Tekil Mesaj Gösterimi
4 Eylül'ü Kirletme
Alt 18.03.2014, 09:04   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 4 Eylül'ü Kirletme



Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasında alınan ağır yenilgiden daha ağır sahnelerin kapalı tribünde yaşanması yiğidoları çileden çıkardı. Protokolun solunda bulunan kapalı tribündeki bir taraftarın, misafir takım taraftarlarına İT (İstanbul Takımı) olan FB'nin formasını ve kaşkolünü göstermesi tepkilere neden oldu.

FB'li olduğu her halinden belli olup Sivassporlu yiğidolar arasına sızarak adeta kışkırtıcı tavırlar sergilemesi, yiğidoları çileden çıkardı. Yaşanan kargaşanın ardından, olaylar büyümeden engel olmaya çalışan Emniyet Yetkililerine ise karşı konulmasına bir anlam verilmedi.

Bölgede müsabakayı izleyen bir kısım taraftarlar, "Emniyet Yiğidoyu dışarı atıyor dediler. Bizde istem dışı da olsa Emniyet dışarı tezahüratı yaptık. Gerçek nedenini bilseydik, emniyete bırakmadan biz dışarı atardık" dediler.

Sivasspor karşılaşmalarında, Sivasspor renkleri dışında bir rengin kabul edilemez olduğunu belirten taraftarlar, böylesi provokatif durumlarda emniyet aracılığıyla derhal dışarı atılmasına yardımcı olunması, 4 Eylül Stadyumunu kirletmelerine müsaade edilmemesi gerektiğini belirttiler.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...