TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!
Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.
Çünkü lig başladığında futbol yorumcuları tarafından küme düşebilecekler arasında gösteriliyorduk,
Kendi web sitemizde yaptığımız anketlerde bile büyük bir çoğunluğumuz hedefmiz olarak yaklaşık 51 puan ve 7 ile 5ci sıralar arasında yer alacağımızı düşünüyorduk.
Ama neoldu takım MÜTHİŞ mücadele verdi, ilk yarı hep ilk 3 içinde idi, ilk yarıyı lider bitirerek tarih yazdı.
Sakatlıklar oldu en iyi oyuncularımız Sedat özellikle Balili'yi kaybettik, Petkoviç uzun süre oynayamadı onun dışında 2-3 hafta süren kısa sakatlıklarımız vardı hatta bir ara 8 eksikle sahaya çıktık. Buz üsünde -20 derecede top oynadık.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
Bu kolay bir iş değil. Takımımız yenildi ve bazı arkadaşlarımız kızgın. Çünkü Şampiyonluk zora girdi.
Ama umutmamalıyız ki bu takım bukadar olanaksızlıklara rağmen zirveden hiç uzaklaşmayarak bizim 28 hafta boyunca şampiyonluk hayali kurmamızı sağladı.
Teşekkürler SİVASSPOR!!!!
Çoğumuz şampiyonluk zora girdiği için üzülüyor. Ama takımımız zaten 28 hafta boyunca bizi heyecanlandırdığı için onlarla gurur duyuyorum. Görevlerini bence fazlasıyla yaptılar.
Daha 5 hafta var ve ben inanıyorum ki hala herşey bitmiş değil!.
TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER
=>Çünkü rakiplerimiz Fener, BJK, GS
=>Çünkü onlar bizden korkuyor.
=>Çünkü hedefimiz şampiyonluk.
=>Çünkü berabere kalınca herkes Sivas 1 puan aldı demiyor Sivas 2 puan kaybetti diyor.
BUNU BANA YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUN BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BU TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM.
SAYGILARIMLA
|