Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.01.2015, 23:51   #78
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 65
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivasspor´un birakalim ic sahayi deplasmanda böyle oynadigi,bu kadar sansi tepipde sahadan 3-1 galip geldigi bir mac ben hatirlamiyorum.

Bilhassa ilk yari kacirdigimiz firsatlari lehimize ceviremeyip ilkyarida soyunma odasina 1-0 yenik gitmemiz karsisinda ben sahsen futbolun adaletine isyan edesim geldi.

Ikinci yarinin baslamasiyla Batuhan kenara alinmis ve sahaya bambaska bir Sivaspor cikmisti.G.Antep adeta defansa cekilmis Sivasspor sagli ,sollu rakibi boguyor ve adeta hataya zorluyordu .Olanda oldu ve Enaramo´yu ceza alani icinde yaka paca assagiya indiren kisi kirmizi kartla ödüllendirildi ve sahayi terketti.Penalti vurusuyla Sivasspor beraberligi yakalarken bu Antep üzerinde soguk dus etkisi yapti.

10 kisi kalan G.Antep o dakikaya kadar defansa kapanirken bu sefer acik futbolu secti.Sivasspor öylesine dalga dalga geliyorduki sanki bütün sezonun acisini G,Antep´den cikarmak istiyordu.Oyun cigrindan cikmis Sivasspor adeta G.Antep kalesini ablukaya almisti.Kale icerisinden cikarilan toplar,kale direklerinden dönen toplar ve kalecinin üzerine nisanladigimiz sayisiz gol firsatlarini teperken,sahada mac bitmesi icin dua eden bir teknik kadro ve futbolcu toplulugu vardi sahada.Bunlarda G.Anteplilerdi.

Türkiye spor kamuoyu bugün tek bir seye sahit oldu,oda Sivaspor´daki mevcut olan futbol potansiyeline.Bu futbol tüm rakiplerimize yeterince göz dagi vermistir umarim...

Nice basarilara .
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...