Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Beni mahçup edin!
Alt 26.09.2007, 00:05   #1
aciyurt
Acemi Yiğido

aciyurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aciyurt ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Beni mahçup edin!

Sivasspor’un Ç.Rize’yi yenip süper ligde ikinci sıraya kadar yükselmesinin ardından gazete ve televizyonlardaki puan durumunu gösteren çizelgeye daha çok bakmaya başladım. Önceki akşam yine elime kumandayı alıp teleteks sayfasından puan durumuna baktım.

Süper ligden 3. lige kadar bütün grupları tek tek izledim. Tabii bu arada süper ligin puan durumuna bakarken ayrıca zevk aldım, gurur duydum. Kolay değil, Dünya yıldızlarının oynadığı ligde Sivasspor lider takımın sadece bir puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Sivasspor’un bu başarısını daha iyi anlamak ve nerelere geldiğini daha iyi görmek için diğer liglerde (2. ve 3. lig) mücadele eden takımlara bakmak gerekir. Süper ligin hemen altındaki TFF 1. ligindeki 18 takımdan sadece Gaziantep Belediye ve Mardinspor süper ligde oynamamış, geri kalan bütün takımlar süper ligde yer almışlar. Bir alt lige baktığım zaman yine zamanında futbolda söz sahibi olmuş takımları görüyorum.

Örneğin Adanaspor, Mersin İdmanyurdu, Erzurumspor ve Sarıyer. Ben bu takımlara gıpta ile baktığımı “Biz ne zaman buralara geleceğiz” dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Çok şükür bugün o takımlar ve daha bir çok takım taraftarı Sivasspor’a imrenerek bakıyorlar. 3. ligin puan durumuna baktığım zaman daha değişik duygulara kapılıyorum. Dünün, Balıkesir, Altınordu, Kütahya ve Zonguldak gibi sükseli ve örnek gösterilen takımları bugün neredeyse spor kamuoyunda hiç ağırlığı olmayan 3. liglerde görüyoruz.

Bunları niçin mi yazıyorum? Takımımıza destek olasınız, sahip çıkasınız ve kıymetini bilesiniz diye! Şu ana kadar ne yazık ki bunun farkında değilsiniz! Tabi şehir olarak. Sivasspor mütevazi bütçesiyle 100 milyon dolarlık bütçeye sahip takımları geride bırakıyor ve biz hala gerekli desteği bir türlü veremiyoruz. Ben bu konuda yaza yaza bıktım!

Şu andaki manzarayı görünce daha çok tahrik oluyorum. Geçtiğimiz hafta sonu 2. ligde Giresun-Mardin maçını izledim. Maçı televizyon verdiği halde tribünler tıklım tıklım ve son derece coşkuluydu. Maça gelenlerin neredeyse yüzde 90’nın üzerinde yeşil-beyaz forma ve kaşkol vardı. Bir gün sonra izlediğim Bursa-Fener maçı için zaten Bursa taraftarı için söylenecek bir şey olamaz.

Sivas’ın o seviyeye gelmesi için aradan 40 sene geçmesi lazım. En az 10 bin kişi aynı anda ellerinde yeşil-beyaz kaşkolle tribün şovu yapması müthiş bir görüntü oluşturdu. Daha önce de yapılan bu şov görüntüler bir çok televizyon programlarına da jenerik olmuştu. Bütün Türkiye Sivasspor’a imreniyor, ama ben bugün taraftarı eleştiriyorum. Hata bende desem, kesinlikle değil! Sivas’ta oynanan maçlarda tribünlere gelenlerin yaptığını görüyorum. Sadece 100 kişilik bir grup zaman zaman takım lehine tezahürat yapar, geriye kalan 9 bin 900 kişi de sadece gol olursa, ya da rakip takım futbolcusu agresif davranıp bizim futbolcuya bir şey yaparsa ayağa kalkar ve bağırır!

İnanmayan gelsin Bursa maçında tribünlere baksın.

İnşallah ben mahçup olurum!..

Abdullah YİĞİT, Hürdoğan Gazetesi 26.09.2007
aciyurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Beni mahçup edin!
Alt 26.09.2007, 00:18   #2
hollywarnrvn
Yiğido

hollywarnrvn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 hollywarnrvn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Beni mahçup edin!

Haklısın arkadaşım bizim taraftarımız her zaman iyi futbol ve gol ister fakat kendilerine düşen görevi hiçbir zaman yerine getirmezler. 3 sezondur maçlara gidiyorum sadece 1 maç kaçırdım ve hiçbir maça çekirdek alıp gitmedim çünkü stadyum çekirdek yeme yeri değil ama çok yemek istiyorsan devre arası ye. Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum inşallah Abdullah Yiğit'in dediği gibi bende mahçup olurum.
hollywarnrvn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 00:21   #3
hollywarnrvn
Yiğido

hollywarnrvn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 hollywarnrvn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bir şey daha söylemek istiyorum bu sezon ben hiç taraftar grubu göremedim geçen sezon daha çok gruplardan insanlar vardı. Bu sene onuda göremedim.
hollywarnrvn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 00:39   #4
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ABDULLAH ABİ SEN BU KONULARI DİLE GETİRE GETİRE BIKMIŞSIN BUNU ÇEKEN BİLİR BEN DE FORUMLARA YAZA YAZA BIKTIM SANKİ KENDİ LEHİME SÖYLÜYORMUŞUM GİBİ TERSLENDİM BEN BUNU BU SİTEDE NERDEN BAKSAN 50 KEZ SÖYLEDİM 51.DEFA DA SÖYLEYİM SİVAS SEYİRCİSİNDEN Hİİ-BİR-ŞEY OOOL-MAAAAZ ONLARIN TEK DERDİ "İNŞALLAH BU MAÇTA HAVA SOĞUK OLMAZ,ACEBA STATTA ÇEKİRDEKLER TAZE Mİ" ONLARDA HAYATLARINI BÖYLE SÜRDÜRECEKLERMİŞ NEDEN BAĞIRMIYORSUNUZ DENİNCE DE BURDA YAZMAK UYGUN OLMAZ ÇOK AĞIR HAKARETLERE UĞRUYORUZ
TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ŞU 4 EYLÜLÜ KOMPLE BAĞIRIRKEN GÖRMEK BUNU SAMIMIYETLE SÖYLÜYORUM
AMAAA BU ZİHİYETLE YAŞADIKLARINDAN DOLAYI ZOOOOOOOOOORRRRR!!
KİME ANLATIYORUZ Kİ ANCA BİZ KENDIMIZ ÇALAR KENDİMİZ OYNARIZ
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 01:46   #5
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

aynen katılıyorum emre kardeşime sivas tarafatarı takımına destek cıkmıyor o stadaın yıkılması gere bağarmadan ama nerdeeee....
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Beni mahçup edin!
Alt 26.09.2007, 03:14   #6
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Beni mahçup edin!

yurt disinda yasadigimiz icin maclari seyretme sansimiz olmuyor izinde denk gelirse maclara gidiyorum ve su varki bizim seyircimiz kendi takiminin oyuncusuna kufur ediyor buna bizzat tanik oldum boyle seylerin olmamasi gerektigine inaniyorum
bide hepside antronerlik kursu almis kisiler sanirim oyunculara olmadik yerlerde taktik vermeye calisiyorlar cok güldüm inaninki takimi atesleyecek hirslandiracak tezahuratlarin yapilmasi lazim ve kesinlikle küfürün kalkmasi cok önemli
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2007, 07:35   #7
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

süper ligde ilk sezonumuz.
gs ile sivasta oynuyoruz hava soğukmu soğuk,koltuklar kar buz.
ben taa sinoptan çıkmış maç izlemeye gelmişim, maça giderkende 2 kişiye daha bilet almış maça gitmişim.
hayallerim var taraftar bu maçta oturmaz hep beraber takıma destek verir!!!ama nerdee oturmuyoruz diye bizimle kavga ediyorlar.
adamcağızlar evden minder getirmiş, güya maça gidiyor.
hele birisi 5 kilo çekirdek getirmiş çevresindeki herkese dağıtıyor, resmen adamlar sivasspor düşmanı...
ogünden bu yana maraton tribününe gitmiyorum!!!
ha diğer tribünlerde farklı değil aslında hepsi aynı.
takıma destek için bağırana küfürediyorlar,sahaya yabancı madde atanı alkışlıyorlar...
yazık gün gelecek çok zor günler yaşayacağız, emin olun bu çekirdek yiyenler stada uğramayacak yine sivasspor sevdalıları başbaşa kalacak...
umarım gelecek günlerde birşeyler değişir...
benim bir önerim var.
stadda tel örgülerin önüne 20m aralılarla davullar koyalım aynı tempoda belki taraftar buna ayak uydurabilir, bu önerime taraftar gruplarından cevap bekliyorum...
Alt 26.09.2007, 11:38   #8
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

ben asla katılmıyorum ..haklı olduğu noktalar var ama bizim taraftarımız artık bağırmayı öğreniyor..belediye antep ve oftaş maçlarında gayet iyyidik...

ayrıca bu taraftra profili sadece sivasta var sanmayın..gidin kayseriye konyaya onlar da aynı dertten muzdaripler..
Alt 26.09.2007, 11:42   #9
Ahmet_Yeniyapan
Acemi Yiğido

Ahmet_Yeniyapan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Ahmet_Yeniyapan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU KADAR ISTE UZERINE HAYDI YIGIDOLAR BEKLIYOZDESTEKLERINIZI HAYDI SIZLERIN BU DESTEKLERINI HERZAMAN ICIN BEKLIYOZ BURSAYI YENICEZ SIZIN DESTEKLERINIZLE
Ahmet_Yeniyapan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2007, 00:31   #10
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

KARDEŞLERİM HERKES YAZIYO FAKAT YAZMAKLA OLACAK İŞ DEĞİL BU..FORUMLARDAN SESİNİZİ DUYURAMAZSINIZ...DAHA YARATICI DAHA BİLİNÇLİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI..SAYGILAR
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla