Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
28.02.2009, 20:13
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/fbsvs4.jpg

Fenerbahçe - SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

exps
böle bi maç yapılmış olamaz böle bi qün yaşanmış olamaz pff:mad:

madımak58
aslında yenildiğimiz için öfkeden böyle konuşuluyor canınızı sıkmayın sivasspor bu mağlubiyeti telafi eder birlik zamanı lütfen birlik olalım.....

Shan58
28.02.2009, 20:14
Bu ne biçim defans ne biçim ortasaha.
Gol atıyorsun bi dakka sonra gol yiyorsun.
Büyük maçlarda murat sözgelmezi niye oynatıyor anlamıyorum.
Faruk var, Diallo var. 2-1 yenil 1-0 yenil ama 4 tane gol birdende yenmezki.

tuzlugollu
ONCE SUNU SOLIM
EN AZ BULENT UYGUN KADAR FENER BAHCELIYDIM TAKI SIVASSPOR LIGE CIKANA KADAR SONRA TABIKI KAN CEKTI KENDI TAKIMIMA DONDUM VARSA YOKSA SIVASSPOR
SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM BUGUNKI MACIN KATILI BULENT UYGUNDUR KIM NE DERSE DESIN KULUBEDE OTURMAKDAN BASKA BISEYE YARAMADI CUNKU KALKIP CAGIRIP BAGIRIP FENERLILERIN TEPKISINI CEKMEKDEN KORKUYO AKLINDA YATAN ZATEN BELLIDE .... ARAGONEZ BILE BUGUN REAL MADRIDLE KUPA MACI OYNUYO GIBI HEYECANLIYDI AMMA BIZIM HOCAMIZ NE TAKIMA TAKTIK VERDI NE DE BASKA BISEY IKINCI YARIDAKI KADRONUN OYUNUYLA YENILSEK ELLI GOL YESEK ZORUMA GITMEZDI ASLANLAR GIBI OYNAYAN KADROYU DEGISTIRDI YERINE ALDIGI IKI OYUNCU UYUDU SAHADA KADRO TAMAMEN DENGESIZLESTI BALILIYI SON YIRMI DAKIKA ALIYO ADAMA BAK BIZI REZIL EDECEK IYICE BU YORUM BENIM YORUMUM KIM NE DERSE DESIN BUGUNKI MACI KATLEDEN BULENT UYGUNDUR BASINDA OLDUGUN TAKIMIN TEPKISINI SALLAMIYO HAYALINDEKI TAKIMIN TEPKISINI CEKMEMEK ADINA ASLANI KEDI EDIP KULUBESINDE UYUDU BUGUN ARAGONES BUNLENT UYGUNMUYDU BULENT UYGUN ARAGONESMIYDI SASIRDIM ARAGONESIN DIGER MACLARDAKI UYKULU HALI BULENT HOCADAYDI ....NEYSE ARTIKBULENTLER GIDER SIVAS BAKI KALIR YAPILANIDA INKAR ETMEYIZ HELAL OLSUN DERIZ AMMA YIGIDOYUZ GARDAS ISNE GELEN HAK VERIR ISINE GELMEYEN VERMEZ BU YORUM TAMAMEN BENI BAGLIYO......

fahrenayt
Canımız sıkıldı moralimiz bozuldu.Kime ne desek boş insanların hevesini kursağında bırakıyorlar.Onca insanın emeği boşa gidiyor.Boşuna çene patlatıyoruz boşuna kalbimiz güm güm atıyor.Rüya gibi sonunda elimide bişey kalmayacak galiba...Gurbette sivasspor bizi birleştirdi görüşmedimiz köylülerimizi maçlarda görür olduk bize sivasspor ışık oldu.Ama sonu niye böyle oluyor.Yönetimin olay el koymalı ve bir kişiye takımı teslim etmemeli.içimiz yanıyor.Ne kadar önemliydi bu maç.

LosTie58
28.02.2009, 20:15
İnşallah kupada intikamımızı alırız,sıkmayalım canımızı yinede.

candayanmaz58
28.02.2009, 20:16
futbolcularımız arasında kamanan balili ve bilica haricinde hepsi fenerbahçe oyuncularına pas vererek ve elini kolunu sallayarak gezdikleri bu maçta allahtan 5 6 yemedik... bülent hocanın temkinli açıklamalar da bulunması ve iddia namına bir lidere yakışmayan tavırlar içine girmesi acaba bu maçı fenerbahçe daha önceden mi aldı? sorusunu akıllara getiriyor ayrıca bülent hocanın kızının fenerbahçe tribünlerinde maçı seyretmesi kimin içindir? yiğido bilmem ne gibi gariban saf kalan bir kelimeden taraftar olamaz biz zaten şehir olarak şampiyonluğu hak etmiyoruz çünkü türkiye'de şampiyonluğa giden bir takım da taraftar olmalıdır ingiliz seyircisi değil... kupa maçını fener daha farklı bir skorla alacaktır... mehmet yıldız,murat erdoğan ve onur'un oynatılması bu takıma yarardan çok zarar veriyor

etzel1967
28.02.2009, 20:16
kupa maçında görüşelim...sivasa maç sattı diyenleri o maçtan sonra görelim...ÖLÜMÜNE SİVAS.....

vedat58
28.02.2009, 20:18
SIVASSPORUN OYNADIGI EN KÖTÜ FUTBOLU IZLEDIM BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZDI KARSIMIZDAKI FENER ÖYLEAHIM SAHIM BIR TAKIM BILE DEGILKEN KIM KIME DUM DUMA OYNADIK ; MEHMET YILDIZ HEP BANA RABBENA DEDI AYAga pas yapamadik rakibe cok bos alanlar biraktik tam bir zezaletti , INSALLAH BÜLENT HOCA BUNLARIN ÖNLEMINI ALIR YOKSA KUPAYADA VEDA EDERIZ ; DEFANSIMIZ HIC IYI DEGILDI ORTASAHA DA COK KÖTÜYDÜ ; BUNUN SEBEBI NEDENDIR ACABA KAFALARDA SORU ISARETI OLUSMAYA BASLADI EN AZ GOL YIYEN TAKIM 4 TANE YEDI SAGLAM DEFANS YAPSAYDIK BIRTANE BILE YEMEZDIK BUGÜNGÜ FUTBOL SIVASA HIC AMA HIC YAKISMADI

ferhat_58_oğuz
Mac bitti 4-2 ilahi adalet yerini buldu

senin ilah ve adalet anlayışın nasıl acaba keser gibi hep kendinemi fenerli kardeşim merak etme bu işin kupasıda var 50 senedir göremediğiniz kupayı yine göremeyeceksiniz ha pardon görürsün tabi ama sivassporumuzun ellerinde

Cley
Son haftalarda hep kötü oynadık bir yerde patlak verecekti o da bugun oldu. Çok kötü Sivassporun karşısında çok iyi bir Fenerbahçe vardı. Bir maç yenildik diye Futbolcularımızı Teknik direktörümüzü suçlamayalım. Özellikle Sivastaki maçlarda tiyatro izler gibi maçı izleyen kişiler eleştirmesin takımımızı önce taraftar olsun eleştirme hakkını elde etsin sonra konuşsun.
İyi günde kötü sonuna kadar Sivaslıyız...

gül5858
28.02.2009, 20:20
KATBETME LÜKSÜMZ VAR DİYEN BÜLENT UYGUN KAYBETTİRDİ :mad::mad:

58_babacan_58
28.02.2009, 20:20
İLK YARIDAKİ OYUNUMUZU İKİNİCİ YARIYIDA OYNASAYDIK MAÇ BİZİMDİ.
FEDERASYON = FENERASYON YAZIKLAR OLSUN BU FEDERASYONA AMA BUNUN 4 MART KUPA MAÇIDA VAR O ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ

etzel1967
28.02.2009, 20:21
Son haftalarda hep kötü oynadık bir yerde patlak verecekti o da bugun oldu. Çok kötü Sivassporun karşısında çok iyi bir Fenerbahçe vardı. Bir maç yenildik diye Futbolcularımızı Teknik direktörümüzü suçlamayalım. Özellikle Sivastaki maçlarda tiyatro izler gibi maçı izleyen kişiler eleştirmesin takımımızı önce taraftar olsun eleştirme hakkını elde etsin sonra konuşsun.
İyi günde kötü sonuna kadar Sivaslıyız...

aynen katılıyorum sana.......................... tebrikler....

vedat58
28.02.2009, 20:21
futbolcularımız arasında kamanan balili ve bilica haricinde hepsi fenerbahçe oyuncularına pas vererek ve elini kolunu sallayarak gezdikleri bu maçta allahtan 5 6 yemedik... bülent hocanın temkinli açıklamalar da bulunması ve iddia namına bir lidere yakışmayan tavırlar içine girmesi acaba bu maçı fenerbahçe daha önceden mi aldı? sorusunu akıllara getiriyor ayrıca bülent hocanın kızının fenerbahçe tribünlerinde maçı seyretmesi kimin içindir? yiğido bilmem ne gibi gariban saf kalan bir kelimeden taraftar olamaz biz zaten şehir olarak şampiyonluğu hak etmiyoruz çünkü türkiye'de şampiyonluğa giden bir takım da taraftar olmalıdır ingiliz seyircisi değil... kupa maçını fener daha farklı bir skorla alacaktır... mehmet yıldız,murat erdoğan ve onur'un oynatılması bu takıma yarardan çok zarar veriyor

SAYIN REISIM SANA AYNEN KATILIYORUM BENIMDE KAFAM BAYA KARISTI EN AZ BIR GOL YIYEBILECEMIZ BI MACTA 4 GOL YEDIK DAHA FAZLASIDA OLABILIRDI LIDERE YAKISMAYAN BIR FUTBOL OYNADIK VEYA OYNATTIRILDIK AYRICA ISTANBULDAKI SIVASLI HEMSERILERIMIZI DE COK KINIYORUM 2 MILYON SIVASLI NEREDEEEE

MTS
28.02.2009, 20:23
Ya adamlar hakketti aldı feneri tebrik ederim artık önümüzdeki maçlara bakalım, önemli olan bu kötü futboldan ders alıp bunu tekrarlamamak, her zaman yanındayız sivasspor, artık medyadanda uzak durmanın zamanı geldi artık kaybetme lğksğmğzde yok bülent hoca, inşallah şampiyon oluruz.

58_babacan_58
28.02.2009, 20:23
İLK YARIDAKİ OYUNUMUZU İKİNİCİ YARIDADA OYNASAYDIK MAÇ BİZİMDİ.
FEDERASYON = FENERASYON YAZIKLAR OLSUN BU FEDERASYONA AMA BUNUN 4 MART KUPA MAÇIDA VAR O ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ

zaralı19
28.02.2009, 20:24
Bu takım herzmanki sivasspor değildi her zmankiki oyununu oynamadı hele savunma türkiyenin eniyisiydi ama çok kolay hatalar yaptı deli oldum ya s:mad::mad:

fahrenayt
28.02.2009, 20:25
Bülent hoca kaybedecek birşeyimiz yok diyordu.Ben o zaman işgirlendim bu maçtan birileri birşey yapmalı ama kim bilemiyorum.Bülent uygun sivas üzerinden şöhret ve pirim yapacak sonra kaçacak bir yerlere bence.Bizde tüh be nasıl oldu da kaçtı falan filan dövüneceğiz.

candayanmaz58
biz taraftar değiliz bu gidişle olamayacağız da galiba...
bülent uygun'unda hiç tereddütü olmasın seneye 3 büyük olarak nitelendirdiği takıma kesinlikle gider bu mantığıyla zaten...
bugün sahada mücadele namına hiçbir şey yoktu...
burası türkiye burada teksas gibi hodri meydan gibi tatangalar gibi gecekondu anti-x gibi yalı gibi taraftarlar olmalı ki kulübe baskı yapsın ve takımda her maçı yenmek için çıksın maalesef sivasspor yönetim olarak böyle bir girişim içerisine girmek istemiyor sivasspor yönetiminin tek derdi para...
ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor ruhu olmalı tek gerçek ve tek gereken bu

GurbetSokakLari
Macin basinda gol atinca sevinmistik, bu mac bizim diye... hevesimiz kursagimizda kaldi okadar cabuk nasil gol yenir ki ?! :-(
Yine öne gectik... yine yedik bu kadarda olmaz ki...insan düsündükce gicik oluyor ! Hele fener´e yenilmek off !

N´apalim ki bitdi artik, Hayirlisi deyip kupa´ macina ümitleniyoruz Insaallah...
Ama önce yarin Trabzon un da yenilmesini beklicez Ins. :-)

Macin satildigina felan inanmak, düsünmek istemiyorum !

MTS
28.02.2009, 20:26
SAYIN REISIM SANA AYNEN KATILIYORUM BENIMDE KAFAM BAYA KARISTI EN AZ BIR GOL YIYEBILECEMIZ BI MACTA 4 GOL YEDIK DAHA FAZLASIDA OLABILIRDI LIDERE YAKISMAYAN BIR FUTBOL OYNADIK VEYA OYNATTIRILDIK AYRICA ISTANBULDAKI SIVASLI HEMSERILERIMIZI DE COK KINIYORUM 2 MILYON SIVASLI NEREDEEEE

İstanbuldaki sivaslıların çoğu unutmuş sivası her istanbuldaki maçda görüyoruz, bende çalışdığımdan dolayı gidemedim bugün ama kupa mmaçında yerimi alıyorum, burdan istanbuldaki bütün sivaslılardan takımlarını desteklemelerini istiyorum artık bıraksınlar şu diğer 3 takımın hayranlığı özünüze dönün!!!

tuzlugollu
28.02.2009, 20:26
SIVASSPOR BU MACI ALSA BANA GORE SAMPIYONDU AMA ARTIK HIC KIMSE KUSURA BAKMASIN AVRUPA KUPALARI HAYALI KURUYOM ARTIK BELKI SAMIYONLAR LIGI KIMBILIR BELKI UEFA INTERTOTODA HIC FENA OLMAZ....AMMA
EGERKI OLURDA SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN 100 TANE KOMBINE ALIPDA MILLETE DAGITMZSAM NAMERDIM SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN YUZ KOMBINE BENDEN SIVASSLILARA HEDIYE BUDA ADAGIM OLSUN SEVE SEVE YERINE GETIRECEGIM BI ADAK BU ....
...TURQUOIS GURUP..

vedat58
28.02.2009, 20:27
BURAYA KADAR GELMISKEN BIRILERI DÜGMEYEMI BASTI YOKSA BIRILERI SIVASSPORU BASAMAK OLARAKMI KULLANIYOR NEDEN TAKIM ISTEKSIZDI
LIGIN EN KÖTÜ TAKIMLARINDAN BIRISINE YENILDIK HEMDE FARKLI LIDERE HIC YAKISMAYAN BIR SONUC 1 0 YENILSEK BU KADAR ÜZÜLMEZDIM DERDIM TAKIM IYI MÜCADELE ETTI SADECE 1 GOL YEDIK DERDIK ; SIVAS HIC OYNAMADIGI BIR SISTEMDE BUGUN SAHAYA CIKMISTIR SIMDI HERKEZ NE DIYOR BU TAKIMMI SAMPIYON OLACAK HAKLILAR BELKI KÖTÜ FENERDEN 4 GOL YENILIRMI HEMDE LIDER BIR TAKIM

Kibrisli
Arkadaşlar, gardaşlar, bacılar....
Böyle şeyler olur, takımımızın defansı Saraçoğlu baskısını kaldıramadı, Fenerbahçe iyi konsantre olmuş biz o kadar iyi konsantre olamadık belliki...
Fenerbahçe yenilse herşey bitecekti onlar için o yüzden de bizim oyuncuların kaygısız oyunları buna neden oldu...

Sonuçta şampiyon yine biz olacağız ve bunu kimse engelleyemeyecek...

YENSENDE YENİLSENDE TARAFTAR SENLE...
SEVİNCİNDE HÜZNÜNDE SENLE BİRLİKTE.....

astaravisa
bülent uygun çok pısırık kaldı. bu maç niye bukadar sessizdi acaba!!
maç öncesi sonrası açıklamaları ortada. kızı fb tribünlerinde oturuyordu.
milletvekili fb beresiyle gelir sivasta protokolde oturur. bunlar herşeyin özeti.

Stroker
28.02.2009, 20:29
Genclerbirlgine Büyükşehir Belediye ye vs vs. yenilen bi fener... sivas la oynamaya gelincemi cok iyi top oynuor goller atıyor eger siz karşınızdaki takımın oynamasına müsade ederseniz onlarda elinden geldi kadar iyi oynarlar..

Yiğiter
28.02.2009, 20:29
Bu maçın tek sorumlusu Bülent Uygundur..
Allah aşkına Sivas'ın bu kadar açık oynadığını gören var mı?
Mehmet Mehmet diye tutturdu..
Mehmet kafasını toplayana kadar almamalaısın 11!e falan..Pas vermiyor,bağırıyor çağırıyor,takımın da moralini bozuyor..

Bir sözüm de bir haftadır salya sümük ağlayan Trabzonspor taraftarına...Uefa kupasına katılmanız için Fb'yi de rakip ettiniz kendinize..

2-2 yken Musa'nın ofsayt diye kesilen pozisyonu,Balilinin faul diye kesilen pozisyonu,Alex'in kırmızı kartını görmeyen hakemle lige ayar yapaılmıştır.

BİZ ŞAMPİYON OLAMAZSAK İNŞALLAH FENERBAHÇE OLUR,SON HAFTA AVNİ AKERDE ŞAMPİYONLUK TURU ATAR,TRABZON DA KINASINI YAKAR..

madımak58
28.02.2009, 20:30
SIVASSPOR BU MACI ALSA BANA GORE SAMPIYONDU AMA ARTIK HIC KIMSE KUSURA BAKMASIN AVRUPA KUPALARI HAYALI KURUYOM ARTIK BELKI SAMIYONLAR LIGI KIMBILIR BELKI UEFA INTERTOTODA HIC FENA OLMAZ....AMMA
EGERKI OLURDA SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN 100 TANE KOMBINE ALIPDA MILLETE DAGITMZSAM NAMERDIM SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN YUZ KOMBINE BENDEN SIVASSLILARA HEDIYE BUDA ADAGIM OLSUN SEVE SEVE YERINE GETIRECEGIM BI ADAK BU ....
...TURQUOIS GURUP..

birici sıradayım inşallah sivas şampiyon olur kombine biletimi ayır :)

sivassporummm58
28.02.2009, 20:30
Maçın tek özeti şu arkadaşlar;

Sivasspor sezonun başından bu yana ilk kez açık top oynadı ve ilk kez 4 golü kalesinde gördü.

Sivassporun oyun tarzı normalde defans ağırlıklı bir oyun segileyip rakibin topu kullanmasına izin vermek ancak pozisyon bulmasını engellemektir.Bugün ise bunun tam tersi oldu.

Bülent Hoca sivassporu neden böyle oynattı anlamış değilim...

Evet lig uzun maraton daha yapacağımız çok maçlar var ama sivas fenere bu şekilde kaybetmemeliydi...

Sağlık olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor...

lutfiakarcay
28.02.2009, 20:31
Bülent hoca kaybedecek birşeyimiz yok diyordu.Ben o zaman işgirlendim bu maçtan birileri birşey yapmalı ama kim bilemiyorum.Bülent uygun sivas üzerinden şöhret ve pirim yapacak sonra kaçacak bir yerlere bence.Bizde tüh be nasıl oldu da kaçtı falan filan dövüneceğiz.

artık saçmalamayın beee:mad:
haftalardır gözle görülen bir düşüş vardı takımda,son haftalarda beraberlik ve galibiyetler kötü oyuna rağmen şansın yardım etmesiyle bizden yanaydı..
her düşüş ve kötü oyunla kazanamazsımnız,hele hele kazanmaktan başka çaresi olmayan fb karşısında böyle oynarsınız kaybedersiniz zira bu ligde en zor ve büyük maçları en iyi oynayan takım da fb,unutmayalım..gs ve bjk olsa en az berabere kalırdık kötü oyuna rağmen ama alex i bırakırsanız kendi haline sonucuna katlanırsınız..:rolleyes:

emir58
28.02.2009, 20:32
Sivassporumuz Formunda degildi bugün. Fenerbahcede sanki bizi beklermis gibi formdaydi bugün ve hakli olarak kazandi.

Fenerbahce bu sezon cok kötü futbol oynadi. Kesin yener dedikleri maclari kaybetti. Ama Taraftarlari hic destegi kesmedi. Bugün Sivassporumuza karsi stad fuldu.

Peki size soruyorum biz bir mac yenilince yönetim, teknik heyet, futbolculara niye hemen saldiriyoruz??? Nasil Taraftarlik bu??? Biz onlardan kötümüyüz taraftar olarak??? Hayir degiliz!!! Ama destegi kesmiyelim. Burada yenilen bir mac var sadece.

Sizden Rica ediyorum Yönetimi, Teknik Heyeti, Futbolculari cok agir elestirmeyin cok üzülüyorum.

Btb
28.02.2009, 20:32
Sayin Degerli Abilerim Ne oldu Bakiyorum Fener 4 atimi Kim derdi ki Fener Alicak ama siz bügün oynayadiniz adam kibi ya insan 2:1 maci wersin fener bahceye yuh yani affedersiniz ama bunu demek zorunda kaldim saygilarla btboard.net aylesi cok cok tskler:D

Btb
28.02.2009, 20:35
ok affersiniz :(,,, sen üzülme sadece :D bana feneri rezil yapin kupada :) saygilarla btb

58eskeli58
28.02.2009, 20:36
yensende yenilsende alayına sivas
herzaman heryerde sivas

Btb
28.02.2009, 20:37
hop bende sivassliyim :) .........................

Yiğiter
rAHAT OLUN fNER BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL..
hAFTAYA KAYSERİ,SONRA BEŞİKTAŞ ÇAKACAK..oNLAR uEFA İÇİN OYNAYACAK BU SENE..;)

Stroker
Sivassporumuz Formunda degildi bugün. Fenerbahcede sanki bizi beklermis gibi formdaydi bugün ve hakli olarak kazandi.

Fenerbahce bu sezon cok kötü futbol oynadi. Kesin yener dedikleri maclari kaybetti. Ama Taraftarlari hic destegi kesmedi. Bugün Sivassporumuza karsi stad fuldu.

Peki size soruyorum biz bir mac yenilince yönetim, teknik heyet, futbolculara niye hemen saldiriyoruz??? Nasil Taraftarlik bu??? Biz onlardan kötümüyüz taraftar olarak??? Hayir degiliz!!! Ama destegi kesmiyelim. Burada yenilen bir mac var sadece.

Sizden Rica ediyorum Yönetimi, Teknik Heyeti, Futbolculari cok agir elestirmeyin cok üzülüyorum.

Arkadaşım kötü oynayıp yenilelim her şeye tamam ama 4 gol yiyip deil delikanlı gibi yenilelim.. Sivasspor gibi oynayıp yenilelim böyle bi şekilde yenilmeyi kaldıramıyorum ben... sizi bilmem

emir58
28.02.2009, 20:38
yensende yenilsende alayına sivas
herzaman heryerde sivas

Helal iste bu!!!! Sivas'in büyüklügü yeter.

Kibrisli
GS'yi yenince canım Bülent, aslan Bülent, Asker Bülent FB'ye Kadıköy'de yenilince sattı maçı... Saçmalamayın arkadaşlar... Taraftar olun biraz. 1 maçta böyle satılmaz teknik direktör. Siz böyle yaparsanız tabii gider Bülent Hoca başka takıma... Takımın, oyuncuların, Hocamızın ve yönetimimizin arkasındayız...

GuVeN
hem fblı hem sıvalıysan defol fenernı tut.. utanmadan bıde hem o hem bunu tutyorum dıyosun terbıyesız herıf.lanet oln sızın gıbı taraftara..

MTS
Ben içmeye gidiyorum ancak öyle unuturum bu olayı sivasımıza diğer maçlarda başarılar.

Kibrisli
28.02.2009, 20:39
3 büyük yok 3 büyük yok
TEK BÜYÜK YİĞİDOOOO.....

etzel1967
28.02.2009, 20:40
yönetici arkadaşlardan bir ricam var...biz ne zaman başka takımların sitesine girsek, bir şey yazmasak bile sırf nikimize bakarak banlıyorlar...ama bizim burası maşallah yol geçen hanı gibi...ipini kıran it dalıyor içeriye...sizler de ayakta uyuyorsunuz...bunları alıp da milleti tahrik ettirmeyin...biz bu pisliklerin desteğini de istemiyoruz...başlarına çalınsın...almayın bunları içeri...yorgun it yatağı değil burası...kendi inlerine gitsinler...burda onlara yer yokkk...............

GLoBe-Y-Gençlik
bız yığıdoyuz buyuz bızım paramız yoq ama ıtıbarımız vardır.. sivassporumu kutluyorumm sızı Allah Daha cok mutluluk versın dıyorum kalbımız sevındı ama Türkcell superlıgde hanı derler ıste Para sıke işte fener ıste BU omrumun sonuna dek surecektır yolda bır fenerlı gordugum zaman SıvasSporluyum Dıyecegım.. ya sen nerelısın Lutfen..

emir58
Arkadaşım kötü oynayıp yenilelim her şeye tamam ama 4 gol yiyip deil delikanlı gibi yenilelim.. Sivasspor gibi oynayıp yenilelim böyle bi şekilde yenilmeyi kaldıramıyorum ben... sizi bilmem

Abi bizde göbek atmadikya! 4-2 fazla tabiki. Ama Sivassporumuzun bukadar üstüne gidilmemeli bir maci farkli yenildik diye. Unutmamak gerekiyor bu mactan önce 11 mactir yenilmiyorduk ve en az gol yigen takimlardan birisiydik.

GokhanTurna
28.02.2009, 20:41
GS'yi yenince canım Bülent, aslan Bülent, Asker Bülent FB'ye Kadıköy'de yenilince sattı maçı... Saçmalamayın arkadaşlar... Taraftar olun biraz. 1 maçta böyle satılmaz teknik direktör. Siz böyle yaparsanız tabii gider Bülent Hoca başka takıma... Takımın, oyuncuların, Hocamızın ve yönetimimizin arkasındayız...

kesinlikle katılıyorum sana burak abi. bunlara taraf diyorlarsa biz insan değiliz demektir. ben üzülmedim daha çok maç var

GurbetSokakLari
28.02.2009, 20:41
Neyse yavas yavas üzüntüsü gidiyor bizde :-)
Olacak artik, 9 haftadir ilk yenilgimiz bu... fener de iyi hazirlanmis,, bizde kötüydük... normal.

Hayirlisi budur,....:rolleyes::rolleyes: :rolleyes:

Cley
28.02.2009, 20:45
Maçın yıldızı kimdi ? Uğur Boral

Maçın en kötüsü kimdi ? Petkoviç

Maçta göze çarpanlar ? Çok kötü oynadık

Ne gibi eksiklerimiz var ? maça çıkarken Mehmet Yıldız ın ağzını bantlamamız gerekiyor. BAnt eksik galiba

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Kötü bir maçtı. Önümüzdeki maçlara bakacaz

Taraftar nasıldı ? Maça giden yiğidolara teşekkürler. Seslerini duyamadık ama fotolarına bakarız inşallah.

zaralı19
Maçın yıldızı kimdi ::KAMANAN DI BENCE

Maçın en kötüsü kimdi ::MUSA

Maçta göze çarpanlar:: HAKEM YİNE YAPTI YAPACAĞINI ALEXE KIRMIZI KART VERDİ

Ne gibi eksiklerimiz var :: DEFANS HİÇ YAPMADIĞI HATALARI YAPTI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :SİVASSPOR HERZMANKİ OYUNUNU OYNAMADI

Taraftar nasıldı ::LİG TVYİDE KINIYORUM 90 DAKİKA İZLEDİM HİÇ SİVASSPORLULARI GÖSTERMEDİ

0758yigido
maçın yıldızı bilica ydı farkın açılmasını önledi..

şampıon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
birimiz kalana kadar

GLoBe-Y-Gençlik
28.02.2009, 20:46
Öncelikle takımıma sonsuz tesekkur edıyorum her zaman yenecegız dıye bır kaıde yok. ama bızım turk hakemlerımız uc kurus para gorunce hemen yumuluyorlar gorkı ne kadar verdıler o hakeme hıc dusunme yok su adamlar gelmısler guzelce yoneteyım yıne kaybederse kaybetsın. superlıgın adını kırletmek cok kolay ben macı ızlerken ılk yarı guzel dedıqq mac 4 2 oldu barı sıvasa bıraz faul veremde ortalık karısmasın dercesıne yonettı..taraftarımızdan Allah razı olsun helal olsun ne demeq sıvastan oraya gıtmek.. Yiğido gençlik olarak oradaydık gelırken sevıncle gelmeleerını ısterdım ama olmadı nasıp degılmıs..Mesut reıs kalbımız senınle bekır reıs senınleyız tum Yiğido gençliğe teşekkürler ama sunu bılın FENER bızı tahtan ındıren sız degıl Hakemlerdır Bunuda Bılın HAYKIRIYOM INADINA ANTI ISTANBULL..

GLoBe-Y-Gençlik
28.02.2009, 20:47
Maçın yıldızı kimdi ? Hakemı kınıyorum

Maçın en kötüsü kimdi ?Hakemı kınıyorum

Maçta göze çarpanlar ?Hakemı kınıyorum

Ne gibi eksiklerimiz var ?Hakemı kınıyorum

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?Hakemı kınıyorum

Taraftar nasıldı ? HER ZAMANKIGIBI YERLERDEYIZ İSTD,YİĞİDO GENÇLİK,1967DERNEĞE TESEKKURLER

YÜRÜYORUZ BIZ BU YOLDA

SEVDAMSIN58
28.02.2009, 20:50
kamanan ve mehmet cok efor sarfetmediler mehmeti zaten biliyoruz kamanan i ben izledim onceki maclarini hala kendi gucunun yuzde altmisini bile kullanamiyor caliskanligi henuz ortaya cikmadi
insallah bundan sonra toparlaniriz kupadada basarili olurmuyuz bilmiyorum biz kendi oyunumuzu oynuyamiyoruz eger kendi futbolumuzu oynarsak umit var ama korkak cikarsak mutlaka ayni sonuc olur
insallah kendimize geliriz
gerekenkonusmayida bulent hoca yapti zaten fazla diyecek birsey yok olmasa iyiydi ama oluyor malesef sampiyonlukta isimizi zorlastirdi
insallah toparlaniriz

izmirliyigido
28.02.2009, 20:52
Maçın yıldızı kimdi ? Maçın yıldızı yoktu ama canla başla çalışan bir tek Abdurrahman Dereli vardı. Sonra dan oyuna giren Murat Erdoğan da fena değildi. Ama takım olarak 30. dakikadan sonra çok kötüydük.

Maçın en kötüsü kimdi ? Hepsi çok kötüydü ama helede Mehmet Yıldız çok kötüydü.

Maçta göze çarpanlar ? Göze çarpan Bülent Uygun'un pasif kalmasıydı. Balili çok geç oyuna aldı.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Son haftalarda ki motivasyon eksikliğimiz var.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk 35 dakika iki takımda şahane bir futbol izlettiler ama o dakikadan sonra Fenerbahçe pynadı biz seyrettik. Birde Sedat bugün hiç kademeye giremedi, rakip oyuncular elini kolunu sallaya sallaya gol pozisyonuna girdiler.

Taraftar nasıldı ? Taraftarı göstermedi ki doğru dürüst. Ama ayrılan yeri doldurmuşlardı sanırım.

AYK

sivaslitaner58
28.02.2009, 20:52
defans bugun iyi degildi ve mehmet yildiz hic net pozisyon yakalamadi

SEVDAMSIN58
28.02.2009, 20:54
bende murat erdogan i kiniyorum sivassporun sistemini alt ust ettigi icin hangi akla hizmet alindi bu futbolcu uzulerek soyluyorum ama keske hafif sakatlansa falanda sivassporumuz kendine gelse

58_babacan_58
28.02.2009, 20:55
Maçın yıldızı kimdi BILICA

Maçın en kötüsü kimdi MUSA-MURAT ERDOĞAN-MEHMET YILDIZ

Maçta göze çarpanlar İLK YARIDAKİ MÜCADELEMİZ İKİNCİ YARIDA YOKTU

Ne gibi eksiklerimiz var PRES AYAĞA TOP YAPMA

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler LİGİN EN İYİ DEFANSINA SAHİBİ NASIL OLURDA Bİ MAÇTA BU KADAR HATA YAPILIR İLGİNÇÇ

Taraftar nasıldı YORUM YOK

turokc
28.02.2009, 21:00
yav arkadaslar bu mehmet yıldızdır macı katleden ! bencıllıgınden yenıldık kendınden baskasını gormuyor.nıye satmadılar bu adamı? neyapabıldı kac haftadır? bu adamı desteklemeye dur dıyelım arkdaslar !kahroldum bugun kahroldum!

Ahwettt
28.02.2009, 21:00
Hoca en iyisini söylemiş tabiki suç kendisinin .Yine uğur borlaı yıldızlaştırdı gitti. geçen yılda Sivastaki maçta böyle yapmıştı ne yapmak istedi anlamdım.Gaiba Fenerbahçeye bizim yaptığımız iyiliği kimse yapmaz. Şampiyonluktan kopacakken yine potaya soktu gerçi olmazlarda ama yandaş takımlarının işine yaradı galatasarayın beşiktaşın işine yaradaı gelecek haftaya Kayseriye yine yenilecek inşallah. Birde hakem ********i vardıki evlere şenlik yazzıklar olsun böyle insnlara şimdi eve varıp ailesinin yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum

GuVeN
28.02.2009, 21:02
maçın yıldızı nasıl blicadır arkadaslar yapmayın bence bugun ıyı degıldı.son 20 dkda farkın acılmasını engellese ne olur engellemese ne olur.defans toptan coktu..blıcada dahıl.musadakı formsuzluk ve sorumsuzlugu anlayamyorum.. ılk yarı ıyıydık ama baskı kaldıramıyoruz bu bı gercek..cabuk havaya gırıyoruz buda baska bı gercekk..dun 5 ler 6 lar cakıyodu herkes!!! sımdı neler konusuluyo!!! ,yok hakem,yok bulent sattı,once surda yorum yazan arkadaslarda bı kendıne gelsın!!yere saglam basmazsak olacagı bu..

Kibrisli
28.02.2009, 21:03
Maçın yıldızı kimdi: Alex, Uğur, Gökhan Gönül

Maçın en kötüsü kimdi: Bilica, Musa... Musa'nın ilk golde, Bilica'nında 2 ve 3. golde hatası var... 2. Golde durduğu yere dikkat edin önde kalmış ve Alex'i kaçırmıştır... 3. Golde de Alex, Gökhana arapası atarken topun peşinden koşmak yerine Semih'i tutmalıydı... Gökhan'ı tutarak adamını boş bıraktı oysa Gökhan'ı zaten Murat tutuyordu boş koşarak Semih'i boş bıraktı... Bu büyük bir hataydı... Musa'ya da ilk golde zaten birşey demiyorum, diyecek birşey bulamıyorum...

Maçta göze çarpanlar: Alex'in motivasyonu ve hiç görmediğim kadar koşması.

Ne gibi eksiklerimiz var: Motivasyonsuzluk ve lig başından beri 13 gol yemiş defansın dökülmesi... Musa'nın lakayit haraketleri...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Fenerbahçe yenilse ligin sonunun geldiğini bildiği için iyi motive olmuş bizler ise geçen sene 4-1 yenildiğimi Fener maçı gibi lakayit ve isteksizlerdi...

Taraftar nasıldı: Kadıköy sanki Şampiyonlar ligi maçı gibi dolu ve etkileyiciydi... Bu güzel birşey sayılabilir, Sivasspor'u sadece oyuncular değil taraftarlarda ciddiye almışlardı...

velibircan
28.02.2009, 21:05

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Taraftar nasıldı ?

Gol'den Sonra Pınarbaşıyı Duyduk Oda Yeterdi Bize

DİCEK BİŞİ BULAMIYORUMMM MAÇ HAKKINDA:mad:

Kibrisli
28.02.2009, 21:06
Maçın yıldızı kimdi: Alex, Uğur, Gökhan Gönül

Maçın en kötüsü kimdi: Bilica, Musa... Musa'nın ilk golde, Bilica'nında 2 ve 3. golde hatası var... 2. Golde durduğu yere dikkat edin önde kalmış ve Alex'i kaçırmıştır... 3. Golde de Alex, Gökhana arapası atarken topun peşinden koşmak yerine Semih'i tutmalıydı... Gökhan'ı tutarak adamını boş bıraktı oysa Gökhan'ı zaten Murat tutuyordu boş koşarak Semih'i boş bıraktı... Bu büyük bir hataydı... Musa'ya da ilk golde zaten birşey demiyorum, diyecek birşey bulamıyorum...

Maçta göze çarpanlar: Alex'in motivasyonu ve hiç görmediğim kadar koşması.

Ne gibi eksiklerimiz var: Motivasyonsuzluk ve lig başından beri 13 gol yemiş defansın dökülmesi... Musa'nın lakayit haraketleri...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Fenerbahçe yenilse ligin sonunun geldiğini bildiği için iyi motive olmuş bizler ise geçen sene 4-1 yenildiğimi Fener maçı gibi lakayit ve isteksizlerdi...

Taraftar nasıldı: Kadıköy sanki Şampiyonlar ligi maçı gibi dolu ve etkileyiciydi... Bu güzel birşey sayılabilir, Sivasspor'u sadece oyuncular değil taraftarlarda ciddiye almışlardı...

2. ve 3. golleri ters yazmışım... 2. gol de Semih'i, üçüncü golde Alex'i kaçırıyor Bilica....

spidey58
28.02.2009, 21:06
Bence bugün en büyük eksikliğimiz hava toplarını alamayışımız ve attığımız gollerden sonra üstünlüğümüzü bir türlü koruyamamızdı.Maçın kötüsü ise bence Musa Aydındı...

memet24
28.02.2009, 21:12

Maçın yıldızı kimdi ? bilika

Maçın en kötüsü kimdi ?musa aydın

Maçta göze çarpanlar ?musa aydın gittikçe kötüye gidiyorrrrrrr

Ne gibi eksiklerimiz var ?her zaman ki gibi orta saha pas yapmıyorrrrrrr

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?30 dakika mühteşem maçtııııı.

Taraftar nasıldı ?

GuVeN
28.02.2009, 21:14
fenerın ılk golu ofsayt.. eskısehırlıler gıbı zırlamaya gerek yok.. hakemler bızı kolluyo dımı kolpa esksehır,kolpa trabzon..antı bızans dıyenler bızans dedıklerı takımlardan daha kahpe olmus..
sıvassporumuzu tebrık edıyorum,canları sagolsun..

memet24
28.02.2009, 21:17
kim ne derse desin musa aydın süperlig futbolcusu deyil musa geldi geleli söylüyorum.........

GuVeN
28.02.2009, 21:21
bu kadar anlıyosunuz ıste futboldan.. mehmet ofsayt dıyosun utanmadan gıt bı daha ızle gel..

sivasli215
28.02.2009, 21:23
maçı stadda canlı olarak izledim ve az önce eve geldim

sivasımız maça çok iyi başladı,golüde bulduk ama nedendir bilmiyorum golü attıktan sonra hemen bir panik başlıyor takımımızda.2 kez öne geçiyoruz ve akabinde golü yiyoruz,bu alışkanlığımızdan derhal vazgeçmemiz gerek!!!

takımda en çok bilicayı beğendim,gerçi defansımız çok kötüydü.uğur denen adamı arkada 3 kez yalnız bıraktık 2si gol oldu.mehmet çok didindi ama yüzü hep geriye dönük,ileriyi düşünse maç daha farklı olabilirdi!
tiyatro izlemeye gelmiş fb taraftarı bizim yaptığımız hatalar sonucunda sevindi

hakeme gelince tribünlerin baskısı altında kaldı,kart göstermeyeceği pozisyonlarda zorla kart çıkardı

sonuç olarak sivasımız çok kötü olmasa da çok hata yaptı,inşallah çarşamba günü daha dikkatli bir futbolla bu feneri çok rahat yeneceğiz,kimse moralini bozmasın....[/B]

gala86
28.02.2009, 21:24
mehmet yildiz in cok dogru konsumasi oldu macdan sonra: bu macda maglubiyet kredimiz vardi kulandik cünkü lig de telafi edebilecegimiz maclar var ama carsamba günü mecbur iyi sonuc almaliyiz cünkü kupa nin telafisi olmuyor

bence carsamba bir beraberlik rahat cikaracagiz ve haftaya yine 8 puan fark atacagiz fenere (biz ankarayi, kayseride feneri yenecek cok eminim)

bülent uygun en büyük hatasi ibrahim dagasan i nasil banko oynadiyor hayret, bu adam oynadikca biz 10 kisi oynariz ve onuru (adam 5 macdir oynamiyor)nasil böyle kritik macda oyuna aldi inanilmaz bir hata

SenSetik
28.02.2009, 21:38
bugün çok üzüldüm ve sinirlendim...yanlış cümlEler yazmama adına biraz bekledim ve düşündüm...

bugün bu takımı kadıköyde yenildi diye eleştiriyorsak ve hatta öfke kusuyorsak futbolculara, yeri geldiğinde hocamıza; artık bazı şeyleri aşmışız demektir...

herşeye rağmen şampiyonluğa olan inancımızı yitirmemeli ve takıma yüzde yüz destek vermeliyiz...bugünün birde çarşambası var unumayalım...

haydi Sivasspor ayağa kalk !!!
haydi Mehmet YILDIZ takımına kaptanlık yap !!!
haydi Bülent Hoca özlediğimiz takımı bize tekrar seyrettir !!!

BU SENE ŞAMPİYON BİZİZ !!! ŞİMDİ DESTEK ZAMANI!!!

sivasli215
28.02.2009, 21:42
mehmet saha içinde abiliğini göstermeye çalıştı,defansı sürekli uyardı,sağlık olsun
eminim bugünkü hataları çarşamba yapmayız,takımımız gerçekten çok iyi bir takım
yeterki moraller bozulmasın....

Yiğiter
28.02.2009, 21:49
ESES sokağa dökülsün...................

GuVeN
28.02.2009, 21:52
ESES sokağa dökülsün...................

çoktan cıkmıslardır bile.. sehırdekı kına satısları tavan yapmıstır..

mnt3
28.02.2009, 21:54
sivassporumuz sadece 1 maç kaybetti.büyük ihtimalle bu haftayı da puan farkıyla lider olarak kapatacağız.yenildiğimiz takım 55.000 seyircisinin önünde oynayan fenerbahçe.fenerbahçe bugün bizimle berabere bile kalsa lige havlu atacaktı.sivasspor yenilmesine rağmen fenerbahçe nin 5 puan önünde.4 gün sonra fenerbahçe ile bir de kupa yarı finali oynayacağız.bülent uygun hocamız o maçı da düşünerek takımı bu maça hazırlayıp,taktiği o şekilde vermiş olabilir.
ama bakıyorum da bizim felaket tellalı bazı taraftarlarımız hemen en ağır eleştirileri yapmaya başlamışlar takımımız ve bülent uygun hakkında.
dünyada hiçbir takım her maçı aynı formda oynayamaz ve kazanamaz.
hem takımımıza gereken desteği vermiyoruz,ama bir yenilgide herkes eleştirmeye başlıyor.takımımıza ne veriyoruz ki,hemen bu kadar eleştiriyoruz?trabzonspor u deplasmana gittiğinde yüzlerce taraftarı karşılıyor havaalanlarında.istanbulda 1.5 milyon sivaslı var diyoruz.havaalanında takımımızı 20-30 tane aslanlar gibi taraftarımız karşılıyor.o fedakarlığı yapan tüm yiğidolara teşekkürler.ama bir yenilgide hemen en kolay yolu seçip takımı yerden yere vuran taraftarlarımızı ise kınıyorum

Yiğiter
28.02.2009, 22:00
Yarın Antalyasporluyuz..O kadar..:)

muhammedmk
28.02.2009, 22:03
Bülent iki senedir aynı şeyi yapıyor Kadıköy'de..

geçen seneki açıklama 'hata bende takımı fazla hücum oynattım..'

bu seneki açıklama 'hata bende takımı fazla hücum oynattım..'

Aradaki farkı bulun

İnanmıyoruz bülent !

GumGum
28.02.2009, 22:05
inş diğer maçları alırızda kurtuluruz ya zor bu sezon

SenSetik
28.02.2009, 22:05
şöyle bir internet sitelerini ve yorumları okudum da....

kimse anadolu falan demesin bana artık...

bursa ve ankarayı bir kenara koyarsak, dostumuz yok beyler bizim...

tokatlılar bile çekemiyorsa bu başarıyı, lazı, 6s lisi, jimnastik kulüplüsü, keskeslisi hep birlikte seviniyorsa bu mağlubiyete; helal olsun SİVASSPORUMUZA... daha çoooooook çatlıyacaksınız orta yerinizden...

çünkü biz bu mağlubiyetle yıkılmayacağız...yeniden ayağa kalkıp alayınızın inadına ŞAMPİYON olacağız...sonrada o kupayı sizin gözünüzün içine soka soka şampiyonluğumuzu kutlayacağız...

o günleri Allah bize gösterdiğinde bu siteye gelip bizi tebrik etmeyin...
gidin istanbul yalakalığına devam edin!!!!!

ata
28.02.2009, 22:07
Bugün nedense bi terslik var bütün maçlarda kulübede oturan aragones ayakta takımı ateşlemeye çalışıyor. Her zaman sinirinden veya sevincinden kendini hırpalayan yerden yere vuran bülent hoca çok sakin bi tavır sergiliyo sanki yenilen biz değilmişiz gibi . Futbolcularda defans sıfırdı ota saha hiç yok ve sanki kırmızı kart yesem de daha garanti yenilsek havası vardı.Bugün hepsinden şüphe duydum açıkcası fener yenilse aragones kesin şutlanacaktı aceba bunun bir payı var mı bu yenilgide kalmasın da katkımız çok büyük oldu ona eminim.

yerliturkuaz
28.02.2009, 22:10
Kamanan dışında oynayan yoktu ah Mehmet ah batırdın Bülent Uygun2la bu takımı bugün ahhhh...

Bülent hoca 5-0 yenilseydikte böyle yenilmeseydik keşke bu nasıl bir oyundu nasıl bir mantıkla oynattın bu takımı resmen satmuşsın maçı!

Yiğiter
28.02.2009, 22:10
Bülent iki senedir aynı şeyi yapıyor Kadıköy'de..

geçen seneki açıklama 'hata bende takımı fazla hücum oynattım..'

bu seneki açıklama 'hata bende takımı fazla hücum oynattım..'

Aradaki farkı bulun

İnanmıyoruz bülent !

Sivas şampiyon olacağına Fener gelsin son maçta Avni Akerde şampiyonluk turu atsın diyen Anadolunun abisi(!!) hemşehrilerine inanıyorsun da Bülent Uyguna mı inanmıyorsun:)

SenSetik
28.02.2009, 22:15
Sivas şampiyon olacağına Fener gelsin son maçta Avni Akerde şampiyonluk turu atsın diyen Anadolunun abisi hemşehrilerine inanıyorsun da Bülent Uyguna mı inanmıyorsun:)

gelecek o abilerde!!!! Sivas'a...
göreceğiz bakalım...elmi yaman beymi yaman...

sivasli215
28.02.2009, 22:17
şöyle bir internet sitelerini ve yorumları okudum da....

kimse anadolu falan demesin bana artık...

bursa ve ankarayı bir kenara koyarsak, dostumuz yok beyler bizim...

tokatlılar bile çekemiyorsa bu başarıyı, lazı, 6s lisi, jimnastik kulüplüsü, keskeslisi hep birlikte seviniyorsa bu mağlubiyete; helal olsun SİVASSPORUMUZA... daha çoooooook çatlıyacaksınız orta yerinizden...

çünkü biz bu mağlubiyetle yıkılmayacağız...yeniden ayağa kalkıp alayınızın inadına ŞAMPİYON olacağız...sonrada o kupayı sizin gözünüzün içine soka soka şampiyonluğumuzu kutlayacağız...

o günleri Allah bize gösterdiğinde bu siteye gelip bizi tebrik etmeyin...
gidin istanbul yalakalığına devam edin!!!!!

maçtan sonra fenerli arkadaşlar zaten sivas şampiyon olamazda... demeye başladılar
anadolu sivası tutuyor yalanına da inanmayalım
belki herkes kendi takımı olmazsa diğer ezeli takımları olmasın diye sivasımızın şampiyon olmasını istiyor olabilir ama şu bir gerçekki sivasımızın gerçekten şampiyon olmasını isteyen bizler dışında çok az insan var.onlarda az önce saydığım nednlerdendir
en son eskişehir maçı buna en iyi örnektir!!!

GuVeN
28.02.2009, 22:20
gelecek o abilerde!!!! Sivas'a...
göreceğiz bakalım...elmi yaman beymi yaman...

abi demeyin su kansızlara:) fener yalakası hepsı.bugun hepsının yuregı sarı lacıvert atıyodu bunların.. övündükleri en büyük konuda bu güya.. güya bunlar anti istanbulcu... karakterlerını kaybettıler sampıyon olsalar kac kurus eder..
aglaya aglaya hakemlerde ustumuze salındı.. fb ılk gol ofsayt,kaledıbındekı gerı pas atlanıyo göre göre,alexın kırmızını gostermeye hakemın yuregı yetmıyo fln fılan.hıc onemı yok karı gıbı zırlamayada gerek yok.. canı sagolsun sıvassporumuzun,biz ınancımızı kaybetmeyelım..
ligi sallamaya devam sivassporumm...

huseyinkaraca
28.02.2009, 22:21
defansta kademe ve adam paylaşımı diye birşey yoktu. Abdurrahman adamına yakın oynamadı. Orta sahada alan daraltamadık. fener istedği gibi top çevirdi. herşeyden önce Alexi bağlamalıydık. zaten bir sarı kartı vardı bir kart daha görüp fener on kişi kalabilirdi. bunlardan ders alarak kupa maçına var gücümüzle asılmalıyız. bilakis defansın hangi adamı pylaşacağı önceden belirlenmelidir. kupa maçın Sivassporumuza başarılar diliyorum.

KADİR AKTÜRK
28.02.2009, 22:37
SİVAS SATTI DİYEN BURDAKİ HERKES ******** GALATASARAYLILARDIR
FENERİ KUPADA YENİCEZ ÇEYREK ASIR YARIM ASIRA DOĞRU YOL ALICAK

giants
28.02.2009, 22:40
Sadece sunu söylemek istiyorum. .Ben Bu macta hacayida taniyamadim Takimida. cünki ikiside sahada yoktu.Kötü bir fenerbahce karsisinda.Iki sezonun en kötü macini oynadik. Kamanan ,bilica ve balili yi yüregini ortaya koyarak oynadiklari icin tesekkür ediyorum. orta sahanin ve defansin sag tarafinda fenerbahceye birakilmis genis bir koridor vardi.orta alanda cogalamayan,en iyi yaptigi, presi yapmayan.kazandigi topu sürekli rakibe pas yapan, topu cabuk ve sonuc alici yerlere aktarmada zorlanan bir takim görüntüsü verdik. Ayrica attigi gol disinda sürekli toptan kendini uzak tutan Mehmet yildiz Bir kaptan olarak en azindan Kamananin gayretine yakin bir gayret göstermeliydi. Kaptan Kredimizden Kullandik diyor . bizim bosa kullanilacak kredimiz yok bu aciklamada Kaptana yakismamis.Kücük imkanlarla büyük isler basarmak en tepede olmak anlamina gelir.Baskalarina son basamak olmak Basari degildir.Hep beraber basarili olup en tepede olmak dilegiyle.

FANATIK YIGIDO
28.02.2009, 23:26
Ben içmeye gidiyorum ancak öyle unuturum bu olayı sivasımıza diğer maçlarda başarılar.

abi sen icip unutacaksin yaben nasil unutacam ben icmiyorumki unutam aklimageldikce icimyaniyo allahtanki pazar oynanmadi yoksa pazartesi isegitmezdim bu aksam uyuyamam sinirden batsin budunya:mad:

elleshar
28.02.2009, 23:48
İLK YARIDAKİ OYUNUMUZU İKİNİCİ YARIDADA OYNASAYDIK MAÇ BİZİMDİ.

federasyonun ne suçu var arkadaşım :) nptı adamlar aksine ilk yarıdaki penaltıyı adam çalmadı :)

bekçi
28.02.2009, 23:49
selam arkadaşlar üzüntülü bir maç oldu arkadaşdan konbine bilet aldım kankimdi maçı fenerlilerin içinde seyrettim çok üzüldüm kendi kendimi yedim. bağıramadım çok üzgünüm. fakat defans çok kötüydü ayrıca bülent hocamızda suçun kendinde olduğunu söyledi. kupa maçı var iyişallah orda birşeyler yaparız. iyi akşamlar.

bozkurt187
01.03.2009, 00:03
gercekten kötü oynadik ama futbolcularin moralini bozmamamiz gerekli onlarda ellerinden geleni yapti, önümüze bakalim.

elleshar
01.03.2009, 00:05
hakeme kıza arkadaşlara şaşırıyorum ilk yarıdaki bariz penltı olan pozisyonu hiç konuşmuyorsunuz

kral585858
01.03.2009, 00:08
hakeme kıza arkadaşlara şaşırıyorum ilk yarıdaki bariz penltı olan pozisyonu hiç konuşmuyorsunuz

Büyük takım olmak istiyoruz bi de ama daha lehimize yapılan hatalrı bile dile getiremeyecek kadar bencil davranıyoz .. yakışmıyor evet ...

GuVeN
01.03.2009, 00:14

bende senin futbol bilgine şaşıyorum arkadaşım o pozisyon penaltı falan değil,bilmeden anlamadan yorum yapmayalım lütfen..
(sillanın pozisyonu penaltı falan değil)

GuVeN
01.03.2009, 00:16
Büyük takım olmak istiyoruz bi de ama daha lehimize yapılan hatalrı bile dile getiremeyecek kadar bencil davranıyoz .. yakışmıyor evet ...

bu haftayla ılgılı konusuyosanız,penaltı falan yok kardesım bundan oncekılere kımsenın bı sozu yok.. bencebole havalı konusmalar yaparak bılmeden etmeden komık duruma düşmeyin..
saygılar..

suşeri
01.03.2009, 00:16
beyler karşımızda gs, bjk, ts olsaydı bülent 2. yarıda takımı böölemi motive ederdi gerçekleri görelim bülent hoca feneri yenemez(???????????????)parant ez size kalmış nası işinize gelirse

ellisekizSVS
01.03.2009, 00:25
Sivasın kabusu fenerbahçe işin pis tarafı ne biliyormusunuz gücünüz var amaa söz fenerin o ne derse o olur. bize bakıyorlar çünkü bedelsiz futbolcu verdiler sonra forma satın aldı bir sürü sonra hocamız koyu fenerli ailecek sonra kardeş takım ilan edildik herkes öyle biliyo yan sanayisi gibi. kısacası sivasın kaderini fener bozuyo kariyerini kuşta tutsa önünde en büyük engel. yazık be yazık

GuVeN
01.03.2009, 00:29
Sivasın kabusu fenerbahçe işin pis tarafı ne biliyormusunuz gücünüz var amaa söz fenerin o ne derse o olur. bize bakıyorlar çünkü bedelsiz futbolcu verdiler sonra forma satın aldı bir sürü sonra hocamız koyu fenerli ailecek sonra kardeş takım ilan edildik herkes öyle biliyo yan sanayisi gibi. kısacası sivasın kaderini fener bozuyo kariyerini kuşta tutsa önünde en büyük engel. yazık be yazık

yazık olan teksey sızın gıbı taraftarlara sahıp olmamız,hos senın sıvassporlu oldugunada pek emın degılım..

elleshar
01.03.2009, 00:35
bende senin futbol bilgine şaşıyorum arkadaşım o pozisyon penaltı falan değil,bilmeden anlamadan yorum yapmayalım lütfen..
(sillanın pozisyonu penaltı falan değil)

gülüyorum sadece sana kafayla topa çıkarken elinin orda ne işi var acaba sonuç olarak eline değiyo ve bariz i şeklde penaltı senin hangi kritertlere göre penaltı değil diye ilan etme nedenini merak ediyorum

GuVeN
01.03.2009, 00:37
:)arkadasım konusduka dıbe batıyosun.cocukken mahalle maclarında ole oluyodu.. azcıık futbol bılgısıne sahıpsen kesı konusma.o kadar hakem pozısyonla ılgılı yorum yapdı herkes bılmıyo bı sen mı bılıyosun!!!

candayanmaz58
01.03.2009, 02:16
ülkemizde taraftar yönetim ve futbolcular makinanın onun çalışmasını sağlayan dişlileri gibidir bunlardan herhangi birinin eksikliğinde makinanın arıza vermesi doğaldır
bizler taraftar olarak sivassporumuz bu durumdayken bize ayrılan kısmı bile dolduramıyorsak hocamıza olumsuz yönde söylemlerde bulunma hakkına sahip olamayız
yenilmekte doğaldır ama bu yenilgiyi teselli edecek ve telafisi için yeniden ateşleyebilecek taraftar gibi etkili bir merci olmalıdır
bizler teselli ve yeniden ateşleme yerine yerin dibine sokarak olan morali daha da bozuyoruz unutmayalım bu tür davranışlar takımımıza yarardan çok zarar getirir
önce bizler taraftar olalım da takımımızı her maçı alma parolasıyla motive edelim başarılar esnasında yaşanan bazı başarısızlıkları da teselli edelim başarısızlık devam ederse o zaman da kimin hakkından gelinecekse hep beraber gelelim
4 martta onları dağıtacağız
ŞARTLAR FARK YAPMAZ KUPADA LİGDE... ŞAMPİYON SİVASSPOR

Kibrisli
01.03.2009, 02:44
gülüyorum sadece sana kafayla topa çıkarken elinin orda ne işi var acaba sonuç olarak eline değiyo ve bariz i şeklde penaltı senin hangi kritertlere göre penaltı değil diye ilan etme nedenini merak ediyorum

Hakem el kitabı sayfa 69, Başlık: Topa elle müdehale durumları... der ki:

Her ne kadar futbol, oyuncuların el ve kollarını, hareketlerinin doğal bir parçası olarak kullandıkları bir spor dalıolsa da, bir oyuncunun topu kasıtlı olarak tutup tutmadığına karar verilmelidir.
Aşağıdaki noktalara sırası ile dikkat edilmelidir:
•Elle oynayan oyuncu kendisine avantaj sağlıyor mu?
•El mi topa gidiyor yoksa top mu ele gidiyor?
•Oyuncunun elleri ve kolları doğal pozisyonda mı?
•Oyuncu topun eline çarpmasından kaçınıyor mu?
•Oyuncu topun eline çarpmasından kaçabilir mi?
•Oyuncu el ya da kolunu topa dokunmak için bilerek mi kullanıyor?

Hakemler, ayrıca olası ek durum ve sonuçlarını düşünmelidir, örneğin; ihlal nasıl ve nerede oldu (atağı durdurdu mu? Bariz bir gol şansını engelledi mi?). Daha sonra bu ihlali Oyun Kurallarına uygun şekilde cezalandırmalıdır...

Sylla'nın pozisyonuna sırası ile bakalım..

İlk madde: Elle oynayan oyuncu kendisine avantaj sağlıyor mu?
Cevap: Sylla bu pozisyonda bırakın kendisine avantaj sağlamayı tam tersine dezavantaj sağlamaktadır. Eline çarpan top kafasının üstünden aşıp Fenerbahçeli bir oyuncuya bile gidebilirdi.

İkinci Madde: El mi topa gidiyor yoksa top mu ele gidiyor?
Cevap: Göz var nizam var tabii ki top ele gidiyor, Sylla'nın elinin bulunduğu yer vücudun ayrodinamiği gereği olan bir hareketten kaynaklanıyor.

Üçüncü Madde: Oyuncunun elleri ve kolları doğal pozisyonda mı?
Cevap: Sıçramaya elleri arkada ya da yanlarda sıçrayamaz bir insan o bakımdan ellerinin durduğu yerler doğal pozisyonunda..

Dördüncü Madde: Oyuncu topun eline çarpmasından kaçınıyor mu?
Cevap: Kaçınmıyor çünkü görmüyor bile topu...

Beşinci Madde: Oyuncu topun eline çarpmasından kaçabilir mi?
Cevap: Kaçınabilir... Tabii görse kaçınır... Öyle bir hata yapamaz çünkü top eline çarpıp başka bir oyuncunun önüne düşebilirdi.

Altıncı Madde: Oyuncu el ya da kolunu topa dokunmak için bilerek mi kullanıyor?
Cevap: Bilerek olmadığı çok açık görüntülerde, pozisyon gereği olan bir olay...

Ek konular: Hakemler, ayrıca olası ek durum ve sonuçlarını düşünmelidir, örneğin; ihlal nasıl ve nerede oldu (atağı durdurdu mu? Bariz bir gol şansını engelledi mi?)....
Cevap: Atağı durdurmadı eline çarpmasa kafası ile daha rahat şekilde uzaklaştırırdı topu, engellemedi ortada pozisyon yoktu....

Kısacası pozisyon Erman Toroğlu'nun dediği gibi Penaltı değil... Penaltı verilse isyan edilirdi...

Ayrıca Fenerin ilk golü 1 metre ofsayt... Sen nasıl Sivasspor'lusunda Sivas'ın aleyhine olan bir hatayı görmüyorsunda tetikçi gibi Sylla'nın pozisyonunu görüyorsun...

Bak Eskişehir maçında Faruk'un pozisyonu penaltıydı ama bu kesinlikle değil... Buna penaltı diyen de futboldan anlamıyor kendince laf ediyor demektir.... Tabii Trabzonspor'lu değilse...

Saygılar...

GuVeN
01.03.2009, 03:45
Hakem el kitabı sayfa 69, Başlık: Topa elle müdehale durumları... der ki:

Her ne kadar futbol, oyuncuların el ve kollarını, hareketlerinin doğal bir parçası olarak kullandıkları bir spor dalıolsa da, bir oyuncunun topu kasıtlı olarak tutup tutmadığına karar verilmelidir.
Aşağıdaki noktalara sırası ile dikkat edilmelidir:
•Elle oynayan oyuncu kendisine avantaj sağlıyor mu?
•El mi topa gidiyor yoksa top mu ele gidiyor?
•Oyuncunun elleri ve kolları doğal pozisyonda mı?
•Oyuncu topun eline çarpmasından kaçınıyor mu?
•Oyuncu topun eline çarpmasından kaçabilir mi?
•Oyuncu el ya da kolunu topa dokunmak için bilerek mi kullanıyor?

Hakemler, ayrıca olası ek durum ve sonuçlarını düşünmelidir, örneğin; ihlal nasıl ve nerede oldu (atağı durdurdu mu? Bariz bir gol şansını engelledi mi?). Daha sonra bu ihlali Oyun Kurallarına uygun şekilde cezalandırmalıdır...

Sylla'nın pozisyonuna sırası ile bakalım..

İlk madde: Elle oynayan oyuncu kendisine avantaj sağlıyor mu?
Cevap: Sylla bu pozisyonda bırakın kendisine avantaj sağlamayı tam tersine dezavantaj sağlamaktadır. Eline çarpan top kafasının üstünden aşıp Fenerbahçeli bir oyuncuya bile gidebilirdi.

İkinci Madde: El mi topa gidiyor yoksa top mu ele gidiyor?
Cevap: Göz var nizam var tabii ki top ele gidiyor, Sylla'nın elinin bulunduğu yer vücudun ayrodinamiği gereği olan bir hareketten kaynaklanıyor.

Üçüncü Madde: Oyuncunun elleri ve kolları doğal pozisyonda mı?
Cevap: Sıçramaya elleri arkada ya da yanlarda sıçrayamaz bir insan o bakımdan ellerinin durduğu yerler doğal pozisyonunda..

Dördüncü Madde: Oyuncu topun eline çarpmasından kaçınıyor mu?
Cevap: Kaçınmıyor çünkü görmüyor bile topu...

Beşinci Madde: Oyuncu topun eline çarpmasından kaçabilir mi?
Cevap: Kaçınabilir... Tabii görse kaçınır... Öyle bir hata yapamaz çünkü top eline çarpıp başka bir oyuncunun önüne düşebilirdi.

Altıncı Madde: Oyuncu el ya da kolunu topa dokunmak için bilerek mi kullanıyor?
Cevap: Bilerek olmadığı çok açık görüntülerde, pozisyon gereği olan bir olay...

Ek konular: Hakemler, ayrıca olası ek durum ve sonuçlarını düşünmelidir, örneğin; ihlal nasıl ve nerede oldu (atağı durdurdu mu? Bariz bir gol şansını engelledi mi?)....
Cevap: Atağı durdurmadı eline çarpmasa kafası ile daha rahat şekilde uzaklaştırırdı topu, engellemedi ortada pozisyon yoktu....

Kısacası pozisyon Erman Toroğlu'nun dediği gibi Penaltı değil... Penaltı verilse isyan edilirdi...

Ayrıca Fenerin ilk golü 1 metre ofsayt... Sen nasıl Sivasspor'lusunda Sivas'ın aleyhine olan bir hatayı görmüyorsunda tetikçi gibi Sylla'nın pozisyonunu görüyorsun...

Bak Eskişehir maçında Faruk'un pozisyonu penaltıydı ama bu kesinlikle değil... Buna penaltı diyen de futboldan anlamıyor kendince laf ediyor demektir.... Tabii Trabzonspor'lu değilse...

Saygılar...

işlerine geldiği gibi konuşuyolar o kadar aleyhimize hata varken kalkmış penaltıyla alakası olmayan pozisyonla ilgili saçmalıyolar.. o Silla nın poziyonu penaltı dıye sacmalayanlar bı elınızı basınıza koyunda soyleyın..hakemın bi tarafı alexi atmayı neden yemedi..yeseydi çarşamba günü kupa maçında alex oynamayacaktı!!! bu bizim için nasıl büyük bi avantaj olacaktı..??? ama siz bunu görmüyosunuz yada görüpde soleyecek kadar delikanlı degılsınız.sonrada kalkmış sivaslıymışsınız gibi sivasa laf giydirmeye çalışıyosunuz.. az mert olun,kıvırmanın alemi yok.. gidin insanlıgınızın onune gecmıs holiganlıgınızı kendı forumlarınızda atın..
sadece gerçek Sivassporlulara saygılar!!!

burakplt
01.03.2009, 08:11
gerçekten iyi oynamadık özellikle ikinci yarı pozisyon bile yoktu fenerbahçe de zaten işine gelen maçları kazanıyor primi yüksek maçları neyse sağlık olsun biz ankarayı yenersek bu hafta trabzon puan kaybedebilir o yüzden gene lideriz 2 yada 4 puan farkla

elleshar
01.03.2009, 08:53
:)arkadasım konusduka dıbe batıyosun.cocukken mahalle maclarında ole oluyodu.. azcıık futbol bılgısıne sahıpsen kesı konusma.o kadar hakem pozısyonla ılgılı yorum yapdı herkes bılmıyo bı sen mı bılıyosun!!!

erman toroğlunun yorumunu dinledim her şeyi erman toroğlu doğru biliyo dimi :) 80 li yılların vasat anti futbolcu tekmeci dandik stoperi

elleshar
01.03.2009, 09:18
daha fazla o penaltı mevzusunda tartışmıycam benim fikrimce hala penaltı.ama sonuç olarak hakeme yüklenmeniz yanlış sizce sivas maçı hakettimi hakedeceği bir oyun oynadımı diceksinz golden sonra moralleri bozuldu ,yeri geldimi 3 büyütülmüş olarak gördüğünüz takımlar sizin maçta fenerbahçe hafta içi galatasaray geriden gelerek kazanmayı bildi tek büyük olan sivasında yapması gerekn bişey :)

elleshar
01.03.2009, 09:29
işlerine geldiği gibi konuşuyolar o kadar aleyhimize hata varken kalkmış penaltıyla alakası olmayan pozisyonla ilgili saçmalıyolar.. o Silla nın poziyonu penaltı dıye sacmalayanlar bı elınızı basınıza koyunda soyleyın..hakemın bi tarafı alexi atmayı neden yemedi..yeseydi çarşamba günü kupa maçında alex oynamayacaktı!!! bu bizim için nasıl büyük bi avantaj olacaktı..??? ama siz bunu görmüyosunuz yada görüpde soleyecek kadar delikanlı degılsınız.sonrada kalkmış sivaslıymışsınız gibi sivasa laf giydirmeye çalışıyosunuz.. az mert olun,kıvırmanın alemi yok.. gidin insanlıgınızın onune gecmıs holiganlıgınızı kendı forumlarınızda atın..
sadece gerçek Sivassporlulara saygılar!!!

ben bu siteye geldiğimden beri hiç bir zaman sivaslıyım sivassporluyum demedim hatta galatasaray konusunda mesajımda.beni neye göre kıvırmayla suçladını merak ediyorum ben ne düşünüyorsam onu söylerim.ek olarak madem fener büyük değil büyütülmüş sizin alexin oynamasına filan takılmamanız lazım sivaslı futbolcular iyi oynadıktan sonra işey değişmez açıkçası çarşmba günü sivasın kazanmasını çok istiyorum ama bazı şeylerin düzelmesi gerekir mehmet yıldızın yerine kamanan balili ikilisi ile başlamnız gerekir öncelikle mehmet yıldızın aklı hala karışık burda mehmet yıldız gitmesin diye kampanyalar yaparken siz ben size satmassanız çok sıkıntı çekersiniz dediğimde bana millet kızıyodu işte her şey ortada

Abdullah DuMaN
01.03.2009, 09:53

Maçın yıldızı kimdi ? Hüseyin göçek ve kurmayları

Maçın en kötüsü kimdi ? Sezer badur

Maçta göze çarpanlar ? Sedata yapılan hareketi alex değilde Anadoludan bir futbolcu olsaydı sarı kartı olup olmadığına bakılmadan direk kırmızı ile oyun dışında kalırdı

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta sahada yine oyun kuramıyoruz hava toplarında savunma çıkıyor ama geri dönüşlerde çok yavaş kalıyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonluk yolunda illaki kayıplarımız olacaktı inşallah kupa maçında bu kaybımızı telafi ederiz

Taraftar nasıldı ? Bizim taraftarımız gördüğüm kadarı ile tribünü doldurmuştu

omer58
01.03.2009, 10:14
maç sivasspor için 1 puanın bile avantaj sayılabileceği yeteceği fenerbahçe için ise mutlak 3 puan almak gerektikleri bir maç
böyle bir maçta herkes sivassporun sakin kontrollü oynayacağı fırsat bulursa özelilkle 2.yarı golu düsüneceği bir maç diye bekliyordu.bende öyle
kalsik fb maçlarında bülent uygun gine şov yaptı aklı sıra aragones e takım öle yönetilmez böyle yönetilir deyip fb ye göz kırpacaktı ne yaptı ;
takımı ofansif oynattı ,defans bloğunu öne çıkardı buda araya çok ii oynayan fb nin ekmeğine bal sürmekten başka bi şey değildi
ya bülent uygun senin yaptıkların tartısılmaz bu takıma hakkın çok ama ya arkadaş sen eskişehir maçında korkak bir futbol oynatıyon tutuyon fener maçında oda saraçoğlunda ofansif futbolu düsünüyon.bizim yukarlarda olmamızın sebebi haddimizi bilerek futbol oynamamızdır
neyse sağlık olsun ii oluruz inşallah

LosTie58
01.03.2009, 10:42
Son 3 haftadır kötü futbol oynuyoruz,artık biraz daha iyi oynamanın vakti geldi ve bence bunu Ankaraspor maçında göstereceğiz.Dün gerçekten iyi değildik bazı alanlarımız yol geçen hanı gibiydi.Üstelik 2 gol atıp hemen 1 dk arkasına 2 gol yemek te Sivasspor'un oyun anlayışına hiç uymadı.Sivas 100 maç yapsa 99'unda bu şekilde golün arkasına hemen gol yemez.Ama bu maç artık geride kaldı bu maçtan ders çıkararak kupa maçına çıkacağız ve iyi bir skorla döneceğiz inşallah.Ligi telafi etmek için önümüzde şanslar var,kupada daha dikkatli olmalıyız çarşamba günki maçta.

Mursallı yiğido
01.03.2009, 10:56
Son haftalarda güzel bir futbolumuz yoktu açıkçası ve bu Fenerbahçe maçında iyice onaylanmış oldu.Belki de böyle bir maç gerekiyordu ki kendimize gelelim.Puan kaybımız olması doğal ama şu son 3-4 maç diken üstündeydik.Kazandığımız maçlarda da güzel bir futbol oynayamıyorduk.Artık yapılacak tek şey hatalarımızdan ders çıkartarak önümzdeki maçlara bakmak.Unutmayalım ki Fenerbahçe'yle bir maçımız daha var.Kendimizi göstermemiz için bir fırsatımız daha var.

giants
01.03.2009, 11:06
Sadece sunu söylemek istiyorum. .Ben Bu macta hocayida taniyamadim Takimida. cünki ikiside sahada yoktu.Kötü bir fenerbahce karsisinda.Iki sezonun en kötü macini oynadik. Kamanan ,bilica ve balili yi yüregini ortaya koyarak oynadiklari icin tesekkür ediyorum. ortasahanin ve defansin sag tarafinda fenerbahceye birakilmis genis bir koridor vardi.orta alanda cogalamayan,en iyi yaptigi, presi yapmayan.kazandigi topu sürekli rakibe pas yapan, topu cabuk ve sonuc alici yerlere aktarmada zorlanan bir takim görüntüsü verdik. Ayrica attigi gol disinda sürekli toptan kendini uzak tutan Mehmet yildiz Bir kaptan olarak en azindan Kamananin gayretine yakin bir gayret göstermeliydi. Kaptan Kredimizden Kullandik diyor . bizim bosa kullanilacak kredimiz yok bu aciklamada Kaptana yakismamis.Kücük imkanlarla büyük isler basarmak en tepede olmak anlamina gelir.Baskalarina son basamak olmak Basari degildir.Hep beraber basarili olup en tepede olmak dilegiyle.

Bu arada Bilikaya devre arasinda soyunma odasina giderken saldiran Semih ve devid ide kiniyorum acizliklerinin ve zayifliklarinin disa vurumu. direnen noktaya vurmak istemisler.

Basarmak en tepede olmak anlamina gelir.[B][B][B][B]Baskalarina son basamak olmak Basari degildir

Agcalli
01.03.2009, 11:14
Ne değerlendireceğiz be.. Herşey ortada konuşunca bazı kendini gerçek taraftar zannedenler ellerinden gelse ana avrat sövüyorlar.. Ne salaklığımız kalıyor, ne satıcılığımız kalıyor.. Kimse şu soruyu sormaya cesaret edemiyor, yada sormak istemiyor. Bülent Hocanın kızı neden Sivas tribününde değilde fener tribünlerinde oturuyor ? Bunu dile getirince adi oluyoruz, ser.... oluyoruz, salak oluyoruz. Sizleri bilmem ama bir sivasli olarak bir sivassporlu olarak benim zoruma gitti.. Eğer bunları sormak, sorgulamak satıcılıksa adilikse evet ben bir adiyim..

isa60
01.03.2009, 11:16
dün iyiydi bügünde iyi yarında iyi oloçak asla bir yenilgi yıkamayacak

şampiyon sivasspor

yigidomustafa58
01.03.2009, 11:48
Maçın yıldızı kimdi ?
yoqtu..
Maçın en kötüsü kimdi ?
Abdurrahman Dereli & Sezer Badur
Maçta göze çarpanlar ?
hakemin olumsuz kararları
takımda hiçbir ekiğimiz yok taraftar ise :confused:
fenerbahçe kazandı lanet olsun ama o bize sataşan taraftarlara ama bi abimiz fotosunu çekti acaba yakaladı mı o fbliyi
Taraftar nasıldı ?
30 tane toplasan taraftar vardı gerisi seyirci (İzmitten gelen Kocaelispor taraftarları bizim Sivaslılardan daha da çok bağırdı )teşekkürler Kocaelispor Taraftarlar EFSANE 11

bahadır erdem
01.03.2009, 12:16
MAÇIN NEYİNİ DEĞERLENDİRELİM.
4 DEFANS HATASI 4 GOL.
2.YARI OLMAYAN BİR SİVASSPOR.
BİTMİŞ BİR MEHMET YILDIZ.
BİRDE BİLİCA OLMASAYDI?

58hayati
01.03.2009, 14:23
çarşabbanın gelişi bellimi ne,.eğer ki kupadada aynı futbolu oynarsak yandık eleniriz.hocam lütfen gs maçındaki sivassporu isttiyoruz.bu maça kadar böyle açık futbol oynamadık özümüze dönelim lütfen.hocam.

58hayati
01.03.2009, 14:32
inş kupa maçında yener veya iyi bir skorla sivasa geliriz. hoca affetir ekibinle bu maçı alın diyoruz.

GuVeN
01.03.2009, 15:16
daha fazla o penaltı mevzusunda tartışmıycam benim fikrimce hala penaltı.ama sonuç olarak hakeme yüklenmeniz yanlış sizce sivas maçı hakettimi hakedeceği bir oyun oynadımı diceksinz golden sonra moralleri bozuldu ,yeri geldimi 3 büyütülmüş olarak gördüğünüz takımlar sizin maçta fenerbahçe hafta içi galatasaray geriden gelerek kazanmayı bildi tek büyük olan sivasında yapması gerekn bişey :)

yeter saçmaladın be kardeşim sen,az mantıklı konuş,geriye düştüğü her maçı çeviriyomu bunlar,işiize geldiği gibi kouşmayın..KIVIRMAYIN. senın fıkrınce hala penaltıysa zaten senle tartışmam bile.futbol bilen adamlar gelsın konussun. ermn torogluna gelınce nedır bu adamla sızın alıp veremedıgınız:)forularınızda bellı oluyoone kadar acılı oldugunuz.. o ne dese sız ınanmazsınız kininiz yuzunden kesmıyosa dıger yazarlarda dınle tamam mı ...
asıl sitemim bu arkdas gıbılerın gazına gelıp kendı takımına yuklenen sozde taraftarlarımıza.. bu kendısı futbol otorıtesı gıbı gostermeye calısanlar kendı takım malubıyetlerınde ılk hakeme sarılırken fatura kesmek ıcın bız hakem dıyınce ne alakası var dıyebılırler,normaldır,karakte r yapıları buna uygundur,işini gucunu bırakıp taraftarı olmadıgı bı forumda sabah aksam fırsatcılık yapıyosa alıp verımedıgı bıseler,daha dogrusu gi..n çı..n bişeler varki buralardan gitmiyo bu arkadaş gib tipler..
diğer taraftar arkadaşlar siz uyusanızda ben bunun gibilere fırsat vermeyecem
saygılar..

sivaslimete
01.03.2009, 16:38
neyse artik bu maci unutalim olur böyle seyler sampiyon takimlarda kaybeder simdi önümüzde bir fenerbahce maci daha var orda intikamimizi almamiz lazim

BOUN
01.03.2009, 17:07
Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...

Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır!

omer58
01.03.2009, 17:12
Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...

Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır!

bu yapılanlardan sonra hala istanbul sempatizanı varsa ben onların kişiliğinden şüphe ederim arkadaş

Yiğiter
01.03.2009, 17:14
,

http://www.ahmetfidan.com/forum/Smileys/default/alkis.gifhttp://www.ahmetfidan.com/forum/Smileys/default/alkis.gif

babos
01.03.2009, 17:16
carsamba gunu goruselım sızlerle sayın fenerbahcelıler bz takımız aıle gıbı bır mac yenıldık dıye yonetımı ıstıfaya cagırmadık elele verdık buyuk baskan buyuk hoca

kerami58
01.03.2009, 19:34
bu maç sivasspor için ve benim için bir rezaletti . arkadaşlarım karşıosındada sovunacak hiç bir şeyim olmadı çok kötü yenildik. Alah'tan gs da ilk yarıda 4-1 yenilmişti fb yede onu bahane ederek susturuyorum bir...

kerami58
01.03.2009, 19:34
kupa maçlarında böyle omaz inşallah..........

BOUN
01.03.2009, 19:46

Spor programlarını takip ediyorum, köşe yazılarını okuyorum, futbol yorumlarına bakıyorum, neredeyse herkes şampiyonluk yarışında bizim üzerimizi çizmiş, fb, gs, bjk, ts hepsi için şampiyonluk ihtimali olduğundan bahsediliyor, hatta herbirisinin kalemşörleri havaya girmiş kendi takımını şampiyon ilan ediyor, aman da aman! Bir Allah'ın kulu çıkıp bizim şampiyonluğumuza ihtimal vermiyor!

Sivassporum, biz susalım sen cevap ver! Öyle bir cevap ver ki, yer gök kırmızı-beyaz diye inlesin!...

Sustuk bekliyoruz...

ready
01.03.2009, 20:21
Artık her yenilgi sonrası hakemleri eleştirmeyi bırakalım

GurbetSokakLari
01.03.2009, 20:34
Spor programlarını takip ediyorum, köşe yazılarını okuyorum, futbol yorumlarına bakıyorum, neredeyse herkes şampiyonluk yarışında bizim üzerimizi çizmiş, fb, gs, bjk, ts hepsi için şampiyonluk ihtimali olduğundan bahsediliyor, hatta herbirisinin kalemşörleri havaya girmiş kendi takımını şampiyon ilan ediyor, aman da aman! Bir Allah'ın kulu çıkıp bizim şampiyonluğumuza ihtimal vermiyor!

Sivassporum, biz susalım sen cevap ver! Öyle bir cevap ver ki, yer gök kırmızı-beyaz diye inlesin!...

Sustuk bekliyoruz...

Aynen, sanki hersey bitmis gibi.. Sivasspor´u sildiler ! Hala lider elhamdulillah...;)
Sadece kötü oynadik, 111 gün sonra yenildik olacak okadar cok abartiyorlar.
Biz umidimizi kaybetmiyelim...
Takim´da Ins. toparlanir...:rolleyes:

elleshar
01.03.2009, 21:53
yeter saçmaladın be kardeşim sen,az mantıklı konuş,geriye düştüğü her maçı çeviriyomu bunlar,işiize geldiği gibi kouşmayın..KIVIRMAYIN. senın fıkrınce hala penaltıysa zaten senle tartışmam bile.futbol bilen adamlar gelsın konussun. ermn torogluna gelınce nedır bu adamla sızın alıp veremedıgınız:)forularınızda bellı oluyoone kadar acılı oldugunuz.. o ne dese sız ınanmazsınız kininiz yuzunden kesmıyosa dıger yazarlarda dınle tamam mı ...
asıl sitemim bu arkdas gıbılerın gazına gelıp kendı takımına yuklenen sozde taraftarlarımıza.. bu kendısı futbol otorıtesı gıbı gostermeye calısanlar kendı takım malubıyetlerınde ılk hakeme sarılırken fatura kesmek ıcın bız hakem dıyınce ne alakası var dıyebılırler,normaldır,karakte r yapıları buna uygundur,işini gucunu bırakıp taraftarı olmadıgı bı forumda sabah aksam fırsatcılık yapıyosa alıp verımedıgı bıseler,daha dogrusu gi..n çı..n bişeler varki buralardan gitmiyo bu arkadaş gib tipler..
diğer taraftar arkadaşlar siz uyusanızda ben bunun gibilere fırsat vermeyecem
saygılar..
sen önce saygıyı bi öğren ondan sonra gel bana futbol öğret bence :) erman toroğlunun futbolculuğunu izlemeyen hakmliğini yaptığı maçları izlemeyen insanlar senin gibi bayılıyolar adamın yorumlarına nede olsa seviyesizlik sendede var ondada haklısın sevmekte :)

dooru her zaman geri gelmiyolar ama yinede çok sayıda örneği var hangisini sayim bilemedim 3 büyütülmüşler die gördüğün takımlar avrupada bu işleri çok başardılar sen merak etme :) bu ülkenin son 20 yıldır avrupada yaşadığı her başarının altında imzasını bulunduran takımlarını büyük değilde büyütülmüş olarak görüyorsan ben senin asıl futbol bilginden şüpheliyim :):) :)

sana göre sivas süper oynadı dimi cidden maçıda haketti çokda savaştı cidden çok iyi futbol bilgin varmış helal be yürü be :):):)

ofgurleyuk78
01.03.2009, 21:59
ONCE SUNU SOLIM
EN AZ BULENT UYGUN KADAR FENER BAHCELIYDIM TAKI SIVASSPOR LIGE CIKANA KADAR SONRA TABIKI KAN CEKTI KENDI TAKIMIMA DONDUM VARSA YOKSA SIVASSPOR
SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM BUGUNKI MACIN KATILI BULENT UYGUNDUR KIM NE DERSE DESIN KULUBEDE OTURMAKDAN BASKA BISEYE YARAMADI CUNKU KALKIP CAGIRIP BAGIRIP FENERLILERIN TEPKISINI CEKMEKDEN KORKUYO AKLINDA YATAN ZATEN BELLIDE .... ARAGONEZ BILE BUGUN REAL MADRIDLE KUPA MACI OYNUYO GIBI HEYECANLIYDI AMMA BIZIM HOCAMIZ NE TAKIMA TAKTIK VERDI NE DE BASKA BISEY IKINCI YARIDAKI KADRONUN OYUNUYLA YENILSEK ELLI GOL YESEK ZORUMA GITMEZDI ASLANLAR GIBI OYNAYAN KADROYU DEGISTIRDI YERINE ALDIGI IKI OYUNCU UYUDU SAHADA KADRO TAMAMEN DENGESIZLESTI BALILIYI SON YIRMI DAKIKA ALIYO ADAMA BAK BIZI REZIL EDECEK IYICE BU YORUM BENIM YORUMUM KIM NE DERSE DESIN BUGUNKI MACI KATLEDEN BULENT UYGUNDUR BASINDA OLDUGUN TAKIMIN TEPKISINI SALLAMIYO HAYALINDEKI TAKIMIN TEPKISINI CEKMEMEK ADINA ASLANI KEDI EDIP KULUBESINDE UYUDU BUGUN ARAGONES BUNLENT UYGUNMUYDU BULENT UYGUN ARAGONESMIYDI SASIRDIM ARAGONESIN DIGER MACLARDAKI UYKULU HALI BULENT HOCADAYDI ....NEYSE ARTIKBULENTLER GIDER SIVAS BAKI KALIR YAPILANIDA INKAR ETMEYIZ HELAL OLSUN DERIZ AMMA YIGIDOYUZ GARDAS ISNE GELEN HAK VERIR ISINE GELMEYEN VERMEZ BU YORUM TAMAMEN BENI BAGLIYO......

Tamamen katılıyorum. Bülent hoca sanırım FB yi yenecek, Aragones gidecek neyse canım gerisini getirmeyeyim. Zaten Bülent Hoca da hatasını kabullendi.

ilyasbaba_58
01.03.2009, 22:10
ben anlamıyorum sivas nasıl yenıldı be abi yok ya olmaz bole yenılgı hala hazmedemıyorum geçen senede bole oldu fener hep ters gelıyor bıze bu hafta gıder kayserıye yenılır yok ya ben bu yenılgıye ınanmıyorum

bermusy
01.03.2009, 22:16
kim ne derse desin musa aydın süperlig futbolcusu deyil musa geldi geleli söylüyorum.........

futboldan anlamadığın belli oluyorrrr... 5 gol atan Musa mı yoksa güiza mı süper lig futbolcusu ? evet bu maçta kötüydü tabii ama sen hiç mi sivas maçlarını izlemiyosunn kardeşim? sanırım kişisel bir husumetiniz var kendisiyle.

kingyigido58
01.03.2009, 22:25
anadoludan samspion cikmicak diyorlar.. ins öyle degildir ve sivas sampiyon olursun ve kupayida aliriz

bülent abi hem diyorsunki kaybedebiliriz.. sonra bir bakiyoruz gercekden kayip ediyoruz..

sivasspor önce maclardaki oyladiyi futbolla fenere karsi oylasaydi 5 tane atardi.

murat erdogan hic bsy yapamiyor ne icin aldiniz bilmyiorum ???

furky.b
01.03.2009, 23:18
Maçın yıldızı kimdi ?

Macin Yildizi Durust Olmak Gerekirse ; Ugur Boral.. Sol Tarafi Yipratti.. Abdurrahman Bisey yapamadi Ya Ugur Yaptirmadi.. Ya Abdurrahman Kendisi Bisey Yapmadi ! Zaten 1. GÖl onun yuzunden..
Abdurrahmani Hic Bukadar Vasat Gormemistim..

Maçın en kötüsü kimdi ?

Macin En Kotusu..Abdurrahman Ile Gol Atmasina Ragmen.. Murat Sozgelmezdi..
Mehmet Yildiz ilk yari Super Oynadi.. 2 yari oyundan cikabilirdi bence..
Kisacasi Tum Defans Macin En Kotusuydu..!

Maçta göze çarpanlar ?

Macta ''sivasspor'' da En Iyi Oyniyanlarin Aralarindan '' Musa Aydin'' ve ''Sezer Badur'' u Oyundan Almak..

Orta Sahamiz Dinamik Degil..
2 Dinamik Futbolcumuz; Musa Ile Sezeri Cikariyor..
Murat Erdogan Bekleneni Vermiyor..
Bize Alex Tarzinda 2 forvetin Arkasinda Oyniyan Cok Kosan, Calim Atan Futbolcu Lazim..

Ilk yari Cok Guzel Oynadik..Boyle Oyniyacagimiz Beklemiyordum..
Ama 2. Yari Futbol Denen Bisey Yoktu Bizim Acimizdan..

Taraftar nasıldı ?

Taraftari 1kere Gorme Imkanim Oldu..Gol Sevincinde..
Yani Bisey Diyemicem..

ata
02.03.2009, 00:30
SİVAS SATTI DİYEN BURDAKİ HERKES ******** GALATASARAYLILARDIR
FENERİ KUPADA YENİCEZ ÇEYREK ASIR YARIM ASIRA DOĞRU YOL ALICAK

arkadaş sanırım farklı maçları izledik sivasın bu maça kadar bir defansı vardı farkındaysan hatta ligdeki en iyi defans denebilir sıkıntı neydi kimse anlaya bilmiş değil ama bu maç böyle olmamalıydı.

GuVeN
02.03.2009, 01:14
sen önce saygıyı bi öğren ondan sonra gel bana futbol öğret bence :) erman toroğlunun futbolculuğunu izlemeyen hakmliğini yaptığı maçları izlemeyen insanlar senin gibi bayılıyolar adamın yorumlarına nede olsa seviyesizlik sendede var ondada haklısın sevmekte :)

dooru her zaman geri gelmiyolar ama yinede çok sayıda örneği var hangisini sayim bilemedim 3 büyütülmüşler die gördüğün takımlar avrupada bu işleri çok başardılar sen merak etme :) bu ülkenin son 20 yıldır avrupada yaşadığı her başarının altında imzasını bulunduran takımlarını büyük değilde büyütülmüş olarak görüyorsan ben senin asıl futbol bilginden şüpheliyim :):) :)

sana göre sivas süper oynadı dimi cidden maçıda haketti çokda savaştı cidden çok iyi futbol bilgin varmış helal be yürü be :):):)

saygı duyulacak biri olursan saygı duyarım.kalkmış 45 yasındaymısın gıbı ahkam kesme..erman toroglunun kım oldugunu ıyı bılırım sen takma kafanı..sivasın oyununa gelınce zaten yazdık hakeme gelene kadar,once takımımıza bakalım,zerre kadar haketmedık dedık.. sızın gıbı at gozlugu takmıyoruz bız.. ama haftalardır sıvas lehıne hakem hataları yapılıyo dıye kuduranlar bunlarıda görsün kessınler seslerını ıye söyluyoruz. ama nedense sız bunu anlamak ıstemıyorsunuz.. sen kımsın de erman toroglunu veya herhangı bı yazarın gorusunu cıddıye almıyorsun. bıde kalkmıs bana saygı ogretmeye calısıyosun..
uza sen yavastann..burdakı okurlar kımın futboldan ne kadar anladıgını gayet ıyı bıliıyo..sen git kardesım fanatızmını o senın ıcın cok buyuk olan kuluplerın forumlarında at,kalkıp burda bıseylerden anlıyomus gıbı ahkam kesme..
go home;)

vedat58
02.03.2009, 01:29
Şampiyonluk Adaylarının Kalan Maçları
16 Şubat 2009 20:37 Düzenle Sil
Sivas-------Trabzon-----Galatasaray----Fenerbahçe---Beşiktaş

Ankara------Konya------Bursa-----------Kayseri(D)---H.Tepe(D)

A.Gücü(D)---GS---------Trabzon(D)-----Kocaeli------G.Birliği

BJK---------G.Antep(D)---E.Şehir-------Bursa(D)-----Sivas(D)

Denizli(D)---İ.B.B-------G.Antep(D)-------E.Şehir-------Kayseri

Antalya-----H.Tepe(D)---FB-------------GS(D)-------Kocaeli(D)

Konya(D)----G.Birliği---İ.B.B(D)---------Ankara(D)----Bursa

Trabzon-----Sivas(D)----Ankara---------A.Gücü------E.Şehir(D)

G.Antep(D)--Kayseri-----H.Tepe(D)------BJK(D)-------FB

İBB---------Kocaeli(D)--A.Gücü---------Denizli------Ankara(D)

H.Ttepe(D)--Bursa-------G.Bİrliği------Antalya(D)---A.Gücü(D)

G.Birliği------E.Şehir(D)--BJK(D)---------Konya--------GS

GS(D)-------FB----------Sivas----------Trabzon(D)--Denizli(D)

ÇAĞLAR GİYİM
02.03.2009, 06:58
feneri kupadan elersek biraz içim rahatlayacak maça ii başladık ama
bazı futbolcularımız ayagını ii yere basmadı
sezer abdurrahman murat vs takımca kotu idik defansif olarak kaleci petkoviçde formsuzdu
kupada rezili rezil etme zamanı geldiiiiiii

elleshar
02.03.2009, 07:57
saygı duyulacak biri olursan saygı duyarım.kalkmış 45 yasındaymısın gıbı ahkam kesme..erman toroglunun kım oldugunu ıyı bılırım sen takma kafanı..sivasın oyununa gelınce zaten yazdık hakeme gelene kadar,once takımımıza bakalım,zerre kadar haketmedık dedık.. sızın gıbı at gozlugu takmıyoruz bız.. ama haftalardır sıvas lehıne hakem hataları yapılıyo dıye kuduranlar bunlarıda görsün kessınler seslerını ıye söyluyoruz. ama nedense sız bunu anlamak ıstemıyorsunuz.. sen kımsın de erman toroglunu veya herhangı bı yazarın gorusunu cıddıye almıyorsun. bıde kalkmıs bana saygı ogretmeye calısıyosun..
uza sen yavastann..burdakı okurlar kımın futboldan ne kadar anladıgını gayet ıyı bıliıyo..sen git kardesım fanatızmını o senın ıcın cok buyuk olan kuluplerın forumlarında at,kalkıp burda bıseylerden anlıyomus gıbı ahkam kesme..
go home;)

bazı şeyleri görmek için 45 yaşında olmaya gerek yok artık herşey elinin altında belli ne kadar iyi bildiğin :) seviyesizliğin beni benden aldı artık sana cevpa yazmıcam şaka gibisin saygı kavramını öğrenmen lazım ciddi diyorum :) vay ya ne büyük adammış şu erman toroğlu ya devlet üstün hizmet madalyası verin haşa erman toroğlunun fikrine ters gidilir mi :) ahmet çakar dün aynı pozisyon için penaltı dedi bende seni ona saygıya davet ediyorum ahahahah komik olma lütfen :) evet cidden belli kimin futboldan anladığı :) bu takımlar sadece benim büyük gördüğüm takımlar değil senin aşık olduğun erman toroğlununda büyük gördüğü takımlar neden acaba bencesende bi problem var :):) sana karşı terbiyesizlik yapmadığım halde uza filan tarzı terbiyesizce yaklaşımlarını bir sivas taraftarına da yakıştıramadım

altar58
02.03.2009, 08:12
olabilir arkadaşlar sanki herşey bitmiş gibi karamsar olmaya gerek yok. bu tip sonuçlar her takımın başına gelebilir. fenerbahçenin yerinde biz olsaydık belkide daha fazla fark yapardık. son şansları.. hocamıza oyuncularımıza helel olsun ezilmediler. kim ne derse desin. fenerbahçe seyircisini ve oyuncularını kınıyorum. demekki lider oluşumuzdan en çok onlar rahatsız. kupada eleneceksiniz fenerliler bunu unutmayın. genaral bülent hocaya diyecek bişey yok.gol attıktan sonra bu kadar kısa zamanda gol yemek oyuncuların hatası ama üzerlerinde ki yük ve sitres çok fazla. HEPİNİZE HELAL OLSUN...

altar58
02.03.2009, 08:15
BÜLENT HOCA BUNUN ACISINI ALIR. KUPADAN ELENDİKLERİNDE YÜZLERİNDEKİ İFADEYİ BEKLİYORUM...SİVASSPOR ŞAMPİYON..

SEVDAMSIN58
02.03.2009, 08:18
YAZIK YA HEMSERILERIM NIYE BOYLE CABUK PES EDIYORSUNUZ ALLAH ASKINA FENER BUGUN LIGIN EN GUCLU TAKIMI BIZIM TAKIMIMIZ SON UC HAFTADIR IYI OYNAMIYORDU DUZELIR INSALLAH LUTFEN HEMEN PES ETMEYELIM

Kokomo
02.03.2009, 15:26
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

Yiğiter
02.03.2009, 16:25
Bir de medyaya kızıyor,yanlılar diye laf sayıyoruz..
Şu hale bak!
Herkes maçın satıldığını düşünüyor!
Biz bunu yazarsak elalem,düşman ne yazmaz..
Biraz insaf,biraz sabır..
Bu takım iki kupayı da alacak..

Del Piero
02.03.2009, 16:45
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

aynen katılıyorum...

fenerbahçeye yenilmek dünyanın sonu değil....

şampiyonluğunda sonu değil....

GuVeN
02.03.2009, 18:17
[QUOTE=elleshar;485411]bazı şeyleri görmek için 45 yaşında olmaya gerek yok artık herşey elinin altında belli ne kadar iyi bildiğin :) seviyesizliğin beni benden aldı artık sana cevpa yazmıcam şaka gibisin saygı kavramını öğrenmen lazım ciddi diyorum :) vay ya ne büyük adammış şu erman toroğlu ya devlet üstün hizmet madalyası verin haşa erman toroğlunun fikrine ters gidilir mi :) ahmet çakar dün aynı pozisyon için penaltı dedi bende seni ona saygıya davet ediyorum ahahahah komik olma lütfen :) evet cidden belli kimin futboldan anladığı :) bu takımlar sadece benim büyük gördüğüm takımlar değil senin aşık olduğun erman toroğlununda büyük gördüğü takımlar neden acaba bencesende bi problem var :):) sana karşı terbiyesizlik yapmadığım halde uza filan tarzı terbiyesizce yaklaşımlarını bir sivas taraftarına da yakıştıramadım[/QUOT

ahmet çakarın gerekcesı cok komık,penaltı derken dıger yorumcular da ona katılmadıgını soylediler. işine gelediği gibi düzenleme yaıp konusuyosun arkadasım.bencede bu ısı uzatmayalım benım dedıklerım ısıne gelmıyo bellı. senın konustuklarınıda ben kabul etmıyorum arkadasım..