Tekil Mesaj Gösterimi
Hayrettin'e Vefa(sızlık)
Alt 01.07.2013, 10:38   #1
Rallim58
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Hayrettin'e Vefa(sızlık)



Hayrettin'e karşı son günlerde yazılan çizilen ve yapılan dedikoduların, Sivas'lıma ve Sivas'ıma yakışmadığını paylaşmak isterim.

Amatör ligden, milli takıma kadar, kendi emekleri ve tırnakları ile yükselen futbol tarihimizde ilk ve tek futbolcu olan bu evladımıza yapılanları, en hafifinden saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Henüz dünya evine giren birisi için, kafa karıştıran haber ve yorumlarla adeta çiçeği burnunda damatın mutluluğuna gölge düşüren, yazan-çizenleri, amacından uzak yapılan yorumları esefle kınıyorum.

Hayrettin'i sokak aralarından bugüne; her halini tanıyan bir kardeşiniz olarak, sözleşmesinde bulunan 2014 yılına kadar devam edilerek "vefa" gösterilmesinden yana olduğumu belirtmek isterim.

"Kırmızı beyaz formadan başka forma giymem giyersem bana haram olsun" ve ücret konusunda herhangi bir talebi olmadığını ima ederek, "boş mukaveleye imza atarım" diyecek kadar, Sivas ve Sivasspor sevdalısı bu kardeşimizin, takıma ağabeylik yapması, teknik kadroda yer alması gibi görevlerle mutlaka Sivassporda tutulmasını arzu edenlerdenim.

Galatasaray'lı Keita'nın dirseği ile boğazına vurduğu anları unutmadık.
http://www.ligtv.com.tr/haber/hayrettin-korkuttu

Sen gönlünü ferah tut, tekmeye kafa atan adam...
  Alıntı ile Cevapla