FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
Dün akşam Milli maçı sanırım hepimiz izledik.Kadroya şöyle bir baktım rezalet.Kalede Tolga Trabzonsporun göz bebeği. Beşiktaş maçında delgado'dan barajı kuramayıp yanlış yer tuttuğundan gol yiyen kaleci ,defansta Almanya 2.liginden hiç tanımadığımız bir isim ceyhun,Sağ bekte Galatasarayın kadro dışı bırakıp sonra Fatih hocanın ısrarı sonucu affedilen ama yine gözden düşen sabri,Sırf askerlikden kaçmak için tırışka bir takıma tarnsfer olan Tümer(Buda Milli takıma layık haaa)ee şimdi bakıyorum Sivasspora bunların yerinde oynayacak adamlara Murat Sözgelmez bu futbolcu her hafta takımdaki yerini alıyor gol atıyor,gol kurtarıyor sivasın vazgeçilmezlerinden,Akın Vardar Petkoviç sakatlanınca hepimiz kara kara düşündük ama o hepimişzin yüreğine su serpti ve harika maçlar çıkardı,Abdurrahman Takımın gizli golcüsü en kritik anlarda hep o çıktı Sivassporda sahneye hele Bir Bursa maçı vardı asla unutmayacağım.Şimdi sormak lazım fatih hocaya sen adaletli forma dağıtıyormusun diye ,burda yayıncıı kuruluşada değinmek istiyorum.Yayıncı kuruluş Şampiyonluğa giden bir takımın değilde Küme düşme mücadelesi veren takımın maçını verirse kamuoyu da bizim Sivasspordaki cengaverleri görüp Fatih hocaya baskı kuramaz .Fatih hoca kendine gel haksızlık yapıyorsun.Ayrıca Mehmet Yıldızı da bakın sivastan da futbolcu aldım demek için alıyorsun aksini asla söyleyemezsin çünkü aklındaki kadroda mehmet yok sırf baskı yememek için alıyorsun ve görüyoruz oynatmıyorsun.Ama Bu milli takım elendiğinde senden çok yine biz üzüleceğiz belki. Yazık hem de çok yazık.