Orijinalini görmek için tıklayınız : KALLİ OLSAYDI ŞAMPİYONDUK

SivasSpor.Com
30.04.2008, 08:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg

Sivasspor’un hocası Bülent Uygun, Galatasaray maçı öncesi ilginç açıklamalar yaptı. Uygun'a göre...

‘Kalli kalsaydı şampiyonduk’
Sivasspor’un hocası Bülent Uygun, Galatasaray maçı öncesi ilginç açıklamalar yaptı, “Feldkamp devam etseydi şampiyon olurduk. Artık son 2 karşılaşmayı kaybetsek bile destan yazdık” ifadelerini kullandı
Bülent Uygun, Sivas’ta çarşıda dolaşırken esnafa sormuş:
“Neden bayrak asmıyorsunuz?”
“Neden ki” diye yanıt vermişler. Anlatmaya çalışmış. “Galatasaray’ı yenersek Şampiyonlar Ligi ve belki de şampiyonluk.” Yine sıcak ilgiyi görememiş.
Uygun’dan bunları telefon sohbetinden öğreniyoruz. Zaten herkes röportaj için sırada. Kente şimdiden giden gazeteciler var. Ama futbolcularla konuşmak yasak. Fenerbahçe maçında herkese serbestmiş, olmamış. Beşiktaş maçında kendi dahil herkese yasak konmuş. Yine olmamış. Bu sefer sadece kendisi konuşacak. Bir yerde kendini feda ediyor.
Tek başına radyo, televizyon ve gazete ile ayrı ayrı röportaj yapacak ya da demeç verecek. Takımı tamamen soyutlamış. Oyuncuların telefonlarını bile kapattırmış.
“Peki hocam. Diyelim ki Şampiyonlar Ligi’ne kaldın. Hangi statta oynayacaksın? UEFA, mevcut stadını kontrole bile gelmez. Hayatta orada oynatmazlar” diye sorduk.
O herşeyi düşünmüş.

Huzurevi bile var
- Aç Halil benim internet sitemi. bulentuygun.com.tr.
- Açtım hocam.
- Gir şimdi projelerime.
- Girdim hocam.
- İşte stat orada. Projesi, planı, her şeyi hazır. İki ayda, en fazla üç ayda biter yeni stat. Portatif. Tıkır, tıkır oluyor. Hem de Galatasaray’dan önce. Aslan gibi stat.
Sahiden de stadın tüm detayları sitesinde var. Sadece stat değil, huzurevi de var. Tam teşekküllü hastane ve huzurevi de projeye dahil. Stat inşaatı Şampiyonlar Ligi’ne hazır.
Telefonda devam ediyoruz.
- Hocam Lincoln oynasın mı, oynamasın mı?
- Hiç fark etmez. İster oynasın, ister oynamasın. Benim için fark etmez. Peki Arda oynuyor mu?
- Oynuyor.
- Keşke Arda oynamasa. Lincoln oynasın, o oynamasın. Adam çok yetenekli. Ama farkında değil.
- Peki Kalli’yi ister miydin?
- İsterdim tabi. Keşke gitmeseydi. Kalli kalsaydı Sivas şampiyon olurdu. Biliyor musun aslında Sivas’ın farkına varan bir tek Kalli oldu.

Prim 7 bin 500 YTL
- Nasıl?
- 4. haftada söyledi, ama bugün kimse hatırlamıyor. ‘Bu Sivas’a dikkat edin. Bizim rakibimiz onlar olacak’ demişti. Bak adamın dediği çıktı.
- Galatasaray ile aranızda bir mukayese yapar mısınız?
- Nasıl yapayım? Yapamıyorum. Geçenlerde uğraştık. Öyle yaptık, böyle yaptık olmadı. Bir türlü mukayese olmadı. 200 trilyonluk takım! Vallahi olmuyor.
- Prim ne kadar?
- Adam başı 7 bin 500 YTL.
- O kadar mı?
- Evet o kadar.
- Hocam son sözünüz.
- Benim tek isteğim var. Sivas, Atatürk’ü nasıl karşıladıysa bu maçı da öyle karşılamalı. Cumhuriyet şehrine bu yakışır. Biz son 2 maç yenilsek bile destan yazdık. Bu değişmez. Bu çocukların hepsi futbol kahramanı.

milliyet

Abdullah DuMaN
30.04.2008, 08:30
HOCAM SİZ DESTANLARIN DESTANINI YAZDINIZ YENSENDE YENİLSENDE TARAFTARIN SENLE BUNU SAKIN UNUTMA

3258murat
30.04.2008, 08:31
Bülent hocam;

Size büyük saygı duyuyorum

Tek anlatımla 'helal olsun diyorum'

Başka birşey demeye gerek yok

Zaten kelimeler yetersiz

İnan insanın gözleri yaşarıyor hocam

Yaptıkların için yapacakların için sonsuz teşekkürler hocam

Allah senden razı olsun hocam

Sen bizi güldürdün, Allah da seni bir ömür boyu güldürsün

Aileni sana, seni ailene bağışlasın Rabbim.

BİZİ BIRAKMA BÜLENT HOCAM

Rallim58
30.04.2008, 09:04
Bülent Hocam tebrikler, teşekkürler;
Türk milleti olarak bizler, birşeyin kıymetini ancak kaybedince anlarız;
Bizler; Siz ve ekibiniz ile Sivassporumuzu bugünlere getiren, o vefakar cefakar, terinin her damlasını Sivassporun şampiyonluğu için akıtan, o futbolcuları yarın kaybettiğimizde ancak kıymetlerini anlarız.
Bizler, Sivassporumuzun tarihinde ilk kez yakaladığımız (İnşaallah devamı gelir-belkide bir daha gelmeyecek) bu başarının farkına çok sonraları yani kuş yuvadan uçunca ancak anlarız.
Kusura bakma Bülent hocam;
Bizler, şehrimizin cadde ve sokaklarını bayraklarla donatmayız...!
Bizler, müsabakalar için 4 Eylül stadyumuna, egomuzun tatmini için, stres atmak için geliriz...!
Bizler, Stadyuma açık havada sigaramızı tüttürmek, çekirdek çıtlatmak için geliriz...!
Bizler bilmeyiz, Avrupa müsabakalarının ne olduğunu, katılacak kupa müsabakalarının ilimizde oynanması ile ilimiz ekonomisine ne girip ne çıktığını,
Bizler anlamayız, rakip takım taraftarlarının ilimize gelerek iç turizmdeki Sivasımıza katkısını,
Sivas'ımızın dost şehir olduğunu, gelen yabancıya elinde ekmeğinin yarısını yedirecek kadar misafirperver ve gardaş gözüyle bakıp paylaşımcı bir memleket düşüncesinin reklamının nasıl yapıldığını bilmeyiz...!
Biz bilmeyiz ki; Sivassporumuzun bacasız bir fabrika olduğunu;
Bir zamanların Türkiye'mizin Dünya üzerinde yerinin nerede olduğunu bilmeyen Avrupa'lı futbolseverlerin, şimdilerde Sivassporumuzun başarısından dolayı, artık Sivas ilimizin Türkiyemizin, Anadolumuzun, İç Anadolumuzun tam orta göbeğinde olduğunu sizler öğrettiniz önce Türkiye sonra da Dünya spor kamuoyuna;
Ancak Sivas'ın bazı insanlarına, bazı Sivas'lılara Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir takım, rakipleri titreten bir takım ürettiğinizi anlatamadınız, gösteremediniz...!
Anlatamadınız...! Çünkü o bazılarının kulakları sağırdı...
Gösteremediniz...! Çünkü o bazılarının gözleri kördü...
Hatta O bazılarının RUHLARI YOKTU RUHLARI
TEBRİKLER HOCAM
TEBRİKLER SİVASSPOR YÖNETİMİ
TEBRİKLER AKITILAN TER SAHİBİ TÜM FUTBOLCULAR
TEBRİKLER HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS SLOGANIYLA HER ALANDA VE HER YERDE SESİNİ DUYURAN TÜM YİĞİDOLAR TÜM GERÇEK TARAFTARLAR
ŞAMPİYON OLSAK DA OLAMASAK DA
SİVASSPOR SİVAS'INDIR-SİVAS'LININDIR

Harput0658
30.04.2008, 09:36
Yaptığın ve yapacağın herşey için teşekkürler Bülent Hoca.

Not: Kafama bişe takıldı şampiyonlar ligine gidersek o STAT yapılacakmı?

Yigido2222
30.04.2008, 09:38
Bülent hocam hadi bitirelim şu işi.. Yenelim zibidileri

altan54&58
30.04.2008, 09:45
Bülent Hocam sonuç ne olursa olsun senin ve talebelerinin bu sezon yazdığı destan dünya döndükçe konuşulacak nesillerden nesillere anlatılacak.Çünkü sen ve Yiğidoların tarih yazdı.Bütün bunlarla beraber ben ezik gs yi yenip şampiyon olacağımıza (Gençlerbirliği de fbden puan alacak)eminim.Bu arada şımarık yaşıtlarına karşı(son 3 yılın Paf şampiyonu gs ve diğerlerine) yine tarih yazan YİĞİDO PAFları da avuçlarım patlayana kadar alkışlamak istiyorum Pazar günü çifte bayram olacak.

altuntas58
30.04.2008, 09:49
2839
Sevgili hocamız bülent uygunun verdiği demeclerle her gün Sivasımızın reklamı yapılıyor Sivassporumuz şampiyonluk yolunda şahlandı gidiyor kimse arkasından yetişemiyor bütün bu güzelliklerin arkasında bizleri derinden üzen olaylar var şehrin üstüne adeta ölü toprağı serpilmiş halen biz şampiyon olamayız düşüncesiyle kimse kılını kıpırtatmıyor esnafımız dersen aynı o kadar duyarsızki dükkanına bir bayrak asmaktan aciz sivas ticaret odasının yaptırıp dağıttığı küçük bayrakları bir kac esnaf arkadaş dükkanlarına asmışlar bu kadar duyarsız esnaflık olmazki Sivassporumuzla mac yapmaya gelen takımın taraftarı Sivassporu izlemye gelen yabancı insanlar sizden alış veriş yapıyorlar bundan en fazla siz faydalanırken bu suskunluğunuz niye Sivassporumuz tarih yazarken bizlere bu hareketler yakışmıyor ben İstanbulda kalıyorum 10 gün evvel geldim Sivassporumun macını izledim bu haftada Sivasspor Galatasara macınıda izleyeceğim ve bütün gücümle Sivassporumu destekleyeceğim haydi yiğidolar gün bu gün zaman bu zaman Bu tarihi fırsatı iyi değerlendirelim Sivassporumuzu bu yarişta yanlız bırakmayalım hep destek tam destek
BAŞKA SİVAS YOK BAŞKA SİVASSPORDA YOK

XXCakir58
30.04.2008, 09:55
seni hic unutmadik hocam, unutmayizda. Bizi nerelere getirdin, neler hedefleyip elde ettin. Insallah daha iyi olur ve daima olur. Biz siz sampiyon olmasanizda Sivasspordan vazgecmeyiz, olsanizda vazgecmeyiz

abircan
30.04.2008, 10:14
şammmmmmmmmmmmmmpppppppppppppi iiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyooooooo oooonnnnuuuuzzzzzzzz
inanın lütfen artık

abdullah58
30.04.2008, 11:25
YA BÜLENT HOCAM IYISIN GÜZELSINDE BAZEN DEMECLERIN KOMIK OLUYOR
KALLI GALATASARAYIN BASINDA OLSAYDI BIZ SAMPIYONDUK YAZMISSIN BIZI YINE SAMPIYON YAPMAZLARDI:HOCAM
SENDE BILIYORSUN BU YOLLARI-BASKANIMIZDA SENDE SAMPIYONLUGA INANMADINIZ-CÜNKÜ BIZI SAMPIYON YAPMAZLARDI-TÜRKIYEDE HERSEY ÖNCEDEN ORGANIZE EDILIYOR
KALLI NIN ZAMANINDA DEGILMIYDI-HAKEMLERIN GALATASARAYA KIYAKI
SÖYLE BIR HAFIZAMIZI GERIYE DOGRU CALISTIRALIM GALATASARAYIN RAHAT ALDIGI 15 PUAN HARAM PUAN-ENSON (GENCLER BIRLIGI-TRABZON -DENIZLI-ANTEP-)GALATASARAYIN MACLARINA BAK HARAM PUANLARI GÖR
BUNLAR HAKEM HATASI OLAMAZ
RESMEN TARAF TUTMAK
KALLIDE OSAYDI-SAMPIYON YAPMAZLARDI-SIZDE BU OLAYLARI BILDIGINIZ ICIN DAHA 5:6 MAC ÖNCESINE KADAR BIZ SAMPIYON OLMUYACAGIZ DEMEMISMIYDIN-CÜNKÜ SAMPIYON OLACAGIZ DESEYDIN ÖNÜMÜZÜ KESECEKLERDI LIGI 6 OLARAK BITIRECEKTIK
INSALLAH SAMPIYON OLURUZ-NASILKI 2 LIGDEN CIKTIGIMIZDA ALMANYADAN SAMPIYONLUG MACINA GELDIM BERABER KUTLADIK
INSALLAH ANKARADADA SAMPIYONLUGU BERABER KUTLARIZ
SELAM VE SEVGILERIMLE
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

hakan_toker58
30.04.2008, 12:23
ben antalyadan hakan ve kemal toker sayın bülent hocam size yaptıklarınız ve yapacaklarınız için öncelikle sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve başarılarınızn devamını diliyorum. Sayenizde ANTALYADA başımız dik ve göğsümüz ilerde geziyoruz gururla SİVASSPOR diyoruz ve onur duyuyoruz önce allahın sonra sizlerin sayesinde sizlere ve tüm yiğidolara antalyadan selamlar...

yigidomustafa58
30.04.2008, 13:06
- Benim tek isteğim var. Sivas, Atatürk’ü nasıl karşıladıysa bu maçı da öyle karşılamalı. Cumhuriyet şehrine bu yakışır. Biz son 2 maç yenilsek bile destan yazdık. Bu değişmez. Bu çocukların hepsi futbol kahramanı.

hocam doğru söylüyor G.Sarayı Cumhuriyet şahrine yakışır şekilde karşılanmalıdır.ve de yenilsekte iki maçta da TARİH YAZDIK!!!

bozkurt187
30.04.2008, 14:00
bence kalli olsa derbi berabere biterdi bizde sivasta cimbomu yener sampiyon olurduk

EyüphanAydın
30.04.2008, 15:46
Gerçekten Bir İnsan Bu Kadar Zeki Bu Kadar Akıllı Olur.

Futbolcuları Oynanan Maçi Düşünürken

Bülent Hocamız Haftaya Oynanıcak Maçinda Hesabını Yapıyor.

Tabikide Önündeki Engeli Aşmadan Öbürüne Gidilmez..

Ama Bülent Hocamız Sanki Herşeyi Ayarlamış Gibi

Elinde Kumanda Varmış Gibi Herşeyi Ayarlıyor..

Ben Bülent Hocamız2ın Kalli Olsaydı Görüşüne Katılmıyorum..

Belkide Farklı Bir Neticede Farklı Fikirler Düşünmüştür

Kalli Hakkında Ama Ben Katılmıyorum...

Gerçekten Primde Sivasspor İçin Az Olabilir Ama

Biz Sivasspor Yüreğiyle Oynayan Takımız,

Para İçin O Kadar Düşkün Değildiriz...

Parayı Hep Kazanırız,Ama Belkide Böyle Daha Hiç Gelemiyebiliriz...

boun_58
30.04.2008, 16:40
Şampiyonluğa inandırmak
Bugün Sivasspor'un başarısını yakalamak için kendilerinden en az 4-5 kat masraf yapan takımlar olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, “Şehirde başarımız pek anlaşılamadı. Şampiyonluğa inanamadılar. Ne şehir bayraklarla süslendi, ne de başarımızın farkına varıldı. Tek güzel taraf aldığımız dualar” dedi.

Sivasspor'da göreve geldiği günden bu yana başarılı sonuçlarla adından çok söz ettiren teknik direktör Bülent Uygun, G.Saray maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maraton.com.tr'de yayınlanan röportajda Uygun, derbiden, G.Saray maçına, şehrin şampiyonluğa bakışından kalacak ve gidecek oyunculara kadar birçok konuya açıklık getirdi. işte Uygun'un açıklamaları...
Hafta sonu G.Saray ile zorlu bir maçı çıkacaksınız. Maçla ilgili görüşleriniz neler?

B.Uygun: Ligin bitimine iki hafta kala genel anlamda Sivasspor'un performansına baktığımızda çok iyi mücadele eden, hem oynadığı futbolla hem de sergilediği davranışlarla gönüllerin şampiyonluğunu kazanmış bir takım durumunda. Bugüne kadar 4 büyükler dışında bir sezonda en fazla galip gelme sayısını kazanmış bir takım olarak bunun daha da yükselmesini istiyoruz. G.Saray tabiki maçın favorisi. Çünkü herkes öyle söylüyor! Biz yine de sahaya kazamak için çıkacağız.

Büyüklere sahanızda kaybettiniz. Bu Sivas, “gerilimi, stresi yüksek maçları kaldıramıyor” yorumlarını neden oldu. Bu görüşe katılıyor musunuz?

B.UYGUN: Biz büyük maçları deplasmanlarda kazandık. Ama içeride oynadığımız maçları bireysel hatalardan dolayı kaybettik. Bir de bu maçlarda en az 6 oyuncumuz sakattı. Bu demek değildir ki her maçımızda bu böyle olacak.

Derbi sizi nasıl etkiledi?

B.UYGUN: Ben maçın berabere bitmesini istedim. Bunun nedeni ise beraberlik halinde Şampiyonlar Ligi'ne gitme ve şampiyon olma şansımızın çok yükselecek olmasıydı. F.Bahçe'nin yendiği ortamda da ben G.Saray'ı yenersem Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansım yükselecekti. G.Saray'ın F.Bahçe'yi yendiği ortamda da benim hiçbir şartta şampiyonluk şansım kalmayacaktı. Galatasaray bu ortamda 4 puan aldı mı şampiyon oluyor. Diğer anlamda baktığımız zaman da Fenerbahçe iki maçını kazandığı anda Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Sizin bütün sezon boyunca uğraştığınız, hayal ettiğiniz şansınızın kaybolduğu bir ortama düştük.

Şehirde hava nasıl? Şampiyonluğa inanıyor mu?

B.UYGUN: Sivas şehri açıkçası şampiyonluğa inanmıyor. Bizim yaşadığımız ortama baktığınız zaman Türkiye'de bütün Anadolu takımlarının yaşamak istediği ortam olduğunu görüyoruz. Bu zevki tadabilmek için bizim harcadığımızın 3-4 katını harcayan, sevgi anlamında daha fazlasını yapmak isteyen takımları görebilirsiniz. Ama Sivas yeni çıktığı lige böyle bir başarıyı beklemedi mi diyelim? Onun tam kelimesini oturtamıyorum. Ama biz bu güzelliğin şehir olarak farkına varamadık. Ne şehir bayraklarla süslenebildi ne de bunun anlamına varılabildi. Tek güzel tarafı şudur ki dualarla sevgilerle gerekli destek verildi.

Mehmet Yıldız'ı sezon sonu takımda tutucak mısınız? Size gelen bir teklif var mı?

B.UYGUN: Benim takımında her futbolcu satılıktır. Ama asla adam satılmaz. Benim futbolcularım Sivaspor'un menfaatleri ve kendi menfaatleri olduğu ortamda, herkesin bir fiyatının belirlenmesi yapıldıktan sonra belli bir zamana kadar satışa çıkacaktır. O satış nezdinde kendileri de o takımla anlaşırlarsa her futbolcu gibi Mehmet'i de diğer futbolcuları da satabilirim.

Hocam önümüzdeki yıl da Sivas'da kalacak mısınız?

B.UYGUN: Benim için maddiyat hiç önemli değildir. Ben, hayallerimle birlikte aynı yolda yürüyeceğim, kalbimde aynı frekansları ve keyfi birbirimize verecek yönetimle çalışmayı severem. Ben yönetimimden ve başkanım Mecnun Abimden son derece memnunum.

Otellerde şimdiden hiç yer kalmadı!

Sivas-G.Saray maçı nedeniyle Sivas'taki otellerde talep patlaması yaşanıyor. Önemli maç öncesi, oteller ve uçak seferlerine de büyük talep geldi. İl dışından maçı izlemeye gelecek sporseverler nedeniyle kentteki birçok otelde maça daha 5 gün olmasına rağmen yer bulunamıyor. Öte yandan maçta G.Saray'a bin 600 bilet verildiği açıklandı.

Marşlı motivasyon

Ligde zirve mücadelesi veren Sivasspor, zorlu G.Saray maçına “Onuncu Yıl” ve “Mehter Marşı” eşliğinde hazırlanıyor. Futbolcularına güç depolatan teknik direktör Uygun, “10. Yıl Marşı” ve “Mehter Marşı” dinlettirdi. Futbolcular bu marşlar eşliğinde neşeli bir şekilde idman yaptı. Çalışmaya sakatlıkları süren Balili ve Sedat Bayrak katılmadı

cem
30.04.2008, 19:20
Hocam çok büyük bir başarıya damga vurdunuz,bence yılın takımı olmaya en büyük aday sivasspordur(kalan iki maçını kaybetse bile)bu mutlulugu bize yaşattıgın için tesekkürler hocam..

yerliturkuaz
30.04.2008, 19:35
BEN BU SİVASIMIZIN DEĞERİNİ BİLMEYEN BÜYÜK SİVAS TARAFTARINA SESLENİYORUM Kİ YAZIKLAR OLSUN NE DEMEK NİYE BAYRAK ASCAKMIŞIZ BÖYLE BİR SORU OLUR MU YA AYIP BE BU TAKIM YUNANİSTANIN BİR TAKIMI DEĞİL YAZIK YA....

GALATASARAYI YENİP YENİ BİR DESTAN DAHA YAZACAĞIZ...

NamikKemalUlusoy
30.04.2008, 20:12
HOCAM SİZE BAYRAK KONUSUNDA KATILIYORUM.STO 2000 BAYRAK DAĞITMIŞ PAZARTESİ 2 BAYRAK GÖRDÜM İST.CADDESİNDE.BU GÜN SAYI 20.KALAN 1980 BAYRAK ÇEHİZ SANDIĞINDAMI.İNŞALLAH EN AZ 3-0 YENERİZ G.S. GELECEK MAÇIDA DA FARKLI KAZANIR.ANADOLUNUN TEK YILDIZI OLURUZ.
YENİLSENİZDE YENSENİZDE BİZİM GÖNLÜMÜZDE HER BİRİNİZ BİRER ARSLANSINIZ.ELLERİNİZE VE AYAKLARINIZA SAĞLIK.TÜRKİYE MEDYASI BU GÜN SİVAS TAYDI.TV .LER BAYRAKLARLA DOLU CADDELERİ BÜTÜN TÜRKİYEY YAYINLASALAR DAHA İYİ OLMAZMIYDI.HOCAM YUKARI TEKKENİN TOPRAĞI HALA ŞEHRİN ÜZERİNDEN KALKMAMIŞ.SELAMLAR SAYGILAR.BAŞARILAR DİLERİM.

ilker_8787
30.04.2008, 22:55
Bülent Hocam sosyal boşverelim biz Kalliyi felan.Bizene Kalliden.Daha iyi nasıl olabiliriz onun derdi içinde olmalıyız

yusuf_yusuf
30.04.2008, 22:58
ya yenerız inşlah ya umudımızı yıtrmeyelım

Rallim58
01.05.2008, 08:21
Türkiye'de gözler bu müsabakamıza kilitlenmiş durumda. Tüm spor kamuoyu, bu karşılaşmanın sonucunu bekliyor. Müsabakanın biletleri 4 gün öncesinden tamamı satıldı. Sayın Asbaşkanımız Sarılar'ın da belirttiği gibi bir o kadar daha olsa yine satılırdı.

Tüm Ulusal yayın yapan TV'ler Sivas'tan canlı yayınlarla şehrin nabzını tutmaya çalışırken şampiyonluk yolunda matematiksel olarak şansı devam eden şehrimizin takımının bayrakları ise, her nedense hala asılmayı bekliyor. Reklamın kötüsü olmaz

İnanın...! bu atmosferi inşaallah her sene yaşarız diye dua ederken realiteden de uzaklaşamayız ve bu filmi biz bir daha zor görebiliriz.

Gün bu gündür, vakit bu vakittir. Ayağımıza gelen fırsatları tepmeyelim.

Başka Sivas yok, başka da Sivasspor yok...

Tüm Anadolu hatta Türkiye sana sahip çıkıyor

SEN KENDİNE SAHİP ÇIKMIYORSUN

HAYDİ YİĞİDİM MAÇA
HAYDİ YİĞİDOM MAÇA

bahadır erdem
01.05.2008, 09:59
BİZ YİĞİTLER GİBİ ÇIKALIM.MAÇIMIZI OYNAYALIM.

RAKİP TAKIM DA KİMİN OLDUĞU HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.

sewaz58
03.05.2008, 17:29
Başta Bülent Hoca olmak üzere futbolcularımızın hepsi üzerine düşen görevi zaten çoktan layıkiyle yapmışlardır.Allah hepsinden razı olsun.İnşallah önümüzde kalan son 2 haftadada en iyisini yaparız..

yigido_sampiyon
03.05.2008, 17:32
kalli ister olsun ister olmasın ŞAMPİYON SİVASSPOR...