Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
EyüphanAydın 23.12.2007, 16:30 LİGDE EMİN ADIMLARLA GİDEN SİVASSPOR İLK YARINI İLK MAÇ OLAN TRABZONSPOR KARŞİSINDA OLAYLI GEÇEN MAÇLARIN SONUCUNDA BU MAÇI ALIP TRABZONSPORA MAÇ TRÜBÜNDE DEĞİL SAHADA OYNANIR SÖZÜNÜ ÇIKARTMAR İSTİYORUZ.HAYDİ BAŞARİLAR YİĞİDOM...
SİVASSPOR-2
http://58mtyasak.sitemynet.com/mynet_resimlerim/solust_logo_1_.jpg
TRANZONSPOR-1
http://www.resimcity.com/data/media/154/www.resimcity.com_trabzonspor_ resimleri_1_2.jpg
sivas_kangallı 23.12.2007, 17:03 SİVASSPORUM:2
TRABZONSPOR:1
sivassoldier 23.12.2007, 17:49 bence bu mac cok gollü gecer
Sivasspor 3 - 2 Trabzonspor
subasi29 23.12.2007, 17:53 Sivasspor 5 Trabzonspor Stadddan Kacti
sinan-58 23.12.2007, 18:21 bence bu mac cok gollü gecer
Sivasspor 3 - 2 Trabzonspor
sana katılıyorum gollu geçecek
sivassporum:5
trabzonfederasyonu:0
ademgoze 23.12.2007, 18:51 sivasspor:3
ts:1 o da avanstır...
Lazlara 3 tane atarız.Yeterki hakem oyundan hevezimizi kaçırmasın.
Sivas:3
Trabzon:0
şampiyon 5
tese 0
inşallah boyle biter.
Arif Coşkun 24.12.2007, 11:00 Trabzonspor toparlanma dönemine girdi.FB maçındada çok iyi oynamasına rağmen ne yazıkki bariz hatayla gölü yiyip mağlup bitirdiler.Bizde iyi oynuyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak zorda olsa bu maçı alacağımıza inanıyorum.
SİVASSPOR:2
öncelike yorumlarımızı rakip takımı küçümsemeden aşağılamadan yaparsak daha güzel olur diye düşünüyorum...
iç sahada 10 da 10 yapmak için muhakkak bu macı almalıyız
yasir balili sedat gokhan devran sylla diaollo gibi eksiklere rağmen iç saha avantıjımızı kullanarak liderliğimizi sürdüreceğimize inanıyorum
KaLKıNMaLı 25.12.2007, 09:08 Sivas maçında ordayız bunu herkez bilsin.Sivas - Ts Kardeştir Bunuda Herkez Bilsin Unutmayın 58 Çılgınlar Pankartı Her Maç asılıordı A.akerde . 4ever Trabzonspor
SenSetik 25.12.2007, 09:24 Sivas maçında ordayız bunu herkez bilsin.Sivas - Ts Kardeştir Bunuda Herkez Bilsin Unutmayın 58 Çılgınlar Pankartı Her Maç asılıordı A.akerde . 4ever Trabzonspor
ne demek istediğini anlayamadım kardeş.gel pankartta as tezahuratta yap.burası sivas kapımız herkese açık.sana katılıyorum ve ts bizim kardeşimizdir ve unutulması gereken bir olay aramızı bozamaz.
maça gelirsek hüseyin ve serkan yok.yapılacak tek şey gökdenizitumak.defansları hüseyin veserkansız çok daha kötü olacak.benim tahminim 2-0
gelin tabi bizler medeni insanlarız bak burdada istediğin gibi yazıyorsun. kapımız açık herkeze ama uslu durmanız kaidesi ile.
GLoBe-Y-Gençlik 25.12.2007, 09:43 Sivasspor:5
Trab:0
yılın gollu macı olcak saygılarla
büyük olasılıklar 1 0 yada 2 1 biter maç...
ama kesinlikle sivasspor kazanır maçı.
umarım devre arasında iyi transferler yaparız...
ben orduda oturuyorum perşembe ilçesinde 15 tatilde trovzon spor maçına gitçamm...
SAYGILARR....
yeniceri_can 25.12.2007, 16:50 1-0 olsun bizim olsun ..........
maratontribun 25.12.2007, 16:53 maçın sonucu 1-2 TRABZONUMUZ yener bu davada biter
osmanfidan 25.12.2007, 17:17 SİVASSPOR 2 TRABZON 0
BAŞKA SONUÇ DÜŞÜNMÜYORUM
ŞAMPİYON SİVASSPOR
1-0 olur bizim olur..................;)
cesur sivas 25.12.2007, 17:52 cok gol atmaya gerek yok yeterki biz yenelim bence 2-0 diyorum ben
mustafa_kavak58 26.12.2007, 14:59 Sivasspor :2
Trabzonspor :1
Del Piero 26.12.2007, 15:14 Benim tahminim sivaSsporumuzun en rahat maçı olacaktır eğer Ersun yenal ile dfewam ederlerse adam 8 kişi ile hucum ediyor.. gökdenizi zaten murat kitler adım atamaz o yani çok rahat alacağımız maç olacak..
sivaSSporumuz = 4
trabzonspor = 1
BEN NEDERSEM O OLUR
2-1 ALIRIZ
HAMSİDE ÇOK UCUZLADI BU ARA BUĞULAMASI HOŞ OLİYYİİİİİ
Sivasspor 5 Trabzonspor Stadddan Kacti
:):):):)TRABZON taraftarları gelirmi acaba???
cenk5821 26.12.2007, 18:09 sivaspor : 2
trabzon : 0....................
ekingölü 26.12.2007, 18:25 Yiğidolar bu maçı alır,Trabzon da havasını alır.
altuntas58 26.12.2007, 18:26 Sivasspor Trabzonspor macı bizim galibiyetimizle bitecektir
SİVASSPOR ----3
TRABZONSPOR ----1
cezaci58 26.12.2007, 20:07 eger yıldız ve hayro elimizde kalırsa sivas 5 trabzon0
Sivasspor : 3 Trabzonspor : 1
Çok güzel bir karşılaşma olacak.Ayrıca bu maçta tribünler çok güzel olacak.
alem_halil 26.12.2007, 20:26 sivas spor bu maçı alsında skor önemli değil onlara söyleyecek bi lafımız varr avni ankeri unutmadık onlarda burayı unutmayacaklar öle bi ders verecikki kimle uğraştıklarını görecekler...
Sivasspor-2 Trabzonspor-0 maçın skoru böyle olacak...
jakobieen 27.12.2007, 10:22 herşeyden önce dostça bir maç olması dileği ile ...yine dilerim, bir lanetli turuncu'nun yaptıklarının iki şehrin dostluğunu bozamayacağının ve sivasımın taraftarının ne kadar centilmen olduğunun tüm türkiyeye gösterildiği bi maç olur... bizler için herşeyden önce;
..SPOR SEVGİ BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR..
KraL_KoBRa 27.12.2007, 10:57 Sivasspor: 1 TRANZONSPOR: 0 '4 EYLUL'DEN CIKIS YOK '
TUNA_TNK 27.12.2007, 11:45 maçın sonucu 1-2 TRABZONUMUZ yener bu davada biter
meraklanma kardeşim ts yensende BU DAVA BİTMEZ....!!!
kızılova 27.12.2007, 11:56 Sivasspor 1
Trabzonspor 0
Tüm spor severlere selamlar
Maçın tarihi ve saati açıklandı:
13 Ocak 2008 Pazar / Saat: 15:00
Divriği58- 31.12.2007, 13:54 SİVASSPOR 3
TRABZON 1
GOLLER MEHMET YILDIZ MOHAMMED YENİTRANSFER
hiç bir takımı küçümsememeliyiz...bizim başımıza kötü şeyler gelirse onlarda bizi küçümserler biz onları küçümsemeyelim
Trabzonspor'a başarılar dilerim...
hiçbir zaman kavga etmemeliyiz...spor sevgi,barış ve kardeşliktir...
TEKRAR TRABZONSPORA BAŞARILAR DİLERİM...
yanlışlıkla kötü birşey yazdıysam özür dilerim...
yigido_furkan 31.12.2007, 14:46 oncelıkle bu maçı almalıyız kesınlıkle Trabzonlulara uymamalıyız yoksa onlardan farkımız kalmaz ama bu maçta 2 3 kat daha fazla takıma destek vererek maçı kazanıp onlara en ıyı dersı vermıs oluruz
***SIVASSPOR:2-TRABZONSPOR :1 SAYGILARIMLA...
yasin-58 31.12.2007, 15:22 http://58mtyasak.sitemynet.com/mynet_resimlerim/solust_logo_1_.jpg Sivasspor 2
Trabzonspor 0
_DuMaN_58 31.12.2007, 15:25 SİVASSPOR 2-2 TRABZONSPOR
biter bence
maratontribun 01.01.2008, 11:45 bizde isteriz tabiki anti istanbuldan şampiyon çıkacığına anadoludan çıksın ama birlik beraberlik olmadığı sürece bu olmaz ilk yarıda ki maçı bizde unutmak istiyoruz ama yine çıkıyo birileri açıklama yapıyo yok trabzonspora 1 gol avans verecez böyle devam ederse zaten yine istanbuldan bir takım şampiyon çıkar anadolu takımları tekrar silinir böyle bir havayi sondürmemiz lazım arkadaşlar
degırmendereli6 01.01.2008, 12:23 biz dovus falan yapmıoruz bızım ıstedıgımız kardeslık ama bazı sıtelerde sıvaslı arkadaslar ortamı gerıyolar eger onların ıstedıgı oysa bız herturlu varız ama kardeslıkse ebdıyen kardeslıkgede varız
EyüphanAydın 01.01.2008, 12:34 YA KARDEŞİM TAMAM BİZ DIŞARIDA TRÜBÜNLERE OYNAYAN TAKIM DEĞİLİZ.BİZ SAHADA SİZE CEVAP VERMEK İSTİYORUZ TAMAM DAHA FAZLA ORTAMI GERMEYELİM LÜTFEN.BAŞARİLAR DİLERİM ŞİMDİDEN DOSTÇA,KARDEŞÇE BİR MÜCADELE GEÇİRMEK DİLĞİYLE BİZ SİZE HİÇ BİR ŞEY YAPMAYIZ BİZ SİZİN YAPTIĞINIZI YAPMAYACAĞIZ.
bizler yiyelim birbirimizi...lig sonunda istanbuldan yine biri şampiyon olur...devran dönüyor nede olsa.
zaralım 58 01.01.2008, 13:07 SİVAS 1-0 trabzon bu maç bizim inş ya mehmet yada musa atacak
omercoskun 01.01.2008, 13:58 kim ne kadar gerer se gersin sivasımız bu maçı rahat bi şekilde kazanır.
sivasım:3
tese: :1
malesef bu kaçanılmaz son fazla dert etmeye gerek yok
Sivasspor 2
Trabzonspor 1 bu mactan galib gelecegimizden eminim
çirkinkral 02.01.2008, 13:07 Yahu bırakın gereksiz gerginlikler çıkarmayı,Sivas'a gelen her takım Sivaslıların misafiridir ve Sivaslılar misafirperver insanlardır. Dostluk içinde geçecek inşaallah bu maçta,Trabzonlu arkadaşlarda edebiyle gelip edebiyle gidecek karakterdedirler.
degırmendereli6 02.01.2008, 15:24 EYVALLAH KARDESIM HERKES SENIN GIBI DUSUNEBILSE
özsivasli1903 02.01.2008, 15:45 sivasspor maci zorda olsa 1-0 veya 2-0 alir....
ethembey 04.01.2008, 21:27 SİVASSPORUM:3
bu maç üç sıfır herkes duysun
sivas 3
trabzonspor 0
SİVASSPORUM:3
karadoruk_58 05.01.2008, 09:25 LİGDE EMİN ADIMLARLA GİDEN SİVASSPOR İLK YARINI İLK MAÇ OLAN TRABZONSPOR KARŞİSINDA OLAYLI GEÇEN MAÇLARIN SONUCUNDA BU MAÇI ALIP TRABZONSPORA MAÇ TRÜBÜNDE DEĞİL SAHADA OYNANIR SÖZÜNÜ ÇIKARTMAR İSTİYORUZ.HAYDİ BAŞARİLAR YİĞİDOM...
SİVASSPOR-2
TRANZONSPOR-1
sivaslı 3558 05.01.2008, 10:25 bence sivasspor
Sivasspor: 3
ts:1
bu macta hayroyu sol açığa çekebilir bulent hoca sanırım ilhanda yedek çıkıcak öyle gözrünüyor. malum mahmut hanefiyi takıma adepte etmeye çalışıyor.
Tirabizonsipor 05.01.2008, 14:57 Ben Ankarada yaşayan fanatik bir Trabzonspor taraftarıyım. 13 Ocak Pazar saat 15:00 de bende Sivasta olacam.
İnşallah şampiyon olursunuz. Gönlüm sizin şampiyonluğunuzdan yana ama kusura bakmayın ilk maçta kapanmamış bir hesap var. Sizi yenecez. Hemde evire çevire yenecez. Çok eksik futbolcularınız var. Biz sizi yanelimde siz yine şampiyon olursunuz inşallah.
Tahmini skorum 1-3
jakobieen 05.01.2008, 14:59 solada bi dikiş tutturabilsek, bide baliliyi aratmayacak bi golcü aldık mı, değmen sivasımın keyfine.. bu lig ilhan ve yalnızca mehmet çetkov ikilisi ile zor biter..
jakobieen 05.01.2008, 15:03 Ben Ankarada yaşayan fanatik bir Trabzonspor taraftarıyım. 13 Ocak Pazar saat 15:00 de bende Sivasta olacam.
İnşallah şampiyon olursunuz. Gönlüm sizin şampiyonluğunuzdan yana ama kusura bakmayın ilk maçta kapanmamış bir hesap var. Sizi yenecez. Hemde evire çevire yenecez. Çok eksik futbolcularınız var. Biz sizi yanelimde siz yine şampiyon olursunuz inşallah.
Tahmini skorum 1-3
şimdiden güzel sivasıma hoş geldiniz o vakit.. :) iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler..
Sivasspor 3 - Trabzonspor 1 gecer :)
Tirabizonsipor 05.01.2008, 15:19 Teşekkür ederim jakobieen.
Bazı sivaslı arkadaşlar ortamı geriyolar. Eğer onların istedigi oysa biz hertürlü şeye varız. kardeşlikse ebediyen kardeşlige de varız. Bu forumda her iki takım taraftarında da olumlu ve yapıcı konuşanlarda var, olumsuz ve fevri konuşanlarda.
Biz Sivasa kavga etmeye değil maç izlemeye geliyoruz. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Biz istiyoruz ki sonuç ne olursa olsun herşey sahada bitsin dostluk kazansın. Ama şunu unutmayınki her türlü şeyede hazırız. Bizlere küfür ederseniz ve sataşırsanız aynı şekilde muameleyle karşılanırsınız. Bizi orda nasıl karşılarsanız öyle cevap alacaksınız. Malum Etki-tepki meselesi.
İnşallah bu tür kötü şeyler olmaz
altuntas58 05.01.2008, 15:20 Sivasspor bu macı alarak zirvedeki yerini koruyacakttır
bu mac 3---1 biter
jakobieen 05.01.2008, 15:51 Teşekkür ederim jakobieen.
Bazı sivaslı arkadaşlar ortamı geriyolar. Eğer onların istedigi oysa biz hertürlü şeye varız. kardeşlikse ebediyen kardeşlige de varız. Bu forumda her iki takım taraftarında da olumlu ve yapıcı konuşanlarda var, olumsuz ve fevri konuşanlarda.
Biz Sivasa kavga etmeye değil maç izlemeye geliyoruz. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Biz istiyoruz ki sonuç ne olursa olsun herşey sahada bitsin dostluk kazansın. Ama şunu unutmayınki her türlü şeyede hazırız. Bizlere küfür ederseniz ve sataşırsanız aynı şekilde muameleyle karşılanırsınız. Bizi orda nasıl karşılarsanız öyle cevap alacaksınız. Malum Etki-tepki meselesi.
İnşallah bu tür kötü şeyler olmaz
arkadaşım bütün sorunda burda zaten, azınlığın çoğunluğa etkisi.. sivasa gelecek tüm Trabzonsporlular mükemmel insanlar olmayacak aynı şekilde 4 eylüldeki sivaslıda öyle mutlaka bir kaç geri zekalı mahlukat çıkıp birbirine sataşacak küfürde edecek bu muhakkak ama bizlere düşen müdehale etmesek bile onlara uymayalım bi kezde bırakalım onlar bizlere uysun..
örneğini gördük avni akerde sahaya giren 3-5 insan düşman olan güzelim iki şehir.. yakışır mı bizlere.. oynadığımız bi oyun keşke hiç unutmasak bunu..
Tirabizonsipor 05.01.2008, 16:01 arkadaşım bütün sorunda burda zaten, azınlığın çoğunluğa etkisi.. sivasa gelecek tüm Trabzonsporlular mükemmel insanlar olmayacak aynı şekilde 4 eylüldeki sivaslıda öyle mutlaka bir kaç geri zekalı mahlukat çıkıp birbirine sataşacak küfürde edecek bu muhakkak ama bizlere düşen müdehale etmesek bile onlara uymayalım bi kezde bırakalım onlar bizlere uysun..
örneğini gördük avni akerde sahaya giren 3-5 insan düşman olan güzelim iki şehir.. yakışır mı bizlere.. oynadığımız bi oyun keşke hiç unutmasak bunu..
Tabiki her takım taraftarı içinde bu tür kavga yanlısı insan çıkabilir. Benimn yaşım 33. Olgunlaştık sayılır. Sadece Ankaradan bir otobüs taraftar geliyor bmn sitesinin organize ettiği. Başka illlerden yüzlerce taraftar gelecek. Hepsini kontrol etmemiz çok zor olacak. En ufak bir kıvılcım olayları körükleyebilir. Bizlerde engel olmak istesek te gücümüz buna yetmeyebilir.
jakobieen 05.01.2008, 16:05 bence bi şey yapmaya gerek yok, onları kendi hallerine bırakıp bizler yalnız takımımız için bağırsak hiç bi sorun olmaz ama çok zor tabii neyse dileğimiz dostça güzel bi maç olması..
son olarak bi tavsiye vereyim, aman sıkı giyinin sivasımın ayazı başladı şu günlerde :)
Tirabizonsipor 05.01.2008, 16:11 bence bi şey yapmaya gerek yok, onları kendi hallerine bırakıp bizler yalnız takımımız için bağırsak hiç bi sorun olmaz ama çok zor tabii neyse dileğimiz dostça güzel bi maç olması..
son olarak bi tavsiye vereyim, aman sıkı giyinin sivasımın ayazı başladı şu günlerde :)
Temennilerinize aynen katılıyorum. İnşallah dotca ve güzel bir maç olur.. Hak eden kazansın.
Ankarada yaşadığım için soğuğa alışığım ama Sivas Ankaradan da soğuk heralde. Bırr.. İçime üşüme geldi yav :)
burak_baykal 05.01.2008, 18:04 EMİNİM YİĞİDO EN GÜZEL VE DİSİPLİNLİ BİR EKİP OLARAK ASLAN GİBİ SAHAYA ÇIKIP 3 PUAN ALACAKTIR.YİĞİDOLAR SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM
SİVASSPOR-3
TRANZONSPOR-1
sinan-58 05.01.2008, 18:11 Temennilerinize aynen katılıyorum. İnşallah dotca ve güzel bir maç olur.. Hak eden kazansın.
Ankarada yaşadığım için soğuğa alışığım ama Sivas Ankaradan da soğuk heralde. Bırr.. İçime üşüme geldi yav :)
sivasporumuz oynadığı futbol ile sizinde içinizi ısıtır
58cılgınlar58 05.01.2008, 19:46 sivasspor:5 trabzon: nerde............
ibrahim58 05.01.2008, 20:14 ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SÜPER LİGİN GÜÇLÜ EKİPLERİNDEN TRABZONSPOR SİVASSPORUMUZA KONUK OLACAK.SİVASSPORUMUZUN İKİNCİ YARININ İLK MAÇI OLNASI NEDENİYLE VE LİDERLİĞİN GETİRDİĞİ PSİKOLOJİYLE BENCE BU HAFTA HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACI VAR.ONLAR SİVASTA OYNADIKLARI 9 MAÇ BOYUNCA 4 EYLÜLE GELEN HİÇBİR TARAFTARI EVİNE MUTSUZ GÖNDERMEDİ.HEP 4 EYLÜL STADIMIZDAN MUTLU OLARAK AYRILDIK.
13 OCAKTAKİ SİVAS TRABZON MAÇINDA LÜTFEN STADIMIZI DOLDURALIM.ARTIK MAÇLARIMIZI SEYRETMEYE GELMEYİN.TARAFTAR OLMAYA ONLARLA BERABER OYNAMAYA,ONLARI HİSSETMEYE,SONUNA KADAR ONLARI DESTEKLEMEYE GELİN.ARTIK STADTTA OTURMAYIN.HEP AYAKTA ONLARLA BERABER MAÇLARIMIZI HİSSEDELİM.KAZANALIM.ÇÜNKÜ TAKIMIMIZ ARTIK ZİRVEDE.TARAFTARIDA ZİRVE DE OLMALI.
TRABZON MAÇINDA LÜTFEN SAĞDUYULU OLALIM.TAHRİKLERE KAPILMAYALIM.BİZ LİDERİZ.LİDERİN TARAFTARI DA LİDER OLMALI.
emirhan58 05.01.2008, 21:32 Maci en az 3-0!!! aliriz da; gerisini bilemeyecegim. :)))
burak_baykal 05.01.2008, 21:43 ARTIK YİĞİDOLARIN TAM DESTEK VERİLMESİ VE ATAĞA GEÇME ZAMANINDA ÖNCEKİ TATSIZ DURUMLARIN ACISINI ÇIKARACAK VE BİR DAHA OLMAYACAK BİR ŞEKİLDE GİTMEK İSTEDİĞİ HEDEFİNE İNANIYORUM Kİ ULAŞACAKTIR.İNŞALLAH YİĞİDOLARIN 13 OCAKTA OYNAYACAK SİVAS-TRABZON MAÇINDA BAŞARILAR DİLER VE 3 PUANLA BİRLİKTE SİVASSPOR CAMİASINA MUTLULUK GETİRİR.
istanbullumurat 05.01.2008, 22:38 tirabizonspor ve jakobieen arkadaşlara sesleniyorum aranızdaki muhabbete çok sevindim ama başkaları kavga yaparsa yapsın biz yapmayalım diye bişey yok kesinlikle buna karşıyım onlar kavga ederse bizde ayıralım çünkü ayırırsak olay çok fazla büyümemiş olur bu biiiiiirrr ikincisi kavganın yerine şunları düşünebiliriz her iki takımın taraftarları birbirlerine güzel tezahüratlar yapabilir ben istanbulda oturuyorum sivasta olsaydım bu maçı kaçırmazdım ama sizler bunu yapın bende sizi tvde destekliicemm inşallah turkcell süper lig son hafta sonuçları temennim 1.sivasspor 2.trabzonspor kardeş takımımıza selamlar ve başarılar
istanbullumurat 05.01.2008, 22:40 benim bu yazımı tastik edenler yorumlarını yazabilirler saygılar...
kurtay58 05.01.2008, 23:04 Zor bir maç olur, ama seriye devam ederiz. 1-0 Dakika 65-75 arası Gol M.Ali
EyüphanAydın 06.01.2008, 18:21 UMUT BULUT İDDİALI KONUŞTU
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, kendi evinde mağlup olmayan Sivasspor'u kendi sahalarında yeneceklerini iddia etti. Umut, gollerinin devamının geleceğini belirtti.
Süper Lig'in ilk yarısında istediği performansı gösteremeyen ve rakip fileleri havalandırmakta zorluk çeken Umut Bulut, Fortis Türkiye Kupası maçında Kırıkkalespor maçında rakip fileleri iki kez havalandırdı.
Uzun süren sessizliğini Kırıkkalespor maçında bozduğu için çok mutlu olduğunu belirten Umut, "Rakibin kim olduğu benim ve takım arkadaşlarım için önemli değil. Müsabakaya büyük bir ciddiyet içerisinde çıktık. Elimizden geleni yaptık. Sonuç olarak farklı bir galibiyet aldık. Ben de 2008 yılına 2 gol atarak başladığım için ayrıca mutluyum." dedi.
Kırıkkalespor maçına sanki dünyanın en iyi takımına karşı oynayacakmış gibi motive olduğunu ifade eden golcü oyuncu, "Benim için karşımdaki takımın ismi önemli değil. Sonuçta karşımızda bir rakip var. Ben kendimi sanki dünyanın en iyi takımı ve savunma oyuncularıyla mücadele edecekmiş gibi hazırlıyorum." diye konuştu.
Galibiyetin kendileri için moral olduğunu dile getiren Umut Bulut, "Bu maçla her şey bitmiyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Her maçı bir final havasında oynamamız gerekiyor. İnşallah ben de atacağım gollerle takımıma katkı sağlarım." diye konuştu.
Çarşamba günü kupada karşılaşacakları Adana Demirspor maçına da aynı ciddiyetle çıkacaklarını vurgulayan Umut, "Bu müsabakayı kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Kupayı almak istiyoruz. Bunu başarmak demek Avrupa'ya en kısa yoldan gitmek demektir. Ayrıca galip gelirsek taraftarlarımıza güzel bir hediye vermiş oluruz." yorumunu yaptı.
Umut, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçıyla ilgili şu iddialı açıklamada bulundu: "Hafta sonu lider Sivasspor'la zorlu bir müsabakaya çıkacağız. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimizin artı ve eksilerini iyi biliyoruz. İnşallah Sivasspor'a kendi sahasında ilk mağlubiyeti biz tattıracağız. Şehirde hava çok soğuk ama bu sadece bizim için değil rakibimiz için de dezavantaj. Sonuçta kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok."
juventus1994 06.01.2008, 19:19 SAYGIDEGER GARDASLARIM HEMSEHRİLERİM TRABZON SİTESİNE HERKES ÜYELİK YAPSIN VE 13 OCAKTA OLAN MACIMIZ İCİN BAŞARI DİLEYElİM BÜYÜKLÜK BİZDE KALSIN SAKIN KÜFRE HAYIR:confused:
burak_baykal 06.01.2008, 20:56 Sivas'a ilk yenilgisini yaşatacağız"
Kırıkkalespor karşısında 2 gol atan Umut Bulut, yeni yıla gollerle başladığı için mutlu olduğunu söyledi. Golcü futbolcu, haftaya Sivasspor'u da yenerek, rakiplerine sahasındaki ilk mağlubiyeti yaşatacaklarını söyledi.
Umut, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, her maça olduğu gibi Kırıkkalespor müsabakasına da dünyanın en iyi takımına karşı oynayacakmış gibi kendini motive ettiğini belirtti.
Uzun süren sessizliğini Kırıkkalespor maçında bozduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Umut, "Rakibin kim olduğu benim ve takım arkadaşlarım için önemli değil. Müsabakaya büyük bir ciddiyet içerisinde çıktık. Elimizden geleni yaptık. Sonuç olarak farklı bir galibiyet aldık. Ben de 2008 yılına 2 gol atarak başladığım için ayrıca mutluyum" dedi.
Umut, galibiyetin kendileri için moral olduğunu vurgulayarak, "Bu maçla her şey bitmiyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Her maçı bir final havasında oynamamız gerekiyor. İnşallah ben de atacağım gollerle takımıma katkı sağlarım" diye konuştu. Adana Demirspor maçına da aynı ciddiyetle çıkacaklarını anlatan Umut, "Bu müsabakayı kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Kupayı almak istiyoruz. Bunu başarmak demek Avrupa'ya en kısa yoldan gitmek demektir. Ayrıca galip gelirsek taraftarlarımıza güzel bir hediye vermiş oluruz" yorumunu yaptı.
Ligde Sivasspor'la zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını söyleyen Umut Bulut, şunları kaydetti:
"İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimizin artı ve eksilerini iyi biliyoruz. İnşallah Sivasspor'a kendi sahasında ilk mağlubiyeti biz tattıracağız. Şehirde hava çok soğuk, ama bu sadece bizim için değil rakibimiz için de dezavantaj. Sonuçta kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok."
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
samet yıldız 06.01.2008, 20:58 görüşürüz umut bey kim kimi yeniyor
en 5 tane atıp uğurlarız sizi korkmayın
akdslar elbette boyle seyler soyleyecekler ama mac sahada oynanir... bi terslik olmassa bizim trabzonu yenecek gucumuz var ve alacagiz biz bu maci...
Yenecekmiş. Peah buna kargalar güler. Hani şu Yenişehirin üzerinde beliren kargalar var ya Trabzon maçından sonra o karga sürüsü Trabzona ve Umuta gülecek :D
Öncelikle, Trabzonspor ve Sivasspor kardeş takımdır.talihsiz Olaylar olmadan önce taraftarlarımız Trabzonspor Sivasspor maçlarını beraberce izlerdi hala daha izlemesi gerektiğini düşünüyorum ben.Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diyorum..maç için de iyi oynayan hak eden kazansın diyorum.
merkez_ismail 06.01.2008, 23:40 Hak eden kazanır ama burda bızım kazanacagımız onemlı bısı var oda dostluk kardeslık ınsaallah bunu hep beraber kazanacagız ...!
Hak eden kazanır ama burda bızım kazanacagımız onemlı bısı var oda dostluk kardeslık ınsaallah bunu hep beraber kazanacagız ...!
bence olaylar Trabzonlu Sivaslı dostluğunu bozmamalı inşaallah da bozmamıştır.
Abdullah DuMaN 07.01.2008, 07:29 İntikam hazırlığı!
Bordo-Mavili takım, ilk yarıda Trabzon'da oynanan olaylı Sivas maçının rövanşına çok farklı hazırlanıyor. Golcü futbolcu Umut, "Bu maç bizim için hayati önemde" derken, Hüseyin, "Kazanan biz olacağız" diye konuştu.
Sivasspor maçına büyük bir hırsla hazırlanan Trabzonsporlu futbolcular, bu maçı kazanmak için yemin etti. Futbolcular, deplasmanda yapacakları bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Golcü futbolcu Umut Bulut, "Bu maç bizim için çok şey ifade ediyor. Rakibi iyi tanıyoruz. Sivas'ı kendi sahasında yenerek ilk mağlubiyeti tattıracağız" dedi. Kaptan Hüseyin Çimşir ise, "Karşılaşma dostça bir ortamda geçecek. Ancak sahada kazanan taraf biz olacağız" iddiasında bulundu.
ERSUN YANAL BEYİN YIKIYOR
Futbolcularının Sivas maçı öncesi motive olmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Ersun Yanal ise sahada sakin olan tarafın galip geleceğini söyledi. Bunun için antrenmanlarda sürekli olarak oyuncularına sakin olmaları konusunda telkinlerde bulunan tecrübeli çalıştırıcının, "Öfkeyle kalkan zararla oturur. Biz futbolun kuralları içinde mücadele edip galip gelmek istiyoruz. Rakip futbolcu ve taraftarların tahriklerine kulaklarınızı tıkayın işinize bakın" dediği öğrenildi.
Abdullah DuMaN 07.01.2008, 07:29 Önce Adana sonra Sivas
Türkiye Kupası'nda Kırıkkalespor'u yenerek moral bulan Trabzonspor, Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Dün teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalışan futbolcuların bir hayli neşeli oluşları, dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, takımı ikiye ayırarak kondisyon idmanı yaptırdı. Antrenman yapılan çift kale maçla sona erdi.
:D:D:D
SivasLady 07.01.2008, 09:33 Tribünde Dostluk sahada SivasSpor kazansin :)
SivasSpor: 2
Trabzonspor: 0
Extraordinary 07.01.2008, 10:07 Sene başından beri izlediğim Trabzonsporda Umut Bulut ancak Kırıkkalespor gibi maçlarda gol atabilir. Trabzon'un tek tehlikeli oyuncusu ise Gökdeniz'dir. Eğer güvendiğim Sivas defansı yine evinde hatasız oynarsa Sivas'ın Trabzon defansına gol bulması zor olmayacaktır. Muhtemelen müsabaka 2-0 Sivasspor'un üstünlüğü ile tamamlanacaktır.
Forumda gezerken dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlar Trabzon'u çok hafife almış. Bence her maç önemlidir ve rakibin gücünden çok Sivasspor'un sahaya koyacağı performans önemlidir. Çok koşan, alan bırakmayan, hatasız oynayan maçı kazanır. Öyle maç oynanmadan 5-0 kazanılmıyor arkadaşlar.
Lütfen rakip takıma saygımızı gösterip Sivasspor'umuzu sesimiz kısılıncaya kadar destekleyelim.
Saygılarımla,
Tirabizonsipor 07.01.2008, 11:52 Tribünde dostluk, sahada Trabzonspor kazansın. Lig sonunda da Sivasspor şampiyon olsun..
İnşallah ilk maçtaki gibi önde olduğumuz halde alavare dalavereyle kaybetmeyiz. Eğer bizi bileğinizin hakkıyla da yenerseniz helal olsun o zaman asla söyleyecek bi sözümüz olamaz.
Tribünde dostluk, sahada Trabzonspor kazansın. Lig sonunda da Sivasspor şampiyon olsun..
İnşallah ilk maçtaki gibi önde olduğumuz halde alavare dalavereyle kaybetmeyiz. Eğer bizi bileğinizin hakkıyla da yenerseniz helal olsun o zaman asla söyleyecek bi sözümüz olamaz.
Alavere dalavere dedigin sey kendi taraftarinin sorumsuzlugu kardesim . Sende bilirsin ki Tribunlerden sahaya iner ve futbolcuya saldirirsan hukmen maglup olmaya da katlanmak zorundasin..
Sivasspor icin iyi dileklerin icin tesekkurler. Sivassporun sampiyon olmasi icin mutlak kazanmasi gereken maclardan biri bu mac. Insallah ic sahada 10 da 10 yapacagiz ve yolumuza lider devam edecegiz.
Tribunlerde olay cikmamasi tek temmenimiz bu da Trabzondan gelecek taraftar kafilesiyle ilgili...
Tribünde dostluk, sahada Trabzonspor kazansın. Lig sonunda da Sivasspor şampiyon olsun..
olmpiyatta 2 1 4 eylülde de 1 0 yenmiştik yanlış hatırlamıyorsam.
dostum hem dostluk diyorsun hem de dalavere alavere diyorsun..mert olmak bence daha doğru...
BANA GÖRE TRANZONSPOR:0 SİVASSPOR:0 OLACAK YANİ MAÇTA GOL OLMAYACAK...
bu maç için erzurumdan sivasa geldim..sivasta yaşayanlar iki adım öteye gelmezse öbür dünyada sorarım valla arkadaş..:D
yigidogurbettee 07.01.2008, 12:27 Sİvasspor :3 Trabzonspor:1 ( NOT:O golde Bizim trabzonspora hediye edeceğimiz goldur)
Del Piero 07.01.2008, 12:58 bu maç için erzurumdan sivasa geldim..sivasta yaşayanlar iki adım öteye gelmezse öbür dünyada sorarım valla arkadaş..:D
benim arkadaşta düzce akçakocadan gelecek...
inş.. bu maçta yenilmeyeceğiz gardaş....
dişe diş kana kan intikam intikam :)
umut bulut sen sivasa gol atmayı unut :D
hava raporundan aldığım bilgiye göre mac saati -5 derece olacamış ilerleyen saatlerde -12 derece kadar düşecekmiş :)
artık avantajmı dez avantajmı göreceğiz.
jakobieen 07.01.2008, 13:41 hava raporundan aldığım bilgiye göre mac saati -5 derece olacamış ilerleyen saatlerde -12 derece kadar düşecekmiş :)
artık avantajmı dez avantajmı göreceğiz.
değil -12, -32 olsa farketmez.. 4 EYLÜLDEYİZ...
_DeReBeYi_ 07.01.2008, 13:46 değil -12, -32 olsa farketmez.. 4 EYLÜLDEYİZ...
DONUP öLECEGiMi BiLSEM YİDENE 4 EYLUL DEYiZ
Del Piero 07.01.2008, 13:48 Ölümüne 4 eylüldeyizzz maratonda izleyecek arkadaşlar
yani maratonda olanlar bizde..
maratonda hep beraber olalım az çok maratona heycan katalımm
en azından hava soğuk diye kimse oturup elini ağzına getirip çekirdek çıtlatmaz :)
SenSetik 07.01.2008, 14:15 Tribünde dostluk, sahada Trabzonspor kazansın. Lig sonunda da Sivasspor şampiyon olsun..
tabiki dostluk kazansın önce.ama şunu bil bizde dalavere olmaz.efendice gidersiniz,maçınızı izlersiniz, burdanda puansız dönersiniz.geçmişteki gibi.........
degırmendereli6 07.01.2008, 16:00 bızdede olmaz kardes efendılık en ıyı delıkanlılıktır
sivasli_yldrm 07.01.2008, 16:07 ben öncelikle trabzon takımını burada hoşgörüyle karşılamamız gerektiğine inanıyorum inş ALLAH IN izniyle bu maçı kazanırız ve evimizdeki galibiyet serimiz devam eder ben 2-0 kazanırız diyorum goller mehmet ve muhammed den inş
degırmendereli6 07.01.2008, 16:24 eyvallah kardesım bize her yer trabzon
degırmendereli6 07.01.2008, 17:43 ne demıs atalarımız gıdmedıgın yer senın degıldır oleyse bızde gıderız yanı gelırız gorusuruz gardaslar::D
ceza_tolga_rep 07.01.2008, 17:47 arkaaşlar lütfen ortamı germiyelim.lütfen dostça ve saygılı bi şekilde hakaret etmeden yorumlarımızı yapalım...
GLoBe-Y-Gençlik 07.01.2008, 17:51 http://img115.imageshack.us/img115/436/indexr3c6io7.gif
http://img115.imageshack.us/img115/8071/sdsdsgd2.png
GeliyoruzTS 07.01.2008, 17:58 çılgınlar ismini gayet güsel bizden almışınız ama :D
degırmendereli6 07.01.2008, 18:00 ewt cılgınlar 1980 bızızm grup ısmımız trıbunun babası kale arkası
üç aşağı 5 yukarı kadrolar hakkında bilgisi olan varmı?
jakobieen 08.01.2008, 11:22 Sivas : murat, abdurrahman, musa, m.yıldız..
Trabzon: gökdeniz, yattara, ceyhun ...
yeterli mi :)
kalede....akın
defnasta...abdurrahman...murat ...karim...hayrettin...
orta sahada...musa...devran...moham med...ilhan...
forvette...mehmet...chetkov...
bu kadroile çıkma ihtimali çok yüksek.
onlarda keşke aymanla hüseyinde oynasaydı. çok güzel oludu ama ne yapalım kismet değilmiş :)
jakobieen 08.01.2008, 11:28 doğru diyosun, bence özellikle hüseyinin olmaması Sivasspor için büyük şans.. (tabii son maçlardaki performansından dolayı)
doğru diyosun, bence özellikle hüseyinin olmaması Sivasspor için büyük şans.. (tabii son maçlardaki performansından dolayı)
Bence büyük şanssızlık özellikle Fener maçını düşünürsek keşke oynasaydı... :)
kalede....akın
defnasta...abdurrahman...murat ...karim...hayrettin...
orta sahada...musa...devran...moham med...ilhan...
forvette...mehmet...chetkov...
bu kadroile çıkma ihtimali çok yüksek.
devran kırmızı kart cezalısı maalesef kim oynayacak onun yerine merak ediyom..
GeliyoruzTS 08.01.2008, 12:53 .....iyiki hüseyin oynamıyor......
devran kırmızı kart cezalısı maalesef kim oynayacak onun yerine merak ediyom..
devranın cezasının kalktığını biliyordum?
13 Ocak
Pazar
En Yüksek -9
En Düşük -20
sis li bir havada oynanacak mac. Allah kolaylık versin yiğidolara.
omercoskun 08.01.2008, 14:00 ehhhh artık lig başlıo te se galibiyetiyle
dewranin cezası kalktımı acaba bende merak içindeyim
keşke hüseyinin cezasıda kalksa hatta kampanya başlatmak lazım !!!!
Trabzonspor'u alkışlayarak göndereceğiz"
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Maçın sonucu ne olursa olsun, Trabzonspor'u maçtan önce de maçtan sonra da alkışlayarak göndermek istiyoruz" dedi.
Antalya kampının ardından, dün kulüp tesislerinde toplanarak hafta sonundaki Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan Sivasspor, bugün de yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Bir süre salonda çalışan futbolcular, daha sonra iş makineleri ile zeminindeki karı temizlenen sahaya çıktı. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen antrenmana, izinli olan Mehmet Yıldız, sakatlıkları süren Sedat Bayrak, Pini Felix Balili, Yasir Elmacı ve kaleci Michael Petkoviç ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek Gine Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Mamadou Diallo ve Kanfory Sylla katılmadı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara dönen Gökhan Bozkaya, devre arasında gönderilmesi planlanan Sezgin Bektaş ile yeni transferler Mahmut Hanefi, Ömer Kaplan, Emre Aktaş, Onur Tuncer ve Tunuslu Karim Saidi'nin katıldığı antrenmanda, Fransa'dan denenmek üzere gelen Tunuslu oyuncular Yachır Ali Sahy ve Gmamdia Haikel de yer aldı.
Antrenman öncesinde yeni transferlerle basın mensuplarına poz veren teknik direktör Uygun, bir süre topla ısınma hareketleri yaptırdığı oyuncularına daha sonra saha etrafında depar attırdı. Tempolu koşu çalışmasının ardından antrenman, çift kale maçla sona erdi. Futbolcuların neşeli olduklarının gözlendiği antrenmanda, Uygun çift kale maç sırasında futbolcularından ayağa isabetli paslar vermelerini ve zeminin karlı olması nedeniyle kaleye sert şutlar çekmelerini istedi.
"SİVAS'A YAKIŞANI YAPACAĞIZ"
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uygun, "Trabzonspor maçı ile gerçekten zorlu bir ikinci yarıya başlıyoruz. Lige verilen ara çok kısaydı. Hava şartları gördüğünüz gibi çok zorlu. Dolayısıyla da Trabzonspor gibi güçlü bir takımla oynayacak olmamız açıkçası işimizi daha da zorlaştırıyor" dedi. Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Uygun, "Kazanmak istiyoruz, çünkü en azından kendimize belirlediğimiz hedefte bir şeyleri başarmak istiyoruz" diye konuştu. Şampiyonluk yoluna çıktıklarını, bu hedefi başaramasalar bile en azından bu hedefe ulaşabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Uygun, çocukların okul harçlıklarını, bayram harçlıklarını Sivasspor'a destek amacıyla bağışladığını anımsatarak, Sivas'a ve Sivasspor'a yakışanı yapacaklarını söyledi.
"SAHAYA 15 BİN KARANFİL ATILACAK"
Ligin ikinci yarısının daha da zorlu geçeceğini belirten Uygun, ikinci yarının ilk maçı olan Trabzonspor maçında taraftarları sağduyulu olmaya çağırdı. Bordo-mavili ekibi karanfillerle karşılayacaklarını, maçta da taraftarların sahaya 15 bin karanfil atacağını ifade eden Uygun, "Maçın sonucu ne olursa olsun, Trabzonspor'u maçtan önce de maçtan sonra da alkışlayarak göndermek istiyoruz" dedi.
Trabzonspor'un Anadolu'nun ağabeyi olan, Anadolu insanına şampiyonluk zevkini tattıran bir takım olduğunu belirten Uygun, ilk yarıdaki maçta yaşanan olaylarda Sivasspor ve Trabzonspor camialarının bir suçu olmadığını ifade ederek, "Bizim dışımızda gelişen olaylarda ne Sivasspor, ne de Trabzonspor camiasının herhangi bir suçu yok. Oradaki başkanlık seçiminin sonucunda çıkan olaylardı. O yüzden hiçbir tarafa mal edemeyiz. Biz dostluk, kardeşlik çerçevesinde güzel bir maç oynayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
2'Sİ YABANCI 4 TRANSFER
Yeni transferlerin takıma uyumu ile ilgili soruya Uygun, ilk yarıda kadroda yer alan 4-5 genç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, bu oyuncuların yerine yine 5 tane genç oyuncuyu kadroya kattıklarını söyledi. Kadroya kattıkları isimlerin yavaş yavaş takıma uyum sağladığını belirten Uygun, eski takımı Feyenoord'da 4-5 aydır antrenman yapmayan ve maç eksiği bulunan Tunuslu stoper Karim Saidi'nin de kısa sürede takıma uyum sağlayacağını söyledi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Uygun, 2'si yabancı toplam 4 oyuncuyu daha kadrolarına katmak istediklerini kaydetti.
Gine Milli Takımı kadrosunda bulunan Sylla ve Diallo'nun 3 hafta sonra takıma katılacağını, sakatlıkları süren Petkoviç, Yasir, Balili ve Sedat'ın ise ligin son 3-4 maçına yetişebileceğini belirten Uygun, kadrodaki futbolcularla yollarına devam edeceklerini söyledi.
UYGUN'UN HEDEFLERİ
Hedefleri ile ilgili soruya ise Uygun, göreve geldiği süreden itibaren geçen dönemde elde ettiği başarının kendisi için mutluluk ve gurur verici olduğunu belirtti. Kendisini geliştirmeye çalıştığını ifade eden Uygun, "Daha yolun başındayım, daha emekleme dönemindeyim. İşte Fatih Terim gibi, Turgay Renklikurt gibi, yani hocaların hocası olarak adlandırdığımız insanların kapısında nöbet tutarak kendimi nasıl geliştirebilirimin felsefesini bulmaya çalışıyorum. Her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, tecrübe kazandıkça zaten bir şeyleri başaracağım" dedi.
Menajerlikte iyi bir bilgiye sahip olduğunu, hemen hemen her futbolcuyu çok iyi tanıdığını ifade eden Uygun, bunun kendisi için bir avantaj olduğunu belirterek, "Teknik direktörlük konusunda da her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Sivasspor'a gelirken gerçekleştirmek istediğim ideallerin hemen hemen yüzde 70'ini gerçekleştirdim. Önümüzdeki en son hedefimiz UEFA Kupası'na katılmaktı, ama misyonumuz değişti, biraz daha şampiyonluk eklendi. Hangisini başarabileceğiz, ona bakacağız. Sonraki seneler için düşüncem tabi ki Mecnun Otyakmaz" dedi.
Kendisinin bugünlere gelmesinde, yetişmesinde büyük emeği olan Mecnun Otyakmaz'a sonsuz bir sevgisi olduğunu anlatan Uygun, ilerleyen dönemlerde Mecnun Otyakmaz ile ne zaman ayrılacaklarına birlikte karar vereceklerini, gelecek yıllarda da idealinin "4 Büyükler" ya da (A) milli takım teknik direktörlüğü olduğunu, bu hedef doğrultusunda kendini hazırladığını söyledi.
Fenerbahçe ve Trabzonspor'da forma giydiğini anımsatan Uygun, "4 büyükleri, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırma hedefini gerçekleştirebileceğim bir jenerasyon olarak görüyorum" dedi.
www.ligtv.com
degırmendereli6 08.01.2008, 14:02 bu kadar emın konusmayın mac bızım olacak macı bız tarftar alacaz
burak_baykal 08.01.2008, 14:03 BU MAÇI MUTLAKA KENDİ EVİMİZDE ALACAĞIZ.KİMSE YİĞİDOLARI
YILDIRAMAZ.
SİVASSPOR :3
TRABZON SK:1
omercoskun 08.01.2008, 14:06 bu kadar emın konusmayın mac bızım olacak macı bız tarftar alacaz
biz emin konuşmuyozki olacakları söylüyoz sadace bunlar sivas için normal olan ama rakip takımlar için hüzün maalesef;)
omercoskun 08.01.2008, 14:10 hocam çok güzel konuşmuşsun ama inşallah karşı takım size saygı gösterir malum geçmiş öyle demio ama ?
yusuf_yusuf 08.01.2008, 14:14 ya sız ne dıyorsunuz ya onlara en az 7 fark atıp ağlayarak yollayacağız
biz emin konuşmuyozki olacakları söylüyoz sadace bunlar sivas için normal olan ama rakip takımlar için hüzün maalesef;)
bazı gerçekler acıdır... bu macta biizm galibiyetimiz harici herşey süpriz sonuctur :confused:;)
degırmendereli6 08.01.2008, 14:22 ıstenmedıgım yerde durmam hadı eyvallah agalar benden bu kadar
SenSetik 08.01.2008, 14:23 ıstenmedıgım yerde durmam hadı eyvallah agalar benden bu kadar
valla provakasyon yapacaksan bencede durmasan daha hayırlı olur
degırmendereli6 08.01.2008, 14:25 ok aga eyvallah hatm olduysa affoola
ofgurleyuk78 08.01.2008, 14:29 ok aga eyvallah hatm olduysa affoola
Değirmendereli hemşerim. İyi niyetlisin.. Saygılısın ama biz bize, siz de size benzersiniz. Onun için bazı konularda anlaşamıyoruz. Bak açıkca söylüyorum... Anla artık. Sizi yenip elinizde karanfillerle uğurlayacağız. Ha bunu anladın mı?
yeniceri_can 08.01.2008, 14:48 hadi yürü git bakalım degirmendereli.
maçtan sonra gel.
degırmendereli6 08.01.2008, 17:10 bak ıste gelde cvp verme 15 yasındakını yazdıgı seye bak hanı saygı mactan sonra gelemem ısım var ma macta gelırım kocum
Trabzonsporum61 08.01.2008, 17:20 sana katılıyorum gollu geçecek
sivassporum:5
trabzonfederasyonu:0
biz ne federasyonuz nede cumhuriyet..
biz Türkiye Cumhuriyetinin Bir ferdiyiz..
Bu maç Liğin ilk yarısındaki saha skoru ile aynen biter.. masada değil..
Sivas:0 Trabzonspor:1
unsal_58 08.01.2008, 17:25 macın sonucu anadolunun gururu SİVASSPOR:5-anadolunun eski gururu trabizon:0
İ_N_F_İ_A_L 08.01.2008, 17:41 1-0 alırız.saha da ki oyunu ve tribüleri buraya yazmıycam pazar günü görecez..
fatih_bm 08.01.2008, 17:53 macın sonucu anadolunun gururu SİVASSPOR:5-anadolunun eski gururu trabizon:0
nede olsa hayal kurmak bedava dimi:d
altuntas58 08.01.2008, 18:06 Bu hafta Sivasspor-Trabzonspor macının mutlak galibi tabiki Sivasspor olacaktır Trabzonsporu eli boş göndereceğiz
melihhanci 08.01.2008, 18:36 Aferin sizlere her iki taraf için de söylüyorum gerin ortamı gerin sonra çıkar tribünde en ufak bişeyden olay bakarsın 5-10 kişinin kafası gözü yarılır her iki tarafında istediği olur utanç tablosunun faturası asla bi tarafa kesilmez unutmayın
İki taraf da anadolu kulubü biri 6 kez şampiyon olmuş diğeri ilk kez bu yolda yürümeye çalışıyor bu maçta çıkan olaylar neye mal olur biliyor musunuz sivas bidaha ligin zirvesini rüyasında görür medya hazır kıta salladıkça sallar Trabzon'a istanbul çakalları bekliyor ulan tribünde iki olay çıksa da kapatsak Sivasın sahasını diye malum adamlar evlerinde baya iyi
Unutmayın iki takım da Anadolu takımı siz yiyin burda birbirinizi Tribünde girin birbirinize hatta beni de katın karşılık vereyim size kırayım iki koltuk atayım sivas tarafına ordan karşılık gelsin polis girsin bizi çıkartmaya tribünden çıkan olaylar sahayı da gersin ohhh 3 ordan 3 bizden kırmızı tertemiz bir Sivas çöküşü toparlanan Trabzon dursun sizler de kına yakın oranıza buranıza
Altı üstü 3 puanlık bir maç bırakın sağın solun ne dediğini takımınızı desteklemeye bakın 2. yarının ilk maçı kaybeden hangi taraf olursa olsun telefisi kolay olur bu maçın ama olaylar çıkarsa telafi etmek için seferberlik ilan etseniz sağır sultana dert anlatmaya çalışırsınız
kalın selametle
alem_halil 08.01.2008, 18:54 yav tsli taraftarlar maça gelecekmisiniz gerçi siz sivassın havasına dayanamazsınız buranın havası sert insanı mert inş gelirsiniz sağ salim..
yav tsli taraftarlar maça gelecekmisiniz gerçi siz sivassın havasına dayanamazsınız buranın havası sert insanı mert inş gelirsiniz sağ salim..
Trabzon taraftarinin gitmedigi deplasmanmi var??? Oradayiz!!!
ben gelmelerini çok isterim güzel sivasımızı görmüş olurlar futbola gelince biz neder ne yazarsak yazalım o an sahada herşey biter...
maratontribun 09.01.2008, 11:36 yav tsli taraftarlar maça gelecekmisiniz gerçi siz sivassın havasına dayanamazsınız buranın havası sert insanı mert inş gelirsiniz sağ salim..
cumartesi gecesi çıkıyoz yola bi aksilik olmassa
Bizim gidemediğimiz depLasman yoktr oLamaz ve soğuk sıcak farketmez -20 gördük biz bu uğurda merak etme her türLü ordayız...
Tirabizonsipor 09.01.2008, 11:55 Bizim gitmediğimiz hangi şehir varki? İster doğu olsun, ister batı. İster iç olsun, ister dış. Her şehre, her stada elimizi, kolumuzu sallayarak girer ve çıkarız. Efendi taraftarız. Bize sataşan, bulaşan olmadıkça kimseye bulaşmayız!
Bize bulaşan yanlış yapar. Kendi kaybeder.
Dostumuz uzun ve mutlu yaşar, düşmanımız bu alemde barınamaz!
Umarız dostça başlar ve dostça biter. Umarız damarımıza basmazsınız. Yoksa Sivas karışır. Benim yaşım 33. Bu tür kavgalarla işim yok. Yaşımız olgunlaştı. Ama maca gelen yüzlerce genç delikanlı ve gözlerinden ateş çıkan fanatikler vardır. Bir olay olursa bunu bizler bile önlemekte zorluk çekeriz.
macın sonucu anadolunun gururu SİVASSPOR:5-anadolunun eski gururu trabizon:0
Biz her zaMn gururLuyuz çünkü TRABZON'Luyuz TRABZONSPOR'Luyuz,biz anadoLunun gururu değiL türkiyenin gururuyuz...
Bizim gitmediğimiz hangi şehir varki? İster doğu olsun, ister batı. İster iç olsun, ister dış. Her şehre, her stada elimizi, kolumuzu sallayarak girer ve çıkarız. Efendi taraftarız. Bize sataşan, bulaşan olmadıkça kimseye bulaşmayız!
Bize bulaşan yanlış yapar. Kendi kaybeder.
Dostumuz uzun ve mutlu yaşar, düşmanımız bu alemde barınamaz!
Umarız dostça başlar ve dostça biter. Umarız damarımıza basmazsınız. Yoksa Sivas karışır. Benim yaşım 33. Bu tür kavgalarla işim yok. Yaşımız olgunlaştı. Ama maca gelen yüzlerce genç delikanlı ve gözlerinden ateş çıkan fanatikler vardır. Bir olay olursa bunu bizler bile önlemekte zorluk çekeriz.
33 yaşındasın ama ne dediğini hala bilmiyorsun... nedemek oyle damarıza basmassınız???
58hayati 09.01.2008, 12:03 SİVASSPOR 3/
TRABZONSPOR 2 YE NE CE GİZ GARDAŞ TRBZON ÜMİTLENMESİN LİGDER AYNI OLACAK
Tirabizonsipor 09.01.2008, 12:04 33 yaşındasın ama ne dediğini hala bilmiyorsun... nedemek oyle damarıza basmassınız???
Bize toplu olarak ana avrat sövülürse yada taş, sopa yada yumruklarla saldırılırsa damarımıza basmış olursunuz. Ne yani kendimize sövrürüp bide dayak mı yiyelim.
İnşallah küfür ve kavga olmaz.
GÜZEL GÜZEL GELİN EDEBİNİZLE İZLEYİN AYRILIN HERSONUCA RAZI OLALIM , TARAFTARLIK DÜŞMANLIK DEĞİLDİR, DAHA ÇOK MAÇ YAPACAĞIZ UTANACAK BİRŞEY YAPMAYALIM YETER, İYİ MAÇ OLACAK BENCE SONUCU EN ÇOK MERAK EDİLEN MAÇ OLACAK
GERÇİ BİZİM İÇİN SONUÇ BELLİ AMA :)
KIZILCAN 09.01.2008, 12:11 Trabzonlu arkadaşlar,Sivas'a geldiğiniz vakit güzel bir atmosfer sizi bekliyor olacaktır.Bizim insanımız kinci değildir.Bir adım yaklaşana iki adım gider.Fanatikliği sever ama kimseye zarar gelsin istemez.Gururunu ve mertliğini bir an olsun terketmez.Bizler hepinize kızmıyoruz.Hatasını anlamayanlara,olaya at gözlüğüyle bakanlara,Büyük Sivas'ı küçük düşürmeye çalışanlara kızıyoruz.Ha bu arada Sivas'a gelirken sıkı giyinin,90 dk'da şifayı kaparsınız.Benden söylemesi...
Eyw.Düşündüğün için saoL ;) güzeL maç oLacak
Tirabizonsipor 09.01.2008, 12:13 Eğer şampiyon alacağınızı bilsem yemin ediyorum yenmenizi çok isterim. Lakin biz bu filmi önceden gördük. Kocaeli, G.Antep, Gençlerbirliği şampiyonluğa çok yaklaşmıştı son 15 sene içerisinde ama sonra ne oldu. Bir şekilde alaşağı edildiler. Malesef aynı sonu sizler içinde hazırladılar. Ayrıca kadronuzda kısıtlı. Kısaca size yedirmezler. 20 küsür yıldır bize bile yedirmiyorlar şampiyonluğu.
zonguldakli67 09.01.2008, 12:26 sivasspora bu macta ve sampiyonluk yolunda basarilar tüm zonguldak sizin sampiyon olmanizi diliyor basarilar
KIZILCAN 09.01.2008, 12:33 sivasspora bu macta ve sampiyonluk yolunda basarilar tüm zonguldak sizin sampiyon olmanizi diliyor basarilar
Teşekkür ederiz.Zonguldakspor'un da kısa sürede eski günlerine dönmesini dilerim.
zonguldakli67 09.01.2008, 13:34 Teşekkür ederiz.Zonguldakspor'un da kısa sürede eski günlerine dönmesini dilerim.
tskler insallah tüm zonguldaklilarin dilegi eski günlerimize geri dönmek
SenSetik 09.01.2008, 14:03 ya bu atıyor KaraElmasların trübününden arkadaş var tsden başka desteklediğimiz takım yok diyor hepimiz karadenizliyiz..!
bizim mahellede küçüklüğümde hatırladığım kadarıyla en fazla tutulan takım Trabzonspordu. o zamanlar sivasspor 3. ligde mücadele ediyordu. belki birçok şehirdede durum aynıydı.Trabzon sadece Trabzonun takımı değildi. ama malesef artık durum böylşe değil. yanlış yönetim, gereksiz fanatizm ve futbolun bir eğlencearacı olduğunu unutarak davranmanın bir sonucu olarak Trabzonspor sıradan birtakım haline getirildi. bu şekilde davranmaya devam etmek korkarımki sizi daha vahim durumlara sürekliyebilir.
artık süperlig gerçekten güçlü takımlarla doldu ve bence 3 büyük takım hariç herkes hersene küme düşebilir. biz ve sizde dahil. bu yüzden geleceğimizi düşünüyorsak bırakalım Zonguldaktaki vatandaşın hangi takımı tuttuğunu, bırakalım sataşmayı.spor ahlakına ve dostluğa yakışır biçimde maçımızı seyredelim, eğlenelim evimize gidelim. bunu namus meselesi yapmayın arkadaşlar geçekten bu tür şeyler çok komik yani... hele şu günlerde birlik ve berabeliğe en çok ihtiyaç duyuduğumuz günlerde düşman sevindirmeyelim.
süperligde hem Sivassporumuza hem de Trabzona başarılar diliyorum. maç günü yemin ettim siz küfür etsenizde, taşkınlık yapsanızda azımı açıp tek kelime etmiyeceğim. çünkü çıkabilecek rezalette benim payım olmayacak Allah'ın izniyle.
heLaL oLsun ama böyLe kışkırtmaya çaLışan bazı kendini biLmezLer var onLarı aranızdan temizLemeniz Lazım ve katıLmadığım birşey İstanbuLda fenerbahçe maçında trazbon tribünü full doLuyosa atatürk oLimpiyat stadı full doLuyorsa ve dışarıda o kadar trabzonLu kaLıyorsa trabzonspor haLa eski gücünde ve eskisinden daha fazLa taraftarı var unutLmasın...
sivassporun a.oLimpiyatta maçı oLuor 5,000 kişi ya var ya yok ama trabzonsporun maçı oLuor full doLuyoo stadd aramızdaki dağLar kadar farkı anLayın artık...!
SenSetik 09.01.2008, 14:14 bu trabzonluların futbola daha düşkün olduğundandır. istanbuldaki sivasıların onda biri oraya gitse stad dloup taşar. ikinci ligde oynarken biz o stadı doldurduk. bizde tezahratta olmaz pek fazla. gol atılınca biraz coşar millet sonra herkes erine oturur :) bizim seyircide böyle işte naparsın. hele bide takıma küssün varya 2000-3000 kişiye maç oynar sivasta. inşallah bunlarıda atlatacaz. daha bilinçli maç seyredeceğiz inşallah ilerde
Del Piero 09.01.2008, 14:15 heLaL oLsun ama böyLe kışkırtmaya çaLışan bazı kendini biLmezLer var onLarı aranızdan temizLemeniz Lazım ve katıLmadığım birşey İstanbuLda fenerbahçe maçında trazbon tribünü full doLuyosa atatürk oLimpiyat stadı full doLuyorsa ve dışarıda o kadar trabzonLu kaLıyorsa trabzonspor haLa eski gücünde ve eskisinden daha fazLa taraftarı var unutLmasın...
sivassporun a.oLimpiyatta maçı oLuor 5,000 kişi ya var ya yok ama trabzonsporun maçı oLuor full doLuyoo stadd aramızdaki dağLar kadar farkı anLayın artık...!
Amma salladın be kardeş sivaSspor 2. ligdeyken bile trübünler istanbulda olimpiyatta 25-30 bin kişiye oynuyordu bjk inönüde full çekmişti şimdi olimpiyatta trabzonun maçında sadece 35-40 bin kişi vardı bunlar çoğu bindirilmiş kıtalar ve beleşçilerdir :)
sizin maçtan sonra bizim ibb maçı var orada olimpiyat rekoru kırılacak merak etme 80 bin kişi ile hemde hepsi biletli ve bindirilmiş kıta olmayacak :)
GeliyoruzTS 09.01.2008, 14:17 Amma salladın be kardeş sivaSspor 2. ligdeyken bile trübünler istanbulda olimpiyatta 25-30 kişiye oynuyordu bjk inönüde full çekmişti şimdi olimpiyatta trabzonun maçında sadece 35-40 bin kişi vardı bunlar çoğu bindirilmiş kıtalar ve beleşçilerdir :)
sizin maçtan sonra bizim ibb maçı var orada olimpiyat rekoru kırılacak merak etme 80 bin kişi ile hemde hepsi biletli ve bindirilmiş kıta olmayacak :)
sizle olimpiyat stadında oynamıştık biz 30bin idik.. siz kaçkişiydiniz 5bin civarı
oda bize o kadar biLet payı verilmiş olduğu haLde doLdurmuşduk
istanbulSporla oynadığımız maçı unutmayın full çekdi stadd
gs-fb maçında bile oyle doLmadı istatistikLerr herşeyi söylüyor
fatih can antiistanbul yazmışsın ama çarşının bestesini imzana koymuşsun oyLe boyLe oLma kendin oL...!
GeliyoruzTS 09.01.2008, 14:22 geçlerbirliği ile kupa maçı 70bine yakın kişi vardı isteyen araştırabilir.. ayrıca biz sivasla maç yaptıgımızda ev sayibi sivas olmasına rağmen 5bin kadar sivaslı var yada yoktu.. biz gene 30bin kişi ordaydık
jakobieen 09.01.2008, 14:29 istanbuldaki maçlarda olimpiyatı Trabzonspor doldurmuştu şampiyonlar ligine gidebilmek için mutlaka yenmesi gereken bi istanbulspor maçında... onun dışında pek doldurduğu maç olmadı..
sivassporda yine kadıköyü ve inönü stadını full doldurmuştu ikinci ligde şampiyonluğa oynadığı vakitler... onun dışında sivassporunda ilgi gösterdiği maçlar olmadı..
demem o ki iki takımında istanbulda büyük bi taraftar kitlesi var bu bi gerçek ama gerçek olan başka bi şeyde varki bu taraftarlar yalnızca takımları iyi giderken geliyorlar maça... başka türlü pek umurlarında olmuyor takımları..
velhasıl kelam boş tartışmalara girip gereksiz yere tartışmayalım, böylece konuda dağılmamış olur..
Del Piero 09.01.2008, 14:32 fatih can antiistanbul yazmışsın ama çarşının bestesini imzana koymuşsun oyLe boyLe oLma kendin oL...!
BENİM İÇİN HALA ANTİ-İSTANBUL ANTİ-TRABZON
BU BESTEDE ÇARŞININ DEĞİL KOCAELİNİN BESTESİ...
geçlerbirliği ile kupa maçı 70bine yakın kişi vardı isteyen araştırabilir.. ayrıca biz sivasla maç yaptıgımızda ev sayibi sivas olmasına rağmen 5bin kadar sivaslı var yada yoktu.. biz gene 30bin kişi ordaydık
:rolleyes::D:D:D:D çok komiksin uşağım 5 bin kişiydik hee :)5 değilde 50 bin olmayalım.
istanbuldaki maçlarda olimpiyatı Trabzonspor doldurmuştu şampiyonlar ligine gidebilmek için mutlaka yenmesi gereken bi istanbulspor maçında... onun dışında pek doldurduğu maç olmadı..
sivassporda yine kadıköyü ve inönü stadını full doldurmuştu ikinci ligde şampiyonluğa oynadığı vakitler... onun dışında sivassporunda ilgi gösterdiği maçlar olmadı..
demem o ki iki takımında istanbulda büyük bi taraftar kitlesi var bu bi gerçek ama gerçek olan başka bi şeyde varki bu taraftarlar yalnızca takımları iyi giderken geliyorlar maça... başka türlü pek umurlarında olmuyor takımları..
velhasıl kelam boş tartışmalara girip gereksiz yere tartışmayalım, böylece konuda dağılmamış olur..
Göründe sivasLı nasıL oLur örnek aLın...
ınsallah bu macı 2-0 alırız.
ofgurleyuk78 09.01.2008, 16:43 heLaL oLsun ama böyLe kışkırtmaya çaLışan bazı kendini biLmezLer var onLarı aranızdan temizLemeniz Lazım ve katıLmadığım birşey İstanbuLda fenerbahçe maçında trazbon tribünü full doLuyosa atatürk oLimpiyat stadı full doLuyorsa ve dışarıda o kadar trabzonLu kaLıyorsa trabzonspor haLa eski gücünde ve eskisinden daha fazLa taraftarı var unutLmasın...
Bak genç arkadaşım. Bizim trabzonspora lafımız yok.Trabzonsporuda severiz, trabzonsporluları da severiz. Ancakkk. Sen sitemizde, trabzonsporda sahamızda misafirsiniz. Lütfen az konuşun ve şu ata sözünü hatırlayın.. "Misafir umduğunu değil bulduğunu yer"
Bak genç arkadaşım. Bizim trabzonspora lafımız yok.Trabzonsporuda severiz, trabzonsporluları da severiz. Ancakkk. Sen sitemizde, trabzonsporda sahamızda misafirsiniz. Lütfen az konuşun ve şu ata sözünü hatırlayın.. "Misafir umduğunu değil bulduğunu yer"
görülüyorki sivaslılar misafir perver. kendilerin sitesinde bir tane sivaslının bile yazsını değil üyeliğini bile bulmazssın...buda sivaslının farkı sanırım
Göründe sivasLı nasıL oLur örnek aLın...
örnek alıyoruz merak etme :rolleyes:;)
BENİM İÇİN HALA ANTİ-İSTANBUL ANTİ-TRABZON
BU BESTEDE ÇARŞININ DEĞİL KOCAELİNİN BESTESİ...
Youtubeda izledigin Kocaeli-Sakarya videolarina bakarak, bu beste Kocaelinin diyorsun :D Yoksa bildiginden degil
yeniceri_can 09.01.2008, 18:27 kardeş beste çarşının evet ama senden ricam her tarafa yazı yazıpda froumlarda kirlilik yaratma.
omercoskun 09.01.2008, 18:33 Bak genç arkadaşım. Bizim trabzonspora lafımız yok.Trabzonsporuda severiz, trabzonsporluları da severiz. Ancakkk. Sen sitemizde, trabzonsporda sahamızda misafirsiniz. Lütfen az konuşun ve şu ata sözünü hatırlayın.. "Misafir umduğunu değil bulduğunu yer"
hay ağzına sağlık gardaşım nede güzel demişin
"MİSAFİR UMDUĞUNU DEĞİL BULDUĞUNU YER"
kardeş beste çarşının evet ama senden ricam her tarafa yazı yazıpda froumlarda kirlilik yaratma.
kirlilik yaptigim yok, sadece bir yazilana cevap verdim okadar. zaten toplam mesaj sayim 2 (simdi 3 oluyor;) )
konuya deginirsek: Insallah bu mac bizim olacak. iki takim icinde zor olacagi kesin. Tahminim 1-2
Bu arada pazar günkü rakibimiz ts adanademirsspora kupada 1-0 yenilmiş :D
SenSetik 10.01.2008, 08:46 Bu arada pazar günkü rakibimiz ts adanademirsspora kupada 1-0 yenilmiş :D
unutmayalımki bizde şuanda puanı olmayan 3 maçındada yenilen alanyaspora elendik ama ligde lideriz. bu maçlar ölçü olmaz. bu maçı çok hafife alan arkadaşların biraz daha önemsemesi gerekli bence.sonuçta Trabzonsporla oynuyoruz. tabiki takımımıza güveneceğiz ama 3-0 5-0 uçmayın arkadaşlar. 1-0 olsun bizim olsun.
unutmayalımki bizde şuanda puanı olmayan 3 maçındada yenilen alanyaspora elendik ama ligde lideriz. bu maçlar ölçü olmaz. bu maçı çok hafife alan arkadaşların biraz daha önemsemesi gerekli bence.sonuçta Trabzonsporla oynuyoruz. tabiki takımımıza güveneceğiz ama 3-0 5-0 uçmayın arkadaşlar. 1-0 olsun bizim olsun.
biz burda eğleniyoruz hemşo..ama mantıklı düşünürsen aramızda 5 gömlek fark var ts le macın favoriside hali ile biziz.
SenSetik 10.01.2008, 09:04 tabiki favori biziz, kesinlikle haklısın. ama ben takımda çok fazla değişiklik olacağı için biraz korkuyorum açıkçası. bence biz günümüzde olup normal futbolumuzu oynarsak geriye çok fazla çekilmezsek Türkiyede 3 büyükler dahil her takımı çok rahat yenebiliriz. Ankaragücü maçının ikinci yarısını hatırlıyorum bazen korkuyorum, sonra Bursa maçının ikinci yarısını hatırlayıp tekrar neşeleniyorum :) :) inşallah galip geliriz puar kardeş.
KOMŞUMUZ SİVASSPOR a şampiyonluk yolunda ve trabzonspor maçında başarılar dilerim.inşallah kazanan siz olursunuz.Tahminim 3-1 alırsınız.
KAYSERİSPOR lu baha
firtina61 10.01.2008, 20:01 ben bir trabzonsporlu taraftar olarak sivasspora yürekten basarilar diliyorum arkadaslar zaten trabzonsporun ligde bir nane yiyecegi yok trabzondaki olaylarida unutun takiminizi müthis bir sekilde destekleyin ve maci centilmen bir sekilde alip cekilin kenara birzamanlar genclerbirligi daha sonra gaziantepin cikista oldugu yillari hatirlarsak bu sezonda sivassporun bu cikisini yürekten destekliyorum allah yardimciniz olsun
GeliyoruzTS 10.01.2008, 20:08 puar hem tahrik etmeyin diyon hem tahrik sen ediyosun bu ne lahana ne peyriz.. 5 gömlekmiş oynayalım sonra konuşursun
ben bir trabzonsporlu taraftar olarak sivasspora yürekten basarilar diliyorum arkadaslar zaten trabzonsporun ligde bir nane yiyecegi yok trabzondaki olaylarida unutun takiminizi müthis bir sekilde destekleyin ve maci centilmen bir sekilde alip cekilin kenara birzamanlar genclerbirligi daha sonra gaziantepin cikista oldugu yillari hatirlarsak bu sezonda sivassporun bu cikisini yürekten destekliyorum allah yardimciniz olsun
Keske herkes sizin gibi olsa...
Allah razi olsun ...
Sizlerin de destegi takimimiza gercekten guc ve guven veriyor..
SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAK HER TAKIMI YENMEK ICIN MUCADELE VERECEGIZ. ILK MAC TS. OLDUGUNA GORE HIC AMA HIC SANSLARI YOK.
belalı_yiğido58 10.01.2008, 20:38 BİZ TRABZONU YENELİMDE SKOR ÖNEMLİ DEĞİL...
ben bir trabzonsporlu taraftar olarak sivasspora yürekten basarilar diliyorum arkadaslar zaten trabzonsporun ligde bir nane yiyecegi yok trabzondaki olaylarida unutun takiminizi müthis bir sekilde destekleyin ve maci centilmen bir sekilde alip cekilin kenara birzamanlar genclerbirligi daha sonra gaziantepin cikista oldugu yillari hatirlarsak bu sezonda sivassporun bu cikisini yürekten destekliyorum allah yardimciniz olsun
Nanede yemezse yemekde yemezse takımını her halikarda tutmak senin görevindir ya tut ya terket :mad:
Her ne oLursa olSun ben hiçbir takıma başarı feLn dilemem neticede hepsi rakibimiz ve neden iyi oLsunLar...
SenSetik 11.01.2008, 10:39 Nanede yemezse yemekde yemezse takımını her halikarda tutmak senin görevindir ya tut ya terket :mad:
Her ne oLursa olSun ben hiçbir takıma başarı feLn dilemem neticede hepsi rakibimiz ve neden iyi oLsunLar...
yav tutarsızsın sen. öbür taraftada çılgınlar ve çılgınlar 58 kardeştir diyorsun. tamam inşallllaaaaah kardeşlik bozulmaz ama burda neden böyle yazıyorsun?
Benim burdaki sitemim size deiLki o trabzonsporLuya?
kardeş sende açığımımı arıyosun...
Bizde yiyebiLirmiyiz... : ))
ParasıyLa
Bizde yiyebiLirmiyiz... : ))
ParasıyLa
size beleş...yeterki gelin :).....
SenSetik 11.01.2008, 12:45 hamsi yerken en sevmediğim şey boğazıma kılçığının takılmasıdır. dikkat etmek lazım :)
hamsi yerken en sevmediğim şey boğazıma kılçığının takılmasıdır. dikkat etmek lazım :)
onuda bizim uşaklar temizler herhalde.... çok düşünceliler onuda düşünmüşlerdr :)
SenSetik 11.01.2008, 12:50 Bizde yiyebiLirmiyiz... : ))
ParasıyLa
şaka bi yana karadenizden en çok Trabzon ekmeğini özledim. sen bana biraz oranın ekmeğinden getir. benden sana bedava hamsi. yiyebildiğin kadar.
burdada satılıyor ama sizin oralarınkini tutmuyor yav.....
!!!İNTİKAM MAÇI DEĞİL!!!
Süper lig'de deplasmanda SİVASSPOR ile karşılaşacak TRABZONSPOR'un kulüp başkan yardımcısı Muzaffer ERMİŞ ''SİVASSPOR maçını bir intikam maçı değil,normal bir maç olarak gördükleri'' söyledi.
Ermiş,AA muhabirine yaptığı açıklamada,Fortis Türkiye Kupası'ndaki Adana Demirspor maçının ardından Trabzon'a dönmeyerek SİVAS'a geçtiklerini ve hazırlıklarını burada sürdürdüklerini belirtti.Ermiş, "Henüz kimseyle karşılaşmadık. Adana Demirspor maçından sonra Sivas’a erken geldik. Takım otelde, henüz Sivaslı yöneticilerden bir karışılama olmadı. Ama doğaldır. Maç gününe daha var" dedi.
Sivasspor ile ligin ilk haftasında Trabzon’da yapılan maçtaki olayların sahada kaldığını ifade eden Ermiş, şöyle konuştu: "Sezonun birinci maçıydı. Lige iyi başlamak istiyorduk. Ama maalesef hiç olmaması gereken bir hadiseyle karşılaştık. Bu da takımın geldiği noktayı etkilemiştir. O gün biz o maçı galibiyetle tamamlamış olsaydık, yarışmamızı sürdürürdük. Ama Sivasspor ile geçmişteki dostluğu o müsabakayla endekslemiyoruz. Yine aynı dostluğu sürdürüyoruz. Bu maça farklı bir gözle bakmıyoruz."
Sivasspor maçına normal bir lig maçı gözüyle baktıklarını kaydeden Ermiş, "Kesinlikle söylemler, ortaya atılmaya çalışanlar doğru değil. Bu maçı bir intikam maçı değil, normal maç olarak görüyoruz. Bu bir müsabakadır. Çıkarsın oynarsın, kazanırsın veya kaybedersin. Biz bu maça farklı bir gözle bakmıyoruz" dedi. Lig maçlarının daha farklı bir atmosferde oynandığını dile getiren Ermiş, şöyle devam etti:
"Bu bir lig maçıdır. Sporcuların o anlamda daha farklı bir motivasyon içerisinde olacaklarını düşünüyoruz. Biz Trabzonspor olarak her maça galibiyet için çıkarız. Sivasspor maçı da bunlardan biridir. Sivas maçının bizim için özel bir önemi yoktur. Çıkıp galibiyet için oynayacağız."
Kaynak: Fanatik Gazetesi
FoLLoWeR1990 11.01.2008, 16:07 Sivasspor maçını Selçuk Dereli yönetecek
MHK tarafından yapılan açıklamaya göre, pazar günü oynanacak Sivasspor - Trabzonspor maçını Selçuk Dereli yönetecek. Dereli'nin yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Cüneyt Bakıroğlu görevlendirildi.
Ligde diğer müsabakalarda görev yapacak hakemler şöyle:
12 Ocak Cumartesi:
15.00 Konyaspor-Beşiktaş (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) HALİS ÖZKAHYA
13.30 Kasımpaşa-Gaziantepspor (Atatürk Olimpiyat) BÜLENT DEMİRLEK
13.30 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Gençlerbirliği (Ankara 19 Mayıs) İLKER MERAL
19.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Rize Atatürk) VEDAT YÜKSEL
13 Ocak Pazar:
13.30 Ankaragücü-Ankaraspor (Ankara 19 Mayıs) FIRAT AYDINUS
13.30 Bursaspor-Denizlispor (Bursa Atatürk) İSMET ARZUMAN
13.30 Vestel Manisaspor-Kayserispor (Manisa 19 Mayıs) HÜSEYİN GÖÇEK
15.00 Sivasspor-Trabzonspor (4 Eylül) SELÇUK DERELİ
19.00 Fenerbahçe-İstanbul Bld. (FB Şükrü Saracoğlu) CÜNEYT ÇAKIR
EyüphanAydın 11.01.2008, 22:04 Sayılı Gün Çabuk Geçer:
Az Kaldı Şu Maçı Bi Atlatsak Kazasız Belasız
sayılı gün çabuk geldi.pazar gününü iple çekiyoz
burak_baykal 11.01.2008, 22:57 BU MAÇI İNŞALLAH ALACAĞIZ.BÜTÜN DUALARIM SİVASSPOR İÇİN BEN VALLAHA MERAKLA BEKLİYORUM.YİĞİDOLARA BAŞARILAR DİLERİM.
SİVASSPOR 3
TRABZON :0
ceyhun ve celalaeddin bu akşam ersun yanal ile tartışmış, ersun yanal sizleri kadroda görmek istemiyorum demiş ve CEYHUN ile CELALEDDİN kadrodan çıkartılmışşşşş
Kaynak: Lig TV gece haberleri
tonuslu_58 11.01.2008, 23:23 üç ihtimalli bi maç... 1-0 2-0 3-0 yenecez
ibrahim58 11.01.2008, 23:36 PAZAR GÜNÜ OYNAYACAĞIMIZ TRABZON MAÇINDA SAĞDUYUYU ELDEN BIRAKMAYALIM.HEM SİVAS SEYİRCİSİ İÇİNDE HEMDE TRABZON SEYİRCİSİ İÇİNDE ART NİYETLİ KÖTÜ OLAYLAR ÇIKARMAK İSTEYECEK İNSANLAR ÇIKACAKTIR.NE TARAFTAN OLURSA OLSUN BUNLARA MEYDAN VERMEYELİM VE SUSTURALIM.
TRABZON TARAFTARINA DA MİSAFİRPERVERLİĞİ VE HOŞGÖRÜYÜ ELDEN BIRAKMAYALIM.GERÇEK YİĞİDOLUK BUDUR.BİZİM TAKIMIMIZ ZİRVEDE.ZİRVEDEKİ TAKIMIN TARAFTARIDA ZİRVEDE OLUR
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, 2 futbolcu kadro dışı bırakıldı.
Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Ceyhun Eriş ve Celaleddin Koçak ile kulüp olarak yollarının ayrıldığını açıkladı.
Her iki futbolcuya da alınan kararın tebliğ edildiğini dile getiren Perekli, ''Bu sporcularımız ligin geri kalan bölümünde artık bizimle olmayacaklar. Ceyhun ve Celaleddin'e teknik heyetimizin görüşleri doğrultusundaki kararımızı ve transfer döneminin sonuna kadar bir kulüp bulmaları yönündeki görüşümüzü ilettik.
2 oyuncumuz da kamptan ayrılacaklar. Bundan sonraki futbol hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz'' diye konuştu.
Kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=51001&cat=170&dt=2008/01/12
Ceyhun Isimize yarar aslinda alinsa kadroyu biraz daha guclendiriririz..!
ahmetbedirli 12.01.2008, 05:59 güzel haber bu haftaki sivasspor trabzonspor macinda hüseyin cimsir ve serkan balci cezali insallah trabzonsporu yeneriz
karadoruk_58 12.01.2008, 06:44 İSTERSE TS EN İYİ YILDIZLARI İLE GELSİN FARK EDERMİYDİ KARDEŞLERİM ÖLE DE BÖYLEDE TS SİVASIN ÇİMLERİNE GÖMECEĞİZ YANLIŞ ANLAMYIN SKOR OLARAK ÖBÜR TÜRLÜSÜ YİĞİDOLARA YAKIŞMAZ DMİ KARDEŞLREİM
Abdullah DuMaN 12.01.2008, 08:04 Bordo-Mavili ekipte Sivasspor maçı öncesi Ceyhun ve Celaleddin kadro dışı bırakıldı, iki oyuncudan kendilerine kulüp bulmaları istendi.
12.1.2008
Geceyarısı bildirildi
Trabzonspor'da lider Sivasspor ile oynanacak maç öncesi dün gece ilginç gelişmeler yaşandı. Teknik direktör Ersun Yanal, Celaleddin ve Ceyhun’la bir görüşme yaparak artık kendileriyle çalışmak istemediğini belirtti. Yönetim kurulu ile birlikte aldıkları kararı iki oyuncuya ileten Yanal, kendilerine kulüp bulmalarını söyledi. Ceyhun ve Celaleddin bugün Sivas’taki kamptan ayrılacakları öğrenildi.
‘Yaşananları unutun’
Teknik direktör Ersun Yanal’ın, diğer futbolcularından da Sivasspor’la oynanan olaylı mücadelede yaşananların unutulmasını istediği bildirildi. Yanal’ın, “Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, hakkınızı sahada alın. Kaybedecek puanımız kalmadı. Artık kendinizi toplayın” dediği öğrenildi. Gökdeniz ve Hüseyin Çimşir’den de tansiyonun yükseldiği anlarda arkadaşlarını sakinleştirmeleri isteyen Ersun Yanal’ın bunun bir intikam maçı olmadığını dile getirdiği kaydedildi.
yigido_furkan 12.01.2008, 09:39 saten olsalarda oynamazlardı belkı ceyhun oynardı Trabzonda bir huzursuzluk var bumacta bu etkılı olabılır.
ya bizde de şans yok hüseyinden sonra celalettinle ceyhunda yok... olsalardı çok iyi olacaktı ama ne yapalım....bizim aslanlar bu macı oyle veya böyle alır.
ceyhun ve celo da kadro dışı kalmış..artık maç bizim diyebilirim...
sivas_kangallı 12.01.2008, 09:54 bu maçı alıcaz başka yolu yok....
karacaorenli 12.01.2008, 09:57 CEYHUN VE CELALETTİN KADRODİŞİ BIRAKILMIŞ FUTBOLCULAR HAZIRSİVASTA İKEN CEYHUNU SİVASA ALSALAR TAMSUPER OLUR
LALALALALLALALALALALA NEGÜZELYAHU ŞAMPİYONLUK TÜRKULERİSÖYLEMEK DARISI DİĞER ANADOLUTAKIMLARINA SİVAS 3 TS 0
ceyhun hazır gelmişken hemen alsak bari...:)
Ceyhun da Celaleddin de çok iyi oyunculardı bizim için iyi hatta transfer edebilirsek süper olur hazır Sivastaykenn :D
abdullah58 12.01.2008, 10:14 YA ALABILSELER SÜPERLER BE
HELE CEYHUN BIZI UCURUR-TÜRÜBÜNLERDE ÖZEL TARAFTARI OLUR
AMA ADAM GITTIGIYERDEN KOVULUYOR NEDEN BILMIYORUM-DIKIS TUTTURAMIYOR:FUTBOLUN EVLIYA CELEBISI GIBI
AMA SIVAS;TA OLSALAR ALLAH DERIM
BEYPINARLI58
abdullah58 12.01.2008, 10:16 WER TRABZONLU ABDURRHMANI AL CEYHUNU
AMA TRABZONLULAR ;ABDURRAHMANIN YERINE MEHMETI ISTERLER
BEYPINARLI58
WER TRABZONLU ABDURRHMANI AL CEYHUNU
AMA TRABZONLULAR ;ABDURRAHMANIN YERINE MEHMETI ISTERLER
BEYPINARLI58
3 ceyhun bir abdurrahman etmez..
jakobieen 12.01.2008, 10:22 3 ceyhun bir abdurrahman etmez..
bencede.. değil ceyhun üç tane carlos bi abdurrahman etmez..
Walla,Herkes,Bunu,Söylemes,1-0,Olsun,Bizim,Olsun...
sivas paşası 12.01.2008, 11:03 sivasın bu maçtan alnının akıyla çıkcağından eminim 1 0
OLCAY_58_AKKUS 12.01.2008, 11:09 ceyhun hazır gelmişken hemen alsak bari...:)
ben diyorum ki acaba lisansını hemen onaylatıp.Trabzona karşı oynatsak mı mesela..... Ne bomba olur ama....üstüne birde gol atarmış üfffff hayale bak be:D;)
samet yıldız 12.01.2008, 11:10 SİVASSPOR - 3
trabzonspor - 1
omercoskun 12.01.2008, 11:47 ceyhun ve celo da kadro dışı kalmış..artık maç bizim diyebilirim...
onlar oynasada oynamasada biz yeneriz keşeke oynasalardı şimdi yenilince bu sebeplere sığınacaklar keşke oynasalardı biz öylede böylede yanicez nasıl olsa ;););)
spainloco 12.01.2008, 11:58 ben diyorum ki acaba lisansını hemen onaylatıp.Trabzona karşı oynatsak mı mesela..... Ne bomba olur ama....üstüne birde gol atarmış üfffff hayale bak be:D;)
abiii sendee nee ucmussun yaa :) :)
Abdullah DuMaN 12.01.2008, 15:26 BU ARADA CEYHUN KADRO DIŞI KALMIŞ HA
Abdullah DuMaN 12.01.2008, 15:27 Trabzonspor'da dün gece yarısı yapılan operasyon Ceyhun ve Celaleddin'i şok etti. Bordo-mavili takım ile yolları ayrılan Ceyhun, beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.
12.1.2008
Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "İnşallah Trabzonspor bundan sonra başarılı olur da bütün faturaları bize keserler" dedi. Takımdan yolları ayrılan diğer oyuncu Celaleddin ise Sivasspor maçında önce böyle bir karar alınması kendisini şok ettiğini ifade ederek, madem böyle bir şey düşünülüyordu. Bunu Fenerbahçe maçından sonra yapmaları gerektiğini söyledi.
Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olmasından sonra Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Sivaspor maçı için Sivas'a geçen Trabzonspor'da dün gece yarısı yapılan bir operasyonla takımla yolları ayrılan Ceyhun Eriş ve Celaleddin Koçak, haklarında takımdan ayrılmaları için verilen karar sonrası şok oldular.
Trabzonspor ile yolları ayrılan Ceyhun Eriş, böyle bir karar beklemediklerini belirterek, "Hayırlısı ne ise o olur inşallah, böyle bir karar beklemiyorduk. Dün gece yarısı böyle bir şey gerçekleşti. Bundan sonra inşallah Trabzonspor başarılı olur da, bütün faturaları bize keserler. Söylenecek pek fazla bir şey yok. Bundan sonra zaman ne olacağını gösterecek" açıklamasında bulundu.
Bordo-mavili takımla yolları ayrılan diğer oyuncu Celaleddin Koçak ise, zorlu Sivasspor maçından iki gün önce alınan böyle bir kararın kendisini şok ettiğinri belirterek, "Madem böyle bir düşünce vardı. Bunu Fenerbahçe maçında sonra yapmaları gerekirdi. Takımda çıbanbaşlığı ve huzursuzluğu yapan bizmişiz. İnşallah bundan sonra hayırlısı olur. Beklemediğim bir şeydi. Benim için şok bir karar oldu" diye konuştu.Celaleddin kendisine gelen tekliflerin olduğunu belirterek, "Bundan sonra ne olacağını zaman gösterecek. Gelen bir iki teklif var. Duruma göre onları değerlendireceğim" şeklinde konuştu.
BU ARADA CEYHUN KADRO DIŞI KALMIŞ HA
-15 DERECEDEN KORKTU ZAVALLI O YÜZDEN KADRO DIŞI KALMIŞ :D
cebrail_58 12.01.2008, 16:57 Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Ceyhun Eriş ve Celaleddin Koçak ile kulüp olarak yollarının ayrıldığını açıkladı.
Her iki futbolcuya da alınan kararın tebliğ edildiğini dile getiren Perekli, ''Bu sporcularımız ligin geri kalan bölümünde artık bizimle olmayacaklar. Ceyhun ve Celaleddin'e teknik heyetimizin görüşleri doğrultusundaki kararımızı ve transfer döneminin sonuna kadar bir kulüp bulmaları yönündeki görüşümüzü ilettik. 2 oyuncumuz da kamptan ayrılacaklar. Bundan sonraki futbol hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz'' diye konuştu.
ben düşünüyorumki arkadşlar ceyhun özellik le cok ii oyuncu inş sivasspor alır
EVET BENCE DE CEYHUN BİZİM ORTA SAHAMIZA GERCEKTEN DESTEK OLABİLECK BİRİSİ YASİRİN SAKAT OLMASINDAN DOLAYI O ACIĞI KAPATIR
sivas_kangallı 12.01.2008, 17:00 evet ceyhun alınabilir güsel futbolcu...
etzel1967 12.01.2008, 17:05 ceyhun bireysel yetenekleri üst seviyede olan, ancak sadece kendisine oynayan, takım futboluna uymayan, takım savunması yapmayan üstelik de disiplinsiz bir futbolcu...bu tarz futbolcular belki çıkar bir iki maç kurtarırlar ama daha fazlasını da heba edeler...sivassporun kesinlikle ceyhun'a ihtiyacı yok...muhammet ali bize yeter...
Ceyhun eriş gibileri 2-3 maç iş yapar cezaları ile takımı yakar
g-unıt058 12.01.2008, 17:10 ceyhun süper olur ama celaleddin bi işe yaramaz
cenk5821 12.01.2008, 17:12 arakdaslar benm tek korkum ceyhunun disiplinsizligi ama bulent uygun onu ole bi adam ederki sormayin:D:D:D:
SenSetik 12.01.2008, 17:14 Valla ikiside süper olur abi bee. ben ceyhundan ziyade celaleddini tercih ederim.
revenge58 12.01.2008, 17:29 ceyhundan cacık olmaz...tüm oynadığı takımlardan kovuldu.inanılmaz egoist ve agresif bir futbolcu.takım oyununu bozar
belalı_yiğido58 12.01.2008, 17:34 CEYHUN OLABİLİR ORTA SAHAYA İLAÇ GİBİ GELİR...
ceza_tolga_rep 12.01.2008, 17:37 ceyhun ve celalettin iyi oyuncular.özellikle ceyhun kaliteli oyuncu ama isterse oynarsa tabiki...
SenSetik 12.01.2008, 22:21 UGRAŞAMADINIZMI LAN TRABZONLULAR Bİ SİVASLI İLE.KÜFÜR YOK, HAKARET YOK SADECE ADAMLIKLA YAKLAŞTIMYA ZORUNUZA GİTTİ DEMİ KENDİ SİTENİZDE...HEMEN YASKLI ÜYE YAPIVEDİNİZ.NEYMİŞ Bİ FENERLİ GELİP SİVASLI GİBİ DAVRANBİLİRMİŞTE O YÜZDEN BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ TRABZON SİTESİNE GİRMESİ YASAKMIŞ.
SİTEDE SİTEYE BENZESE NEYSE..KESİNLİKLE HİÇBİR ARKADAŞ RABZON FORUMLARINA ÜYE OLMASIN YAZI YAZMASIN...ÇÜNKÜ BUNLAR HARBİDEN FARKLI BİR DİL KONUŞUYOR ARKADAŞLAR...
YARIN EREKEN CEVABI ALLAHIN İZNİYLE 11 YİĞİDO VERECEKTİR ONLARA...
GÖRECEZ BAKİM O ZAMAN KÖY TAKIMI KİMMİŞ?
EyüphanAydın 12.01.2008, 22:27 allah razı olsun ceyhunu ve celaleddini kadro dışı bırakandan ama onlar olsa bile yeniceğiz:D
SenSetik 12.01.2008, 22:45 Unutmayın ki karşınızda Büyük Takım var. Her ne kadar şuan kötü durumda olsada...
Bu Maç kimin olur bilmem ama İlk maç TRABZONun hakkıydı.
Bu arada Trabzon Taraftarı Her Zaman TRABZONSPOR la
adamın nickine bak site yöneticisi. trapson sitesi olsa çoktaaaaaaaaaaaaaaaaan yasaklı üye yapmıştı.
sana gelince hamsi kafalı.bundan sonra size kibarlık yok.siz adamlıktan falan anlamıyorsunuz.defolun gidin ulan sitenize .işimiz gücümüz yok sizlemi uğraşacaz.. hani senin sitende bize diyorlarya...yürü git lan "senbunuyeah ts"
adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tonuslu_58 12.01.2008, 22:49 SENSETİK KARDEŞ BU HAMSİLERİN FORUM SİTESİNİN ADRESİNİ Bİ YAZSANA
SenSetik 12.01.2008, 22:50 SENSETİK KARDEŞ BU HAMSİLERİN FORUM SİTESİNİN ADRESİNİ Bİ YAZSANA
bordomavi.net ama bi halta yaramaz.......
tonuslu_58 12.01.2008, 22:53 bordomavi.net ama bi halta yaramaz.......
...........eyw kardeş saolasın...
|