Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları
Alt 25.06.2016, 23:01   #145
tavatir
Usta Yiğido
 
tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.07.2007
Yaş: 52
Mesajlar: 2.728
Thanks: 149
1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları

Adanademirspor'un Galip Güzel ve Volkan Okumak transferinde mesafe katettiği söyleniyor. Çok iyi iki hamle olur bence. Volkan rahatlıkla Burhan'ın alternatifi olabilirdi ayrıca forvet de oynuyor.

Göztepe, kanata Tayfur Bingöl takviyesinden sonra sağ bek olarak Bjk'nin eski oyuncusu Tanju Kayhan'ı aldı. Maçlarını yapacakları stadın zeminini halletmişler. Ayrıca Romanya'nın sağ beki Sapuranu ile ilgileniyorlarmış.

Gençlerbirliği'nden Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin'in Boluspor'a kiralanma durumu söz konusuymuş. Ayrıca gurbetçi kanat oyuncusu İsmail Yıldırım da Bolusporlu olabilir.

Ege takımlarıyla ilgili bilgileri bazen Yeni Asır'dan takip ediyorum. Malum ligimizde birçok Ege takımı var. Altınordu, Göztepe, Manisa, Denizli hatta Balıkesir'i bile dahil edebiliriz haberler çıkmasıyla ilgili olarak. Adres ; http://www.yeniasir.com.tr/spor

Giresunspor'un ilk resmi transferi de Pazarspor'dan Aykut Civelek oldu. Balıkesirspor da benzer şekilde alt liglerden Erzurum'dan sol bek Doğa İseri'yi almıştı.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...