Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Güzel görüntüler bunlar.Güzel mesajlar okuyoruz.Gerginliğe müsaade etmeyen yönetici arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
Alttaki sorunun cevabı özel mesajla sahibine iletilmiştir;)
üçyıldız58 18.11.2008, 20:25 çelenk hala bordomavi netteki nikini bekliyorummm
Güzel görüntüler bunlar.Güzel mesajlar okuyoruz.Gerginliğe müsaade etmeyen yönetici arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
Bunu iki taraflı görmek istemek sanırım hakkımız olsa gerek!!
Düşünsenize bu husmet uzun sire devam etti.Ve 15 yıl sonra Sivas'ta ve Trabzon'da birer çocuk doğdu.Büyüdüklerinde biri Sivas'a biri Trabzon'a düşman.Neden diye sorduğun zaman cevap veremeyecekleri bir husumetin içine otomatikmen itilmiş olacaklar ve biz de bunla gurur mu duyacağız..?
zarabilgisayar 18.11.2008, 20:47 maça izliyince taraftarını görücaz maç sonrası burda yaparız yorumlarımımızı biz olay sonrası ts çiçeklerle karşıladık ama şu ana kadar ts klubünden her hangi bir açıklama yok taraftar sitelerindede innşallah burdaki trabzonlu kardeşlerimizin düşündügü gibi geçer maç
kadir0911 18.11.2008, 20:52 Bu Konu 2 Gün önce acildi ve 255 kere Yorumlandi ve 7828 kere okundu...
Ve bu maca daha 5 gün var.
Bu Mac iki tarafa nekadar önemli oldugunu bu rakamlar bence cok net gösteriyor.
selamlar sivaslı arkadaşlar.öncelikle gerginlik laflarını da atalım artık.güzel şeyler konuşalım burada.polyannacılık da oynamıyoru neticede ama iki anadolu şehri birbirine kültür,birikim ve dostluk aktarır.düşmanlık diye bir kelime lugatımızda zaten olmadı.herkes tahriklere gelebilir.insanız hatalıyız.sivas olsun trabzon olsun bursa olsun eskişehir olsun.burada ayrım yapmıyorum....sonuç olarak selam vermek için yazayım dedim.ben de koyu bir Trabzonsporluyum ama anadoludan bir şampiyon görmek isteyenlerdenim.maça gelince iyi olan kazansın.
SenSetik 18.11.2008, 21:18 selamlar sivaslı arkadaşlar.öncelikle gerginlik laflarını da atalım artık.güzel şeyler konuşalım burada.polyannacılık da oynamıyoru neticede ama iki anadolu şehri birbirine kültür,birikim ve dostluk aktarır.düşmanlık diye bir kelime lugatımızda zaten olmadı.herkes tahriklere gelebilir.insanız hatalıyız.sivas olsun trabzon olsun bursa olsun eskişehir olsun.burada ayrım yapmıyorum....sonuç olarak selam vermek için yazayım dedim.ben de koyu bir Trabzonsporluyum ama anadoludan bir şampiyon görmek isteyenlerdenim.maça gelince iyi olan kazansın.
aleyküm selam....temennilerine katılıyorum ve teşekkür ediyorum düşüncelerin için...
Del Piero 18.11.2008, 21:26 Her zaman ki gibi trabzonsporu yener geliriz... biz burada onları çok iyi karşıladık.. bakalım trabzonda sivasımız nasıl karşılaşacak...
Avrupada maçları insanlar bir arada izliyorlar ve insanlar(tvlere yansıdığı kadarıyla söylüyorum)birbirlerine takılıp laf atıyorlar.ne bir kavga ne bir tatsızlık hakim.bu söylediğim mevzu real sociedad-celta vigo maçındandı.eski bir olaydır.o gün düşündüm dedim ki neden bizler anadolu kulüpleri birarada maçalrı izleyemiyoruz?askere gidince beraberiz.ülke korumaksa biz en ilerdeyiz.ülke sevgisi bizlerde fazla yüksek.neden?çünkü kanımızda var....batıya medeniye atalarımız götürdü.bizler ise şimdi birbirimizi nasıl incitiriz nasıl kırar dökeriz,deplasmana gidince koltukarı nasıl sökeriz.yaktığımız meşale ile rakip futbolcuya nasıl zarar veririz diye düşünenlerden de değiliz yanlış mıyım?anadolu insanı merttir yiğitliği ile öndedir.istanbul sosyetesi değilizdir.çalışıp kazanırız.peki nedir bu alıp verememezliklerimiz?burada dostlar anlarlar beni....sizler beni bilmezsiniz Trabzonluları da bilmezsiniz.3-5 kendini bilmez kişi Trabzonlu değildir...3-5 kendini bilmez kişi Sivaslı da değildir...ORTAK KÜLTÜR ORTAK MİRAS....ANADOLU
bortecine 18.11.2008, 21:39 daha okuduğun üniversitenin adını yazamıyorsun.kimi kandırıyorsun?hangi aklı selim bir insan 4 sene boyunca okuduğu bir üniversitenin adını yazamaz.
kaldı ki Trabzonda ne bursalısı ne ankaragüçlüsü o şekilde maç izleyemedi.aynı şekilde KTÜ kampüsünde gs, fb, bjk kaşkolu ya da formasıyla da gezemez hiçkimse.ne yazık ki sivas sokaklarında bırakın normal bir günü, maç günü stad önlerinde bile gs, fb ya da bjk taraftarları (kimisi aynı zamanda sivas taraftarı) kaşkol ve formalarla cirit atıyor.bu olayın Trabzonda vuku bulabilmesi yüzyıllar sonra bile imkansız ötesi birşeydir.bu böyle biline arkadaşım...
trabzonda ktü diyen kaç kişi söyle bakalım :)okulun adı boyle zaten kibarlaşmaya gerek yok...
Ben teknik boyutunu konuaşlım derim. Bir kaç haftadır şahsen hayrettini iyi bulmuyorum onun kanatı çok aksıyor devamlıda kademe hatası yapıyor. trabzonda yattarada olduğuna göre bülent hoca oraya acil onlem almalıdır gerekirse faruğuda sola hayrettine yakın oynatması gerekir.Orta saha olarak bizim mücadeleci oyucumuz daha çok o yuzden mac orta sahada kitlenebilir. daha dirençi olan takım bir adım one çıkabilir.
Bu arada yarın mehmet ilk 11 de oynacak milli macta. Belki çoğu arkadaslar bu duruma sevinmiş olacak ama ben, bu kritik mac oncesi mehmetin trabzon macına yorgun olacağını düşüyorum çarşamba akşamı mac var en erken cuma sabahı takıma katılacak 1 gün çalışlmadan sonra yorgun hali ile trabzona gidecek.Bunuda handikap olarak görüyorum. Bol gollü gecmesede kıran kırana anodolu futboluna yakışır bir mücadele olacağını düşünyorum.
bortecine 18.11.2008, 21:44 Her zaman ki gibi trabzonsporu yener geliriz... biz burada onları çok iyi karşıladık.. bakalım trabzonda sivasımız nasıl karşılaşacak...
Haklısın gardas. Gecen sene o soğuk havada içimizde rahat rahat dolaşabildiler buda bizim ne kadar misafir perver oldumuzu gösteriyor. Biz çiçek verdik onalara tabikide çiçek bekleriz karşılığında.;)
bortecine 18.11.2008, 21:54 Bugün, 21:52 #1139
Gökhan ÖZDEMİR
Gökhan ÖZDEMİR'in Avatarı
Yer: TÜRKİYE CUMHURİYETİ
TS-SS elele anadolu kardeşliğe
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN
çiçek alıp vermek değil arkadaşlar meselemiz.birbirimizi iyi anlamamız önemli.buyrun trabzona maça gelin.her zaman davetlimizsiniz.çiçekle karşılamak bir jest olur sadece.
bortecine 18.11.2008, 22:00 çiçek alıp vermek değil arkadaşlar meselemiz.birbirimizi iyi anlamamız önemli.buyrun trabzona maça gelin.her zaman davetlimizsiniz.çiçekle karşılamak bir jest olur sadece.
Kafa dengi bir iki kişi bulsam geleceğim inşallah. Gelirsem burdan yazar ordada görüşürüm sizlerle...
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN;)
kadir0911 18.11.2008, 22:05 Insallah Mactan sonra'da (Sonuc ne olursa olsun) birbirmizle böyle konusuruz.
Ben Almanyada yasiyorum, Trabzonlu arkadaslarim var ve Pazar günü Maca Kardesce, sicak caylarimizla :P beraber izleyecez
Kafa dengi bir iki kişi bulsam geleceğim inşallah. Gelirsem burdan yazar ordada görüşürüm sizlerle...
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN;)
herkesin rüyasıdır anadolu...inşallah çıkar bir bizansı yıkan anadolu takımı...:)
basayev58 18.11.2008, 22:39 Kardesim yorumuna saygi gösteriyom ama sana katilmiyorum
Konunun basligi TSL/Trabzonspor-Sivasspor...Trabzonsporu tutan kardeslerin burda yorum yazmasi bence dogru, fikir alis verisi yapiyoruz, dialog kuruyoruz, geride kalan olaylari baska nasil konusalim sen söyle...
kardeşim senin gibi birçok kişi anlamıyor zaten,ne fikrini alıp veriyosun,örneklesene bi.bi tutturmuşlar siz kardeşimizsiniz,ama biz şunu yaptık bunu yaptık,şunu kestik bunu biçtik..eğer rakip taraftarlarla fikir alışverişi yapacaksak bunun yeri tribündergi,ajansspor gibi sitelerin forumlarıdır.Sivasspor.com'un farkı zaten tek bir takım taraftarına hitap etmesidir,ben burda Trabzon taraftarının asarız keseriz,saygılı olun kardeşimiz olun,yoksa ona göre,biz büyüğüz haaa gibi edebiyatlarını görmek istemiyorum...ya onları yasaklayın maç üzerine adam akıllı konuşalım yorum yapalım,tıpkı onların kendi sitelerinde kendi takımları için yaptıkları gibi,yada bizi yasaklayın onlar konuşsun,TS büyüklüğünü anlatsınlar burda...ha çokta kaynaşmak istiyorsanız onların sitesine gidin bi,ama orda kapı duvar,tribündergi,ajansspor gibi forumlarda kucaklaşmanıza devam edin...
Basayev sende gel senide misafir edeyim kardeşim.Gel beraber maç izleyelim.Ciddiyim:)Bırak şu inadı:D
bortecine 18.11.2008, 22:56 abi ben onda değilim,haksızsan haksızsın de,sizin sitede var mı böyle bir olay,ziyaretçi olarak gelip yazaiblir miyim ben,yazamam,çünkü bu anormal olur böyle bir maç öncesi,çünkü ister istemez ben Sivasspor'u övücem anlatıcam falan filan,ister istemez tartışma oluşucak,veya Bursaspor maçından önce Bursasporlular,FB maçı önces FB taraftarları sizin sitede fink atsa bunu normal mi karşılarsınız?dediğim gibi bu konuları ortak tribün forumlarında tartışmak lazım,konu açıldı açılalı ister istemez laf atışamsı oluyor,açıkca söyle ben senin tarftarın olduğun sitede,sizin Sivas'a geleceğiniz bi maç öncesi,efendi olun gelin misafrimiz olsun,yoksa alayına gider,görürsünüz desem neler olur ya,bu konuda ben aydınlatamıyorum bu forumu sen sizin futbol kültürünüzle aydınlat bari,hayatında stada girip tezahürat yapmaayan,deplasmana gitmeyen kişiyi yönetici yaparsan sonuç bu işte,çok şey öğrenmemiz lazım çoooooook...Trabzonada gelirim normalde ama haftasonu izmirden diyarbakıra uçucam,ordan batmana geçicem maalesef :(
:) şimdi diyorsun bende orda özgürce yazayım ama yazdırmazlar tahamulleri yok buraya yzan tsli arkadaslar bunu kabul edin buda bizim farkımız
Burasi rakip takim taraftarlarina da acik Sivasspor taraftar sitesidir..Rakip takim taraftarlari da Sivasspor taraftarlari da seviyeli kaldigi surece dusuncelerini, yorumlarini yazabilirler.... Bunu gozonunde bulundurmayi unutmayalim.. Baska sitelerin ne yaptigi kimlerin yazmasina izin veridigi kimlere izin vermedigi, yazilarin icerigi, bizi baglamaz... Bizim bakis acimiz budur...Insanlar dusman degil ayni ortamda goruslerini paylasabilmeliler...Burda mucadele sahada futbolcular arasinda..Biz burda herhangi bir mucadele kavga pesinde degiliz....
basayev58 18.11.2008, 23:28 Burasi rakip takim taraftarlarina da acik Sivasspor taraftar sitesidir..Rakip takim taraftarlari da Sivasspor taraftarlari da seviyeli kaldigi surece dusuncelerini, yorumlarini yazabilirler.... Bunu gozonunde bulundurmayi unutmayalim.. Baska sitelerin ne yaptigi kimlerin yazmasina izin veridigi kimlere izin vermedigi, yazilarin icerigi, bizi baglamaz... Bizim bakis acimiz budur...Insanlar dusman degil ayni ortamda goruslerini paylasabilmeliler...Burda mucadele sahada futbolcular arasinda..Biz burda herhangi bir mucadele kavga pesinde degiliz....
neyin peşindeyiz Mustafa'm???Sivasspor'un değil mi?TS taraftarı bunun peşinde olabilr mi peki?hayır..çünkü oda TS'un peşinde,eee herkesin peşinde koştuğu renkler farklıyken sence hangi ortak noktada buluşabiliriz,sevgi barış kardeşlik mi?eğer rakip taraftar gelip başarı diledikten sonra gidiyorsa tamam!ama ben böyle bi durum görmedim,şu konu açıldı açılalı kaç kez TS hikayeleri yazıldı bu foruma,ne gerek varki?
neyin peşindeyiz Mustafa'm???Sivasspor'un değil mi?TS taraftarı bunun peşinde olabilr mi peki?hayır..çünkü oda TS'un peşinde,eee herkesin peşinde koştuğu renkler farklıyken sence hangi ortak noktada buluşabiliriz,sevgi barış kardeşlik mi?eğer rakip taraftar gelip başarı diledikten sonra gidiyorsa tamam!ama ben böyle bi durum görmedim,şu konu açıldı açılalı kaç kez TS hikayeleri yazıldı bu foruma,ne gerek varki?
Bence bu şekilde bir tartışma, fikir alışverişinde bulunabildiğimiz için bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor.
Trabzonu büyük veya küçük diye tartışmak bence anlamsız. Bu diğer takımlar içinde geçerli. Her taraftar kendi takımını iyiden de öte bir gözle görür, görmelidirde. Trabzon ve maalesef diğer 3 takımı ayıran bazı özellikler olduğundan büyüklük konusunda biraz daha öne çıkabilirler. Ancak asla ve asla benim takımımın üzerine çıkamazlar.
Bunu bu şekilde bilerek yazarsak bence bir sorun olmayacaktır. Ayrıca bu şekildeki fikir teatilerinden, karşılıklı bilgi gösterilerinden herzaman bilmediğim birçok bilgiyi öğrenmişimdir. Bu yüzden zevkle konuyu takip ediyorum :)
merkez_emre 19.11.2008, 00:14 :) msj ım sılınmıs merak ettım kım neden sıldı acaba :)
keske o msj ı sılen gecen sene bızımle o arbede trabzonda olsaydı da yasadıklarımızı kendısı de gorseydı...
taraftarım demekle taraftar olunmuyor
Arkadaşlar biz olay çıkarmaya meraklı değiliz ayman denen futbolcu yüzünden oldu geçen yılki olaylar bu sene de gönderdik o futbolcuyu cezasını çekiyor bizim seyirci biraz agrasif bunu herkes biliyor Trabzona gelen bazı takımlar bunu kullanmaya çalışıyor inanın rakip futbolcuların seyirciyi delirtmek için yaptıklarını görseniz hak verirsiniz bunu en iyi biz biliyoruz bu takımlar futbol oynamaya değil puan almak için başka işer peşine giriyor zaten millet 25 yıılık özlemle iyice streste hemen bi gerilim oluyor. bu haftaki maç inşAllah olaysız bitecek iyi olan kazanacak biz kazanırsak kimse bizi tutamaz inşAllah şampiyon oluruz anadolu takımlarıda bizi görerek önyargılarını yenerler uzun süre anadoludan çıkar şampiyonlar :)
cagrikara 19.11.2008, 01:30 Arkadaşlar. Her Sene İstanbul takımları Oluyor Şampiyon. Bu Türkiyede İstanbuldan Başka İl Yokmu??? Biz neden birbirimize Düşüyoruz ki :) Şunu gerçekten içten söylüyorum.." Eğer Biz (TrabzonSpor) Şampiyon Olamazsa, İsterim ki Sivas Olsun..." Ha Trabzonda bu mantık var her sene. ve Trabzonda TrabzonSporu Tutmayan 1 Kişiyi de Bulamazsınız... Biz Böyle Şampiyon Oluyoruz Olduğumuz zaman...
"_tuqRuL" 19.11.2008, 08:55 Maçın skoru Çoq Gizli :D:D
hiç belli olmas falla
Gidip o atmosferi yaşamak lasım ;)
karakuş58 19.11.2008, 08:57 SİVASPOR telaşa kapılmadan sakin olarak oyununu oynarsa maçtan puan veya puanlarla ayrılır.Mehmet YILDIZ.ın Milli Takımda bu gün göstereceği performans SİVASSPOR. un başarılı olmasına katkı sağlayacaktır.Her şeye rağmen SİVASSPOR Trabzon.da ezilmeden futbolunu oynayıp dönecektir.Gönülden başarı diliyorum.
üçyıldız58 19.11.2008, 09:26 Basayev sende gel senide misafir edeyim kardeşim.Gel beraber maç izleyelim.Ciddiyim:)Bırak şu inadı:D
çelenk keşkee çoğu sivaslı kayserili trabzonludaa ankaragüçlü bursasporludaa senin gibi düşüncee istanbul takımları iflas bayrağını çekerr.
ben yukarıda adını saydığım takımlardan birinin şampiyon olması benim zorumaa gitmezz.
amaa geçen sene son üç haftadaa yapılan bizans oyunları çokk zorumaaa gitti
ben sivaslıyım diyen herkesinn geçmişini unutmayıpp yapılan haksızlıklardan ders çıkarması lazımm.
birde ben sivasda istediğim zaman trabzonspor formasını giyerimm çarşıda pazarda gezerimmm.
ama sen iyi biliyorumki trabzonda bunu yapamassınn neden dersen sizinle ayrıştığımız nokta bu siz hep biz diyorsunuz biz hep anadolu diyoruzzzz
ne olur birazda komşunuzun eşşeğinin bir olmasını isteyinnnn.
bizde şampiyon olmak istiyoruzzz şayett biliyorumki sivas şampiyon olursaa 6 milyon sivaslıyı uyandıracak ben neden ist takımlarını tutayımm diyecek siz bunu başardınızzzz.
bizdee sizleriii heppp takdirr ettikkk etmedikmiii lyon zaferlerindee orhanın attığı gollerde beraber ağlamadıkmı aston villa zaferindee beraberr goll demedikmii.
sivas tarbzonun bayrağının sallandığı yegane kalelerden biridirrr
bizde sizden iki yıldırr birr takdir bekliyoruzzz.
ama ne mümkün her sitede her forumda sivasaa sataşmalar laf sokmalarrr
çelenk kardeşim trabzonspor biizm kardeşimizdir sizde bizi uefa kupasında elendiğiniz rum takımı gibi düşmanca görmekden vazgeçinnnn artıkk dost ,birlik kardeş olmak için çalışalım
kadir984 19.11.2008, 11:09 HİÇ BİR TAKIM SİVASA GELİP TARAFTARIMIZCA NAHOŞ BİR ŞEKİLDE KARŞILANMADI HATTA BİR ÇOĞU ÇİÇEKLE KARANFİLLERLE KARŞILANDI.
SİVASSPORUMUZDA BUNU HER GİTTİĞİ YERDE HAKEDİYOR.
MAÇA GELİNCE EĞER TRABZONSPOR BU HAFTAYA KADAR OYNADIĞI FUTBOLU OYNARSA SİVASIMIZIN KAZANMA İHTİMALİ YÜKSEK.
HER İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR DOSTLUK KAZANSIN
kadir984 19.11.2008, 11:12 BÜLENT HOCAMIZ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL AÇIKLAMA YAPMIŞ !!!!!
Önlerinde zorlu bir Trabzonspor maçı olduğunu ifade eden Uygun, şunları kaydetti:
''Anadolu takımlarının ağabeyliğini yapmış, Anadolu'ya birçok kez başarılar getirip şampiyonluklar tattırmış, bir şehir takımı olarak şampiyonluğu ilk kez yaşamış çok güçlü bir takıma gidiyoruz. Karadeniz insanı cesur, misafirperver ve mert insanlardır. Dolayısıyla ben de bir Karadenizli olarak, hem de Trabzonspor'da futbol oynamış, orada bulunmuş biri olarak orayı çok iyi bilen bir insanım. Buradaki dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek, bununla birlikte de futbol adına bütün güzellikleri seyircilere izletip oradan en azından puanla dönebilmenin hesaplarını yapıyoruz. Çünkü buradan alacağımız herhangi bir puan bizim üst sıralarda bitirmemizi sağlayacaktır.''
GLoBe-Y-Gençlik 19.11.2008, 11:46 Trabzon senı lıderlıkten ındırmenın ılk adımını atacagız ıns..!!
Alperen61 19.11.2008, 11:49 Diyarbakırspor'a pkk diyen bjk'li, bursalı densizler yüzünden Diyarbakırlı arkadaşlarım bu ülkeye düşman kesildiler.
Kimse kimseye durduk yere demez neden sivasa bursaya o slogan atılmıyor herkes haddini bilmeli burası Türkiye aga istiklal marşını ıslıklıyanları yazıyoruz birbir.;)
yigido_sampiyon 19.11.2008, 11:56 süper ligin kırılma maçı olacak...bu maçın sonucu ile büyük ölçüde ligin sonundaki tabloyu oluşturacak...
colman61 19.11.2008, 13:48 dosluk kazansın.
ama gercekten sivassporun işi trabzonda çok zor
SenSetik 19.11.2008, 13:59 geçen yıl hangi Sivaslıya sorsanız ts için öfke kusuyordu, ben dahil, belki en fazla bunu yapanlardan biriydim....
ama ts taraftaraıda aynı şeyleri bizim için düşünüyordu...
geçen bir yılda gördükkü bunun kimseye faydası yok...
sahada olan olaylar yüzünden trübünler düşman olmaz...tam aksine sahaya dostluk mesajını yollayıp olan bitene kol kola tepki göstermek zorundadır...
bu maç çok önemli zirve açısından ama iki şehrin barışması açısından daha da önemli...
kendim yakından trabzonu ve trabzonluları bildiğim için rahatlıkla söyleyebilirimki trabzonlulardan daha mert dost bulmak kolay olmayan bir iştir. bunun sporada yansımasını temenni ediyorum...
Bu maçtan bence beraberlikten başka sonuç çıkmaz akıllı oynamazsak.Balili oynasın bu maç bize döner..
TheRapZ0ne 19.11.2008, 17:15 neredeyse tüm topicleri okudum. dediğiniz gibi atmosferi yoğun bir maç olacak ama biz kazanırız inşallah :D
jakobieen 19.11.2008, 17:26 geçen yıl hangi Sivaslıya sorsanız ts için öfke kusuyordu, ben dahil, belki en fazla bunu yapanlardan biriydim....
ama ts taraftaraıda aynı şeyleri bizim için düşünüyordu...
geçen bir yılda gördükkü bunun kimseye faydası yok...
sahada olan olaylar yüzünden trübünler düşman olmaz...tam aksine sahaya dostluk mesajını yollayıp olan bitene kol kola tepki göstermek zorundadır...
bu maç çok önemli zirve açısından ama iki şehrin barışması açısından daha da önemli...
kendim yakından trabzonu ve trabzonluları bildiğim için rahatlıkla söyleyebilirimki trabzonlulardan daha mert dost bulmak kolay olmayan bir iştir. bunun sporada yansımasını temenni ediyorum...
:) ben bu yorumların sahibini bi yerlerden hatırlıyorum
insallah bu güzel temenniler gerçekleşecek ve anadolunun bu iki güzel kentinin güzel takımları hep dost kalacak.. tatlı rekabet ve hoş dostlukla istanbulu yıkmaya az kaldı insallah..
deplasman 19.11.2008, 17:29 Trabzonspor-Sivasspor (Selçuk Dereli) maçın hakemi belli oldu
Ölümüne 61 19.11.2008, 17:39 Selçuk Dereli
Hiç istemediğim bir hakem.
İşallah adaletli bir maç yönetir.
Ortamı dafa da germez umarım.
Türkiyenin 4. büyük takımını, Anadolu takımlarının abisini kendi evinde yenmek istiyoruz. inşallah kazanan taraf oluruz.
trabzon sporu yenmemiz gerekli geçen sezonkilerin tesadüften ibaret olmadıklarını görmeleri için inşallah yeneriz
Peki büyüklükte senin kıstasın nedir basayev58. seni dinleyelim buyur.
Trabzonspor, Sivas maçında şov yapacak
Ligin 12. haftasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmada şova hazırlanıyor. Maç günü stadda birçok sürpriz var..19 Kasım 2008 19:12
Bordo-mavili kulüp, 23 Kasım Pazar günü saat 15.00'de oynayacağı Sivasspor maçı öncesi şova yönelik bir dizi gösteri yapmaya hazırlanıyor. Karşılaşma öncesi bir süre önce hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin değerli ismi Erkan Ocaklı'nın şarkıları stat hoparlöründen çalınacak ve Bordo-mavili takım sahaya "Erkan Ocaklı gönlümüzdesin" yazılı pankartla çıkacak. Daha sonra oyuncular ligin başından beri büyük destek gördükleri taraftarlara kendi formalarını atacaklar.
Yapılan bu etkinliklerin ardından dostluk gösterisi olarak seremoniye her iki takım minik futbolcular eşliğinde çıkacak ve İstiklal Marşı Trabzon Belediye bandosu eşliğinde söylenecek. Devre arası kolbastı ekibi, maraton tribünü önünde bir gösteri yapacak. 61. dakikada ise balon, ışık, ses ve konfetilerle geleneksel şov tekrarlanacak
Trabzonspor, Sivas maçı
Ben büyüğüm demekle büyük olunmaz.Gönlümüzdeki en büyük sevda Sivasspor sevdaso,ona şüphe yok.
Önce şu formamızdaki amblemin üzerine şöyle altınyaldızlı bir yıldız çakalım,Lig Tv her hafta bizim maçı vermeye mecbur kalsın,her sene en az 10bin kombine satalım,ondan sonra büyüğüz diyelim..Bundan sonra hedefimiz en az bir şampiyonluk alarak 5.büyük olmaktır.7 kez şampiyon olursak 4.büyüğüz deriz.
Basayevim maksadımız zaten şu 1 sene içerisinde tohumlaşan düşmanlığı daha büyümeden bitirmek.Hem o kutlama cinconun şampiyonluğunu değil fener galibiyetinin kutlamasıydı,bence bunu sende biliyorsun ama kendine delil arıyorsun:)Bende o gün o saatte o meydandaydım.
Hem ortalıkta o sırada sarı kırmızı eşofmanlı birinin olduğunu söyeleyen şehir efsanesi dolaşıyor,duydunmu bilmiyorum ama burada İdmanocağı kulübünün renkleri de sarı kırmızıdır.Hem ben göremedim ama şayet o sırada o şekilde dolaşan biri var ise de askeri deyimle gece karanlığından faydalanmış sanırım diyorum;)
basayev58 19.11.2008, 19:12 Peki büyüklükte senin kıstasın nedir basayev58. seni dinleyelim buyur.
abi takım büyük diye mi tutulur ya cidden çok şaşırıyorum bu forumdakilere,eğer öyleyse git bu 4 takımdan birini tut,komikleşmeyin yaaa...
burda TS ile bişey mi yarıştırıyoruz,madem TS büyüklüğüne vuruldun o takımı tut kim seni zorluyor.atalarımızın güzel bi sözü vardır,ama burda açıkça yazmam yakışık almaz,elin şeyiyle diyim sen anla...
Vallahi ne yalan söyleyeyim mesajlarını okurken yüzümde tebessüm oluşmuyor değil.:)Bir araştır sende karadeniz damarı olabilir.Sinir konusunda birbirimize benziyoruz:)Aynı şeyleri düşünüyoruz da sanırım ifade edemiyoruz.Şu maçı hayırlısıyla atlatalımda gerginlik gitsin valla.Takımına sahip çıkma konusunda sana hayranlık duyduğumu bil.Güzel günlere inşaallah.;)
centilmenliğin suyunu çıkardığımız için çekirdek çıtlatıyoruz boyuna...bende senin her maç çekirdek çıtlattığına EMİNİM...
biz olan bişeyin suyunu da cıkarırız posasını da keşke sende de olsaydı da sen de çıkarsaydın suyunu.
Bu başlıkta sana yazdıgım son cevaptı... ne dersen SAYGI DUYARIM
basayev58 19.11.2008, 19:41 Vallahi ne yalan söyleyeyim mesajlarını okurken yüzümde tebessüm oluşmuyor değil.:)Bir araştır sende karadeniz damarı olabilir.Sinir konusunda birbirimize benziyoruz:)Aynı şeyleri düşünüyoruz da sanırım ifade edemiyoruz.Şu maçı hayırlısıyla atlatalımda gerginlik gitsin valla.Takımına sahip çıkma konusunda sana hayranlık duyduğumu bil.Güzel günlere inşaallah.;)
Yok abi ben kafkasyalıyım,çerkesim ;) çok araştırdım :)
abi taraftarız ikimizde çünkü,sen bordomaviye sevdalısın,ben kırmızıbeyaza,onun dışında herşey aynı!!!ama Sivasta seyirci daha çok bu gerçek onun için çoğu şeye seyirci kalıyoruz.birgün bu takımında gerçek taraftarı olucak ama, bize yetişmezse,çocuklarımıza kısmet olucak.Siz şampiyonluklarla büyüdünüz onun için şehrinizde başka takım ismi geçmiyor,ama insanoğlu hep egolarının peşinde,siz okul sıralarında şampiyon takımınızla övünürken,bizim uşaklar:) FB ile GS ile BJK ile ego tatmin etti ve öyle büyüdü,çok azıda 3. ligdeki Sivasspor'un Pazarspor maçına gitmek için kaçtı okuldan;)o azınlık şimdi hala azınlık!aslında senin takdir etmen gereken nokta şu abi,biz başarı görmeden büyüttük bu sevdayı!asıl taraftarlık bu olsa gerek.
saygılarımla...
deplasman 19.11.2008, 19:48 ortamı germeden muhabbete devam arkadaşlar bakın Ts yönetimi maça özel şovlar hazırlıyormuş giden arkadaşlar çok şanslı dostluk gösterileri de olacakmış
sende Sİvasspor sitesinde yöneticisin ya helal olsun valla!
altınyaldızlı yıldız yok diye formanda
Lig tvde maçların canlı verilmiyor diye
10 bin kombine satamadın diye
şampiyon olamdın diye kendini küçük mü görüyorsun yani,
ben Sivasspor 4. büyük olmalı mı diyorum hayır,ama sen istiyosun,egonu tatmin etmek istiyosun,şampiyon takım taraftarı olmak istiyorsun sadece!
Benim bu site için verdiğim emeğin binde birini ver,ben normal üye olayım sen yönetici ol.
Mesajımda gönlümdeki en büyük ve tek sevda Sivasspor dedim,anlamdınsa,ya da işine gelen tarafı okudunsa o senin meselen.
Ben Lig Tv'ye ihtiyaç duymuyorum.Zaten her maçta tribündeyim.Eksi 35'te de 35'te de.İlk 11 haftada 200 ytlye yakın para harcamışım Sivasspor için.Bu fiyat 500ü bulacak sene sonuna kadar inşallah.Herkes bu parayı harcasa zaten 4.büyük değil en büyük oluruz.Kimse benim Sivassporluluğumu sorgulamasın.
Ben kaç yenilgi sonrası gözyaşı döktüm bunu ben biliyorum.Her yenilgi sonrası o haftam nasıl berbat geçiyor ben biliyorum.Bazıları da çıkmış hiç tanımadığı adamın sevgisini sorguluyor.Haddi bile değil oysaki!!
Sen demişsin birisine bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi ol diye.Aynısı ben sana diyorum.Önce benim hakkımda bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi olursun!
Önemli olan forumlarda fikir alış verişinde bulunmak. Ama bizler burada birbirimize düşmüşüz de farkında değiliz.
Basayev58 kardeşim yazılarını takip ediyorum ama haksız olduğun birçok konuda diretiyorsun ve sonucunda ortam geriliyor. Biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim. Suçladığın birçok arkadaş eminim ki en az senin kadar Sivassporlu yani sanma ki sadece sensin. Ama herkes sağduyulu davranıyor. Birazda sen dene.
Hangi sitede oyuncumuza küfür edilmiş,hangi sitede Bülent Uygun'a çirkef denilmiş,hangi sitede bize ezik demişler hiç mühim değil.
Bu siteyi diğer sitelerden farklı kılan da zaten küfür yazmadan,edeb sınırlarını zorlamadan;farklı renklere gönül vermiş insanların aynı pencereye yazı yazabilmesidir.Zaten kuruluş ilkesi "Spor ;sevgi,barış ve kardeşliktir" olan sitemiz,bu ilkeye her yönüyle uymak için elinden geleni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.Eğer bazı arkadaşlarımızın yorumları siliniyorsa bu şu veya bu takıma şirin görünmek için değil sadece ve sadece "insanlığa" şirin görünmek içindir ki bu da sitemizin ilkesidir.
bortecine 19.11.2008, 22:22 Şu macın tekniğindne taktiğinden bahsetsek. Mehmet Fazla yorulmadı bugun. İkinci yarı çıktı aklı ts macında :))
yeniceri_can 19.11.2008, 22:56 kazanmaya geliyoruz gümbür gümbür.
basayev58 19.11.2008, 23:17 Benim bu site için verdiğim emeğin binde birini ver,ben normal üye olayım sen yönetici ol.
Mesajımda gönlümdeki en büyük ve tek sevda Sivasspor dedim,anlamdınsa,ya da işine gelen tarafı okudunsa o senin meselen.
Ben Lig Tv'ye ihtiyaç duymuyorum.Zaten her maçta tribündeyim.Eksi 35'te de 35'te de.İlk 11 haftada 200 ytlye yakın para harcamışım Sivasspor için.Bu fiyat 500ü bulacak sene sonuna kadar inşallah.Herkes bu parayı harcasa zaten 4.büyük değil en büyük oluruz.Kimse benim Sivassporluluğumu sorgulamasın.
Ben kaç yenilgi sonrası gözyaşı döktüm bunu ben biliyorum.Her yenilgi sonrası o haftam nasıl berbat geçiyor ben biliyorum.Bazıları da çıkmış hiç tanımadığı adamın sevgisini sorguluyor.Haddi bile değil oysaki!!
Sen demişsin birisine bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi ol diye.Aynısı ben sana diyorum.Önce benim hakkımda bilgi sahibi ol,sonra fikir sahibi olursun!
kardeşim gerçekten anlaymıyorsun ve dolayısıyla saptırdıkça saptırıyorsun...ne yani ben şu kadar mesaj attım,sen şu kadar mesaj attın, ben züpper üyeyim,sen sefil üyesin,ben kralım sen kölesin mi oluuyor???
liste mi yapalım yani,sen şu kadar harcadın,şu kadar gözyaşı döktün,şu kadar maça gittin,sonrada sıralama yapalım,hani yapıyosunuzya 4. büyük TS gibi,sende 4. büyük taraftar ol,adına methiyeler düzecek çok adam var busitede,4. büyüklere illgi alaka çok :)haddimi çok güzel bildirmişsin,arada bide senin Sivasspor'luluğunu nerde sorguladım onuda bildirseydinya...eleştiriyi kaldıramıyorsan susacaksın sırf cevap vermek için edebiyat yapmana lüzum yok,diğer üyeleride kışkırtıyorsun bu sayede...ben bu forumda tekbir kişiye hakaret ettiysem,TS taraftarına veya klübüne aşağılayıcı tek kelime ettiysem,centilmenliğe aykırı tek cümle kurduysam sil üyeliğimi,sitenin ilk kurulduğu zamandan beri üyeyim,sil üyeliğimi gitsin,ciddi söylüyorum bunu!ben sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum,ha kiminin zoruna gidiyorsa ona karışamam...
basayev58 19.11.2008, 23:21 Önemli olan forumlarda fikir alış verişinde bulunmak. Ama bizler burada birbirimize düşmüşüz de farkında değiliz.
Basayev58 kardeşim yazılarını takip ediyorum ama haksız olduğun birçok konuda diretiyorsun ve sonucunda ortam geriliyor. Biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim. Suçladığın birçok arkadaş eminim ki en az senin kadar Sivassporlu yani sanma ki sadece sensin. Ama herkes sağduyulu davranıyor. Birazda sen dene.
kardeşim gerildiğin ve haksız olduğum noktalarıda yazsaydın keşke...sakin olmayarak ne yaptığımıda belirt,kimi suçladığımı üzerine iliştir,tek Sivassporlu benim ibaresini nerde kullandıysam onuda ekle,az da sağduyulu nasıl olunur bundan başka onuda öğret,bende dersimi alayım,ezbere yorum yapmakla olmuyor,dolu yorumlar yapmak gerek...
milletin derdi benimle galiba...açıkça derdini sölüyende yok!!!
albina58 19.11.2008, 23:33 kardeşim gerildiğin ve haksız olduğum noktalarıda yazsaydın keşke...sakin olmayarak ne yaptığımıda belirt,kimi suçladığımı üzerine iliştir,tek Sivassporlu benim ibaresini nerde kullandıysam onuda ekle,az da sağduyulu nasıl olunur bundan başka onuda öğret,bende dersimi alayım,ezbere yorum yapmakla olmuyor,dolu yorumlar yapmak gerek...
milletin derdi benimle galiba...açıkça derdini sölüyende yok!!!
Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.
Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
umarım tüm üyeler bu doğrultuda fikirlerini yazarlar.
Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
bortecine 19.11.2008, 23:37 Okadardır takip ediyorum konuyu Baseyev arkadasım evet biraz farkın var. Oda senin sivasspor sevgin diğer arkadaslardan daha çok. Anadoludur tamam anladık Trabzon şehrinide çok seviyorum ama . bizim tek dostumuz sivassporumuzdır. kimse orda bizleri çiçeklerle karşılayacaklarını sanmayın.
basayev58 19.11.2008, 23:39 Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
Yukarıdaki yazılar yaklaşık 310 kadar hepsini okudum,300 kadar silinen yazıda oldu.
Ne yazıkki,her kim olursa olsun,başkalarının fikirlerine veya o konu dahilindeki görüşlerine tahammülü yoktur.
Olması gereken,ki en nihayetinde en doğrusu şudur,her bir üye eğer topicleri okuyorsa,burda aklına bir fikir geliyorsa,o fikrini beyan etmek en doğal hakkıdır.Ne yazıkki,bir anda burda kendini Sivasspor veya trabzonspor savunuculuğu yerin koymak bana çok komik geliyor.Her bir üyenin bir fikri,diğer üyelere saygısından dolayı bir yorum yapması daha sağlıklı olur.
Hal böyle olması gerek,başka üye-takım veya şahıslara hakaret etmeden-tahrik etmeden-fikir babında her türlü görüşleri yazması gerekmektedir.
Basayev58 arkadaş,bir bakıma sizin yazınızı alarak size hitaben yazdım gibi gözüküyor ama,sizin yazınız en son olduğu için alıntı yaptım,bu doğrultuda site içine tüm üyelere hitaben yazmaktayım.
abicim bende aslında bu yazdıklarınıza eklemek istiyorum,biz bu konu başlığı altında maç hakkında hiç fikir bayan edemedik,çünkü ister istemez geçen seneki olaylar vede rakip takım taraftarlarının burada yorum belirtmeleri yüzünden konu atışmaya geldi,bende buna sinirlendim açıkçası!fikir üretilmedi hiç,herkes bi TS dostluğu derdine düştü,bende dedimki tamamda dostluğun olması zaten normal olan,bunu abartmanın manası yok,dedikçe millet ortamı geriyosun,biz Sivassporluyuz,TS 4. büyük takımdır haddini bil noktasına getirdiler,bende bundan sonra yazmak falan istemiyorum zaten,özür dilerim birilerini kırdıysam,hakkınızı helal edin...
bortecine 19.11.2008, 23:59 Macın tekniğinden bahsedlim azda. balili sizce tedekmi çıkmalı maca tek forvetmi çıkmalıyız nedersiniz.
özyiğido 20.11.2008, 00:15 kim ne kadar yırtınırsa yırtınsın sivasımız bu maçtan da alnının akıyla 3 puan ı alıp sivassa dönecek o kadar.
"" BAYAZ KIRMIZI ANADOLU YILDIZI""
Besyo_cu 20.11.2008, 00:23 Bizlere yakışmayan hareketlerde bulunmamız bize sadece zarar getirir. Biraz daha sakın olmalıyız unutulmaması gereken şuki burada yazılan her yazıyı binlerce kişi okuyor. Sivassımız ve Sivassporumuz hakkında fikir sahibi ediniyor kendımızı olmadıgımız birisi gibi göstermenın bi anlamı olmadıgını düşünüyorum.Biz tüm Türkiyeye yiğitliği ,adamlığı , gardaşlıgı ögretmiş bir şehiriz bu imajımızı kımse lekelemeye calışmasın alt tarafı bir mac yensek ne olur yenılsek ne olur ?Kendi taraftarlarımızı bu halde görmek derinden yaralıyor beni ve benim gibi düşünen binlerce taraftarımızı. Lütfen kendımıze hakım olalım
SİZ ŞU SON DÖNEMLERDE SÜPER LİGDE GÖSTERDİĞİNİZ PERFORMANSLA ZATEN ALKIŞI VE TAKDİRİ HAK EDİYORSUNUZ. BAŞARINIZI TEK MAÇA BAĞLAMAYIN. FUTBOL HARİCİNDE VATANIN BİRLİĞİ VE TEK MİLLET ANLAYIŞINDA SİVAS VE TRABZON TEK DÜŞÜNCEDE DİR VE AŞIRI FUTBOL REKABETİYLE BU BİRLİĞE ZARAR VERMEYELİM.
albina58 20.11.2008, 00:52 Arkadaşlar kendi hür iradeniz ile düşüncelerinizi yazınız.
Kimse ne sivasspor un nede trabzonspor un avukatıdır.
Herkesin bir beyni var,fikri var.
Karşı tarafa hakaret etmeden,tahrik etmeden lütfen,
Sporun temeli,kardeşlik-sevgi ve dostluk ölçüsünde yazılarınızı yazınız.
Ertugrul 20.11.2008, 02:17 Haftasonu oynayacağımız Trabzon deplasmanı bizim için 3 puan kadar değerli, gideceğimiz diğer deplasmanlar kadar da sıradan bir olaydır. Şu anda lider konumunda olan rakip takım maçı elbette önemlidir ancak Süper Lig de mücadelesine devam eden takımımızın kalitesi, istikrarı ve gücü rakip takımı endişelendirsin.
Sivasspor'un ağbeye ihtiyacı yoktur ve bu tanımı Sivasspor sevdalıları hiç bir takıma vermez, veremez. Tranzonspor bizim için rakipten öteye geçemez, geçmemeli...
Sivasspor fair play konusunda taktire şayan işler başarmıştır. Örnek alınması gereken Sivasspor'dur. Forum kuralları çerçevesinde rakip takım taraftarları fikirlerini sitemizde beyan edebilirler. Sivas misafirperverliğini bizler sitemizde gayet güzel uyguluyoruz, bu konuda diğer taraftar siteleri www.SivasSpor.Com'u örnek almalılar. Sitemiz de fikirlerin özgürce tartışılmasından yanayız, ancak iki yüzlü kişilikleri tesbit ettiğimizde de dürüstlük adına gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Sivassporumuza Can-ı gönülden başarılar diliyorum, inşallah kazanırız maçı ne kadar zor da gözükse, yolumuz ve bahtımız açık olur inşallah, trabzonsporada başarılar diliyorum.
scheinwetten 20.11.2008, 03:54 Ya arkadaslar 3-4 gündür sitede TS-SIVAS maci üzerine neredeyse bütün yorumlari,yazilanlari,cizilenl eri hepsini takip ettim.bazilari usluba ve ahlaga uymayan sekilde yazilar yazipduruyor.bunlarin bazilari kendi hemsehrilerimiz bi kismida Trabzon taraftarlari.Burada bir forum acilmis ve mac hakkindaki görüslerinizi dile getirmeniz istenilmis.Yani sonucta Pazar günü bu mac bittiginde,( insallah galip geliriz) bu sefer desonuca bagli olarak bu sefer de satasmalar baslayacak,vay söyle oldu vay böyle oldu,bilmem ne...yine karsilikli atismalarla kendinizi yipratmaya gerek yok .yapalim yorumumuzu macla ilgili o kadar. macin sonucuna göre 3 puani alirsak herkes Sivas in kolay lokma olmadigini görür .ha kaybedersekte dünyanin sonu degil sonucta SIVASSPORumuz bizim yine herseyimiz .eger Trabzon bizi yenecek olursa onlarda SIVASSPOR gibi GÖNÜLLERIN SAMPIYONU olmus bir takimi yenmenin onurunu yasarlar bukadar.......
kardeşim gerçekten anlaymıyorsun ve dolayısıyla saptırdıkça saptırıyorsun...ne yani ben şu kadar mesaj attım,sen şu kadar mesaj attın, ben züpper üyeyim,sen sefil üyesin,ben kralım sen kölesin mi oluuyor???
liste mi yapalım yani,sen şu kadar harcadın,şu kadar gözyaşı döktün,şu kadar maça gittin,sonrada sıralama yapalım,hani yapıyosunuzya 4. büyük TS gibi,sende 4. büyük taraftar ol,adına methiyeler düzecek çok adam var busitede,4. büyüklere illgi alaka çok :)haddimi çok güzel bildirmişsin,arada bide senin Sivasspor'luluğunu nerde sorguladım onuda bildirseydinya...eleştiriyi kaldıramıyorsan susacaksın sırf cevap vermek için edebiyat yapmana lüzum yok,diğer üyeleride kışkırtıyorsun bu sayede...ben bu forumda tekbir kişiye hakaret ettiysem,TS taraftarına veya klübüne aşağılayıcı tek kelime ettiysem,centilmenliğe aykırı tek cümle kurduysam sil üyeliğimi,sitenin ilk kurulduğu zamandan beri üyeyim,sil üyeliğimi gitsin,ciddi söylüyorum bunu!ben sadece bildiğim gerçekleri söylüyorum,ha kiminin zoruna gidiyorsa ona karışamam...
İyiden iyiye saçmalıyor,resmen zıvanadan çıkıyorsun.
Siteye emek vermek mesaj göndermek değildir.Öyle olsa yönetici arkadaşlardan çok daha fazla mesaj gönderen üyeler var.Herhalde ben değil onlar olurdu o zaman yönetici.Emek vermek kavramından anladığın sadece o çünkü senin.
Ben kimse adıma övgüler yapsınlar demiyorum.Ama kim olduğumu bilmeden Sivasspor sevgime laf atana da bunları yazmak durumundayım.
Herkes sana takmış değil,sen herkese takıyorsun.
Senin Sivasspor sevgin neyse bizimki de en az o.Hiç şüphen olmasın.Biz sadece bu sitenin ve insanlığın iyiliği için çalışıyoruz.Bizim futboldan anladığımız hoşgörü,seninki başka bir şeyse bu site sana göre değil..
Ben de bu olmaması gereken TS-SS gerginligi bitsin isterim. Ama ajansspor forum sayfalarına girip bakın, TS li arkadaşlar neler neler yazmışlar ? Bir küfür etmedikleri kalmış. Hatta bazıları küfür bile etmişte, Editör silmiş. Bu durumda dostluk söylemleri sadece birkaç mantıklı azınlıgın temennisinden başka birşey olmuyor ...
ortamı germeden muhabbete devam arkadaşlar bakın Ts yönetimi maça özel şovlar hazırlıyormuş giden arkadaşlar çok şanslı dostluk gösterileri de olacakmış
sivasspor taraftarı maça gelsin başımızın üstünde yerleri var bizimkilerin dediği tek kelime şudur...adam gibi gelen herkes maçını adam gibi izler takımını adam gibi destekler ve adam gibi gider...
sizde saygılı bi şekilde geldiğiniz takdirde orada yaşanacak olan güzel olylara dahilsinizdir bunun aksini kimse iddaa edemez...saygı ve sevgi çerçevesinde olsun maçda nasıl olursa olsun..sizin yenmeniz yada bizim yenmemiz ligde sadece sizin yerinizi değiştirir biz yenilsekde lider kalırız ama saygıdan kimse ödün vermezse çok harika bir maç olacağı kanısındayım..saygı v selametle...
burda sitemize gelip dostluk mesajları veren bütün trabzonlu arkadaşlara teşekkür ediyorumm.
birde ricamm olacak onlardann burdaa dostluğu muhabbeti sağladıkkk herşeyy çokk güzell kırıcı sözlerrr yokkk.
bu arkadaşlarımm birde kendii sitelerinee lütfetsinlerdee sivasspora ,sivasspor taraftarına yapılan iğrenç yorumlaraaa tepkilerini koysunlarrr.
tamamm dostlukk amaaa birileri bizee yokk söylesinizz yokk böylesinizz derkenn sahtede olsaa yüzlerineee gülümseyememm.
sivasspor taraftarı tarafından uzatılann herr karanfilee karşılıkk yediğimizz tokatt gibi sözlerr kanımaaa dokanıyorrrrr.
sivassporlarr dostuzz diyenn trabzonluu kardeşlerimm bunlarlaaa mücadelee etsinn sitelerindee
sen merak etme ben her girdiğim siteye yazıyorum kimse kimseye karşı ters tepki vermesin die ve şuna inanki öyle birşeyde olmayacak...
bir siteye yazmıyorum onlardan bir trabzonlu olarak utanıyorum...bordomavi.net ile aramız kötüdür onlar tribüncü değillerdir ki sizin halinizden anlasınlar ki bırak sizi bize bile laf derler biz 1100 kişilik gs maçına 2000 kişi sokmuş taraftar grubuyuz adamları koltuklarında ettik die laf yedik heee ne oldu aldık ifadelerini onlar reklam grubudur...sizden ricam bordomavi nete takılıp trabzonluları kötülemeyin sakın...
merkez_berat 20.11.2008, 09:35 eğer yürekten istiyorsak şampiyonluğu can-ı gönulden hermacta takımımızı desteklemelıyız bizler 90 dk. hıc durmadasn bağırıyorsak kendı menfaatımız e yapmıyoruz maraton trıbunun de oturanlar sinemadaymıs gıbıler sivas ve sıvasspor dan baska bıseyımız yok yanı en buyuk gurur kaynağımız her kon u da destek olmalıyız...tum sıvasslılara sıvasspor lulara selamlar
hellcommand 20.11.2008, 09:38 MAÇ BIZIM OLSUNDA MAC 90 DK .ONEMLI OLAN SKOR.
SenSetik 20.11.2008, 10:20 :) ben bu yorumların sahibini bi yerlerden hatırlıyorum
insallah bu güzel temenniler gerçekleşecek ve anadolunun bu iki güzel kentinin güzel takımları hep dost kalacak.. tatlı rekabet ve hoş dostlukla istanbulu yıkmaya az kaldı insallah..
evet sen geçen yıl ne kadar öfkeli olduğumu biliyorsun...
geçen hafta Trabzondan misafirim vardı..onunlada konuştuk...hatta plakası 61 olduğu için Sivasta kendisine Atatürk caddesinde küfür edildiğinide söyledi..
ama bunun normal olduğunu Trabzonda olduğu gibi buradada mutlaka bu tür olayların olabileceğini ve önemli olanın bu azınlığa meydan bırakmamak olduğunu ekledi...
hatta hafta sonu avni akerde beni misafir etmek istediğini söyledi...
sonuç olarak Oğuzcum; herkes birşeylere sinirlenip ağır sözler edebiliyor karşısındakine, önemli olan bunları unutup insani yönümüzü önplana çıkarabilmektir...burada söylenmesi gereken önemli birşey daha var...Trabzon ve Sivas gibi milli duygulara sahip, vatansever insanların spor müsabakasından dolayı birbirine düşman olması bana çok ahmakça geliyor...bu benim fikrim...
pala_ökkeş 20.11.2008, 10:49 evet sen geçen yıl ne kadar öfkeli olduğumu biliyorsun...
geçen hafta Trabzondan misafirim vardı..onunlada konuştuk...hatta plakası 61 olduğu için Sivasta kendisine Atatürk caddesinde küfür edildiğinide söyledi..
ama bunun normal olduğunu Trabzonda olduğu gibi buradada mutlaka bu tür olayların olabileceğini ve önemli olanın bu azınlığa meydan bırakmamak olduğunu ekledi...
hatta hafta sonu avni akerde beni misafir etmek istediğini söyledi...
sonuç olarak Oğuzcum; herkes birşeylere sinirlenip ağır sözler edebiliyor karşısındakine, önemli olan bunları unutup insani yönümüzü önplana çıkarabilmektir...burada söylenmesi gereken önemli birşey daha var...Trabzon ve Sivas gibi milli duygulara sahip, vatansever insanların spor müsabakasından dolayı birbirine düşman olması bana çok ahmakça geliyor...bu benim fikrim...
Tebrikler,işte bunu bir anlıyabilsek veya anlamaya çalışıp birbirimize şefkatle yaklaşabilsek hiçbir sorun kalmıyacakya...
Tam 20 senelik tribüncüyüm.35 yıllık Trabzonluyum.Geçen sene kadar Sivasa sinirlendiğimi hiç hatırlamıyorum.Başta Musa olmak üzere,Murat ve Balili ile sahaya giren eşşekler dahil herkes bunda sorumludur.
Büyük suç taraftarı tahrik eden futbolcularınızda daha da büyüğü ise bu oyuna gelen taraftarımızda...
Baştan beri sabırla sayfaları okudum.Oldukça bilinçli bir taraftar kitlesi var sitenizde.Ama yaşı genç olan kardeşlerim ise biraz heyecanlı tabi ki...Kanı deli akıyor...
Ben ülkücü düşünceye sahip bir insanım,ve Sivas'ın milli değerlere sahip çıkışı beni gururlandırıyor.Dolayısıyla futbol ve şehirleri birbirinden ayırmak gerekiyor.
Bir arkadaşımız neden kimseye tahamülünüz yok demiş şehrinizde ? Bir kere 3 ezikle beraber Bursa şeftalisi hariç her anadolu taraftarı Trabzona gelebilir ve rahatlıkla geri dönebilir.Ama Trabzon insanının kanı deli; çok çabuk fevrileşiyo;en ufak bir kışkırtma da saldırgınlaşıyor bu sosyal bir yapı,değişmez ama adam gibi gelip gidene Trabzonda bir şey olmayacağına dair yemin edebilirim.
Maça gelince Trabzon 25 yıldır süren bir saltanatı yıkmaya çalışıyor.Sivasa yakışan centilmen bir şekilde maçı kazanmaya çalışmak ve aynı şekilde evine dönmek.Ne olur çok önemli değil öenmli olan burda TS antipatisi yaratan genç kardeşlerimin orda karşılaşacakları beklenmedik iyi tepkiler karşısında düşücekleri utanç durumudur.
Tek korkum Balili ,Murat ,Musa tarzı tribüne oynayan futbolcuların aynı oyunu oynamasıdır;
Hee bu arada 20 yıllık tribüncü olarak bende biliyorum burda atıp savurmasını,kaldı ki vücudumda 2-3 maç yarası varken ama Sivas bu profil içinde değildir.
Derdimiz ortaktır;FB,GS,BJK ve ortak olmayan Bursa...
Elbette bizim içimizde sizde olduğu gibi düşünen heyecanlı gençler var ama Bu lig'in ne Sivassız ne Antepsiz ne de Kayserisiz olması düşünülemez...3 büyüklerle mücadele de onlar gururumuz olma yolundadır...
Gerisi laf-ı güzaf!!!
zdjecia61 20.11.2008, 13:40 DERDİMİZ AYNIDA TABİKİ BJK TS FB ZATEN BUNLARIN BİZ EZELİ RAKİBİYİZ
BURSAYA 5 ATTIGIMIZ YILU UNUTTULAR TRABZON KÜMEYE DİYE BAĞIRDILAR
ASTON VİLLAYI 1-0 YENDİĞİMİZİ LİVERPOOLU 1-0 LYONU 4-3 BARCELONAYI 1-0 DAHA SAYMAMA GEREK YOK YENİN GELİN ELİNİZİ ÖPECEZ
üçyıldız58 20.11.2008, 13:42 Şimdi burda,kim olursa olsun,Sivassporlu-trabzonsporlu-fenerbahçeli-galatasaraylı- beşiktaşlı veya herhangi bu kulübün taraftarı.İstediği yazıyı yazabilir,fikrini savunabilir.Fikir yürütmek,neticesinde bir insan eğer gündelik hayatta var ise,embesil değilse tabiki bir fikri bir yorumu olacak.
şimdi albina kardeş tamam buraya herr takımın tarafatrıı gelebilir burası herekese açık bir forumm fenerbahçelisi,galatasaraylısı ,beşiktaşlısı gelsinn zaten geliyorlarr.
siteye kim hakim dersen biz hariç herkes hakimm bizim istediğimizz biz hangi takımla oyunuyorsak o hafta oynayacağımız takımın tarafatrına biraz dur densinn.
şurda 5 tane sivası seven trabzonlu var adamın biri geliyorr bir yorum yapıyorr o beş kişinin emeklerini alıp gidiyorr sonra işin içinden çıkılmaz bir hal alıyorr.
burda bu sitede ortamı geren site taraftarları kadar siz yöneticilerinde suçu varr söylediğimiz uyardığımız haldee gelen trabzonlu arkadaşlara bir kısıtlama koymadınız sonra baktınız işler çığırından çıkıyor olaya el koydunuz eğer yöneticiysen bu sitede lütfen ama lütfen bugünü düşünmeyinn yarını düşünün biz site üyeleri bugünü yaşıyoruzz.
ayrıca tekrar buraya gelen dostluk mesajları veren trabzonlu kardeşlerimim alınlarından öpüyorumm.
birde bende basayevin yazılarını hep okurum gerçek manada bir sivaslı olduğuna kanaatım sonsuzdur.
birilerine hoş sempatik görüneceğiz diye zaten tek sevdası sivas olan bir arkadaşımızda küsdürülmesinn
keşke basayeve konulan tepkiler uyarı mesajları burda sivassporluyum deyipde yanar döner olan yorumlarını yanar dönen yapan kişiler içinde yapılsydııı.
ayrıca bu mesajım bir veya bir kaç kişiyi hedef alarak yazılmamıştırr kimseye bir kastım kimseylede bir husumetimm olmaz olamazz
merkez_emre 20.11.2008, 14:02 sivasspor taraftarı maça gelsin başımızın üstünde yerleri var bizimkilerin dediği tek kelime şudur...adam gibi gelen herkes maçını adam gibi izler takımını adam gibi destekler ve adam gibi gider...
...
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...
he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....
son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
atababa111 20.11.2008, 15:50 Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.
İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.
Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.
Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya :) Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...
Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
SEN MERAK ETME KARDEŞİM BİZ SİVASLIYIZ.SABIRLI OLMASINI BİLİRİZ.BURADA DA SABIRLI OLACAĞIZ MAÇTA DA SABIRLI OLACAĞIZ AMA 3 PUANI ALAN BİZ OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE..........
atababa111 20.11.2008, 15:53 KİMSE SİVAS TARAFTARINA DİL UZATMASIN ,AKIL VERMESİN.SİVASLI YİĞİDOLAR NASIL GELECEĞİNİ NE YAPACAĞINI NASIL GİDECEĞİNİ BİLİR.TRABZONLU TARAFTARLARI DA GÖRDÜK SENELERCE İSTANBULDA AZ OLAY ÇIKARMADINIZ.TRABZONDA DEPLASMANA SEYİRCİ İSTEMEDİNİZ.GELENE DE AHKAM KESTİNİZ.BU YÜZDEN ÖNCE SİZ KENDİNİZİ DÜZELTİNİZ.
DEEMİ CANII YEDİKLERİM LAAA:):):):)
atababa111 20.11.2008, 15:57 BENİM OYUNCUMA TEKME TOKAT SALDIRAN VE BUNU DESTEKLEYEN BİR TARAFTAR TOPLULUĞU SİVASSPORDAN ÖZÜR DİLEMEDİKÇE BİZDEN ÇOK ŞEY BEKLEMSİN.BİZ KİN GÜTMEYEN BİR TOPLUMUZ AMA BENİM FUTBOLCUMA SAHAYA KADAR İNİP TEKME VURDURAN SEBEBİ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ.İSTİYORUZKİ ONA GÖRE DOSTUMUZU DÜŞMANIMIZI BİLELİM.
SAYGILARIMLA.........
TheRapZ0ne 20.11.2008, 16:01 zaman herşeyi gösterir ...
velibircan 20.11.2008, 16:23 gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...
he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....
son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
İnadına Geliyoruzz ;) .
lazvegas61 20.11.2008, 16:57 Misafirperveriz gelin buyrun çiçeklerle bekliyoruz!
deplasman 20.11.2008, 17:21 Yönetimden Taraftara Çağrı
20 Kasım 2008 / 17:00
Yönetim, destek için Avni Aker Stadı´na çağırdı.
Centilmenlik mesajı
Pazar günü sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da yönetim, bu maçta taraftarları Avni Aker Stadı'na bekliyor... Geçen sezon iki takım arasında Trabzon'da yaşanan olayların ardından ortam iyice gerilmiş, taraflar arasında tansiyon yükselmişti. Bu sezon temiz bir sayfa açan ve daha önce yaşanan saha içi olaylarına son vermek isteyen Bordo-Mavililer'de Başkan Sadri Şener, “Ligde centilmenlikte de zirvede yer almak amacındayız. Aynı zamanda stadın dolu olmasını bekliyoruz” dedi.
Biletlere ilgi büyük
Sivas karşılaşmasının biletlerine Karadenizli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve pazar günü Avni Aker Stadı'nı adeta bayram yerine çevirecekleri öğrenildi. Yönetim, Bordo-Mavili taraftarlardan centilmenliği kesinlikle elden bırakmamalarını isterken, bu mücadelenin geçen yılın bir rövanşı gibi görülmemesi gerektiğini vurguladı. Başkan Şener de, “Zirvedeki yerimizi korumamız açısından tek hedefimiz 3 puan olacak. Sportmence bir karşılaşma olmasını diliyoruz” yorumunu yaptı.
Kaynak: Fanatik
Tahminimce super ligin bu seneki en centilmence maci olacak ;) Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer misali...
lazvegas61 20.11.2008, 17:33 Tahminimce super ligin bu seneki en centilmence maci olacak ;) Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer misali...
evet evetöyle olacak yada biz kendimizi inandırıyoruz
ademgoze 20.11.2008, 20:04 haydi güzel maç olsun ts sivasa yakışsın tam bir anadolu maçı olsun ts yenerse üstün farkı açılır sivasım innşallah puanlar alıcak.
yav güzel maç olucak tabi, geçicez bu maçı ts olarak :D
Del Piero 20.11.2008, 22:17 Kimse kimseyi kandırmasın bence.. pazar gunu bol küfürlü bir maç seyredeceğiz hele maç içerisinde öne geçersek... trabzon trübünleri hem bizim futbolculara hemde kendi futbolcularına bol bol küfredeceklerdir.
sivasspora,ts karşısında başarılar dilerimm,inşallah kazanan taraf siz olursunuzz...haftayada biz yoklarız ts yii
sivasspora,ts karşısında başarılar dilerimm,inşallah kazanan taraf siz olursunuzz...haftayada biz yoklarız ts yii
agahowa 2 mac cezali.. purovic in kolu kirilmis.. Allah yardimcisi olsun Kayserinin de.. Ama yine de yoklayacaginiz dan eminim :) Kayserispor a da basarilar..;)
pala_ökkeş 21.11.2008, 00:12 Bir karadenizli olarak,bu maçta Trabzonsporu 3 puana daha yakın görüyorum....
Neden derseniz,herkes geçen yılki olumsuz olayları konuşup yorumluyor,sivassporun kadrosu aşağı yukarı geçen yılın aynı kadrosu haliylede psikolojik olarak etkilenme durumları var.
Trabzonspora gelince,takım ve kadro tamamen yenilendi,haliylede yeni oyuncuların geçen seneki olumsuz olaylar umurlarında değil,onun içindirki daha rahat olacakalrdır.
Anadolunun iki güzide kulübünün maçı dostane şekilde geçmesi en büyük temennimiz.
Biz bu konu başlığı altında maç hakkında hiç fikir bayan edemedik, çünkü ister istemez geçen seneki olaylar vede rakip takım taraftarlarının burada yorum belirtmeleri yüzünden konu atışmaya geldi, bende buna sinirlendim açıkçası! fikir üretilmedi hiç,herkes bi TS dostluğu derdine düştü, bende dedimki tamamda dostluğun olması zaten normal olan, bunu abartmanın manası yok, dedikçe millet ortamı geriyosun, biz Sivassporluyuz, TS 4. büyük takımdır haddini bil noktasına getirdiler, bende bundan sonra yazmak falan istemiyorum zaten, özür dilerim birilerini kırdıysam, hakkınızı helal edin...
Gardaş sen yazmaktan usanmaki, SİVASSPORUM'u yazmanın, konuşmanın ne kadar güzel olduğunu herkes farkedebilsin.
SİVASSPORUM'un kimse abisi olamaz. Bülent Hoca kendince söylesin dursun...
Bir karadenizli olarak,bu maçta Trabzonsporu 3 puana daha yakın görüyorum....
Neden derseniz,herkes geçen yılki olumsuz olayları konuşup yorumluyor,sivassporun kadrosu aşağı yukarı geçen yılın aynı kadrosu haliylede psikolojik olarak etkilenme durumları var.
Trabzonspora gelince,takım ve kadro tamamen yenilendi,haliylede yeni oyuncuların geçen seneki olumsuz olaylar umurlarında değil,onun içindirki daha rahat olacakalrdır.
Anadolunun iki güzide kulübünün maçı dostane şekilde geçmesi en büyük temennimiz.
Slm yiğidolarım :)
İsmim ökkeş,sivaslıyım 25 senedir rizede tüccarlık yapıyorum.
Türkiyenin toplam üyelik online sayısı olarak en büyük forumlarından biri olan forumumuzu uzun süredir izliyordum,anca üye olmak nasip oldu.
Büyüğünüz olarak Sizlere yol gösterici olacağımı zannediyorum.
Kolay gelsin.
Yanar döner olduğunu herkes öğrensin ;) ;) :)
bortecine 21.11.2008, 10:21 Yanar döner olduğunu herkes öğrensin ;) ;) :)
tebrik ederim çok güzel enseledin :)
lazvegas61 21.11.2008, 11:17 Dostluk kazansın öncelikli olarak ardındanda Trabzonsporum kazansın ve misafirprverliğimizi diğer takımlara nasıl gösteriyorsak(fb bjk gs hariç) sivasspor camiasına da göstereceğiz. Anadolu hepimizin
Her taraftar camiasından kendini bilmez taraftar bölümü vardır trabzondada elbette vardır yalnız bunlara ıtıbar etmemk lazım çogunluk olarak dostane bir maç olacagından emin olunuz...
c_gumuser 21.11.2008, 12:23 trabzonspor bu maçın ağırlığını kaldıramaz.kesinlikle bu maçı sivasspor 3-0 alır hiç tereddütünüz olmasın.trabzonspor da her zaman olduğu gibi ağlar tabiiki
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...
Peki kardeşim gel,adam gibi gel;yemeklermizi tat,tarihi yerleri gez,maçını seyret evine dön..10 parmağın 10 da bir değil...Efendi olduktan sonra ;ne olursan ol gel!
ekingölü 21.11.2008, 12:48 Güzel bir maç olmasını temenni ediyorum.Trabzonlu arkadaşlarım bu maçı alacaklarını ve bizi küçük gördüklerini ima ediyorlar.Takımlarına çok güveniyorlar.Ama benimde takımımıza güvenim sonsuz.Ben peşin hüküm vermiyorum ama bu maçı alacağımızı hissediyorum.Umarım bu maçı alırız.Trabzonspor 0,Sivasspor 1 olur diyorum.
atababa111 21.11.2008, 13:57 TRABZONSPORUN GOL ATMA ŞANSI ÇOK AZ .BİZ ATTIĞIMIZ TAKTİRDE RAHAT KAZANIRIZ.KONYA MAÇINDAN DAHA KOLAY GEÇECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM.
TheRapZ0ne 21.11.2008, 14:29 Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da taraftarlar konuk ekibi bekliyor. Trabzonlu Gençler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, rakiplerini en iyi şekilde ağırlayarak göndereceklerini belirterek, bu sezon sergiledikleri örnek davranışı doruğa çıkartacaklarını söyledi.
12 Ağustos 2007 Pazar günü oynanan maçta yaşanan olayları unuttuklarını belirten Fındıkçı, "Geçmişte yaşananları Trabzonspor taraftarları olarak unuttuk. Geçmişe takılıp kalmanın bize bir faydası olacağını düşünmüyoruz. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının ilk haftasında oynanan ve 2-0 kaybettiğimiz karşılaşmada Sivassporlular bizi çok iyi ağırladı. Biz de onları Trabzon'da en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.
Futbolun bir spor ve şov olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Fındıkçı, "Trabzonspor taraftarı olarak bu sezon örnek davranışlar sergilediğimizi düşünüyoruz. Sahada takımını destekleyen bir topluluğuz bunun haricinde başka şeylerle ilgilenmiyoruz. 90 dakika takımının sahada kazanması için ter döken taraftarlarız. Maçın oynanacağı gün de bütün taraftarlardan bunu yapmalarını bekliyoruz. Kesinlikle tahriklere aldanılmasın. Biz, üzerimize düşeni yaparken futbolcularımızın da sahada bunun karşılığını vereceğine inanıyoruz. Sivasspor maçında sergileyeceğimiz örnek davranışlarla bunu doruğa çıkartacağız" diye konuştu.
atababa111 21.11.2008, 14:32 NİHAYET AKLI SELİM BİR AÇIKLAMA GELDİ.TEŞEKKÜRLER.
burakkova 21.11.2008, 14:43 bu konu daha önce başka bir başlık altında yayımlandı..
efsane58911 21.11.2008, 16:30 Arkadaşlar Trabzonspor da kolay bi takım sayılmaz yalnız Sivasımız bu açı alacak kadar gerçekten kabiliyetli bu maç ya berabeere yada sivas alacak
Yüzen Manda 21.11.2008, 17:32 her an her sey olabilir.
beklemedeyiz.
Ladies Sultan's 21.11.2008, 19:17 Sivassporumuz kazanır inş temennimiz bu.
mrsivasle 21.11.2008, 19:19 SİVAS GOL GOL GOL YİGİDO GENÇLİK YANINIZDA
Ladies Sultan's 21.11.2008, 19:20 Kırmızıııııııııııııııııııııııı ıııı
mesut_tncsvs 21.11.2008, 19:21 bencede berabere gözüküyor fair play içinde geçsinde
etzel1967 21.11.2008, 20:02 beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz z.............
Ladies Sultan's 21.11.2008, 20:14 şampiyoooonnnnnnnnnnnnnnnnnn.. .
FAZLA SÖZE GEREK YOK.3 TANE ATAR GELİRİZ.TRABZON HANGİ BÜYÜK MAÇI KAZANMIŞ???:confused:
şampiyoooonnnnnnnnnnnnnnnnnn.. .
SIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS...! !!!
jakobieen 21.11.2008, 21:24 şampiyoooonnnnnnnnnnnnnnnnnn.. .
SIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS...! !!!
İNSALLAHHHHHH.. :)
.............................. ......
Trabzonspor yönetimi bizim takımı çiçeklerle karşılamış ve Trabzon forumlarında birisi şu yorumda bulunmuş..
""dikkat ederseniz böyle karşılamaları türkiyede bir tek biz yapıyoruz...buda hiç bir takımı küçümsemediğimiz anlamına gelir bence..""
Senin Sivasspor diye bir takımdan haberin yok galiba.:)Kendi sahasında 5 yeyip rakibi alkılşlarla gönderen Sivasspor taraftarından haberin yok galiba,daha iki hafta önce Denizlisporun golünü alkış tufanına tutan taraftarımızdan haberin yok galiba.
Ladies Sultan's 21.11.2008, 21:44 Trabzonspor yönetimi bizim takımı çiçeklerle karşılamış ve Trabzon forumlarında birisi şu yorumda bulunmuş..
""dikkat ederseniz böyle karşılamaları türkiyede bir tek biz yapıyoruz...buda hiç bir takımı küçümsemediğimiz anlamına gelir bence..""
Senin Sivasspor diye bir takımdan haberin yok galiba.:)Kendi sahasında 5 yeyip rakibi alkılşlarla gönderen Sivasspor taraftarından haberin yok galiba,daha iki hafta önce Denizlisporun golünü alkış tufanına tutan taraftarımızdan haberin yok galiba.
Centilmenlikte Sivasspor Taraftarının üzerine yoktur Sivasa gelen herkes memnun ayrılmıştır
sivaslı yıldız 21.11.2008, 22:02 Trabzonspor yönetimi bizim takımı çiçeklerle karşılamış ve Trabzon forumlarında birisi şu yorumda bulunmuş..
Öncelikle Yiğiter sen ne geziyosun oralarda.. Ajan mısın yoksa?..:)
Karşılamaktan ziyade, rakip taraftarı layığıyla uğurlamak daha önemli bence.. Şimdi örnek vericem, olmayacak..:)
Öncelikle Yiğiter sen ne geziyosun oralarda.. Ajan mısın yoksa?..:)
Karşılamaktan ziyade, rakip taraftarı layığıyla uğurlamak daha önemli bence.. Şimdi örnek vericem, olmayacak..:)
Ne düşündüğümüz kadar nelerin düşünüldüğü de önemli farklı beyinler tarafından.:)
Sarkdakikisla58 21.11.2008, 22:06 bu mac bence berabere biter 0-0 veya 1-1
bahadır erdem 21.11.2008, 22:33 SİVASSPOR BU MAÇTAN BERABERLİK ÇIKARIRSA BÜYÜK BİR AVANTAJ ELDE ETMİŞ OLUR.TRABZONSPOR,KENDİ SAHASINDA SİVASSPOR'U YENİP GEÇMİŞ DÖNEMLERİ AFFETTİRMEYE ÇALIŞACAK.MUHTEMELEN SİVASSPOR KONTRA ATAK FUTBOL İLE GOL BULMAYA ÇALIŞACAK.
SenSetik 21.11.2008, 23:14 valla normal oyunumuzu oynayalım 1-2 1-3 olur bu maç...
antalya maçı gibi olrsa işimiz zor olur...bence alacaz
skor 2-3 :)
yeniceri_can 22.11.2008, 07:55 Sivasspor gibi oynadığımız sürece rahat kazanacağımız bir maç
bortecine 22.11.2008, 08:07 Bu macı alırız. Trabzonda orta saha denen birşey yok defansımızda iyi Bende farklı galibiyet bekleyenlerden biriyim.:)
lazvegas61 22.11.2008, 08:21 Bu macı alırız. Trabzonda orta saha denen birşey yok defansımızda iyi Bende farklı galibiyet bekleyenlerden biriyim.:)
selçuk colman hüseyin bunlar hangi mevkinin oyunucusu arkadasım orta saha yokmus:D
bortecine 22.11.2008, 08:59 colman üst düzey oyuncu ama savunması zayıf keza selçukta oyle ama hüseyin görev adamı :) orta sahada iyi mücadele eden bir adım one çıkar.
Taraftar olayına gelirse bence sizin futbolcular baskı altında kalacak. :rolleyes:
buraks58 22.11.2008, 10:47 inş tüm türkiye yığıdomuzun gücünü bir kez daha görecek ve tekdir edecek.trabzonspor 0-2 sivasspor
YigidoGenclik38 22.11.2008, 10:59 Bu macı alırız. Trabzonda orta saha denen birşey yok defansımızda iyi Bende farklı galibiyet bekleyenlerden biriyim.:)
ins kardesim en güzel sonuc bizim icin 0-1 benim icinden gelen ses bu
muhammet61 22.11.2008, 11:02 geçen yılki trabzon yok karşınızda yiğidolar kendi sahamızda beşiktaş beraberliği hariç ondada biz üstün oynadık,, rakiplerimizi eziyoruz yarında öyle olacak sivasa unutamıyacağı bir futbol ve skorla sahadan ayrılacağız,,maç 3-0 yahut 2-0 ŞAMPİYON TRABZON FORZA TRABZON,,,maçta sivassporlulara başarılar...
anadolummm 22.11.2008, 11:44 Bu sene şampiyon Anadoludan çıkar inşallah. Bence bu sene şampiyonluk Trabzon'a yakın. Yakışırda.. Umarım Trabzonspor bu hedefe adım adım yaklaşır. Gönlüm Trabzonspordan yana..
jakobieen 22.11.2008, 12:02 Bu sene şampiyon Anadoludan çıkar inşallah. Bence bu sene şampiyonluk Trabzon'a yakın. Yakışırda.. Umarım Trabzonspor bu hedefe adım adım yaklaşır. Gönlüm Trabzonspordan yana..
insallah dediğin olur kardeşim, anadoludan kim çıkarsa çıksın eminim çok yakışacaktır şampiyonluk ona.. Trabzonsporun kadrosu güzel lakin pek iyi oynadıkları söylenemez, sivassporda ise deplasman fobisi oluştu gibi, insallah iki takımda daha iyi bi seviyeye gelip bu sene şampiyonu Anadoludan çıkarmak için uğraş verirler..
GokhanTurna 22.11.2008, 12:12 trabzon ortasının bize üstünlük kurcagını düşüyorum.. defansda da song gibi bu ligin en iyi defans oyuncularından biri var
jakobieen 22.11.2008, 12:17 trabzon ortasının bize üstünlük kurcagını düşüyorum.. defansda da song gibi bu ligin en iyi defans oyuncularından biri var
Trabzonda song sivasta bilica var..
Trabzonda gökhan sivasta m.yıldız var..
Trabzonda yattara sivasta musa var..
Trabzonda colman sivasta sezer var..
Trabzonda selçuk sivasta APO var..
kimin kazanacağını bilmiyorum ama bildiğim çok güzel bi maç olacağı ve dostluğun kazanacağı..
geçen yılki trabzon yok karşınızda yiğidolar kendi sahamızda beşiktaş beraberliği hariç ondada biz üstün oynadık,, rakiplerimizi eziyoruz ...
ben bu sezon hiç görmedim trabzonsporun eze eze maç kazandığını. ya da ezme anlayışımız farklı sizinle kardeş.İnşallah şampiyon Anadoludan olur bu sene istanbulu eze eze.
zaralı19 22.11.2008, 12:42 bu maçı alacağız işallah 0-1 alacağız
Besyo_cu 22.11.2008, 12:46 geçen yılki trabzon yok karşınızda yiğidolar kendi sahamızda beşiktaş beraberliği hariç ondada biz üstün oynadık,, rakiplerimizi eziyoruz ...
Hangi Büyük Takımı Ezdiniz Merak İçerisindeyım. Bjk ile lig macında kendı sahanızda berabere kaldınız yine bjk ya kupa macında yine kendı sahanızda yenıldınız ! Antep İle kendı sahanızda berabere kaldınız ve kupa macında yine antep e yenildınız ! GS den Ali samiyen stadında fark yediniz ! Senın ezme anlayışın bumu ?
Arif Coşkun 22.11.2008, 12:47 Ortamı germeye ve tahrik etmeye gerek yok. Nihayetinde bir spor müsabakası, iki takımda iyi iki takımda şampiyonluğa oynuyor, sahada iyi oynayan , ve hakeden kazansın dışarda da dostluk kazansın.
lazvegas61 22.11.2008, 13:55 Maça tam 24 saat var ve yarın dostluk kazanacaktır...
Maça tam 24 saat var ve yarın dostluk kazanacaktır...
o kadar güvensiz bir topluluksunuz ki samimiyetinize güvenilmiyor.burda başka yazıyorsunuz diğer sitelerde başka bu gece ve yarın sabah yola çıkacağız burda ki yazdıklarınızı görecez trabzonda tribünlerde..herşey karşılıklı 2 ayaklı maçlar bunlar.
Ladies Sultan's 22.11.2008, 14:27 bizim sitelerde trabzonlular çok ama kendi sitelerine sivaslı almazlar aramızdaki fark işte :rolleyes:
58_sivas_1987 22.11.2008, 14:27 birkaç kendini bilmezin yaptıgı çirkin hareketleri bütün trabzonlulara mal etmek dıgru degil yarın inşallah dostluk kazanacaktır
kartallı 22.11.2008, 14:28 aynen dostluk kazansın ama futbolcularında taraftarı kışkırtacak cırkeflık yapmamasına bağlı
iki takım içinde gecerli bu yanlış anlaşilmasın
ts ve ss li futbolcular özellikle dikkatlı olmalı
ts taraftarı daha dogrusu ts insanı cabuk gaza geliyor
trabzon için her macı çok önemli daha cok isteyip kazanabilir
sivas kazanırsa inşallah devamını getirip şampiyon olur
bazı sivaslı kardeşlerimiz trabzonluların kın besledıgını düşünüyor
acık söylüyüm ben en fanatik insanlardanım milli takımdan önce gelir ts başarısı[kimse yargılamasın şu an böyle şampiyon olunca değişebilir]
ama ben sıvasa hiçbir kin duymuyorum aksine inşallah sizde şampiyon olursunuz
Ladies Sultan's 22.11.2008, 14:30 aynen dostluk kazansın ama futbolcularında taraftarı kışkırtacak cırkeflık yapmamasına bağlı
iki takım içinde gecerli bu yanlış anlaşilmasın
ts ve ss li futbolcular özellikle dikkatlı olmalı
ts taraftarı daha dogrusu ts insanı cabuk gaza geliyor
trabzon için her macı çok önemli daha cok isteyip kazanabilir
sivas kazanırsa inşallah devamını getirip şampiyon olur
bazı sivaslı kardeşlerimiz trabzonluların kın besledıgını düşünüyor
acık söylüyüm ben en fanatik insanlardanım milli takımdan önce gelir ts başarısı[kimse yargılamasın şu an böyle şampiyon olunca değişebilir]
ama ben sıvasa hiçbir kin duymuyorum aksine inşallah sizde şampiyon olursunuz
Bizim sitemize gelip yazabiliyorsanız demekki kin ve nefret yok ancak sizin sitelerinizde birtane sivaslı yorum yapamıyorsa artık orasını bilemem :confused:
kartallı 22.11.2008, 14:35 var aslında bugun gördüm sanki
Del Piero 22.11.2008, 15:17 Hangi Büyük Takımı Ezdiniz Merak İçerisindeyım. Bjk ile lig macında kendı sahanızda berabere kaldınız yine bjk ya kupa macında yine kendı sahanızda yenıldınız ! Antep İle kendı sahanızda berabere kaldınız ve kupa macında yine antep e yenildınız ! GS den Ali samiyen stadında fark yediniz ! Senın ezme anlayışın bumu ?
Kendi hayal dünyalarında konuşuyorlar :D
TheRapZ0ne 22.11.2008, 15:30 zaman herşeyi gösterecektir!!!
sivaslı yg 22.11.2008, 15:32 MAÇI ALIRIZ SKOR TAHMİNİM İSE 3-1 DEVİRECEZ ALLAHIN IZNIYLE
sitemizde ts lu arkadaşlar var ve birçok yorum yazmışlar,bazıları destek istemiş bazıları ts nin büyüklüğünden bahsetmiş bazılarıda bizim yigidolarla laf dalaşına girmişler.eyvallah sitemize hoş geldiniz.ben size eleştiri filan yapmıyacagım,sadece büyük takım lafla olmaz,kupa aldınız şampiyon oldunuz eyvallah bende çok sevinmiştim.ts şampiyon olunca ancak geçen yildan sonra netteki haber yorumlarına bakınca çok üzüldüm sivas ı düşman ilan etmiş bazı ts li arkadaşlar olsun onada eyvallah.büyük takımlık rakibe yenilince rakibi alkışlarla yolcu ettinmi işte büyük takımda taraftarda budur.bunu bazı anadolu takımlarında gördük ancak trabzonda degil.ama ts gene bizim dostumuz.biz onları gene kardeşçe karşılıyacak ,sonuç ne olursa olsun kardeşçe ugurluyacagız.bakın görün büyük takım taraftar kimmiş.
sarsılmaz 22.11.2008, 16:05 Bizi, Sivasspor taraftarını önemli ve özel yapan takımımıza olan güvenimiz ve centilmenliğimizdir. Süper lig de başka bir takım varmı dır ki kaybettiği zaman bile rakip takımın oyuncularını alkışlayarak ve hak ettikleri sevgiyi göstererek uğurlasın; Biz sivaslı olarak bunu hiç bir zaman ihmal etmedik
Geçen sezon oyananan Trabzon maçında da hak etmediğimiz olaylara maruz kaldık bunun sebebi ne bizim taraftarımızda ne de oyuncularımız biz Sporun kardeşlik olduğunun bilincinde olan bir takımız ve diğer takımlar ile tarftarlardan da aynı bilinci taşımalarını istiyoruz bu düstur içinde yarın oynanacak Trabzonspor- Sivasspor maçının kardeşlik ve centilmenlik içerisinde geçmesini diliyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.
kerami58 22.11.2008, 16:12 ben ts'2-1 lik üstünlükle gececeğimize inanıyorum.
ayman gibi insanlıktan nasibini almamış bir yaratığın(yaratık diyorum futbolcu değil, zira futbolcu mudur kendisi; bence değil) yaptığı salak bir harekete, sivassporlu bir iki antilop futbolcunun jön tavırlar ile reaksiyon vermesi ile yaşanan malum olaylar sonucu iki tarafın gönül verenlerinin kutuplaşması kadar salakça bir şey göremiyorum, kimse kusura bakmasın. bir tarafta hareketi ile hatalı ayman, diğer tarafta hareketleri ile hatalı 1-2 sivaslı futbolcu var iken(hata olayında doruğa ulaşmış içeri giren 1-2 ts taraftarını saymıyorum bile) futbolcuların hataları yüzünden birbirine saldırın taraflar... bu mudur insanlık, bu mudur kardeşlik bu mudur övünülen anadoluluk.
ayman tetiğe basmasa idi sivaslı antilop 1-2 futbolcu zıplamazdı gibi bir savunma kayda değer bulunabilir, kısmen haklı da görülebilir. ancak bunu kabul etmek demek, sivaslı futbolcuların hareketlerinin de sahaya inen beyinsiz tsli seyircilerin hareketlerine başlangıç teşkil etmiş olacağını kabul etmek olur. her ne olursa olsun nasıl bir seyircinin sahaya girmesi kabul edilemeyeceği gibi her ne olursa olsun bir futbolcunun saha içinde jön gibi hareket etmesi de kabul edilemez ve dolayısıyla bu savunma da temelsiz kalmış olur.
sonuç olarak temel hata, desteklenen takımın mensuplarının yaptığı hatayı kendi hatası gibi kabul etmeyip, sadece onlara karşı yapılan hataları kendisine yapılmış gibi kabul eden insanlardadır. bu denli ego tatmini manyağı samimiyetsiz insanlar yüzünden bu hallere düşülüyor ya bu ülkede, sonra gel de geleceğe umutla bak.
Magath kardeş sahadaki futbolcunun cezasını hakem verir federasyon verir taraftar vermez. bu olaylarda suçu futbolcularımıza yüklemeyin lütfen.
SenSetik 22.11.2008, 17:46 ayman gibi insanlıktan nasibini almamış bir yaratığın(yaratık diyorum futbolcu değil, zira futbolcu mudur kendisi; bence değil) yaptığı salak bir harekete, sivassporlu bir iki antilop futbolcunun jön tavırlar ile reaksiyon vermesi ile yaşanan malum olaylar sonucu iki tarafın gönül verenlerinin kutuplaşması kadar salakça bir şey göremiyorum, kimse kusura bakmasın. bir tarafta hareketi ile hatalı ayman, diğer tarafta hareketleri ile hatalı 1-2 sivaslı futbolcu var iken(hata olayında doruğa ulaşmış içeri giren 1-2 ts taraftarını saymıyorum bile) futbolcuların hataları yüzünden birbirine saldırın taraflar... bu mudur insanlık, bu mudur kardeşlik bu mudur övünülen anadoluluk.
ayman tetiğe basmasa idi sivaslı antilop 1-2 futbolcu zıplamazdı gibi bir savunma kayda değer bulunabilir, kısmen haklı da görülebilir. ancak bunu kabul etmek demek, sivaslı futbolcuların hareketlerinin de sahaya inen beyinsiz tsli seyircilerin hareketlerine başlangıç teşkil etmiş olacağını kabul etmek olur. her ne olursa olsun nasıl bir seyircinin sahaya girmesi kabul edilemeyeceği gibi her ne olursa olsun bir futbolcunun saha içinde jön gibi hareket etmesi de kabul edilemez ve dolayısıyla bu savunma da temelsiz kalmış olur.
sonuç olarak temel hata, desteklenen takımın mensuplarının yaptığı hatayı kendi hatası gibi kabul etmeyip, sadece onlara karşı yapılan hataları kendisine yapılmış gibi kabul eden insanlardadır. bu denli ego tatmini manyağı samimiyetsiz insanlar yüzünden bu hallere düşülüyor ya bu ülkede, sonra gel de geleceğe umutla bak.
kesinlikklee katılıyorum....
herkes yanlışını kabul etmeden hiçbirşey düzelmez bu dünyada...
hatasız kul olmaz ...hatalarını kabul etmeyen insan bile olamaz...
SenSetik 22.11.2008, 17:48 Magath kardeş sahadaki futbolcunun cezasını hakem verir federasyon verir taraftar vermez. bu olaylarda suçu futbolcularımıza yüklemeyin lütfen.
adam doğruları söylemiş ssahaya girenlerinde ayrıca beyinsiz olduğunu söylemiş zaten...
bizim de bu olaylardan ders çıkarmamız gerekli olabilir diye düşünüyorum cley kardeşim...
Bizim futbolcularımıza antilop demiş ama... bu kısmı hariç ben de katılıyorum yazılanlara.
SenSetik 22.11.2008, 18:03 Bizim futbolcularımıza antilop demiş ama... bu kısmı hariç ben de katılıyorum yazılanlara.
antilop ne yapar?
zıplar...
futbolcu herşeye zıplarsa hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamazsın..
gs'den sonra hakemlere en fazla tartışanlar bizim futbolcular...bu davranışlarla sadece hakemin antipatisini kazanırsın...
eskişehir maçında abdurrahmanın gördüğü kart bunların birikimiydi..
hayatta bir maçı seyrederken sevmediğim iki şey vardır..
biri kendini her pozisyonda yere atıp beleş penaltı kazanmak (Sivasspor şampiyon olacaksa bile o golle sindiremem bunu ve çok kızarım), biriside sürekli hakeme itiraz etmektir...
bunun acısını her sezon çekiyoruz...en az 3-4 kırmızı kartımız itirazlardan ve her olaya zıplamaktan geliyor...
biz trabzonda 100'de 100 haklı olmamıza rağmen futbolcularımızın sahaya inenlere dayak atması yüzünden herkesi biranda karşımızda bulduk..
ben antilop benzetmesini böyle anladım...tabii senin yorumun farklı olabilir
lazvegas61 22.11.2008, 18:33 bizim sitelerde trabzonlular çok ama kendi sitelerine sivaslı almazlar aramızdaki fark işte :rolleyes:
gel sitemize görürsün 58 nickli arkadaslar ve yorumda yapıyorlar...
Bugün Fener hazır puan kaybetmişken, ayrıca zirve yarışında rakiplerimiz gs ve Ankara'dan birisi veya her ikisi yine bu akşam puan kaybedecekken; bizim de liderle oynayıp Şampiyonluk yolunda paha biçilemez üç puanı alma şansı ayağımıza kadar gelmişken elbette bu fırsatı kaçırmayacağız.
Hocamıza, futbolcularımıza güveniyoruz; yönetimimize zaten daima güvendik. Tam kadro, milyonlarca Sivaslı yarın şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olmanın kutlamasını yapacağız inşallah!
Haydi Sivassporum, güldür yüzümüzü...
poseidon61 22.11.2008, 21:44 GS ve FB puan kybetti maçın önemi daha da arttı.Trabzon kazanırsa GS ve FB büyük ihtimalle yarıştan düşer.Sivas kazanırsa potaya girer, lig heyecanlanır.Benim dileğim biz kazanalım fazla heyecana gerek yok.
Ladies Sultan's 22.11.2008, 21:52 Burası Trabzon sitesimi , Sivas sitesimi burada Sivas dışında takım övülmemeli :confused:
Soyle bir genel kani var ki ben bunu anlamakta zorlaniyorum hayretle karsiliyorum...
Birliktelikler kuruluyor vay efendim Anti-Istanbul mu Anti Bizans mis Anadoluymus.. Yok su takim sampiyon olsa mutlu olurmusuz.. Yok su olmasin da su olsun mus... Sampiyon Istanbuldan cikmasin da Anadoludan ciksa mutlu olurmusum ?????
Nedir ya Allah askina bu sacmaliklarin herbiri?.. Ankaragucu- Bursa - Eskisehir neyin birligi icindeler? Beni kendi takimim baglar.. Kendi takimim sampiyon olursa mutlu olurum olmazsa mutlu olmam bu kadar acik ve nettir..! Trabzon sampiyon olsa benim elime ne gececek ? Besiktas olmayip Trabzonun sampiyon olmasinda benim ne faydam var? Bizans ne demektir.. Turkiyenin kalbi Istanbul ne zaman bizans oldu? 1453 de Fatih fethetti.. Yunanlilar Constantin diyor dunya uzerinde sadece biz de Bizans diyoruz ya bravo valla aferim bize!!!
Varmi oralarda bi yerlerde beni anlayan bana katilan birileri?
bortecine 22.11.2008, 22:17 Arkadaslar yattara bildiniz gibi ts nin en onemli silahi hayrettininde performansı belli ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Arkadaslar yattara bildiniz gibi ts nin en onemli silahi hayrettininde performansı belli ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Bu durumda tek tesellimiz Yattara'nın çabukluk ve becerisine Hayrettin'in olanca hırsı ve hızıyla karşı koyacak olmasıdır. :) Canla başla topa bir şekilde sahip olup hemen birkaç saniye sonra topu rakip takıma hediye etmezse, ileriye çıkıp topu kaptırdıktan sonra geriye dönmeyi unutmazsa, bir de hemen önünde Faruk oynarsa, sırtındaki 58 numaranın ağırlığını hissederse, yine her maçtaki o olanca gayretiyle canla başla oynarsa... Hayrettin'e güveniyoruz... :)
bortecine 22.11.2008, 22:27 Bu durumda tek tesellimiz Yattara'nın çabukluk ve becerisine Hayrettin'in olanca hırsı ve hızıyla karşı koyacak olmasıdır. :) Canla başla topa bir şekilde sahip olup hemen birkaç saniye sonra topu rakip takıma hediye etmezse, ileriye çıkıp topu kaptırdıktan sonra geriye dönmeyi unutmazsa, bir de hemen önünde Faruk oynarsa, sırtındaki 58 numaranın ağırlığını hissederse, yine her maçtaki o olanca gayretiyle canla başla oynarsa... Hayrettin'e güveniyoruz... :)
Hemşo ben çok güvenemiyorum özellikle bu sene biraz daha güvensiz çok hata yapıyor inşallah dedin gibi olur bu macta ona önemli görevler düşüyor.
Yattara çok formsuz.Yarın da öyle olacak.Hayrettin asist yaparsa o başka.:)
lazvegas61 22.11.2008, 22:53 Yattara her maçta formsuz zaten ama sahneye cıkar asıstını yapar her zamanki gibi ondan sonra ersun yanal izle yattarayı eger ersun takımı korkak oynatırsa durum vahim ama hücüma dayalı futbol olursa fark olur
kadir0911 23.11.2008, 00:28 Bu Konu 2 Gün önce acildi ve 255 kere Yorumlandi ve 7828 kere okundu...
Ve bu maca daha 5 gün var.
Bu Mac iki tarafa nekadar önemli oldugunu bu rakamlar bence cok net gösteriyor.
Maca 13 1/2 Saat var ve 420 Yorumlandi ve 15082 kere okundu.
Yatcaz kalkcaz, maçı alcaz ve coşcaz :D :D
Tekrardan ilk 3'e girmek ve rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada şimdilik 9 puanlık bu maçı almamız şart oldu.
Trabzonspor şimdi daha rahatlamış olabilir, bizde bundan faydalanalım :)
Trabzonspor sitesinden Sivassporun nasil karsilandigini gördüm ve bundan dolayi Trabzonspor taraftarina tesekkür etmek istiyorum. Umarim yarinki macta fair play cercevesinde gecer ;)
hadi ii geceler yarın ts - ss maçına gidecem başarılar diliyorum sivassporlu kardeşlere. bu sene sizi 6 puan olarak hesaba kattık şimdiden ts ye destekleriniz için teşekkürler. sivaslılara selam olsun. K.F. TRABZON S.K.
Bu maç artık en az 9 puanlık .Kazanan taraf 9 puan alacak.:)
SenSetik 23.11.2008, 09:39 Bu maç artık en az 9 puanlık .Kazanan taraf 9 puan alacak.:)
dünkü sonuçlardan sonra bugün yenilmemekte önemli...kazanırsak müthiş olacak
Tabi ki öyle.Yenemsek de en azından yenilmeyelim.Bu maçta Musa ve Balili'nin üzerine oynayacak tribünler.Top bu iki oyuncudayken ıslıklayacaklar maç boyu tahmin ediyorum.
Bizim takımsa bu tür olaylarda çok daha iyi motive olan bir ekip.BJK maçında gördük bunu.:)
Bu maç artık en az 9 puanlık .Kazanan taraf 9 puan alacak.:)
dünkü sonuçlardan sonra bugün yenilmemekte önemli...kazanırsak müthiş olacak
Kazanan ilk üçte olacak artık. Bizim üstteki takımlardan sadece Gs ile maçımız kalıyor herhalde. Artık devre sonuna doğru sıralamanın şekilleneceği maç.
Bu maçı alırsak eğer,sonraki haftalarda Antep,Hacettepe,Gençlerbirliği ,Belediye maçlarımız var.Yani bu maçı da alırsak diğer kalan maçlarımızın hepsinden 3 puan alırız.Trabzon'un Eses,Bursa,Kayseri gibi zorlu maçları var.Beşiktaş da keza zor maçlara çıkacak.Ben diyorum ki bu maçı alırsak ilk yarının lideriyiz.:)
Bu maçı alırsak eğer,sonraki haftalarda Antep,Hacettepe,Gençlerbirliği ,Belediye maçlarımız var.Yani bu maçı da alırsak diğer kalan maçlarımızın hepsinden 3 puan alırız.Trabzon'un Eses,Bursa,Kayseri gibi zorlu maçları var.Beşiktaş da keza zor maçlara çıkacak.Ben diyorum ki bu maçı alırsak ilk yarının lideriyiz.:)
aynen katılıyorum:D zaten beşiktaşın futbolunu hiç beğenmiyorum:D trabzonda tepe taklak olur:D kral yiğidolar +58
jakobieen 23.11.2008, 10:09 Bu maçı alırsak eğer,sonraki haftalarda Antep,Hacettepe,Gençlerbirliği ,Belediye maçlarımız var.Yani bu maçı da alırsak diğer kalan maçlarımızın hepsinden 3 puan alırız.Trabzon'un Eses,Bursa,Kayseri gibi zorlu maçları var.Beşiktaş da keza zor maçlara çıkacak.Ben diyorum ki bu maçı alırsak ilk yarının lideriyiz.:)
bu maçı alan ilk yarının lideri olur diye düşünüyorum bende kaybeden ise ikincisi
Trabzon
Hava
Sıcaklık: 20°C
Nem: %56
Basınç: 1005 hPa
Görüş: 10 km
Rüzgar
38 km/sa
Rzügarlı bir hava var.Bu maç bence yavaş yavaş 0-0 a dönüyor.
jakobieen 23.11.2008, 10:24 Trabzon
Hava
Rüzgar
38 km/sa
bende düne kadar golsüz biteceğini düşünenlerdenin ama içimden bi his bu maçta bol gol olacağını söylüyor.. tahminim 4-1 ama kim kazanır bilemem :)
Abdullah DuMaN 23.11.2008, 10:46 Dev maç!
Trabzonspor, takipçilerinden Sivas´ı ağırlıyor. Eksiği olmayan Karadeniz ekibi, taraftarlarının vereceği desteğe de çok güveniyor.
Geçen sezona damga vurmuştu
Süper Lig’de geride kalan 11 hafta sonunda liderliğini sürdüren Trabzonspor, bugün hayli zor bir 90 dakikaya çıkıyor. Geçtiğimiz sezon olaylı ve sezona damgasını vuran bir maç yaşadığı takipçilerinden Sivasspor’u ağırlayacak Karadeniz temsilcisi, ilk yarıyı zirvede bitirme planları çerçevesinde galibiyet kovalayacak. Son olarak Gençlerbirliği’ni deplasmanda yenen Bordo-Mavililer’de eksik veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Konuk Sivasspor’da ise Sylla kart cezalı durumunda.
Ligde evinde hiç yenilmedi
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ın son haftalarda sahaya sürdüğü ilk 11’i bozmaması ve yine çift forvet ile gol araması bekleniyor. Sivasspor maçı için yönetimin ekstra bir seferberliği de söz konusu. Maç öncesinde futbolcuların imzalı formaları tribünlere atacağı ve yeni yöresel oyunlarla Avni Aker’in coşturulacağı bildirildi. Bu sezon kendi evinde Süper Lig yenilgisi bulunmayan Trabzonspor, bu başarılı seriye 3 puanlık bir halka daha eklemek istiyor.
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Yattara
Colman
Umut
Gökhan
SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Bilica
Diallo
Hayrettin
Musa
Onur
Sezer
İbrahim
Tum
Mehmet Yıldız
STAT:
AVNİ AKER
YAYIN:
LİG TV
SAAT:
15.00
HAKEM:
Selçuk DERELİ
antilop ne yapar?
zıplar...
futbolcu herşeye zıplarsa hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamazsın..
gs'den sonra hakemlere en fazla tartışanlar bizim futbolcular...bu davranışlarla sadece hakemin antipatisini kazanırsın...
eskişehir maçında abdurrahmanın gördüğü kart bunların birikimiydi..
hayatta bir maçı seyrederken sevmediğim iki şey vardır..
biri kendini her pozisyonda yere atıp beleş penaltı kazanmak (Sivasspor şampiyon olacaksa bile o golle sindiremem bunu ve çok kızarım), biriside sürekli hakeme itiraz etmektir...
bunun acısını her sezon çekiyoruz...en az 3-4 kırmızı kartımız itirazlardan ve her olaya zıplamaktan geliyor...
biz trabzonda 100'de 100 haklı olmamıza rağmen futbolcularımızın sahaya inenlere dayak atması yüzünden herkesi biranda karşımızda bulduk..
ben antilop benzetmesini böyle anladım...tabii senin yorumun farklı olabilir
işte anlaşılması gerekeni anlayan insan modeli budur. kutluyorum kardeşim. yazımda en anlaşılmaması gereken ise sivassporluların antilop olduğu idi, onu da anlayan çıktı ama ne yaparsın işte; onlar da olmazsa zaten ortada bir sorunun varlığından bahsedemeyiz. bugün bir sorun var deniyor ise bu tarz anlayışa sahip olanların varlığındandır. saygılarımı sunuyorum.
Trabzon
Hava
Rüzgar
38 km/sa
Hava
Sıcaklık: 15°C
Nem: %82
Basınç: 1007 hPa
Rüzgar
52 km/sa
Rüzgar iyice hızını artırmış.Maç artık 0-0 gibi.Bir kaza golü 1-0 ya da 0-1:)
kadir0911 23.11.2008, 11:33 hihihihiihihi 2 bucuk saat kaldi vakit gecmiyo :D:D:D:D
hermann hesse 23.11.2008, 12:30 Değerli Sivas lı kardeşlerim,
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım ve Sivasspor u takip etmediğimden takımın durumunu bizzat taraftarın ağzından öğrenmek için sitenizi ziyaret ettim. Forumunuzu takip ederken yazılanlar ve düşünceler karşısında bir rakip takım taraftarı olarak üye olup yorum yazma gereği hissettim. Forumunuzu okurken Sivas lı birçok kardeşimin gerçekten ne kadar düşünceli konuştuğunu görmem düşüncelerimi gerçekten baştanbaşa değiştirdi. Malumunuz daha önce Sivasspor ile yaptığımız ve olaylar sebebiyle son dakikalara 1-0 önde girerken çıkan olaylar sebebiyle Sivasspor lehine 0-3 tescil edilen maç yüzünden iki şehir arasında baya bir gerginlik oldu. Ben burada olaylara sizin pencerenizden bakışı gördüm. Naçizane olarak birde Trabzon tarafından olaylara bakışı size iletmek istiyorum.Umuyorum ki bu iki tarafın birbirini anlamasına yardım edecektir. Arkadaşar Trabzonluların sahaya girmesi kesinlikle tasvip etmediği onaylamadığım bir şey ama orada ve maç sonrasında taraftarı ve halkı çok üzen iki etken vardı. Birincisi hakkımız olan bir maçın böyle ucuzca elden gitmesi ikincisi ise Balili, Bülent Uygun ve Başkan Mecnun Odyakmaz ın hareket ve açıklamaları. Arkadaşlar sizin gibi bizde biliyoruz ki Ayman kalas bir futbolcunun tekiydi ama Sivasspor a özel olarak veya Balili ye özel olarak bir güdümlenme içinde değildi. Gençlerbirliğinden itibaren tüm maçlarını izleyin, Ayman her maçta aynıydı. Ama yapılan bir faul sonrasında Balili nin her türlü oyunu yapması yakışıkmıydı. Balili yide önceki takımlardan itibaren izleyin onun da futbol anlayışı bu. Daha sonrasında söylenen ve asıl ortamı geren açıklamalar neydi biliyormusunuz. Bülent Uygun un ve Mecnun Odyakmaz n cahilötesi bir şekilde söylediği "Ayman sanki Mısır-İsrail savaşında. İsrailli olduğu için Balili ye düşman gözüyle baktı." cümlelerini tekrarlamalarıydı. Değerli arkadaşlarım ben Ayman ın kalas olduğunu bildiğim halde ve o pozisyonun sarı kartlık veya kırmızı kartlık olduğunu bildiğim halde o açıklamalardan sonra Sivasspora ve başkanlarını destekleyen Sivaslılara çok büyük bir antipati duymaya başladım. Benim gibi bir çok Trabzon lu da aynı düşüncelere sahip oldu. Arkadaşlar İsrail in durumu orta da ve hiçbir müslüman ülke hadi onu geçtim birçok müslüman olmayan ülke bu ülkenin ne yaptığını biliyor ama birşey yapamıyor.Ölen çocuklar,yapılan eziyetler ve katliamlar ortada ve sen bütün bunlar açıkça ortadayken bir maçtaki olayı MIsır-İsrail savaşına benzetiyor ve Ayman ı Mısır ın savaşçısı gibi gösteriyorsun. Sizce böyle bir savaş düşüncesi dillendirilirse insanlar bu müslüman ülke de kimin tarafını tutar ve zihinlerinde nasıl bir algı oluşur. Değerli arkadaşlarım hadi Bülent Uygun u es geçiyorum çünkü futbolculardaki genel kültür düzeyini ve bilgisizliği hepimiz biliyoruz. Ama Mecnun Odyakmaz inanıyorum ki yüksek tahsilli bir insan peki o nasıl söyleyebildi bu sözleri. Değerli Sivas lı dostlarım yukarıda dedimya Sivas lılara olaylardan sonra antipati duyuyordum. O düşüncelerim ta ki bu forumdaki bazı Sivas lı arkadaşlarımın görüşlerini okuyana kadardı. Gerçekten centilmen ve objektif olabilen bu arkadaşlar beni daha önce düşündüklerimden dolayı utandırdı. Dostlarım şuan takımımızın başında diye veya futbolcusu diye yanlış yapanı savunmayalım. Bunlar günü gelir Fener teklif yapar hiç düşünmez Fener e imza atar. Baki olan dostluk, kardeşliktir. Sivas a saygıyla selam ederim. Hoşçakalın.
kadir0911 23.11.2008, 13:02 58 DK KALDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sivalı uGuR 23.11.2008, 13:17 evt arkadaşlar 43 dk kaldı dev maça
12. haftada 23 Kasim Gunu deplasmanda oynayacagimiz Trabzonspor macini yorumlayalim...
Cok zor mac olacak gercekten .. Skor tahminim Trabzonspor 0-0 Sivasspor...
Kazanip Trabzonlulari susturmamiz dilegiyle :)
ne demistim :) 1 puanimiz hayirli olsun ;)
|
|