Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Basın Bildirisi..!
Alt 06.02.2013, 19:33   #4
85200258
YASAKLI ÜYE
 
Üyelik Tarihi: 12.02.2010
Mesajlar: 274
Thanks: 107
134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Basın Bildirisi..!

Alıntı:
bqram58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim anlamadığım SİZENE ! biz burada size yaptığımız doğrumu diye mi sorduk ? Yada bize destek olun mu dedik ? biz sadece yaptığımız faaliyeti duyurmak için burada bu topicte konu açtık. Bizle deplasmana gelmişlerde yok içiyorlarmış hayırda sizene gelen adam içer yada içmez herkes kararında özgür. Kimseye zorla iç yada içme diyemezsin. Biz sizin gibi evimizde sıcak yerimizde sivasspor forum sitelerinde bi kaç yorum atarak yada 10 tl verip stada cekirdek yemeye gelerek sevmedik.. Biz hem iç sahada hem deplasmanda takımın yanında olduk. 1.000 km yol dile kolay ! oraya kadar gittik. biz ister tabir ettigniz gibi müptezel ister serseri olalım Sivassporlu olarak gittik oraya ! o armayı savunmaya o renklerin ardında haykırmaya ! Bizi karaborsacıların kucağına attılar hiç kimse kusura bakmasında 30'tllik biletede 100 tl verecek kadar zengin bi grup degiliz biz o kadar zengin olsakta zorumuza gider.. hadi bize bahane buldunuz münferit giden taraftar ? 330 tl'ya bilet adam ? ona ne diyeceksiniz ? neymiş efendim karıya kıza para buluyorlar alkola para veriyorlar bilete vermiyorlar.. nereden biliyorsunuz acaba ? para vermediğimizi ne biliyorsunuz 10'tllik bilet alıp trilyonlk muamele gormenizmi lazım. kimse kimseden daha sivassporlu değildir ve eleştiremez.. kardeşim bizim gelmemiz yönetime veya bu kulube zarar veriyorsa zaten biz o stada girmeyecek kadar şerefliyiz herkes kendi şerefine baksın ! bu hafta iki taraftar grubuda yok sözde biz susturamıyormusuz gelenleri hadi bakalım sivasspor.com'un değerli üyeleri vip'ten bilet alıp sizleri seyredeceğim susturun sunlarıda görelim hep beraber. kimse burada edebiyat yapmasın.. Gerek yiğido gençlik gerek 1967 GTD grubu Sivasspor için organizasyon yapıyor başkası için değil! Eğerki kararımız hosunuza gitmediyse sizde ayrı bi konu açın orada yazın kardeşim ! ama bize bugune kadar yönetim gelip sizin bize zararınız oldu demedi, yok stada yabancı madde atıyormuşuz. sizin gibi küfürler etmiyoruz ib.. hakem sesleriniz gür geliyor terbiyeli olun neymiş deplasmanda ana avrat sövüyorlarmış sananeee kardeşimm senlik problem varmı ? herkesin terbiyeside kendinedir. ben anama küfür ettirmem ama baskası baskasına ediyorsa oda beni ilgilendirmez. bu iki grubun sivasspor'a yararı olur zararı olmaz. en azından bu iki grup 90 dakika boyunca ayaktalar bi nebze ses ckarmak bile yeter sizin gibi ruhsuz değiller. oturup mac boyu bi minder alıp cekirdek+sigara keyfileri yapmıyorlar. diyeceğim o ki herkes işine baksın. hadi bakalım bizim zararımız oluyor yaa yapın bizim yaptığımızdan iyisini izleyip alkışlayalım !
1967 FRKN !

Yazdıklarına istinaden diyorum ki... Real Madrid taraftarını Barcelona taraftarını ayakta bagır bagır gördün mü? Eger başarı bagırmayla holiganlıkla gelseydi İngiliz takımları her yıl şampiyonlar ligi sampiyonu olurdu. Türkiyede beşiktaş açık ara fark atardı her sene rakiplerine..

Ben taraftarım , futbol seyircisiyim. Ben kulübüme bagırarak faydalı olmam ben maçlara para vererek giderek, lisanslı ürün alarak faydalı olurum.

Sen bu hafta Vip'e bilet alıp gireceksen emin ol hiç olmadıgın kadar faydalı olacaksın bu takıma. Kimse size neden karaborsadan bilet almadınız demedi. İnternet üzerinden biletx'den neden bilet almadınız denildi. İkisini iyi ayırt etmek lazım. Sakın bu bedava bilet temin etmek için olmasın.

Sen sivasspor formuna başlık açtıysan ve bu başlıgı bizim için hayati önem taşıyan Trabzon maçından önce yaptıysan eleştiriye açık olacaksın kardeşim.

Futbolda maç bagırmayla kazanılsa Kadıköydeki maçta fenerbahçe seyircisi bizi sahaya gömerdi. Futbol sahada yürekle kazanılır.O da futbolcuların işidir. Trilyonlar kazanan adamları ben teşvik etmem kardeşim. Görevi futbol oynamak oynayacak..

Hangi asgari ücretliyi patronu daha verimli olsun die motive etmiş. Bırakın bu işi ben seyiciyim taraftarım. Oturur paşalar gibi futbolumu izlerim. Takımımla sevinir takımımla üzülürüm. Ama üstüne basa basa söylüyorum kimseyi motive etmek gibi bir görevim yok!
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...