Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL/Trabzonspor-Sivasspor
12. haftada 23 Kasim Gunu deplasmanda oynayacagimiz Trabzonspor macini yorumlayalim...
Cok zor mac olacak gercekten .. Skor tahminim Trabzonspor 0-0 Sivasspor...
Kazanip Trabzonlulari susturmamiz dilegiyle :)
sezonun bence en zor maci hem fiziksel acidan hemde baska turlu .trabzonlular yine oyuncularimiza satasacaklar eminim....................0-1 kazaniriz insallah
mustafa_kavak58 16.11.2008, 15:10 sivasspor bu maci zor da olsa 1:0 alacak insallah golü mehmet yildiz atacak
sezonun bizim açımızdan en anlamlı maçı olacak .. İnşallah alnımızın akıyla galip bir şekilde ayrılırız ordan.. Sivassporumuza başarılar ...
yigido_ilhan58 16.11.2008, 15:14 inşallah 2-0 alırız hepsine başarılar
Hepimiz bu ülkenin evlatları,kardeşleriz.Lütfen yorumlarımızda kırıcı olmayalım.Rakip taraftarları küçümsemedn,aşağılamadan yorumlarda bulunalım.Biz Sivas'lıyız ve kendimize yakışanı yapalım.
tanju_58 16.11.2008, 15:26 gerilimi yüksek bir maç olacağı kesin.ama bırakın gerilimi biz yükseltmiyelim.sadece takımımıza olan güvenimizi bildirelim.
KIZILCAN 16.11.2008, 15:29 Samimi olmak gerkirse şu süper ligde karşılaşmak istediğim en son takımdır trabzonspor.Nedeni az çok belli.Haftaya Trabzonla oynayacağımız için Trabzonsporlu arkadaşlar siteye yine hücum edecek ve yazdıklarımızı okuyacak.İnşallah gönüller kırılmaz,hakaretler yağdırılmaz.Ve inşallah kazasız belasız,olaysız biter bu maç.
Sivasspor'un deplasman sıkıntısı ve Trabzonspor'un liderliği bırakmak istememesi yüzünden trabzon etkili oynar ama maç berabere biter diye düşünüyorum.
spor tabiki barış ve kardeşlik ama trabzonsportaraftarlarının yaptıkları da bu barış ve kardeşliğin neresine sığar ........biz her zaman vakur duruşumuzu sergileyeceğiz .bize atılan taşlara ve şişlere karşılık gül atacağız VEDE MAÇI KAZANACAĞIZZZZZZZZ........İNŞA LLAH
zorlu maca cikacagiz,, insallah buradanda galip gelip yolumuza devam ederiz..
skor tahminim.. 0-1
cesur sivas 16.11.2008, 15:49 bu mac bizim arkadaslar benim yorumum 1-2 kazaniriz
zarabilgisayar 16.11.2008, 16:07 en çok yenmemizi istedigim bir maç yenicaz innşallah ben istanbuldayım bu maça gidecek olan varsa yazsın yer varsa bende gelirim
ts:0
sivas:1
Besyo_cu 16.11.2008, 16:11 Zor maç olacak bence mac berabere birecek gökhan ünal ve umut bulut bize gol atamaz gol yersek duran toptan yeriz tahmını skor um 1- 1
Bülent Hoca Baliliyle Oyuna başlarsa Kazanırız. Bu kadar net Konuşuyorum....;)
cagrikara 16.11.2008, 16:19 Arkadaşlar. Ben Trabzonluyum ve TrabzonSporluyum. Şimdiden Laf Atmalara Başlamayalım Lütfen. Benim Eşim Sivaslı ve Umarım ki İki Tarafta Delikanlılığa Yakışır Şekilde Hareket Eder. Ve Hakeden 3Puanı Alır... Yok Çirkeflikmiş Yok Bilmem Neymiş. Böyle Laflar Kimseye Yakışmaz.
Hakedenin Kazanması Dileğiyle....
yusuf_yusuf 16.11.2008, 16:30 sivasspor yener inş trabzonu yenerız inş
sivas 2-1 alır
Sakin oynarsak eğer Trabzonspor'u gerçekten rahat yeneriz.
Trabzon bu sene Galatasaray,BJK ve Antep gibi zor maçlarda hep tökezledi.Biz onlardan daha oturmuş daha diri bir takımız.Yeter ki akllı oynayalım.
EyüphanAydın 16.11.2008, 16:41 Bugün ile beraber çok iyi bir çıkış serisi yakalıyacaktırız.Bu çıkış süresini iyi kullanıp Trabzonspor karşısına güçlüve dinamik bir takım çıkarıcaktırız.
Eğer iyi oyunumuzun üstüne sonucu korumayıda ekliyebilirsek bu maçı çok rahat kazanırız...!
Trabzonspor'un gücünün bilinci altındayız,bu maçı alıcağımıza inanırsak elimizi kolumuzu sallıyarak alırız.
Takımımıza inanmalıyız,İnanmak başarmanın yarısıdır...! Bizlerde sadece inanalım,güvenimizden taviz vermiyelim
PARTNER58AHMET 16.11.2008, 17:02 önümüzdeki hafta trabzonlan deplasmanda oynuyacağımız maçı tabiki gönül isterki sivasımız kazansın sivasımızın trabzona karşı üstünlüğü vardır ve tarbzondan daha kaliteli güçlü oyuncularımızda mevcuttur ama şu bir gerçekki trabzonun taraftarı bizim taraftar gibi oturup çekirdek çıtlatmıyor ve habire takımını fişekliyor o yüzdendirki bu maç berabere bi
tecek gibi geliyor tarbzzon taraftarın ateşlemesiylen oyunu elind etutucak sivasımızda güçlü oyunuylan teknik bilgileriylen trabzona direnecek ve sonuç berabere olucak gibi geliyor bana inşallah gülen taraf tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiki sivasımız olur
Bu yıl trabzon tıkır tıkır oynayıp bi maç kazanmadı zar zor kazandıklarıyla şu an lider. ben trabzondan galip döneceğimize inanıyorum. Trabzonspor :1 SİVASSPOR : 2
izmirliyiğido35 16.11.2008, 17:15 trabzonu durduracağız 0-1 alırız maçı allahın izniyle
58_SEMİH_58 16.11.2008, 17:19 1-0 Olsun Bizim OlSun:)...........
cücü baba 16.11.2008, 17:21 ortalama 2 saat süren bir spor karşılaşması için insanların birbirlerine bu kadar saldırmalarına hiç bir zaman bir anlam veremedim düşündürücü ve ilginç sanırım bu olaylardan palazlananlar var ve insanları kışkırtmaktan çekinmiyorlar nedir yahu bu cihatamı çıkıyoruz kılıç kalkan kuşanıp asker ocağında her yerden arkadaşlarımız var gurbete çıkanlar her yerden arkadaşlar ediniyor ve geçiniyorlarda maçlarda neden insafsız oluyoruz Edirneden karsa bu ülke bizim beyler kimsede bu bölünmeyi tasvip etmez..
yigido_sampiyon 16.11.2008, 17:56 sivasın maçı kazanması dileğimiz ama benimde tahminim beraberlikten geçiyor...
maç tahminim 1-1...
Kin, intikam, nefret için değil, şampiyonluk için oyna Sivasım. Rakibimizin bize yaptığı gibi boş nefret, gereksiz husumetle oynamak bize yakışmaz. Biz Anadolu çocuğuyuz, biz Danişment'e, Selçukluya başkentlik yapmış, Osmanlıya dörtyüz yıl eyalet merkezi olmuş, Cumhuriyet'i kurmuş bu toprakların anlı şanlı, onurlu çocuklarıyız.
Timur'dan sonra altıyüz yıldır bir tek düşman ayağı değmemiş, temiz toprakların özgür çocukları... Şanımız için oynayalım!
Futbolcularımıza, hocamıza ve yönetimimize sonuna kadar güveniyoruz. Allah yardımcıları olsun!
Benim tahminim:
Ts: 1
Sivas: 2
velibircan 16.11.2008, 18:44 Ne Olursa Olsun Bu MAçı Kazanmamız Lazım...İnşallah MAçta olcam..2-1 alırız diyorum
TrabzonSpor'un defansı bu sene çok zayıf.
Çok açık veriyorlar ama şimdiye kadarda karşılarına gerçek anlamda rakip çok az takım çıktı ve hepsine puan kaybettiler.
iyi futbol oynamıyorlar ama rakipleride gol fırsatlarını değerlendiremedi.
burda iş tamamen bizim golculere düşüyor.
ellerine geçen fırsatları iyi değerlendirir bir iki tane gold atarsa Sivasspor Trabzonspor'u zorlanmadan geçer.
Ama diğer takımlar gibi fırsatları boşa harcarsa büyük ihtimal maç berabere biter.
slasher//z 16.11.2008, 19:07 kendımızı ıspatlamamız ve bu sene de zirveye aday oldugumuzu gostermemiz acısından kazanmamız gereken onemlı bı mac..
trabzn:2-sivasspor:3
omercoskun 16.11.2008, 19:07 inşallah bu maçı da kazanıp deplasman fobimizide yenmiş olacağız benim tahminim 1-2 kazanırız.
eyuphulagu 16.11.2008, 19:33 Arkadaşlar bu seneki t.s. u geçen seneki takımla karıştırmayalım.Bu yıl bana göre geçen yıla göre daha iyi oynuyorlar.Yiğidi öldüreceksin ama hakkını da yemeyeceksin.Bizim için çok zor bir maç olacak.Maçın dengede geçeceğini sanıyorum.Seyirci avantajı onlardan yana.Bu maçtan en az bir beraberlik bekliyorum.İki takımında çok kontrollü oynayacağını zannediyorum.Mücadele gücü çok yüksek bir maç olacak.Umarım maç centilmence başlar,centilmence biter.
Vuralım,kıralım,parçalayalım,b ombalayalım,çirkeflik yapalım,tahrik edelim,onlar bizim baş düşmanımız...
değil tabi ki;
Spor;sevgi,barış ve kardeşliktir.
Abdullah DuMaN 16.11.2008, 19:56 Vuralım,kıralım,parçalayalım,b ombalayalım,çirkeflik yapalım,tahrik edelim,onlar bizim baş düşmanımız...
değil tabi ki;
Spor;sevgi,barış ve kardeşliktir.
HALİT ABİNİN DEDİĞİ GİBİ
SPOR;SEVGİ,BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR EN AZINDAN BİZİM DÜŞÜNCEMİZ BÖYLE
sivasli215 16.11.2008, 20:34 anadolunun su anda en formda iki takımı karsı karsıya gelecek
trabzonsporlular doğal olarak kendi hatalarını bizi suçlayarak gidermeye çalışıyorlar aylardır
hatta bu öfke nerdeyse düşmanlığa ve kine dönüştü
ama bilmelilerki o olayda kendi taraftarları yüzünden biz galip sayıldık,yani biz bişey yapmadık
neyse bu maçta ne olur denirs de,trabzon her ne kadar ağır basıyor gözükse de ben yenilmeyiz diye düşünüyorum
tahminim gollü bir beraberlik 2-2 gibi biter
son olarakta ts li taraftarlar umarım kırgınlığa bu maçla son verirler,yoksa bu iş gerçekten kalıcı bir durum olacak ve anadolu birliği bir daha asla ve asla olmayacak!!!!
titizyiğido 16.11.2008, 20:37 trabzonu trabzonda yenmez çok zevkli olacak yenip büyüklüğümüzü bir kez daha göstereceğiz onlara
poseidon61 16.11.2008, 21:07 Zor maç olur.Trabzon geçen maçlarda ki kadar çok gol kaçırmazsa kazanır.Bu sene turuncu da olmaz.İşiniz zor.
cepnili mustafa 16.11.2008, 21:10 bence sivasspor kazanir en büyük sivasspor genellikle sivasspor herzaman trabzona karsi üstün olmustur bu kezde öyle olacagina yürekten inaniyorum
Zor maç olur.Trabzon geçen maçlarda ki kadar çok gol kaçırmazsa kazanır.Bu sene turuncu da olmaz.İşiniz zor.
Aynı durum bizim takım için de geçerli.Önceki maçlardaki kadar çok gol kaçırmazsak kazanırız.:)
deplasman 16.11.2008, 21:26 Arkadaşlar....!
Savaşa mı gidiyoruz? ortamı boşu boşuna germeye gerek yok...
Sporun, Barış, Dostluk ve Kardeşlik olduğunu unutmayalım...
3-5 kişinin yaptığı yanlışı koca TS camiasına mal edemeyiz...
Bu sene TS çok iyi, böyle devam ederse şampiyonluğun en güçlü adayı kendi sahalarında kolay kolay puan vermezler...
Ama biz 3 puan için maça çıkacağız kazanan dostluk olsun........
yerliturkuaz 16.11.2008, 21:38 Geçen seneki olayları hatırladığımızda Trabzonlular bu maça özel olarak hazırlanacaktır...
Ben Trabzon galip gelir diye düşünüyorum:
Trabzonspor:2
Sivasspor:0
SİVASSPOR oyle bır takımkı taraftardakı hırs azim futbolcularda yok diyemeyecegim onlarda herseyın farkındalar kazanacagımızdan suphem yok yeterkı hakemler adaletlı olsun macı katletmesın...
crburak58 16.11.2008, 22:31 Bülent Hoca Baliliyle Oyuna başlarsa Kazanırız. Bu kadar net Konuşuyorum....;)
katılıyorum..kontrataga çıktıgımızda balilinın yoklugunu zaman zaman arıyoruzz
etzel1967 16.11.2008, 22:37 trabzonspor liderlikle eşdeğer futbol oynamıyor...bazı maçlarını şanslarının yardımı ile kazandılar...ama mücadele gücü yüksek bir takım...geçen seneki gerilimin tek sorumlusu ts camiasıdır...bize karşı duydukları kin ve düşmanlık ise boştur...dikkate almaya bile değmez...aklıbaşında ts taraftarının böyle düşünmediğini biliyorum...eğer soğukkanlı olursak Allahın izni ile maçı alabiliriz...ts den daha kötü bir takım değiliz...umarım maçın hakemleri holiganların baskısına yenilmez ve adil bir yönetim gösterir...takımımıza sonuna kadar güveniyoruz...
ellisekizSVS 16.11.2008, 22:41 COLOR="DarkRed"][/COLOR]
Sevgili Gardaşlarım... Trabzonsporda bu sene belki yeni kadroyla daha güçlü gözüken bir takım var ama nitekim maçlarını takip ettik. Rakibi kim olursa olsun onunla zorlu maç çıkardı. Şimdi bizim maçımıza gelirse eminimki geçen senenin puan kaybının hazımsızlıgı ve beraberinde en önemlisi bizim başarımızın kıskançlıgı ( siz bakmayın onlara daha yenisiniz dünkü falan dediklerine) Güzel baskılı oynarsak trabzon yaşlı takım görüyorum kadro olarak galibiyet uzakta sayılmaz.. İnşallah taraftar baskısıyla maç bozulmaz ve bizim oyuncuların motivasyonu gitmez oyunda çok önemli bu.. İnşallah kalbimden geçen 1 farklı galibiyettir. İnşallah konyadaki gibi kadroyla yani MEHMET YILDIZ VE BALİLİ yine yanyana olur uyumları güzel ikisinde.. Ahh bide AKIN VARDAR olsa kalede hocam... YİĞİDOLAR sizleri seviyorum SİVASIMA başarılar.....
yigidomustafa58 16.11.2008, 22:48 neden ts a bu kadar güveniyorsunuz anlamadım alacağız o maçı
ellisekizSVS 16.11.2008, 23:13 Birde egri oturup dogru konuşalım geçen sene evlerinde 1-0 gibi üstünlükleri oluyordu. Takii son uzatmada ayman ın baliliye hareketi olana kadar.. Kavga olmasaydı ne olurdu ufak tefek itirazlar ve normal biterdi ve 3 puan kayıbı olarak dönerdik. Pekii sonra ne oldu kışın evimize geldiler skor yanılmıyorsan 2-0 almıştık ondada sebebi kulaklarımız dondu, üşüdük, donduk oynuyamadık gibi şeyler dediler. Ee bizimkilerde hergün karın üstünde uyumuyorlar ayrıca bir sürü takım geldi hiçbiri öyle mazaret uydurmadı. Yani kendi evimizdede rahat aldık öyle büyütecek çekinecek bişey yok tamam geçen sene iki kere yenilmenin belki bu maçta hırsı hazımsızlıgı olabilir. Sivasta güçlü rakibini çekindirecek kapasitede güzel oynasın iyi oynayan alsın maçı. Şimdiden başarılar diliyorum YİGİDOLARIMA
_DeReBeYi_ 16.11.2008, 23:35 TRABZONSPOR : 1 SiVASSPOR : 2 GOLLLER. HERVE TUM MEHMET YILDIZ
tabiki gönlümüz Sivassporumuzun kazanmasından yana ama eğer kaybedersekte çok üzülmem. çünkü trabzon zor deplasmanlardan biri. bizim burdaki gibi bir sessiz seyirci topluluğu yok (taraftar demiyorum çünkü her maça gelen hep aynı yerde seyreden kemikleşmiş takımı ateşleyebilecek buraya gelen takıma burasının deplasman olduğunu hissettirecek bir topluluk yok) hal böyle olunca pekte olumlu düşünemiyor olsam da gönlümden 1-0 bizim lehimize geçiyor inşallah yeneriz.
noname87 17.11.2008, 00:53 6 puanlık maç yenilirsek fark 8e çıkıyor yenersek 2ye düşürüyoruz trabzonun forveti yetersiz zor gol atıyorlar defansıda pozisyon veriyor ama karşı taraf yararlanamıyor benim izlediğim gençlerbirliği ve hacettepe maçlarında rakip çok gol kaçırdı bencilliklerden ve son pasları yapamamaktan kaybettiler ikisi de maçlarını balili ve mehmet yıldız bu maç kaçırmasın yeter defansta sorun yaşamayız bu maçı alıcak güçteyiz
KoCaKuRT_ 17.11.2008, 01:28 SİVASIM bu maçı yenilmez.
en az 1puan galip bile gelebiliriz çünkü TS kötü oynamaya başladı ama biz güzel oynuyoruz tek avantajları taraftar
Ak mı kara mı belli olacak...
Geçen sene kendi kendilere yaptıkları .... ( istenilen kelime düşünülebilir ) bize maletmelerinin geçen bir yıl içerisinde ne seviyeye geldiğini göreceğiz. Ben bazı arkadaşlar gibi olumlu düşünemiyorum.
İntertoto maçlarımıza kadar sempati duyuyordum. Ta ki birkaç yıl önce Kıbrıs Rum Kesiminin mahalle takımına yenildikleri akıllarına bile gelmeden, bu utanç (!!!) sanki başkasının üzerindeymiş gibi Braga'ya elendiğimizde zil takıp oynamadıkları kaldıkları ( bundan da emin değilim ) yazılarını okuduğum ana kadar...
Velhasılı kelam, takımımızı nasıl karşılarlar ise, bende bu tutumumu ona göre devam ettireceğim yada yada sıradan bir takım olarak trabzonu takip edeceğim.
Ateşli(!) taraftarının önünde onları yenmenin ayrı bir tadı olacağını ve benim içinde ayrı bir mutluluk olacağını düşünerek;
trabzonspor:1
SİVASSPORUM:3
trabzonsporuma 17.11.2008, 02:48 12. haftada 23 Kasim Gunu deplasmanda oynayacagimiz Trabzonspor macini yorumlayalim...
Cok zor mac olacak gercekten .. Skor tahminim Trabzonspor 0-0 Sivasspor...
Kazanip Trabzonlulari susturmamiz dilegiyle :)
üzgünüm dostum Size cevabı sahada vereceğiz buradakı yazısmalarda değil
bazı arkadasların yorumlarını gördum gercekten yazık
Beklediğim maç sonunda geldi.Trabzonlular savaş naralarına başlamış,bu sene biraz palazlandılar ya,şimdiden şampiyon ilan ettiler kendilerini:) bizim için yenilmek çokda önemli değil,ama onlar yenilirse zıvanadan çıkarlar yine,sakin oynarsak,disiplinli oynarsak lazlar küfüre, kendi futbolcularına rakip futbolculara sataşmaya başladı mı,maçı alır döneriz;)
geçen seneki olaylar yüzünden bizi suçluyorlar,her ne olursa olsun sahaya dalmanın futbolda anlamı olmadığını idrak edemeyecek kadar boş bi taraftar kitlesi,yok onlar yüzünden sahamız kapandı,yok onlar yüzünden puanımız elimizden alındı ...vs. bi tane akıllıda çıkıp biz sahaya neden daldık neden futbolcu dövmeye yeltendik diye sorgulamıyor.eee şehirdeki işsizlik,bilgisizlik,asabiyet, fanatizm her noktada futbolada yansıyor...Varsa yoksa biz büyüğüz,müzemiz var,kupamız var,onlar küçük şunlar küçük bunlar küçük...
Haydi Yiğidolar,haydi Vieri Mehmet,Haydi Balili,Musa...bu maç bizim olsun.
ARKADASIM susuyorum sahada cevap bılgısızlık dedin yorumsuz sen savaşa gider gibi yorum yazarsan bende buna susarsam her sey ortada kalite meselesi
ya allah bismillah allahü ekber bekle trabzon yenmeye geliyoruz.....
bizde bekliyoruz
vesselam
veddua
Kin, intikam, nefret için değil, şampiyonluk için oyna Sivasım. Rakibimizin bize yaptığı gibi boş nefret, gereksiz husumetle oynamak bize yakışmaz. Biz Anadolu çocuğuyuz, biz Danişment'e, Selçukluya başkentlik yapmış, Osmanlıya dörtyüz yıl eyalet merkezi olmuş, Cumhuriyet'i kurmuş bu toprakların anlı şanlı, onurlu çocuklarıyız.
Timur'dan sonra altıyüz yıldır bir tek düşman ayağı değmemiş, temiz toprakların özgür çocukları... Şanımız için oynayalım!
Futbolcularımıza, hocamıza ve yönetimimize sonuna kadar güveniyoruz. Allah yardımcıları olsun!
Benim tahminim:
biz avrupanın evlatlarıyız ya ılginç yorumlarınız var
ANADOLU birleşecegıne birbirini yiyor!!!
Ak mı kara mı belli olacak...
Geçen sene kendi kendilere yaptıkları .... ( istenilen kelime düşünülebilir ) bize maletmelerinin geçen bir yıl içerisinde ne seviyeye geldiğini göreceğiz. Ben bazı arkadaşlar gibi olumlu düşünemiyorum.
İntertoto maçlarımıza kadar sempati duyuyordum. Ta ki birkaç yıl önce Kıbrıs Rum Kesiminin mahalle takımına yenildikleri akıllarına bile gelmeden, bu utanç (!!!) sanki başkasının üzerindeymiş gibi Braga'ya elendiğimizde zil takıp oynamadıkları kaldıkları ( bundan da emin değilim ) yazılarını okuduğum ana kadar...
Velhasılı kelam, takımımızı nasıl karşılarlar ise, bende bu tutumumu ona göre devam ettireceğim yada sıradan bir takım olarak trabzonu takip edeceğim.
Ateşli(!) taraftarının önünde onları yenmenin ayrı bir tadı olacağını ve benim içinde ayrı bir mutluluk olacağını düşünerek;
trabzonspor:1
SİVASSPORUM:3
takip et kardeşim takip et bizi dünya takip ediyor anadoludan sıvaslılar takıp etsin daha da mutlu eder
Trabzonspor alır maçı diyorum.Affetmez.
1-0 olsun bizim olsun yeneriz issallah
Abdullah DuMaN 17.11.2008, 08:33 üzgünüm dostum Size cevabı sahada vereceğiz buradakı yazısmalarda değil
bazı arkadasların yorumlarını gördum gercekten yazık
ARKADASIM susuyorum sahada cevap bılgısızlık dedin yorumsuz sen savaşa gider gibi yorum yazarsan bende buna susarsam her sey ortada kalite meselesi
bizde bekliyoruz
vesselam
veddua
biz avrupanın evlatlarıyız ya ılginç yorumlarınız var
ANADOLU birleşecegıne birbirini yiyor!!!
takip et kardeşim takip et bizi dünya takip ediyor anadoludan sıvaslılar takıp etsin daha da mutlu eder
takip edecek bişey yok bizi bilen biliyor sen kafana takma ;)
Sivasspor Berebare kalacaktır büyük ihtimal Çünkü zor bir maç bizi bekliyor Trabzon deplasmanından puan alsada büyük kar.
sonuc 1-1 bitecek
hanedan58 17.11.2008, 09:20 Çok zor bir maç ts liler ucuyorlar kacıyorlar sanki tek rakiplri bizlermişiz gibi sivassporun yenildigi yendigi tüm maçlarda kötü yorum yapıyorlar umarım sivasspor maçı 2-1 alır ve sesleri kesilir bunların
ofozturk 17.11.2008, 09:50 kazanacagız ve kazanacak gücümüz var. inş laz ları üzeriz.:)
anadoludolu 17.11.2008, 09:58 Arkadaşlar merhaba...
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım.
Ama buraya aramızda var sayılan husumeti pekiştirmek için girmedim.Yalnızca gönlümdekileri paylaşmaya geldim.
Arkadaşlar geçen sene ki o talihsiz maçta bende Avni Aker deydim.
Yani olayın en yakın tanıklarındandım.
İnanırmısınız bilmem belki tv kayıtlarında da vardır.Trabzonspor o maçta çok kötü bir oyun oynuyordu ve Sivasspor harika paslaşıyordu.Bizim taraftar bizim futbolcularımızın ayağına top gelince yuhlamaya başladı.Sivasspor güzel oynamaya devam edince de Sivasspor u alkışlamaya başladık.İnanın bu 5-10 dakika sürdü.Ama bu arada Trabzonspor un golü geldi.Ardından da Ayman ın rakibine sert girişi ve diğer hadiseler.
Burada sizin futbolcularınızdan olan Musa ve Murat Sözgelmez e hakkım varsa eğer hakkımı helal etmiyorum.Yaptıklarını çıplak gözle kim izlese çıldırırdı.
Haaa biz de hiç suç yok mu tabi ki var.Ayman gibi bir kasabı futbolcu diye Trabzonspor a aldık.Her ne olursa olsun yine de kontrollü olup sahaya girmemeliydik.Ama burada bizim yönetimimizle ilgili sorunlarımızda vardı ve sahaya girenlerde büyük ihtimalle bazı ellerin oyuncağıydı.Ama dediğim gibi her ne olursa olsun olmamalıydı.Burada yalnızca Musa ve Murat a büyük bir kinim var Sivasspor a değil.Tüm taraftarlarımızda genelde bu doğrultu da.
Çoğu insan diyor ki Trabzonspor Sivas ı sevmez şudur budur.Arkadaşlar biz o talihsiz maçtan evvel kardeş iki kulüptük.Ve çoğu maçı Trabzonspor ve Sivasspor lu taraftarlar beraber izliyordu.O talihsiz maçta da öyleydi.Trabzonspor ve Sivasspor taraftarlar beraber atkılarını açtılar ve gösteri yapıyorlardı.Bunları kimse nedense görmüyor söylemiyor.Ben bunlara üzülüyorum.Trabzonspor taraftarını canavar ilan ediyorlar.Ama güzellikleri sebeplerini kimse söylemiyor.Çünkü kimsenin işine gelmiyor.Avni Aker de kötü futbol varsa kötü hadiseler varsa ilk önce kendi futbolcularımız yuhlanır ve rakip takım yenmişse eğer o alkışlanır.En son Kupa maçında Beşiktaş ı alkışladığımız gibi.Ama diyorum ya bu güzellikler gözükmez.En ufak bir şey çıksın pireyi deva yapalım diye dört gözle bekliyor Istanbul medyası.Sivas maçında da olayı galeyana getiren de yine onlar.Onlar bizim birlik olmamızı istemiyorlar çünkü Istanbul un işine gelmez bu.Çünkü birlik olursak başarılı oluruz.
Benim Sivas ta olsun şuanda yaşadığım şehir Bursa daki Sivaslı arkadaşlarım dostlarım olsun aramızda müthiş bir bağ var ve kol kola Bursa Trabzon maçına beraber giderdik.Ve ben hala Sivas Bursa ya geldiği zaman Sivasspor lular arasında maç izliyorum.Biz aslında birbirimizi çok seviyoruz ama birbirimize perdeliyiz.Bu perde de olayları abartan olaylara çomak sokan medyadır.Üç beş çapulcudur.
Sizlerden ricam biraz daha akl-ı selim düşünerek camianın hepsini karalayarak düşünmemeniz.
Bizim taraftarı da şuanda gaza getirecekler buna eminim.Yine olay çıksın yine iki kulüpte zarar görsün yine Istanbul kazansın diye.
Bunlara fırsat vermemeliyiz diyorum ama sanırım yine başaracaklar.
Sözün özü biz kardeşiz ama perdeliyiz.
Maça gelince Trabzonspor un kazanacağını düşünüyorum hem taraftar avantajı olarak hemde liderliğin getirmiş olduğu güvenle...
Sivasspor da Bülent Hoca yı çok seviyorum müthiş bir insan.İnşallah her iki tafara yakışan futbol ortaya konur.Hayırlısı olsun.
Selametle...
bortecine 17.11.2008, 10:15 çom güzel yazmışsında biraz kendinizde de hata arayın. Neden hiç bir taraftar trabzona gelme istemiyor mac izlemeye bir düşünün. Halbuki trabzonu çok iyi bilen biri olarak şehrin güzelliğini her misafirin keyifle gezebileceği yer haline getirebilirsiniz. Onun içinde Şiddet uzak durmanız her zaman sizin lehinizedir. Sivastaki 2-0 macı izlemek banada nasip oldu soğuk havada. Trabzonlular şehrimizde dolaşabildiler diğer misafir takımları gibi çünkü biz sivaslıyız 2. rengi kabul etmesekte tahamuluz her zaman vardır. Size tavsiyem futbollu şiddetten ayrınız. Güzel şehir trabzoanada herkezi davet ediniz derim.
1-1 berabere biter................
ekingölü 17.11.2008, 10:21 Bu maçın önemi çok büyük!Bu maçı almak zorundayız.Karadenizlilerin çenesinden kurtulmak vede en önemlisi şampiyonluk için bu maçı almamız büyük önem taşıyor.Yiğidolara başarılar diliyorum,İnşallah bu maçı alacağız.
Trabzon'a gidebilen her zaman gidebilir.Kimse Uzungöl,Sümela Manastırı yol ayrımını kesmiyor.Maçta tribüncülük kültürü başka,turizm kültürü başkadır.Ligdeki tüm takımların giderken 40 kere düşündüğü tek deplasmandır Trabzon.Keşke her takım o baskıyı,o kurkuyu yaşatabilse.Şiddeti savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.Ama o korkuyu hissettirmek her takım için avanatajdır bence.Bir rakip takım taraftarı gelip sizin karşınızda tribün şovunu rahatlıkla yapabiliyorsa hatayı uzaklarda aramanıza gerek yok.
Hem suçlular Hemde hala Kendilerini haklı görüyorlar.
Katılıyorum.Bende senin gibi düşünüyorum.Hem suçlular hemde kendilerini haklı görüyorlar.
anadoludolu 17.11.2008, 10:48 Arkadaşlar biz çuvaldızı kendimize batırıyoruz.Kimse merak etmesin.
Bazı arkadaşlar demiş ki neden Trabzon a gelemiyorlar.
Trabzon da futbol başkadır.Trabzon un Trabzonspor dan başka uğraşı yoktur.Ekonomi berbat,işsizlik hatsafhada.Aktivite yok.Ve tek var olan Trabzonspor.Şehrin yüzde 95 i Trabzonspor lu,yüzde 5 i ise zaten üniversite öğrencileri çoğu tabi 3 büyütülmüşleri tutuyor.Bırakın da olsun o kadar diyelim.Türkiye de tek bu tarz da kulüp biziz.Bizim şehrimizde,FB,BJK,GS dernekleri yok bir tane bu kulüplerin formasını giyen insan bulmazsın.Biz bununla gurur duyuyoruz.Hoş görüden bahsetmişsin ama yazdıklarımı tam okumamışsın sanırım.Biz Avni Aker de Sivasspor lu taraftarlarla beraber maç izliyoruz diyoruz.Ama nedense bunu görmüyorsunuz.İnanıyorum ki Sivas şehrinin futbol kültürü olarak Trabzon a benzemesi sizin için de övünç kaynağı olurdu.Düşünsene şehrin yüzde 95 i Sivasspor lu ve kimse Sivas harici bir konu konuşmuyor.İkinci takımı benimsemeyiz diyorsun ama bu sizin hoşgörünüz dışında birşey bazı gerçekleri kabul etmeniz gerekiyor.Sivas ta Sivasspor bu 2-3 yıl içinde insanların birinci takımı haline geldi.Ve bir çoğu içince hala ikinci takım.Ben burada sizleri küçümsemiyorum.Yanlış anlaşılmaktan Allah a sığınırım.Ama bazı gerçekleri görmeniz gerekiyor.Trabzon da maçlar haricinde istediğiniz gibi gezebilirsiniz.Birde Trabzon insanını yakından tanımanız gerekiyor.Her şeye bir kulp takmamak gerekiyor.
Ben şahsen Sivasspor u destekliyor ve her zaman takdir ediyorum.Hakikaten Süperlig e çıkışı ve sonrasındaki dönem muazzam.Ve bu çok hoşuma gidiyor.Ama bazı önyargılarımızı kırmak gerekiyor.
Dediğim gibi Trabzonda insanların Trabzonspor dan başka bir değeri yok.Trabzonspor bir evlat gibidir.
tanju_58 17.11.2008, 10:53 Arkadaşlar merhaba...
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım.
Ama buraya aramızda var sayılan husumeti pekiştirmek için girmedim.Yalnızca gönlümdekileri paylaşmaya geldim.
Arkadaşlar geçen sene ki o talihsiz maçta bende Avni Aker deydim.
Yani olayın en yakın tanıklarındandım.
İnanırmısınız bilmem belki tv kayıtlarında da vardır.Trabzonspor o maçta çok kötü bir oyun oynuyordu ve Sivasspor harika paslaşıyordu.Bizim taraftar bizim futbolcularımızın ayağına top gelince yuhlamaya başladı.Sivasspor güzel oynamaya devam edince de Sivasspor u alkışlamaya başladık.İnanın bu 5-10 dakika sürdü.Ama bu arada Trabzonspor un golü geldi.Ardından da Ayman ın rakibine sert girişi ve diğer hadiseler.
Burada sizin futbolcularınızdan olan Musa ve Murat Sözgelmez e hakkım varsa eğer hakkımı helal etmiyorum.Yaptıklarını çıplak gözle kim izlese çıldırırdı.
Haaa biz de hiç suç yok mu tabi ki var.Ayman gibi bir kasabı futbolcu diye Trabzonspor a aldık.Her ne olursa olsun yine de kontrollü olup sahaya girmemeliydik.Ama burada bizim yönetimimizle ilgili sorunlarımızda vardı ve sahaya girenlerde büyük ihtimalle bazı ellerin oyuncağıydı.Ama dediğim gibi her ne olursa olsun olmamalıydı.Burada yalnızca Musa ve Murat a büyük bir kinim var Sivasspor a değil.Tüm taraftarlarımızda genelde bu doğrultu da.
Çoğu insan diyor ki Trabzonspor Sivas ı sevmez şudur budur.Arkadaşlar biz o talihsiz maçtan evvel kardeş iki kulüptük.Ve çoğu maçı Trabzonspor ve Sivasspor lu taraftarlar beraber izliyordu.O talihsiz maçta da öyleydi.Trabzonspor ve Sivasspor taraftarlar beraber atkılarını açtılar ve gösteri yapıyorlardı.Bunları kimse nedense görmüyor söylemiyor.Ben bunlara üzülüyorum.Trabzonspor taraftarını canavar ilan ediyorlar.Ama güzellikleri sebeplerini kimse söylemiyor.Çünkü kimsenin işine gelmiyor.Avni Aker de kötü futbol varsa kötü hadiseler varsa ilk önce kendi futbolcularımız yuhlanır ve rakip takım yenmişse eğer o alkışlanır.En son Kupa maçında Beşiktaş ı alkışladığımız gibi.Ama diyorum ya bu güzellikler gözükmez.En ufak bir şey çıksın pireyi deva yapalım diye dört gözle bekliyor Istanbul medyası.Sivas maçında da olayı galeyana getiren de yine onlar.Onlar bizim birlik olmamızı istemiyorlar çünkü Istanbul un işine gelmez bu.Çünkü birlik olursak başarılı oluruz.
Benim Sivas ta olsun şuanda yaşadığım şehir Bursa daki Sivaslı arkadaşlarım dostlarım olsun aramızda müthiş bir bağ var ve kol kola Bursa Trabzon maçına beraber giderdik.Ve ben hala Sivas Bursa ya geldiği zaman Sivasspor lular arasında maç izliyorum.Biz aslında birbirimizi çok seviyoruz ama birbirimize perdeliyiz.Bu perde de olayları abartan olaylara çomak sokan medyadır.Üç beş çapulcudur.
Sizlerden ricam biraz daha akl-ı selim düşünerek camianın hepsini karalayarak düşünmemeniz.
Bizim taraftarı da şuanda gaza getirecekler buna eminim.Yine olay çıksın yine iki kulüpte zarar görsün yine Istanbul kazansın diye.
Bunlara fırsat vermemeliyiz diyorum ama sanırım yine başaracaklar.
Sözün özü biz kardeşiz ama perdeliyiz.
Maça gelince Trabzonspor un kazanacağını düşünüyorum hem taraftar avantajı olarak hemde liderliğin getirmiş olduğu güvenle...
Sivasspor da Bülent Hoca yı çok seviyorum müthiş bir insan.İnşallah her iki tafara yakışan futbol ortaya konur.Hayırlısı olsun.
Selametle...
Öncelikle Yiğit diyarına hoş geldin Trabzonlu kardeşim.Yazdıkların için teşekkürler.Aynı fikirleri seninle paylaşıyorum.Sivas-Trabzon olan olaylardan önce gerçekten çok iyi anlaşıyorduk.Olaylardan sonra sitemize giripde küfür yağdıran çok Trabzonlu oldu onlara kızmadık desek yalan olur.Ama senin gibi aklı selim insanlarda girdi tabiki.İnşallah bu maçta geçmişte olan olaylara bir sünger çekilir...
Sivassporumuzunda Trabzondan puanla döneceğine inancımız sonsuz.Her iki takımada başarılar...
basayev58 17.11.2008, 10:55 Arkadaşlar,burası bir taraftar sitesi…Spor tabiî kide sevgi,barış v.s. dir…ama Futbolun asıl unsuru rekabettir.Kimse sevgi pıtırcığı olmak için futbol maçı izlemiyor.Gönlümüze koyduğumuz sevdanın rakipleriyle mücadelesini izliyoruz bizler.Ama bazı kısım devamlı karşı tarafa sempatik olalım,aman sırtlarına havlu koyalım,aman terli terli su içmesinler edalarında tavırlar içine giriyorlar.Ben Trabzonspor taraftarının ve camiasının cümleten Sivas’lılara saldırmasını kabullenemiyorum,ve onlar bize ellisekizspor diyor,kepeneksuyuspor diyor,”Sivaslıyız dedik ya gardaşşşş” esprileri yapıyor,ama ben onlara laz diyemem sarılmam lazım,spor kardeşlik barış,hatta takımımda yenilsin,aman Trabzonsporlu kardeşlerim kızmasın, diyemiyorum.Takımım yenilebilir holigan olmadığım için bunu anlayışla karşılayabiliyorum,Futbolda yenilginin olduğunun bilincindeyim,Rakibi güzel futbolu için takdir edecek erdemede sahibim,rakip taraftarlarda olmayan erdeme…Ama Trabzonlulara çiçek dağıtamıyorum kusuruma bakmayın.Biz geçen sene onların hatasından çıkan olaylar sebebiyle, yine onları bize yakışan şekilde çiçeklerle karşıladık,eğer Trabzon taraftarı benim takımımı çiçeklerle karşılarsa boynumu eğerim,ama Allah aşkına bordomavi nete bi girin arkadaşlar,yemediğimiz hakaret kalmıyor,binbir türlü çirkeflik organizasyonları yapılıyor,ben bi taraftarında onları çiçeklerle karşılayalım gibi bi fikrini görmedim,varsada dile getiremiyor,çünkü hemen siteden atılıyor,ayrıca siteye üye alımını kapatıyorlar Sivaslılar yorum yazmasın diye,ama burada fink atıyorlar,evet aklı başında taraftarlar var ama çoğu holigan ve rakibe hakareti marifet sayıyorlar,burada yinede kimseye hakaret etmiyoruz,ama kimsenin gazınada gelip,kardeşlik şovları yapamam,orda küfür yiyelim burada kardeş olalım ne güzel memleket…
üçyıldız58 17.11.2008, 11:01 Kin, intikam, nefret için değil, şampiyonluk için oyna Sivasım. Rakibimizin bize yaptığı gibi boş nefret, gereksiz husumetle oynamak bize yakışmaz. Biz Anadolu çocuğuyuz, biz Danişment'e, Selçukluya başkentlik yapmış, Osmanlıya dörtyüz yıl eyalet merkezi olmuş, Cumhuriyet'i kurmuş bu toprakların anlı şanlı, onurlu çocuklarıyız.
Benim tahminim:
boun çok çok güzel bir yorumm senin gibi tarihini bilen insanları yürekden tebrikk ediyorumm.
MEVZU BAHİS SİVAS İSE GERİSİ TEFERRUATTIR
anadoludolu 17.11.2008, 11:09 Arkadaşlar,burası bir taraftar sitesi…Spor tabiî kide sevgi,barış v.s. dir…ama Futbolun asıl unsuru rekabettir.Kimse sevgi pıtırcığı olmak için futbol maçı izlemiyor.Gönlümüze koyduğumuz sevdanın rakipleriyle mücadelesini izliyoruz bizler.Ama bazı kısım devamlı karşı tarafa sempatik olalım,aman sırtlarına havlu koyalım,aman terli terli su içmesinler edalarında tavırlar içine giriyorlar.Ben Trabzonspor taraftarının ve camiasının cümleten Sivas’lılara saldırmasını kabullenemiyorum,ve onlar bize ellisekizspor diyor,kepeneksuyuspor diyor,”Sivaslıyız dedik ya gardaşşşş” esprileri yapıyor,ama ben onlara laz diyemem sarılmam lazım,spor kardeşlik barış,hatta takımımda yenilsin,aman Trabzonsporlu kardeşlerim kızmasın, diyemiyorum.Takımım yenilebilir holigan olmadığım için bunu anlayışla karşılayabiliyorum,Futbolda yenilginin olduğunun bilincindeyim,Rakibi güzel futbolu için takdir edecek erdemede sahibim,rakip taraftarlarda olmayan erdeme…Ama Trabzonlulara çiçek dağıtamıyorum kusuruma bakmayın.Biz geçen sene onların hatasından çıkan olaylar sebebiyle, yine onları bize yakışan şekilde çiçeklerle karşıladık,eğer Trabzon taraftarı benim takımımı çiçeklerle karşılarsa boynumu eğerim,ama Allah aşkına bordomavi nete bi girin arkadaşlar,yemediğimiz hakaret kalmıyor,binbir türlü çirkeflik organizasyonları yapılıyor,ben bi taraftarında onları çiçeklerle karşılayalım gibi bi fikrini görmedim,varsada dile getiremiyor,çünkü hemen siteden atılıyor,ayrıca siteye üye alımını kapatıyorlar Sivaslılar yorum yazmasın diye,ama burada fink atıyorlar,evet aklı başında taraftarlar var ama çoğu holigan ve rakibe hakareti marifet sayıyorlar,burada yinede kimseye hakaret etmiyoruz,ama kimsenin gazınada gelip,kardeşlik şovları yapamam,orda küfür yiyelim burada kardeş olalım ne güzel memleket…
Senin girip baktığın o site var ya kardeş.TRabzonspor un en büyük taraftar sitesidir.Ve "holigan"demişsin.Sana sadece yazıklar olsun diyorum.O sitede ki insanlar ın yaptıkları etkinliklere bir bak,tavsiye ederim.Sen hiç okul tamir ettiren (Şırnak ta Van,da ve diğer illerde)holigan gördün mü.Lütfen adamakıllı yorumlar yap.
Bizim yönetimimiz size gereken ilgiyi gösterecek adım gibi eminim.Ama taraftarı gaza getiren bir kitle var.Taraftar sitelerinde Sivasspor luları da Trabzonspor luları da görüyoruz yapılan yorumları görüyoruz.Tek tarafı holiganlıkla suçlarsanız olacakları da siz düşünürsünüz.Buraya giren Trabzonspor lular şu yazın ı görse iyice kin güdecektir sizin gibilere.Herkes haddini bilsin kimse Trabzonspor taraftarına holigan diyemez.
basayev58 17.11.2008, 11:17 Senin girip baktığın o site var ya kardeş.TRabzonspor un en büyük taraftar sitesidir.Ve "holigan"demişsin.Sana sadece yazıklar olsun diyorum.O sitede ki insanlar ın yaptıkları etkinliklere bir bak,tavsiye ederim.Sen hiç okul tamir ettiren (Şırnak ta Van,da ve diğer illerde)holigan gördün mü.Lütfen adamakıllı yorumlar yap.
Bizim yönetimimiz size gereken ilgiyi gösterecek adım gibi eminim.Ama taraftarı gaza getiren bir kitle var.Taraftar sitelerinde Sivasspor luları da Trabzonspor luları da görüyoruz yapılan yorumları görüyoruz.Tek tarafı holiganlıkla suçlarsanız olacakları da siz düşünürsünüz.Buraya giren Trabzonspor lular şu yazın ı görse iyice kin güdecektir sizin gibilere.Herkes haddini bilsin kimse Trabzonspor taraftarına holigan diyemez.
kardeşim birincisi git sitende takıl o zaman,okul yaptır...Buraya girip dostluk mesajları ,orda "sivaslıyız dedik ya gardaşşşş"...bırakın bu ayakları.Trabzonspor taraftarını tüm anadolu biliyor,bize öğretmene gerek yok!Sen tek başına aklı başında centilmen bi şahsiyet olabilirsin,iyiniyetinle buraya gelmiş yorum yazmışta olabilirsin,ama sende taraftar kitlenizin ne mal olduğunu çok iyi biliyorsun.zaten bizde birey olarak bir Trabzonluya eleştiri yapmıyoruz,ama TS taraftar kitlesi olarak nasıl bir hal aldığınızı eleştirmek hakkımız...hala tehdit ediyorsun olacakları siz düşünürsünüz,bu kadar işte koptu kayış demi?herkes haddini bilsin demişsin ne anlamda bileceğiz onuda açsana biraz,müzeden mi dem vuracaksınız yine!!!kimsenin asabını bozmadan bordomavi şehrine dön kardeşim,biz ikiyüzlü adamı sevmeyiz...
üçyıldız58 17.11.2008, 11:32 YAA SİZZ GEÇENN SENEDEN BERİİ BÜTÜN SİTELERDE SİVASA KİNİNİZİ KUSTUNUZZ KENDİ OYNADIĞINIZ MAÇLAARA BİLE YORUM YAPMAYIPP SİVAS İÇİN YORUM YAPTINIZZ BUNLARI HERKESS BİLİYORRR.AMAA TABİKİ BÜTÜN TRABZONLULARR BÖYLEE DÜŞÜNMÜYORR OLABİLİRR AMAA SİVASI SEVEN TRABZONLU BU SİTEDE BİR ELİN BEŞ PARMAĞINI GEÇMEYECEĞİ GİBİ ARTIK ESKİ KARADENİZ FIRTINASINADA SİVASDAKİ SEVGİYİ BİTİRDİNİZZ BUNU SİZ YAPTINIZZ BİZZ DEĞİLL İSTİYORSUNUZKİİ YORUMM BİLEE YAPMAYALIMM NEE YAPALIMM YANİİ ARKADAŞLARR KÜFÜR ETMEMİŞ AŞAĞILAMAMIŞŞ GELİPP BURDAA ATMOSFERİİ YÜKSELTMEYİNN NE ANLAMI VAR KENDİ SİTENİZEE GİDİNN SİVASLAA DOSTUZZ DEYİNN BUNU SAVUNUNN SİVASDAN SİVASLIDAN HİÇ BİR ANADOLU TAKIMINA ZARAR GELMEZZZ AMA SİZ BİZANSSIN KAYIĞINA BİNMİŞŞ GİDİYORSUNUZZZ ŞİMDİ BANA BURDAN BRAGA MAÇLARININ YORUMLARINI KOYDURMAYINN ZİL TAKIP GÖBEK ATAN TRABZONLULARR VARDIII.
BİZİM HATALARIMIZ VARSAA SİZİN HATALARINIZDAA VARR KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLLLLL.
anadoludolu 17.11.2008, 11:35 kardeşim birincisi git sitende takıl o zaman,okul yaptır...Buraya girip dostluk mesajları ,orda "sivaslıyız dedik ya gardaşşşş"...bırakın bu ayakları.Trabzonspor taraftarını tüm anadolu biliyor,bize öğretmene gerek yok!Sen tek başına aklı başında centilmen bi şahsiyet olabilirsin,iyiniyetinle buraya gelmiş yorum yazmışta olabilirsin,ama sende taraftar kitlenizin ne mal olduğunu çok iyi biliyorsun.zaten bizde birey olarak bir Trabzonluya eleştiri yapmıyoruz,ama TS taraftar kitlesi olarak nasıl bir hal aldığınızı eleştirmek hakkımız...hala tehdit ediyorsun olacakları siz düşünürsünüz,bu kadar işte koptu kayış demi?herkes haddini bilsin demişsin ne anlamda bileceğiz onuda açsana biraz,müzeden mi dem vuracaksınız yine!!!kimsenin asabını bozmadan bordomavi şehrine dön kardeşim,biz ikiyüzlü adamı sevmeyiz...
Kayış mayış kopmadı merak etme kardeş.Her şey ortada.Bizim Bordomavi dünyamız var şehir ne ki.Ama dediğim gibi senin gibi insanları çok gördük biz.Görmeye de devam ediyoruz.Asıl holigan senin profilinde ki insanlar.Ben buraya pembe tablolar çizmek için girmedim paylaşacağım şeyler vardı paylaşıyorum.Biz asla ikiyüzlü olmayız merak etme...
bortecine 17.11.2008, 11:37 Senin girip baktığın o site var ya kardeş.TRabzonspor un en büyük taraftar sitesidir.Ve "holigan"demişsin.Sana sadece yazıklar olsun diyorum.O sitede ki insanlar ın yaptıkları etkinliklere bir bak,tavsiye ederim.Sen hiç okul tamir ettiren (Şırnak ta Van,da ve diğer illerde)holigan gördün mü.Lütfen adamakıllı yorumlar yap.
Bak nasıl özgürce burda yazabiliyorsun çünkü burası taraftar sitesi. Sizin orda biz yazabilrmiyiz?? yazamayız çünkü orası holigan sitesi. Arkadasım haklıdır.
anadoludolu 17.11.2008, 11:39 [QUOTE=üçyıldız58;437719]YAA SİZZ GEÇENN SENEDEN BERİİ BÜTÜN SİTELERDE SİVASA KİNİNİZİ KUSTUNUZZ KENDİ OYNADIĞINIZ MAÇLAARA BİLE YORUM YAPMAYIPP SİVAS İÇİN YORUM YAPTINIZZ BUNLARI HERKESS BİLİYORRR.AMAA TABİKİ BÜTÜN TRABZONLULARR BÖYLEE DÜŞÜNMÜYORR OLABİLİRR AMAA SİVASI SEVEN TRABZONLU BU SİTEDE BİR ELİN BEŞ PARMAĞINI GEÇMEYECEĞİ GİBİ ARTIK ESKİ KARADENİZ FIRTINASINADA SİVASDAKİ SEVGİYİ BİTİRDİNİZZ BUNU SİZ YAPTINIZZ BİZZ DEĞİLL İSTİYORSUNUZKİİ YORUMM BİLEE YAPMAYALIMM NEE YAPALIMM YANİİ ARKADAŞLARR KÜFÜR ETMEMİŞ AŞAĞILAMAMIŞŞ GELİPP BURDAA ATMOSFERİİ YÜKSELTMEYİNN NE ANLAMI VAR KENDİ SİTENİZEE GİDİNN SİVASLAA DOSTUZZ DEYİNN BUNU SAVUNUNN SİVASDAN SİVASLIDAN HİÇ BİR ANADOLU TAKIMINA ZARAR GELMEZZZ AMA SİZ BİZANSSIN KAYIĞINA BİNMİŞŞ GİDİYORSUNUZZZ ŞİMDİ BANA BURDAN BRAGA MAÇLARININ YORUMLARINI KOYDURMAYINN ZİL TAKIP GÖBEK ATAN TRABZONLULARR VARDIII.
BİZİM HATALARIMIZ VARSAA SİZİN HATALARINIZDAA VARR KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLLLLL.[/QUOTE
Biz hatamız yok demiyoruz ki zaten kardeş.Çoğu insan nasıl olsa sanal alem deyip atıp tutuyor her yerde.Normal hayatta konuşsalar can ciğer olurlar ama sanal alem diye herkes asıp kesiyor.
anadoludolu 17.11.2008, 11:41 Bak nasıl özgürce burda yazabiliyorsun çünkü burası taraftar sitesi. Sizin orda biz yazabilrmiyiz?? yazamayız çünkü orası holigan sitesi. Arkadasım haklıdır.
:D:D:D:D:D:Dçok komik oluyorsun
bortecine 17.11.2008, 11:44 :D:D:D:D:D:Dçok komik oluyorsun
dimi ordan öyle görünüyor. Farkındamısın tm anadolu taraftarı trabzondan nefret ediyor nedenini düşündünmü?
21 de katü den mezun olduğumda bursalısı ankaralısı samsunlusu gelip maclarını izleyebiliyordu...
Güzel şehrin holigan insanlarısınız kardeşim...
basayev58 17.11.2008, 11:46 Kayış mayış kopmadı merak etme kardeş.Her şey ortada.Bizim Bordomavi dünyamız var şehir ne ki.Ama dediğim gibi senin gibi insanları çok gördük biz.Görmeye de devam ediyoruz.Asıl holigan senin profilinde ki insanlar.Ben buraya pembe tablolar çizmek için girmedim paylaşacağım şeyler vardı paylaşıyorum.Biz asla ikiyüzlü olmayız merak etme...
söylüyorsun işte bordomavi dünyanız var,ama bu ülkede kırmızı beyaz sarı mavi gibi bi çok renk var,kabullenmeyi sindirmeyi öğreneceksiniz.Sen Trabzonda doğdun Trabzonsporlusun bu ayrıcalık değil ama...çünkü bende Sivas'ta doğdum,Sivassporluyum...şimdi ben sivassporluyum diye sizi küçük görebilir miyim,holigan olsam evet,ama ben sizin dünyanızıda anlıyorum,sadece saygı duymuyorum size,sizinle yan yana maç izlemek gibi bir gereksinimde yok,futbol konusunda sizi hiiiç anlayışlada karşılamıyorum,ne zamanki siz karşınızdakini anlarsınız o zaman oturur tartışırız.ama sen sitene gir bi yorumları oku...
Arkadaşlar,burası bir taraftar sitesi…Spor tabiî kide sevgi,barış v.s. dir…ama Futbolun asıl unsuru rekabettir.Kimse sevgi pıtırcığı olmak için futbol maçı izlemiyor.Gönlümüze koyduğumuz sevdanın rakipleriyle mücadelesini izliyoruz bizler.Ama bazı kısım devamlı karşı tarafa sempatik olalım,aman sırtlarına havlu koyalım,aman terli terli su içmesinler edalarında tavırlar içine giriyorlar.Ben Trabzonspor taraftarının ve camiasının cümleten Sivas’lılara saldırmasını kabullenemiyorum,ve onlar bize ellisekizspor diyor,kepeneksuyuspor diyor,”Sivaslıyız dedik ya gardaşşşş” esprileri yapıyor,ama ben onlara laz diyemem sarılmam lazım,spor kardeşlik barış,hatta takımımda yenilsin,aman Trabzonsporlu kardeşlerim kızmasın, diyemiyorum.Takımım yenilebilir holigan olmadığım için bunu anlayışla karşılayabiliyorum,Futbolda yenilginin olduğunun bilincindeyim,Rakibi güzel futbolu için takdir edecek erdemede sahibim,rakip taraftarlarda olmayan erdeme…Ama Trabzonlulara çiçek dağıtamıyorum kusuruma bakmayın.Biz geçen sene onların hatasından çıkan olaylar sebebiyle, yine onları bize yakışan şekilde çiçeklerle karşıladık,eğer Trabzon taraftarı benim takımımı çiçeklerle karşılarsa boynumu eğerim,ama Allah aşkına bordomavi nete bi girin arkadaşlar,yemediğimiz hakaret kalmıyor,binbir türlü çirkeflik organizasyonları yapılıyor,ben bi taraftarında onları çiçeklerle karşılayalım gibi bi fikrini görmedim,varsada dile getiremiyor,çünkü hemen siteden atılıyor,ayrıca siteye üye alımını kapatıyorlar Sivaslılar yorum yazmasın diye,ama burada fink atıyorlar,evet aklı başında taraftarlar var ama çoğu holigan ve rakibe hakareti marifet sayıyorlar,burada yinede kimseye hakaret etmiyoruz,ama kimsenin gazınada gelip,kardeşlik şovları yapamam,orda küfür yiyelim burada kardeş olalım ne güzel memleket…
Ne demeye getirdiğini cidden anlamadım.2 sene önce kale arkasında Trabzsonsporluların içinde,yanlış tarif etmedim,dikkatli oku,kale arkasında Trabzonsporlu taraftarlar içinde yani sizin görünüşünüze göre o holginların! içinde maçı izlediğinizi ne çabuk unuttunuz acaba.Araşatırmayı severmisin bilmiyorum.Bir bakın bakalım başka hangi takım taraftarı bordo maviden başka bir renke bürünüp o stadyumda misafir seyirci bölümünün dışında maçı izleyebilme cesaretini gösterebilmiştir.
Geleyim bahsettiğin site hakkındaki yorumuna.Şimdi o bahsettiğin site sivassporlular üye olacak korkusuyla üye alımını kapattı diyorsun öylemi:)Yani bu cümleyi gülmeden yazdıysan hakikaten şaşırırım.Peki şuan bulunduğumuz sitede diğer takım taraftarları giremez diye bir kural var da biz mi görmedik.Sivasspor avatarı kullanan birisi tahminlerinde şampiyonluk sıralamasında birinci sıraya feneri koyup ardına sivassporu yerleştirebiliyor ve siz bize bu sitede ne işiniz var demeye getiriyorsunuz.Sahi sizin kaçıncı takımınız sivasspor?
Arif Coşkun 17.11.2008, 12:17 Trabzon İntikam peşinde olacaktır ve saldıracaktır adeta. Bu fırsat iyi değerlendirip Balili'ye çok iş düşecek, kontratakla açıkları yakalayıp iyi değelendirmemiz lazım.
Aynı zamanda Trabzonspor streslide olacaktır, galibiyeti kaçırırsak en az beraberlikle dönmemiz gereken bir maç.
anadoludolu 17.11.2008, 12:31 söylüyorsun işte bordomavi dünyanız var,ama bu ülkede kırmızı beyaz sarı mavi gibi bi çok renk var,kabullenmeyi sindirmeyi öğreneceksiniz.Sen Trabzonda doğdun Trabzonsporlusun bu ayrıcalık değil ama...çünkü bende Sivas'ta doğdum,Sivassporluyum...şimdi ben sivassporluyum diye sizi küçük görebilir miyim,holigan olsam evet,ama ben sizin dünyanızıda anlıyorum,sadece saygı duymuyorum size,sizinle yan yana maç izlemek gibi bir gereksinimde yok,futbol konusunda sizi hiiiç anlayışlada karşılamıyorum,ne zamanki siz karşınızdakini anlarsınız o zaman oturur tartışırız.ama sen sitene gir bi yorumları oku...
Kardeş Trabzonspor yalnızca Trabzon un değil.Ben Diyarbakırlıyım.Anadolu nefret ediyor demişsin buna da çok güldüm.Gittiğimiz her deplasmanda kazanalım kaybedelim maç sonrası her zaman alkışlandık.TRabzon Trabzon diye diye destek gördük.Ben sitemde ki yorumları çok iyi biliyorum merak etme sen.Onların hıncı sizin gibi taraftarlara.Musa ya,Murat a ...
selazurlu 17.11.2008, 12:34 Kimse boşu boşuna ortalığı germesin...
Trabzonsporda bizim takımımız,sivasta bizim takımımız...
Futbol sonuçta bir oyun,görselliği ve tribün güzelliği ön planda olan bir oyun,
bunu hiçbir zaman unutmayın.
Bu tarz maçlar keşke daha sık olsada bizlerde daha çok bir araya gelmiş olsak,inanıyorumki sorunlar konuşarak halledilir,yeterki iyi niyet olsun.
Kim kazanır derseniz hernekadar Trabzonspor çok iyi futbol oynamasada kendi taraftarı önünde tabiiki maçı alacaktır,bunda şüphe yok.
Alperen61 17.11.2008, 12:56 Öncelikle Selamun Aleykum Tüm Aziz Şehitlerime Allahtan Rahmet diliyorum , vatansız bölücülere lanet okuyarak sözüme başlıyorum ; Bazı arkadaşlar beklenen maç geldi ne zamandır bu maçı bekliyoruz , trabzonspor kim devirleri bitti gibi küçültücü laflar sölüyenler bu hafta trabzona gelecekmi? Gelmicekse neden böle yazılar yazarak ortamı gererler anlamam. İkincisi benim Sivaslı Çok Mert Yiğit arkadaşlarım var bizim sorunuz hısmımız hasmımız yok ama bazıları kimliklikte sivaslı olup 3 Eziği tuttuğu için özellikle bilirsiniz GFB Sivas Oluşumu sürekli sitelerde Sivassporlu kimliğine bürünerek Trabzonspor'a alenen hakaret etmektedir sağduyulu sadece Sivassporlu Yiğidolar bu tahriklere gelmemeli kimse Trabzonda Sivaslıları taşlamaz otobüse saldırmaz o saha içindeki olaylarda bile Sivasa gelen az sayıda Sivas Taraftarına kimse saldırmamıştır bizim derdimiz Sivassporlu değil bakın SİVASSPORLU DEĞİL ama Sivaslı olupta memleketin takımına tutmaz ve kılığa girip sivassporluymuş gibi gözükürse o bizim derdimiz olur. NE MUTLU MEMLEKETİNİN TAKIMINI tutanlara şimdi soruyorum ANADOLU TAKIMI TRABZONSPORUN ŞAMPİYON OLMASINDAN GOCUNCAK VARMI GOCUNCAK OLANLAR BEN ANADOLU ÇOCUGUYUM DEMESİN çünkü Anadolu çocuğu değil ÜçEziğe gönül vermiş biri olur. Sivasspora başarılar.SAYGILAR _ TRABZONLU GENÇLER
basayev58 17.11.2008, 13:03 Ne demeye getirdiğini cidden anlamadım.2 sene önce kale arkasında Trabzsonsporluların içinde,yanlış tarif etmedim,dikkatli oku,kale arkasında Trabzonsporlu taraftarlar içinde yani sizin görünüşünüze göre o holginların! içinde maçı izlediğinizi ne çabuk unuttunuz acaba.Araşatırmayı severmisin bilmiyorum.Bir bakın bakalım başka hangi takım taraftarı bordo maviden başka bir renke bürünüp o stadyumda misafir seyirci bölümünün dışında maçı izleyebilme cesaretini gösterebilmiştir.
Geleyim bahsettiğin site hakkındaki yorumuna.Şimdi o bahsettiğin site sivassporlular üye olacak korkusuyla üye alımını kapattı diyorsun öylemi:)Yani bu cümleyi gülmeden yazdıysan hakikaten şaşırırım.Peki şuan bulunduğumuz sitede diğer takım taraftarları giremez diye bir kural var da biz mi görmedik.Sivasspor avatarı kullanan birisi tahminlerinde şampiyonluk sıralamasında birinci sıraya feneri koyup ardına sivassporu yerleştirebiliyor ve siz bize bu sitede ne işiniz var demeye getiriyorsunuz.Sahi sizin kaçıncı takımınız sivasspor?
abicim Sivasspor'un benim kaçıncı takımım olduğu seni neden alakadar ediyor anlamıyorum,gidin sitenizde umut bulutun kaval kemiğine çarpan topun gol olabilme ihtimali üzerine araştırmalar yapın,şampiyon olduğunuz yıllardan resim koymuşsun,gönlün ve fikrin hala o yıllarda anlaşılan, ama anlaman gereken bişey var artık ortada büyük bir Trabzonspor yok,rakibi küçük gördükçe küçülen bi Trabzonspor var...o kadar!!!
Alperen61 17.11.2008, 13:06 abicim Sivasspor'un benim kaçıncı takımım olduğu seni neden alakadar ediyor anlamıyorum,gidin sitenizde umut bulutun kaval kemiğine çarpan topun gol olabilme ihtimali üzerine araştırmalar yapın,şampiyon olduğunuz yıllardan resim koymuşsun,gönlün ve fikrin hala o yıllarda anlaşılan, ama anlaman gereken bişey var artık ortada büyük bir Trabzonspor yok,rakibi küçük gördükçe küçülen bi Trabzonspor var...o kadar!!!
GFB SİVAS pankartı kimin ayıbı arkadaşım TRABZONDA TEK KİMLİK TRABZONSPOR Sivastada tek kimlik SİVASSPOR olmalı , banane beni ilgilendirmez herkes derse yarın UltrAslan SİVAS , Çarşı Sivas çıkar bunları Sivassporlu engellicek Trabzonda GFB , UltrAslan , Çarşı Trabzon gibi pankart kimse yapamaz yapacak adam yoktur ;) Sürekli Trabzonspor'a laf atarak sen Sivassporun büyüklüğünümü anlatmaya çalışıyon :) çok ilginç
Ya banane senin sivaspora olan sevginden saygından.Yani demek istediğim önce taraftarlığın ne olduğunu anlayın kavrayın da sonra Trabzonsporun taraftarlığı hakkında yorum yapma hakkını kazanın.Şehirde gs şampiyonluğunu kutlayıp burda sivasspor için yanıp tutuşma numarası yapmanın bir alemi yok demeye getirmiştim.
Aman neyse.Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
basayev58 17.11.2008, 13:13 GFB SİVAS pankartı kimin ayıbı arkadaşım TRABZONDA TEK KİMLİK TRABZONSPOR Sivastada tek kimlik SİVASSPOR olmalı , banane beni ilgilendirmez herkes derse yarın UltrAslan SİVAS , Çarşı Sivas çıkar bunları Sivassporlu engellicek Trabzonda GFB , UltrAslan , Çarşı Trabzon gibi pankart kimse yapamaz yapacak adam yoktur ;) Sürekli Trabzonspor'a laf atarak sen Sivassporun büyüklüğünümü anlatmaya çalışıyon :) çok ilginç
Kardeşim Alperenim,bu bizim sorunumuz git Allahaşkına yaa,senin siten yok mu koçum,tadı mı çıkmıyo artık....bu babacan tavırları bırakın,sizin bizim Braga maçı sonraki sevinç naralarınız üzerine TEK kimlik Trabzon mu diyelim TEK kimlik Portekizlilik mi diyelim...Üniversitedeki arkadaşım Agasarlı Hilmi halı saha maçlarına Sarı Kırmızı HAGI formasıyla geliyordu,şimdi tek kimlik Trabzonsa ,Haginin Rumen oluşunu mu seviyordu diyelim,KATÜ de UNIFEB yok mu yani???HEr şehirden kanı bozuk çıkar...Yıllarca içinizdeki Galatasaralıları bastımadınız,yanılmıyorsam...n eyse dediğim gibi hadi yuvanıza dönün...
Alperen61 17.11.2008, 13:14 TRABZONSPOR-SİVASSPORLU KAVGA ETMİCEK BAŞKA 3EZİK KİMLİĞİNDE OLUP GİZLİYEN AYRIK OTLANLAR AYIKLANACAK..SAYGILAR SİVASSPOR
basayev58 17.11.2008, 13:15 Ya banane senin sivaspora olan sevginden saygından.Yani demek istediğim önce taraftarlığın ne olduğunu anlayın kavrayın da sonra Trabzonsporun taraftarlığı hakkında yorum yapma hakkını kazanın.Şehirde gs şampiyonluğunu kutlayıp burda sivasspor için yanıp tutuşma numarası yapmanın bir alemi yok demeye getirmiştim.
Aman neyse.Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
Gölge etmeyin başka ihsan istemez sözünü bizim siteye girerek söylüyosunya,ey Yurdumun Karadeniz insanı diyesim geliyor içimden,şaka gibi :)
spainloco 17.11.2008, 13:20 Maca istanbuldan organizasyon var mı öncelikle?
Macta Erkan Ocaklı trabzon ve karadeniz için cok sey ifade eden sanatcımızı kaybetleri acısından bir pankartda acılabilir Acınız Acımızdır diye..
İstanbuldan Gidileceksen lutfen yazarsanız cok iyi olur..
Beyaz Kırmızı Anadolunun Yıldızı
Ben gölge etmiyorumki,düşüncelerimi yazıyorum.Seni gölgede bıraktıysam özür dilerim şahsen.Ben onu maç için yazmıştım.
Bak üstte selazurlu abimiz iki takımda bizim takımımız yazmış.Ne güzel.
İyi olan kazansın.Biz iyi olalım.:)
Başarılar.
Ha ayrıca imzamda ki rakam nostalji değil sene sonunda göreceğiniz tablodur inşallah;)
Alperen61 17.11.2008, 13:24 Maca istanbuldan organizasyon var mı öncelikle?
Macta Erkan Ocaklı trabzon ve karadeniz için cok sey ifade eden sanatcımızı kaybetleri acısından bir pankartda acılabilir Acınız Acımızdır diye..
İstanbuldan Gidileceksen lutfen yazarsanız cok iyi olur..
Beyaz Kırmızı Anadolunun Yıldızı
Eyvallah kardeşim gerçek Sivassporlular gözümüzdür ;)
gokhanbayrak 17.11.2008, 13:25 dimi ordan öyle görünüyor. Farkındamısın tm anadolu taraftarı trabzondan nefret ediyor nedenini düşündünmü?
21 de katü den mezun olduğumda bursalısı ankaralısı samsunlusu gelip maclarını izleyebiliyordu...
Güzel şehrin holigan insanlarısınız kardeşim...
daha okuduğun üniversitenin adını yazamıyorsun.kimi kandırıyorsun?hangi aklı selim bir insan 4 sene boyunca okuduğu bir üniversitenin adını yazamaz.
kaldı ki Trabzonda ne bursalısı ne ankaragüçlüsü o şekilde maç izleyemedi.aynı şekilde KTÜ kampüsünde gs, fb, bjk kaşkolu ya da formasıyla da gezemez hiçkimse.ne yazık ki sivas sokaklarında bırakın normal bir günü, maç günü stad önlerinde bile gs, fb ya da bjk taraftarları (kimisi aynı zamanda sivas taraftarı) kaşkol ve formalarla cirit atıyor.bu olayın Trabzonda vuku bulabilmesi yüzyıllar sonra bile imkansız ötesi birşeydir.bu böyle biline arkadaşım...
spainloco 17.11.2008, 13:29 KATÜDE UNİFEBMİ :d :d yahu sen Trabzonlu Fenerbahçeliler yada GFB Trabzon gibi oluşum duydunmu Üniversitede okuyan her genç Trabzonlumu Üniversite fbli gsli bjklı olabilir ama bak bakayım maça gelebilirlermi :) geçen seneyi hatırla son maç trabzon-fener sadece 4kişi izledi fbden nerde Ünifeb :D hem SİVASLININ TEK KİMLİĞİ SİVASSPOR sözüne niye muhalefet ediyorsun anlamış değilim. Galatasaraylımı :D trabzonda kimse 3ezik forması giyemez ve hiçbirinin forması arması storesi olmaz ;) tamam kardeşim.
dediklerin dogru... ben 1 sene yasadım trabzonda ögrenimim dolayısıyla.. Diger takım taraftarlarının formalarıyla dolastıklarına shit olmadım gs bjk biz nebze tamamdı ama f5 taraftarı formalı görmedim..
Ins maca gelebılırim.. :(
bir sivaslı kardeşimiz diyorki biraz palazlanmışız. biz istanbulun iki köy bir ilçe takımının hegomonyasına 6 kez son verdik ve belki bir okadarıda elden kaçtı. futbol bizden sorulur bu ülkede. trabzonu seven sivassporlulara başarılar.
atababa111 17.11.2008, 13:31 BENİM DÜŞÜNCEM, TRABZONSPORUN GOL BÖLGELERİNDE ZORLANMASI VE SİVASSPORUN AZ GOL YEMESİ YÖNÜYLE BİRLEŞTİĞİNDE RAKİBİN EN FAZLA 1 GOL BULABİLECEĞİDİR.KEZA SİVASSPORUMUZDA 2 GOL ATABİLECEK TECRÜBE VE GÜCE SAHİPTİR. TAHMİNİM TRABZONSPOR:1 SİVASSPOR:2 DİR
Bende KTÜ de okuyorum ama yazdıklarınıza hiçte katılmıyorum...
ya siz kampüse hiç gelmemişsiniz yada her rengi bordo mavi olarak görüyorsunuz..
Arada kampüsteki halısahalara gelin herkesin istediği formayı(SİVASSPORUM,gs,fb,bjk formalarını) rahatça nasıl giydiğini görün..
Zaten olması gerekende bu... Sizin kimse ts formasından başka birşey giyemez demeniz zorbalıktan başka birşey değildir....
:):):):)
Unutmadan bende maça gelecem ama Sivaslı gardaşlarımla bir arada olamayacam.
Mecburiyetten karşı tribünlerde olacam..Ama bilin ki karşı tarafta gönlü SİVAS diye çarpan gardaşlarınızda olacak....
ve son olarakta İnşallah SİVASSPORUMUZ alnının akıyla o staddan galip çıkacak.:rolleyes::rolleyes:
kangalemre58 17.11.2008, 13:50 Trabzon u Avniaker e zehir ediceğiz.
OTOBÜS OTOBÜS TRABZON A OTOBÜS:
işte ipini koparanı salarsan siteye sonu bu olur,burayıda kendi sitenize çevirdiniz sonunda,Biz büyüğüz basalım bağrımıza,falan fişmekan...futbol sizden soruluyosa bu ülkede işimiz vahim,size sahaya dalmayı,rakip takımın teknik adamını taşlamayı,adam dövmeyi,racon kesmeyi atıp tutmayı bol keseden savurmayı,girdiğini her ortamı nasıl bozabildiğinizi sorarız,sizde öğretirsiniz...bu kadar boşta gezen adamn olduğu bir şehirden bu kadar boş lakırdı çıkar işte...size işteyken ancak bu kadar laf yetiştirdim sonra bi durdum kendime baktım,haaa aynen size benzemmişim,kaliteyide istemeden düşürmüşüm,sizinle bu tür bi diyaloğa girerek sizi adam yerine koyduğum için kendimden ve Yiğidolardan özür diliyorum.Size cevap vermek sizi adam yerine koymaktır.birazdan küfür sallamaya başlarsınız,sahi siz Anadolunun kralısınız demi.
Benim işim çok önümde bakmam,incelemem gereken dosyalar var,Sivas'a hayırlı olmak için sadece boş lakırdı yetmiyor,ADAM'da olmak lazım...
basayev ben kötü bişey yazmadım küme düşeceğiniz zamana kadar puanlarınıza talibiz süper ligde. birde şu nickin ilgimi çekti sen bu tavırla basayevin tırnaği olamazsın. biz sizi adam yerine koyduk sitenize girdik. saygısızlık yapma.
gurbetciler 17.11.2008, 13:51 INSALLAH KAZANAN TARAF BIZ OLURUZ :1:0:::OLSUN BIZIM OLSUN:
QaReSMaTiC 17.11.2008, 13:52 Trabzona Her Takımın Taraftarı Gıdemıyo Gorsunler Sıvasımızı haydın arkadaslar orq duzanleyelım gıdelım maca
otobüs otobüs trabzona otobüs....
Unutmadan bende maça gelecem ama Sivaslı gardaşlarımla bir arada olamayacam.
Mecburiyetten karşı tribünlerde olacam..
Geçen sene bizde Yusuf diye genç bir topçu vardı.O geldi aklıma mesajını okuyunca.
Formamla geziyorum diyen adam maçta karşı tribüne geçiyor.Tek mesajda tezat.
Şu dosyalarla uğraşan arkadaşa da cevap vermiym kendini borçlu hissetmesin.Adam olmazı lazımmış.Engel olmayalım.
karşı tribüne geçmemin nedeni sizden korktuğumdan değildir onu bilesin...
Birkaç tane delikanlı Trabzonlu arkadaşıma verdiğim sözdendir. onu bilesinnn.....
QaReSMaTiC 17.11.2008, 14:01 bende varım arkandayız bız korkak takım taraftarıo deılız sonuna kadar yıgıdo
kangalemre58 17.11.2008, 14:07 bunlar bu oyunla gitsin gencler i yener anca hafta sonu skor 3-0
OTOBÜS OTOBÜS TRABZONA OTOBÜS.
QaReSMaTiC 17.11.2008, 14:09 goller mehmet yıldız2 balılı2 ts de ıse atsa atsa oda 1000de bır umut :D
sayın sivaslılar siz yeterki kendi memleketinizin takımını destekleyin yani sivassporu bu da yeter. ama karşımıza fener gs veya bjk formasıyla trabzona gelmeyin formalarınız kırmızı beyaz olsun.
QaReSMaTiC 17.11.2008, 14:17 oyle ztn sız merak etmeyın..........
spainloco 17.11.2008, 14:18 Ne demek bu tehditmi? sen kimsin yha.beni tehdit ediyosun.Siz anca hamsi yi tavaya koyup oynayın :D
Kangal emre 6 tane mesaj atmıssın zaten siteye bugun uye olmussun ben 3 senedir burdayım!!
Ortamı germeye hakkın yok.. Kazıcaz de ama niye rakip takımı tahrik etme yontemini seçiyosun!! Unutma Sivaslısın Bende sivaslıyım simdi o adam emre ahmet mehmet demiyor sivasspor.com sitesinde diyor bu yazışmalardan bahsederken.. Bence Bin dusun bir yaz...
Kangal emre 6 tane mesaj atmıssın zaten siteye bugun uye olmussun ben 3 senedir burdayım!!
Ortamı germeye hakkın yok.. Kazıcaz de ama niye rakip takımı tahrik etme yontemini seçiyosun!! Unutma Sivaslısın Bende sivaslıyım simdi o adam emre ahmet mehmet demiyor sivasspor.com sitesinde diyor bu yazışmalardan bahsederken.. Bence Bin dusun bir yaz...
haklısın bilader kötü örnek teşkil edior sadece amacı provakotörlük
kangalemre58 17.11.2008, 14:20 Kangal emre 6 tane mesaj atmıssın zaten siteye bugun uye olmussun ben 3 senedir burdayım!!
Tamam Bir an sinir haddimi aştım sanırım hafta sonu Trabzon a akıyoruz ya otobüslen yada ben bi yol bulurum
ts liler hariç bütün türkiyede futbol severlerin dolabında iki çeşit forma vardır. bir tanesi kendi şehir kulübüün fornması diğeri istanbulun üç takımının birinin forması. yani şaşırıp onlardan giymeyin. trabzona gelirken. :)
üçyıldız58 17.11.2008, 14:26 ts liler hariç bütün türkiyede futbol severlerin dolabında iki çeşit forma vardır. bir tanesi kendi şehir kulübüün fornması diğeri istanbulun üç takımının birinin forması. yani şaşırıp onlardan giymeyin. trabzona gelirken. :)
BAK BU DOĞRUU DAHA YENİ BİR DOĞRU DÜRÜST LAF ETTİNİZZZ SABAHDAN BERİ.
yener_sahin 17.11.2008, 14:34 ts liler hariç bütün türkiyede futbol severlerin dolabında iki çeşit forma vardır. bir tanesi kendi şehir kulübüün fornması diğeri istanbulun üç takımının birinin forması. yani şaşırıp onlardan giymeyin. trabzona gelirken. :)
eskişehirlisi gelir bunu söyler,bursalısı gelir bunu söyler,kocaelilisi gelir bunu söyler....şimdi de sen gel söyle.Bizim dolabımızda olana değil.Yüreğimizde olana bak.Burda her önüne gelene taraftar diye bakıp asıl taraftara haddin olmayan sözler söyleme.
Alperen61 17.11.2008, 14:36 eskişehirlisi gelir bunu söyler,bursalısı gelir bunu söyler,kocaelilisi gelir bunu söyler....şimdi de sen gel söyle.Bizim dolabımızda olana değil.Yüreğimizde olana bak.Burda her önüne gelene taraftar diye bakıp asıl taraftara haddin olmayan sözler söyleme.
tek kimliği sivassporlu olanlara sözümüz yok zaten kardeş:rolleyes:
Alperen61 17.11.2008, 14:38 bu 6 takım trabzonspor sevmezki aralarında birtek ordu ve giresun eh işte diğerleri trabzona hep diş biler :)
arkadaşlar herşey bir yana bu sene şampiyonluğu çok istiyoruz ts li olarak . anadolu geçen sene sivasa nasıl destek verdiyse bizde destek istiyoruz anadoludan. anadoludan şampiyon çıkarsa bu %80 trabzon olur çünkü camiası ve ilgisi çok büyük. eger istanbul hegomanyasına son vermek istiyorsanız bunu sivas ve diğer anadolu kulüpleri adına biz başarabiliriz destek lütfen.
voldamirin 17.11.2008, 14:43 Bir trabzonsporlu olarak spor rekabettir eze eze yenicez desem laf nereye çekilir:)
Bunları söyleyemeyeceksek niye maç izliyoruz. Rakip takım kendi takımını destekleyecek ben kendi takımı destekliyeceğim. Pembe bulutlar dağatmak için bir kaç güzel laf söyleyemecek miyiz?
Ben sivaslı kardeşlerime takılacağım onlar bana takılacak bu işin zevki burada. Kimse işi bel altına vurmadan, herşeyin tadı yerinde kalarak.
Yenicez sizi bu sene geçen sene elimizden kaçırdık bu sene olmayacak :P
turkish fighter 17.11.2008, 15:12 hey trabzonlu en son ne zaman sampiyon oldunuz veya kupa aldiniz hatirliyomusun veya canli sahit oldunmu puhahaha biz sivasliyiz arkadasim daglari tepeleri deleriz bu takimi sampiyon yapariz eninde sonunda trabzon veya besiktas yada galata veya fener bunlar boslaflar
Sen lige çıktığın an biz Türkiye Kupası öpüyoduk kardeşim.Biliyon dimi şeklini şemalini.
Senin züccaciye dükkanında göremediğin element bizim müzemizde mevcut.Buyur gezdirelim.
jakobieen 17.11.2008, 15:18 vayyy bee.maçlarınızı hala radyodan dinlediğinizi söyledik ve mesajımız silindi.böyle kaçak mı oynuyorsunuz siz:D
tıpkı trabzonun lige yeni çıktığı dönemlerdeki gibi.. sabret yakında 21:45 te çok maçını izleyeceğiz hep beraber..
Edep ile gelen saygı ile karşılanır....
deplasman 17.11.2008, 15:23 TRABZON SEYİRCİSİ BU SENE SÜPER EN SON BJK MAÇINDA HAYRAN KALDIM EĞER BIZIM MAÇTADA OLE BI SEYIRCI DESTEGI OLURSA BIZIM MAÇI KAZANMAMIZ ÇOK ZOR aslını isterseniz bu senenin şampiyonu şimdiden belli Trabzonspor kazanan dostluk olsun
jakobieen 17.11.2008, 15:34 Bir trabzonsporlu olarak spor rekabettir eze eze yenicez desem laf nereye çekilir:)
Bunları söyleyemeyeceksek niye maç izliyoruz. Rakip takım kendi takımını destekleyecek ben kendi takımı destekliyeceğim. Pembe bulutlar dağatmak için bir kaç güzel laf söyleyemecek miyiz?
Ben sivaslı kardeşlerime takılacağım onlar bana takılacak bu işin zevki burada. Kimse işi bel altına vurmadan, herşeyin tadı yerinde kalarak.
Yenicez sizi bu sene geçen sene elimizden kaçırdık bu sene olmayacak :P
hepsini anlarımda şu sivaslı gibi görünüp aklı sıra "akıllı" olduğunu zanneden afedersiniz bazı Trabzonlu "GERİ ZEKALILAR" yokmu :) güldürüyorlar insanı :D
Futbolla savaş arasındaki ayrımı çözmeye çalışıyorum şu an.Tabi öyle bir ayrım varsa.
basayev58 17.11.2008, 15:37 bordomavi siteden alıntılar
______________________________ __________
Alıntı:
hekimoğlu tarafından yazılan
Bizimkiler yine adamların sitesini işgal etmiş ,boşverin uğraşmayın.
Heralde misafirlere açık bir site , Allahtan bizde öyle bir durum yok
Çok fazla artist olmuş bunların taraftarları..
bizim site yönetimine helal olsun...
TSLİYİZ61 17.11.2008, 15:37 ARKADAŞ YANLIŞ KONUŞUYOSUN TRABZON TARAFTARI FUTBOLU DAHA DÜN ÖĞRENMEDİ. BİRAZ SAYGILI OLALIM BİZ DÖTDÜNCÜ BÜYÜK,ANADOLU ATEŞİYİZ. HERKES HADDİNİ BİLSİN. BU MAÇ DOSTÇA GEÇSİN HAK EDEN KAZANSIN. KIZILCAN ARKADAŞ BİZDE SİZLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUZ AMA ŞAMPİYONLUK SİZİN İÇİN ŞUANDA BİR RÜYA. BUDA BİR GERÇEK.
TSLİYİZ61 17.11.2008, 15:41 DEPLASMAN ADLI ARKADAŞ SANA HELAL OLSUN İNŞALLAH DİĞERLERİDE SENİN GİBİ GERÇEKLERİ GÖRÜR VE GERÇEK DÜŞÜNÜR
çok zor maç elbet ancak sivasspor oldu olası zoru sever.ve bu maçı biz alacagız göreceksiniz.ben 2-1 olarak tahmin ediyorum.gollerin birini balili birinide yıldız atacak.ts nin golüde umuttan gelecek gibi geliyor bana.tahminim bu dogrultuda.inşallah dogru çıkar.
jakobieen 17.11.2008, 15:47 KIZILCAN ARKADAŞ BİZDE SİZLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUZ AMA ŞAMPİYONLUK SİZİN İÇİN ŞUANDA BİR RÜYA. BUDA BİR GERÇEK.
neden hayal olduğunu sorabilirmiyim acaba..? oynadığı futbol kendi taraftarı dahil kimseyi memnun etmeyen trabzonspor hayal edebiliyorda -özellikle evinde oyandığı maçlarda- kaleye tek şut çekebilen bi takımın kendini başarılı saydığı bi takım neden bu hayali kuramasınki..?
Sivasspor bu sene önem arz eden maçlarda hep iyi oynadı ve iyi sonuçlar aldı.Bu maç da önemli bir maç ve iyi konsantre olacağımızı düşünüyorum.Zaten onlar da bu sene yüksek konsantrasyonla oynuyor.Orta sahada geçer duru maç.Gol olacağını sanmıyorum.0-0 biter.
sezonun bence en zor maci issallah biz alırız takıma güvenim sonsuz
mertoz58 17.11.2008, 15:54 madem öle kardeşim şuandaki puan durumuna bu seneki oynadığımız maçlara bi ara göz atı ver...kaçırdığımız sneelrdeki maçlarada bi göz atı ver...ya tamam istemiyoruz şampiyonluk felan ama siz olun o zaman niye son haftaya kadar oynuyorsunuzda son hafta uefaya bile gidemiorsunuz bana buu açıkla...
Biz kısıtlı imkanlarla ve başka takımlardan yardım almadan 3. olduk.Siz bu saydığım takımlar yokken neden 20 senedir şampiyon olamadınız? :confused: Şu an lidersiniz ama lig sonunda şampiyon olmak önemli.
yener_sahin 17.11.2008, 15:55 ARKADAŞ YANLIŞ KONUŞUYOSUN TRABZON TARAFTARI FUTBOLU DAHA DÜN ÖĞRENMEDİ. BİRAZ SAYGILI OLALIM BİZ DÖTDÜNCÜ BÜYÜK,ANADOLU ATEŞİYİZ. HERKES HADDİNİ BİLSİN. BU MAÇ DOSTÇA GEÇSİN HAK EDEN KAZANSIN. KIZILCAN ARKADAŞ BİZDE SİZLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUZ AMA ŞAMPİYONLUK SİZİN İÇİN ŞUANDA BİR RÜYA. BUDA BİR GERÇEK.
saygıdan bahsedilmesi ve bizden saygı istemenizin tek yolu var.o da bizim takımımıza saygı göstermenizdir.ayrıca tranzonu 4. büyük olarak yazmışsın.diğer 3 büyük kim?gs,fb,bjk mi?bizim için onlar büyük değillerdir.Saatlerdir burda antiistanbul yazıları yazılıp çiziliyor.Sizde anadolu diyorsunuz ve 3 büyültülmüşleri büyük olarak kabul ediyorsunuz.Herkes biliyor ve sizde şimdi sözlerinizle tastik ettiniz ki trabzonspor eski çizgisinden uzaklaşmış ve 3büyültülmüşlerin gemisine binmiş.Onların rotasında ilerliyor.
Bize gelip hak hukuk nidaları atmayın.Gelipde burda ezber yazılar yazmayın.Tekniktrektörünüzün geçmişine bir bakın.Çalıştırdığı takımlar ligin başlarında çok iyi çıkış göstermiş ama devamı gelmemiştir.Bunu sizde iyi gözlemlemişsinizdir.Son maçlarınızı biraz da şansınızın yaver gitmesi ile aldınız.Bu lig de SİVASSPORUM için şampiyonluk hayalse.Hiç bir takım hayal dahi kurmasın.Unutmadan şunu da söyleyim.Saygıistenilmez hakedilir.
Mertoz sanırım attığın iddiayı karşılayan olmadığı için kendini haklı sandın.
Bir bak bakalım şampiyon olduğumuz sezonlarda puan kayıplarını hangi maçlarda yaşamışız.
Yani sırf laf olsun diyede yazılmazki.Az buçuk araştır güzel kardeşim.
Biz kısıtlı imkanlarla ve başka takımlardan yardım almadan 3. olduk.Siz bu saydığım takımlar yokken neden 20 senedir şampiyon olamadınız? :confused: Şu an lidersiniz ama lig sonunda şampiyon olmak önemli.
tamam da kardeşim ii güzel diorsun sezon sonu gene girerim sitenize bu arada bordomavi netten yanılmıyorsam bi yazı almışsınız sizi kötülediklerine dahil...siz bordo mai neti adam mı sanıyorsunuz...onlar sadece reklam sitesi boşverin onları takmayın yani...
İhtilal61 17.11.2008, 16:08 Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.
İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.
Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.
Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya :) Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...
Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
muratduru58 17.11.2008, 16:08 SABIRLI OLAN SINIRLERINE HAKIM OLAN TAKIM KKAZANIR. SIVAS NORMAL OYUNUNU OYNASIN YETER MAÇI ALIR DÖNERİZ İNŞALLAH.
Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.
İlk başta Sivaslı yönetici arkadaşlara nacizane eleştirim. Burası sizin siteniz, forumunuz. Buraya rakip takım taraftarlarını alıp takımınız aleyhine yazılar, hakaretler yazdırmanız ne derece doğru ? İster istemez rekabet ortamında bu tip forumlarda ikili konuşmalar/yazışmalar tartışmaya ve karşılıklı sataşmaya varacaktır. Trabzonspor taraftarıyla (gerçek) Sivaspor taraftarının birbirleriyle hiç bir alıp veremediği olamaz. Olmaz. Bunları tribüncü tayfası iyi bilir. Ama bağzı konular iki taraf tarafından gereksiz yere büyütülüyor. Uzatılıyor.
Ayrıca Trabzonlu ve de Trabzonsporlu arkadaşlar buaraya gelip yazıyorsa kendilerine sataşılacağını bilip kendinde gerekli ağırlığı görüyorsa buraya yazmaları hem iki takım taraftarı ilişkileri açısından hem de gerçek Anadolu taraftarı oluşumu açısından en sağlıklısı ve doğrusu olacağını akıllarından çıkarmamalılar. İlk başta dostluk/kardeşlik yazılarının ardına karşılıklı atışma/sataşmalardan sonra kimseye dostluktan kardeşlikten dem vuramayız. Bu iki kulüp taraftarı içinde geçerli. Bırakın Sivaslılar'la uğraşmayı da kendi işinize bakın.
Bir kaç Sivaslı arkadaşın yazısını okudum. Trabzon'u yenmek istemeleri, parçalamak istemeleri vs. gayet (kendileri açısından) normal. Normal olmayan neden kendilerini küçük görüyor olmaları. Neden 4. (üncü!) büyük yerine koymak istemeleri. 4. büyük nedir ya :) Kimdir diğer 3., 2., 1. büyükler. Olacaksanız en büyük olun. Trabzon'u büyükten (ki Trabzonsporlular İstanbul haramzadelerini ve sempatizanlarına kocaman takımlar yaftalarını yakıştıranlara ise sadece güler, geçer) kabul etmiyorsanız ki bundan hiç gocunmam, ben beni, benim var olan gücümü bilirim; neden İstanbul'un hegamonyasını baştan kabulleniyorsunuz !? Neden daha baştan İstanbul'un karşısında teslimiyet bayrağını açıyorsunuz !? En büyük Sivas diyebilinmeli. Derken de buna can-ı gönülden inanılmalı. En büyük Sivas dedikten sonra İstanbul daha büyük diye içinizden geçiriyorsanız ne anlamı kalıyor kendi kendinizi kandırmaktan başka. Tarfatarcılık oynamaktan başka. Kimse beni yanlış anlmasın. Buraya Trabzon'du Sivas'ı o galip gelecek bu parçalayacak, intikam felan söylemleriyle yazmaya gelmedim. Sadece sizlerin bu teslimiyetçi Anadolu taraftarı tavırlarınız bir Trabzonspor taraftarı olarak beni rahatsız etti nacizane aklımdan geçenleri yazmak istedim. Trabzonspor nasıl Trabzonspor oldu sanıyorsunuz. İstanbulmuş, büyükmüş, itaat etmiş... İstanbul ve sempatizanlarının gözünde Sivas, Kayseri ve diğer Anadolu takımları bu ligin sadece yardımcı oyuncaları. Aynı elbiseyi Trabzon'a da biçemeye çalışıyorlar. Tırı vırı...
Biliyorum ki bir çok arkadaş beni ahkam kesmekle hikaye anlatmakla itham edecek. Doğrudur. Belki de misafir olarak yaptığım budur. Ben yalanım sizler ise doğru; tek doğru ise sizin ve tüm Sivaslılar'ın kalbinden geçmesi gereken tek doğrunun Sivas Spor ve en büyük hatta tek büyük olduğudur. Yoksa sizlerde bu ligin yardımcı aktörlerinden başka hiç bir şey olmadan kaybolup gitmeye mahkumsunuz!
bazı trabzonlu arkadaşlar buraya girerek bizim gibi trabzonluları kötülemekte bunu site yöneicileride farkında olmakla beraber silindiler sanırım her neyse sadede gelelim söylediğin herlşey bence doğru...
ama bazı sivaslı arkadaşlar maça gelmeyeceklerini bile bile ahkam kesmeke kışkırtmakta belkide sizden maça gelenler olacak bunun bilincinde olmayan arkadaşlar provakotörlük yaparak sizin o arkadaşlarınıza saygıszlığını belli etmekte...siz gelirsiniz paşa maçınızı izlersiniz gidersiniz..bundan doğal bişe olmaz...öylede olucakta..saygı ve selametle...
mustafa_kavak58 17.11.2008, 16:23 anket sonuclarina bakiyomda nerdeyse azt kalmis tarbzonspor sivasi gececek galiba burda 115 kisi trabzonspou tutuyo
basayev58 17.11.2008, 16:28 Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.
kardşeim doğru tespitlerin için teşekkür ediyorum,bende bikaç konuda seni aydınlatmak isterim,Sivas'ta iki tür taraftar var bbunu bizde biliyoruz,birisi iki takım tutanlar biriside gözünü Sivasspor'la açanlar.Bu her ilde oluyor,Trabzon zaten bu durumu minimze ederek hep saygımızı kazandı bizim,taaki son 2 yıl geçen hadiselere kadar.Ben kendi adıma söylüyorum size yenilmek,yada ligden düşmek çok koymaz bana,ben desteğime devam ederim,benim gibi düşünen biçok Sivaslı var,biz galibiyetler için takım tutmuyoruz.Ama saygı konusunda kendi taraftar grubunuza eleştri yapman gerekir.Çünkü gerçekten çok fazlası at gözlükleriyle bakıyor olaylara,işte onları anlamakta idrak etmekte zorluk çekiyorum,bizim sitemiz misafirlere kapalı ama bizim uşaklar orayı ele geçirdi diye sevinebilen bi zihniyetin ruh halini çok merak ediyorum,sonucundada neden sahaya dalıyor bu insanlar?sorusunu zihnimde cevaplıyorum.Aynı olayları tersten yaşasak 4 eylül stadında son dk 1-0 önde girdiğimiz maçta bi kaç kişi sahaya dalsa gökdenize hücum etse,sahamız kapansa puanımız gitse,hem vallahi hem billahi ben kendi camiama ateş püskürürüm,ama sizin camianız devamlı bizi aşağıladı,ne pzvgliğimz kaldı ne dağda yaşamamız...biz yine sizi çiçeklerle karşılamadık mı?evet karşıladık,iyikide öyle yaptık!Her rakip takım gibi sizde cantilmence karşılanmayı hakediyosunuz.Ama siz geçen seneki başarımızı kıskandınız,iyikide kıskanmışınız bu sayede bu sene doğru düzgün işler yaptınız,sizce rekabet sizin için ve Anadolu takımları için kaliteyi getirmedi mi?Trabzonspor hep İstanbul takımlarının bütçesinden dem vururken,Sivasspor size parasızda başa oynanabileceğini göstermedi mi?aslında sizin Sivasspor'a teşekkür etmeniz gerekmez miydi?küfür etmek,aşağılamak yerine,bir kampanya başlatıp,bu maçı beraber izleyelim buyrun Trabzona gelin demeniz sizi yüceltmez miydi?
kardşeim doğru tespitlerin için teşekkür ediyorum,bende bikaç konuda seni aydınlatmak isterim,Sivas'ta iki tür taraftar var bbunu bizde biliyoruz,birisi iki takım tutanlar biriside gözünü Sivasspor'la açanlar.Bu her ilde oluyor,Trabzon zaten bu durumu minimze ederek hep saygımızı kazandı bizim,taaki son 2 yıl geçen hadiselere kadar.Ben kendi adıma söylüyorum size yenilmek,yada ligden düşmek çok koymaz bana,ben desteğime devam ederim,benim gibi düşünen biçok Sivaslı var,biz galibiyetler için takım tutmuyoruz.Ama saygı konusunda kendi taraftar grubunuza eleştri yapman gerekir.Çünkü gerçekten çok fazlası at gözlükleriyle bakıyor olaylara,işte onları anlamakta idrak etmekte zorluk çekiyorum,bizim sitemiz misafirlere kapalı ama bizim uşaklar orayı ele geçirdi diye sevinebilen bi zihniyetin ruh halini çok merak ediyorum,sonucundada neden sahaya dalıyor bu insanlar?sorusunu zihnimde cevaplıyorum.Aynı olayları tersten yaşasak 4 eylül stadında son dk 1-0 önde girdiğimiz maçta bi kaç kişi sahaya dalsa gökdenize hücum etse,sahamız kapansa puanımız gitse,hem vallahi hem billahi ben kendi camiama ateş püskürürüm,ama sizin camianız devamlı bizi aşağıladı,ne pzvgliğimz kaldı ne dağda yaşamamız...biz yine sizi çiçeklerle karşılamadık mı?evet karşıladık,iyikide öyle yaptık!Her rakip takım gibi sizde cantilmence karşılanmayı hakediyosunuz.Ama siz geçen seneki başarımızı kıskandınız,iyikide kıskanmışınız bu sayede bu sene doğru düzgün işler yaptınız,sizce rekabet sizin için ve Anadolu takımları için kaliteyi getirmedi mi?Trabzonspor hep İstanbul takımlarının bütçesinden dem vururken,Sivasspor size parasızda başa oynanabileceğini göstermedi mi?aslında sizin Sivasspor'a teşekkür etmeniz gerekmez miydi?küfür etmek,aşağılamak yerine,bir kampanya başlatıp,bu maçı beraber izleyelim buyrun Trabzona gelin demeniz sizi yüceltmez miydi?
kardeşim bak bende trabzosnporluyum bende senin gibi düşünüyorum sabahtan beride onu diorum...diorum ki buyrun gelin trb ye de misafirperverlik edelim die ama her defasında 3-5 kişi tarafından laf yemekten kendimi alıkoyamadım...ben konyaspor ankaragücü bursa es es hodri meydan gruplarına üyeyim..ve şunu inanki her sitede teşekkrü ediorlar saygı duyuyorlar hatta haftaya kocaeli konya maçına da gideceğim çağırdılar...bizde burda misafir olduğumuzun farkındayız...zaten burda bize laf dienlerde asıl sivaslılar değil sivasspor ile birlikte feneri cinconu bejekeyi destekleyenler..
saygılar...
Hayri Abi 17.11.2008, 16:41 walla zor maç olacak trabzon çok iyi gidiyo
kadir0911 17.11.2008, 16:45 Bu geride kalan olaylari unutmak lazim, hepmiz...Trabzonlusu, Sivaslisi, Bursali, Kayserili ve bütün diger sehirlerin kardeslerimiz ....hepimiz ayni vatanin insani degilmiyiz ??
Bu geride kalan olaylari unutmak lazim, hepmiz...Trabzonlusu, Sivaslisi, Bursali, Kayserili ve bütün diger sehirlerin kardeslerimiz ....hepimiz ayni vatanin insani degilmiyiz ??
teşekkürler...imza kısmındanda bunun en açık ispatı yapılmış saol..
İhtilal61 17.11.2008, 17:20 kardşeim doğru tespitlerin için teşekkür ediyorum,bende bikaç konuda seni aydınlatmak isterim,Sivas'ta iki tür taraftar var bbunu bizde biliyoruz,birisi iki takım tutanlar biriside gözünü Sivasspor'la açanlar.Bu her ilde oluyor,Trabzon zaten bu durumu minimze ederek hep saygımızı kazandı bizim,taaki son 2 yıl geçen hadiselere kadar.Ben kendi adıma söylüyorum size yenilmek,yada ligden düşmek çok koymaz bana,ben desteğime devam ederim,benim gibi düşünen biçok Sivaslı var,biz galibiyetler için takım tutmuyoruz.Ama saygı konusunda kendi taraftar grubunuza eleştri yapman gerekir.Çünkü gerçekten çok fazlası at gözlükleriyle bakıyor olaylara,işte onları anlamakta idrak etmekte zorluk çekiyorum,bizim sitemiz misafirlere kapalı ama bizim uşaklar orayı ele geçirdi diye sevinebilen bi zihniyetin ruh halini çok merak ediyorum,sonucundada neden sahaya dalıyor bu insanlar?sorusunu zihnimde cevaplıyorum.Aynı olayları tersten yaşasak 4 eylül stadında son dk 1-0 önde girdiğimiz maçta bi kaç kişi sahaya dalsa gökdenize hücum etse,sahamız kapansa puanımız gitse,hem vallahi hem billahi ben kendi camiama ateş püskürürüm,ama sizin camianız devamlı bizi aşağıladı,ne pzvgliğimz kaldı ne dağda yaşamamız...biz yine sizi çiçeklerle karşılamadık mı?evet karşıladık,iyikide öyle yaptık!Her rakip takım gibi sizde cantilmence karşılanmayı hakediyosunuz.Ama siz geçen seneki başarımızı kıskandınız,iyikide kıskanmışınız bu sayede bu sene doğru düzgün işler yaptınız,sizce rekabet sizin için ve Anadolu takımları için kaliteyi getirmedi mi?Trabzonspor hep İstanbul takımlarının bütçesinden dem vururken,Sivasspor size parasızda başa oynanabileceğini göstermedi mi?aslında sizin Sivasspor'a teşekkür etmeniz gerekmez miydi?küfür etmek,aşağılamak yerine,bir kampanya başlatıp,bu maçı beraber izleyelim buyrun Trabzona gelin demeniz sizi yüceltmez miydi?Objektif yaklaşmaya çalışıyorum. Ama ne kadar başarabilirm bilmiyorum.
Dediklerinizin bir çoğu kesinlikle doğru. Yazımın bir kısmında bu konuya da değinecektim ama meselenin Sivas Trabzon meselesine dönmesini istemediğimden vaz geçtiydim. O maçın kaybedilmesi ne Sivaslı'nın suçu ne de Sivas Sporlu'nun. O dangalaklığı yapan bneim kendi taraftarım. Maalesef. Futbolcuya saha içinde saldırmak! Hangi çağda yaşıyoruz. Bizlere göre orada bir iki futbolcunun hatası var. Sizler de haklı olarak her hatada sahaya mı girilecek diyorsunuz. Haklısınız. Albayrak başkanın sağda solda bckliler gibi "3 puan" diye ağlaması da bir çok Trabzonsporlu taraftar hala sindirememiştir. Bizler sadece kendi camialarımızın içlerini bilip diğerlerinden pek haberdar olamadığımız için eksik bilgilerle birbirlerimizi suçlamaktayız. Bana göre Sivas'ın maçtan sonraki tavırlarında hata var. Ama dediğim gibi; bana göre! Sen ben diye tartışmaya kalkarsak işin içinden çıkamayız. Ben benim yaptığım hataları iyi biliyorum. Önemli olan karşılıklı hatalarımızın farkında olmamız. Her iki tarafta sadece suçu karşıda bulursa bu işin içinden çıkamayız. Örnek teşkil eder mi bilmiyorum ama Avni Aker'de bu yıl oyanan ilk maçta sahaya yabancı madde atmaya çalışan (yanılmıyorsam plastik su bardağıydı) sille tokat dışarı çıkardık. Ya da olaylardan iki hafta sonra Zeyyad Kafkas'ın Sivas Spor'un şampiyon olması husunda beyanatları vardı.
Bu ülkede parayla pulla her şeyin olamayacığını, bağzı şeylerin ise takımdaşlık, yetenek ve ruhla olabileceğini cümle aleme ispatlayan camiayız. Hatta bu öyle bir etki ve panik yaratmıştı ki belki sizler hatırlamazsınız (yaşınızı bilmiyorum kusura bakmayın) tribünlerde şimdi görseniz gözlerinize inanamayacağınız manzaralarla karşılaşırdınız.
http://img227.imageshack.us/img227/719/istittifakfk2fx5.jpg
Demek istediğim sizlerin bir kaç yıldaki başarınızı göz ardı etmek mümkün değil. Ama maalesef saçma sapan bir maçla ve kötü yönetilişlerle gereksiz yere iki Anadolu kulübü birbirine diş biliyor. Bu bana inanılmaz saçma geliyor. Bunlardan dolayı iki tarafta bağzı şeyleri görse de görmese de görmemezlikten geliyor. Şahsen ben Sivas'ın bu imaknlarla başardıklarından dolayı bir Anadolu taraftarı olarak Sivas'ı takdir ediyorum. Birbirine olur olmadık kin besleyen taraftarlar yok mu? Maalesef var. Ama emin olun bu fazla sürmeyecek. Ben zaman her şeyin ilacıdır diyorum. Yeter ki şu gerilimli ve kırılgan süreci en az hasarla atlatabilelim. Bu süre zarfında siz biz tartışması bizlere hiç bir yarar getirmeyeceği kanaatindeyim.
Takımın bu yıl ki gelişim süreci ise sizin düşündüğünüzden biraz farklı. Albayrak yönetimi bizlere ve camiamıza ciddi zararlar verdi. En basiti ve en reel, kanlı canlı önümüzde dikileni işte bizleriz. Hala Trabzon Sivas maçını konuşuyoruz. Öyle şeyler oldu ki Trabzonspor'la yatan Trabzonspor'la kalkan koskoca bir camia resmen bunalıma girdi. Ama Trabzonspor camiası gerçekten çok büyük ve de çok aktif bir camia. Bu belirsizlik ve başarızlık kabuğunu kırmanın yolunu bir şekilde bulmak zorundaydık ve de sanırım bulduk. Geriye kalan ise sadece destek + sabır. Sivas Spor'u kesinlikle takdir ediyorum. Hatta size bir itrafta bulunayım. Sivaslı arkadaşları toplayıp olimpiyata maça götürmüşlüğüm dahi vardır. Boynuma hiç gocunmadan Sivas atkısını geçirerekten. fbli, bckli, GAY-seli ne kadar Sivaslı varsa beni gördü mü yollarını değiştiriyorlar yine geliyor Sivas Spor diye. Yani art niyetli yaklaşmıyorum söyleminize ama sizin sürecinizden biraz farklı bizmkisi. Gerçekten bizler için deli sayıbilecek rakamlar harcandı bu yıl. Ve de çok meşakkatli, riskli bir süreç. Her neyse...
Ben ve benim gibi bir çok Trabzonspor taraftarının felksefesi imzamda yazılıdır ;)
jakobieen 17.11.2008, 17:34 Arkadaşlar her şeyden evvel sizlere (yani biz Trabzonlular ve Sivaslılar'a) bir kaç eleştirim olacak.
öncelikle bu siteye isteyen herkes üye olabilir çünkü biz sivaslılar "sporun sevgi barış ve kardeşlik" olduğunu gerçek manada biliyoruz en azından bir çoğumuz, sitemizin rakip taraftarlara kapalı olmamasının bir ayrıcalığımız olduğunu ve diğer taraftar sitelerinden en büyük farkımızın olduğu düşünüyoruz.. tabiki bahsettiğin riskler var istenmeyen şeylerde olabiliyor ama bunu nedense sadece Trabzon maçlarında görüyoruz, burda bir çok takımın başlığı ve güzel mesajları var dostane yazışmaları var, çünkü bizler gelen misafirlerimizi "sivaslı" gibi karşılamaya özen gösteriyoruz.. çıkmıyormu aksiler oluyor ama bu çok az olduğu için hemen o iletiyi düzeltiyor yada silebiliyoruz ama nedense yalnızca trabzon maçlarında ekstra mesai yapıyoruz gece gündüz üye banlamaktan iş yapamaz hale geliyoruz..
Trabzon büyük takım ama ne yazıkki kimi taraftarı belki büyük çoğunluğu bu büyük takıma yakışmıyor, işte bi turunculunun yüzünden gelinen durum ortada onlar gibi insanlar oldukça stadda, sitelerde, caddelerde üzülerek söylüyorum koca Trabzon her geçen zaman daha bi kötüye gidecektir.. büyüklük tevazu gerektirir diye düşünüyorum kendi adıma..
bu arada üç istanbulluyu büyük yapanda buraya gelen bi kaç turuncu ruhlu trabzon taraftarıdır, büyüklük kupa ile oluyorsa üç istanbullu trabzondan daha büyükler kabul ediniz ha bana sorarsanız trabzon hepsinden büyüktür, trabzonun tek şampiyonluğu sivasın geçen seneki onurlu büyük mücadelesi onların tüm şampiyonluklarından ve kupalarından çoooook daha değerlidir...
ben sivaslı kardeşlerimden gelen turuncu ruhlu insanlara uymadan yazılan çirkin iletileri yönetici arkadaşlara bildirmelerini rica ediyorum...
thesiege61 17.11.2008, 17:36 arkadaşlar ben trabzonlu ve trabzonsporluyum.
formunuza sadece bikaç şey söylemek için girdim.
sivassporulalr ve trabzonsporlular kardeştir.bi kaç kendini bilmez yüzünden bu iki güzel camia arasında sorun varmış gibi gösterilmesi hiç hoş bi durum değil.
ben anadolu kulübü olarak sivassporun başarılı olmasını istiyorum.keşke şampşyon da olabilseler.
ama bütün sivassporluların bilmesi gereken bişey var.
eğer sivassporun şampiyon olmasını istiyosanız camia olarak sadece sivassporu tutmalı ve onun başarısına kitlenmelisiniz.
başkanınız bile açıkça ben fenerliyim diyo.trabzonspor için böyle bişiyin düşünülmesi bile mümkün olamaz.
hem sivası hem de üç istanbul takımından birini tutarım diyenler:
bi düşünün,geçen sene şampiyonluğa oynarken ve oynadıktan sonraki sivas şehri ve hayatınızla ondan önceki sivas şehri ve hayatı bir mi?aynı mı?
bu farkı en iyi siz bilirsiniz.fener gs 17 kere şampiyon olmuş bi kere daha olsa ne olur olmasa ne olur.ama sivasspor şampiyon oolursa neler olmaz ki.
trabzonu bi çoğunuz bilmezsiniz ama ordudan giresundan rizeden bi farkı yoktur.
çok büyük bi şehir değil.sanayi sıfır.turizm yok.ticaret hiç bi zaman istenildiği gibi olmadı.ama trabzon türkiye cumhuriyetinde en çok bilinen şehirlerden biri.
bunun tek bi nedeni var.trazonsporun şampiyonluğu ve büyüklüğü.
sivas da böyle bi camio olsun.olabilir.neden olmasın?
ama üç istanbul takımını tutan arkadaşlara söylemek istiyorum.
bjk bursayı yense nolur yenmese noolur.
fener ankarayu gs ibbyi yense nolur yenmese nolur.size ne katar
gs bjk fnere bu sene olmazsa biadhaki sene olmazsa ondan sonraki sene şampiyon olur.
peki bunlar size ne katar.hiç!
ama ya sivas şampiyon olursa...
GLoBe-Y-Gençlik 17.11.2008, 17:43 Arkadaslar bu maç cok zorlu oluycaktır trabzon lıderlıkten ınmek ıstemıyecektır bız lıderlıgı zorluyacagız ama ıkı takım cok derbı mac oldugunu ortaya koyacaktır. Bence sıvasspor bu maçı 3-2 alır dıyorum cokta gol var bence haydı yıgıdolar hep beraber lıderlık ıcın başarı ıcın hersey ıcın..!
İhtilal61 17.11.2008, 17:46 O yıl dünya da bir tek takıma yenilen Liverpool'un o seneki şampiyon kulüpleri kupası sürecini anlatan kitapçığında bir tek takımdan çok büyük bir saygıy ve şaşkınlıkla bahsediyorlardı. Dünyanın en büyük iki şehir kulübünden birisi de Napoli. Diğeri ise hepimizce malum. Bunların hepsi olurken Trabzonlu futbolcular mahalle mahalle dolaşıp maç sonu taraftarlarca alınan forma, tozluk ve kramponlarını arıyorlardı; bir daha yenisini alamayız diye. Hiç bir şey imkansız değildir. Sivas'ta da bu potansiyel kesinlikle vardır. Ama sadece bunun biraz farkında değildir. Can-ı gönülden Sivas'ın hakkettiği yerlere gelmesini diliyorum.
Herkese iyi forumlar...
Alperen61 17.11.2008, 17:47 Bizim sizle sorunumuz yok trabzona geldinizde size saldırdıkmı ?
Arkadaşlar ortamı gerecek söylemlerden kaçınalım. Bizler kardeşiz. Bunu bütün Türkiye'ye ispat etme zamanıdır.
jakobieen 17.11.2008, 17:55 Bizim sizle sorunumuz yok trabzona geldinizde size saldırdıkmı ?
kimsenin kimse ile sorunu yok kardeşim.. sorun şu ki keşke turunculuda senin gibi düşünüp futbolculara saldırmsa idi.. sayesinde o ruhu taşıyanlar iki güzel camiayı bu hale getirdiler
Düşmanlıktan ,kinden,nefretten kimseye fayda gelmez.
Hele hele bu düşmanlık futbol gibi sıradan bir müessese yüzünden oluyorsa hiç fayda vermez.Sen benim düşmanımsın,neden mi?Çünkü sen bordomavisin ben kırmızı beyazım.Bu kadar cahilce bir şey olabilir mi?
etzel1967 17.11.2008, 18:13 sevgili trabzonlular...sivaslılar olarak bizim size kinimiz yok...bu kin ve husumeti siz kendi içinizde yaşıyorsunuz...bordomavi net isimli siyenize girdim geçenlerde...sivasla ilgili bir konu başlığı vardı...yaklaşık 100 kişi yazmıştı belki ama 1 tane bile objektif yorum olmadığı gibi ağza alınmayacak küfürler ediyordunuz sivaslılar hakkında...peki size soruyorum, siz 80 li yıllarda sivasta en çok sevilen takımın trabzonspor olduğunu biliyormuydunuz...o tarihlerde biz sizin amatör takımınızı bile bağrımıza basıp baştacı yapmıştık...siz öncelikle içinizdeki dengesizleri ve küfürbazları susturun...yoksa sivaslı her zaman trabzonu, trabzonsporluyu ve trabzonsporu sever sayar...istersiniz bir de sivassporun tarihine bakın, 4 eylül stadyumuna bakın...bir tane olaylı maç olmuş mu?? 4 sezondur süper ligdeyiz siz duydunuz mu böyle bişey...bakın sevgili trabzonlular, hatırlayın, ali şen zamanında bariçin sırtına bir çakıl taşı geldi diye ali şen takımı sahadan çekmişti...ama geçen sene futbolcularımızın dövüldüğü, paf takımının ise linçten zor kurtulduğu o maçta bile bizim asaletli başkanımız hakemin maçı devam ettirmesi halinde takımı sahaya çıkaracağını söyleyerek centilmenlik dersi vermişti...ama o zaman ki başkan ve yönetiminiz küçük hesaplarla hareket etmiş ve kendi beceriksizliklerini sivasspora fatura etmiş, taraftarını da tahrik etmişti...
gelin bu maç başlangıç olsun ve kimsenin bozamayacağı bir dostluk kuralım...küfürbazları ve tahrikçileri aramıza almayalım...anadolunun bu iki köklü şehri arasında daha önceden de var olan dostluk köprüsü yeniden kurulsun....
etzel1967 17.11.2008, 18:18 bu arada arkadaşın biri edepten bahsetmiş...ben sivas taraftarı kadar edepli bir taraftar kitlesi göremiyorum...eğer edepsizlik görmek istiyorsan bordomavi netteki küfürleri bir oku arkadaşım...sivaslı, trabzona küfür etmez...kimseye küfür etmez...bir tek olay çıkarmış mı sivas taraftarı ve gelen hangi takıma saldırmış? olay sebebiyle hiç sahası kapanmış mı???
deplasman 17.11.2008, 18:22 ya arkadaşlar gardaşlar biz ne yapıyoruz Allah aşkına böyle yapıp düşman mı sevndiriyoruz bırakın kavgayı gürültüyü dostluk kardeşlik öne çıksın ama bu konuda bişeyler yapılması şart yaşasın anadolu
bu arada arkadaşın biri edepten bahsetmiş...ben sivas taraftarı kadar edepli bir taraftar kitlesi göremiyorum...eğer edepsizlik görmek istiyorsan bordomavi netteki küfürleri bir oku arkadaşım...sivaslı, trabzona küfür etmez...kimseye küfür etmez...bir tek olay çıkarmış mı sivas taraftarı ve gelen hangi takıma saldırmış? olay sebebiyle hiç sahası kapanmış mı???
arkadasım yazdıgım söz genel bir söz kişiselleştirmeyelim lütfen.
etzel1967 17.11.2008, 18:28 arkadaşlar ben trabzonlu ve trabzonsporluyum.
formunuza sadece bikaç şey söylemek için girdim.
sivassporulalr ve trabzonsporlular kardeştir.bi kaç kendini bilmez yüzünden bu iki güzel camia arasında sorun varmış gibi gösterilmesi hiç hoş bi durum değil.
ben anadolu kulübü olarak sivassporun başarılı olmasını istiyorum.keşke şampşyon da olabilseler.
ama bütün sivassporluların bilmesi gereken bişey var.
eğer sivassporun şampiyon olmasını istiyosanız camia olarak sadece sivassporu tutmalı ve onun başarısına kitlenmelisiniz.
başkanınız bile açıkça ben fenerliyim diyo.trabzonspor için böyle bişiyin düşünülmesi bile mümkün olamaz.
hem sivası hem de üç istanbul takımından birini tutarım diyenler:
bi düşünün,geçen sene şampiyonluğa oynarken ve oynadıktan sonraki sivas şehri ve hayatınızla ondan önceki sivas şehri ve hayatı bir mi?aynı mı?
bu farkı en iyi siz bilirsiniz.fener gs 17 kere şampiyon olmuş bi kere daha olsa ne olur olmasa ne olur.ama sivasspor şampiyon oolursa neler olmaz ki.
trabzonu bi çoğunuz bilmezsiniz ama ordudan giresundan rizeden bi farkı yoktur.
çok büyük bi şehir değil.sanayi sıfır.turizm yok.ticaret hiç bi zaman istenildiği gibi olmadı.ama trabzon türkiye cumhuriyetinde en çok bilinen şehirlerden biri.
bunun tek bi nedeni var.trazonsporun şampiyonluğu ve büyüklüğü.
sivas da böyle bi camio olsun.olabilir.neden olmasın?
ama üç istanbul takımını tutan arkadaşlara söylemek istiyorum.
bjk bursayı yense nolur yenmese noolur.
fener ankarayu gs ibbyi yense nolur yenmese nolur.size ne katar
gs bjk fnere bu sene olmazsa biadhaki sene olmazsa ondan sonraki sene şampiyon olur.
peki bunlar size ne katar.hiç!
ama ya sivas şampiyon olursa...
bu sözlerin altına imzamı atarım bir sivaslı olarak...ama zamanla ve başarı geldikçe bu olumsuz tablo dağılacak inşallah...fakat kardeşimizin bu sözü içimizdeki istanbul yalakalarının kulağına küpe olsun...
trabzonsporuma 17.11.2008, 18:33 Anti İstanbul
61 alayına gider
sivas maçında kolbastı hoptek faroz tribünler coşacak..
sivasspora başarılar
egerki bizim taraftarımız gol gelmeyince gerilmezse bu maçta hiç bir olay çıkmaz
basayev58 17.11.2008, 18:53 aman trabzonu terketme,bu ülkede hiçbir şehrin trabzonlu ihtiyacı yoktur,sen yinede takıl trabzonda,işsizlikte hepiniz futbol prof. olmuşsunuz zaten :)
aşağıdaki paragraf sizin siteden,gözden kaçmış heralde.
allahim kurban oldugum yarabbim su kansizlari avni akerde cehennemin ortasinda tezek ezer gibi eze eze yensek
ve ardindan gözlerine soka soka kolbastilar oynasak catir catir catlasalar
ve ben eminim bu olacak allah askina trabzondaki taraftar büyüklerimez sesleniyorum
cehennemi yasatain yasatinki topa bile dokunamasinlar
Ben gerkli şekilde ispatladım sanırım. Aklınız sıra ikili oynamaya çalışmayın. Adam gibi mert Trabzonluya kapımız her zaman açık ama kendini "uyanık" sananlara kapımız her zaman kapalı.
Ts 1 Sivasspor 3
düsunmeden saldiriyor ts eger biz sakin vede akili oynarsak bu mac bizim olur.
Del Piero 17.11.2008, 19:04 bencede rahat yeneceğimiz bir maç eğer sabırlı ve akıllı oynarsak... sivassporumuz 2 trabizon 1:D
Mursallı yiğido 17.11.2008, 19:10 Gönlüm Sivasımız'ın yanında ama açıkçası pek de umutlu değilim...
akifeker 17.11.2008, 19:54 Anti İstanbul
61 alayına gider
sivas maçında kolbastı hoptek faroz tribünler coşacak..
sivasspora başarılar
egerki bizim taraftarımız gol gelmeyince gerilmezse bu maçta hiç bir olay çıkmaz
o kadarına yureği varmı trabzonluların bılemem cunki gecen sene neler olduğunu herkes bılıyo bu sene kılın bıle kıpırtadamazlar...
(kımse yazımı yanlıs anlamasın))
ÇILGINLAR 61!!! 17.11.2008, 20:23 selamun aleykum gercek ÇILGINLAR gurubu adına öncelıkle ortamı germek gıbı bır nıyetım yok . sıvastan trabzona org. varmı? gelenler sıvaslı gıbı gelırsa basımızın ustunde yerı var ama gelıp caka satmaya sekıl yapmaya calısırsa turkıyenın en zor deplasmanı olan trabzonda sekl-i dunyayı gorur yanlıs anlasılmasın. bı arkadas yurekten bahsettı varmı. bızım yuregımız kımsede yok 25 sene beklerız stadı yakarız yıkarız tekrar yaparız sevdamız ugruna ıntahar eerız öluruz kımse bızım yuregımızı sorgulayamaz. ben sıvasa herzaman sempatı duymusumdur. gelelım maca ıns herkez kendı takımını ıster ogun kım daha cok ısterse o kazansın.kımsa trabzonda baska takım esyası gıyemez rıze sakarya harıc 3 BUYUK ASLA 3 BUYUK GIYINENE KUCUK COCUK BILE GIDER YAPAR RIZE SAKARYA DISINDAKILERE mıllet tersters bkar. evet trabzon ınsanı HOLIGANDIR aksını ıdda eden yok bız halımızden memnunuz yalaka olmayn sıvas olun kardesımsınız yalaka olursanız gıder yaparsanız gıdere herzaman gıder yapılır trabzonda kımsanın suphesı olmasın.
TSemre61 17.11.2008, 20:24 spor tabiki barış ve kardeşlik ama trabzonsportaraftarlarının yaptıkları da bu barış ve kardeşliğin neresine sığar ........biz her zaman vakur duruşumuzu sergileyeceğiz .bize atılan taşlara ve şişlere karşılık gül atacağız VEDE MAÇI KAZANACAĞIZZZZZZZZ........İNŞA LLAH
TS lu taraftarlar tabiri hiç uygun olmamış. Geçen sene sahaya giren 3 kişi aylarca sokağa çıkamadılar Trabzonda ve tecrit edildiler. TS taraftarı dediğinde benim aklıma A.Akerde 17.000 tanesi kombine bilet sahibi olan 20.000 in üzerindeki taraftar ve tüm dünyaya yayılmış 7 milyon kişi geliyor.
Geçen seneki maçta TS taraftarının (3 kişi hariç) derdi hakemdi ve Sivaslı futbolcular maç esnasında Sivaslı bazı taraftar ve yöneticiler ise maç sonrasındaki tavırlarıyla olaya dahil oldular.
TS un derdi her zaman İstanbula hizmetkarlık yapan TFF u, İstanbul Basını ve Hakemlerledir. Ve tabi bir de 3 kızkardeşlerle. Keşke geçen sene sadece 3 puan için bizim kavgamızın içine bu kadar girmeye çalışmasaydınız. Neticede dünya futbol tarihinde görülmedik şekilde son 15 saniyede kazandığınız o 3 puan sene sonunda size hiçbir şey de getirmedi.
TS taraftarları içerisinde elbette kolay dolduruşa gelen bir gurup var. Üzülerek görüyorum ki benzer bir grup Sivassporlularda da var. Ama her iki tarafta da büyük çoğunluğun kardeşlik dışında bir duyguya sahip olmadığına inanıyorum. Bence dostluk kazanacaktır.
Maça gelince...
Çok sıkı bir maç olacak. TS un avantajı, geçen 11 maçın tamamında bütün rakiplerin (BJK ve GS dahil) normal kadrolarına göre 1 fazla defansif oyuncuyla oynamış olmaları. Yani bu sene TS kapalı defanslara karşı oynamaya çok alıştı. Rakipler hep kapandığı için de iyi oynamıyor gibi görünüyor. Ama iyi olmayan bir takım, bu kadar maç kazanamaz. Açık oynayan bir rakibin içeride veya dışarıda TS a karşı hiç şansı yok.
Ben Sivasın her zamanki gibi Trabzonda oldukça kapalı bir defans anlayışıyla ve kontrataklarla oynayacağını düşünüyorum. Skoru Gökhan Ünal-Umut Bulut-Mehmet Yıldız üçlüsü belirleyecektir.
Bence 3 ihtimalli bir maç. Zaten bu sene bütün maçlar 3 ihtimalli neredeyse. TS un bir başka avantajı da şampiyonluk için bu maçın hayati bir önem taşımaması. Aslında Sivas da kaybetse çok büyük yara almayacak. Hatta Sivasın ilk yarıyı en azından 3. belki de 2. bitireceğini düşünüyorum.
Şayet geçen seneki gibi çok kötü bir hakem olmazsa maçta hiçbir gerginliğin olmayacağını ve çok temiz bir maç olacağını düşünüyorum. Sivas ve TS taraftarının hiçbir zaman kavga etmediğini asla unutmamalıyız. Geçen sene 1 TS taraftarı (nasıl taraftarsa) ile 5 Sivaslı futbolcu arasındaki çirkinlikle bu 2 camianın taraftarlarının hiçbir ilgisi yoktur.
İnşallah bu sene Şampiyonlar Ligine elele gideceğiz... Yaşasın Anadolu Kardeşliği...
yigido_furkan 17.11.2008, 20:52 buraya gelıp dostluk mesajı veren Trabzonlu kardeslerımıze tsk edıyoruz sonucta bu bır spor musabakası onumuzde daha uzun haftalar var kesınlıkle burdakı kayıbın telafısı var ıns kazanan taraf oluruz olmassakta sonucta bir Anadolu takımı alacak puanı ayrıca burada artıslık yapanlar bu sozumde sıze kımse bu ANADOLU kardeslıgını bozamaz
sofularlı34 17.11.2008, 21:05 <<<<< ZOR NE DEMEK!!!
<<<<<ZOR OLAN NE?
SİVASSPOR SÜPER LİGE ÇIKMASI ZOR :?
SİVASSPOR SÜPER LİGDE MÜCADELE ETMESİ ZORDU;?
SİVASSPOR ÜST SIRADA GÖRMEK ZOR DU:?
ZOR OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANAMIYANLARIN MANEVİ MADDİ DESTEĞİNİ ALAMAMAK!!!
BENCE EN ZOR OLANI BU OLSA GEREK...
SİVASSPOR İÇİN HİÇ BİR ŞEY ZOR DEĞİL...
sofularlı34 17.11.2008, 21:07 YETER Kİ BİZ BİR OLALIM TS GS FB BJK KIRACAĞIZ BU 4 BUYUK MUHABETTİNİ
BUNU YAPSA YAPSA SIVAS LILAR VE SİVASSPORLULAR YAPAR VE TARİH YAZAR...
deplasman 17.11.2008, 21:15 Trabzon a gidecek arkadaşlarımız vardır herhalde lütfen ortamıı germeyeleım anadolu kardeşliğini herkese gösterelim
Şu yazılanlara bakıyorum da.Derin bir offf çekiyorum..
Daha düne kadar yanyana maç izleyen bu iki şehir ne oldu da böyle düşman kesildi?
Turuncu rengi bu büyük husumeti oluşturacak kadar kuvvetli mi?
Ben bu kinin biteceğine tüm samimiyetimle inanıyorum.Bir maçla bozulan ilişkiler neden başka bir maçla tekrar düzelmesin!
Besyo_cu 17.11.2008, 21:18 Cok güzel yorum yapmışsınız gercekten teşekkur ederim sizin gibi bilinçli taraftarları aramızda görmekten buyuk mutluluk duydum. Ancak katılmadıgım bi nokta var dünyada görülmemiş bir şekılde son 15 sanıyede kazandıgınız uc puan diye bahsetmenız cok garip olaylardan önce sivasspor cok önemli bir noktadan serbest vuruş kazanmıştı şimdi soruyorum sana o serbest vuruşun gol olmama ihtimali varmıydı ? ve Günümüzde ki gollerin Yüzde 65 ide duran toplar sonucunda oluştugunuda belirtmek istiyorum
Ben bir kişiyi misafir ediyorum bile.İsim veya kullanıcı adı verip deşifre etmeyeceğim.Bir Sivaslı kardeşim benimle maç izleyecek.Buraya da yazıyorum.
Kimse ortamı germeye çalışmasın.Olan olmuştur.
Bence bu durumda ki Sivasspor kesinlikle yenilir ben farktan korkuyorum,
Ama Trabzonsporun atacağı gol sonrası belki gaza gelir kendimizi toplarsak beraberlik olabilir diye düşünüyorum.
Takım çok kötü, bakmayın siz Konyayı yendiğimize,
Acilen takımın kendine gelmesi, sorunlarını tespit edip çözmesi gerekir.
Böyle amatörce top kullanan, böyle amatörce pas hataları yapan bir takım ve bu kondisyonla korkarım Trabzonspor karşısında tutunamaz.
Bunları yazdığım için kahroluyorum, ancak içimden sadece gerçekleri yazmak geliyor, bu durumda takımı pohpohlamak iyi değil sadece zarar verir.
Gerçekleri göstermek lazım, takımın ve kafasında istanbul olan bülent efendinin buna ihtiyacı var.
saygılar.
Rallim58 17.11.2008, 21:40 SPORUN
BARIŞ
DOSTLUK
VE KARDEŞLİK
İLKESİNİ YORUMLARIYLA
İHLAL EDENLERİN
(iHLAL EDEN KİM OLURSA)
YAZILARININ SİLİNEREK
ÜYELİKLERİNİN İSE EN AZ 1-2 HAFTA
BANLANMASINI TEKLİF EDİYORUM...
TSemre61 17.11.2008, 21:44 Cok güzel yorum yapmışsınız gercekten teşekkur ederim sizin gibi bilinçli taraftarları aramızda görmekten buyuk mutluluk duydum. Ancak katılmadıgım bi nokta var dünyada görülmemiş bir şekılde son 15 sanıyede kazandıgınız uc puan diye bahsetmenız cok garip olaylardan önce sivasspor cok önemli bir noktadan serbest vuruş kazanmıştı şimdi soruyorum sana o serbest vuruşun gol olmama ihtimali varmıydı ? ve Günümüzde ki gollerin Yüzde 65 ide duran toplar sonucunda oluştugunuda belirtmek istiyorum
Ben de size teşekkür ediyorum sevgili kardeşim. Ama o orta belki gol olabilirdi de, maç boyunca Sivas o ortalardan çok atmıştı ve %65 gibi bir gol oranı çıkmamıştı.
Mesele o değil. Mesele bu maçı hakemin bitirmemeye çalışması idi. Bu örneğin bir Kayseri maçı da olabilirdi. TS luların tepkisi de hakemeydi. 15 sn kala galip takım aleyhine bitirilen bir maç dünya futbol tarihinde olmadı. Mağlup takım aleyhine ise çok maç yarıda kalmıştır.
Kısacası bu olayın Sivasla alakası yoktu. Hakemin derdi her sezon başında olduğu gibi TS idi ve geçen sene başardı. Sivasspor ise bu işe malzeme edildi. Herhalde TFF nun Sivas lehine bir işe soyunacağını kimse düşünmüyor. Zaten sezon sonunda Sivasa yapılanlar, Federasyon ve hakemlerin o olaylı maçta Sivas lehine değil, TS aleyhine çalıştığını açıkça göstermiştir.
Şayet 3 eziklerin federasyonu, Sivasın geçen sene son haftalara kadar şampiyonluk kovalayacağını bilselerdi, o olaylı maçta hakem maçı hiç uzatmadan bitirirdi.
Artık şunu anlayalım: TS ve Sivassporun engelleri aynıdır. Biz yıllarca bu engellere karşı mücadele verdik ve hala veriyoruz. Engelleri yıkmayı şimdiye kadar 6 kez yıkmayı başardık. Şayet mutlu sona Sivas ulaşırsa bu aynı zamanda tüm TS luların da zaferi olacaktır. TS lular elbette önce TS un şampiyon olmasını ister ama şayet TS şampiyon olmayacaksa, 3 eziklerden birini zirvede görmek bizim isteyebileceğimiz en son şeydir.
Örneğin bu sene son maça şayet iddiamız olmadan girer ve Sivasın şampiyon olması için ligin son maçında sahamızda FB yi yenmemiz gerekirse, şimdiden kendinizi şampiyon olarak görebileceğinize söz verebilirim. Geçen seneki gibi yine yeneriz onları.;)
Ya herkes takımının yenmesi için dua ediyor.Ne bekliyordunuz?İnşallah yeniliriz diyeni mi görmek istiyordunuz?Sanal alemde binlerce kişinin klavyesini mühürlemek gibi bir lüksünüz yoktur,bu sitede de araştırılırsa çok şey bulunur.Gerek yok kendimizi kasmaya.Olayı ordan burdan çekip çıngar çıkartma çabasına girmeyelim.Bu maçta olay çıkmayacaktır ve güzel bir Anadolu derbisi olacaktır.Ben eminim.
TSemre61 17.11.2008, 21:49 YETER Kİ BİZ BİR OLALIM TS GS FB BJK KIRACAĞIZ BU 4 BUYUK MUHABETTİNİ
BUNU YAPSA YAPSA SIVAS LILAR VE SİVASSPORLULAR YAPAR VE TARİH YAZAR...
Sivas şampiyon olursa Trabzonda sokaklarda kutlayacağımıza söz veriyorum. 3 eziklerden birinin şampiyon olmadığı bir sezon her TS lu için çok mutlu bir sezondur.
Ama burada bazı Sivaslı kardeşlerin düştüğü bir hatayı da söyleyeyim: Bazıları Sivasın 4. büyük olma mücadelesinden bahsediyor. 4. büyüğün kim olduğu bellidir. Tarih sayfalarını asla yırtıp atamazsınız. Bu lig sadece 5. büyüğünü bekliyor. İnşallah bu da Sivasspor olur. Ondan sonra da 6., 7. büyükleri hep beraber bekleriz. Anadoludan çok sayıda şampiyon çıkması demek Türk futbolunun dünyanın zirvesine çıkması demektir.
kurtun58 17.11.2008, 21:55 ts li bir kardesimiz cok güzel seyler yazmis.iki takiminda derdi istanbul kralligini yikmaktir.yillardir sanki sampiyonluk bunlara hak.iste görüyoruz hakemlerin ite ,kalka bu takimlari nasil yukari dogru itmeye calistiklarini.
benim icin kim sampiyon olursa anadoludan fark etmez.tabiki önce sivas derim .ama o olmazsa ,ts ,olsun,o olmazsa ankara olsun,o olmazsa kayseri olsun.ama ANADOLU OLSUN
bülen uygurun gecen sene söyledigi bir söz vardi.trabzon anadolunun abisi diye.bencede dogru söylüyor.bizimde kendimizden söz ettirmemiz icin yillar ve sampiyonluklar gerekiyor.
TSemre61 17.11.2008, 21:57 Trabzon a gidecek arkadaşlarımız vardır herhalde lütfen ortamıı germeyeleım anadolu kardeşliğini herkese gösterelim
Geçen sene 15 kadar Sivaslı taraftar gelmişti. Hatta bizim tribünlere sığmadığımız için ben de maçı Sivas tribününde izlemiştim. Gelen Sivaslı arkadaşlar son derece efendi çocuklardı. Maç öncesi Stadın kapısında çok güzel de diyaloglarımız oldu. Trabzona gelen bütün Anadolu takımı taraftarları çok efendi ve hiç çekinmeden Trabzona gelebilirler. Hatta geleceklerin isimlerini yazın, hepsini taraftar derneklerine misafir edelim. Aynı tribünde nasıl maç seyredilir tüm dünya görsün.
TS taraftarının tek derdi Trabzona döner bıçağıyla gelen 3 ezik taraftarlarıdır. Onlara da hadleri bildirilerek gönderiliyor zaten. Sivas ve Tüm Anadolu takımlarının taraftarı için Trabzon kendi memleketleri kadar onlara ait bir şehirdir. Bu vatana ve milletin değerlerine sahip çıkma söz konusu olduğunda Trabzon ve Sivas ilk 2 şehir olur. Farklı şeyler bekleyenler için büyük hayal kırıklığı yaşayacakları bir maç olacaktır.
Sivas şampiyon olursa Trabzonda sokaklarda kutlayacağımıza söz veriyorum. 3 eziklerden birinin şampiyon olmadığı bir sezon her TS lu için çok mutlu bir sezondur.
Ama burada bazı Sivaslı kardeşlerin düştüğü bir hatayı da söyleyeyim: Bazıları Sivasın 4. büyük olma mücadelesinden bahsediyor. 4. büyüğün kim olduğu bellidir. Tarih sayfalarını asla yırtıp atamazsınız. Bu lig sadece 5. büyüğünü bekliyor. İnşallah bu da Sivasspor olur. Ondan sonra da 6., 7. büyükleri hep beraber bekleriz. Anadoludan çok sayıda şampiyon çıkması demek Türk futbolunun dünyanın zirvesine çıkması demektir.
TSemre kardeşim çok oğru söylemiş, 4. büyük koltuğu dolu. Bunu kabul etmeden ne büyük olunur, ne de şampiyon...
Anadoludan bir şampiyon çıkması bizim de rüyamız, hangi takım olduğu çok farketmez ama gönlümüz Yiğidomdan yana tabibii ki.
Eğri oturup doğru konuşalım ts-SS maçında sadece Sivasspor'a başarılar diliyorum...
ofgurleyuk78 17.11.2008, 22:16 Bence beraberlik bizim içinde onlar içinde iyi sonuç.
Eğer ilişkilerimiz eskisi gibi güzel olacaksa,haber sitelerindeki Trabzon veya Sivasla alakalı her haberde Trabzonlularla Sivaslılar kapışmayı bırakacaksa,ben yenilmeye razıyım.
TSemre61 17.11.2008, 22:49 Eğer ilişkilerimiz eskisi gibi güzel olacaksa,haber sitelerindeki Trabzon veya Sivasla alakalı her haberde Trabzonlularla Sivaslılar kapışmayı bırakacaksa,ben yenilmeye razıyım.
Bu şekilde düşünen bir tek Sivaslı bile olduğu Trabzonda duyulsa, Sivasspor Trabzon havaalanında hiçbiryerde karşılanmadığı gibi karşılanır.
Yiğiter kardeşime ruhundaki güzellik için teşekkür ediyorum. Gönlümüz sizler ve sizin gibi olup ta tanıyamadıklarımızla.
Medyanin tek dilegi bu macta olay cikmasi , onlarin da yapacagi ortami korukleyecek haberlerle, reytinglerini artirmasidir bu sacmaliklarla dolu spor! programlarinin...
Trabzonlularun da her memlekette oldugu gibi arada bir-iki curuk elma ciksa da sagduyuyu koruyacagindan suphem yok...Sivas- Trabzon kardesligi Anadoludan sampiyon cikabilmesi icin bence gereklidir...
Spor sevgi, baris, dostluk kardesliktir derken bu olay tribunlerdedir.. Bu maci izleyenler arasindadir... Mactan once ve sonra futbolcular arasindadir... Teknik direktorler arasindadir.. Ama tabikide 90 dakika boyunca futbolcular arasinda degildir..:)
Bizler kardesligi dostlugu tribunde koruyup 90. dakika boyunca oynanan futbola konsantre olmaliyiz. Bunun disindaki satasmalar , gerginlikler, sahaya atlamalar, cehaletten ileri gelmektedir...
Catir catir cikip topumuzu oynayalim Trabzonsporu orda devirelim.. Haydi Yigidolar..!.. Guveniyoruz sonuna kadar sana... ;)
slmarkadaslar bir trabzonlu ve trabzonsporlu olarak gecmiste yasanmis olan olaylarin gercek trabzonlu ve trabzonsporlu olduklarina inanmiyanlardanim.......sivas sporun durusunu ve oynadigi futbolu begenenlerdenim....haftasonu maca hepiniz bekliyorum.....kardeslik mücadelesi olsun iy oynayan taraf kazanmasin..cünkü biz iyi oynadigimiz zaman kayip ediyoruz:)))))....sampiyon trabzonspor....ikinci sivas gönlüm den gecen bu...saygilarla
RECEP_YÜKSEL 17.11.2008, 23:14 ÖNCELİKLE DOSTLUK KAZANSIN
İYİ OLAN KAZANSIN
BENCE HAKEDEN KAZANSIN
SONUNDA BU GÜZEL
KIRICI OLMADAN
YIKICI OLMADAN
GÜZEL YORUM YAZANLAR KAZANSIN
RENKLERİMİZ FARKLI OLABİLİR AMA
VATANIMIZ BİR UNUTMAYALIM
HERŞEY KARŞILIKLI SAYGI VE SEVGİ İÇERİSİNDE DAHA GÜZEL OLUR
GÜZELİKLERİN YAŞANMASI DİLEKLERİMLE
etzel1967 17.11.2008, 23:15 trabzonsporun büyüklüğü ve başarıları elbette tartışılmaz...artık 40 lı yaşlara ermiş bir kardeşiniz olarak trabzosporun o ligi kasıp kavuran döneminde sivasta ne kadar sevildiğini görmenizi isterdim...özellikle de biz sivaslılara küfreden küfürbazlar bunu görseler eminim ki utanırlardı...trabzonun son şampiyonluğunda sivas caddelerini süsleyen trabzonspor bayraklarını herkesin görmesini isterdim ve bu bayrakları asanların hepsi özbe öz sivaslıydı...sevgili trabzonsporlu kardeşlerimiz, sivas insanı yiğidodur, yabancıyı sever ve bağrına basar, centilmendir, aranızda sivas için pkklı iftirasını atan terbiyesizler ve ahlaksızlar var(bunlar asla trabzonlu olamaz, çünkü trabzonlular ölümüne vatanperverdir), oysa ki sivas nüfusuna göre en fazla şehit veren ildir...biz biliyoruz ki trabzon da öyledir...bu sebeple de ayrı bir severiz trabzonu...biz geçen seneki gerilime rağmen sahamızda sizi en iyi şekilde ağırladık ve tek bir olay bile çıkmadı...çıkmaz da, çünkü sivasta olay çıktığı görülmemiştir...gelin bu maçı dostluk maçı yapalım....sahada kıran kırana bir maç olsun ama tribünde dostluk rüzgarları essin...sonuç ne olursa olsun kazanan her iki şehir olsun....hepinize sevgilerimle...
muhsin koçak 18.11.2008, 00:27 pazar günü kimin ne olduğu ortaya çıkacak,çok şey söylemek istiyorum ama sistem benim mesajlara takmış kafayı,habire silip duruyor,bunuda silecektir büyük ihtimalle.
scheinwetten 18.11.2008, 02:59 Ben istatistiklere inanan birisiyim.
Nasilki Ankara spora karsi Kazanamiyoruz ,Besiktas a Inönü de 4 Sezondur Kaybetmiyoruz,
Trabzona karsi da bir üstünlügümüzün olduguna inaniyorum. Istatistikler söyle:
16-09-05 Sivasspor : 2 - Trabzonspor : 1
26-02-06 Trabzonspor : 0 - Sivasspor : 0
19-11-06 Sivasspor : 1 - Trabzonspor : 0
04-05-07 Trabzonspor : 2 - Sivasspor : 0 (ilk yenilgimiz)
12-08-07 Trabzonspor : 0 - Sivasspor : 3
13-01-08 Sivasspor : 2 - Trabzonspor : 0
Yani simdiye kadar süperlig de oynadigimiz 6 macta 4 Galibiyet 1 Beraberlik 1 de yenilgimiz bulunmak ta. Dedigim gibi ben istatistiklere inanan biri olarak,Trabzonun bize karsi 6 macta sadece 1 galibiyeti var...Buda gösteriyor ki Trabzonun maci kazanma ihtimali 6/1......
deplasman 18.11.2008, 07:12 bana göre istatistikler her zaman yanıltıcı olmuştur helede bu sene için
İstatistikleri veren abimiz geçen sene 3-0 biten maçın gollerini ve dakikalarını da söylerse çok sevinirim:D
Şakası bir tarafa yine söylüyorum dostluk kazansın,kazanacaktır da.
pala_ökkeş 18.11.2008, 08:14 Trabzon-Sivas maçı geldi çattı,yorumlar havada uçuşuyor...
Sakin olun,sonuçta bu bir müsabaka,biri yenecek biri yenilecek,her ikiside anadolumuzun güzide kulüpleri.
etzel1967 18.11.2008, 08:16 biz bu maçı kendimiz için kazanmak zorundayız...ne fb, ne bjk ne de gs için...biz olamayacaksak trabzonspor şampiyon olsun...
sadece sivasspor...
izmirliyigido 18.11.2008, 08:45 Trabzon-Sivas maçı geldi çattı,yorumlar havada uçuşuyor...
Sakin olun,sonuçta bu bir müsabaka,biri yenecek biri yenilecek,her ikiside anadolumuzun güzide kulüpleri.
Kardeşim benim, sen uzun zamandır nerelerdeydin? Yoktun ortalıkta. Senin yorumlarına bayılıyorum.
.
izmirliyigido 18.11.2008, 08:49 Trabzonspor ile bugüne kadar oynadığımız lig maçlarında gerçekten bariz bir üstünlüğümüz var ama deplasmanda henüz galibiyetimiz yok. Geçen seneki 3-0'lık hükmen galibiyeti saymıyorum. Şöylee, bileğimizin hakkıyla, 1-0 bile olsa yenemedikten sonra yendik saymıyorum.
İnşallah bu sefer ilklerin takımı olarak bunu da gerçekleştireceğiz.
.
SenSetik 18.11.2008, 08:51 bu maçın gollü geçeceği inancındayım...
maç 2-2 veya 2-3 üstünlüğümüzle biter diyorum...
maçın yıldızı ise m.yıldız olacaktır..
basayev58 18.11.2008, 09:11 bu maçın gollü geçeceği inancındayım...
maç 2-2 veya 2-3 üstünlüğümüzle biter diyorum...
maçın yıldızı ise m.yıldız olacaktır..
kardeş bu gidişle haftaiçi özel maçta milli takımda Vieri Mehmet oynuyacak,inşallah haftasonunu etkilemez,onun performansı çok önemli...
SenSetik 18.11.2008, 09:21 kardeş bu gidişle haftaiçi özel maçta milli takımda Vieri Mehmet oynuyacak,inşallah haftasonunu etkilemez,onun performansı çok önemli...
terimin çok fazla şans vereceğini zannetmiyorum...
20-30 dk ancak oynar...
üçyıldız58 18.11.2008, 09:29 burda sitemize gelip dostluk mesajları veren bütün trabzonlu arkadaşlara teşekkür ediyorumm.
birde ricamm olacak onlardann burdaa dostluğu muhabbeti sağladıkkk herşeyy çokk güzell kırıcı sözlerrr yokkk.
bu arkadaşlarımm birde kendii sitelerinee lütfetsinlerdee sivasspora ,sivasspor taraftarına yapılan iğrenç yorumlaraaa tepkilerini koysunlarrr.
tamamm dostlukk amaaa birileri bizee yokk söylesinizz yokk böylesinizz derkenn sahtede olsaa yüzlerineee gülümseyememm.
sivasspor taraftarı tarafından uzatılann herr karanfilee karşılıkk yediğimizz tokatt gibi sözlerr kanımaaa dokanıyorrrrr.
sivassporlarr dostuzz diyenn trabzonluu kardeşlerimm bunlarlaaa mücadelee etsinn sitelerindee
Arif Coşkun 18.11.2008, 09:36 Spora her zaman eğlence gözüyle bakıp,
Sevgi, saygı barış kardeşlik,kaynaşma amaçlı yapılan bir etkinliktir.Bunu savaşmış gibi gören amacı kavgadan başka şey olmayan kişilerden uzak kalmak dileğiyle,
Her zaman sahada veya dışarda dostlukların kazanılmasını temenni ederim.
zorlu bir maça çıkacağız liderle oynayacağız hemde evinde ,unutmayalım ki trabzon bize karşı çok zor durumlara düşüyoo akıllı oynarsak trabzonu evinde yener geliriz 1 olsun bizim olsun,
O maç bizim arkadaşlar... Trabzonu yencez.... kendimizi daha üst sıralara taşıyacaz...bizim kadromuz onlarınkine göre daha oturmuş bir kadro biz onlardan avantajlıyız evimizde fb yi yeniyoruz deplasmanda inönüde bjk yi elimizden kaçırıyoruz trabzonu mu yenemicez lütfen kimse gözünde büyütmesin...
Trabzon spor çok kötü ounuyor ve son maçlarını 1 -0 kazanıyor, bu maçya onlar daha stresli olacak, avantajları kendi sahasında oynaması
Sivasspor Beşiktaş maçındaki oyununu sergilerse kazanır.
Üç ihtimalli maç inşllah kazanırız.
Ayrıca gerginlik yaratılmasıda gereksiz , dostane maç olacağından eminim.
deplasman 18.11.2008, 11:41 http://haber61.net/news_detail.php?id=27262
Trabzonlu kardeşlerımızın çoğu dostluktan yana verdığım linktekı haberın altındakı yorumlarda bunu gösteryor
yyucepur 18.11.2008, 11:56 Çok soğukkanlı ve hatasız oynamamız lazım.
Trabzon eski trabzon değil ama Sivasspor AYNI SİVASSPOR
1 puan alır geliriz.Futbolcu arkadaşlara ve Teknik heyete güvenimiz tam...
atababa111 18.11.2008, 12:14 sayın sivaslılar siz yeterki kendi memleketinizin takımını destekleyin yani sivassporu bu da yeter. ama karşımıza fener gs veya bjk formasıyla trabzona gelmeyin formalarınız kırmızı beyaz olsun.
MERAK ETME KARDEŞ SONUNA KADAR KIRMIZI SONUNA KADAR BEYAZ........
atababa111 18.11.2008, 12:16 HİÇ KORKMAYIN TRABZON ÇOK STRESLİ ÇIKACAK SAHAYA. AVANTAJLI OLAN BİZİZ
Maksadım cevap yetiştirmek olarak algılanmasın sadece güzel bir şekilde yorumluyoruz.;)
Trabzonspor maça gergin çıkacak diyen arkadaşlara pek anlam veremedim.Geçen sene ki kadrodan pek kimse yok bu takımda.Kaldı ki Colman'ın,Cale'nin,Song'un,Syl va'nın,Ceyhun'un,Selçuk'un çok umurunda değil gerginlik.İki takımda çıkıp paşa paşa topunu oynayacak.Burada iş bize yani taraftara düşecek.Ortada gergin bir cephe göremiyorum yani;)
Her mesajın sonuna da yazıyorum yine yazayım,dostluk kazansın.
basayev58 18.11.2008, 12:32 HİÇ KORKMAYIN TRABZON ÇOK STRESLİ ÇIKACAK SAHAYA. AVANTAJLI OLAN BİZİZ
sakin ve disiplinli oynayıp maçı alırız,ilk yarı gol olmazsa maç daha rahat geçer bence,çünkü ikinci yarı hem TS takımı,hem taraftarı strese girecektir...
yoook ilk yarı baskıyla başlayıp gol bulursa TS o zaman çevirmemiz çok zor,beraberlik iyi skor olur...
zaralım 58 18.11.2008, 12:36 inş.maç sonucu; Trabzonspor 1-2 SİVASSPOR şeklinde bitecek. ve goller MEHMET YILDIZ-TUM'dan gelecek .HAYDİ YİĞİDOLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN SİVASSPOR'um
basayev58 18.11.2008, 12:44 http://haber61.net/news_detail.php?id=27262
Trabzonlu kardeşlerımızın çoğu dostluktan yana verdığım linktekı haberın altındakı yorumlarda bunu gösteryor
sözkonusu linkten bir yorum;
sivas kardeş takım ilan edilsinbuğrahan
arkadaşlar başlık belki biraz abartılı olabilir ama ben bu davranışı ts li yöneticilerden bekliyorum sivas ı kardeş takım ilan edersek; 1-Anadolunun büyüğü olarak affedici büyük durumunda olur kamuoyundan takdir toplarız 2-Tansiyonu düşürür hakemin ve rakip takımın agresif hazırlığını engelleriz 3-Bu sezon şampiyonluk yolunun geçtiği anadolu takımlarının sempatisini kazanırız 4-Aramızda az da olsa kötü niyetli olay çıkarmak isteyen taraftarların önünü kesmiş oluruz 5-Bursa bjk arasındaki gibi bir gereksiz gerginliği kaldırır bu yüzden her yıl puan kaybetmeye müsait ortamı yok ederiz 5-Geçen yılki olaylarda en az sivas lılar kadar kulübümüzü aciz yönetenler,hemşerimiz olan federasyon başkanı ve taraftarlarımızında katkısı vardı ve hakem müsvettesinin.onun için sivas ı düşman etmenin bir faydası yok . 6- onun için ts sivas el ele anadolu kardeşliğe 25 yıllık dileğe...
dostluktan kasıtlarını maddeler halinde sıralamışlar,gerçekten bu TS taraftarları çok art niyetli arkadaş.kardeş takım ilan edilme sebeplerimiz,
1-TS ni büyüklüğüne biat edicek kanadının altına gireceğiz:)
2-agresif olmayarak bizi yenmeleri için elimizden geleni yapacağız,hatta bilica kendi kalemize gol atıcak :)
3-bu sayede tüm diğer anadolu takımları trabzona yatıcak:)
4-gergin ortamlardaki olası puan kayıplarının önüne geçilmiş olucak:)
5-TS-SS kardeşliğinden TS şampiyonluğa yürüyecek...
güldürmeyin adamı,spor rekabettir,biz sizi yenmek istiyoruz,gidebildiğimiz kadar yukarlara gitmek istiyoruz,kardeşim sen şu maçı bize ver havasındaki kardeşlik önerilerine sadece gülüyoruz...
basayev58 18.11.2008, 12:47 Bizans kayığında kürek çekersen,entrikalardan kaparsın işte bişeyler,sahaya daldık olmadı,yüzlerine gülelim,ipeklerle,kadınlarla, değerli eşyalarla, hediyelerle Yiğido kalesini içten fethedelim...
EY YİĞİDO TİTRE VE KENDİNE DÖN!!!
Bu maçı almalıyız :):):)
NİHAT_EKİCİ 18.11.2008, 12:54 TRABZON MAÇINI KAZANALIM ÖNÜMÜZ AÇILIR. İÇERDEKİ MAÇI ALIRIZ SONRA İSTANBUL MAÇI VAR DEPLASMAN SAYILMAZ TEKRAR İÇERDEYİZ YANİ TRABZONU YENELİM GERİSİ KOLAY
BU MAÇ BİZİM KADER MAÇIMIZ OLACAK İNŞALLAH KAZANACAĞIZ................... .............
SİVASSPOR GERÇEKTEN İSTESİN TRABZONU KESİN YENERİZ....................... ...............
BU MAÇ MEHMET YILDIZ VE BALİLİ NİN MAÇI OLACAK, GÖRECEKSİNİZ İKİSİDE HARİKA OYNAYACAK.
Oyuna Balili ile başlamak bize müthiş bir avantaj kazandıracak bence.Hatta ben olsam Mehmet,Balili ve Tum'la çıkarım iç sahada yaptığı gibi.İç sahada oynadığımız taktiği uygularsak bence rahat bir galibiyet alırız.
Basayev kardeşim sende ciddi ciddi yorumlama porblemi olduğunu düşünüyorum ben.Orada yazan yorumlardan almış bir tanesini buraya yapıştırmışsın,o da yetmemiş o mesajı ''Bu Trabzonspor Taraftarı Çok Art Niyetli'' diyerek genellemişsin.
Sen bu işleri nasıl sanıyorsun bilmiyorum ama koskoca milyon sayılık Trabzonspor camiası bir gece toplantı yapıp meclis kararıyla ''Sivasspor bizim kardeşimizdir'' kabul edenler,etmeyenler,kabul edilmiştir uymayan cezalandırılacaktır tarzında kararlar aldığınımı sanıyorsun.Bir şekilde güzel adımlar atılmaya çalışılıyor.Kötü düşünen de iyi geçen bir maçtan sonra görüşlerini değiştirecektir.Bu maçı yıllarca süren hüsumet gibi algılamaya gerek yok,o tatsız olay geçen sene vukuu buldu ve zaman geçmeden düzeltelim diyoruz.
O sözü söyleyen arkadaşta onu bizzat sivasspor için düşündüğünden değil bütün takımlara aynı gözle baktığından söylemiştir,bunda üstüne alınmanı gerektirecek bir durum da yok bence.;)
ÇILGINLAR 61!!! 18.11.2008, 13:24 sıvastan maca organızasyon varmı ?
sıvastan maca organızasyon varmı ?
Var kardeş,
Alttaki linkten görebilirsin.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21723
Alperen61 18.11.2008, 13:27 Basayev58 hala anlamadığın birşey var Trabzonspor'u alt ederek küçülterek büyüyemezsin Trabzonspor büyük bir külüp kaç senelik lig mazisi birçok ikinciliği üçünlüğü şampiyonluğu avrupa arenası ve en türkiye kupasını en çok alan 2.külüp ? Peki Sivas'a bakalım geçen sene 3.üncü şimdi kalkıp sen benden daha iyi olduğunu iddaa edersen trabzonspora saygı göstermezsen kusura bakmada önce bir mazine bak derler başarın ne derler.
basayev58 18.11.2008, 13:35 Basayev kardeşim sende ciddi ciddi yorumlama porblemi olduğunu düşünüyorum ben.Orada yazan yorumlardan almış bir tanesini buraya yapıştırmışsın,o da yetmemiş o mesajı ''Bu Trabzonspor Taraftarı Çok Art Niyetli'' diyerek genellemişsin.
Sen bu işleri nasıl sanıyorsun bilmiyorum ama koskoca milyon sayılık Trabzonspor camiası bir gece toplantı yapıp meclis kararıyla ''Sivasspor bizim kardeşimizdir'' kabul edenler,etmeyenler,kabul edilmiştir uymayan cezalandırılacaktır tarzında kararlar aldığınımı sanıyorsun.Bir şekilde güzel adımlar atılmaya çalışılıyor.Kötü düşünen de iyi geçen bir maçtan sonra görüşlerini değiştirecektir.Bu maçı yıllarca süren hüsumet gibi algılamaya gerek yok,o tatsız olay geçen sene vukuu buldu ve zaman geçmeden düzeltelim diyoruz.
O sözü söyleyen arkadaşta onu bizzat sivasspor için düşündüğünden değil bütün takımlara aynı gözle baktığından söylemiştir,bunda üstüne alınmanı gerektirecek bir durum da yok bence.;)
abi sende algılama problemi var asıl,şimdi orda 4 adet yorum yapılmış,biriside çıkmış TS bize olumlu mesajlar gönderiyor diye link vermiş,taabiki senin gibi bi centilmen çıktı diye TS holiganizmini gözardı edemeyiz,sen cevaplarını kendi paragrafında vermişsin zaten.KOSKOCA milyon sayılık TS camiası bigünde holiganizmden vazgeçmiyor taabikide.TS taraftar sitelerinde takip ettiğim olay şudur,aman maçı germeyelim Sivasspor rakibimiz olamaz,maçı gerersek bu maç elden gidebilir şeklinde,yani amaç Sivasspor'a kardeş olmak kesinlikle değildir,çünkü sizin altyapınız ve futbol kültürünüz kavgadan beslenir!kardeşlik edebiyatınız tek sebebi 3 puandır.O şahıs madde madde TS nasıl şampiyon olur hesabı yapacağına,çıksa deseki yensekte yenilsekte Sivasspor bizim kardeşimizdir,biz şampiyon olamıyorsak onlar olsun diyebiliyorsa özür dilerim,ama sende bindiğin takayı biliyosun celenk reis.vira bismillah :)
YiğidoGençlik 18.11.2008, 13:35 Trabzon bizim kardeşimizdir dostça bir mücadele geçecektir
üçyıldız58 18.11.2008, 13:36 çelenk kardeş bordomavinette senin nik ismini öğrenebilirmiyimm ordaki yorumlarda sivas hakkındaa nee yazdığını merakk ediyorummm
basayev58 18.11.2008, 13:39 Basayev58 hala anlamadığın birşey var Trabzonspor'u alt ederek küçülterek büyüyemezsin Trabzonspor büyük bir külüp kaç senelik lig mazisi birçok ikinciliği üçünlüğü şampiyonluğu avrupa arenası ve en türkiye kupasını en çok alan 2.külüp ? Peki Sivas'a bakalım geçen sene 3.üncü şimdi kalkıp sen benden daha iyi olduğunu iddaa edersen trabzonspora saygı göstermezsen kusura bakmada önce bir mazine bak derler başarın ne derler.
sizin algılayamdığınız nokta bu işte,biz büyüğüz onlar küçük,hadi ezelim...Biz TS klübünü küçültmüyoruz ama Galatasaray'a Eskişehirspor'a,Mardinspor'a nasıl bakıyorsak öyle bakıyoruz,sadece rakibimizsiniz,müzeniz kupalarınız sizi ilgilendirir,bize bu konularda başarılarınızdan dolayı tebrik etmek düşer,biat etmek değil,bunu herkonuda ortaya koyarak küçülen malesef sizsiniz.Fikriniz sabit,çünkü her holigan öbürünü tetikliyor,biz kralız,biz büyüğüz,ezelim gitsin,ama cidden komiksiniz....Kimse size büyük takımsınız diye yatmaz,artık bu konuyla üstünlük sağlamanın anlamsızlığını görün!!!
basayev58 18.11.2008, 13:41 çelenk kardeş bordomavinette senin nik ismini öğrenebilirmiyimm ordaki yorumlarda sivas hakkındaa nee yazdığını merakk ediyorummm
ogün buraya çağrıbilmem nickiyle biTS taraftarı girdi dostluk mesajları verdi,bordomavi nettede aynı nicki kullanıyor,vira bismillah yine :) olayları uzatmamak için yazmadım :)
Basayev şuan forumlarda konuşulan iki fikri sana söyleyeyim sen var bundan bir fikir çıkar.
1.Sivassporlu futbolcuları tribüne çağırıp alkışlayalım.Onlar kardeşimizdir.
2.Sivassporlu futbolculara hırsız muamalesi yapalım.Puanımızı çaldılar.
İkiside benim takımımın taraftarının yorumları.Sivasspor sitesinde de fikir birliği olmadığı gibi ortak paydası sadece Trabzonspor olan bir oluşumda da tek fikir savunuculuğu beklenmesin.Yine söylüyorum geçen yıl olanlardan sonra medyanın veya federasyonun gazına gelen taraftarlar ve bu kavgayı keyifle izleyen diğer eziklere inat aynı şekilde dost olduğumuzu hatırlayalım ki bu işin sadece kaza olduğunu ıspatlayalım.
Üçyıldız yemin olsun daha o başlıkta sadece 1 yorumum var ve o da tabi ki kendi takımımın kazanmasından yana olan temennimdir..Bu konu hakkında oraya yazmadığım kadar size yazdım.:)
üçyıldız58 18.11.2008, 13:45 Sen_Teksin_61 tarafından yazılan
Arkadaşlar o maçta sahaya inen seyircileri dövmeye kalkışanlar hangi sivslı futbolculardı? Bilgisi olan var mı?
Bir de hatırladığım kadarıyla şunu da doğrulatmak isterim. Seyircimizin sahaya inmesini başlatan asıl olay Mehmet Yıldız ile Ersen Martin arasında geçti diye biliyorum. Sahaya inen ilk taraftarın da direkt olarak gidip ona vurduğunu hatırlıyorum. Bilgisi olan paylaşırsa güzel olur. Belli başlı futbolcuların bu maçta ıslıklanması lazım. Olayları unutmadığımızı göstermemiz lazım bence. Yukarıda bir renkdaşım Musa'nın ıslıklanması gerektiğini söylemiş mesela.
Maç boyunca olaylara karışan bu futbolcuları ıslıklarsak gereken tepkiyi göstermiş olacağımızı düşünüyorum...
Maçtaki olaylara karışan sivaslı futbolcuların kimler olduğu hakkında detaylı bilgisi olan yok mu yav???
bunlar sadece trabzonsporun taraftar sitesinden bir kaç örnekk ortamı germek için yazmıyorumm sadece burda sivasla dostuz diyenn arkadaşlarımaa buu dostluğuu savunacaklarıı adresi göstermekkk
basayev58 18.11.2008, 13:46 Basayev şuan forumlarda konuşulan iki fikri sana söyleyeyim sen var bundan bir fikir çıkar.
1.Sivassporlu futbolcuları tribüne çağırıp alkışlayalım.Onlar kardeşimizdir.
2.Sivassporlu futbolculara hırsız muamalesi yapalım.Puanımızı çaldılar.
İkiside benim takımımın taraftarının yorumları.Sivasspor sitesinde de fikir birliği olmadığı gibi ortak paydası sadece Trabzonspor olan bir oluşumda da tek fikir savunuculuğu beklenmesin.Yine söylüyorum geçen yıl olanlardan sonra medyanın veya federasyonun gazına gelen taraftarlar ve bu kavgayı keyifle izleyen diğer eziklere inat aynı şekilde dost olduğumuzu hatırlayalım ki bu işin sadece kaza olduğunu ıspatlayalım.
abicim şunu neden hala idrak edemiyorsunuz Sivas'lıların Trabzonla şahsi sorunu yoktur zaten,bizim derdimiz yok sizinle,nitekim geldiniz Sivas'a çiçeklerle karşıladık.Biz dostluk konusunda çelişmiyoruz,ama dostluğun algılayış biçimi hakkında çelişiyoruz,sizin sitelerdeki dostluk mesajları maç gergin olmasında 3 puan alalım havalarında,taabikide 3 puanı alın,iyi bi takımınız var,ve biz deplasmanda puanda kaybedebiliriz sorun değil,ama eğer biz yenersek o maç sonrasında siz Sivasspor oyuncularını alkışlarsanız işte ebedi dostluk o zaman kurulur,yoksa galibiyet yolunda her yol mübahtır anlayışıyla olmuyor valla olmuyor abi ısrar etme :)
SenSetik 18.11.2008, 14:02 NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ ANLAMADIM...
İYİ VEYA KÖTÜ HEPİMİZİN BİR DÜŞÜNCESİ VAR TS HAKKINDA VEYA ONLARIN BİZİM HAKKIMIZDA...
BEN TS Yİ SEVMEM AMA DAHA İKİ GÜN ÖNCE TRABZONLU VE SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIMI (TRABZONDA YAŞIYOR) SİVASTA MİSAFİR ETTİM...
ÖNEMLİ OLAN SAHADA OLANLARIN ORADA KALMASI..
BİR TARAF BUNU BAŞLATIP ÇİÖEKLE RAKİBİ KARŞILAMAZSA BU OLAYDA SON BULMAZ SÖYLİYEYİM...
UZAAAAAR GİDER İŞTE BÖYLE.....................
GLoBe-Y-Gençlik 18.11.2008, 14:13 18 Kasım 2008 12:39
Trabzonspor ile Sivasspor arasında 23 Kasım Pazar günü yapılacak maçın bilet fiyatları belli oldu.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Maraton Tribün 15 YTL, Kapalı Tribün (kenar) 35 YTL, Kapalı Tribün (orta) 50 YTL, VIP Tribünü 100 YTL olarak belirlendi.
Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerini alabilecekleri kaydedildi.
Biletlerin perşembe günü satışa çıkacağı belirtildi.
Haber7
EyüphanAydın 18.11.2008, 14:26 Bizim Sivas'ta oynanan maçlara göre çok pahalı bir bilet fiyatı sunmuşlar.İnşallah bu maç ile tekrar çıkış yakalayıp yolumuza kaldığımız yerden devam edicektiriz.
Zorlu bir deplasmana gidiceğimizin bilinci altındayız.
Alperen61 18.11.2008, 14:36 15 ytl okadarda pahalı değil çünkü biz derbi maçlarında istanbulda 50-60 faiz paralar veriyoruz
SenSetik 18.11.2008, 14:40 ortamı germeseniz iyi olur artık......................... ............
bahadır erdem 18.11.2008, 14:59 SİVASSPOR İNŞAALLAH KAZANIR.AMA 1 PUANIDA TRABZONDAN ÇIKARMAK SİVASSPOR İÇİN İÇİN ÇOK İYİ BİR SONUÇ OLUR.
Ölümüne 61 18.11.2008, 15:25 Sivas'a başarılar diliyorum.
Dostluk,kardeşlik kazansın
Trabzonsporlu arkadaslara sesleniyorum..Burasi kendi takiminizi oveceginiz adres degil.. Eger oyle dusunuyorsaniz yanlis yerdesiniz.. burda sadece Trabzonspor - Sivasspor macini kardesce degerlendiriyoruz, yorumluyoruz.. Onun haricindeki tum mesajlar silinecektir... Ortami geren arkadaslar da forumdan yasaklanacaktir...
Seviyeli bir sekilde muhabbete devamm.. ;)
Bu mac Sivasspor'un olacak. Biz geçen sene, sanki zorla aldık puanları.Sivas'da yendik, Trabzon'dada yeneceğiz..
sivaslıkamber 18.11.2008, 16:20 bence arkadslar berabere bitebilir
Alperen61 18.11.2008, 17:06 Trabzonsporlu arkadaslara sesleniyorum..Burasi kendi takiminizi oveceginiz adres degil.. Eger oyle dusunuyorsaniz yanlis yerdesiniz.. burda sadece Trabzonspor - Sivasspor macini kardesce degerlendiriyoruz, yorumluyoruz.. Onun haricindeki tum mesajlar silinecektir... Ortami geren arkadaslar da forumdan yasaklanacaktir...
Seviyeli bir sekilde muhabbete devamm.. ;)
peki sizin bazı arkadaşlar seviyelimi oluyor kardeşim?
Alperen61 18.11.2008, 17:08 Trabzona gelecek Sivaslı kardeşlerime hayırlı yolculuklar inşallah kazasız belasız trabzona gelir dönersiniz.
peki sizin bazı arkadaşlar seviyelimi oluyor kardeşim?
Hocam ust satirda yazdiklarim Trabzonlu arkadaslara atfendi...Altta yeni pragrafa gectim dikkat edersen. Seviyeli sozu herkes icin gecerli...;) Kimin seviyeli olup olamayacagina karisamam. Herkesin agzina bant vuramayiz ama en fazla yazilanlari kontrol etmektir gorevimiz...Neyse konuyu dagitmayim daha fazla.. sadece genel bir uyari olarak yazmistim..
kazanmak istiyoruz.. insallah allahın izniyle kazanırız...
XXCakir58 18.11.2008, 18:49 Zorlu bir mac olacagi kesin, ama galib insallah biz geliriz.
Sivasspora basarilar, insallah o tatsiz olaylar yasanmaz. Herseyden önemlisi dostluk kazansin, hak eden kazansin.
Hakemde tarafsiz yönetsin.
Trabzonspor1-2Sivasspor.
Paylasim icin sagol.
sivasli215 18.11.2008, 19:12 ne olursa olsun sivassporumuzu kimse karşısına almak istemez
trabzon taraftarının takımımıza karşı tavrını gerçekten merak ediyorum
düşmanlıktan kimseye fayda gelmez,bakalım görelim...
Ölümüne 61 18.11.2008, 19:18 Sevgili Sivaslı kardeşlerim;
Biz bu maçı yenilsekde gene lideriz.
Ama biz hiç bir rakibi küçümsemeden çıkayoruz maçlara.
Taraftarımız 1 hafta önceden hazırlanıyor gösterilere.
Trabzon futbol şehridir bunu herkes bilir.
Sivaslı'lar Trabzon'a geldiğinde onları biz kendimiz gezdirmiştik.
Benim Sivaslı arkadaşlarım var gayet iyi anlaşıyoruz.
Trabzon başka yerlere benzemez.
Burda hayat futboldur,siyasettir.
Öğrenciler bir hafta harçlıklarını biriktiriler sırf maça gidebilmek için.
Yıllarca İstanbul'a karşı tekbaşımıza mücadele ettik.Her türlü haksızlığa uğradık.
Onların saltanatını 6 kere yıktık.7 kere Türkiye kupasını kaldırdık.
Avrupa'da destanlar yazdık.
Yağmur,çamur demedik her deplasmana gittik.
Gittiğimiz heryeri meşelalerle yaktık,horonumuzu,kolbastımızı oynadık.Kültürümüze sahip çıktık.
Hiç kimse bize laf edemedi.
Bizi tanımak isteyenlere kendimizi iyi tanıttık şimdi kuzu kesildiler.
Diyarbakırspor'a pkk diyen bjk'li, bursalı densizler yüzünden Diyarbakırlı arkadaşlarım bu ülkeye düşman kesildiler.
Biz şampiyon olmayalım ama istanbul'da olmasın.Yeterki anadoludan şampiyon çıksın.
Biz anadolu takımlarının öncüsü olduk.
Bazı şeyleri Sivas'ada yapmak istemeyiz.
Çünkü biz Sizi kardeşimiz biliriz.
Biz birlik olmalıyızki.
Balon gibi şişen batı özentisi İstanbul zübbelerine hadlerini bildirelim.
TS-SS ELELE ANADOLU KARDEŞLİĞE
Saygılar,sevgiler...
Forumda neden kışkırtıcı laflar ediyorsunuz ki
guzel kardesim sagduyulu mesajin icin tesekkur ederim.. Bir kiyaslama yapmani tavsiye ederim 2 takimin taraftar sitelerii arasinda . Sence olaylari kiskirtan kim? Gayet olgun mesajlar yaziliyor bu platformda.. Ortami karistirmak isteyenlere de sitede aninda mudahale ediliyor... cuvaldizi once kendimize batirmak lazim bence.. Sevgiler.. Saygilar...
zarabilgisayar 18.11.2008, 19:32 Sevgili Sivaslı kardeşlerim;
Biz bu maçı yenilsekde gene lideriz.
Ama biz hiç bir rakibi küçümsemeden çıkayoruz maçlara.
Saygılar,sevgiler...
güzel yazmışsın ama bu senin arkadaşlarındada var diger sitelerde sivas haberlerinde hemen yorum yapıyorlar tüm haber sitelerinde ts bizi küçümseyici yorumlar yazıyorlar oysaki biz ts çiçeklerle karşıladık sivasta
yerliturkuaz 18.11.2008, 19:42 Trabzonspor yıllardır Üç büyük takımlarakarşı kafa tutmuşturlar bunları o konuda tebrik ederiz... Unutmayın geçen sene biz Anadolu'nun sesi olduk üç büyükler ile amansız bir yarış sürdürdük ve nitekim onlar galip geldiler...
Haftasonu oynayacağımız maçta geçen sene yaşanacak olayların yaşanmamasını istiyoruz.
Hep birlikte Anadolu futbolunu kalkındıracağız yeter ki birbirimize destek olalım....
mustafa yiğit 18.11.2008, 20:07 ben derimki KURDA AMAN VERMEYEN KANGALIYLA ÇAKALA EMEL VERMEYEN ĞARDAŞIYLA TİLKİYE YOL VERMEYEN YOLDAŞIYLA KAPTIĞINI TUŞ EDEN PEHLİVANIYLAMEŞHUR YİĞİDOSUYLASİVASLIYIZ BİZ ĞARDAŞ
|
|