Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni mahçup edin!

aciyurt
26.09.2007, 00:05
Sivasspor’un Ç.Rize’yi yenip süper ligde ikinci sıraya kadar yükselmesinin ardından gazete ve televizyonlardaki puan durumunu gösteren çizelgeye daha çok bakmaya başladım. Önceki akşam yine elime kumandayı alıp teleteks sayfasından puan durumuna baktım.

Süper ligden 3. lige kadar bütün grupları tek tek izledim. Tabii bu arada süper ligin puan durumuna bakarken ayrıca zevk aldım, gurur duydum. Kolay değil, Dünya yıldızlarının oynadığı ligde Sivasspor lider takımın sadece bir puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Sivasspor’un bu başarısını daha iyi anlamak ve nerelere geldiğini daha iyi görmek için diğer liglerde (2. ve 3. lig) mücadele eden takımlara bakmak gerekir. Süper ligin hemen altındaki TFF 1. ligindeki 18 takımdan sadece Gaziantep Belediye ve Mardinspor süper ligde oynamamış, geri kalan bütün takımlar süper ligde yer almışlar. Bir alt lige baktığım zaman yine zamanında futbolda söz sahibi olmuş takımları görüyorum.

Örneğin Adanaspor, Mersin İdmanyurdu, Erzurumspor ve Sarıyer. Ben bu takımlara gıpta ile baktığımı “Biz ne zaman buralara geleceğiz” dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Çok şükür bugün o takımlar ve daha bir çok takım taraftarı Sivasspor’a imrenerek bakıyorlar. 3. ligin puan durumuna baktığım zaman daha değişik duygulara kapılıyorum. Dünün, Balıkesir, Altınordu, Kütahya ve Zonguldak gibi sükseli ve örnek gösterilen takımları bugün neredeyse spor kamuoyunda hiç ağırlığı olmayan 3. liglerde görüyoruz.

Bunları niçin mi yazıyorum? Takımımıza destek olasınız, sahip çıkasınız ve kıymetini bilesiniz diye! Şu ana kadar ne yazık ki bunun farkında değilsiniz! Tabi şehir olarak. Sivasspor mütevazi bütçesiyle 100 milyon dolarlık bütçeye sahip takımları geride bırakıyor ve biz hala gerekli desteği bir türlü veremiyoruz. Ben bu konuda yaza yaza bıktım!

Şu andaki manzarayı görünce daha çok tahrik oluyorum. Geçtiğimiz hafta sonu 2. ligde Giresun-Mardin maçını izledim. Maçı televizyon verdiği halde tribünler tıklım tıklım ve son derece coşkuluydu. Maça gelenlerin neredeyse yüzde 90’nın üzerinde yeşil-beyaz forma ve kaşkol vardı. Bir gün sonra izlediğim Bursa-Fener maçı için zaten Bursa taraftarı için söylenecek bir şey olamaz.

Sivas’ın o seviyeye gelmesi için aradan 40 sene geçmesi lazım. En az 10 bin kişi aynı anda ellerinde yeşil-beyaz kaşkolle tribün şovu yapması müthiş bir görüntü oluşturdu. Daha önce de yapılan bu şov görüntüler bir çok televizyon programlarına da jenerik olmuştu. Bütün Türkiye Sivasspor’a imreniyor, ama ben bugün taraftarı eleştiriyorum. Hata bende desem, kesinlikle değil! Sivas’ta oynanan maçlarda tribünlere gelenlerin yaptığını görüyorum. Sadece 100 kişilik bir grup zaman zaman takım lehine tezahürat yapar, geriye kalan 9 bin 900 kişi de sadece gol olursa, ya da rakip takım futbolcusu agresif davranıp bizim futbolcuya bir şey yaparsa ayağa kalkar ve bağırır!

İnanmayan gelsin Bursa maçında tribünlere baksın.

İnşallah ben mahçup olurum!..

Abdullah YİĞİT, Hürdoğan Gazetesi 26.09.2007

hollywarnrvn
26.09.2007, 00:18
Haklısın arkadaşım bizim taraftarımız her zaman iyi futbol ve gol ister fakat kendilerine düşen görevi hiçbir zaman yerine getirmezler. 3 sezondur maçlara gidiyorum sadece 1 maç kaçırdım ve hiçbir maça çekirdek alıp gitmedim çünkü stadyum çekirdek yeme yeri değil ama çok yemek istiyorsan devre arası ye. Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum inşallah Abdullah Yiğit'in dediği gibi bende mahçup olurum.

hollywarnrvn
26.09.2007, 00:21
Bir şey daha söylemek istiyorum bu sezon ben hiç taraftar grubu göremedim geçen sezon daha çok gruplardan insanlar vardı. Bu sene onuda göremedim.

1967DERNEK_EMRE
26.09.2007, 00:39
ABDULLAH ABİ SEN BU KONULARI DİLE GETİRE GETİRE BIKMIŞSIN BUNU ÇEKEN BİLİR BEN DE FORUMLARA YAZA YAZA BIKTIM SANKİ KENDİ LEHİME SÖYLÜYORMUŞUM GİBİ TERSLENDİM BEN BUNU BU SİTEDE NERDEN BAKSAN 50 KEZ SÖYLEDİM 51.DEFA DA SÖYLEYİM SİVAS SEYİRCİSİNDEN Hİİ-BİR-ŞEY OOOL-MAAAAZ ONLARIN TEK DERDİ "İNŞALLAH BU MAÇTA HAVA SOĞUK OLMAZ,ACEBA STATTA ÇEKİRDEKLER TAZE Mİ" ONLARDA HAYATLARINI BÖYLE SÜRDÜRECEKLERMİŞ NEDEN BAĞIRMIYORSUNUZ DENİNCE DE BURDA YAZMAK UYGUN OLMAZ ÇOK AĞIR HAKARETLERE UĞRUYORUZ
TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ŞU 4 EYLÜLÜ KOMPLE BAĞIRIRKEN GÖRMEK BUNU SAMIMIYETLE SÖYLÜYORUM
AMAAA BU ZİHİYETLE YAŞADIKLARINDAN DOLAYI ZOOOOOOOOOORRRRR!!
KİME ANLATIYORUZ Kİ ANCA BİZ KENDIMIZ ÇALAR KENDİMİZ OYNARIZ

berlinli1967
26.09.2007, 01:46
aynen katılıyorum emre kardeşime sivas tarafatarı takımına destek cıkmıyor o stadaın yıkılması gere bağarmadan ama nerdeeee....

avare
26.09.2007, 03:14
yurt disinda yasadigimiz icin maclari seyretme sansimiz olmuyor izinde denk gelirse maclara gidiyorum ve su varki bizim seyircimiz kendi takiminin oyuncusuna kufur ediyor buna bizzat tanik oldum boyle seylerin olmamasi gerektigine inaniyorum
bide hepside antronerlik kursu almis kisiler sanirim oyunculara olmadik yerlerde taktik vermeye calisiyorlar cok güldüm inaninki takimi atesleyecek hirslandiracak tezahuratlarin yapilmasi lazim ve kesinlikle küfürün kalkmasi cok önemli

kakikli
26.09.2007, 07:35
süper ligde ilk sezonumuz.
gs ile sivasta oynuyoruz hava soğukmu soğuk,koltuklar kar buz.
ben taa sinoptan çıkmış maç izlemeye gelmişim, maça giderkende 2 kişiye daha bilet almış maça gitmişim.
hayallerim var taraftar bu maçta oturmaz hep beraber takıma destek verir!!!ama nerdee oturmuyoruz diye bizimle kavga ediyorlar.
adamcağızlar evden minder getirmiş, güya maça gidiyor.
hele birisi 5 kilo çekirdek getirmiş çevresindeki herkese dağıtıyor, resmen adamlar sivasspor düşmanı...
ogünden bu yana maraton tribününe gitmiyorum!!!
ha diğer tribünlerde farklı değil aslında hepsi aynı.
takıma destek için bağırana küfürediyorlar,sahaya yabancı madde atanı alkışlıyorlar...
yazık gün gelecek çok zor günler yaşayacağız, emin olun bu çekirdek yiyenler stada uğramayacak yine sivasspor sevdalıları başbaşa kalacak...
umarım gelecek günlerde birşeyler değişir...
benim bir önerim var.
stadda tel örgülerin önüne 20m aralılarla davullar koyalım aynı tempoda belki taraftar buna ayak uydurabilir, bu önerime taraftar gruplarından cevap bekliyorum...

Yiğiter
26.09.2007, 11:38
ben asla katılmıyorum ..haklı olduğu noktalar var ama bizim taraftarımız artık bağırmayı öğreniyor..belediye antep ve oftaş maçlarında gayet iyyidik...

ayrıca bu taraftra profili sadece sivasta var sanmayın..gidin kayseriye konyaya onlar da aynı dertten muzdaripler..

Ahmet_Yeniyapan
26.09.2007, 11:42
BU KADAR ISTE UZERINE HAYDI YIGIDOLAR BEKLIYOZDESTEKLERINIZI HAYDI SIZLERIN BU DESTEKLERINI HERZAMAN ICIN BEKLIYOZ BURSAYI YENICEZ SIZIN DESTEKLERINIZLE

emresengul58
27.09.2007, 00:31
KARDEŞLERİM HERKES YAZIYO FAKAT YAZMAKLA OLACAK İŞ DEĞİL BU..FORUMLARDAN SESİNİZİ DUYURAMAZSINIZ...DAHA YARATICI DAHA BİLİNÇLİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI..SAYGILAR

ertor58
27.09.2007, 00:39
arkadaşlar statda tezahüratı bilmiyorsak bir bilene soralım o zaman hafta sonu bursanın taraftarı gelir alın adamları konuşun trübünde nasıl bu kadar başarılı oluyosunuz diye yardımcı olurlar herhalde. benim önerim tüm gruplar birlik olsun stadın 4 yerinde 2 kale arkası 2 kapalı trübünde koordineli şekilde bağırsınlar. evet davullarıda stadın her yerine koyalım. oturun diyenlere tepkimizide gösterelim. ön sıralarda yer alıp ayakta izleyelim diğerleride kalkmak zorunda kalsın. foruma bakıyorum en az 7-8 topluluk taraftar derneği var hep bir olmalıyız.

yigido Atilla
27.09.2007, 01:41
arkadaşlar statda tezahüratı bilmiyorsak bir bilene soralım o zaman hafta sonu bursanın taraftarı gelir alın adamları konuşun trübünde nasıl bu kadar başarılı oluyosunuz diye yardımcı olurlar herhalde. benim önerim tüm gruplar birlik olsun stadın 4 yerinde 2 kale arkası 2 kapalı trübünde koordineli şekilde bağırsınlar. evet davullarıda stadın her yerine koyalım. oturun diyenlere tepkimizide gösterelim. ön sıralarda yer alıp ayakta izleyelim diğerleride kalkmak zorunda kalsın. foruma bakıyorum en az 7-8 topluluk taraftar derneği var hep bir olmalıyız.

Evet kardes cok güzel yorumlamisin ama yönetimin de desteklemesi gerekiyor..Gecen hafta Konyasporun ikinci baskani lig tvde cok güzel bir aciklama yapti belki izleyen olmustur yeni Tararaftar olusturmayi düsünüyorlamis. 3,700 kombine bileti dagitmislar. Dernegin ismi simdi aklimda degil ama cok iyi organiza olacaklarmis Taraftarin tezahüratlarindan tutun her seyine kadar ilgileneceklermis taskinlik yapanin kombinesi derhal elinden alinacakmis.Bu islerli yönetimden baskasi cözemez sponzor bulunmali. Tek bir isim altinda bu grup Maddi ve manevi sekilde desteklenmeli,yoksa gerisi hikaye

zaralım 58
27.09.2007, 07:42
ben bursa maçında tribünlerin tamamının dolacağına inanıyorum. 4 EYLÜL tıklım tıklım olacak

alico58_58
27.09.2007, 08:57
ÖNCELİKLE SİVASSPOR YÖNETİMİ TARAFTAR GRUPLARININ KAFALARINI DEĞİŞTİRMELİ ÇOK TERBİYESİZ VE SEVİYESİZ DAHA DOĞRUSU İNSANLARA SAYGISIZ AMİGOLAR VAR BU BÖYLE OLMAZ ADAM BAĞIRMIYOR DİYE KÜFÜREDENLERMİ DERSİN YANINDAKİNE SATAŞANLAR MI.ÖNCELİKLE BÜTÜN TARAFTAR GRUPLARI AYNI AMAÇ İÇİN ORDA BULUNDUKLARINI UNUTMAMALI VE AYRI GAYRI İŞ YAPMAMALILAR BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIP ORTAK KARARLAR ALARAK KENDİLERİNE SEVİLEN,SAYGI DUYULAN,AĞIZI LAF YAPAN,YÖNETİMLE İLİŞKİLERİ İYİ OLAN BİR BAŞKAN SEÇİLMELİ.DAHA SONRA DAVULLARLA HER YER DOLDURULMALI VE EN ÖNEMLİSİDE BÜYÜK BAYRAKLAR OLMALI MAÇ BOYUNCA SALANIP KİMSELERE MAÇ İZLEME ( ÇEKİRDEK YEME )FIRSATI VERMEMELİLER.TÜRKİYE BİZİ YİĞİDOLAR OLARAK BİLİYOR VE GRUP İSMİDE ( YİĞİDOLAR 58 ) OLMALI YANİ BİZİMLE ÖZDEŞMELİ HER MAÇTA TARAFTAR GRUPLARINCA PARALI ÜYELİK KARŞILIĞINDA YÖNETİMİN YARDIMI İLEDE ATKI VE FORMA DAĞITILMALI ATKISI VE FORMASI OLMAYAN GRUBA ALINMAMALI.BENİM DÜŞÜNCELERİM BUNLAR ARKADAŞLAR VARSA DAHA İYİ DÜŞÜNCESİ OLAN BİZİMLE PAYLAŞSIN LÜTFEN..

merkez_emre
27.09.2007, 09:31
ben taa sinoptan çıkmış maç izlemeye gelmişim, maça giderkende 2 kişiye daha bilet almış maça gitmişim.
hayallerim var taraftar bu maçta oturmaz hep beraber takıma destek verir!!!ama nerdee oturmuyoruz diye bizimle kavga ediyorlar.
hele birisi 5 kilo çekirdek getirmiş çevresindeki herkese dağıtıyor, resmen adamlar sivasspor düşmanı...
takıma destek için bağırana küfürediyorlar,sahaya yabancı madde atanı alkışlıyorlar...
yazık gün gelecek çok zor günler yaşayacağız, emin olun bu çekirdek yiyenler stada uğramayacak yine sivasspor sevdalıları başbaşa kalacak...
benim bir önerim var.
stadda tel örgülerin önüne 20m aralılarla davullar koyalım aynı tempoda belki taraftar buna ayak uydurabilir, bu önerime taraftar gruplarından cevap bekliyorum...

valla ne dıyım helal olsun maratondaki olumsuzlugu gorup bida maratona girmeyen ilk kez bi taraftar goruyorum..sızın gibi su maratonda 100 kişi olsun içinde destek verme amacı olan o maraton kordineli bi şekilde destegını 90 dakka olmasa bile 50 60 dk verir..dediginiz gibi davullar on tarafta cok gusel olmur ama dedıgım gibi orda icinde destek verme amacında olan ınsanların olması gerekir..nedeni ise bizim cekırdekcı taraftarımız skor a baglıdır..ornegini maratona giden her taraftar senelerdir goruyor..öndeysen bagırırlar gerideysen küfür ederler oyuncusuna ! ! !

BOUN
27.09.2007, 09:48
ÖNCELİKLE SİVASSPOR YÖNETİMİ TARAFTAR GRUPLARININ KAFALARINI DEĞİŞTİRMELİ ÇOK TERBİYESİZ VE SEVİYESİZ DAHA DOĞRUSU İNSANLARA SAYGISIZ AMİGOLAR VAR BU BÖYLE OLMAZ ADAM BAĞIRMIYOR DİYE KÜFÜREDENLERMİ DERSİN YANINDAKİNE SATAŞANLAR MI.ÖNCELİKLE BÜTÜN TARAFTAR GRUPLARI AYNI AMAÇ İÇİN ORDA BULUNDUKLARINI UNUTMAMALI VE AYRI GAYRI İŞ YAPMAMALILAR BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIP ORTAK KARARLAR ALARAK KENDİLERİNE SEVİLEN,SAYGI DUYULAN,AĞIZI LAF YAPAN,YÖNETİMLE İLİŞKİLERİ İYİ OLAN BİR BAŞKAN SEÇİLMELİ.DAHA SONRA DAVULLARLA HER YER DOLDURULMALI VE EN ÖNEMLİSİDE BÜYÜK BAYRAKLAR OLMALI MAÇ BOYUNCA SALANIP KİMSELERE MAÇ İZLEME ( ÇEKİRDEK YEME )FIRSATI VERMEMELİLER.TÜRKİYE BİZİ YİĞİDOLAR OLARAK BİLİYOR VE GRUP İSMİDE ( YİĞİDOLAR 58 ) OLMALI YANİ BİZİMLE ÖZDEŞMELİ HER MAÇTA TARAFTAR GRUPLARINCA PARALI ÜYELİK KARŞILIĞINDA YÖNETİMİN YARDIMI İLEDE ATKI VE FORMA DAĞITILMALI ATKISI VE FORMASI OLMAYAN GRUBA ALINMAMALI.BENİM DÜŞÜNCELERİM BUNLAR ARKADAŞLAR VARSA DAHA İYİ DÜŞÜNCESİ OLAN BİZİMLE PAYLAŞSIN LÜTFEN..

Sevgili arkadaşım bayrak, atkı, forma vs gibi konularda maalesef bizim taraftarımız çok problemli. Avrupa'daki stadlarda maç izleyen taraftarlara bakarsanız hemen hepsinin üzerinde kendi takımının forması, atkısı vb bir takım ürünler oluyor. Yani tribünlere baktığınız zaman o takımın ana renkleri neyse o renklerin o tribünlere hakim olduğunu görüyorsunuz. Biz taraftarımıza ne olur lisanslı ürün alın hem takıma katkınız olsun hem de üzerinize giyinip tribünlere renk ve canlılık getirirsiniz derken maalesef bizimkiler üzerlerine -kesinlikle karşıyız ama- lisanssız da olsa forma atkı vs giyinip gelmiyor.

Bir de bayrak meselesi var. Yine Avrupa liglerini takip edenleriniz varsa bilirler, tribünlerde müthiş bayrak şovları yapılıyor. Çeşitli ebat ve büyüklükte bayraklar gerek maç öncesi gerekse maçın önemli anlarında tribüne müthiş coşku ve renk katıyor. Tabii bu kültür de bizde yok!

Bence bu konularda en mühim görev yönetime düşüyor. Çok kapsamlı bir çalışma yapılmalı ve bu iş için bir ekip oluşturup o şekilde çalışılmalı. Tabii bize burda tavsiyede bulunmuk düşüyor ve biz de kolay olanı yapıyoruz. Herşey buradan konuşulduğu gibi kolay halledilemiyor. Bazı problemlerimizin de zamanla hallolacağını düşünüyorum. Kendimizi hep Bursa, Sakarya vs kıyas ediyoruz ama şunu unutuyoruz ki Bursa taraftarının 35-40 yıllık Süper Lig tecrübesi var ve bu uzun süreç sonunda onlar bu noktaya geldiler. Bizim daha üçüncü sezon başlangıcımız. Umuyorum ki zamanla düzelecektir.

Burdan Abdullah Yiğit beye selamlar. Durmak, yorulmak yok abi yazmaya devam!... İnşallah Sivas'taki taraftarımız seni Bursa maçında yanıltır!:):):)

altuntas58
27.09.2007, 11:27
merkez_emre´isimli üyeden Alıntı
bence gereksiz bi konu istersen stadın 100.000 kişilik olsun isterse her taraf kırmızı beyaz olsun hiç bi yararı olmaz...

neden mi ?

gecen sene burda kayseriye 5 0 yenıldıgımız macta sivasspor a bir kere bagırmayıp kayseriye bagıran ruhsuzlar oldugu müddetce

bu sene kupa macında kasımpasa 3 0 ondeyken sivas a bi kere bagırmayıp kasımpasaya bagıran ve 3 2 oldugunda tekrar sivas a bagıran dönek hesabı insanlar oldugu sürece..

her sene kaybettiğimiz maclarda kendı takım oyuncusuna bile kufur eden gol attıgında yere goge sıgdıramayan 5 ytl verip bılet alarak kendısini taraftar sanan insanlar oldugu müddetce 100,000 kişi de olsan stadın %95 takımını en ihtiyacı oldugu yerde SATAR !!!!

Bu konuyuya yakın bir konu olduğu için alıntı yaptım sivasspor sevdalısı MERKEZ EMRE kadeşim dün buna benzer bir konuyu gayet güzel işlemişti sanırım bir çok soruya cevap veriyordur bende emre kardeşime katılıyorum

sinan-58
27.09.2007, 12:20
gruplara sesleniyorum lutfen okuyun ilk once guzel bir oturma planı yapıp ayakta durup diğer taraftarların kalkmasını sağlıyalım gerekirse doğuşerek kavga ederek boylece taraftar ayağa kalkacak ilk once bir ayağa kalksınlar sonra gerisi gelir davul işide çok guzel olur ama organize olacak gerekirse başkandan yardım alacağız davullar 90. dk çalacak artık birşeyler yapın şu taraftara bağırmayı öğretelim

Ss--58--Ss
27.09.2007, 12:28
KARDEŞLERİM HERKES YAZIYO FAKAT YAZMAKLA OLACAK İŞ DEĞİL BU..FORUMLARDAN SESİNİZİ DUYURAMAZSINIZ...DAHA YARATICI DAHA BİLİNÇLİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI..SAYGILAR

aynen katılıyorum kardesim soyledıklerıne forumlardan sesımızı duyuramayız.

EyüphanAydın
27.09.2007, 12:36
BENCE bu sene TARAFTARLAR ARSINDA BİR KOPUKLUK GİBİ BİŞEY VAR BENCE DAHA ÇOK BU SENE TARAFTARIN MAÇA GELEMSİ LAZİM ÇÜNKÜ BAŞA OYNUYORUZ NEYSE HAYIRLI GÜNLER

1967_DERNEK_MUSTAFA
27.09.2007, 12:56
abdullah abi her zaman senin dediklerin çıkıyo onun için bu yazılarına kızanlar hoşlanmayanlar oluyo sen anladın abi abdullah abi taraftar profiline bakıyorsun bir bursa gibi veya diğer coşkulu taraftarlar gibi neden olamıyoruz diyorsun şimdi bizi bize beni bana bıraksalar senin istediğin taraftar profilini 1 haftada oluştururum vede oluştururuz yeterki tamam desinler bize tamam demedikleri için bir şey yapamıyoruz abdullah abi sende iyi biliyorsun

Army
27.09.2007, 13:06
Evet kardes cok güzel yorumlamisin ama yönetimin de desteklemesi gerekiyor..Gecen hafta Konyasporun ikinci baskani lig tvde cok güzel bir aciklama yapti belki izleyen olmustur yeni Tararaftar olusturmayi düsünüyorlamis. 3,700 kombine bileti dagitmislar. Dernegin ismi simdi aklimda degil ama cok iyi organiza olacaklarmis Taraftarin tezahüratlarindan tutun her seyine kadar ilgileneceklermis taskinlik yapanin kombinesi derhal elinden alinacakmis.Bu islerli yönetimden baskasi cözemez sponzor bulunmali. Tek bir isim altinda bu grup Maddi ve manevi sekilde desteklenmeli,yoksa gerisi hikaye

atilla abi aynen katılıyorum sivasta ister yönetim olsun ister iş adamları olsun, firma sahipleri olsun taraftara destek olmuyorlar. eğer sivas tribunlerının iyi biryere gelmesi isteniyosa bunlar ŞART.

öte yandan herkes bursaspor-fenerbahçe maçında bursa taraftarının atkı şovundan bahsetmiş. Bursa gibi bir tekstil kentiyle bizlerin kıyaslanması bence yalnış olur. çünkü bursada adamlar atkıları yapıyo bir tarafınada reklamını basıyo stadda getirip dağıytıyo taraftara sadece onu açmak kalıyo.

nazimgulturk
27.09.2007, 13:14
...inşallah liderde olacağız...

1967DERNEK_EMRE
27.09.2007, 13:30
benim bir önerim var.

DAVUL KONUSUNA ÇOK İYİ DEĞİNDİN BUNU BİZDE ÇOK DÜŞÜNDÜK AMA MADDİYATTT!!!

1967DERNEK_EMRE
27.09.2007, 13:32
ben asla katılmıyorum ..haklı olduğu noktalar var ama bizim taraftarımız artık bağırmayı öğreniyor..belediye antep ve oftaş maçlarında gayet iyyidik...

ayrıca bu taraftra profili sadece sivasta var sanmayın..gidin kayseriye konyaya onlar da aynı dertten muzdaripler..

SANA GÖRE İYİYDİ ÇÜNKÜ SEN SANDECE SADECE BU 3 MAÇA GELDİN ESKİ GÜNLER BUNDAN DAA İYİYDİ OYSA KI DAHA DA İYİ OLMASI LAZIM AMA NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE!!!!!!!!

abircan
27.09.2007, 13:32
ekonomisi zayıf şehirler malesef böyle, bak kayseriye konyaya, özellikle kayseriye adamlar iki takımı birden taşıdılar geçen yıl, bizim içinde yeni bir taraftar profili oluşturuması gerekiyor, çekirdekçilerle olmaz, yeni nesil stadyuma alıştırılmalı, buda bir kaç yıl sürecek bir uğraşıdır, emektir, fedekarlıktır, umarım süperligde bir takımımızın olması tüm sivasda yaşayanlar için bir önem atfediyodurdur, kıymetini bilirler, 2 haftada bir maça gidiyor olmak sivas gibi bir yerde zor olmasa gerek, 90 dakka takımını desteklemek hele hiç zor olmasa gerek ama gel görki malesef henüz oluşmadı ama iyi taraftar zamanla oluşacak buna inanıyorum.

1967DERNEK_EMRE
27.09.2007, 13:34

BİZ OTURUN DİYENLERE TEPKİMİZİ GÖSTERDİK DE NOOLDU BAŞKAN YİNE OTURUN DİYENLERİN TARAFINDAYDI!!!!