Tekil Mesaj Gösterimi
"Fair-play kuralları içinde davranmadı"
Alt 04.12.2005, 22:38   #1
ElbeyLi58
Usta Yiğido
 
ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.165
Thanks: 0
12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein
Standart "Fair-play kuralları içinde davranmadı"

Bir hayli gergin geçen ve 2-2 sona eren Kayserispor maçından sonra, Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, sarı-kırmızlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ı fair-play kuralları dışında hareket etmekle suçladı !..

Ertuğrul Sağlam'ın kendisini küfür etmekle suçladığının sorulması üzerine, Lorant, ''Neyin rüyasını görüyor. Dün geceyi bayağı kötü geçirdi herhalde. Bir kere kendisi fair play kuralları içinde davranan bir teknik adam değil. Devre arasında bir ağız dalaşı oldu, hakarete varan derecede. Bunu kabul ediyorum ama şunu söylemek istiyorum. Benim futbolcum gol atıyor, gol atan bir futbolcu en doğal hakkı olarak attığı gole seviniyor. Ve kendisi benim futbolcuma hem hakaret ediyor, hem küçük düşürücü davranıyor, hem de tribünün galeyana gelmesini sağlıyor. Bunun futbolla, centilmenlikle ve fair play'le hiçbir ilgisi yoktur.'' diye cevap verdi.

Lorant, maçı berabere bitirmelerinin yanlış olduğunu, 10 kişi kalmalarına karşın maçı kazanmaları gerektiğine işaret etti. Lorant, sahaya sürdüğü kadroyu da, ''Hafta içinde kim ne kadar performans gösterdiyse formayı ona teslim ettim. Futbolcularımı kutluyorum'' diyerek değerlendirdi.
__________________
http://img384.imageshack.us/img384/3716/z6ie.jpg
Büyük Baskan
ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır