Tekil Mesaj Gösterimi
Bursa Maçına Akıyoruz
Alt 13.04.2012, 22:25   #16
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido
 
GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 02.12.2007
Yaş: 33
Mesajlar: 3.045
Thanks: 7.076
1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch Bursa Maçına Akıyoruz

Kupa maçında gerçekten çok kötü bir oyunla şanssız bir mağlubiyet aldık.Golleri arka arkaya yememiz ve kötü günümüzde olmamız bunda büyük rol oynadı.

Ama herkes şunu unutmasın ki bizim takımımız günüde olduğu zaman yenemeyeceği takım yoktur.

Sitedeki yazan arkadaşlara bakıyorumda hemen veryansına başlamışlar.Yapmayın arkadaşlar bu takım hep aynı kadro ile üst üste maçlar yaptı ve haliyle yoruldu.Yenilmek gibi doğal bir şey olamaz, futbolun kuralı budur.

Önümüzde daha önemli bir adım olan Play-Off maçları var.Kupayı alan Avrupa Ligi'ne gitmek için daha çok ön eleme maçı oynacakken, play-off tan giden daha az ön eleme maçı oynayacak.

Bunun için önümüzdeki bursa maçımız çok ama çok önemli.Lütfen bu maçlarla kupa maçlarını karıştırmayıp takımımızı yalnız bırakmayalım.İstanbulda'ki taraftarlar görevini iyi yaptı.Şimdi ise sıra bizde.

Mazereti olmayan ve biraz Sivaslılık gururu taşıyan herkesin bu maça gelmesi şarttır.Maçın günü ve saati çok uygun bahane bulunacak bir şey yok.

Şimdi herkes kendini pazar gün ki maça hazırlasın.Bizimle birlikte kendisini genç hissedip 90 dk bağırmak isteyen herkesi Kale Arkası Gar Tribününe bekliyoruz.

Yine maç öncesi Yiğido Gençlik Grubu olarak Atatürk Anıtı'nda toplanıp hep birlikte stadyuma yürüyeceğiz.Gelmek isteyen herkes saat 11:30 da orda olsun.

__________________
Biz'e Her Yer Sivas
GLoBe-Y-Gençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GLoBe-Y-Gençlik'a Teşekkür Ediyor...