BUGÜN SAAT 10 CİVARI ALDIM ARKADAŞLARIMI ŞÖYLE BİR İSTASYON TURU YAPALIM HEMDE STRES ATALIM DEDİK.O SAATLERDEDE CİNCON-FENER MAÇI BİTMİŞ GALİBA EN AZ 300 G...SARAYLI SİVASIN TAM GÖBEĞİNDE 4 EYLÜL KONGRE MÜZESİ BAHÇESİNDE RESMEN SİVASLILARA KÜFREDERCESİNE''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM''DİYE YIRTILIYORLAR.
TABİKİ BU BİR SİVASLININ GURURUNA DOKUNUR.TOPU TOPU 50 KİŞİ TOPLANDIK TOPLANMADIK BİZDE KENDİ TAKIMIMIZI SAVUNMAYA BAŞLADIK.
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN,HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.VS..SLOGANLARIMIZI ATIYORDUKKİ SANKİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLİZDE PKK SEMPATİZANIYMIŞIZ GİBİ POLİSLER TUTTUĞUNU JOPLAMAYA BAŞLADI.BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA!SEN KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI SAVUN.ELİN OĞLU İSTANBUL YALAKALIĞI YAPSIN GS TARAFTARINI UZAKLAŞTIRMA,GEL SİVASLIYA JOP SALLA!
SİVAS EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE 1-2 TANE SORUM OLACAK İNŞALLAH OKURDA BU SORUYU ONA GÖRE POLİSLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRİR.
-BİZ PKK SEMPATİZANLIĞIMI YAPTIKKİ SİVAS EMNİYET MENSUPLARI BİZ SİVASSPOR TARAFTARINI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE İSTANBULLULARIN ÖNÜNDE ACIMASIZCA JOPLADI? VE BUNUN HESABINI KİM VERECEK?BİZE KARŞI BİR DÜŞMANLIĞIMI VAR POLİSLERİMİZİN?!
LÜTFEN SAYIN MÜDÜRÜM BU SORULARIMIZI CEVAPLANDIRIN
yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın
Polisler ayıp etmişte sanırım sizde mağlubiyeti kabul edememişsiniz. Bırakın Pazara kadar sevinsin garipler. Çünkü Pazar günü dersini ezberleteceğiz onların.
__________________ ATATÜRK' ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ, BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL; BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR.
Bu Konuda ofgurleyuk78'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
gardaş pkk lı olsaydınız polis size el üstünde tutardı görmüyormusunuz diyarbakırda apo itinin posteriyle sözde kürdüstan bayragıyla gezinenler bide üstüne polis dövüyor ve o polisler çıtını çıkartamıyor memleketini seven ülkesini seven sivaslıları jobluyor sivası sahipsiz sandılar
Bu Konuda tayfun5883'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bugün Maç bitiminden sonra Sivaslılara Pek bi 6s'Li gördük Sivasspor Taraftarları olarak.. Bunlar yetmezmiş gibi polisin bize ve kardeşlerimize jop sallamasına ne demeLi.. $ampiyonluğa oynayan bir takımın memleketinde bu görüntüler gerçekten çok ayıp.. Olsun bunların üstü kapatılır Basın bunları yazmaz ama Bizim Nefretimiz Öfkemiz geçmez..
Herkese ve Herşeye rağmen ölene kadar dayak yiyeceğimiz bilelim haftaya Bu Şehir 6S'ye ve taraftarlarına mezar olacak.. Ve Tüm Sivaslılar Gerçekten bir defa da olsa sizleri Sivasspor Taraftarları olarak "Gerçek Taraftarlığa" Davet ediyoruz.. !! Çünkü Sivas 67'den beri böyle maç oynamadı..!!
Haydi Sivas uYan arTık..!!
тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Tarkan ÇeLik'a Teşekkür Ediyor...
ayıp resmen ayıp bu kadar olmaz geçmişe sünger çekin artık SİVASSPORUMUZ var paşalar gibi ğöğsümüzü gere gere adından bahsedeceğimiz TRABZON nasıl kafa tuttu istanbul kluplerine bu olay Trabzonda olacak düşünemüyorum büyüklük sadece takımla olmuyor şehrin insanı da artık birşeyler yapmalı tek gerçek olmalı o da SİVASSPOR
arkadaslarımıza geçmiş olsun diyorum...
Bu Konuda sivas_5201'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...