Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hacıosmanoğlu'nu Kınıyoruz..
Alt 10.09.2013, 10:43   #55
58svs58
Usta Yiğido
 
58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.466
Thanks: 472
381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Hacıosmanoğlu'nu Kınıyoruz..

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siz herhalde konunun ne olduğunu bilmiyorsunuz yada şike yaptığımızı kabul ediyorsunuz mevzu taraftar mevzusu değil adam sana düpe düz ben temizim siz şikecisiniz diyor sizde haklı buluyorsunuz öyle mi pess..

başka takımın formaları ile maça gelme sayısı azaldı ise bu Sivastaki tribün gruplarının sayesindedir sokakta dolaşana ise karışma hakkımız yok engel olmaya kalksak hergün karakolluk oluruz bu konuda haklısınız istanbul yalakalığı yapanların utanması gerek ama onlarda o yüz yok işte ne yapacaksın..

o zaman bizde o yalakalar gibi takıma sırt çevirip hakkımızda söylenenler karşısında susalım öylemi..lütfen söylediklerinizle çelişmeyin.. işte asıl siz ve sizin gibiler böyle yenilir yutulur cinsten olmayan şeylerde bile karşı tarafı haklı bulursanız onlarda böyle sivassporumuz aleyhinde konuşmaya devam eder..

dedirmeyelim kardeş. fener kimki çıkarını savunalım burada. trabzon neden bizi of spora benzetsin. kendimize sahip olalım o kara intibadan kurtulalım. fener sivasa gol atınca sivaslı adam sevinirse kusura bakmayında bende sayın hacıosmanoğlu na inanırım. daha fener sivasta deplasman yaşamadı sen neden bahsediyon kardeş. biz trabzonlular feneri sevmiyor diye neredeyse trabzonlu kardeşlerimize kan davası güdeceğiz. spor ahlakını çökertmeden sivassporumuz için yapacağız. feneri de trabzonuda galatasarayıda diğerlerinide sivasspor için değerlendireceğiz. ama galatasarayı fener için feneri galatasaray için değerlendirirsek adınıda sivasspor için koyarsak olmaz. ben yine söylüyorum dedirtmeyeceğiz. başkanımızdan Allah razı olsun buralara getirdi ama biz kıymetini bilmiyoruz.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla