EyüphanAydın
12.01.2008, 23:08
MAÇA AZ KALDI SABREDİN GARDAŞLARIM BU HAFTAYI Bİ ATLATAK KAZASIZ BELASIZ:)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları Sayfa :
1
[2]
EyüphanAydın 12.01.2008, 23:08 MAÇA AZ KALDI SABREDİN GARDAŞLARIM BU HAFTAYI Bİ ATLATAK KAZASIZ BELASIZ:) SenSetik 12.01.2008, 23:12 abi adamlar bi şeyler yazmışlar varya maçla ilgili. bide buraya girip bu siteyi görünce eziliyor tabi haklı olarak. biz onları küçük görüyormuşuz çok hırs yapmışlar...Allah Allah bakarmısın...... Trabzonlular siz şemsiyenin nerede açılmadığını bilirsiniz. açmaya çalışmayın boşa tonuslu_58 12.01.2008, 23:34 kardeş haklıymışsın... üye oldum daha bir kelime bişey yazmadan engelledilerr yigido_furkan 12.01.2008, 23:37 inş. hava bugunkı gıbı soguk olmaz seyırcı az olabılır dondurucu bir soguk var inş. stad dolar takımımızı desteklerız SenSetik 12.01.2008, 23:38 kardeş haklıymışsın... üye oldum daha bir kelime bişey yazmadan engelledilerr onlarda burada rahatça herşeyi yazabiliyor ve insan muamelesi görüyor. özellikle TUNA_TNK isimli kullanıcıdan özür dileri. çok direnmiştim trap-son luları savunmak için ama adam haklıymış... bundan sonra hakettikleri cevabı vermesini gerekirse yerin dibine sokmasını ve hakaret etmesini bilirim. tonuslu_58 12.01.2008, 23:47 onlarda burada rahatça herşeyi yazabiliyor ve insan muamelesi görüyor. özellikle TUNA_TNK isimli kullanıcıdan özür dileri. çok direnmiştim trap-son luları savunmak için ama adam haklıymış... bundan sonra hakettikleri cevabı vermesini gerekirse yerin dibine sokmasını ve hakaret etmesini bilirim. doğru diyosun..adamlar kaç aydır burda iyi yazanıda var kötü yazanıda..abuk subuk yazan olunca ben kendimi tutuyodumm bişey yazmıyodum ama gördük ki adamlar kendi sitelerinde bize tahammül edemiyolar dediğim gibi üye oldum dakkasında banlandım..neyse bende burda bundan sonra yazcağımı bilirim vampire 13.01.2008, 00:43 öncelikle arkadaşlar her iki takımada başarılar dileyerek sözüme başlamak istiyorum. Ben doğma büyüme trabzonluyum ve dahilinde trabzonsporluyum bu konuda yazılan yazıların genel konsepti çok güzel temenniler ile yazılmış . Bazı arkadaşlar biraz hamaset nağraları atsada çokta önem arz eden yazılar olmadığı kanaatindeyim. Bu maçı şöyle değerlendirmekte fayda olduğu kanısıydayım . Trabzonspor ve Sivasspor ülkemizin çok değerli vede anadoluda çeşitli zamanlarda liderlik vasfını taşıyan ve taşıyabilecek takımları olduğudur. Şimdi bir kentin içinde bir insanın yaptığı hatayı tüm kentin insanlarına mâl etmek çok abes ve komik bir sonuçtur. Trabzonda bir insan yanlış bir şey yapıyorsa bunu tüm trabzonlulara mal etmek ve trabzonluların tamamen yanlış insanlar olduğunu söylemek ne kadar yanlış ise bir sivaslının yaptığı yanlışın tüm sivaslılara mal edilmeside çok yanlıştır. Evet ilk maçta istenmeyen olaylar çıktı bilmem bu olayların ne kadar içerisindesiniz takip manasında ancak bu menfur olaylarda sivasspor ve trabzonspor taraftarının çokta suçu olduğuna inanmıyorum olaya objektif bakalım hep birlikte bakınız . Sizin takımınızın yönetimi takımının değerini unutup takımını taraftarını aşağılayarak ve korumayı bilmeyerek davranırsa sahadada hakemler aleyhinize kararları ısrarla verirse hiç birimiz oturduğumuz yerde oturmaya devam etmeyiz hepimiz anadolu çocuğuyuz birbirimize benziyoruz ortak değerlerimiz fazla . Sizin takımınızın sahada hakkı yenilse hiç bir şekilde bunu kabul etmeyeceğiniz gibi başka takımların taraftarlarıda bunu kabul etmez hani şöyle bir şey vardır kendin için istemediğini başkası için isteyemezsin . İşte biz bu açıdan bakmamız lazım hayata biz birbirimizin düşmanı değiliz kaldıki trabzonsporun şu anda kötü durumda olmuş olması onun büyüklüğünü yok etmez .Trabzonspor öldü bitti yok oldu diye bir şey yoktur zaten şu anda bunu söylemek futboldan anlamamanın neticesidir . Neyse diyeceğim şudurki maçın sonucu ne olursa olsun biz aynı ülkenin isimleri farklı insanlarıyız aramızda düşmanlık oluşturacak bir sebep yok . Bilirizki hepimizin içi kaynıyor hiçbirimiz haksızlığa evet demez bundan dolayı kimseyide aşağılamanın kimseyide küçümsemenin faydası yok Her iki takımada bu maçta ve diğer maçlardada başarılar dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok Teşekkürler ! Abdullah DuMaN 13.01.2008, 10:26 2008İN İLK MAÇI HAVA SOĞUK AMA ONLAR BİZİ GÜZEL FUTBOLLA ISITIR DESTEK İÇİN ÇAY İÇMEK İÇİN ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN DEĞİL GERÇEK DESTEK İÇİN HAYDİ MAÇAAAAAAAA FoLLoWeR1990 13.01.2008, 10:30 soguk sıcak super kotu hava dınlemeyızz ölümüne gidiyozzzz yigido_furkan 13.01.2008, 11:08 hava cok soguk olabilir ama biz takimimizi yanliz birakmayacagiz onlar ustune duseni yapio sira bizde Abdullah DuMaN 13.01.2008, 11:09 4 EYLÜLDE BU AKŞAM BÜYÜK COŞKU OLACAK turgutkizgir 13.01.2008, 11:11 Maça gidemiyorum ama gönlüm yiğidolarla, Şimdi lokale gidip maç saatini bekleyeceğim.İlk yarıdaki maçı da orada izlemiştim.Bayağı kalabalıktık olaylardan sonra çok üzülmüştüm.Bu gün umarım tatsız olaylar olmaz ve Trabzonsporu güzel karşılar,yener ve evlerine puansız göndeririz.Haydi yiğidolar gönlüm sizinle... Ama haftaya Belediye maçı için biletimi perşembe gününden alacağım ve olimpiyat stadında olacağım. buraks58 13.01.2008, 11:17 trabzonspor'un bugünkü maça;kalede Tolga,defansın sağında Tayfun ortada Erdinç,Çağdaş solda Mustafa Keçeli, orta sahada Adnan, Ayman, Barış önlerinde Gökdeniz ve ileri ikilide Yattara, Umut on biriyle çıkması bekleniyor.Trabzonsporda 6 eksik var(hüsetin,serkan,jabi,tolga ve takımdan uzaklaştırılan ceyhun ile celalettin).Özellikle savunma ile orta saha bağlantısını yapan hüseyinle,kanat varyasyonlarındaki önemli oyuncusu serkanın olmaması büyük avantaj.tabiki orta sahadan kaleye dikine oynayan ceyhunun olmaması büyük avantaj olarak görünüyor.bugün trabzona özellikle savunma anlamında zor anlar yaşatacağımıza ve gol yada goller bulacağımızı düşünüyorum.bizimde yine savunma ve libero mevkinde oynacak oyuncularımız maçın kaderini tayin edeceklerdir.savunmamız her zaman ki gibi olursa bu maçı alacağımıza inanıyorum.başarılar yiğidom... talha58 13.01.2008, 11:19 Hüseyin'in olmaması bence bizim için kötü oldu. Bu maçta oynasaydı çok işimize yarardı. Gökdeniz'in koşu yollarını kapatalım yeter. Yattara zaten Hayrettin'e teslim. :) velibircan 13.01.2008, 11:21 Hüseyin'in olmaması bence bizim için kötü oldu. Bu maçta oynasaydı çok işimize yarardı. Gökdeniz'in koşu yollarını kapatalım yeter. Yattara zaten Hayrettin'e teslim. :) harbiden hüseyinin yokluğu bizim için kötü oldu :D:D:D....fb maçındaki gibi bizede kıyak geçerdi herhalde :D...gökdeniz bizim savunmada koşu bile yapamaz :D::D...yattarada Allaha kerim...bi o var zaten jakobieen 13.01.2008, 11:22 .savunmamız her zaman ki gibi olursa... Mevlam artık kalan sağları (özellikle muratı) nazardan saklasın diyelim.. sivasın1uşağıbg 13.01.2008, 11:25 valla arkadaslar bu mac 1-0 olsun bizim olsun diyorum olursa 2-3 de fena olmaz yani ama inşallah kazanırız ve sahada olay falan cıkmaz biz yapmayızda trabzonluları bilmem ertor58 13.01.2008, 11:29 sivassporumuz 3 trabzonspor 0 ----------------------------- http://www.anadoluskor.com/anket.asp?a=20 yigidozan 13.01.2008, 11:33 alacagız bu maci allahın izniyle. sivassporumuz:2 trabzonspor:1 EyüphanAydın 13.01.2008, 16:12 HAYDİ HAYIRLISI MAÇ BİTTİ ARTIK HAYDİ TRANZONSPORLU ARKADAŞLAR POLEMİK YAPMAYA GEREK YOK DOSTAÇ BİR MAÇ GEÇTİ TEBRİK EDERİZ.BİZ BÜYÜK LOKMA YERİZ BÜYÜK KONUŞURUZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ ÖPERİZ AMA SİZİ YENECEĞİMİZİ BİLİYORDUK BÜYÜK KONUŞTUK HAYDİ HAYIRLISI firtina61 13.01.2008, 16:55 sevgili sivassporlu taraftarlar sizleri yürekten kutluyorum yemin ediyorum dilegim sudurki galatasary besiktas ve fenerbahceyide evinizde dize getirip en iyi sekilde lige devam etmek ya neden olmasin arkadaslar neden olmasinki sampiyonluk allah yardimciniz olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM 61skr 13.01.2008, 17:14 sevgili sivassporlu taraftarlar sizleri yürekten kutluyorum yemin ediyorum dilegim sudurki galatasary besiktas ve fenerbahceyide evinizde dize getirip en iyi sekilde lige devam etmek ya neden olmasin arkadaslar neden olmasinki sampiyonluk allah yardimciniz olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM sadece tebrik ederim bende ama ettiğiniz küfürleri edenlere iade ediyorum 61skr affetmez EyüphanAydın 13.01.2008, 19:39 sevgili sivassporlu taraftarlar sizleri yürekten kutluyorum yemin ediyorum dilegim sudurki galatasary besiktas ve fenerbahceyide evinizde dize getirip en iyi sekilde lige devam etmek ya neden olmasin arkadaslar neden olmasinki sampiyonluk allah yardimciniz olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM SAOL KARDEŞİM BUNDAN SONRA SİZEDE BAŞARİLAR DİLERİM talha58 13.01.2008, 19:47 Ben de centilmence yaklaşan Ts taraftarına teşekkür ederim. Son derece temiz bir maç oldu. Bir iki kere küçük hareketlenmeler olsa da genel anlamda seyircimiz kendisine yakışanı yaptı. EyüphanAydın 15.01.2008, 16:25 TRANZONSPORU MİSAFİRPERVERLİĞİNİ KUTLUYORUM BAŞARİLARININ DEVAMINI DİLİYORUM KaLKıNMaLı 15.01.2008, 17:05 58 Çılgınlar Grubunun Yaptığı Küfürler Haricinde Güsel Bi maçtı Ama O küfürlerin Hesabı Sorulacak Bunu Herkez Bilsin.Sivasspora yolunda başarılar. Tirabizonsipor 19.01.2008, 14:52 Sivassporu canı gönülden kutluyorum. İnşallah şampiyon olursunuz. Durmak yok..Yola devam.. ;) |