Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Çok Ayıp Ettik
Alt 06.02.2007, 00:16   #1
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Çok Ayıp Ettik

biraz önce sivasın bi yerel kanalına telefon bağlantısı yapan Rıza Çalımbay, sivasta gerekli ilginin kendisine gösterilmediğini söyledi.. bazı abarttığı noktalar olmasına rağmen ben sivaslı Rızamıza ayıp ettiğimizi düşünüyorum..
ne olurdu sanki ya, sivasspor için geçmişte güzel çalışmaları, güzel hizmetleri olmuş, süper lige yükselmemizde katkıda bulunmuş her bi şeyden geçtim sivasımızın evladı olan Rıza'mıza maçtan önce hep birlikte tribüne çağırsak ne kaybederdik, sivasıma ne çapta zarar verirdik, bunun sivasa MALİYETİ ne olurdu ki... çok değil bi dakika bağırabilirdik, rakip takım için 'RİZE KÜMEYE' yada hakem için ettiğimiz o topluca ettiğimiz küfürlerden bi dakikamızı kessek sizleri bilmiyorum ama bence bi şey kaybetmezdik ve bu olay aldığımız üç puandan daha büyük bi haz verirdi bana...
inşallah bundan sonraki maçlarında sporun güzelliğini öne çıkaran, sivaslının gerçek kimliğini tüm türkiyeye gösteririz... bizim için SPOR SEVGİ SPOR ve KARDEŞLİKTİR.. çünkü biz sivaslıyız...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır