Orijinalini görmek için tıklayınız : TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!
Harput0658 07.04.2008, 00:20 Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.
Çünkü lig başladığında futbol yorumcuları tarafından küme düşebilecekler arasında gösteriliyorduk,
Kendi web sitemizde yaptığımız anketlerde bile büyük bir çoğunluğumuz hedefmiz olarak yaklaşık 51 puan ve 7 ile 5ci sıralar arasında yer alacağımızı düşünüyorduk.
Ama neoldu takım MÜTHİŞ mücadele verdi, ilk yarı hep ilk 3 içinde idi, ilk yarıyı lider bitirerek tarih yazdı.
Sakatlıklar oldu en iyi oyuncularımız Sedat özellikle Balili'yi kaybettik, Petkoviç uzun süre oynayamadı onun dışında 2-3 hafta süren kısa sakatlıklarımız vardı hatta bir ara 8 eksikle sahaya çıktık. Buz üsünde -20 derecede top oynadık.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
Bu kolay bir iş değil. Takımımız yenildi ve bazı arkadaşlarımız kızgın. Çünkü Şampiyonluk zora girdi.
Ama umutmamalıyız ki bu takım bukadar olanaksızlıklara rağmen zirveden hiç uzaklaşmayarak bizim 28 hafta boyunca şampiyonluk hayali kurmamızı sağladı.
Teşekkürler SİVASSPOR!!!!
Çoğumuz şampiyonluk zora girdiği için üzülüyor. Ama takımımız zaten 28 hafta boyunca bizi heyecanlandırdığı için onlarla gurur duyuyorum. Görevlerini bence fazlasıyla yaptılar.
Daha 5 hafta var ve ben inanıyorum ki hala herşey bitmiş değil!.
TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER
=>Çünkü rakiplerimiz Fener, BJK, GS
=>Çünkü onlar bizden korkuyor.
=>Çünkü hedefimiz şampiyonluk.
=>Çünkü berabere kalınca herkes Sivas 1 puan aldı demiyor Sivas 2 puan kaybetti diyor.
BUNU BANA YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUN BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BU TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM.
SAYGILARIMLA
SivasLady 07.04.2008, 09:21 takimimizla gurur duyuyorum
bizleri buralara gelmekle bile mutlu ettiler
tahmin edemedigimiz basarilari elde ettiler
arkadasin yazdigi gibi umdugumuzun fazlasinida yaptilar
her ne olursa olsun ben hepsini tebrik ediyorum
ve simdiye kadar yaptiklari ve bizi sevindirdikleri icin
cok tesekkür ediyorum
kadir984 07.04.2008, 09:24 buraya gelmek le iş bitmedi daha durun arkadaşlar
buraya kadar gelenin hayalleri bundan fazla olur unutmayalım ki insanın hayalleri bulunduğunun ötesinde dir.
daha fazlasını bekliyoruz
zaralım 58 07.04.2008, 09:27 gerçekten bu onuru bizlere tattırdığın için sana minnettarız. İNŞ BU GÜZEL PERFORMANSINI SEON SONUNA KADAR SÜRDÜRÜRSÜN
SivasLady 07.04.2008, 09:29 buraya gelmek le iş bitmedi daha durun arkadaşlar
buraya kadar gelenin hayalleri bundan fazla olur unutmayalım ki insanın hayalleri bulunduğunun ötesinde dir.
daha fazlasını bekliyoruz
bizlerde daha fazlasini bekliyoruz
ama sunuda diyoruz olmazsada takimimiza sahip cikacagimizi
cünkü bizleri simdiye kadar sevincler yasatan takimimizi
olmadi diye kötülemiyecegiz yinede gurur duyacagiz
necmettin_akcay 07.04.2008, 09:46 biz sivassporumuzu seviyoruz puanlar ve sıralama sevgimizi değiştirmez süper lige gelmeden playofa kaldığındada sivassporumuzlaydık süperlige çıktığındada bayrakları istanbul caddelerine astık sivassporumuzun bu başarısı tabiki sivaslılarımızı mutlu etmiştir başka takımlarında beğenisini kazanıp avrupadada duyulmaya başlanmıştır. Şampiyon olamasakta
bu takımın büyük işler yaptığına inanıyorum
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
saygılarımla
GLoBe-Y-Gençlik 07.04.2008, 09:47 Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.
Çünkü lig başladığında futbol yorumcuları tarafından küme düşebilecekler arasında gösteriliyorduk,
Kendi web sitemizde yaptığımız anketlerde bile büyük bir çoğunluğumuz hedefmiz olarak yaklaşık 51 puan ve 7 ile 5ci sıralar arasında yer alacağımızı düşünüyorduk.
Ama neoldu takım MÜTHİŞ mücadele verdi, ilk yarı hep ilk 3 içinde idi, ilk yarıyı lider bitirerek tarih yazdı.
Sakatlıklar oldu en iyi oyuncularımız Sedat özellikle Balili'yi kaybettik, Petkoviç uzun süre oynayamadı onun dışında 2-3 hafta süren kısa sakatlıklarımız vardı hatta bir ara 8 eksikle sahaya çıktık. Buz üsünde -20 derecede top oynadık.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
Bu kolay bir iş değil. Takımımız yenildi ve bazı arkadaşlarımız kızgın. Çünkü Şampiyonluk zora girdi.
Ama umutmamalıyız ki bu takım bukadar olanaksızlıklara rağmen zirveden hiç uzaklaşmayarak bizim 28 hafta boyunca şampiyonluk hayali kurmamızı sağladı.
Çoğumuz şampiyonluk zora girdiği için üzülüyor. Ama takımımız zaten 28 hafta boyunca bizi heyecanlandırdığı için onlarla gurur duyuyorum. Görevlerini bence fazlasıyla yaptılar.
=>Çünkü berabere kalınca herkes Sivas 1 puan aldı demiyor Sivas 2 puan kaybetti diyor.
BUNU BANA YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUN BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BU TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM.
SAYGILARIMLA
SAGOLUN VAROLUN ISTERSENIZ SIMDIKI KASIMPASANIN YERINDE OLUN YINE GURUR DUYARIM
GLoBe-Y-Gençlik 07.04.2008, 10:00 http://img231.imageshack.us/img231/8938/90598044lf7.jpg
İŞTE SIVAS YENSEDE GONULLERIN SAMPIYONU OLMUS BU GORUNTU SUPER BIR GORUNTU BENCE YENDI YENILDI HIC ONEMI YOK BEN O MACA GELIYORSAM YENILGISINIDE KABUL ETMISIMDIR GALIBIYETINIDE BUNUN ICIN HIC BIR ZAMAN TAKIMIMIZI YOK SU KADAR GOL ATTI YEDI YENILDI DIYE SAYMAYIN GORDUGUNUZ GIBI DUN AKSAM BAKTIM DEFTERDARLIK BINASINDA YENI PANKART ASMISLAR NE MUTLU BIZE
ofozturk 07.04.2008, 11:11 seneye daha güzel başarılar elde ederek yüzümüzü güldürecektir inş. özellikle de avrupa da. bence oyun sistemimiz avrupa maçlarına cok uygun. karşıla sıkıştır ve saldır.:)
RECEP_YÜKSEL 07.04.2008, 11:45 Evet teşekkürler SİVASSPOR teşekkürler Mecnun Başkan ve Yönetim teşekkürler Bülent hoca ve Yardımcıları teşekkürler SİVASSPORA canı gönülden destek veren Yiğidolar ve Yiğideler teşekkür ediyorum kendi adıma teşekkür ediyorum İstanbul SİVASSPOR Taraftar Derneği adına bizlere bu heyecanı bu sevinci yaşatanlara canı gönülden teşekkür ederiz yıllardır özlemini duyduğumuz süper lige çıkan ve üç sezondur mücadele ettiği bu ligde birinci sezonda herkesin bu takım düşer dediği düşmediği gibi güzel oyunuyla beğeni kazandığı ikinci sezona kötü başladığımızda işte SİVASSPOR bu kadar diyenler oldu ama sezon ortasında güzel bir çıkışla herkesi yanıltıp bu ligde kalıcı olduğunu gösterdi ve nitekim bu sezona yani üçüncü senemizde çok güzel bir hava yakalayan Başkanıyla – Yönetimiyle - Hocasıyla – Sporcusuyla – Malzemecisiyle – Alçak gönüllüğüyle hep ılımlı konuşan bir SİVASSPOR vardı tüm Türkiye’nin desteklediği Anadolu’nun Gururu olan Yiğido lakabı olan SİVASSPOR vardı evet Şampiyonluk çok zor zorunda ötesinde bunu bilerek mücadele ettik ve ediyoruz gerçek olan bir şey dağa varki dün buraları bile hayal edemeyen bizler bu heyecanı yaşadık ve onun içinki bu heyecanı bizlere yaşatan
TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINA TEŞEKÜR EDİYORUM
SON BEŞ MAÇTA YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ
YENSEDE YENİLSEDE ALKIŞLAMAK İSTİYORUZ
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR
ANADOLUNUN GURURU TEŞEKKÜRLER
SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIM
YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ
SenSetik 07.04.2008, 11:49 ben bu takımla gurur duyuyorum.....
dün tabiki üzüldük.....
ama bu yıl bir başlangıçtı diye düşünüyorum.......
teşekkürler bütün takım, teknik heyet ve yönetime..........
özgühertaş 07.04.2008, 13:19 BÜLENT HOCANIN DEDİGİ GİBİ BİZ BURALARA TESADÜFEN DEGİL BİRLİK VE BERABERLİKLE HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA VEREREK BÜYÜK BAŞKANIYLA EFSANA HOCASIYLA MANGAL GİBİ YÜREKLERİ OLAN OYUNCULARIYLA HEP BİRLİKTE KENETLENEREK BURALARA GELDİK BİZLERE BÖYLE MUTLULUKLARI YAŞATANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.HER ŞEY BİTMEDİ
yiğidocan58 07.04.2008, 13:32 Başkan ve yönetim kuruluna,Bülent hoca ve tüm futbolcularımıza,Paf takımımıza sonsuz teşekkürler...
RECEP_YÜKSEL 10.04.2008, 08:41 Evet teşekkürler SİVASSPOR teşekkürler Mecnun Başkan ve Yönetim teşekkürler Bülent hoca ve Yardımcıları teşekkürler SİVASSPORA canı gönülden destek veren Yiğidolar ve Yiğideler teşekkür ediyorum kendi adıma teşekkür ediyorum İstanbul SİVASSPOR Taraftar Derneği adına bizlere bu heyecanı bu sevinci yaşatanlara canı gönülden teşekkür ederiz yıllardır özlemini duyduğumuz süper lige çıkan ve üç sezondur mücadele ettiği bu ligde birinci sezonda herkesin bu takım düşer dediği düşmediği gibi güzel oyunuyla beğeni kazandığı ikinci sezona kötü başladığımızda işte SİVASSPOR bu kadar diyenler oldu ama sezon ortasında güzel bir çıkışla herkesi yanıltıp bu ligde kalıcı olduğunu gösterdi ve nitekim bu sezona yani üçüncü senemizde çok güzel bir hava yakalayan Başkanıyla – Yönetimiyle - Hocasıyla – Sporcusuyla – Malzemecisiyle – Alçak gönüllüğüyle hep ılımlı konuşan bir SİVASSPOR vardı tüm Türkiye’nin desteklediği Anadolu’nun Gururu olan Yiğido lakabı olan SİVASSPOR vardı evet Şampiyonluk çok zor zorunda ötesinde bunu bilerek mücadele ettik ve ediyoruz gerçek olan bir şey dağa varki dün buraları bile hayal edemeyen bizler bu heyecanı yaşadık ve onun içinki bu heyecanı bizlere yaşatan
TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINA TEŞEKÜR EDİYORUM
SON BEŞ MAÇTA YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ
YENSEDE YENİLSEDE ALKIŞLAMAK İSTİYORUZ
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR
ANADOLUNUN GURURU TEŞEKKÜRLER
SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIM
YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ
evet ben bu konu açılmış bilmeden açtığım bir konuydu keşke açmasaydım NEDEN AÇMASAYDIM birine hakeret etmek varsa anında 200 - 300 kişi yazı yazıyor kendi takımımıza bi teşekür etmek için sadece 2 kişi konu açan dağil 13 kişi ama burda olmadık bir konu olsaydı tartışma olsaydı herkez yazardı eminim saygılar SİVASSPOLU GARDAŞLAR TEŞEKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKÜRLER
yigido_sampiyon 10.04.2008, 08:45 canı gönülden teşekkürler sivasspor...
forumlardaki yorumları görünce gerçekten üzülüyorum...bu eleştirileri haketmiyır SİVASSPOR...
simyacı58 10.04.2008, 08:55 Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
SAYGILARIMLA
arkadaşım teşekkürler umarın beşiktaş maçından sonra sivassporu eleştirenler bu yazıyı okurda utanır utanmayıbiliyorlarsa
OLCAY_58_AKKUS 10.04.2008, 09:18 katılıyorum her şeye rağmen süper bir sezon geçirdik.
atababa111 10.04.2008, 09:48 __________________
SEN KÜMEDE DÜŞSEN SENİ BIRAKMAZ BU TARAFTAR.ÇÜNKÜ KANIMIZ SİVASSPOR AKAR.
[QUOTE=Harput0658;346008]Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
SAYGILARIMLA
Çok güzel ve doğruları yazmışsın gardaş düşüncelerine eline sağlık şu yazdığın yazıda tek bir abartı tek bir haykırış göremiyorum işte benim gardaşlarım bunlar. İşte sivassporumuzun buraya kadar gelmesinin en büyük nedeni onlara inanmamız onların bize inanmaları iş başarının anahtarı inanmak başka diyecek birşey bulamıyorum "varsa sivasspor gerisi yoksa yalan"
cücü baba 25.04.2008, 23:02 arkadaşlar belli bir yaş(40) gurubunun üzerindekiler,bende dahil 20 küsür sene geriye gitsek,sivasspor'umuz amatör kümede mücadele ediyordu ben ve benim gibi sivasspora gönül veren yiğidolar örneğin bir malatyayı,bir siirtjetpayı,veya vansporu,gıpta ile takip ederken tarif edemediğimiz bir mahsunluk ve hüzün yaşıyorduk,bu günleri hayel dahi edemiyorduk avunuyorduk,elveda 3.lig,merhaba 2.lig,bekle süperlig,3.ligde,2.ligde çektiğimiz sıkıntılar hala dün gibi aklımda şu anda hala kendimi rüyada gibi hissediyorum ve bu takımı avuçlarım patlarcasına alkışlıyorum bu takımı bu günlere getirenlerden ALLAH razı olsun.
şimdi lig bitiyor çeşitli senayolar üretiliyor bundan sonra ligdeki sıralamamızın hiç önemi yok BİZ ZATEN ŞAMPİYONUZ.
eski bir sivasspor amatör takımının futbolcusu olarak ONURLUYUM GURURLUYUM.
GLoBe-Y-Gençlik 25.04.2008, 23:05 evet sıvas sızınle gurur duyuyor her zaman gonulden destekcıyız sagolun varolun
Bu güzellikleri bizlere yaşatan futbolcularımıza,teknik heyetimize,yönetimimize ve BÜLENT UYGUN hocamız ile MECNUN ODYAKMAZ başkanımıza sonsuz teşekkürler.Sizinle gurur duyuyoruz.Bu yıl tecrübe yılı oldu önümüzdeki yıllarda da bizlere aynı sevinç ve heyecanları yaşatmanızı istiyoruz.TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE
sinan-58 05.05.2008, 08:58 ilk önce tecrube yaşamak lazımdı onu yaptık seneye balili ile şampiyon olacağız
özgühertaş 05.05.2008, 09:01 anadolunun gruru gönüllerin şampiyonu sivassporum hayatımıza çok güzel heyecan ve mutluluk getirdiniz.bir anadolu takımının onurlu ve grurlu mücadelesi ile gönlümüzde taht kurdunuz.cinconu yenemediniz olsun canınız sağolsun.bizleri çok güzel bir hayal dünyasında bir çok insanın yaşayamayacagı güzellikleri ve heyecanı yaşattınız.sizlerle ne kadar övünsek azdır.onurluyuz gururluyuz bizlere bu mutlulugu yaşattıgınız için teşekkürler sivassporum.
RECEP_YÜKSEL 05.05.2008, 09:02 Bu güzellikleri bizlere yaşatan futbolcularımıza,teknik heyetimize,yönetimimize ve BÜLENT UYGUN hocamız ile MECNUN ODYAKMAZ başkanımıza sonsuz teşekkürler.Sizinle gurur duyuyoruz.Bu yıl tecrübe yılı oldu önümüzdeki yıllarda da bizlere aynı sevinç ve heyecanları yaşatmanızı istiyoruz.TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE
EVET ABİ GURUR DUYUYORUZ HELAL OLSUN ONLARA HAFTA SONU ANKARADAYIZ
SempaticH 05.05.2008, 09:04 Bize bu mutluluğu yaşatan herkese Sonsuz teşekkürler Samsundan Selamlar Hiç kimse üzülmesin Sivasspor şampiyonluktan öteye Geçmiştir.
Gönüllerin şampiyonu olan takımımıza teşekkür ediyorum. Biz bu şekilde istikrarımızı devam ettirirsek şampiyon olmamız hayal değil.
SEVĞİLİ SİVASSPOR CAMİASI VE SİVASSPOR FANATİKLERİ HEPİNİZİN YAZMIŞ OLDUĞU YORUMLARIN BAZILARINI OKUDUM HEPİMİZİN AYNI DÜŞÜNCELER VE İSTEKLERLE KALPLERİ ATIYOR.İSTERDİKKİ DAHA İYİ DAHA İLERİ ĞİTMEK AMA BAŞKANINDA ,BÜLENT UYGUNUNDA VE TÜM TÜRKİYE ,NİNDE DEDİĞİ ĞİBİ MÜTEVAZİ BÜTÇE VAR KADRAO İLE ANCAK BU KADAR YAPABİLDİLER. TAKIMIMIZI KİMSE HİÇ BİR ŞEKİLDE KINAMASIN VE KÖTÜ SÖZLERLE YIPRATMASIN AMAN HAAA İNŞALLAH GELECEK SEZON DAHADA İYİ OLUR. SAYĞILARIMLA (SELO CANN58)
SİVASSPOR SEVENLERİNE VE FANATİKLERİNE UNUTULMAYACAK HATTA BEYİNLERDEN SİLİNMEYECEK ĞÜZEL ŞEYLER YAPTILAR. TEŞEKKÜRLER SİVAS SİVAS SİVAS YİNEDE SİVAS SAYĞILARIMLA (SELO CANN58)
cenk5821 05.05.2008, 11:26 hic uzulmuyorumm dun yenildik uzulmedim butun maclarimi kazanicaz dort buyuklerle basa bas mucadele ettik onlarin oyunculari cok pahali kaliteli oalbilir ama bizim takımın takım ruhu denilen sey kaliteyi cok pahali olmasini istemiyor takım ruuho lmassa hepsi dunya yıldızı olsun neye yarar helal olsun bu heyecani y asstınız icin inşş avruapda turk,iyeyi en iyi sekilde temsil edecegiz ben buna yurekten inaniyorumm herkes inansn
Derbi maclardan sonra yapilan kutlamalara dun de sahit olduk..
Her ne kadar basimiza agrilar soksa da o kornalar...
Sivassporun buyuklugunu gormek acisindan onemliydi...
sivas_sevdamiz 05.05.2008, 11:38 Bence şampiyon Sivasspor oldu. Dünkü maçtan önce çarşıyı görünce çok gururlandım, herkes bu takıma saygı duymalı ve ayakta alkışlamalı.
Seni seviyorum SİVAS'ım
atababa111 06.05.2008, 10:52 BİZE BİR SENE BOYUNCA HEYECANI, SEVİNCİ, HÜZÜNÜ, UMUTLARI, HAYALLERİ KISACASI HER TÜRLÜ DUYGUYU YAŞATTIRDIN.SENİN MAÇININ OLDUĞU SAATE GÖRE HAYATIMIZI PROGRAMLADIK, PLAN YAPTIK.İŞLERİMİZİ ERTELEDİK.BİRÇOĞUMUZ MAÇINDAN BİRKAÇ GÜN ÖNCE RÜYASINDA RAKİBİNİ YENDİĞİNİ ÇOKTAN GÖRMÜŞTÜ BİLE.ÖYLE ŞEYLER YAŞADIKKİ SENİNLE,BİZE DELİ DİYEN BİLE OLDU.EVET ÇILDIRMIŞSINIZ DİYEN OLDU.HEM DE SİVASLIYDI KENDİSİ.ALDIRMADIK İSTANBULU SENİN AŞKINLA DOLDURDUK.BİR ÜMİT İDİ HAYALDEN ÖTE.HEP DÜŞÜNDÜK OLURMU DİYE .AMA ÇOKTAN YAŞAMIŞTIK SENİN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖNLÜMÜZDE, YÜREĞİMİZDE.BELKİ BİRÇOĞUMUZ SENİNLE İLGİLİ HABERLERİ, SİVASSPOR SÖZÜ DUYDUĞUNDA DUYGULANIP AĞLADIK BİLE.ŞİMDİ İSE EVET KAZANAMADIN SİVASIM .YİNE 3 BÜYÜKLERE NASİP OLDU ŞAMPİYONLUK.OLSUN, SENEYE YİNE HAYATIMIZI SANA GÖRE ENDEKSLEYECEĞİZ.SENİNLE YAŞAYACAĞIZ.
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.
DENİZEVİ 06.05.2008, 11:13 Sivasspor umu gönülden ve içten tebrik ederim.Ayakta alkışlıyorum...Tebrikler ve alkışlar...
Alkışlar...Alkışlar...
http://i32.tinypic.com/tafuvn.gif
WaLKie_TaLKie 06.05.2008, 13:18 içimizde kalan şampıyonluk sevincini gelecek sezon biz yaşayacagız allahın izniyle diyor takımımızı kutluyorum
özsivasli1903 06.05.2008, 13:20 büyük sivasspor cok yakinda ...
insallah bu basari seneye katlanir ve daha iyi olur sonunda sampiyon oluruz...
mysuskunx 06.05.2008, 13:24 TÜM TEKNİK EKİBE TÜM OYUNCULARA, TÜM EMEĞİ GEÇEN KİŞİLERE BU ÇOŞKU VE SEVİNÇ İÇİN TŞK LER ...
Bir trabzonspor taraftarı olarak sivassporu gönülden kutluyor başarılarının önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum.
Keşke sivasspor uefa ya da şampiyonlar ligine katılabilseydi ama olmadı nasip değilmiş.
Bu sezon ki başarının tesadüf olmadığını önümüzdeki sezon ıspatla sivasspor! Arkandayız! Anadolu elele...
LosTie58 11.05.2008, 12:26 Bir trabzonspor taraftarı olarak sivassporu gönülden kutluyor başarılarının önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum.
Keşke sivasspor uefa ya da şampiyonlar ligine katılabilseydi ama olmadı nasip değilmiş.
Bu sezon ki başarının tesadüf olmadığını önümüzdeki sezon ıspatla sivasspor! Arkandayız! Anadolu elele...
İşte olay budur burda bir trabzonlu ne kadar iyi şeyler yazmışsa diğer tarafta querasma nickli başka bir trabzonlu olmayacak küfürleri sıralamış sivasa,demekki bu olay şehir olayı değil öncelikle insan olayı,önce insan olmayı öğrenmek gerek,sana teşekkür ediyorum sözlerinden dolayı sen öğrenmişsin insanlığı ama aramızda öğrenemeyenlerde var maalesef..
altan54&58 11.05.2008, 13:00 TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR SİZLERİ EMEĞİ GEÇEN HERKESİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM
sivaslitaner58 11.05.2008, 13:14 SEN BIZIM CANIMISIN SEN BIZIM KALBIMIZSIN SEN BENIM SIVASSPORUMSUN OLUNCEYE KADAR
sivas_kangallı 11.05.2008, 13:19 sen gönüllerin şampiyonusun sivasım her zaman her yerde bu taraftar arkanda.
myigitsoy 11.05.2008, 13:21 Bizlere Verdiğin Heyecan için Sana Teşekkür Ederiz Şampiyonumuz Sensin
zaralı19 11.05.2008, 13:24 SİVASSPOR BİZİM GÖZÜMÜZDE BU SENENİN ŞAMPİYONU BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTEREREK LİGE DAMGASINI VURDU BÜTÜN YÖNETİME VE FUTBOLCULAR ÇOK TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR İNTERTOTADA BAŞARILAR
ekingölü 11.05.2008, 13:35 TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
BİZLERE BU MUTLULUĞU BU HEYECANI TATTIRDIĞINIZ İÇİN
BAŞANIMIZA, YÖNETİMİMİZE,TEKNİK HEYETİMİZE VE DEĞERLİ FUTBOLCULARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
BİZE YAŞATTIĞIN MUTLULUK SEVİNÇ HEYECAN ONUR VE GURUR İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR , SİVASSPORUN 11 ALTIN ADAMI, BÜYÜK BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ , İMPARATOR BÜLENT UYGUN. ANADOLU ATEŞİ SİVASSPOR SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER . TEMİZ BİR LİG OLSAYDI BİLİYORUZKİ ŞAMPİYON OLMUŞTUNUZ BU YIL AMA SİZ BİZİM GÖZÜMÜZDE DE MİLYONLARIN VİCDANLARINDA DA GERÇEK ŞAMPİYONSUNUZ İNTERTOTO DAN BAŞARI İLE UEFA KUPASINA KATILIP UEFADA GRUPLARA KALACAĞINIZA İNANCIMIZ SONSUZ. SENEYE YENİDEN SÜPER LİGİ İNANCINIZ LA TİTRETECEGİNİZE İNANCIMIZ GÜVENİMİZ SONSUZ. SİZLER BİRER KAHRAMANSINIZ. SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR.
HERKESİ BU TAKIMI ALKIŞLAMAYA ONLARA TEŞEKKÜR ETMEYE MADDİ MANEVİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM.
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR.
SİVASSPORA GÖNÜL VERENLER.
Sivas taraftarı şokta mokta değil bunu herkes bile ! Bize bu unutulmaz sezonu hediye eden futbolculara, hocaya ve başkana teşekkürü borç biliriz. En büyük Sivas En büyük YIGIDO !
kaya0758 11.05.2008, 20:49 başta bülent hoca olmak üzere tüm sivassporlu futbolculara ve sivasspor yönetimine taraftarına teşekkür ediyoruz.
anadolummm 11.05.2008, 21:09 son 30 seneye bakıldığında
gaziantep iki kez lig3. ve iki kez lig 4. yani
ankaragücü bir kez lig 3. iki kez lig 4.
adana bir kez lig 2. ve lig 4.
sarıyer iki kez lig 4.
zonguldak bir kez lig 3. ve lig 4.
samsun iki kez lig 3. bir kez lig 4.
bursa.....
ordu.....
malatya....
gençler...
istanbul....
kocaeli...
ve sivas
yusuf_yusuf 11.05.2008, 21:15 bizlere bole sevınç yasattığınız için sizlere mınnatatrız
|