Orijinalini görmek için tıklayınız : FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
OLCAY_58_AKKUS 27.03.2008, 09:32 Dün akşam Milli maçı sanırım hepimiz izledik.Kadroya şöyle bir baktım rezalet.Kalede Tolga Trabzonsporun göz bebeği. Beşiktaş maçında delgado'dan barajı kuramayıp yanlış yer tuttuğundan gol yiyen kaleci ,defansta Almanya 2.liginden hiç tanımadığımız bir isim ceyhun,Sağ bekte Galatasarayın kadro dışı bırakıp sonra Fatih hocanın ısrarı sonucu affedilen ama yine gözden düşen sabri,Sırf askerlikden kaçmak için tırışka bir takıma tarnsfer olan Tümer(Buda Milli takıma layık haaa)ee şimdi bakıyorum Sivasspora bunların yerinde oynayacak adamlara Murat Sözgelmez bu futbolcu her hafta takımdaki yerini alıyor gol atıyor,gol kurtarıyor sivasın vazgeçilmezlerinden,Akın Vardar Petkoviç sakatlanınca hepimiz kara kara düşündük ama o hepimişzin yüreğine su serpti ve harika maçlar çıkardı,Abdurrahman Takımın gizli golcüsü en kritik anlarda hep o çıktı Sivassporda sahneye hele Bir Bursa maçı vardı asla unutmayacağım.Şimdi sormak lazım fatih hocaya sen adaletli forma dağıtıyormusun diye ,burda yayıncıı kuruluşada değinmek istiyorum.Yayıncı kuruluş Şampiyonluğa giden bir takımın değilde Küme düşme mücadelesi veren takımın maçını verirse kamuoyu da bizim Sivasspordaki cengaverleri görüp Fatih hocaya baskı kuramaz .Fatih hoca kendine gel haksızlık yapıyorsun.Ayrıca Mehmet Yıldızı da bakın sivastan da futbolcu aldım demek için alıyorsun aksini asla söyleyemezsin çünkü aklındaki kadroda mehmet yok sırf baskı yememek için alıyorsun ve görüyoruz oynatmıyorsun.Ama Bu milli takım elendiğinde senden çok yine biz üzüleceğiz belki. Yazık hem de çok yazık.
OLCAY_58_AKKUS 27.03.2008, 09:57 Ayrıca aklıma gelmişken söyleme gereği duydum acaba fatih hoca bir gün lütfedip Sivasın bir maçını izlemeye gelecek mi çok merak ediyorum.
ADNANDEMIRISIK 27.03.2008, 10:02 FATİH TERİMİN ALERJİSİ VAR SİVASA KİMSEYİ OYNATMAZ ÇÜNKÜ TAKIMLARINDA OYNAMAYANLARI OYNATIYOR ONLARDAN KOMİSYON ALIYOR GALİBA BİR BAKIMA PAZARLAMACILIK YAPIYOR İNŞALLAH BUSENE BIRAKIRDA İYİ BİRİ GELİR
Abdullah DuMaN 27.03.2008, 10:34 Dün akşam Milli maçı sanırım hepimiz izledik.Kadroya şöyle bir baktım rezalet.Kalede Tolga Trabzonsporun göz bebeği. Beşiktaş maçında delgado'dan barajı kuramayıp yanlış yer tuttuğundan gol yiyen kaleci ,defansta Almanya 2.liginden hiç tanımadığımız bir isim ceyhun,Sağ bekte Galatasarayın kadro dışı bırakıp sonra Fatih hocanın ısrarı sonucu affedilen ama yine gözden düşen sabri,Sırf askerlikden kaçmak için tırışka bir takıma tarnsfer olan Tümer(Buda Milli takıma layık haaa)ee şimdi bakıyorum Sivasspora bunların yerinde oynayacak adamlara Murat Sözgelmez bu futbolcu her hafta takımdaki yerini alıyor gol atıyor,gol kurtarıyor sivasın vazgeçilmezlerinden,Akın Vardar Petkoviç sakatlanınca hepimiz kara kara düşündük ama o hepimişzin yüreğine su serpti ve harika maçlar çıkardı,Abdurrahman Takımın gizli golcüsü en kritik anlarda hep o çıktı Sivassporda sahneye hele Bir Bursa maçı vardı asla unutmayacağım.Şimdi sormak lazım fatih hocaya sen adaletli forma dağıtıyormusun diye ,burda yayıncıı kuruluşada değinmek istiyorum.Yayıncı kuruluş Şampiyonluğa giden bir takımın değilde Küme düşme mücadelesi veren takımın maçını verirse kamuoyu da bizim Sivasspordaki cengaverleri görüp Fatih hocaya baskı kuramaz .Fatih hoca kendine gel haksızlık yapıyorsun.Ayrıca Mehmet Yıldızı da bakın sivastan da futbolcu aldım demek için alıyorsun aksini asla söyleyemezsin çünkü aklındaki kadroda mehmet yok sırf baskı yememek için alıyorsun ve görüyoruz oynatmıyorsun.Ama Bu milli takım elendiğinde senden çok yine biz üzüleceğiz belki. Yazık hem de çok yazık.
valla tebrikler gökhan ünal ne arıyo orada biz şampionluğa oynayan takımız gs fb yi dolduruyo sivas bjk ve süperligde o 28 kişiden daha iyi oynayan futbolcular vardıı
Abdullah DuMaN 27.03.2008, 10:35 bi ara cimbomun futbolcularını alıyordu şimdide fb gs doldu
alix_özdemir 27.03.2008, 10:53 Dün akşam Milli maçı sanırım hepimiz izledik.Kadroya şöyle bir baktım rezalet.Kalede Tolga Trabzonsporun göz bebeği. Beşiktaş maçında delgado'dan barajı kuramayıp yanlış yer tuttuğundan gol yiyen kaleci ,defansta Almanya 2.liginden hiç tanımadığımız bir isim ceyhun,Sağ bekte Galatasarayın kadro dışı bırakıp sonra Fatih hocanın ısrarı sonucu affedilen ama yine gözden düşen sabri,Sırf askerlikden kaçmak için tırışka bir takıma tarnsfer olan Tümer(Buda Milli takıma layık haaa)ee şimdi bakıyorum Sivasspora bunların yerinde oynayacak adamlara Murat Sözgelmez bu futbolcu her hafta takımdaki yerini alıyor gol atıyor,gol kurtarıyor sivasın vazgeçilmezlerinden,Akın Vardar Petkoviç sakatlanınca hepimiz kara kara düşündük ama o hepimişzin yüreğine su serpti ve harika maçlar çıkardı,Abdurrahman Takımın gizli golcüsü en kritik anlarda hep o çıktı Sivassporda sahneye hele Bir Bursa maçı vardı asla unutmayacağım.Şimdi sormak lazım fatih hocaya sen adaletli forma dağıtıyormusun diye ,burda yayıncıı kuruluşada değinmek istiyorum.Yayıncı kuruluş Şampiyonluğa giden bir takımın değilde Küme düşme mücadelesi veren takımın maçını verirse kamuoyu da bizim Sivasspordaki cengaverleri görüp Fatih hocaya baskı kuramaz .Fatih hoca kendine gel haksızlık yapıyorsun.Ayrıca Mehmet Yıldızı da bakın sivastan da futbolcu aldım demek için alıyorsun aksini asla söyleyemezsin çünkü aklındaki kadroda mehmet yok sırf baskı yememek için alıyorsun ve görüyoruz oynatmıyorsun.Ama Bu milli takım elendiğinde senden çok yine biz üzüleceğiz belki. Yazık hem de çok yazık.
Çok haklısın kardeş. Yıllardır "3 büyüklerin dışında bir takım şampiyonluk için çabalamaycak mı?" diye konuşanlar. Şimdi bu bütçeyle mucizeler yaratan Sivasspor'a destek vermiyorlar, görmezden geliyorlar. Bu değeri vermesi gereken Fatih Terim uzaktan izliyor Sivas'ı. Biz sahada maçları silah zoruyla almadık. Aslanlar gibi oynayıp kazandık. Ama ne acı bir futbolcumuz kadroya alınıyor ve hiç tanımadığımız adamların oynadığı maçta 5 dakika bile oynamıyor. Yazık, çok yazık....
serhatcan 27.03.2008, 10:54 İŞTE GÖRÜN. TÜRKİYEDEKİ MİLLİYETCİLİK,REİSLİK,BAŞKANLI K İŞLEVİNİ. MİLLETİ,ÜLKESİ İÇİNMİ REİS,BAŞKAN,YOKSA KENDİSİ İÇİNMİ. ÖRNEK TÜMER METİM GİBİ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN,FUTBOLUNUN MEHMET YILDIZIN YARISI BİLE OLMAYAN BİRİSİNİ KENDİ EGOSU İÇİN TAKIMA KOYARKEN.MEHMET YILDIZ gibi avrupa standartlarında bir futbolcuyu oyuna almıyor.REİS,BAŞKAN NE DERSE O YANİ.
cenk5821 27.03.2008, 10:56 Dün akşam Milli maçı sanırım hepimiz izledik.Kadroya şöyle bir baktım rezalet.Kalede Tolga Trabzonsporun göz bebeği. Beşiktaş maçında delgado'dan barajı kuramayıp yanlış yer tuttuğundan gol yiyen kaleci ,defansta Almanya 2.liginden hiç tanımadığımız bir isim ceyhun,Sağ bekte Galatasarayın kadro dışı bırakıp sonra Fatih hocanın ısrarı sonucu affedilen ama yine gözden düşen sabri,Sırf askerlikden kaçmak için tırışka bir takıma tarnsfer olan Tümer(Buda Milli takıma layık haaa)ee şimdi bakıyorum Sivasspora bunların yerinde oynayacak adamlara Murat Sözgelmez bu futbolcu her hafta takımdaki yerini alıyor gol atıyor,gol kurtarıyor sivasın vazgeçilmezlerinden,Akın Vardar Petkoviç sakatlanınca hepimiz kara kara düşündük ama o hepimişzin yüreğine su serpti ve harika maçlar çıkardı,Abdurrahman Takımın gizli golcüsü en kritik anlarda hep o çıktı Sivassporda sahneye hele Bir Bursa maçı vardı asla unutmayacağım.Şimdi sormak lazım fatih hocaya sen adaletli forma dağıtıyormusun diye ,burda yayıncıı kuruluşada değinmek istiyorum.Yayıncı kuruluş Şampiyonluğa giden bir takımın değilde Küme düşme mücadelesi veren takımın maçını verirse kamuoyu da bizim Sivasspordaki cengaverleri görüp Fatih hocaya baskı kuramaz .Fatih hoca kendine gel haksızlık yapıyorsun.Ayrıca Mehmet Yıldızı da bakın sivastan da futbolcu aldım demek için alıyorsun aksini asla söyleyemezsin çünkü aklındaki kadroda mehmet yok sırf baskı yememek için alıyorsun ve görüyoruz oynatmıyorsun.Ama Bu milli takım elendiğinde senden çok yine biz üzüleceğiz belki. Yazık hem de çok yazık.
abi cok guzel yazmissin eline saglik gokhan unal ceyhun gulselam (a2 de oynasa hadi neyse dicem) sabri hic sevmiyorum mactada iimi oynadi? hayir... mehmet yildizi 2.yari alir dedim almadi bekledik o kadar sadce mehmet yildiz icin izledim maci milli mac ama sonucta hazirlik maci ama hocamiz yeni oyunculari denedi bu nasil kadro uyum yok takımda bence artik secilecek oyunculari secsin ve artik takim birbirine alissin yeter ama cunku yanlmiyorsam nisanda listeler yollanacak yada mayista onun icin uyum sorununu biran once cozmemiz lazim
serhatcan 27.03.2008, 10:58 YAWW ARKADAŞŞ SORARIM ALLAH AŞKINA SİZEE. ŞU ANDA YERLİ KALEC,İLER İÇİNDE AKIN DAN DAHA İYİ KALECİ VARMI. LÜTFEN BUNA Bİ CEVAP VERİN.
serhatcan 27.03.2008, 10:59 VE BU MİLLİ TAKIMI TUTMAKDA VALLAHİDE BİLLAHİDE İÇİMDEN GELMİYOR. YALAN SÖYLEYEMEM. ÇÜNKÜÜ NE OYNADIĞI BELLİ DEĞİL. AVERAJ TAKIMI OLUR GELİR.
Ancak bu kadar sacma sapan bir takim secilebilirdi hazirlik maci yapmak icin...
Patates tarlasina gidiyoruz oyuncularimizin kritik maclari oldugu bir donemde..
Euro 2008 yogun kar yagisi altinda oynanacagi icin(!) kendimizi bu soguk hava sartlarini hazirliyoruz.Kar altinda mac yapiyoruz..
Oturmus bir kadroyu gormenin vakti gelmedi mi acaba . Her macta ayri 22 oyuncuyla oynuyoruz..
Kac kere daha oyunculari gorme imkani olacak acaba bir arada...
Fransa -Ingiltere..Ispanya-Italya oynuyor... Biz de 3. sinif futbol ulkesi belarus la oynuyoruz. Baska takim kalmamis gibi..
Kluplerinde nerde formsuz futbolcular varsa kadroya alinmis. Madem boyle olacakti hic oynamasak daha iyiydi birsey kaybetmezdik.
Turkiye sinirlarina giremeyen Tumer milli takimda..:) Daha ne denebilir ki.
Super ligin asist krali gol kral adayi Mehmet Yildiz tenezzul edilip oyuna bile alinmiyor.
Nice bu formayi hakeden yetenekler varken kimler oynatiliyor..
Biz Mehmet topal li ardali sabrili galatasary maci izlemek istemiyorduk . Milli mac izlemek umuduyla oturduk tv lerin basina .
Ama havamizi aldik...!
Bu rezalete dur demesi lazim birilerinin ama adeta kurumu tekeline almis fatih terim...
Saygilar .. Selamlar...
Turan 59 27.03.2008, 11:16 Kaleci Tolga,Sabri,Serdar ÖZKAN,Hakan BALTA,Tümer METİN'i Gökhan ÜNAL'ı Milli takıma çağırıp,Sivasspor'un başarılı kalecisi Akın'ı,Abdurrahman'ı,Hayrettin 'i Milli takıma çağırmayan Fatih TERİM'i şiddetle kınıyorum.Çünkü bizim takımın oyuncuları,milli takıma seçtiği oyuncularan çok üstün futbolcular.Zaten Fatih efendinin sonu geldi.Çok yaşa SİVASSPOR.
yigido_sampiyon 27.03.2008, 11:25 Dün akşam Milli maçı sanırım hepimiz izledik.Kadroya şöyle bir baktım rezalet.Kalede Tolga Trabzonsporun göz bebeği. Beşiktaş maçında delgado'dan barajı kuramayıp yanlış yer tuttuğundan gol yiyen kaleci ,defansta Almanya 2.liginden hiç tanımadığımız bir isim ceyhun,Sağ bekte Galatasarayın kadro dışı bırakıp sonra Fatih hocanın ısrarı sonucu affedilen ama yine gözden düşen sabri,Sırf askerlikden kaçmak için tırışka bir takıma tarnsfer olan Tümer(Buda Milli takıma layık haaa)ee şimdi bakıyorum Sivasspora bunların yerinde oynayacak adamlara Murat Sözgelmez bu futbolcu her hafta takımdaki yerini alıyor gol atıyor,gol kurtarıyor sivasın vazgeçilmezlerinden,Akın Vardar Petkoviç sakatlanınca hepimiz kara kara düşündük ama o hepimişzin yüreğine su serpti ve harika maçlar çıkardı,Abdurrahman Takımın gizli golcüsü en kritik anlarda hep o çıktı Sivassporda sahneye hele Bir Bursa maçı vardı asla unutmayacağım.Şimdi sormak lazım fatih hocaya sen adaletli forma dağıtıyormusun diye ,burda yayıncıı kuruluşada değinmek istiyorum.Yayıncı kuruluş Şampiyonluğa giden bir takımın değilde Küme düşme mücadelesi veren takımın maçını verirse kamuoyu da bizim Sivasspordaki cengaverleri görüp Fatih hocaya baskı kuramaz .Fatih hoca kendine gel haksızlık yapıyorsun.Ayrıca Mehmet Yıldızı da bakın sivastan da futbolcu aldım demek için alıyorsun aksini asla söyleyemezsin çünkü aklındaki kadroda mehmet yok sırf baskı yememek için alıyorsun ve görüyoruz oynatmıyorsun.Ama Bu milli takım elendiğinde senden çok yine biz üzüleceğiz belki. Yazık hem de çok yazık.
abi gerçekten eline koluna sağlık...ya bizim millitakım böyle giderse avrupa şampiyonasına gruptan çıkamaz...ya sanki mahalle maçı.kimin nerde oynadığı belli değil...
kadroyada gelirsek tolga kalade aynatılırmı ya.akın gibi gencecik bir yetenek var.ya fatih hoca bu işi bilmiyo yada bişeyleri görmek istemiyo.
eğer gökhan ünal milli takımda onbirde sahaya çıkıyosa nerde mehmet yıldız nerde hayrettin...bunları sormak lazım...:mad:
BENCE OYNATMADIGI DAHA SAGLIKLI OLDU..ZEMIN COK KÖTÜYDÜ SAKATLIK OLABILIRDI ALLAH KORUSUN..SAMPIYONLUK YOLUNDA MEHMET YILDIZA IHTIYACIMIZ VAR..ZAMANI GELINCE OYNAR INSAALLAH
SenSetik 27.03.2008, 11:31 kınıyorum !!!
baki mercimeği kadroya almadığı için!!!
mert nobre Türk olduğu halde oynamadığı için!!!
oktay derelioğlu tam futbolu bırakmışken takıma davet etmediği için!!!
hakan şükürü "ümit" milli takıma tavsiye etmediği için!!!
ülkemizde 5 para etmez birsürü yabancı futbolcudan hiçbirine vatandaşlık teklif edip milli takımda oynatmadığı için!!!
pili bitmiş, vahı kalmış alpay özalanı milli takıma çağırmadığı için!!!
belarus gibi "büyük" bir takımla oynarken rıdvan, hami, rıza, feyyaz ve tanju gibi tecrübeli isimleri takıma dahil etmediği için!!!
ALLAH MİLLİ TAKIMIN SONUNU HAYIR ETSİN !!!
FALÇATA 58 27.03.2008, 11:34 nerde kadro dışı kalmış nerde bitmiş futbolcu varsa dolduruyor bi nihat bi tuncay başka kim vardı
kadir984 27.03.2008, 11:50 harika bir kadrosu var amatör kümede lider olurlar belki.
yahu arkadaş 2. lig 3 lig topcularını almışlar
milli takım kümeye :)
bir fark yeyip gelsek eurp 2008 den vallahi sevinirim..
kınıyorum !!!
baki mercimeği kadroya almadığı için!!!
mert nobre Türk olduğu halde oynamadığı için!!!
oktay derelioğlu tam futbolu bırakmışken takıma davet etmediği için!!!
hakan şükürü "ümit" milli takıma tavsiye etmediği için!!!
ülkemizde 5 para etmez birsürü yabancı futbolcudan hiçbirine vatandaşlık teklif edip milli takımda oynatmadığı için!!!
pili bitmiş, vahı kalmış alpay özalanı milli takıma çağırmadığı için!!!
belarus gibi "büyük" bir takımla oynarken rıdvan, hami, rıza, feyyaz ve tanju gibi tecrübeli isimleri takıma dahil etmediği için!!!
ALLAH MİLLİ TAKIMIN SONUNU HAYIR ETSİN !!!
kaleye turgay şereni unutmuşun hocam :)
yigido_furkan 27.03.2008, 14:24 oyna mevludu aldi Mehmet Yildizi almiyo bu 5 6 oluyo kadroya alip oynatmadigi madem kafanda yok almak icin alma bukadar cifte standart olmaz
bozkurt187 27.03.2008, 14:51 ya bu bir hazirlik maci bu kadar büyütmemek lazim
merkez_ismail 27.03.2008, 14:57 Ya bunlar orenmısler fb gs belklı oyuncular murat sozgelmez olsaydı dun 2 . golde kesın haöşle yapardı havadan defansa atılan toplarda hakımıyetımız 0 ve sonucundada yedık 2 golu adam gıb ı oynayan topcumuz yoktu sahada ...!
merkez_ismail 27.03.2008, 14:57 ya bu bir hazirlik maci bu kadar büyütmemek lazim
haklısınız ama hazırlık macıda olsa hakeden ınsanların o formayı gıymesı gerekır ...!
tarik5860 27.03.2008, 15:20 Valla ne diim kardeş helal olsun tamamen doğrular var hayrettinide unutma diyecem ama yabancıları çık hepsi milli takıma layık bu sene yabancılarda kendi millli, takımlarına tabii
Fatih Terimli bir milli takimi desteklemiyorum..
Insallah 0 cekip elenir geliriz...
Rezil insan....!
sinan-58 27.03.2008, 15:46 milli takım ne yazıkkı euro 2008 de avaraj takımı olacak
sivas_kangallı 27.03.2008, 15:48 fatih terimin işi gücü gsden fbden bjk de oyuncu almak sivassporlu gibi takımda ne oyuncular var ama görmüyor yada görmemezzlikten geliyor..
Sivaslibey 27.03.2008, 15:58 Acaba Gsli Sabri Fatih Hocanin nesi oluyor ? Bu futbolu rezil olan oyuncuyu ne diye aliyor anlamiyorum. Ustelik sag bekte oyanatiyor. Hamit orda oynar, Gökhan Gönül orda oynar, ama Abdurrahman Dereli'de süper oynar orda ve su sartlarda milli takim formasini çok hak ediyor. Ayrica, Türk veya Türk statüsünde, sol bek oyniyabilecek tek futbolcu Hayrettin Yerlikaya'dir. Hakan Balta, Volkan Yaman, bunlar oranin futbolculari degil.
Her neyse, zaten, ben Terimin adil bir insan oldugunu hiç düsünmüyorum. Adam gidip, Yasini aliyor, Selçuk Sahini, Tolgayi aliyor sirf giciklik olsun diye.
Bence ikitane kaleci var oda Akin Vardar ve FBnin Serdar'i.
Söyle bir düsünüyorumda Senol Günes olsaydi su anki potansiyelnen biz Avrupa sampiyonu bile olabilirdik. Fakat Terimlen grubu bile geçmek bir mucize olacak diye düsünüyorum.
Insallah sampiyonadan önce biraz din'e iman'a gelirde su bizim takimin futbolcularini görür, en azindan Milli takimda isi olmayanlari çagirmaz. Haydi hayirlisi.
izmirliyigido 27.03.2008, 16:16 Dün akşam forvette Mehmet Yıldız çok rahat oynar ve panik halede ki Belarus defansını hallaç pamuğu gibi atardı. Bir ara 3 forvat elemanıyla (Tuncay, Gökhan ve Nihat) ile oynadık ama ilk yarıda bir tek Tuncay ile gol bulabildik. Mehmet olsa idi defansı üzerine çeker, Nihat ve Tuncay'a gol yolu açardı.
Hele yediğimiz 2. golde Murat Sözgelmez veya Abdurrahman olsaydı o çalımı ve o golü yemezdi.
Bazı arkadaşların dediği gibi Fatih Terim göstermelik olarak Sivasspor'dan birtek Mehmet YILDIZ'ı kampa çağırıyor onu da oynatmıyor. Son 10 dakikada bile bekledim oyuna alır diye ama maalesef. Birde şu var hiç olmazsa o kötü sahada sakatlanma riski vardı, Kasımpaşa maçında oynayamayabilirdi. Biraz da iyimser düşünelim.
.
revenge58 27.03.2008, 17:21 fatih terim ancak büyük oyuncularla başarılı olur.ankaragücünde hiçbir başarısı yok.türkiye milli takımı çok iyi olmasına rağmen ne avrupa ne de dünya kupasına katılamadı.bu sene zar zor girdik.bülent uygun gerçekden daha başarılı bir hoca
basayev58 27.03.2008, 18:07 Ben,” Fatih Terim Mehmet Yıldız’ı görmüyor mu?” gibi bi soruya,görmesi için Mehmet’in Sarı-Kırmızı forma giymesi gerekir dediğimde bikaç arkadaş Fatih Terim adaletli forma dağıtır falan filan dedi.Alın size adalet…Fatih Terim’in kadrosuna girmek için ya gurbetçi olup diğer ülke takımından teklif gelir,Fatih Terim’de kadroya çağırıp bikez oynatır,böylece oyuncuyu bağlar (mesela Ceyhun),yada Galatasaray ağılıklı adı büyük takımlarda oynarsın,Tolga trabzonu,serdar beşiktaşı temsil etmiştir.Türkiyede en az hatayla oynayan Murat Sözgelmez,Gökhan’dan sonraki en iyi sağ bek Abdurrahman Dereli,bence hatalarına rağmen Baltadan daha iyi olan sol bek Hayrettin,ve kendine has mücadelci futboluyla Türkiye’nin en iyi golcülerinden birisi Mehmet Yıldız kadroya giremez.Çünkü Fatih Terim genellikle GS maçlarına gidiyor.Hakan Balta Manisada oynarken çağrıldı mı kadroya?Mehmet Topal,Sabri hak ediyor mu o formayı?Ben Terime çok kızgınım,ve biran önce Türk futbolundan defolup gitmesini istiyorum…
abdullah58 27.03.2008, 18:13 BEN BU YAZI DAN SONRA DAHA NE YAZAYIM
MASALLAH ARKASADIMIZ BÜTÜN SIVASLILARIN DUYGUSUNU ANLATMIS
DÜSÜNCELERINI YAZMIS
FATIH TERIMIN YAPISI BU ILLA KENDISI BULUP CIKARDI OLACAK
FATIH HOCA ANLASILIR GIBI DEGIL
MURAT-ABDURRAHMAN-HAYRETTIN-KALECI AKIN-MEHMET-NEDEN MILLI OLAMAZLAR-
ELIMIZDE GAZETEMIZ YOKKI FATIH TERIME SORALIM
E-MAIL ATACAGIMIZ YERI FELAN VARSA O RAYA E- MAIL ATALIM
BEYPINARLI 58
abdullah58 27.03.2008, 18:15 Ben,” Fatih Terim Mehmet Yıldız’ı görmüyor mu?” gibi bi soruya,görmesi için Mehmet’in Sarı-Kırmızı forma giymesi gerekir dediğimde bikaç arkadaş Fatih Terim adaletli forma dağıtır falan filan dedi.Alın size adalet…Fatih Terim’in kadrosuna girmek için ya gurbetçi olup diğer ülke takımından teklif gelir,Fatih Terim’de kadroya çağırıp bikez oynatır,böylece oyuncuyu bağlar (mesela Ceyhun),yada Galatasaray ağılıklı adı büyük takımlarda oynarsın,Tolga trabzonu,serdar beşiktaşı temsil etmiştir.Türkiyede en az hatayla oynayan Murat Sözgelmez,Gökhan’dan sonraki en iyi sağ bek Abdurrahman Dereli,bence hatalarına rağmen Baltadan daha iyi olan sol bek Hayrettin,ve kendine has mücadelci futboluyla Türkiye’nin en iyi golcülerinden birisi Mehmet Yıldız kadroya giremez.Çünkü Fatih Terim genellikle GS maçlarına gidiyor.Hakan Balta Manisada oynarken çağrıldı mı kadroya?Mehmet Topal,Sabri hak ediyor mu o formayı?Ben Terime çok kızgınım,ve biran önce Türk futbolundan defolup gitmesini istiyorum…
AYNEN GARDAS SANA KATILIYORUM
ANLASILIR GIBI DEGIL
BEYPINARLI 58
Bence FATIH TERIM ne dusundugunu yapmiyor bir yerlerden emirler dogrultusunda hareket ediyo yoksa yaptiklarinin akil ve mantikla hic ilgisi yok.
halil ozturk 27.03.2008, 18:56 gardas cok isabetli bir karar vermissin aslinda milli takim demek cok yanlis olur fb.gs.bjk.vede ts takimi desek daha guzel olmazmi mehmet yildizi kadroya cagriyor oynatmiyacaksan neden kadroya cagriyorsun sivassporda su anda milli takimda oynuyacak en az dorttane futbolcu var ama onlar sivasli olduklari icin malisef cagrilmiyorlar bende insallah diyorumki bu takim avrupa sampiyonasinda hic basarili olamazda agzini burnunu egerek kendini bir adam sayan sozum ona teknik direktoru terim defolur giderde o zaman turk milli takimi kurulur ya size soruyorum allah askina turkiyede bu 4 takimdan baska takim yokmu ya bu ******** ne yalakalik yapiyor
Hamit Altıntop şoku
A Milli Takım'ın Belarus'la yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Bayern Münihli Hamit Altıntop'un ayağında kırık tespit edildi. Milli oyuncu 7 hafta sahalardan uzak kalacak.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 18:36 TSİ 27 Mart 2008 Perşembe
A Milli Futbol Takımı'nın Belarus'la yaptığı özel maçta sakatlanan Hamit Altıntop'un, sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, maçın 22. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Hamit'in yapılan kontlollerinde, sağ ayak beşinci metatars kemiğinde kırık belirlendi. Milli oyuncunun ayağı diz altı ateline alındı ve kendisine koltuk değneği verildi. Milli takım sağlık kurulu yetkililerinin, Bayern Münih Kulübü'nün doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wolhfahrt ile bir görüşme yaptıkları ve sporcuya konan tanının doğrulandığını, Hamit'in ameliyata alınacağı öğrenildi.
Hamit'in, ameliyatın ardından topla çalışmalara yaklaşık 6 hafta sonra başlayabileceği ifade edildi.
Bu arada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Hamit'in sakatlığıyla ilgili olarak Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, teknik direktör Ottmar Hitzfeld, genel müdür Uli Hoeness ve Bayern Münih AG Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ile görüşerek üzüntüsünü dile getirdiği ve geçmiş olsun mesajı gönderdiği açıklandı.
Bayern Münih Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld de, ''Şoke oldum. Son zamanlardaki formu çok iyiydi'' dedi.
Yaklaşık 6 hafta süreyle topla çalışma yapamayacak olan milli oyuncunun Haziran ayındaki Avrupa Şampiyonası'na yetiştirilebilmesi için yoğun çaba harcanacağı belirtildi.
Cok Lazimmis gibi patates tarlasinda bir 3. dunya ulkesiyle mac yapiyoruz:mad:
Yazik degil mi Hamite buyur Fatih Terim buna ne diyeceksin:mad:
spidey58 27.03.2008, 19:18 Fatih Terim finaller öncesi aklındaki kadroyu belirlemeye çalışıyor,onun için bu kadar yeni oyuncu denedi.Ama mehmet'i de oynatmalıydı açıkçası,hele bir de oynadığı maçta gol atsa süper olacak ama henüz yeterli şansı bulamadı.Bir dahaki maçta inşallah.
|
|