Orijinalini görmek için tıklayınız : SKANDAL!!!

gfb34
27.04.2008, 23:45
BUGÜN SAAT 10 CİVARI ALDIM ARKADAŞLARIMI ŞÖYLE BİR İSTASYON TURU YAPALIM HEMDE STRES ATALIM DEDİK.O SAATLERDEDE CİNCON-FENER MAÇI BİTMİŞ GALİBA EN AZ 300 G...SARAYLI SİVASIN TAM GÖBEĞİNDE 4 EYLÜL KONGRE MÜZESİ BAHÇESİNDE RESMEN SİVASLILARA KÜFREDERCESİNE''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM''DİYE YIRTILIYORLAR.
TABİKİ BU BİR SİVASLININ GURURUNA DOKUNUR.TOPU TOPU 50 KİŞİ TOPLANDIK TOPLANMADIK BİZDE KENDİ TAKIMIMIZI SAVUNMAYA BAŞLADIK.
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN,HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.VS..SLOGANLARIMIZI ATIYORDUKKİ SANKİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLİZDE PKK SEMPATİZANIYMIŞIZ GİBİ POLİSLER TUTTUĞUNU JOPLAMAYA BAŞLADI.BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA!SEN KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI SAVUN.ELİN OĞLU İSTANBUL YALAKALIĞI YAPSIN GS TARAFTARINI UZAKLAŞTIRMA,GEL SİVASLIYA JOP SALLA!

SİVAS EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE 1-2 TANE SORUM OLACAK İNŞALLAH OKURDA BU SORUYU ONA GÖRE POLİSLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRİR.

-BİZ PKK SEMPATİZANLIĞIMI YAPTIKKİ SİVAS EMNİYET MENSUPLARI BİZ SİVASSPOR TARAFTARINI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE İSTANBULLULARIN ÖNÜNDE ACIMASIZCA JOPLADI? VE BUNUN HESABINI KİM VERECEK?BİZE KARŞI BİR DÜŞMANLIĞIMI VAR POLİSLERİMİZİN?!
LÜTFEN SAYIN MÜDÜRÜM BU SORULARIMIZI CEVAPLANDIRIN

ERMAN
27.04.2008, 23:46
SİVASta rezalet yeter atık

--------------------------------------------------------------------------------

yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın

merkez_emre
27.04.2008, 23:48
gfb nıcklı arkadas fb yenseydı aynı durumda fb lıler olcakdı dıkkatını cekerım

ama kımse merak etmesın gecen sene fb lılere nasıl davrandıysak bu pazar da gs lılere ole davrancaz :)

nerde kanı bozuk var biz ordayız

ofgurleyuk78
Polisler ayıp etmişte sanırım sizde mağlubiyeti kabul edememişsiniz. Bırakın Pazara kadar sevinsin garipler. Çünkü Pazar günü dersini ezberleteceğiz onların.

sivassoldier
öylelerine ******** derler kardes. sen aldirma birgün herkes sivassporun ve sivaslilarin gücünü görecek bosu bosunami bize yigidolar diyolar..

tayfun5883
gardaş pkk lı olsaydınız polis size el üstünde tutardı görmüyormusunuz diyarbakırda apo itinin posteriyle sözde kürdüstan bayragıyla gezinenler bide üstüne polis dövüyor ve o polisler çıtını çıkartamıyor memleketini seven ülkesini seven sivaslıları jobluyor sivası sahipsiz sandılar

ERMAN
27.04.2008, 23:51
yaw fener ne degıl sıvaslı taraftarlar jopladılar garıp bı taraftra toplugu ne fenerlılere ne galatsarlıara nede besıktaslılara dokundular asıl memlketın sahıbı sıvaslıları jopladılar ınsallah medyada yer almaz yemın rezıl oluruzu sıvas halkı olarak ama sız uyun sakın ayaklanmayın vursunlar kafamıza alsınlar ekmegimizi

Tarkan ÇeLik
27.04.2008, 23:52
Bugün Maç bitiminden sonra Sivaslılara Pek bi 6s'Li gördük Sivasspor Taraftarları olarak.. Bunlar yetmezmiş gibi polisin bize ve kardeşlerimize jop sallamasına ne demeLi.. $ampiyonluğa oynayan bir takımın memleketinde bu görüntüler gerçekten çok ayıp.. Olsun bunların üstü kapatılır Basın bunları yazmaz ama Bizim Nefretimiz Öfkemiz geçmez..

Herkese ve Herşeye rağmen ölene kadar dayak yiyeceğimiz bilelim haftaya Bu Şehir 6S'ye ve taraftarlarına mezar olacak.. Ve Tüm Sivaslılar Gerçekten bir defa da olsa sizleri Sivasspor Taraftarları olarak "Gerçek Taraftarlığa" Davet ediyoruz.. !! Çünkü Sivas 67'den beri böyle maç oynamadı..!!
Haydi Sivas uYan arTık..!!

sivas_5201
27.04.2008, 23:52
ayıp resmen ayıp bu kadar olmaz geçmişe sünger çekin artık SİVASSPORUMUZ var paşalar gibi ğöğsümüzü gere gere adından bahsedeceğimiz TRABZON nasıl kafa tuttu istanbul kluplerine bu olay Trabzonda olacak düşünemüyorum büyüklük sadece takımla olmuyor şehrin insanı da artık birşeyler yapmalı tek gerçek olmalı o da SİVASSPOR
arkadaslarımıza geçmiş olsun diyorum...

merkez_emre
27.04.2008, 23:54
haftaya herkesın ne oldugunu gorucez...öyle yağ cekmek ıcın sivas sivas diye bagıran ua lıları da gorucez

ERMAN
27.04.2008, 23:55
yazık ya futbolla o kadar ılgınlenmem fanatıkte degılım ama sıvasımı sehri sampıyon olsun ordan gecerken sıvas dıye bagıran gruba saldırdı polis tabbı yoldan gcenlere kadınlar falandan ama nasıl kovalıyorlar gıttım polisin yanına toplayın sıvas formamalıra toplatyın atın dıyor

ofgurleyuk78
27.04.2008, 23:55
O kadar kızmayın. Biz Yiğidoyuz. Kimseye Cehennem işkencesi yapmayız. Yenelim Gs. yi olalım şampiyon. Fener de puan kaybedecek bu hafta.

serrrkan
27.04.2008, 23:56
bırakın abi ya koca sivasın merkezinde en işlek caddede hiçmi sivaslı yoktu allah aşkına ben ordaydım topu topu 50 kişi yoktuk bile.biz 300 g...saraylının üzerine gidiyoruz 50 kişiyle diğer sivaslılarımızda eline almış çekirdeği bizi seyrediyo bumu be milliyetçiliğiniz bumudur tutkunluğunuz sizin!!!

ERMAN
27.04.2008, 23:56
ama öle bı korkuttlatki malum bır olaydan sonra o kadar baskı yaptılar kendımızı savunamaz hale geldık mecnun baskan bu konu ıle sen ılgılenırsın ayrıca asayıs mudürü ne bır beyfendıyı sıvaslı adama yapmadıgını bırakmadı. bura sıvas sıvas formasıyla gezemıyceksem sıvaslıyım dıyecemıyceksem yolumda yuruyemceksem baslarım bole sıvaslılıga

merkez_emre
27.04.2008, 23:57
bu arada takdıgım sivasspor bayragına tepkı gosteren tahrık yapan gslıler yerıne bize jop atan polislere de yazıklar olsun...

tayfun5883
27.04.2008, 23:57
bizim sivasın adamı lafta asar keser icraata gelince aradan sıvışır kaçar bursalılara helal olsun 15 kişi nasıl girdi bjklilerin arasına duman etti onları sivaslılar etkisiz eleman olmaktan kurtulsun artık şu abd ırağı işgal etti ya aynen bu durumda ona benziyor gs liler sivası işgal etti yazık bizim yiğidolumuza trabzonlular boşuna demiyor ne yiğidosu onlar olsa olsa yiğidoş olur diye:(

ERMAN
27.04.2008, 23:58
ah alamadım o polislerın numaralarını farkettıler set mudahele ettıler. terbıyesızler

ERMAN
27.04.2008, 23:58
SİVASta rezalet yeter atık

--------------------------------------------------------------------------------

yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın

sivas_5201
28.04.2008, 00:00
300 tane çapulcunun 250 si sivaslıdır ama milliyetcilik yokki insanımızda iB.. basın bunu da yaz nerdesin savaş ay

ERMAN
28.04.2008, 00:00
uyuyun sakın ses cıkarmayın ole bı sındırderki bizi sıvaslı oldugumuz jop yıyoruz bask sehırde galatsarya formasıyla gezecen super ligde olmayan malatyaya gıtde uc buyuk formayla gez naparlar adamı rabzona gıt bıde konyaya gıt bursaya bura neya tamam gezsın bısey demıyoruzda bu kadarda ayıp ayıp sıvas formalıları joplulyolar ne kufur ettıle ne bısey sıvasta sıvaslılar joplanıyor. lutfen tepkınızı göstermeyın ole bı sındırlerki bizi hepimizi sehrın dısına atsalar agzımız acmayız
sıte yoınetıcıleri bu konuya sızde degınen bır medya mensbu ıle görüştüm bu konu hakkında ve sıkayet ıcın yarın valı bey ıle görusme yapacaklar

Tarkan ÇeLik
28.04.2008, 00:03
Zaten ne zaman Biz haklı oldukki? Doğru Karşı taraf büyük taraftar Bizler 3-5 çapulcu.. 1 Hafta Son 1 Hafta..!!

ERMAN
28.04.2008, 00:04
iş basında bıtmıyor onlar yazarda bızım bu halkımızdan ses cıkması lazım bu olayı gelecek hafta protesto etsınler

ERMAN
28.04.2008, 00:07
garıban vur kafasına al ekmegını bı halkız memlektınde sıvaslı polısten jop yıyor ne haltsa galatsar taraftarı sıvas taraftırna guluyor. bunun sorumlusu belli baskan ve valımızden bu konuya bu kasızlıga el atmasını sorumlulara cezası ne ise vermesını ıstıyorum. uzuldum yazıkya orda yere dusen sıvaslılara ve karsıdan ooohhhhh dıye bagıran galatsaray taraftarı karsında rezil olsunua

yigido_furkan
28.04.2008, 00:07
artik bi karar versin bizde ona gore bilet alaip takimi destek verelim ve gosterim gucumuzu soyle bir 300 400 kisi olunabilse sustururuz ama iste 20 30 kisiyle olmuyo hadi yigidolar 1 mac lutfen ya takimi destekleyelim.

Tarkan ÇeLik
28.04.2008, 00:09
Haftaya Herkesin beklediği gerçek birleşme olucak ve tüm taraftar 1 yerde toplanacak.. :rolleyes::rolleyes:

yigido_furkan
28.04.2008, 00:10
hafta gs yenecez baska yolu yok ama bir taraftar gosterelim takimi destekleyelim son 2 mac artik cok yaklastik

tayfun5883
28.04.2008, 00:12
arkadaşlar emniyeti protesto edelim askerimize tezahurat edelim polisler anca volta atıp sivaslıları dövmesini biliyor askerlerimiz ise şehit oluyor

kasko
28.04.2008, 00:13
Bu emniyetin yaptığı ********likten başka birşey değil...

kasko
28.04.2008, 00:14
HAFTAYA STADDA BU OLAYI PANKARTLARLA PROTESTO EDELİM ARKADAŞLAR

ERMAN
28.04.2008, 00:16
evet aynen orda olmayanlar bılmez ama ınanın rezıllıkten baska bısey degıldi pankartla protesto edelım

antik58
28.04.2008, 00:17
yeni otobüsümüz uğur getirecek ve galatasarayı yenecegiz ve alacağımız bu galibiyet sürprizde olmayacak

furky.b
28.04.2008, 00:18
Yazik yazikk!!!!..................

candayanmaz58
28.04.2008, 00:19
Türkiye ve tüm ortadoğu ülkelerinin iç bölgerin de yaşayan insanların birbirine tutkun olmasını istemezler(bunun sebebi malum)Yazıklar olsun

GuNaY
28.04.2008, 00:21
Arkadaşlardan duyduğum kadarı ile stadda yapılanlar zaten Emniyetin bakış açısını gösteriyordu.
Kendi evinde pankart asmanın sıkıntı olduğu tek Stad 4 Eylül heralde :mad:
Cerrah Babayı anmamak elde değil,
Yetkili merciler ile hafta içerisinde görüşmek ve hafta sonunda olabilecek taşkınlıkların (gs taraftarları tarafından) önüne geçmesi için tedbir almalarını istemek lazım, ne kadar faydalı olunur bilinmez :confused:

yigido_furkan
28.04.2008, 00:21
Haftaya Herkesin beklediği gerçek birleşme olucak ve tüm taraftar 1 yerde toplanacak.. :rolleyes::rolleyes:

hangi kale arkasinda birlesilecegi soylenirse iii olur ona gore bilet alir takimimizi destekleriz herkes 1 macligina bare taraftar olsun haydi yigidolar sampiyonluk zamani

ERMAN
28.04.2008, 00:22
ne hakka acıklaması ne merak edıyorum teskılatın buna neden sıvaslılar joplandı galatasarlıar 4 saat boyunca dokunulmadı orda halkı kıskırtan sıvasta toplanan rakıp takım taraftarımı yoksa en dogal hakkı ıle sıvas formsılyla sehrınde gezen sıvas dıyen sıvaslılarmı onlara göre sıvaslılar o saatte cıkamıycak bunda bı terslıkmi var banamı ole gelıyoır

serrrkan
28.04.2008, 00:22
bencede artık sayın valimizin ve sayın başkanımızın devreye girmesi lazım.
suçmu sivassporumuz desteklemek!hemde kendi memleketimizde!aah cerrah baba ah!!!!

ülküm58
28.04.2008, 00:23
sivaslı olup ta çıkıp istasyonda 3 büyük yalakalığı yapan ********dir.bune ya bunun adı ihanettir.bizim gençlerimşizz joplayan emniyeti kınıyorum.emniyetin gücü sivas sevdalısı gençlermi yetiyor.burası sivas bağıran gs liler susturulmalı maçta tepkimizi gösterelim yenelim şunlarıda sivasta şampiyonluk kutlamak nasıl olurmuş görsünler.
BİZ HİÇ İHANET ETMEDİK.SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ O KADAR

BİZ SÜPER LİGDE GOLLERLE MİLLETİ EZERKEN EMNİYETİMİZDE JOPLARLA BİZİMİ EZİYOR İNADINA DEMİŞİZ İHANETİN BEDELİ ÖDENİR EDEN SİVASLIYIM DEMESİN

Bahattin
28.04.2008, 00:23
polislerimizi kiniyorum ins bu yaziyida okurlarda emniyet mudurlugu utanirlar

Tarkan ÇeLik
28.04.2008, 00:24
Haftaya tüm taraftar Kale Arkası Havuz bölümünde olucak.. Hem 6s'li Taraftarlara daha yakın.. Gerekli organize sağlanacak ..
A-B-C Herkes orda Tüm Taraftar Gönül GönüLe..

kasko
28.04.2008, 00:26
Haftaya sivas yenilirse çıksınlar bakalım ortaya ibret-i alem için ne yapıyoruz biz...

yigido_furkan
28.04.2008, 00:26
sonra cikip neden sehirde konvov yapilmio sehirde hava yok deniliyor neden kendi sehrini takimini savunanlar joplaniyor anlamis degilim

ERMAN
28.04.2008, 00:28
emın ol haftaya karsı takım tum sıvasa kufretsın bısey olmaz sen agzını ac bak napıyorlar ee onlara dokunsa ayaga kalkarlar bunlara vur bunlar alıskın ezılmeye agızları var dılleri yok gıder yatarlar.

ERMAN
28.04.2008, 00:30
böle komık bişey varmı sıvas formamalıarı alıp yaka paca agötüryorlar. allah alla bhala saskınlık yasıyorum bır andan kendimi istanbulda galatasaray macından cıkmış hıssetım. ilginc

serrrkan
28.04.2008, 00:30
haftaya tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz beyler.allah verede bi cimbomlunun o caddelerde gs formalı gezdiğini görim!!!!

ERMAN
28.04.2008, 00:31
onlar gezerde gor bak yıne aynısı olacak sıvas formalılar gezemıycek onlar polis korumasında gıdecek bagıracak svaslılar joplanacak ee o kadar olmaz deme olduı

myway
28.04.2008, 00:35
Gerekirse sahamiz kapansin ama o maci alalim...Biz DEnizliyi Sivas sesleriyle inletirken . Bu sene sampiyon Anadoludan,,, derken... Sivasta da Her zaman her yerde En buyuk cimbom sesleri yankilaniyo :mad:

ülküm58
MAÇTA İLK SLOGANIMIZ İHANET EDEN SİVASLIYIM DEMESİN OLSUN

BJK MAÇINDA SİVASLI KARTALLAR YAZANLAR UNUTMASINLAR DESTEKLEDİKLERİ OTAKIM YÜZÜNDEN BELKİ ŞAMPİYON OLAMAYACAZ

İHANETİ HİÖÇ ANLAMIYOM İNADINA DELİKANLIYIZ İNADINA SİVASSPORLU

merithan58
ALLAH AŞKINA TOPLANALIM ARKADAŞLAR ŞU ADİ HERİFLERE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.
NE DEMEK YA SİVASTA SİVASSPOR TARAFTARINI JOPLAMAK DURUP DURURKEN O JOPU VURAN KANSIZLARI STADTA PROTESTO EDELİM YA.ARKADAŞLA KONUŞTUM ŞİMDİ RESMEN DÖVMÜŞLER YA ÇOCUĞU.AMA BU BURADA KALMAZ GÜNLERİNİ GÖRECEKLER.

G.TSARAY G.YFEBE 8TAŞ YAPSA ELLERİNİ KALDIRMAZLAR.

MAÇTA "EMNİYET DIŞARI ASKER İÇERİ" DİYE BAĞIRALIM

serrrkan
28.04.2008, 00:37
2 slogana ağırlık verelim
1-YİĞİDOYA UZANAN ELLER KIRILSIN
2-EMNİYET DIŞARI.!!!!!!

yiğidocan58
28.04.2008, 00:41
SİVASLI OLUPTA GSNİN GALİBİYETİNDEN SONRA ÇARŞIDA BAĞIRANLARIN KANINDAN ŞÜPHE EDERİM...

dülger58
28.04.2008, 00:42
EGER BÖYLE SUALSİZ SORUSUZ JOPLAMA OLAYI VARSA.EMNİYET GÜÇLERİNE YAKIŞMAYAN BİR DAVRANIŞ BİÇİMİ OLMUŞ OLUR.EGER TAM MANASIYLA ANLATTIGIN GİBİYSE.HAKKINIZI ARIYACAKSINIZ.ADLİ İŞLEM YAPTIRCAKTINIZ SİZİ JOPLAYANLARDAN.GALATASARAYLI ARKADAŞLARA GELİNCE TOPLUMU RAHATSIZ ETMEDİKLERİ SÜRECE SEVİNMELERİNDE BİR ZARAR YOK.O ARKADAŞLARIN TAM MANASIYLA SİVASLI OLDUGUNU ZANNETMİYORUM.AMA HERKESİN GÖRÜŞÜNEDE SAYGI DUYMAK GEREKİYOR..........

HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK......

merithan58
28.04.2008, 00:43
SİVASLI OLUPTA GSNİN GALİBİYETİNDEN SONRA ÇARŞIDA BAĞIRANLARIN KANINDAN ŞÜPHE EDERİM...

KARDEŞ ŞÜPHEYE GEREK YOK KANI BOZUK ONLARIN.

SADECE ONLAR DEĞİL İSTANBUL KUŞCULUĞU YAPAN BÜTÜN ADİLERİN KANI BOZUK.

rsimsek
28.04.2008, 00:43
EĞER SİVASTA SİVASSPOR ŞANPIYONLUĞA KOŞARKEN BÖYLE ŞEYLER YAŞANIYORSA NEDENEBİLİRKİ...BEN NUFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLARI KINIYORUM

....HERŞEYE RAĞMEN SİVASSPOR...

üçyıldız58
28.04.2008, 00:46
şimdi böylee konular hakkında yazmayımm diyorumm mecburr kalıyorummm yazmayaa.
sivas meydanındaa galatasarayınn galibiyetine sevinenn birr sivaslının kanından şüphee ederimm.
yanlızz benim asıl deyinmek istediğimm bu konuyu açan arkadaşınn nikinee bakarmısınız GFB34 birdee kendinee yaltakcılık yapann bir iki kişi bulmuş
burda sivasspor üzerinden sivassporun taraftarı üzerinden kendi kavgalarını yapmaya çalışıyorlarr.
bunları sivasspor taraftarı yemez kiminn şampiyon olması kimin kimi yenmesi bizi ilgilendirmez bizz çıkarızz maçlarımızı oynarızz kimsee için oynamayız kimse içinde kavga etmeyizz bunu bekleyenn ahmaklarr boşunaa beklerr bizz kavgaaa ederekkk değilll gönülleriii kazanarakk şampiyonn olmak istiyoruzzz vee bütünn yiğidolara sesleniyoryumm haftayaa 4 eylül stadyumunu hınca hınçç doldurup takımımızı 90 dakka destekleyelimm
hepinizeee saygılarrrr

merithan58
28.04.2008, 00:48
MAÇ GÜNÜ YİYORSA G.TSARAY FORMASIYLA GEZSİN BİRİSİ.YAŞATMAYACAKSIN BUNLARI YA.

tayfun5883
28.04.2008, 00:51
emniyet dışarı
güzel bir slogan arkadaşlar
emniyet dışarı yaşasın mehmetcik bence en ideali

candayanmaz58
28.04.2008, 00:52
EMNİYETİ PROTESTO EDELİM VE MAÇIN OYNANACAĞI ANA KADAR HİÇBİR GALATASARAYLI ZÜPPEYE SİVASTA GÖRÜNTÜ VERDİRMEYELİM

ülküm58
28.04.2008, 00:54
arkadaşlar protestoya ağırlık verelim
polis dışarı asker içeri

sivaslıya kalkan eller kırılsın

vatan satmadık bu joplar niye

tayfun5883
28.04.2008, 00:56
kesinlikle yapmamız lazım arkadaşlarr bari bu işin arkasında durum sivaslılar yiğittir merttir bir bursalı trabzonlu kadar olamıyorsak yazıklar olsun bize elin diyarbakırlı pkklıları polise taşla saldırıyor bişey yok biz kendi memleketimizin çocuğunu üstünde sivasspor forması var diye dövdürüyoruz bumu bizim yiğitliğimiz

candayanmaz58
28.04.2008, 00:57
ŞEREF VE ONUR SAHİBİ TARAFTARLAR OLARAK SİVASSPOR TARAFTARINA YAPILAN TÜM BU ENGELLEME MÜDAHALELERİNE HAKLI BİR CEVAP VERMEK GEREKİYOR. GALATASARAY TARAFTARLARINA BURADAN YAZIYORUM: SİVAS SOKAKLARINDA ÜZERİNDE GALATASARAYI İLGİLENDİREN HERHANGİ BİR MADDE GÖRMEYELİM

ERMAN
28.04.2008, 00:58
hersey tamamda bu konu acan nıck olmamıs ben acamadım acsaydım gfb bu ne baslarım gfb de ultra aslanında kartalınıda

candayanmaz58
28.04.2008, 00:58
AYRİYETTEN VATAN SATMADIK İHANET ETMEDİK BU JOPLAR NİYE? POLİS DIŞARI ASKER İÇERİ... ŞEKLİNDE TEZAHÜRATLAR HAZIRLAYALIM

merithan58
28.04.2008, 01:00
O ADİLER ALIR MI O PANKARTLARI İÇERİYE GİZLİ SOKMAK LAZIM PANKARTLARI.
ANCAK ŞU SLOGAN İŞİNİ YAPALIM.POLİS İSTEMİYORUZ STADTA.
ZATEN GEREK YOK ONLARA.ASKER GELSİN BİZİM MAÇLARA.

ERMAN
28.04.2008, 01:58
taraftar lierleri bu protesto hakkından bırseyler yapsınlar bosta kalmasın

badboysefaa
28.04.2008, 02:50
galatasaraylılarla hafta sonu görüşürüz maçtan sonrada aynı sevgi gösterilerini yapacak delikanlı varsa ozaman dersini alır bugun yaşananlara gerçekten cok üzüldüm pazar günü sivassporum sahada cevabını verecek buna eminim

albina58
28.04.2008, 03:17
İki gün önce istanbul da korsan CD çetesi çökertildi.Çökertilen CD çetesinde üst düzey emniyet amiride bulunan üç polisde yakalandı.Her gün gözlerimin önünde rüşvet alan polisden,kumara musade edene,dönmelere göz yumandan,gözünün önünde eroin satılmasına,neler neler.Ayıdan post,polisden dost olmaz.Son ikdidar tarafından kadrolu köpekler yetiştirilmektedir.
Hemşerilerim;Sizler SİVAS'ın göbeğinde vatanın bölünmez bütünlüğü aleyhinde suç işlemişsiniz,hemde ''Bu sene anadoludan şampiyon çıkacak '' diye.Bu cümlede 301. madde dahilindedir ve suçtur.

Allahım başta bizi yönetenlere sonrada,toplum nezdinde eksik kişiliklerinden dolayı bir baltaya sap olamayan,beline silahı takınca kendini adamdan sananlara akıl sağlığı ver.

Tarkan ÇeLik
28.04.2008, 03:55
İ$Te haber7'nin olayla ilgili haberi..

Yılın derbisi olarak adlandırılan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının sonucu Sivas'ta olaylara neden oldu.

Galibiyeti kutlayan Sarı kırmızılı taraftarlarla şampiyonluğun iddialı adayı Sivasspor'un taraftarları birbirine girdi. Taraflar arasında yaşanan sataşma kısa sürede arbedeye dönüştü. Olaylara müdahele eden Emniyet güçleri, Sivassporlu iki taraftarı gözaltına aldı.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'yi yenerek önemli bir galibiyet elde eden Galatasaray'ın zaferi tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da geniş yankı uyandırdı. Kongre Müzesi bahçesinde toplanan binlerce Galatasaraylı taraftar sevinç gösterilerinde bulundu. Fenerbahçe aleyhine sloganlar atan grup dev bir Galatasaray bayrağı açarak galiyeti kutladı. Tam bu sırada karşı tarafta bulunan 30 kişilik Sivassspor taraftarı, sarı kırmızılı taraftarlara tepki gösterdi. "Sivaslı köpekler İstanbul'u destekler" şeklinde sloganlar atan grup, küfür etmeye başlayınca olaya emniyet ekipleri müdahale etti.

Sivaslı taraflarları küfür etmemeleri konusunda uyaran ekipler, bu uyarıyı dikkate almayan iki taraftarı gözaltına almak istedi. Taraftarlar polise direnince kısa süreli arbede yaşandı. Bu sırada emniyet ekipleri fanatik taraftarları etkisiz hale getimek için biber gazı sıktı. Ancak polisin sıktığı gaz meslektaşlarına denk geldi. Emniyet ekipleri Sivassporlu fanatik taraftarları güçlükle ekip otosuna götürdü. Göz altına alınan taraftarların daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Polisler Sivassporlu grubu dağıtarak olayların büyümesini önledi. Sivassporlu taraftarlar, Sivaslı olupta Galatasaray'ı destekleyenleri anlayamadıklarını belirterek, Galatasaraylı taraftarlarında küfür ettiğini ancak Emniyet ekiplerinin onlara müdahale etmeyerek kendilerine müdahale ettiğini öne sürdüler.

Polis eşliğinde galibiyeti kutlayan Sarı kırmızılı taraftarlar ise İstasyon ve Atatürk caddesini turladıktan sonra ekiplerin uyarısıyla sessizce dağıldı.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=315709

COBANSARAYLI
28.04.2008, 07:12
bizim sivasın adamı lafta asar keser icraata gelince aradan sıvışır kaçar bursalılara helal olsun 15 kişi nasıl girdi bjklilerin arasına duman etti onları sivaslılar etkisiz eleman olmaktan kurtulsun artık şu abd ırağı işgal etti ya aynen bu durumda ona benziyor gs liler sivası işgal etti yazık bizim yiğidolumuza trabzonlular boşuna demiyor ne yiğidosu onlar olsa olsa yiğidoş olur diye:(

hosunami gitti gardas sen kendini oyle goruyorsun galiba

sivasin adami nerde ne yapacagini iyi bilir sen merak etme

rguler
28.04.2008, 08:20
BUGÜN SAAT 10 CİVARI ALDIM ARKADAŞLARIMI ŞÖYLE BİR İSTASYON TURU YAPALIM HEMDE STRES ATALIM DEDİK.O SAATLERDEDE CİNCON-FENER MAÇI BİTMİŞ GALİBA EN AZ 300 G...SARAYLI SİVASIN TAM GÖBEĞİNDE 4 EYLÜL KONGRE MÜZESİ BAHÇESİNDE RESMEN SİVASLILARA KÜFREDERCESİNE''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM''DİYE YIRTILIYORLAR.
TABİKİ BU BİR SİVASLININ GURURUNA DOKUNUR.TOPU TOPU 50 KİŞİ TOPLANDIK TOPLANMADIK BİZDE KENDİ TAKIMIMIZI SAVUNMAYA BAŞLADIK.
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN,HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.VS..SLOGANLARIMIZI ATIYORDUKKİ SANKİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLİZDE PKK SEMPATİZANIYMIŞIZ GİBİ POLİSLER TUTTUĞUNU JOPLAMAYA BAŞLADI.BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA!SEN KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI SAVUN.ELİN OĞLU İSTANBUL YALAKALIĞI YAPSIN GS TARAFTARINI UZAKLAŞTIRMA,GEL SİVASLIYA JOP SALLA!

SİVAS EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE 1-2 TANE SORUM OLACAK İNŞALLAH OKURDA BU SORUYU ONA GÖRE POLİSLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRİR.

-BİZ PKK SEMPATİZANLIĞIMI YAPTIKKİ SİVAS EMNİYET MENSUPLARI BİZ SİVASSPOR TARAFTARINI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE İSTANBULLULARIN ÖNÜNDE ACIMASIZCA JOPLADI? VE BUNUN HESABINI KİM VERECEK?BİZE KARŞI BİR DÜŞMANLIĞIMI VAR POLİSLERİMİZİN?!

önce sen bırak istanbul yalakalığını sonra başkalarına laf et isminde bile gfb 34 var sen nasıl oluyorda sivaslıyım diyebiliyorsun.iğneyi kendine çuvaldızı başakasına batır

Abdullah DuMaN
28.04.2008, 08:23
gfb nıcklı arkadas fb yenseydı aynı durumda fb lıler olcakdı dıkkatını cekerım

ama kımse merak etmesın gecen sene fb lılere nasıl davrandıysak bu pazar da gs lılere ole davrancaz :)

nerde kanı bozuk var biz ordayız

işte bir merkez_emre klasiği
...........:D:D:D

Abdullah DuMaN
28.04.2008, 08:25
dün bende taa markanın oradan gördüm bişeyler olduğunu geldiğimde çarşı karışmıştı polis tutuğunu götürüyo benim anlamadığım bizim maçımızdan sonra konvoylara çok anons yaptı polisler ancak gs konvoyunda istasyondan 50. yıla kadar yol kapattılar bu yaptıkları çok ama çok yanlıştı

yeniceri_can
28.04.2008, 09:12
Geçen sene fenerliler kutlayamadı şampiyonlugu.bu senede eğer ğs kazanırsa onlar kutlayamayacak.
Allah nasip etsinde kavga döğüşe hiç gerek kalmadan İstasyon caddesinde biz kutlayalım şampiyonlugu.
Bu arada Sivasta Sivasspor bayrağını indir dedilerya bize.yazıklar olsun.

sivaslim58
28.04.2008, 09:20
o jopu sallayan polis g.s yada fenerli sivaslı olacak değilya.sivasın sahibi yok gerçekten.başka memlekette trabzonda mesela bunu yapmalarının hiç ihtimali bile yok.sayın Valim gerekeni yapar inşallah.geçen sene yine hatırlıyorum fenerin şampiyon olduğu hafta.biz g.s ile berabere kalmıştık fener şampiyon oldu.yine hükümet meydanında arbede çıktı ve sivaslılar dayak dedi.

yeniceri_can
28.04.2008, 09:24
o jopu sallayan polis g.s yada fenerli sivaslı olacak değilya.sivasın sahibi yok gerçekten.başka memlekette trabzonda mesela bunu yapmalarının hiç ihtimali bile yok.sayın Valim gerekeni yapar inşallah.geçen sene yine hatırlıyorum fenerin şampiyon olduğu hafta.biz g.s ile berabere kalmıştık fener şampiyon oldu.yine hükümet meydanında arbede çıktı ve sivaslılar dayak dedi.

merkez tayfa olarak,
şampiyonlugu kutlayan fenerlilerin bayraklarını ellerinden alarak, arabalardan bayrakları sökerek topladık ve hükümet meydanında ateşe verdik.büyük otelin önünde karşılaştıgımız fenrliler ise bizden kaçarak olası kavgayı önlemiş oldular.
dayak felan yemedik.polis gene biber gazı ile müdahele etti.

BEAT58
28.04.2008, 10:02
YİGİDOOOOOOOOOOOOOO GENÇLİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKK

ready
28.04.2008, 10:30
Emniyeti kınıyoruz yönetim birazda taraftarlarına sahip çıkmalı sonra diyorlar ki birileri sivas halkı sivasspora sahip çıkmıyor millet evladını polis jopu yesin diye mi maça yolluyorlar

tunga
28.04.2008, 10:39
SEN ÖNCE ALDIĞIN RUMUZUNU DEĞİŞ SONRADA AHKAM KES ,SEN PROVAKATÖRSÜN(GFB34)NE BU PEKİ KUSURA BAKMADA OYUNUNA GELMEM GETİRMEMDE DİĞER ARKADAŞLARIMI ÖNCE KENDİN İST KİMLİĞİNİ ÇIKART ÖNCE OLURMU ,GÜZEL İNSAN SONRADA SKANDAL DİYE TOPİC AÇ İZİN VERENDE DE HATA ASLINDA , ASIL SKANDAL SENİN YAPTIĞIN ,SONRADA YOK CİNCON YOK KUŞLARI YENMİŞDE VS VS GEÇ BUNLARI DEMOGOJİ YAPMA AJİTE YAPIYOSUN BİDAHA DİYORUM PRAVAKÖTÖRSÜN OYUNA GELMEYELİM ARKADAŞLAR.GFB34 YAZIK !!! DEĞİŞŞŞŞŞ BUNU DEĞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

altan54&58
28.04.2008, 10:40
Skandal rezalet ya.Bıktım artık bu sözde büyüklerin büyütülmüşlerin yalakalığını yapanlardan.Şehir tek yumrukl olup gs'nin kafasına balyoz gibi ineceğine nelerle uğraşıyoruz ya.Ama ezik gs görücek bu hafta
HAYDİ SİVASSSSS HAYDİ YİĞİDO HAYDİ SİVAS AŞIKLARI TEK YUMRUK OLALIM HER YERİ KIRMIZI BEYAZA BOYAYALIM

zaralım 58
28.04.2008, 10:47
allah'ın izniyle gs maçını kazanırız ve yolumuza emin adımlarla devam ederiz

GLoBe-Y-Gençlik
28.04.2008, 10:51
GORURLER HAFTAYA O BAGIURANLAR

yiğido5867
28.04.2008, 11:20
arkadaşlar şu ezik cimbomu yenip şampion olalım başkada bişey istediğim yok her zaman her yerde en büyük sivasspor

sait arslan
28.04.2008, 11:57
kalbini kırmak istemiyorum.ben ne gs ne fb nede bjk lyim.AMA NEDEN GEFB nicki aldın ve bu durumu protestoya çevirirken neden bu nickle konu açtın.
sivaslı olduğun için seviyorum seni.ama birazda üzdün beni.kendi düşüncelerimi vurguladım.bana katılanlarda vardır.

serrrkan
28.04.2008, 12:11
kalbini kırmak istemiyorum.ben ne gs ne fb nede bjk lyim.AMA NEDEN GEFB nicki aldın ve bu durumu protestoya çevirirken neden bu nickle konu açtın.
sivaslı olduğun için seviyorum seni.ama birazda üzdün beni.kendi düşüncelerimi vurguladım.bana katılanlarda vardır.

abicim dilim damağım kurudu söylemekten yeter artık.
benim gerçek üyeliğim bu.gfb34 arkadaşımın üyeliğiydi serrrkan adlı üyeliğim banlanınca gfb34 ü kullandım.yönetime rica ettim serrrkan adlı üyeliğim aktif oldu.ama konu açma yetkisi verilmedi.akşam jop yiyenlerden biriside bendim.artık lütfen bana fb li gözüyle bakmayın.sabır sabırda biyere kadar yani.!

handsome5867
28.04.2008, 12:17
ç.tesi günü görecegiz hodri meydan biz yiğidolar olark otelin önündeyiz hersesi bekliyoz

gfb34
28.04.2008, 12:21
DÜN GECE SİVASIN MEYDANINDA CİMBOM TEZAHURATI YAPAN MEMLEKET HAİNLERİNE SESLENİYORUM.EĞER ZERRE KADAR ERKEKLİĞİNİZ VARSA 04.05.2008 TARİHİNDEDE AYNI ŞEKİLDE BAĞIRIN GÖRİM!

VE BÜTÜN YİĞİDOLARA SESLENİYORUM 4 MAYIS PAZAR GÜNÜ ANIT ÖNÜNDE TOPLANALIM VE STADA KADAR YÜRÜYELİM!GÖRSÜNLER GERÇEK SİVASSPORLUYU.GÖRSÜNLER GERÇEK YİĞİDOYU!!!

handsome5867
28.04.2008, 12:22
birakın gs fb bsk yı ya sivas milliyetcisi ne zmn olucaksınız sivasspor taraftarı ne zmn olucaksınız ç.tesi denizli maçından sonra Allah aşkına meydan da kaç kişi idik yine belli başlı adamlar orada idik pazar akşamı da yine belli başlı yiğidolar orada idik sonuna kadar sivasspor için tezahuratlar ettik. bir araya gelincede zaten polisler hemn devreye girdiler sonra sı malum.... BİZ UTANMIYOZ ORDA BİZİMLE OLMAYANLAR UTANSIN..Anlayan anladı

serrrkan
28.04.2008, 12:24
ABİCİM TEK SES TEK YÜREK HALİNDE TEK BİR YERDE TOPLANALIM BENCE BUNA EN UYGUN YERDE ANIT ÖNÜ OLUR.BÜTÜN YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ!

ertor58
28.04.2008, 12:34
gerçek yigidoysan önce adını nickini değiştir aksi halde gerçek yiğido değilde genç fenerbahçeli 34 olarak tanı yoruz seni. belki fener gs ye kaybettiği için üzülüp bunları yazıyosun.

serrrkan
28.04.2008, 12:38
yok ya yok ben daha hiç bişey söylemiyorum.
en az 50 kere söyledim yav serrrkan isimli üye benim ve o üyeliğimle konu açmam yasak!başka üyeliğim olmadığı için gfb ile açmak zorunda kalıyorum!
YETER ARTIK HA!

KEMAL_KENAN
28.04.2008, 12:41
wallahi benim kanıma dokundu bu olay yaa yeter artık sivas birlik beraberlik olsunlar neden sahip çıkmıyoruz bır bırımıze bu ınsanlara karsı böle çaresizmiş gibi duruyoruz..artık bişeyler olsun bişeyler değişsin..

yigido Atilla
28.04.2008, 13:05
Yaziklar olsun Sivassporu cani gönülden sevip destekleyenlerin yerine kendi sehrimizde bile kücük düsürülüp copklandik.Böyle adeletmi olur. Cinconlarin heasabini hafta sonu anlayacaklari dilden 4.Eylül stadinda 11 tane mangal yürekli sivassporlu futbolcumuz sahada pacavraya ceviricekler.. Tabi hakemler müsade ederse !!!! 25 sene sonra Türkiye sampiyonunu tekrar bir anadolu takimi olacak, Allahin iznizle Bu sampiyonlugu hak eden tek takim sivasspordur. Kimsenin gözünün yasina bakacak durumumuz yok son iki final macimiz. Hafta sonu milyonlarin duasi sivassporun yaninda olacak

Sivasspor 3-0 Galatasaray ......

abdullah58
28.04.2008, 13:18
BU MEMLEKETTE HERSEY TERS TOPRAGIM
PKK ISTANBULDA YOL KESER-HARAC TOPLAR-TÜRKBAYRAGINI YAKARLAR-POLISIMIZI TASLARLAR-ASKERIMIZI SEHIT EDERLER-IMRALIDAKI CANIYE SAYIN DERLER-BUNLARIN ADI AMAN PROVOKA OLMUYALIMDIR-YESINLER SIZLERI HEMI-KARDESMISIZ-VATAN BÖOLÜNMEZ SEHITLER ÖLMEZMIS-PÖH
ÖNCE O HAYINLAR TÜRK KIMLIGINI KABUL ETSIN BEN TÜRKÜMDESIN-
YANI EY TÜRK OGLU TÜRK SEN BU MEMLEKETIN ASIL EVLADISIN AMA BUNLARI KANINA DOKUNSADA YUT
GALATASARAYLILARIDA POLISIN TUTMASI GAYET NORMAL YUKARIDA VERDIGIM OLAYIN AYNISI
SEBEP POROVAKA OLMAYIN-MEMLEKETIN ESAS EVLADINI DÖVÜN-SEHRINI TEMSIL EDEN TAKIMIN SIVASSPORU DESDEKLEMEYIN SIVASSPORLULAR SESINIZI CIKARMAYIN ZIHNIYET AYNI ZIHNIYET
BEN YINEDE O GALATASARAYLI ARKADASLARA HELAL OLSUN DIYORUM
BELKIDE HEPSI SIVASTA OKUYAN GENCLERDIR
SIVASTA DURUPTA SIVASA TESTEK VERMEYEN EY SIVASLILAR SEHRI HALA SAMPIYONLUK HAVASINA SOKAMYAYN YIGIDOLAR-BURDA SUCLU HEPIMIZIZ
BU BASARI BIZE COK BE
BIZIM YERIMIZDE OLMAK ISTEYEN KAC SEHIR VAR BILIYORMUSUNUZ

ertor58
28.04.2008, 13:27
yok ya yok ben daha hiç bişey söylemiyorum.
en az 50 kere söyledim yav serrrkan isimli üye benim ve o üyeliğimle konu açmam yasak!başka üyeliğim olmadığı için gfb ile açmak zorunda kalıyorum!
YETER ARTIK HA!

yeni üyelik al kardeşim zor mu ? ne öyle gfb falan

ferhat_58_oğuz
28.04.2008, 13:33

ulan hırt nicine bak savunduğun şeye bak sen o olayları sivasspor için değil fener yenildi diye hazmedemedin sivassporun sitesinde genç fb felan diye nicin var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu genç fener yaşlı fener ultra aslan gibi yazı yazanların bu sitede işi yok ve siz sivasslı değilsiniz kimin istanbul yalakası olduğu belli oluyo ölümüne sivas ölümüne şampiyon

EyüphanAydın
28.04.2008, 13:40
Gerçekten Sivas Polisi Eğer Böyle Bişey Yaptıysa,

Gerçekten Kınamaktan Başka Çaremiz Yok..!!

Bunlar Ve Bunun Gibi İstanbul Canlıları Olduğu Sürece,

Sivasspor'a Hep Darbeler Gelicektir..

Tekrar Tekrar Söylüyorum..Gerçekten Bizim Polisimizin Yaptığı Ayıbı

Büyük Uslubla Kınıyorum...

video58
28.04.2008, 13:50
gfb ile girme.yeni üyelik al.arkadaş doru demiş hemşerim.
ben seni anlıyorum.

özyiğido
28.04.2008, 13:52
ARKADAŞLAR BU ÜÇ TAKIM VARYA FB-BJK-GS KARDEŞ TAKIM ANLAYIN ARTIK SİVASSPORUMUZ Ş.LİGİNE GİTMESİN DİYE BİRBİRLERİYLE ANLAŞIYORLAR BİZİMKİLERDE BUNLARA UYMASIN ARTIK YETER ŞAMPİYON SİVASSPOR

handsome5867
28.04.2008, 13:58
şimdi bu kritik maçta birlik beraberlik olma zamanı gelmedi sizce bütün grublar kol kola hep birlikte heykelde toplanalım ÇILGINLAR 58 i 1967 taraftarlar dernegi;arkadaşlarımız YENİÇERİLER; YİĞİDO GENÇLİK merkez TAYFAsı; bu maç için yeniden birlik olalım

SEMİH-58
28.04.2008, 14:01

ahh celalettin müdür nerdesin nerde...

gör sivasda sivaslılara yapılanları...

o olsaydı böyle mi olurdu

ayazbaran58
28.04.2008, 14:16
yorumu yapan arkadasın nicine dikkat gfb34 artık siz karar verin...

yigidolar06
28.04.2008, 14:24

LÜTFEN SAYIN MÜDÜRÜM BU SORULARIMIZI CEVAPLANDIRINSEN FENERLİMİSİN SİVASSPORLUMUSUN ÖNCE ONU ANLIYALIM BENCE KISKANMISSIN

yeniceri_can
28.04.2008, 14:26
Gerçekten Sivas Polisi Eğer Böyle Bişey Yaptıysa,

Gerçekten Kınamaktan Başka Çaremiz Yok..!!

Bunlar Ve Bunun Gibi İstanbul Canlıları Olduğu Sürece,

Sivasspor'a Hep Darbeler Gelicektir..

Tekrar Tekrar Söylüyorum..Gerçekten Bizim Polisimizin Yaptığı Ayıbı

Büyük Uslubla Kınıyorum...

yediğimiz jopların tek sebebi boynumuzdaki Sivasspor kaşkolu elimizdeki bayrak ve Sivas die bağırmak.

Yiğiter
28.04.2008, 15:18
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=521822&Date=28.04.2008

SİVASSPORLU TARAFTAR AĞLADI
Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk şansını sürdüren Sivasspor’un taraftarları gelecek hafta Galatasaray ile hayati bir maç oynanacak olmasına rağmen Sivas’ta bulunanların Galatasaray galibiyetine sevinmesine olan tepkilerini dile getirdi. Boynunda Sivasspor atkısı ile kutlamaların yapıldığı yere gelen bir Sivasspor taraftarı, Galatasaray’ın galibiyetini kutlayan sarı-kırmızılı taraftarlara tepki göstererek gözyaşlarını tutamadı. Olayların yatışmasından sonra sarı-kırmızı taraftarların bir süre “Şampiyon Sivas” şeklinde sloganlar attıkları gözlendi. Polis kontrolündeki kutlamalar saatlerce sürdü.

bize istanbul yalakssı değil böyle yiğitler lazım...

Agcalli
28.04.2008, 15:27
TURKCELL Süper Lig’de şampiyonluk adayları Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma sonrası maçı televizyondan izleyen sarı kırmızılı taraftarlar sokaklara taşarak galibiyeti kutladı. Bu sırada bir grup Sivassporlu taraftarlar ile Galatasaraylılar arasında tartışma ve küfürleşme yaşandı. Polisin sert müdahalesi sonrasında arbede yaşanırken, Sivassporlu taraftarlar gözaltına alındı.

Galatasaray’ın 1-0 kazandığı karşılaşma sonrasında sarı kırmızılı takımın taraftarları kent meydanında araç konvoyları oluşturup sevinç turu attı. Bir grup taraftar ise bayrak ve marşlar eşliğinde hükümet meydanında toplanarak sevinç gösterisi yaptı. Galatasaraylıların galibiyet coşkusunu yaşadığı sırada yaklaşık 50 kişiden oluşan Sivasspor taraftarı da kutlamaların yapıldığı meydana geldi. Sivasspor taraftarları ile Galatasaraylılar arasında karşılıklı olarak sözlü sataşma ve küfürleşmeler yaşandı. Tartışmaların büyümeye başlaması üzerine bölgeye çevik kuvvet polisleri gönderildi. Polisler ile Sivassporlu taraftarlar arasında bir süre tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis sert bir müdahale yaparak taraftarları yerlere yatırıp gözaltına almaya çalıştı. Bu sırada bazı polis memurları da yerlerde sürüklendi. Taraftarın da karşılık vermesiyle birlikte büyük arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında çok sayıda taraftar polis ekiplerince gözaltına alındı.

SİVASSPORLU TARAFTAR AĞLADI

Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk şansını sürdüren Sivasspor’un taraftarları gelecek hafta Galatasaray ile hayati bir maç oynanacak olmasına rağmen Sivas’ta bulunanların Galatasaray galibiyetine sevinmesine olan tepkilerini dile getirdi. Boynunda Sivasspor atkısı ile kutlamaların yapıldığı yere gelen bir Sivasspor taraftarı, Galatasaray’ın galibiyetini kutlayan sarı-kırmızılı taraftarlara tepki göstererek gözyaşlarını tutamadı. Olayların yatışmasından sonra sarı-kırmızı taraftarların bir süre “Şampiyon Sivas” şeklinde sloganlar attıkları gözlendi. Polis kontrolündeki kutlamalar saatlerce sürdü.

DHA

Agcalli
28.04.2008, 15:29
Eğer bunların içinde bir Sivaslı varsa yazıklar olsun ona. Yav bu kadar olur ancak. Eğer bunu Trabzonda yapsalar karadenize dökerlerdi. Hemşerilerimiz az bile yapmış.

myway
28.04.2008, 15:31
Cincon u bu olaylardan sonra Sivastan cikartmak yok..:mad:

mermerbey
28.04.2008, 15:36
gs fb bjk fark etmiyor.kim şampiyon olursa izin vermeyin kutlamasına.birde işin kötü yanı fanatik taraftarlar ankarada gençler maçında olacak.sivastaki diğer taraftarlarımız inşallah eyvallah buyrun istasyon caddesi sizindir demezler.matamatiksel olarak şampiyon bizde olabiliriz.şansımız halen devam ediyor.ancak sivasspor camiası 2. liği garantiye alalım düşüncesinde.

OLCAY_58_AKKUS
28.04.2008, 15:39
hani bir laf vardır ya söyleyemiyorum çok ayıp...ama bunların yaptığı da kimse kusura bakmasın resmen kanı bozukluk.Senin şehrinin takımı bu 3 büyükler diyen dallamalarla yarışsın bu kadarcık bütçe ile sen git o dallamalar lehinde slogan at.bu nasıl bir kan ben anlamıyorum.Biz istanbuldakilere kızıyoruz meğer asıl hainler burda burnumuzun dibinde imiş yazıklar olsun hain insan sürüleri sizi

osmanfidan
28.04.2008, 15:48
SÜTÇÜ İMAMIN KOVDUĞU FRANSIZ TAKIMININ SEMPATİZANLARI SİVASA KADAR GİRMİŞSSE YAZIKLAR OLSUN DEFOLUP GİTSİNLER SİVASIMI KİRLETMESİNLER

OLCAY_58_AKKUS
28.04.2008, 15:51
ayrıca şuna da değinmek istiyorum.bu konuyu açan arkadaşın nick i de hiç hoş değil bunu senin açman tepki çekiyor arkadaşım.burda tahrik yapma lütfen yada git kendine sivasspora yakışır bir nick bul sende ayıp ediyorsun açtığın konu her ne kadar haklı olsada bu konuyu senin açman da aynı o olay gibi yanlış bence

bozkurt187
28.04.2008, 16:06
orada en büyük galatasaray diye bagiranlar gercek sivaslilar deiller

BOUN
28.04.2008, 19:34
Öz yurdunda garipsin,

Öz vatanında parya!

yigido_furkan
28.04.2008, 19:49
http://www.milliyet.com.tr/default.a...ate=28.04.2008 baktim resimlere kendi sehrinin takimini savunuyo diye boyle yapiyolarsa helal olsun

sivasli215
28.04.2008, 19:53

dinime laf atan müslüman olsa derler seninkine!!!
sen önce su nickini bi değiştir
fb sempatizanı olduğun acıkca belli,birde utanmadan burda sivasspora gönül veren insanları kışkırtıyorsun...
yorumunu ve de kışkırtmanı git kendi sitende yap!!

MustafaParlak
28.04.2008, 19:57
bu polislerin yerine pkklılar olsa daha iyi olurdu hiç olmazsa onlar takım tutmuyor şaka bir yana bu yapılan ********lik kaldırılamaz bir şey nasıl olurda sivasta sivassporlular dövülür gerçek bi pankart yaptırıp tepkimizi ortaya koymalıyız...

kahrolsun polis
kahrolsun pkk
kahrolsun çekirdekçiler

ready
28.04.2008, 20:04
gardaşlar fb nikiyle yazı yazan arkadaş siteye ve yigidolara nifak sokmaya çalışıyor uymayalım lütfen

Del Piero
28.04.2008, 21:26
iyide GFB senin o cinconlardan farkın ne ? cinconlarda sizde aynısınız bir farkınız varmı siz yenseydiniz siz aynısını yapacaktınız ? yalan ?

TS58
28.04.2008, 21:30
BİZANS'ı destekleyenler düşmeye mahkumdurlar.Rize-Adana-Bolu ve diğerleri

velibircan
28.04.2008, 21:30
ELİN OĞLU İSTANBUL YALAKALIĞI YAPSIN

kardeş sende önce bir kullanıcı ismine bak istersen !!

Turan 59
28.04.2008, 21:36
AKLI OLAN SİVAS'A GELMEZ.BU MAÇI KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ.BİZİ ALİ SAMİ YEN'DE KAFES GİBİ BİE YERE KAPATMIŞLARDI.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.

Del Piero
28.04.2008, 21:45
http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=SonDakikaGa leri&ArticleID=521822&PAGE=4

herşey burada :mad:

abdullah58
28.04.2008, 21:46
ARKADASLAR HEPIMIZDE SIVASSPOR LUYUZ
BIRBIRIMIZ,KIRMADAN,INCITMEDEN ,HATALARIMIZ VARSA DÜZELTELIM
BU KONUYU ACAN ARKADASDA ÖYLE
SANIRIM O DA BIZLER GIBI SIVASSPOR U SEVIYOR VE TARAFTARI
HATASINIDA ANLAMISTIR ZATEN BU SAAT,DEN SONRA DAHA O NICI KULLANMAZKENDINE YAKISAN BIR SIVASLI OLDUGUNU BELLI EDEN NIC BULUR
HERSEY PAZARGÜNKÜ GALIBIYETIMIZ ICIN
HERSEY SIVASSPORUMUZ ICIN
YASASIN SIVASSPOR-YASASIN SIVAS
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENE
SELAM VE SAYGILARIMLA

Del Piero
28.04.2008, 21:51
4 eylül cimboma mezar olacak !!!!!!

karşıma ne febeli nede geseli çıksın......

yemine derim şu resimleri görünce şu haberleri okuyunca dahada sinir oldum....

jop yedim ama bukadar zoruma gitmedi......

sivaslı istanbul yalaması köpekler karşıma çıkmayın ....

merithan58
28.04.2008, 21:56
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakikaGa leri&ArticleID=521822&PAGE=5

şu resme bakın ya

ulan adam sanki vatan haini nasıl çullanmış adi herifler taraftarın üstüne.bunlara saldıracaksın taş atacaksın ki tırsıp yaklaşamasınlar. bu polisleri mardine diyarbakıra gönderin bakalım oradada bu performansı sergileyecekler mi?

sivasli215
28.04.2008, 21:58
ARKADASLAR HEPIMIZDE SIVASSPOR LUYUZ
BIRBIRIMIZ,KIRMADAN,INCITMEDEN ,HATALARIMIZ VARSA DÜZELTELIM
BU KONUYU ACAN ARKADASDA ÖYLE
SANIRIM O DA BIZLER GIBI SIVASSPOR U SEVIYOR VE TARAFTARI
HATASINIDA ANLAMISTIR ZATEN BU SAAT,DEN SONRA DAHA O NICI KULLANMAZKENDINE YAKISAN BIR SIVASLI OLDUGUNU BELLI EDEN NIC BULUR
HERSEY PAZARGÜNKÜ GALIBIYETIMIZ ICIN
HERSEY SIVASSPORUMUZ ICIN
YASASIN SIVASSPOR-YASASIN SIVAS
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENE
SELAM VE SAYGILARIMLA

iyi diyorsun da konuyu acan arkadas bana özelden aklı sıra tehditlerde bulunmuş!
konuştuklarım anlaşılan zoruna gitmiş!
ben bu sitede bjk gs fb nickli kim olursa olsun ister sivaslı olsun insanlar görmekten rahatsızım arkadaslar.
bunların,sivasa ne kadar katkısı var sizce?
daha kendi sitemizde bile sivasımızı gectim ,herhangi sıradan bir nick kullanmak yerine istanbul yalakalığına özenip onların nicklerini kullanıyorlar!!!
madem sivaslısın,layık olacaksın!!!yalakalığın lüzumu yok!!!

ahmet 1967
28.04.2008, 21:59
kardeş sivassporu destekledigin için sagol ama bende fenerli olsam bende boyle dusunurdum.(ULTRASLAN&YİĞİDO)

GuNaY
28.04.2008, 21:59
Sivasımda Sivassporumu savunuyor diye arkadaşlarımızı bu hallere getiren Emniyeti KINIYORUM!
Karşınızda düşman askerleri olsa bu şekilde davranmazsınız... Ne zamanki elinde herhangi bir yaralayıcı madde olmayan birisini görseniz.... neyse çokta derine inmeye gerek yok,
POLİS'tir ne yapsa yeridir :mad::mad::mad:

http://img398.imageshack.us/img398/1307/fft15mf34576vs0.jpg
.............................. .............................

http://img229.imageshack.us/img229/3729/fft15mf34578hg5.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/2502/fft15mf34580zv8.jpg

abdullah58
28.04.2008, 22:02
VAY BE BU ISTANBUL TAKIMLARI NE KADAR DERIN ISLERLE UGRASIYORLARBE
POLISLER BILE ONLARDAN YANA
HEMIDE SIVASTA
ERGENOKON BU OLSA GEREK
INSALLAH SENEYE SIVASI DÜSÜRMEZLER
A.LATIF SENERIN INTIKAMINI ALMASILAR SIVASIMIZDAN

58MySouL
28.04.2008, 22:02
sivas gs nin ............kor.merak etmeyin

abdullah58
28.04.2008, 22:06
iyi diyorsun da konuyu acan arkadas bana özelden aklı sıra tehditlerde bulunmuş!
ben bu sitede bjk gs fb nickli kim olursa olsun ister sivaslı olsun insanlar görmekten rahatsızım arkadaslar.
daha kendi sitemizde bile sivasımızı gectim ,herhangi sıradan bir nick kullanmak yerine istanbul yalakalığına özenip onların nicklerini kullanıyorlar!!!
BIZDE BÖYLE ARKADASLARI KÜSTÜRMEMEMIZ LAZIM
HEPSINI KUCAKLAMAMIZ LAZIM ZATEN O DA YANLISINI GÖRMÜSTÜR
NOT-YANLIS ANLAMA BEN O ARKADASI TANIMIYORUM

BOUN
28.04.2008, 22:07
Sivasımda Sivassporumu savunuyor diye arkadaşlarımızı bu hallere getiren Emniyeti KINIYORUM!
Karşınızda düşman askerleri olsa bu şekilde davranmazsınız... Ne zamanki elinde herhangi bir yaralayıcı madde olmayan birisini görseniz.... neyse çokta derine inmeye gerek yok,
POLİS'tir ne yapsa yeridir :mad::mad::mad:

http://img398.imageshack.us/img398/1307/fft15mf34576vs0.jpg
.............................. .............................

http://img229.imageshack.us/img229/3729/fft15mf34578hg5.jpg

Ezilen, hor görülen, aşağılanan taraftarının aşkına haydi Sivassporum ez şu GS'yi...

Eşekten düşmüşe dönsünler. Görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu!

sivasli215
28.04.2008, 22:07
fenerde aynı gesede bejekede defolun gidin tartışmanızı başka yerde yapın.biz SİVASSPORLUYUZ SADECE YİĞİDOYUZ.BİZDE MELEZLİK OLMAZ.

yüzsüz bunlar kardesim!
bakın bugün sitemize üye olanlara,çoğu fb ya da gs li
nedeni haftasonundaki maç!
akılları sıra sivası kullanmak niyetindeler
istanbul yalakaları,defolun gidin kendi sitelerinize!!!:mad:

abdullah58
28.04.2008, 22:08

BIZDE BÖYLE ARKADASLARI KÜSTÜRMEMEMIZ LAZIM
HEPSINI KUCAKLAMAMIZ LAZIM ZATEN O DA YANLISINI GÖRMÜSTÜR
NOT-YANLIS ANLAMA BEN O ARKADASI TANIMIYORUM
Bugün 21:02

albina58
28.04.2008, 22:12
Çok güzel,konunun özü önemli değil.Topic açan arkadaşın,nicini eleştirelim.Niclere anlam yükleyelim.Bir darağacı kuralım sallandıralım.Maşallah,lehimiz de laf söylendiği zaman baştacı yapmak,eleştiride yerin dibine sokmak,büyük marifet.
Bir fener kökenli söylediği zaman hucüm,yarın galatasaray söylediği zaman hücum,iki hafta evvel beşiktaş taraftarı söylediği zaman hücum,kısır döngü gider.

Yalnız dikkatimi çeken nokta,bir beşiktaşlının açığında ona yüklenenler hep aynı nicliler,bir galatasaraylının açığında,ona yüklenenler bazı isimler dışında aynı,bir fenerlinin açığındada yine bazı isimler dışında hep aynı.Tek istisna,galatasaray-beşiktaşa yüklenen,fenere yüklenmiyor,fener-beşiktaşa yüklenen,galatasaray'a yüklenmiyor,galatasaray-fenere yüklenen,beşiktaşa yüklenmiyor.Acayip bir denklem,hangi takıma kimlerin yükleneceği,kimlerin yüklenmeyeceği üç aşağı beş yukarı sabit.
Ortak nokta ise,eğer aslı varsa,tek sevdaları SİVASSPOR.Peki öyle kabul edelim,o zaman yazan arkadaşlar neyin kavgasını yapıyor.Ben senden daha çok SİVASSPOR'luyum kavgasımı acaba?

Bu kavga neyin kavgası?
Ha,bu arada ben trübünlerde 300 desibel şiddetinde bağırdım:D,çekirdek yemedim:),gerçi çekirdeği sahiden sevmem:rolleyes:,sakızla beraber.Bayılırım,takımımız galip durumdayken,''Şimdi tam zamaanı'' sloğanı atmaya:mad:.Rakip takım,kalemizi baskı altına aldığı süreçte ''Samanyolunu'' söylemeye:confused:.
Haftaya galatasaray'ı yenip,son hafta trabzon-fenerbahçe maçının skorunu beklemeye bakalım en iyisi.İşte o zaman şampiyonluk bizim olur.
NOT:Bana,sivasspor üstünden rant sağlıyorsun diyen arkadaşımda,uzun zaman sonra bu topicde yazı yazıp yüklenmiş,iyi bir gelişme,demekki böylesi topicler gerekliymiş.

merithan58
28.04.2008, 22:22
BU KONU DÜN HEM "AYIP" HEMDE "SKANDAL" OLARAK AÇILDI AMA MİLLET BURAYA YAZDI MESAJLARINI.BUNA TEPKİMİZİ GÖSTERECEĞİZ TABİKİ.BU TARAFTARI DÜNKÜ G.TSARAYLILARLA POLİS KIŞKIRTTI.

ANCAK BÜTÜN BUNLAR BU KONUYU AÇAN KİŞİNİN NİCKİNİ DEĞİŞTİRMESİ GEREKLİLİĞİNİ ORATADAN KALDIRMAZ.BİZİM FORUMUMUZDA 3 BÜYÜTÜLMÜŞ TARAFTARI İSTEMİYORUZ.

sivasli215
28.04.2008, 22:23
Çok güzel,konunun özü önemli değil.Topic açan arkadaşın,nicini eleştirelim.Niclere anlam yükleyelim.Bir darağacı kuralım sallandıralım.Maşallah,lehimiz de laf söylendiği zaman baştacı yapmak,eleştiride yerin dibine sokmak,büyük marifet.
Bir fener kökenli söylediği zaman hucüm,yarın galatasaray söylediği zaman hücum,iki hafta evvel beşiktaş taraftarı söylediği zaman hücum,kısır döngü gider.

Yalnız dikkatimi çeken nokta,bir beşiktaşlının açığında ona yüklenenler hep aynı nicliler,bir galatasaraylının açığında,ona yüklenenler bazı isimler dışında aynı,bir fenerlinin açığındada yine bazı isimler dışında hep aynı.Tek istisna,galatasaray-beşiktaşa yüklenen,fenere yüklenmiyor,fener-beşiktaşa yüklenen,galatasaray'a yüklenmiyor,galatasaray-fenere yüklenen,beşiktaşa yüklenmiyor.Acayip bir denklem,hangi takıma kimlerin yükleneceği,kimlerin yüklenmeyeceği üç aşağı beş yukarı sabit.
Ortak nokta ise,eğer aslı varsa,tek sevdaları SİVASSPOR.Peki öyle kabul edelim,o zaman yazan arkadaşlar neyin kavgasını yapıyor.Ben senden daha çok SİVASSPOR'luyum kavgasımı acaba?

Bu kavga neyin kavgası?
Ha,bu arada ben trübünlerde 300 desibel şiddetinde bağırdım:D,çekirdek yemedim:),gerçi çekirdeği sahiden sevmem:rolleyes:,sakızla beraber.Bayılırım,takımımız galip durumdayken,''Şimdi tam zamaanı'' sloğanı atmaya:mad:.Rakip takım,kalemizi baskı altına aldığı süreçte ''Samanyolunu'' söylemeye:confused:.
Haftaya galatasaray'ı yenip,son hafta trabzon-fenerbahçe maçının skorunu beklemeye bakalım en iyisi.İşte o zaman şampiyonluk bizim olur.
NOT:Bana,sivasspor üstünden rant sağlıyorsun diyen arkadaşımda,uzun zaman sonra bu topicde yazı yazıp yüklenmiş,iyi bir gelişme,demekki böylesi topicler gerekliymiş.

ben kendi adıma konuşayım o zaman;
böyle bir konu acılmış,yorumlar yapılmış,herkes birşey söylüyor ama ben olayın bir provakasyon olabileceğini düşünüyorum
müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benziyor bu olay.
arkadas belliki fb taraftarı,bi ihtimal sivaslı,olabilir!
ligin sonuna gelmişken,dünde takımları kaybetmişken baktıki şampiyonluk elden gidiyor,birden ne hikmetse sivaslı! olduğunu hatırlamış ve burada ortalığı kızıştırıyor!
ben bu oyunlardan rahatsızım artık!
bunu daha önceki yazılarıma bakın,hem fb hem gs hem de bjk taraftarlarına karsı aynı biçimde yansıttım!
eğer bana bir laf söylediyseniz cevabım budur!!!

58 memo
28.04.2008, 22:24
rezalet,kanı bozuklar kendi memleketlerinde cinconu tutttukları yetmezmiş gibi birde utanmadan tur atıyorlar,işte sizlere birleşin dememizin sebebi budur,yani taraftar grupları birleşseydi,toplanırlardı,kala balık olarak onlara güzel bir sopa çekerdiniz,bursada,sakaryada,e skişehirde başka takımın taraftarları böyle arabayla tur atamıyor,çünkü başına gelecekleri iyi biliyor,
ayrıca gfb34 nickinden anladığım kadarıyla sen fenerin cincona yenilmesinden dolayı tepki göstermişsin yani Sivada tur attıkları için değil,Sivassporluysan nickini değiştir..

sivasli215
28.04.2008, 22:26
rezalet,kanı bozuklar kendi memleketlerinde cinconu tutttukları yetmezmiş gibi birde utanmadan tur atıyorlar,işte sizlere birleşin dememizin sebebi budur,yani taraftar grupları birleşseydi,toplanırlardı,kala balık olarak onlara güzel bir sopa çekerdiniz,bursada,sakaryada,e skişehirde başka takımın taraftarları böyle arabayla tur atamıyor,çünkü başına gelecekleri iyi biliyor,
ayrıca gfb34 nickinden anladığım kadarıyla sen fenerin cincona yenilmesinden dolayı tepki göstermişsin yani Sivada tur attıkları için değil,Sivassporluysan nickini değiştir..

sana aynen katılıyorum kardes,zaten ben de az önce onu ifade etmeye calıştım...

abdullah58
28.04.2008, 22:33
ZATEN HERKES AYNI FIKIRDE ADAMIN NIKI YANLIS
AMA BELKIDE BURDA OKUYAN ÖGRENCI OLABILR-ÜNIVERSITEDE-
VEYA ISTANBULDAN GELMIS ÖGRETMEN OLABILR
BIRAZ FAZLA YÜKLENMIYORMUYUZ ADAMA
KANI BOZUK FELAN BENCE COK AGIR BIR LAF
BIZ SIVASLILARA YAKISMAZ ARKADASLAR BÖYLE HAKARETLER
HEPIMIZDE SOGUK KANLI OLALIM
SELAMAET ERELIM

albina58
28.04.2008, 22:37
ben kendi adıma konuşayım o zaman;
böyle bir konu acılmış,yorumlar yapılmış,herkes birşey söylüyor ama ben olayın bir provakasyon olabileceğini düşünüyorum
müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benziyor bu olay.
arkadas belliki fb taraftarı,bi ihtimal sivaslı,olabilir!
ligin sonuna gelmişken,dünde takımları kaybetmişken baktıki şampiyonluk elden gidiyor,birden ne hikmetse sivaslı! olduğunu hatırlamış ve burada ortalığı kızıştırıyor!
ben bu oyunlardan rahatsızım artık!
bunu daha önceki yazılarıma bakın,hem fb hem gs hem de bjk taraftarlarına karsı aynı biçimde yansıttım!
eğer bana bir laf söylediyseniz cevabım budur!!!

Kesinlikle sizi hedef alarak bir yazı yazmadım.
Ben genel anlamda,ki ilk başlarda bu konu hakkında yazı yazmıştım ordada vurguladığım gibi,asıl temanın,SİVAS merkezde,polisin bir sivaslıya olan tutumunu eleştirmek,gündemi bu doğrultuda yapmak idi.
Bir süre sonra sataşmalar neticesinde,site içindeki arkadaşlarda,birbirlerine karşı kamplaşma-ayrım sokulur oldu.tehlikede bu idi.Bu konuya dikkat çekmek,sen-ben-şucusun-bucusun kısır çekişmelerden uzaklaşarak,takımımız üstünde odaklanmak istemiştim.

sivasli215
28.04.2008, 23:03
Kesinlikle sizi hedef alarak bir yazı yazmadım.
Ben genel anlamda,ki ilk başlarda bu konu hakkında yazı yazmıştım ordada vurguladığım gibi,asıl temanın,SİVAS merkezde,polisin bir sivaslıya olan tutumunu eleştirmek,gündemi bu doğrultuda yapmak idi.
Bir süre sonra sataşmalar neticesinde,site içindeki arkadaşlarda,birbirlerine karşı kamplaşma-ayrım sokulur oldu.tehlikede bu idi.Bu konuya dikkat çekmek,sen-ben-şucusun-bucusun kısır çekişmelerden uzaklaşarak,takımımız üstünde odaklanmak istemiştim.

o konuda tamamen katılıyorum size.polisin yaptığı büyük bir ayıp,ama inanın ben polis olayını tamamen ikinci plana itmiştim,cünkü sivassporumuz kullanılmak isteniyor bazı kesimlerce ve ben buna seyirci kalmak istemedim.
tepkim sırf bu yüzdendi...

konya58
28.04.2008, 23:04
SİVASTA GS MAÇI SONRASI İNŞALLAH OLAY OLMAZ KUTLAMA YAPAN OLURSA BEN OLSAM BİLE İZİN VERMEM BİR KONYALI OLARAK SİVSTA AMA BU KÖTÜ SONUÇTA GEÇERLİ

SİVAS GS Yİ YENECEK ÇÜNKÜ DAHA YAKIN GALİBİYETE

yerliturkuaz
28.04.2008, 23:07
NEDİR BU ÜÇ BÜYÜKLER SEVDAMIZ ANLAMIŞ DEĞİLİM SENİN İLİN TAKIMIN ŞREHRİN TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR SENİN YAPTIĞINA BAK....

YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN....

ozhan_c84
28.04.2008, 23:14
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ AKSAM GALATASARAY MACI SONRASI SIVASLI TARAFTARARA JOPP CEKEN ******** LERI STADDA GORMEK İSTEMİYORUZ BENDE O TOPLULUGUN ICNDEYDIM PAZAR GUNU KARSIMA CIKAN NE AKDAR SALATASARAYLI (SİLİNMİŞTİR)

58 memo
28.04.2008, 23:18
ayrıca site yönetiminden bir talebimiz olacak
elfeneri,cincon,beziktaş nickli ve avatarlı üye istemiyoruz,
böyle nick ve avatarı olanların üyeliği iptal edilsin
rica ediyoruz,görüntü kirliliği olmasın
saygılar...

abdullah58
28.04.2008, 23:19
saygılar...

BU COK IYI BIR FIKIR BE
AYNEN KATILIYORUM VE AKLINAGELDIGI ICINDE SENI KUTLUYORUM

sivasli215
28.04.2008, 23:20
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ AKSAM GALATASARAY MACI SONRASI SIVASLI TARAFTARARA JOPP CEKEN ******** LERI STADDA GORMEK İSTEMİYORUZ BENDE O TOPLULUGUN ICNDEYDIM PAZAR GUNU KARSIMA CIKAN NE AKDAR SALATASARAYLI (SİLİNMİŞTİR)

ne olursa olsun,ağzımızı bozmayalım kardesim!

sivasli215
28.04.2008, 23:21
saygılar...

nihayet benim gibi düşünen birileri de cıktı :)

fbli35
29.04.2008, 14:05
BEN FENERLİYİM ŞAMPİYON CİMCOM OLCAĞINA İNŞALLAH SİZ OLURSUNUZ....

serrrkan
29.04.2008, 14:23
susuyorum ve bana edilen hakaretleri aynen sahiplerine iade ediyorum.!!!

yigidoo
29.04.2008, 14:37
ya Allah askina gidin isinize bakin, bu ne demek simdi ben olmuyorum bu olsun,olara olmasin bunlara olsun, hic kimse olmak istemiyor Sampiyon. verin kupayi kasim pasaya alip götürsunler. Sivaslilar saten inanmiyor !!
Fb liler sizde kendi isiniz yapamiyorsunuz,bizden medet umuyorsunuz. bizi yenerken akliniz nerdeydi ha !!

kasko
29.04.2008, 14:59
abicim dilim damağım kurudu söylemekten yeter artık.
benim gerçek üyeliğim bu.gfb34 arkadaşımın üyeliğiydi serrrkan adlı üyeliğim banlanınca gfb34 ü kullandım.yönetime rica ettim serrrkan adlı üyeliğim aktif oldu.ama konu açma yetkisi verilmedi.akşam jop yiyenlerden biriside bendim.artık lütfen bana fb li gözüyle bakmayın.sabır sabırda biyere kadar yani.!

Kardeş peki başka rumuzla niye olmuyorsun çok mu zor.

sivasli215
29.04.2008, 15:02
BEN FENERLİYİM ŞAMPİYON CİMCOM OLCAĞINA İNŞALLAH SİZ OLURSUNUZ....

al işte bir tanede burda!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

cem
29.04.2008, 15:40
AYNI ŞEYİ ESKISEHIRDE YAPSALARDI ESKISEHIRLILER GALATASARAYLILARI PARCALARDI(YAPAMAZLAR ZATENDE,MESELA)ILK ÖNCE POLIS MUDAHALE EDERDI.. GALATASAYLILARA POLİS DERDİKİ......CANINIZAMI SUSADINIZ... SİVAS EMNIYETININ YAPTIGI ÇOK AYIP... SİVASLI OLUPTA GS YE DESTEK VERENLERIDE KINIYORUM.. BEN NUFUS MUDURLUGUNDE MEMURUM.. YANIMA GELIN NUFUS KAYDINIZI İSTANBULA ALAYIM.. HER TURLU YARDIMCI OLURUM SİZE.. O ZAMAN KIMI ISTERSENIZ DESTEKLERSINIZ.. SİVASLI OLUP 3 BUYUKLERI DESTEKLEYEENLERDEN BİR SİVASLI OLARAK UTANIYORUM...

Sketchez
29.04.2008, 15:43
AYNI ŞEYİ ESKISEHIRDE YAPSALARDI ESKISEHIRLILER GALATASARAYLILARI PARCALARDI(YAPAMAZLAR ZATENDE,MESELA)ILK ÖNCE POLIS MUDAHALE EDERDI.. GALATASAYLILARA POLİS DERDİKİ......CANINIZAMI SUSADINIZ... SİVAS EMNIYETININ YAPTIGI ÇOK AYIP... SİVASLI OLUPTA GS YE DESTEK VERENLERIDE KINIYORUM.. BEN NUFUS MUDURLUGUNDE MEMURUM.. YANIMA GELIN NUFUS KAYDINIZI İSTANBULA ALAYIM.. HER TURLU YARDIMCI OLURUM SİZE.. O ZAMAN KIMI ISTERSENIZ DESTEKLERSINIZ.. SİVASLI OLUP 3 BUYUKLERI DESTEKLEYEENLERDEN BİR SİVASLI OLARAK UTANIYORUM...

Eskişehirde oturuyorum... Eskişehirsporluyum ... böle şeyler yapmalari imkansız arkadaşlar... caddede 2 tur bile atamazlar istanbul köleleri... Dilerim sivasspor sampiyon olur desteliyoruz ölümüne

baskan13
29.04.2008, 15:44
gfb li arkadasım nıkınden bellı oldugu gıbı fb lısın sanırım gs nin sizi yenmesı zoruna gıtmıs yoksa gercek sıvaslı olsan nıkın degıl herseyınle sıvaslı olursun orda senın zooruna gıden sanırım gs lilerin sizi yenmesi ama merak etme senın acını bu hafta hafıfletecegız sıkma sen canını en fazla bir haftaya kadar feneri de cimbomuda geçecegiz yeterki biz gercek sivaslı olalım saygılar

merkez_emre
29.04.2008, 18:58
saygılar...

fb gs bjk resmı taraftar sıtelerıne sivas avatarı ımzası nıckıyle gırıp uye olamazsın hatta carsının sıteye uye olurken dogumm yeri sivas yaz hayatta almazlar..ama bizim site üyem cok olsun diye göz yumuyor bellı kı istanbullu taraftarlara

GLoBe-Y-Gençlik
29.04.2008, 18:59
evet aynen sıte yonetımlerıne duysun

yunuss
29.04.2008, 19:19
şiddetle kınıyorum.. sen üzülme gerçek yigidoo ÜZÜLME

boun_58
29.04.2008, 19:23
kardeşim haftaya kadar onların sevinçi biz onları pazar günü yasa bogacagız

HER ZAMAN HER YERDE SİVAS

MustafaParlak
29.04.2008, 19:25
şrfszleri sivasta yaşatmayalım tek yürek olup savaşalım bazı hayvanatların sivasta işi yok bunu anlasın herkez o pkklı polislerinde bu şrfszligi unutulmamalı... gösterin kendiniz yigidolar...

Del Piero
29.04.2008, 19:44
fb gs bjk resmı taraftar sıtelerıne sivas avatarı ımzası nıckıyle gırıp uye olamazsın hatta carsının sıteye uye olurken dogumm yeri sivas yaz hayatta almazlar..ama bizim site üyem cok olsun diye göz yumuyor bellı kı istanbullu taraftarlara

aynen katılıyorum ++++++++++++++++++++++++++++++ ++

cilgin1966
29.04.2008, 20:12
çok ayıp etmişler bunu yapanları kınıyorum inşallah bu hafta onları 4 eylülün çimlerine gömeceyiz bizim sivas çok acayip bir şehir adamlar cimbom formalarıyla dolaşıyor bizimle beraber aynı yerden bilet alıyor hemde küfür ederek 50 ytl ye biletmi olur diye

yeniceri_can
29.04.2008, 20:14
cumartesi günü otelin önünde bekliyoruz.
Zincirleri Sopaları Sakladık Ama yerlerini unutmadık.
Ge-Li-Yo-Ruz .. ! :@

sivasfutbol
29.04.2008, 20:55
cumartesi günü otelin önünde bekliyoruz.
Zincirleri Sopaları Sakladık Ama yerlerini unutmadık.
Ge-Li-Yo-Ruz .. ! :@

Helal olsun kardeşş

______________________________ _______
EN BÜYÜK SİVASSPOR

5858ismail3535
29.04.2008, 20:59
sen aldirma birgün herkes sivassporun ve sivaslilarin gücünü görecek bosu bosunami bize yigidolar diyolar..

alperen5841
29.04.2008, 21:16
SİNİRDE DELİ EDERLER ADAMI BUNLAR. BU ŞEREFDEN YOKSUN ECELİNE SUSUAMIŞ YER ALTI SÜRÜNGENLERİNİN SİVASLI OLDUĞUNA KESİNLİKLE İNANMIYORUM. BUNLAR YİNE BU ŞEREFDEN YOKSUN TAKIMLARIN YALAKALARI ÇANAKÇILARI ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. TAMAMEN PROVAKE GARDAŞLAR SAKIN GELMEYİN BU KANSIZLARIN OYUNUNA.
SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜ KEŞKE BU YAZDIKLARIM SANA ULAŞSADA SENDE CEVAP VERSEN SİZ VE POLİSLERİNİZ BU KONUDA EĞİTİLMİŞTİR HERHALDE KİMİN PROVAKE ETTİĞİ KİMİN PROVAKE OLDUĞU DOSTUM SİVASLIYI JOPLAYANA KADAR O EZİK KEDİ YAVRULARINI JOPLANMASI GEREKTİĞİNİ HERHALDE DAHA İYİ BİLİYORSUNUZDUR. TABİ ÜNİFORMAYI ÇEKİP ARTİSLİK YAPMAYI ÖĞRENMİŞLER DEMEKKİ. SİZ EGONOZU TATMİN EDERKEN NEYİN FARKINA VARA BİLİRSİNİZKİ. BÖLE DEVAM EDERSENİZ OLAYLAR DAHADA BÜYÜR KİMSENİN İSTEMEDİĞİ Bİ BOYUTA GELİRSONRA TEKERRÜR EDER TARİH VE NE OLDUĞU BELİRSİZ GAZETECİLER YALAN YANLIŞ SALLAR. ZATEN ADIMIZ ÇIKMIŞ DOKUZA İNMEZ SEKİZE. YERİ GELDİMİ MANGAL KÜL BIRAKMAZSINIZ SİVAS SPORUN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ HATTA O POLİSLERİNİZ DE SİVAS DİYE BAĞIRMALIYDI.
SAYIN VALİM BU İŞLER NASIL İŞLER SİZ VALİSİNİZ EMNİYET MÜDÜRÜNÜNDE AMİRİ SİVASTA SİVASLI JOPLATMAKDA NE OLUYOR. HER HAFTA ÇIKIP MESAJLARA DEVAM DESTEK BEKLİYORUZ DEMEKLE OLMUYOR. O İŞ DE BAŞKADA GERÇİ BİZE YARDIM EDİN RİCASINDA BULUNULUYOR SAYIN VALİE ODA MESSAJ DAVASINI ÇIKARIYOR BU ACİZLİKTİR TANESİ 5 LİRA SUDAN UCUZDA BU NUMARALARDA SUDAN UCUZ. KENDİNİZİ BU KADAR UCUZLAŞTIRMAYIN

serrrkan
29.04.2008, 21:25
SİNİRDE DELİ EDERLER ADAMI BUNLAR. BU ŞEREFDEN YOKSUN ECELİNE SUSUAMIŞ YER ALTI SÜRÜNGENLERİNİN SİVASLI OLDUĞUNA KESİNLİKLE İNANMIYORUM. BUNLAR YİNE BU ŞEREFDEN YOKSUN TAKIMLARIN YALAKALARI ÇANAKÇILARI ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. TAMAMEN PROVAKE GARDAŞLAR SAKIN GELMEYİN BU KANSIZLARIN OYUNUNA.
SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜ KEŞKE BU YAZDIKLARIM SANA ULAŞSADA SENDE CEVAP VERSEN SİZ VE POLİSLERİNİZ BU KONUDA EĞİTİLMİŞTİR HERHALDE KİMİN PROVAKE ETTİĞİ KİMİN PROVAKE OLDUĞU DOSTUM SİVASLIYI JOPLAYANA KADAR O EZİK KEDİ YAVRULARINI JOPLANMASI GEREKTİĞİNİ HERHALDE DAHA İYİ BİLİYORSUNUZDUR. TABİ ÜNİFORMAYI ÇEKİP ARTİSLİK YAPMAYI ÖĞRENMİŞLER DEMEKKİ. SİZ EGONOZU TATMİN EDERKEN NEYİN FARKINA VARA BİLİRSİNİZKİ. BÖLE DEVAM EDERSENİZ OLAYLAR DAHADA BÜYÜR KİMSENİN İSTEMEDİĞİ Bİ BOYUTA GELİRSONRA TEKERRÜR EDER TARİH VE NE OLDUĞU BELİRSİZ GAZETECİLER YALAN YANLIŞ SALLAR. ZATEN ADIMIZ ÇIKMIŞ DOKUZA İNMEZ SEKİZE. YERİ GELDİMİ MANGAL KÜL BIRAKMAZSINIZ SİVAS SPORUN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ HATTA O POLİSLERİNİZ DE SİVAS DİYE BAĞIRMALIYDI.
SAYIN VALİM BU İŞLER NASIL İŞLER SİZ VALİSİNİZ EMNİYET MÜDÜRÜNÜNDE AMİRİ SİVASTA SİVASLI JOPLATMAKDA NE OLUYOR. HER HAFTA ÇIKIP MESAJLARA DEVAM DESTEK BEKLİYORUZ DEMEKLE OLMUYOR. O İŞ DE BAŞKADA GERÇİ BİZE YARDIM EDİN RİCASINDA BULUNULUYOR SAYIN VALİE ODA MESSAJ DAVASINI ÇIKARIYOR BU ACİZLİKTİR TANESİ 5 LİRA SUDAN UCUZDA BU NUMARALARDA SUDAN UCUZ. KENDİNİZİ BU KADAR UCUZLAŞTIRMAYIN

helal olsun reis ağzına yüreğine sağlık.az bile bu memleket hainlerine!!!:mad:

_DeReBeYi_
29.04.2008, 21:33
ulan daha istanbul yalakagimi yapiyorsunuz yetmedimi bunca sene yalakalik yaptiginiz sivas insani yalaka olmaz siz sivasli deilsiniz sizin kaniniza baska bi kan karismis seninb memleketinin takimi sampiyonluga oynasin sen git istanbul takiminin yalakaligini yap olacak ismi ammaaaaa pazar gunu o misafir turubunune gelenlerin ne anasi kalacak ne bacisi bunuda burdan yaziyorum

Mannheim58
29.04.2008, 21:44
EN BÜYÜK SIVAS. INSALLAh CIM BOM MACI BIZIM. POLISIMIZ COK AMA COK AYIP ETMIS.
Almanayadan selamlar sivasima

Bahattin
29.04.2008, 21:44
cok ayip .............................. ..........

58 memo
29.04.2008, 21:54
beyler dünyanın çivisi çıkmış
polis cinconluları uyarıp siz Sivaslıları tahrik edemezsiniz diyeceği yerde Sivassporlu arkadaşlarımızı jopluyor ve götürüyor
sinirden ne yazacağımı bilemiyorum,kulüp bu işin peşini bırakmazsa çok iyi olur,çünkü bu 3 ezikler yine Sivasımızda tur atmaya çalışırsa olaylar büyür,emniyet gerekli tedbirleri alarak
3 ezik seyircilerine(elfeneri,cincon, beziktaş)sevinç gösterisi yaptırmamalıdır..

volkan arican
29.04.2008, 21:58
arkadaslar butun cimbomlular bize 4 5 atip tur ataaklarini konusup duruyorlar sagda solda bulent hocamiza bir sekilde bu haberleri ulas tiralim da oyuncularimiza nakle edilsin bu bilgiler motive olsunlar su adi cimbom lulari memleketimizden boyunlari bukuk ayiralim

cimbom58
29.04.2008, 22:26
ya arkadaslar niye öyle diyorsunuz ben almanyada kaliyorum bunu saklamaya gizlemeye gerek sivas halkinin en az yüzde altmisi fenerbahceli ben bunu gecen yaz izine geldigimde cok net gördüm sivasta haa simdiye gelince ben sivasli olmama ragmen galatasarayi tutuyorum ama bunun böyle olmasi gayet normal arkadaslar sivasimiz sunun surasi 3 sezondur 1.ligte oynuyor ve bu sezon olaganüstü bir basariyla gidiyor sivasli halkin diger büyük takimlardan birisini tutmasi gayet normal neden kiziliyor anlamiyorum daha cok yakin bir zamanda fener ile bir macimiz vardi yenilmemize ragmen hicbir insanimiz cikip bu mac ile ilgili herhangi bir aciklama yapmadi hatta teknik direktörümüz bülent uygun fener maci ile ilgili suc tamamen benim dedi hangi suc nasil bir suc islenmis ben bugüne kadar anlamis degilim o macta hicbir tepki olmadi gelelim galatasaray macina arkadaslar daha öncede söyledim sivasli olmama ragmen takim olarak galatasarayi tutuyorum bakin bunun sivasla hicbir ilgisi yok sivasli olmaktan her zaman gurur duymusumdur diyelimki sivas galatasarayi yendi sampiyon olma ihtimalimiz cok düsük bir kere galatasarayi en 3:0 gibi bir skorla yenmemiz lagzim onun disinda fenerin genclerbirligi ile en az berabere kalmasi lagzim yani bana öyle geliyor ki buradaki caba sadece feneri sampiyon yapmak sonra kaldiki sivas icin bence sampiyonluk cok erken sivas böyle bir agirligi kaldiramaz bence insallah sivasi bu sene uefa da destekleriz galatasarayda sampiyon olur

58 memo
29.04.2008, 22:31
ya arkadaslar niye öyle diyorsunuz ben almanyada kaliyorum bunu saklamaya gizlemeye gerek sivas halkinin en az yüzde altmisi fenerbahceli ben bunu gecen yaz izine geldigimde cok net gördüm sivasta haa simdiye gelince ben sivasli olmama ragmen galatasarayi tutuyorum ama bunun böyle olmasi gayet normal arkadaslar sivasimiz sunun surasi 3 sezondur 1.ligte oynuyor ve bu sezon olaganüstü bir basariyla gidiyor sivasli halkin diger büyük takimlardan birisini tutmasi gayet normal neden kiziliyor anlamiyorum daha cok yakin bir zamanda fener ile bir macimiz vardi yenilmemize ragmen hicbir insanimiz cikip bu mac ile ilgili herhangi bir aciklama yapmadi hatta teknik direktörümüz bülent uygun fener maci ile ilgili suc tamamen benim dedi hangi suc nasil bir suc islenmis ben bugüne kadar anlamis degilim o macta hicbir tepki olmadi gelelim galatasaray macina arkadaslar daha öncede söyledim sivasli olmama ragmen takim olarak galatasarayi tutuyorum bakin bunun sivasla hicbir ilgisi yok sivasli olmaktan her zaman gurur duymusumdur diyelimki sivas galatasarayi yendi sampiyon olma ihtimalimiz cok düsük bir kere galatasarayi en 3:0 gibi bir skorla yenmemiz lagzim onun disinda fenerin genclerbirligi ile en az berabere kalmasi lagzim yani bana öyle geliyor ki buradaki caba sadece feneri sampiyon yapmak sonra kaldiki sivas icin bence sampiyonluk cok erken sivas böyle bir agirligi kaldiramaz bence insallah sivasi bu sene uefa da destekleriz galatasarayda sampiyon olur

usta Sivaslı olupta başka takım tutulmaz,çok marifet gibi burda övüne övüne anlatıyorsun,memleketin Sivas mı? yoksa cinconcon mu?
işte sizin gibiler yüzünden Sivaslı birlik ve beraberlik içinde olamıyor..

cimbom58
29.04.2008, 22:34
ya arkadasim benim sivas ile ilgili bir sorunum yokki allah askina sen bundan on sene önce hangi takimi tutuyordun sivas ücüncü ligte oynarken tabiki sivasida destekliyordun ama baska bir takimada sempatin mutlaka vardi bu fener olabilir galatasaray veya besiktas yada herhangi baska bir takim

58 memo
29.04.2008, 22:40
ya arkadasim benim sivas ile ilgili bir sorunum yokki allah askina sen bundan on sene önce hangi takimi tutuyordun sivas ücüncü ligte oynarken tabiki sivasida destekliyordun ama baska bir takimada sempatin mutlaka vardi bu fener olabilir galatasaray veya besiktas yada herhangi baska bir takim

şimdiki zamana bakacaksın,şimdi Sivassporluyum
ve her zamanda Sivassporlu kalacağım ,çünkü Sivaslıyım
sizler gibi Sivaslı olupta 5 tane takım tutmayacağım
ne kadar rahatsın,nickini bile değiştirmeye tenezzül etmemişsin..

serrrkan
29.04.2008, 22:41

dua et yaşça büyüğümsün!
eğer cimbomluysan sivasspor kelimesinin yanına 1.tekil şahıs eki getirme!sivasspor 3.ligdeyken olabilir ama süper lige çıktıktan sonra başka bir takımı tutma lüksüne sahip değilsin eğer sivaslıysan!ÇÜNKÜ SİVASSPORUM SİVASI VE SİVASLIYI TEMSİL EDİYOR.SİVASSPOR SÜPER LİGDEYKEN ELİN İSTANBUL TAKIMINI TUTMAK RESMEN MEMLEKET HAİNLİĞİDİR!!!

serrrkan
29.04.2008, 22:42
BARİ NİCKİNİN SONUNDAKİ 58 YAZISINI SİL PLAKAMIZI KİRLETME!!!

cimbom58
29.04.2008, 22:45
Tamam Arkadaslar öyle olsun sizimi kiracagim ama siz beni anlamadiniz neyse caniniz sagolsun Sivas icin Hayirli olacaksa Vallahide Billahide Galatasarayi yensin o halde Istemeyenin gözü kör olsun bugünden itibarende nickimi degistiriyorum

serrrkan
29.04.2008, 22:48
Tamam Arkadaslar öyle olsun sizimi kiracagim ama siz beni anlamadiniz neyse caniniz sagolsun Sivas icin Hayirli olacaksa Vallahide Billahide Galatasarayi yensin o halde Istemeyenin gözü kör olsun bugünden itibarende nickimi degistiriyorum

doğru olanı yaparsın abicm.artık istanbul takımlarını kafanızdan silin.SİVASSPOR SİVASSPOR VE SİVASSPOR ötesi yok bu işin!

58 memo
29.04.2008, 22:51

kusura bakmada sadece nick değiştirmekle olmuyor,insanın içinden gelecek ve memleketinin takımını tutacak,memleketinizin takımı dururken elin takımını ne diye tutarsınız halen anlayabilmiş değilim,
Sivaslıyız,Sivassporluyuz

NETLOG
29.04.2008, 22:52
NE cimbom NE fener NE bjk hiçbiri tarihe karışıyorlar,,, sivas geliyor sivasspor geliyor zirveyi sallıyor Sivas TSL::: liginde ismini ve gücünü ve ağırlıgını hissetdirdi şu cimbomuda yenerek avrupada,da isimizi duyurmak.... I LOVE YOU SİVAS!!!!!!!!!!!!!!

memet24
29.04.2008, 22:56
biz celalettin cerrah gibi emniyet müdürü istiyoruz.

baha38
29.04.2008, 22:56
bu konuyu açan arkadaşı art niyetli buluyorum,zaten de nikinden de belli rengi.sivassporu tutuyorum ayagından,asıl amacı bence,sivassporun gs yi yenmesini,sivasspor adına sevinmek degilde.fb nin şampiyon olmasını dilemek belliki.Bizim kayseridede çok böyle insanlar,inşallah nesilleri tükenirde,gönülden şehrinin takımını destekleyenler artar

baha38
29.04.2008, 22:59
hayatında istanbula gitmemiş bi insan,istanbulun takımını neden tutar anlamış degilim.git adıyamansporu tut daha iyi

Yigido2222
29.04.2008, 23:09
Bülent hoca varken,
Bu inanılmaz takım varken,
Neden yenemeyelim bu 6S yi? Neden olmasın?

Beşiktaş'ı kim yendi??????
Geçen sene şampiyonundan daha fazla kim maç kazandı??????
''Bu hafta tıkanırlar'' diye dalga geçerlerken, kim ''Sıradaki!!'' dedi?

Adnan Polat çıkmış, halt etmiş..
Bu iş bitmişmiş...
Daha yeni başladı Adnan Bey!!! İstanbulda atıp tutmaya benzemez!!!!

Sonuna kadar...
Ölümüne Sivas...
Tıklım tıklım Sivas...
İnadına Sivas...
İnadına Anadolu...
ŞAMPİYON OLACAK SİVAS

UYANIN BEYLEEEEEEEER!!!!!!! UYANIN!!!!!!!!!!!