Tekil Mesaj Gösterimi
Sponsor firma ismi
Alt 10.01.2015, 09:58   #1
izmirliyigido
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Sponsor firma ismi

Sivasspor'umuz kendi yağıyla kavrularak ve hiçbir borcu olmadan, taraftarın 5,00 TL'lik bileti dahi almayarak katkı sağlamadan sadece yönetimin fedakarlığı ve akıllı para politikasıyla Süper Ligin borçsuz 3 takımından biri durumunda olduğunu düşünürsek büyük başarı olduğunu inkar etmemiz gerekiyor.

Bir sağlık kuruluşu olan Medicana Hastaneler Grubu yönetimi Sivasspor'a isim hakkı almayı önermiş. Maddi açıdan da doyurucu bir rakam telaffuz edilirse yabana atılacak bir durum değil tabi ki. Gelecek bol sıfırlı paralarla daha iyi futbolcular, yıldız oyuncular, yıldız hocaların gelme ihtimali daha yüksek tabi ki.

Büyük başkanımız yine iyi bir yönetim politikasıyla durumu yönetirse, üst sıraların değişmez isimi olmamız kaçınılmaz olabilir...

Koca koca İstanbul takımları dahi daha fazla gelir için basketbol takımlarının isminin başına, sonuna Ülker Fenerbahçe gibi, G.Saray Liv Hospital gibi, Beşiktaş İntegral Forex gibi türlü türlü isimlerle anlaşıp, milyon bazında taraftarı olan kulüpler, zengin yöneticilerine rağmen yine de büyük paralara isim hakkı kullanıyorlar ve dünyanın parasını kazanıyorlar..

Ancaaaak !.. Çoğu taraftar da şu endişe var. Bu durum futbolda biraz farklı oluyor sanki. Zamanında isim hakkı kullanan kulüpler çok kısa sürelerde destek çekilince alt liglere uçuruma düştüler.

Bir zamanlar Siirt Jet-Pa Spor, Yimpaş Yozgatspor, Vestel Manisaspor, Sanica Boru Elazığspor, Medical Park Antalyaspor bunlardan ilk aklımıza gelenler. Tabi ki burada önemli olan kısa sürelerde anlaşma yapılıp sonra destek çekilince durum iyi yönetilmediği için bu hüsranlar yaşandı. Bunun nedeni de, taraftar ve yönetimleri hazır paraya alışıp, desteği çekince o destekte çekilince kulüpler toparlanamıyor..

Biz bu konu da başkan Mecnun Otyakmaz'ın durumu iyi yöneteceğine ve akllı bir politika izleyeceğine güveniyoruz ve inanıyoruz.

Sivasspor'umuz için hangisi hayırlısı ise onun olmasını ve çok uzun yıllar Süper Ligde başarılarını yaşamak temennisiyle, başkana ve yönetime başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki verilecek karar Sivasspor'un geleceği için önem taşıyacağı için doğru karar olacaktır.








.
  Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...