadaslara tesekkurler.
daha öncede buna benzer konu için bircokyorum yapıldı.bi çok sey konusuldu.ancak şu andakı ıktıdar sivası cantada keklıkgorduguıcın verılen sozlerın sımdıye kadar tutulmadıgınıngostergesıdır.
basbakan daha önce 30 bınkısılıkstad sozu verdı,ama henuz daha bı arpa boyu mesafe alamadı.neden? daha fazla nasıl oylarımıartırırım hesabıyapıyor.bakınız kayserı stadına,bursa ıcın aynı sozlerı verdı ve 45 bın kapasıtelı stadın ıhalesı tamamlandı ve temmuz ayında kazma vuruluyor 45 bın kısıyı zaten toplayamayacak bursa..trabzon stadı,şanlıurfa stadı bunlardan bazı ornekler.
bıze gelınce 25 bın kapasıtelıstad yaparak vatandasın oylarını somurmeye calısacaklar.bız kandırılacak sehırlı olmayalım.bı seferolsun ıktıdara beledıye secımın de nasıl ders verdıysek genel secımde de ders verelım kı kamuoyu bızı konussun...sivastan AKP ye bu secımde oy yokkkk
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sibur'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...