Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ

SivasSpor.Com
18.03.2008, 23:18
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas/abdullah_yigit.jpg

Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Şans mıdır, yoksa şansızlık mı bilmiyorum. Sivasspor’la maç yapacak takımlar o maça değişik duygularla çıkıyor. Ligin ilk yarısında Beşiktaş maçını hatırlayın.

Sivasspor maçı öncesi fırtınılar koptu. Maça Paf takımıyla bile çıkılması gündeme geldi,ama sonra as takımla oynadılar. Geçen haftaki rakip Vestel Manisaspor hoca değişikliği yaşadı ve yeni hocasıyla Sivasspor’un karşısına çıktı.

Bu haftaki rakibimiz Konyaspor’da yönetim değişikliği oldu ve yeni yönetimin verdiği gazla Sivasspor’un karşısına çıkacaklar. Önceki akşam Kon Tv.de bu maçla ilgili yorumlar yapıldı. Proğrama telefonla katılan Konyaspor’un yeni yöneticisi Sivasspor maçına giderken yeni bir sayfa açtıklarını ve kendileri için ligin yeni başladığını söyledi. Tabi yönetici kimliğiyle başka bir şey söyleyemezdi, ancak Konyaspor’un Sivasspor maçına değişik duygularla çıkacağı kesin.

Sivasspor’a ters geldiğide söylenen Konyaspor’a bizim maçtan sonra başarılar diledikten sonra başka bir konunun altını çizmek istiyorum.

Pazartesi akşamı hemen her ulusal kanalda yayınlanan spor porgramlarını izledim ve Sivasspor’la ilgili yapılan yorumlarda bir şey dikkatimi çekti.

Sivasspor ligin ilk yarısını lider bitirirken ve daha sonrada bir kaç hafta bu koltukta otururken “Tabi canım! Sivasspor şampiyon olsun, Anadolu’dan şampiyon çıkmasını bende isterim” diyenler,önceki akşam adeta çark edip, neredeyse Sivasspor’un şampiyonluk yarışı için iddiası kalmadığını ima ettiler. Ligin bitimsine 8 hafta var ve 4. sıradaki Sivasspor’la lider arasındaki puan farkı ise sadece üç. Üstelik bu lider takımla 4 Eylül Stadı’nda birde maç oynayacağız. Yapılan yorumları dinlerken, daha önce Sivasspor’un başarılı olmasını istediğini söyleyenlerin bunu pek içten söylemediklerinide anladım. Sivasspor’un gerçekten şampiyon olmasını isteyenler var,ama çoğunun o günkü şartlarda öyle konuşması gerektiğide ortaya çıkmış oldu. Süper ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendirirken adam neredeyse Sivasspor adını ağızına almayacak! Sivasspor’u söylerken öyle hızlı geçiyorki utanmasa “Sivasspor’u geç” diyecek!

Sivasspor’un tarih yazıp şampiyon olmasını çok ama çok istiyordum, ancak özellikle Manisa maçından sonra yapılan yorumlardan sonra böyle bir başarıda ne kadar çok kahrından çatlayan olacağını anladığım gibi, Sivasspor’un sezonu şampiyon olarak bitirmesi için daha çok dua etmeye başladım.

omercoskun
18.03.2008, 23:26
bu konu da aslında millet sivasımızın şampiyon olmasını niye istiyolar diye bir düşündüm ve şöyle bi sonuç çıkardım kendimce (istanbul gibi büyük kentlerde örnek olarak) benim tuttuğum takım şampiyon olmazssa sivas şampiyon olsun yeterki ötekiler olmasın mantığı ! ! !

YatodaSin
18.03.2008, 23:39
Insallah sampiyon oluruz herkes kahrindan geberir.
Baska diyecek lafim yok.
adami sinir ediyorlar.Cekemiyorlar bir iki puan kaybettimmi sansa geldiler diyorlar.Bu kadar kisitli imkanlarnan buraya kadar gelmisiz adamlar hala sans diyo....:mad::mad:

fatih3558
18.03.2008, 23:45
kim nederse desin şans bikere gelir gerçek süreklidir onun için i.......... ürür kervan yürür

sivas_kangallı
18.03.2008, 23:47
çekemiyolar kadrdeşim kıskanıyolar resmen sizin inadınıza şampiyon oluruz inş.

tanju_58
18.03.2008, 23:48
herkes mesleği gereği kendilerince takımları eleştiriyorlar.kızmamak lazım.herkes işine nasıl geliyorsa onu yazıp mesleğini yerine getirmeye çalışıyor.

artık kimin ne dediğine bakarak moralimizi ne yükseltmemeli nede düşürmemeliyiz.kim ne derse desin.biz işimizi yapalım.lig sonunda son sözü biz diyecez...

yerliturkuaz
18.03.2008, 23:54
DANSÖZ DÜNYA İŞTE BUGÜN ŞAMPİYONSUNUZ SİZİ DESTEKLİYORUZ DİYENLER YARINA HEMEN DÖNÜYORLAR...

gardasin.58
19.03.2008, 00:04
Şunu herkesin yanı gerçek sivaslılrın ve sivasspor taraftarının buna inanması gerekir ama malesef bu oluşum olmadı temsilde hata olmaz öksüzün etegıne kavurgayı koymuşlar şeyim yandı diye geri dökmuş sıvasın elıne geçen bu fırsatı iyi degerlendirmesi lazım arkadaşların yukarıda bahsetdiği gibi basında konuşanların sözleri başından beri tutarsızdı belki sıvasspor şampıyon olursa ileride söyleyecek sözümüz olsun diye
yani isdemeyerek söylenmiş sözler bizler sivas ve sivasspor taraftarı olarak takıma sahıp çıkmalıyız başkalarının ne söylediği bizi ilgilendimemeli önce kendimiz samimi olarak inanmalıyız.
BAŞARILAR DİLERİM
SAYGI VE SELAMLARIMLA
YUSUF ŞAHİN DK

yigidoo
19.03.2008, 00:40
FB,GS yenere
BJK,FB le beraber kalir
TS.FB cok zorlar
yeterki biz maclarimizi yenelim,en azindan fazla kayip vermiyelim bu arada.
Sivasspor ister Sampiyon olsun isterse olmasin ama su GS vede BJK evimizde yenmeliyiz onlari ordan puan siz göndermeliyiz.
Insallah son gülen taraf biz oluruz.
Sampiyon Sivasspor olur

merkez_ismail
19.03.2008, 00:50
İŞTE ABDULLAH ABI BENIM EN BASTAN BERI ANLATMAK ISTEDIGIM KONUDA BU MEDYA VE TUM BASIN ORGANLARI SIVASSPORUMUZ UZERINDE BIR BASKI OLUSTURUYOR GERCEKTEN BU BASKIDA COK TERS TEPKI DOGURUYOR ...!

KONYASPOR MACINA GELINCE INS YENERIZ DIORUM AMA KONYA SPOR KENDINE YENI BIR YONETIMLE YENI BIR SAYFA ACTI VE KARSIMIZA CIKIYOR DAHA SONRA KASIMPASAYA GIDIYORUZKI ODA SON HAFTALARDA KUMEDE KALMAK ICIN SU UZERINE CIKMAYA CALISANLAR DAN BIRI ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INS SAMPIYPON OLUR DA TURKIYENIN FUTBOL GUNDEMINI BIZ BELIRLERIZ ...!

KRITIK HAFTALAR BASLADI ALLAH TAN TEK DILEGIM VAR NE BIR KIZI SEVMEK NEDE BIR IS SAHIBI OLMAK TEK DILEGIM VAR SENI SAMPIYON GORMEK ...!

SANLI SIVASSPORUM TUM KALBIMIZLE KALAN 2 AYDA ARKANDAYIZ ...!

merkez_ismail
19.03.2008, 00:53
DANSÖZ DÜNYA İŞTE BUGÜN ŞAMPİYONSUNUZ SİZİ DESTEKLİYORUZ DİYENLER YARINA HEMEN DÖNÜYORLAR...

DANSOZLUK DEILDE ABI SIMDI BIR FB GS BJK SAMPIYON OLSA GAZETELERIM GUNDEMI DEISIK OLUR MEDYA DAHA COK PARA KAZANIR AMA DIER YANDA SIVASSPORUMUZUN SAMPIYONLUGUNDA GELECEK PARALAR REKLAM GELIRLERI ISTANBUL TAKIMLARINDA AZ OLUR BU NEDENLE INSANLAR HAK EDENI DEIL PARA KAZANDIKLARI TAKIMLARI LIGDE ZIRVEDE GORMEK ISTIYOR TABI BIRDE SU GERCEK VAR BU SENE O KUPA ANADOLUYA GIDERSE BUNDAN SONRA 3 BUYUKLERIN ISI GERCEKTEN COK ZOR OLUR GELECEK SENE KAYSERI TRABZON SIVASSPORUMUZ VE DAHA BIR COK ANADOLU KULUBU ISTANBUL TEMSILCILERINI BIR KAC SENE DAHA UST USTE SILER EN COK KORKULAN KONUDA BU OLSA GEREK ...!

duman58
19.03.2008, 01:21
Yorumlarin coguna katilmakla beraber benim bildigim tek ama tek bir sey var o da once SIVAS'LIYIM DIYEN HERKES SIVASSPOR'A INANACAK geri kalanlarin ne dedigi ne dusundugu hic onemli degil bakin ondan sonra nasil basarilar geliyor ALLAH'in izniyle.

duman58
19.03.2008, 01:51
Sayin arkadaslar kendimce yukardaki yorumumu yazdiktan sonra site ana sayfasidan SIVASTUNING sitesine goz atarken kendi yorumumlada direk alakali su konuyu gordum hayretlerimi gizleyemedim ve sizinlede paylasmak istedim boylece ilk yorumumda dikkat cektigim konuyu daha iyi anlata bilecegimi saniyorum ve sizlerinde yorumlarinizi bekliyorum.Buyrun Link

http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=10776

samet yıldız
19.03.2008, 07:19
daha 8 hafta var ne olacağı belli olmaz

izmirliyigido
19.03.2008, 12:55
Ne tesadüftür ki, hep kan değişikliği bize rast geliyor. G.Antepspor Teknik Direktör değiştirdi deplasmanda 0-0 berabere kaldık. V.Manisaspor Teknik Direktör değiştirdi deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Şimdi Konyaspor kan değişikliğine gidiyor. Burada ki tek fark evimizde oynayacak olmamız. Bu kan değişikliklerinde tam 4 puan kaybettik ama bu sefer şeytanın bacağını kıracağız inşallah.

Kimse bizi şampiyon görmek istemiyor. Kendimizi kandırmayalım. İçimizde bile " Sivasspor şampiyon olsa ne yapacak ki, bırakta ... (üç büyüklerden birini) olsun" isteyenler var. Onun için kimseye inanmayalım, Allah'ın izniyle, bileğimizin hakkıyla gelebildiğimiz en iyi yere gelelim.

.

akifeker
19.03.2008, 13:51
ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ AZ AMA UEFA GARANTI GIBI GORUNUYOO GONUL İSTERKİ TABİ SİVASSPORUMUZ ŞAMPİYON OLSUNN AMA EĞRİ OTURALIM DAOĞRU KONUŞALIMM :)

S1vasLee
19.03.2008, 14:00
Bjk ve Gs maçlarını alırsak cok yuksek

bozkurt187
19.03.2008, 14:27
ya bence zaten besiktas sivas macinda yenilecegini biliyordu

jakobieen
19.03.2008, 14:56
sivassporumun şampiyonluk şansı %75, f.b.'nin %15, gs'nin %9 ve bjk'nın %1 .. bence :)

veysel
19.03.2008, 15:01
BIZ BESIKTAS VE GALATASARAYDAN PUAN ALIRSAK HERKES INANIR SAMPIYON OLACAGIMIZI

58svs58
19.03.2008, 15:42
bakın buraya yazıyorum şampiyonluğun formülünü
konya-kasımpaşa-denizli-ankara-gençlerbirliği- bunlar 3 puan+beşiktaş-galatasaray-kayseri bir galibiyet bir beraberlik bir mağlubiyet burasıda 4 puan etti 19 puan bizim toplam puanımız 55 alacağımız 19 puan eşittir 74 puan buda bizi şampiyon yapar. averajla beşiktaş ikinci cimbom üçüncü fener dördüncü olur. sezon sonu görüşelim

basayev58
19.03.2008, 15:59
boyalı basının Sivasspor'u görmezden gelmesi çok doğal.Bu sezon Sivasspor şampiyon olsa,seneye ligin tüm rengi değişecek,kanallarda Sivasspor yorumcuları,gazetelerde Sivasspor yazarları,Sivasspor sayfaları gerekicek.Kimileri bu durumu çekemez doğal olarak.Özellikle Serdar Bali'midir nedir Trabzonlu bi spor yorumcusu var,adamın çekememezliği her lafına yansıyor.Bu tür konuşanları görünce Allah beter etsin demekten alamıyorum kendimi... :)

yigidomustafa58
19.03.2008, 17:02
Şampiyon olacağımıza inanıyorum ama ben şahsen Uefa istiyorum..

antitoksidan
19.03.2008, 18:22
Hep de hoca değişikliği bizim maça geliyor bu nasıl iş ya

altuntas58
19.03.2008, 19:16
Şartlar ne olursa olsun biz yolumuza devam edceceğiz konyayıda bir güzel yenip göndereceğiz ben bu mac için istanbuldan sivasa gideceğim inşallah ayağım uğurlu gelirde konyasporu yeneriz

XXCakir58
19.03.2008, 23:21
önceden herkes üzerimize geliyorlardi sansdan, felan diye. Bu saatten sonra da yazarlari iyi yazmasina ihtiyacimiz yok. Biz kendi ayaklarimiz altinda druruz, anlimizin teriyle son nefesimize kadar savasacagiz. Yazarara ihtiyacimiz yok artik

slasher//z
19.03.2008, 23:49
yuzde 85 uefadayız yuzde 75 şampıyon oluruz:D

hadı hayırlısı bee:D

ofgurleyuk78
20.03.2008, 00:05
Şampiyon belli... Sivasspor. Bjk. ikinci, Fb üçüncü,Gs dördüncü... Varmı itirazı olan.

ibrahimovic7
20.03.2008, 08:49
2 hafta da 6 puan alırsak bu ligi krallar gibi bitiririzzz

EyüphanAydın
20.03.2008, 15:43
Buraya Kadar Gelmemiz Hem Şans Hem Tesadüf..:mad:

Böyle Şansa Böyle Tesadüfe Can Kurban...

Artık Bıraksınlar Bu İşleri;)

Haber Yapmak İçin Boş Konularla Sivas'ımızı Sivasspor'u

Sivaslıları Lekelemeye Çalışıyorlar:mad:

Dediğimiz Gibi Şansa Bala Şampiyon Olucağız...:D

Bakalım Yine Ne Diyecekler???

Rallim58
20.03.2008, 15:56
Kalan maçların listesinde konumumuza bakınca, diğerleri değilsede Şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar sürdürmek için varını yoğunu ortaya koyan bildik takımlardan ikisi BJK ve GS buraya gelecekler. Bu karşılaşmaları alırsan, diğer kalan karşılaşmaları dsa en az o müsabakalar gibi oyun disiplinini ve ciddiyetini elinde bulundurup puanları topladığında onların kendi aralarındaki karşılaşmaları da düşündüğünde belki şimdi hayal diye iç geçirdiğin rüya gibi düşlediğin pembe olarak nitelediğin tablonun gerçekleşmesi neden olmasın. Yeterki iste yeterki inan yeterki TARAFTARLIĞINI GÖSTER.
SON GÜLEN İYİ GÜLER
SON GÜLENİN SİVASSPOR OLACAĞINA İNANAN AZINLIKLARDANIM
(NASIL OLSA AZINLIĞIN DEDİĞİ OLUYOR)
BİZİMDE DEDİĞİMİZ OLACAK İNŞAALLAH

Buraq58
20.03.2008, 18:50
--------------------------------------------------------------------------------

çekemiyolar kadrdeşim kıskanıyolar resmen sizin inadınıza şampiyon oluruz inş.

spidey58
22.03.2008, 13:34
Abi işallah hepimizin dualarıyla şampiyon olduğumuzda herkes bizi tanıyacak ve Türk futbolunda devrim başlayacak ,ben buna inanıyorum.

merkez_ismail
22.03.2008, 13:36
INSALLAH KALAN MACLARIMIZIDA EN AZ KAYIP ILE TAMAMLAYARAK SAMPIYONLUGUN EN BUYUK ADAYI OLURUZ...!

alperen5841
22.03.2008, 15:02
INSALLAH KALAN MACLARIMIZIDA EN AZ KAYIP ILE TAMAMLAYARAK SAMPIYONLUGUN EN BUYUK ADAYI OLURUZ...!

sen hala burda yazıyonmu
inanamıyordun şampiyonluğa ne oldu sende şaşırdın tabi düşmedik diye şimdi U dönüşü
ama doğru şampiyon olacaz