Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Ayıp Ettik

jakobieen
06.02.2007, 00:16
biraz önce sivasın bi yerel kanalına telefon bağlantısı yapan Rıza Çalımbay, sivasta gerekli ilginin kendisine gösterilmediğini söyledi.. bazı abarttığı noktalar olmasına rağmen ben sivaslı Rızamıza ayıp ettiğimizi düşünüyorum..
ne olurdu sanki ya, sivasspor için geçmişte güzel çalışmaları, güzel hizmetleri olmuş, süper lige yükselmemizde katkıda bulunmuş her bi şeyden geçtim sivasımızın evladı olan Rıza'mıza maçtan önce hep birlikte tribüne çağırsak ne kaybederdik, sivasıma ne çapta zarar verirdik, bunun sivasa MALİYETİ ne olurdu ki... çok değil bi dakika bağırabilirdik, rakip takım için 'RİZE KÜMEYE' yada hakem için ettiğimiz o topluca ettiğimiz küfürlerden bi dakikamızı kessek sizleri bilmiyorum ama bence bi şey kaybetmezdik ve bu olay aldığımız üç puandan daha büyük bi haz verirdi bana...
inşallah bundan sonraki maçlarında sporun güzelliğini öne çıkaran, sivaslının gerçek kimliğini tüm türkiyeye gösteririz... bizim için SPOR SEVGİ SPOR ve KARDEŞLİKTİR.. çünkü biz sivaslıyız... ;)

oVoVoVo
06.02.2007, 00:32
yasire tepki gösteren bir taraftar topluğuyuz biz.bizden adam olmaz.aklımıza rızayı çağırmakta gelmez.afedersiniz daha tribünde kaşarlaşmamışız bizler.daha büyük kaptanımız muhammed aliyi unutuyoruz önümüzdeki rızayı görmüyoruz.ne anlarız biz.ben ne anladığımızı çözemedim.siz....

boşuz boş.kimse kandırmasın kendini.

AFK
06.02.2007, 03:08
yasire tepki gösteren bir taraftar topluğuyuz biz.bizden adam olmaz.aklımıza rızayı çağırmakta gelmez.afedersiniz daha tribünde kaşarlaşmamışız bizler.daha büyük kaptanımız muhammed aliyi unutuyoruz önümüzdeki rızayı görmüyoruz.ne anlarız biz.ben ne anladığımızı çözemedim.siz....

Arkadasim Sen Yine Burada Yasir Diyorsun Ne Alaka ?? Harbiden Forumlarda Sacmalayanlar Diye Bir Topik Acilsa Ilk Basa Seni Yazarim Yada At Gözlügü Ile Mac Izleyenler Diye Bir Topik Acilsa Gene Liste Basisin Benden Yana.

1-Konu Ile Yasir'in Alakasi Yok.
2-Biz Kendi Futbolcularimizi Dahi Cagiramadik Trübüne Uzaktan Alkis Istedik
3-Jakobien Gercekten Güzel Bir Noktaya Deginmis Ama Riza Hoca Alingan Bir Insan Biz Otobüsten Indigi Anda Bile Alkisladik Kendisini Ne Yapalim Kucaklasamiydik Yada Boynuna Sarilip Aglayalim Mi.
4-Küfür Edilir Denmis Bizim Taraftarimiz Küfür Olayini Eskiye Nazaran Hemen Hemen %10 a Indirdi ( Trübüne Gelmediginiz Icin Bunu Bilmemeniz Gayet Dogal OWOWOW )
5-Ve Trübünleri Bu Sekilde Elestirmek Yerine Karda Kista Hic Bir Takimin Dolduramayacagi Kadar Insanin Maca Gelmesini Bir Alkislasaniz Diyorum
6-Sogukda Zaten Bizlere( Trübünlerde Olan Sivasspor Severler'e) Pek Fazla Tezahurat Imkani Birakmadi
Bunlar Yeterli Aciklamalardir Sanirsam Biraz Köstek Olmak Yerine Destegi Tercih Edersek Sahislar Degil Sivasspor Kazanacak.

oVoVoVo
06.02.2007, 03:15
helal olsun yasire.onu unutmayacağız.bari o unutulmasın

AFK:) :) :D :) :)

ofozturk
06.02.2007, 07:59
cok guzel bir noktaya değişmişssin jako kardeşim ama biliyorsun bazı seyleri istesende elvermeyen kosullardan dolayı yapamayabilirsin.

sivaslim58
06.02.2007, 08:12
rıza çalımbay ne yapmışki sivasa, bu karda kışta o sahaya gelenlerin emeğine yazık.trt 1 de bile spor proğramında seyirciden bahsedildi.rıza nın sivaslı olduğunu bile bilen yok.

abircan
06.02.2007, 09:19
NTV DÜN AKŞAM SEYİRCİMİZİ ÖVDÜ, ÖZELLİKLE ANTALYADA SICAK HAVAYA RAĞMEN SEYİRCİ OLMAMASINI BELİRTEREK SİVAS SEYİRCİSİNİ VİDOLİGDE ÖVDÜ

RIZA HOCAMIZ HER ZAMAN SİVASTAN GEREKEN ÖVGÜYÜ ALACAKTIR

Bilmiyorum5
06.02.2007, 09:36
bırakın SU HEMSERI KAYIRMACILIGI 21. YÜZ YILDAYIZ O DEVİR GECTİ BEN SADECE SİVASSPORA HİZMET VERENI SIVASI KALKINDIRANI ALIKISLARIM GERISI YALAN AMA EN AZINDAN RIZE KUMEYE DEMEZDIM CUNKU SONUCTA BI GUN AYNI DURUMLARA ALLAH KORUSUN BIZDE DUSEBILIRIZ AYRICA RIZA HOCA BIR NEVI SIVASI TEMSIL EDIYO ORDA ONUN TAKIMININ DUSMESINI ISTEMEM AMA O SOGUKTA 90 DK RIZA HOCAYA SEVGI GOSTERISI YAPICAK HALIMIZDE YOKTU

mehmetcik58
06.02.2007, 09:59
kendi takımımızı çağırıp tezahürat zor yaptık gene helal olsunki o soğukda sıtadı doldurduk bi rıza hocayı unuttuk oda olsun nolurki yaw

tatangaist
06.02.2007, 10:00
Arkadaşlar bencede Rıza Hoca sivasta çok iyi olabilrdi ama Bülent Hocanında Sivasa katkısını unutmamak lazım bence.

Flavio
06.02.2007, 10:06
Çağırsak güzel olurdu çağırmadık bence ayıpta olmadı.Ayrıca burdan tekrar o gün stadı dolduran tüm Yiğido kardeşlerime teşekkür ediyorum.Gerçek Yiğidoluk böyle olur.Trt'de adımızdan söz ettirdiysek ne mutlu bize.Sivas'ta olupta maça gitmek vardı.=(

Besyo_cu
06.02.2007, 10:23
Bencede Rıza hocayı çağırmak lazımdı. Ama havada bişey yapmaya müsait değildi elim öyle bir üşüdükü elimi cebime sokup çalan telefonumu cıkaramadım bunlarıda unutmamk gerekir.....

FurkaN
06.02.2007, 10:25
Çağırmak çokta önemli bir konu olmamalıydı bence... Bu maç çağırılmaz başka maçta çağırılır Rıza hoca'nın da buna alınganlık göstereceğini sanmıyorum... Ayrıca bu forumda da bazı arkadaşlar yine konu ile ilgisi olmayan konuları buraya taşıyorlar...

PRoFeSSioNaL
06.02.2007, 10:30
bizi ilgilendirmiyorrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ceza_tolga_rep
06.02.2007, 10:30

kardeş çok saçmalamışsın?yasir sezon başladığında iyi oynayamıyordu?ama bülent hoca geldi yasir iyi oynamaya başladı?
rıza çalımbay demişsin?sivasspora gelmek istemedi mesela?onuda geç karşı takımın teknik adamı?illa yanımıza çağırmamıza gerek yok?andersonu çağırdık mesela?
bence forumlara biraz daha düşünerek katıl??
ARKADAŞLAR APTAL OLMAYALIM?SİVASSPOR TARAFTARI KİME SAHİP ÇIKACAĞINI BİLİR?

1967_CLuB_MuRaT
06.02.2007, 10:35

Burdan ahkam kesmeyle olmuyo..O soğukta ne Rıza Hoca düşünülür ne de başka bişey..Bilmiyorum la sen beraber Rize'de sevgiler sunarsınız Rıza Hoca'ya!!Haaaa Sivaslısınız yaa o yönden yani....;)

FurkaN
06.02.2007, 10:41
Burdan ahkam kesmeyle olmuyo..O soğukta ne Rıza Hoca düşünülür ne de başka bişey..Bilmiyorum la sen beraber Rize'de sevgiler sunarsınız Rıza Hoca'ya!!Haaaa Sivaslısınız yaa o yönden yani....;)

O soğuğu çeken bilir gardas.... :)

1967_CLuB_MuRaT
06.02.2007, 10:53

Olur mu ya....Siz Rıza hocaya bağırmayın ondanda soğuk diyin...:D:D:D

FurkaN
06.02.2007, 11:14
Olur mu ya....Siz Rıza hocaya bağırmayın ondanda soğuk diyin...:D:D:D

Kusura bakmasınlar bir daha olmaz kim çağırılacaksa buraya yazsınlar statta çağırırız...

melih1
06.02.2007, 11:19
bırakın SU HEMSERI KAYIRMACILIGI 21. YÜZ YILDAYIZ O DEVİR GECTİ BEN SADECE SİVASSPORA HİZMET VERENI SIVASI KALKINDIRANI ALIKISLARIM GERISI YALAN AMA EN AZINDAN RIZE KUMEYE DEMEZDIM CUNKU SONUCTA BI GUN AYNI DURUMLARA ALLAH KORUSUN BIZDE DUSEBILIRIZ AYRICA RIZA HOCA BIR NEVI SIVASI TEMSIL EDIYO ORDA ONUN TAKIMININ DUSMESINI ISTEMEM AMA O SOGUKTA 90 DK RIZA HOCAYA SEVGI GOSTERISI YAPICAK HALIMIZDE YOKTU

rıza hocanın sıvasspora her zaman katkısı olmuştur.
adam dun saydı teker teker yaptıklarımıda karşılık bekleyerek yapmadım sivaslı oldugumdan yaptım dedi.
bjk nın başındayken sırf sıvasspora moral olsun dıye alı samı yende ozel maça çıkardı takımı.
serveti yetiştirende kendisidir ve sivasspora gelirken tek danıştıgı kışıde rıza hoca ve sivasa gelmesinde en önemli faktör.
en son anderson olayı.elımızden çıkarmak ıstıyorduk rızeye aldı bizi rahatlattı.

bunun gıbı bır suru sey..kaldıkı rıza hoca ne bizim alkışımızla buyur nede kuculur.sadece kabalık ettık o kadar.hem yonetım bazında hem taraftar bazında...

svssnn
06.02.2007, 11:42
rıza hoca sivaslıdır biz kardeşleri olarak kendimizi af etiririz ama üzüldüm

merkez_emre
06.02.2007, 11:49
zamanında Sivas ı küçümseyip takıma gelmeyen hocayı trıbune cagırmadıgımız için pişman değiliz.....

merkez_tayfa

melih1
06.02.2007, 11:54
zamanında Sivas ı küçümseyip takıma gelmeyen hocayı trıbune cagırmadıgımız için pişman değiliz.....

merkez_tayfa

kim kucumsuyor sivası...

saçma sapan konusup burda bilmeyenlerin kafasını karıştırmayın beyler bayanlar..

rıza çalımbay gerçek bir sivaslı..

bdogan58
06.02.2007, 11:58
biraz önce sivasın bi yerel kanalına telefon bağlantısı yapan Rıza Çalımbay, sivasta gerekli ilginin kendisine gösterilmediğini söyledi.. bazı abarttığı noktalar olmasına rağmen ben sivaslı Rızamıza ayıp ettiğimizi düşünüyorum..
ne olurdu sanki ya, sivasspor için geçmişte güzel çalışmaları, güzel hizmetleri olmuş, süper lige yükselmemizde katkıda bulunmuş her bi şeyden geçtim sivasımızın evladı olan Rıza'mıza maçtan önce hep birlikte tribüne çağırsak ne kaybederdik, sivasıma ne çapta zarar verirdik, bunun sivasa MALİYETİ ne olurdu ki... çok değil bi dakika bağırabilirdik, rakip takım için 'RİZE KÜMEYE' yada hakem için ettiğimiz o topluca ettiğimiz küfürlerden bi dakikamızı kessek sizleri bilmiyorum ama bence bi şey kaybetmezdik ve bu olay aldığımız üç puandan daha büyük bi haz verirdi bana...
inşallah bundan sonraki maçlarında sporun güzelliğini öne çıkaran, sivaslının gerçek kimliğini tüm türkiyeye gösteririz... bizim için SPOR SEVGİ SPOR ve KARDEŞLİKTİR.. çünkü biz sivaslıyız... ;)

:confused: Yazdıklarını harfi harfine katılıyorum renktaş:confused:

Sivas herkesin dediği gibi spor sevgi ve en önemlisi KARDEŞLİKTİR

merkez_emre
06.02.2007, 12:02
kim kucumsuyor sivası...

saçma sapan konusup burda bilmeyenlerin kafasını karıştırmayın beyler bayanlar..

rıza çalımbay gerçek bir sivaslı..

benden ii biliyosun galiba ok
cvp yok

jakobieen
07.02.2007, 10:47
bırakın SU HEMSERI KAYIRMACILIGI 21. YÜZ YILDAYIZ O DEVİR GECTİ BEN SADECE SİVASSPORA HİZMET VERENI SIVASI KALKINDIRANI ALIKISLARIM GERISI YALAN
21. yüzyılla girmeyle bu işin ne alakası var çözemedim gardaşım, evet artık yeni bi yüzyıldayız ve bence geride kalması gereken o geçmişteki tribün terörleri, kavgalar, küfürlerdir, dediğin gibi artık bazı şeylerin geçmiş yüzyılda kalması gerekir.. !
O SOGUKTA 90 DK RIZA HOCAYA SEVGI GOSTERISI YAPICAK HALIMIZDE YOKTU

..çok değil bi dakika bağırabilirdik, rakip takım için 'RİZE KÜMEYE' yada hakem için ettiğimiz o topluca ettiğimiz küfürlerden bi dakikamızı kessek sizleri bilmiyorum ama bence bi şey kaybetmezdik..

jakobieen
07.02.2007, 10:52
o soğuğu çekenler başta bahsettiğim tezahuratları yaparken hiç üşümüyorlardı sanırım :(

melih1
07.02.2007, 11:44
benden ii biliyosun galiba ok
cvp yok

sen kımsın açıklada bilelim...
yonetıcımısın de rızayı takıma çağırdın oda sıvas takımmı dedi alay etti...
kuru gurultu yaratıp değerli kişileri karalıyorsun anca.başkada birşey yaptıgın yok.

cvp yok demişsin.verecek cevabın yok dogru..eger ortaya bir şey attıysan ispatlayacaksın.yoksa oturur durursun böyle..

B.Demirci
07.02.2007, 11:56
Nedir şu ayıp ettik edebiyatı anlamıdım. Sivasspor seyircisi kendi hocasını çağırdı alkışladı mı? 7 maçta 5 galibiyet bir beraberlik almış bir hocayı çağırıp alkışlamışmıyız da Rızayı çağırıp alkışlamamışız. Rızayı futbolculuğunda 58 formayla oynarken gören hatırlayan var mı? Karşımıza bir Rize takımı gelmiş niyetleri bir puan olursa üç puan alıp gitmek. Olabilir. Ama Rizesporlu futbolcular maç içinde gerginlikten menfaat sağlamaya çalıştılar. Bizim futbolcularla didişip durdular. Bizim oyuncuları sakatlamak için tekme attılar. Balili oyundan çıkarken arkasından laf attılar. Hakemde sürekli Rizenin lehine düdük çaldı. Seyircide öfkelendi Rize kümeye dedi. Efendi olsalardı.. Ey Rıza o kadar canlı yayınlara çıktın, o kadar gazetelere demeç verdin. Bir gün, gönlümüzü almak için olsun "memleketimin takımını çalıştırmak isterim" dedin mi? Sivassporun başında başarılı olmak istiyorum dedin mi? Dediysende duymadık. Demediysen ne sempatisi bekliyorsun bizden.

merkez_emre
07.02.2007, 12:05
sen kımsın açıklada bilelim...
yonetıcımısın de rızayı takıma çağırdın oda sıvas takımmı dedi alay etti...
kuru gurultu yaratıp değerli kişileri karalıyorsun anca.başkada birşey yaptıgın yok.

cvp yok demişsin.verecek cevabın yok dogru..eger ortaya bir şey attıysan ispatlayacaksın.yoksa oturur durursun böyle..

dedim ya sen herşeyi herkesten iyi bılıyosun cvp yok...

benım yaptıgıma gelincede ben taraftarım sana bişi cagrıstıyormu acaba bılmem ama sogukta 90 dakka bagıran bi taraftar cekırdek yiyip bilet almakla kendini taraftar sanan bi şahsiyet değilim...vede maca geldın mi bilmiyorum ama stadda en cok bagıran en saglam grubunda mimarlarından birisiyim...kısaca klavye değil gerçek taraftarım !!;)

1967_Dernek_Murat
07.02.2007, 12:05

HAKLISIN AMA GARDAŞ RIZA HOCA EN BÜYÜK AYIPI BİZE RİZEDE ETTİ

RİZEDE Kİ MACDA BİZ RIZA HOCAYI TÜRÜBÜNE SESLEDİK O RIZA BEY YERİNDEN KALKMA ZAHMETİNİ GÖSTERİP GELMEDİ ŞİMDİ SORUYORUM AYIPI BİZMİ EDDİK RIZA BEY Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

1967 dernek serkan20
07.02.2007, 12:09
bu konu çok gereksiz
rıza hoca ne bekliyorduki boynuna atılıp
rizeye maçımı verelim

melih1
07.02.2007, 12:12

benım yaptıgıma gelincede ben taraftarım sana bişi cagrıstıyormu acaba bılmem ama sogukta 90 dakka bagıran bi taraftar cekırdek yiyip bilet almakla kendini taraftar sanan bi şahsiyet değilim...vede maca geldın mi bilmiyorum ama stadda en cok bagıran en saglam grubunda mimarlarından birisiyim...kısaca klavye değil gerçek taraftarım !!;)

kardeşim bana taraftar duygu somurusu ayaklarına yatıp cevap verme...
ben senın tarafarlıgına felan laf etmedım.
oraya bir şey attın buda baya agırdı ve açıklama istedim o kadar.yoksa ister git 250 dk bagır banane.

şimdi açık bir şekilde tekrarlıyorum;rıza hoca yı sivasspor ne zaman istedi?ve rıza hoca sivassporu küçümsedi ve gelmedi.bunu kaynak gostererek veya bşka yolla ispatlayacak guce sahipmisin?
değilsen niye böyle bir şey attın ortaya?
bak çok basıt ve açıklayıcı bir şekilde sordum sana lutfen sorduguma cevap ver yada verme bunun dısındada mumkunse taraftar muhabbeti çekme kardeş..

merkez_emre
07.02.2007, 12:15
kımseye somuru yaptıgım fılan yok sadece aramızdaki farkı dile getirdim...
bende taraftarlıgıma laf ettın demedım !

ben sadece bildiklerimi söledim ister inan ister inanma sana zorla inan diyen yok ama benim edindiğim bilgiler böyle vede saglam ağızlardan merak etme !!

istediğim yerde de taraftar muhabbeti çekerim bunu da kımse engelleyemez....gercek taraftar olarak bi farkımız olsun

1967_Dernek_Murat
07.02.2007, 12:28

HAKLISIN AMA GARDAŞ RIZA HOCA EN BÜYÜK AYIPI BİZE RİZEDE ETTİ

RİZEDE Kİ MACDA BİZ RIZA HOCAYI TÜRÜBÜNE SESLEDİK O RIZA BEY YERİNDEN KALKMA ZAHMETİNİ GÖSTERİP GELMEDİ ŞİMDİ SORUYORUM AYIPI BİZMİ EDDİK RIZA BEY Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

melih1
07.02.2007, 12:34
hala laf kalabalıgı yapıosun kardeşim...

anlamamkta ısrarcısın.

neyse daha fazla muhabbetı uzatıp forum mılletını rahatsız etmenın alemı yok.
ancak sunu bıl bir takım laflar ederken lafın nereye gideceğini kestiremiyorsun bu bellı.ortaya attıgın ıddaa da eften puften bir şey değil..bunu ıspat edemıyorsun anlaşılan buda ayrı bir soru işareti zaten..

ama şunu unutmayalım halk olarak.rıza çalımbay değerli biri.biz tribune çağırınca yada hoş geldın iyi yolcuuklar felan deyince yucelmez demeyınce kuçulmezde.sadece saygısızlık olur.elde olsada o gunkı yayını koysak buraya.rıza hocanın sıvasa sıvasspora yaptıklarını gosteren o yayını izletsek tum sivassporlulara.

karşıdakı rıza hoca değilde başka birisi ahmet mehmet neyse o olsa bile hoş geldın demek maç sonrası ıyı yolculuklar dilemek mısafırperverlığımıze yakışan şeyler.tabı bunu taraftar yapacak değil.bunu yapacak kurumlar kişiler bellı.sivaslıyız sivaslılıgımıza yakışan şeyler yapmalıyız.

mesela yukarda arkadaşımızın biri rıza hoca ne beklıyordu maçımı verseydık demiş;o yayında soyledı adam benım bekledıgım bır hoş geldındı maç sonrası giderken iyi yolculuklar dilemeleriydi ama bir Allahın kulu memletimde gelmedi dedi beklediği demekki manevi şeymiş.kendınızı bır yerıne koyun ıstersenız.

bir arkadaşta rıza hocayı rızede çağırdık gelmedi demiş ama sanırım yanlış hatırlıyor çünkü rıza hoca rizedeyken biz 2.ligdeydik ve sonra bizim şampiyon oldugumuz yılın 2. yarısı beşiktaşa gitti super ligdeki ilk senemizde beşiktaştaydı ve sivasa gelmeden gorevıne son verıldı o gun bugundur çalışmıyordu rizeye geldi 1 ay önce yanlışım varsa affola...

S YAZICI
07.02.2007, 12:52
Rızanın süper liğe çıkışımızda katkısı ne oldu bunu merak ediyorum ama rızaya bir sivaslı olarak sevgi gösterisinde bulunulmamasını bene yadırgadım sivaslının sivaslıdan başka dostu olmaz

abdurrahim_58
07.02.2007, 12:55
Kardes gercekten cok iyi demişsin. En azından bir dakıka Rıza hocayı tribüne cagırsak cok iyi olurdu.

1967_Dernek_Murat
07.02.2007, 13:01

BOŞ VER GARDAŞ ANLAMAZ LAR TARAFTARLIKDAN SADECE KLAVYEDEN YAZMASINI BİLİRLER GELSİNLER BİZLER GİBİ SOUKDA TEZAVRAT ETSİNLER DONARAK BELKİ O ZAMAN ANLARLAR. ELMA AGACINDAN DÜŞENİN HALİNDEN ELMA AGACINDAN DÜŞEN ANLAR.

HE DE GİTSİNNNNNNNNN

1967_CLUB_ERDİ
07.02.2007, 13:15

KARDEŞ BİZ BOŞA KONUŞUYORUZ İNSAN OĞLU ÇİG SÜT EMMİŞ BU LAFI UNUTMA !..

Besyo_cu
07.02.2007, 14:03
Biz bize bir zerre iyilık yapanları unutacak kadar nankör değiliz...

KİMİLERİNE GÖRE KIRALIZ KİMİLERİNE GÖRE YALANIZ KİMSE MERAK ETMESİN BİZ ADAMINA GÖRE ADAMIZ...

catli_58
07.02.2007, 14:45
Bize ne Rıza'dan yav işimize bakalım. Çağırıyoruz gelmiyolar. Ondan Sonra Döt
oluyoruz...

1967_CLUB_10UR
07.02.2007, 21:44
rıza hoca sevildiği sayıldığı ile kalsın ne yani otelden alıp stadyuma kadar davul zurna eşliğinde omuzlarımızda mı taşıyacaktık..sivasspor'a o kadar hizmet vermiş insanlar var.mesela tezahurat yapılacaksa mecnun başkan var onu biraz onore edebiliyormuyuz acaba:confused: :confused: :confused:

BAYPİPO
07.02.2007, 22:05
O kadar taraftar karda kışta stada takımını desteklemeye gitmişse eleştirmek yerine onları tebrik etmek ve alkışlamak gerekir...
Arkadaşlar böyle boş konularla uğraşıp bir birinizi kırmaya gerek yok çağrılmış veya çağrılmamış hiç önemli değil......
KARDA KIŞTA O STADI DOLDURAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER GERÇEK TARAFTAR ONLARDIR GERİSİ YALANNNN.....

FurkaN
08.02.2007, 23:16
O kadar taraftar karda kışta stada takımını desteklemeye gitmişse eleştirmek yerine onları tebrik etmek ve alkışlamak gerekir...
Arkadaşlar böyle boş konularla uğraşıp bir birinizi kırmaya gerek yok çağrılmış veya çağrılmamış hiç önemli değil......
KARDA KIŞTA O STADI DOLDURAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER GERÇEK TARAFTAR ONLARDIR GERİSİ YALANNNN.....

Çok doğru yazmışsın arkadaş.......

mahmutarslan
08.02.2007, 23:48
diğer taraftar gruplarına bakıyorum epey bi fanatikleşmiş ve robotlaşmış insanlar.hiç değilse bizim taraftar gruplarımız insancıl olsun isterim.Sahada ettiğimiz küfürün kime zararı varki bizden başka.Sivası desteklemek için gidelim sahalara,diğerlerine ve kendimize sövdürmeyelim.. dürüst ve doğru olanı alkışlayalım arkadaşlar.
allaha emanet olun

m.murat
08.02.2007, 23:50
rıza hoca sıvasa ne verdı arkadaşlar onuda yazın bilelim.SİVAS böyle iyi durumda olmasa acaba sivasa dönüb bakarmıydı.zamanında sivası niye düşünmedi.EN BÜYÜK HOCA BÜLENT HOCA.biz kendi işimize kendi yolumuza bakalım.futbolcularımıza , hocamıza , yönetimimize sahip çıkalım.herkesın yolunu allah açık etsin.

merkez_emre
09.02.2007, 12:09
diğer taraftar gruplarına bakıyorum epey bi fanatikleşmiş ve robotlaşmış insanlar.hiç değilse bizim taraftar gruplarımız insancıl olsun isterim.Sahada ettiğimiz küfürün kime zararı varki bizden başka.Sivası desteklemek için gidelim sahalara,diğerlerine ve kendimize sövdürmeyelim.. dürüst ve doğru olanı alkışlayalım arkadaşlar.
allaha emanet olun

3 hafta oldu maclara gideli 3 haftada tek kufur cıkmadı bizde !! s