Bu ne biçim defans ne biçim ortasaha.
Gol atıyorsun bi dakka sonra gol yiyorsun.
Büyük maçlarda murat sözgelmezi niye oynatıyor anlamıyorum.
Faruk var, Diallo var. 2-1 yenil 1-0 yenil ama 4 tane gol birdende yenmezki.
ONCE SUNU SOLIM
EN AZ BULENT UYGUN KADAR FENER BAHCELIYDIM TAKI SIVASSPOR LIGE CIKANA KADAR SONRA TABIKI KAN CEKTI KENDI TAKIMIMA DONDUM VARSA YOKSA SIVASSPOR
SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM BUGUNKI MACIN KATILI BULENT UYGUNDUR KIM NE DERSE DESIN KULUBEDE OTURMAKDAN BASKA BISEYE YARAMADI CUNKU KALKIP CAGIRIP BAGIRIP FENERLILERIN TEPKISINI CEKMEKDEN KORKUYO AKLINDA YATAN ZATEN BELLIDE .... ARAGONEZ BILE BUGUN REAL MADRIDLE KUPA MACI OYNUYO GIBI HEYECANLIYDI AMMA BIZIM HOCAMIZ NE TAKIMA TAKTIK VERDI NE DE BASKA BISEY IKINCI YARIDAKI KADRONUN OYUNUYLA YENILSEK ELLI GOL YESEK ZORUMA GITMEZDI ASLANLAR GIBI OYNAYAN KADROYU DEGISTIRDI YERINE ALDIGI IKI OYUNCU UYUDU SAHADA KADRO TAMAMEN DENGESIZLESTI BALILIYI SON YIRMI DAKIKA ALIYO ADAMA BAK BIZI REZIL EDECEK IYICE BU YORUM BENIM YORUMUM KIM NE DERSE DESIN BUGUNKI MACI KATLEDEN BULENT UYGUNDUR BASINDA OLDUGUN TAKIMIN TEPKISINI SALLAMIYO HAYALINDEKI TAKIMIN TEPKISINI CEKMEMEK ADINA ASLANI KEDI EDIP KULUBESINDE UYUDU BUGUN ARAGONES BUNLENT UYGUNMUYDU BULENT UYGUN ARAGONESMIYDI SASIRDIM ARAGONESIN DIGER MACLARDAKI UYKULU HALI BULENT HOCADAYDI ....NEYSE ARTIKBULENTLER GIDER SIVAS BAKI KALIR YAPILANIDA INKAR ETMEYIZ HELAL OLSUN DERIZ AMMA YIGIDOYUZ GARDAS ISNE GELEN HAK VERIR ISINE GELMEYEN VERMEZ BU YORUM TAMAMEN BENI BAGLIYO......
Canımız sıkıldı moralimiz bozuldu.Kime ne desek boş insanların hevesini kursağında bırakıyorlar.Onca insanın emeği boşa gidiyor.Boşuna çene patlatıyoruz boşuna kalbimiz güm güm atıyor.Rüya gibi sonunda elimide bişey kalmayacak galiba...Gurbette sivasspor bizi birleştirdi görüşmedimiz köylülerimizi maçlarda görür olduk bize sivasspor ışık oldu.Ama sonu niye böyle oluyor.Yönetimin olay el koymalı ve bir kişiye takımı teslim etmemeli.içimiz yanıyor.Ne kadar önemliydi bu maç.
futbolcularımız arasında kamanan balili ve bilica haricinde hepsi fenerbahçe oyuncularına pas vererek ve elini kolunu sallayarak gezdikleri bu maçta allahtan 5 6 yemedik... bülent hocanın temkinli açıklamalar da bulunması ve iddia namına bir lidere yakışmayan tavırlar içine girmesi acaba bu maçı fenerbahçe daha önceden mi aldı? sorusunu akıllara getiriyor ayrıca bülent hocanın kızının fenerbahçe tribünlerinde maçı seyretmesi kimin içindir? yiğido bilmem ne gibi gariban saf kalan bir kelimeden taraftar olamaz biz zaten şehir olarak şampiyonluğu hak etmiyoruz çünkü türkiye'de şampiyonluğa giden bir takım da taraftar olmalıdır ingiliz seyircisi değil... kupa maçını fener daha farklı bir skorla alacaktır... mehmet yıldız,murat erdoğan ve onur'un oynatılması bu takıma yarardan çok zarar veriyor
SIVASSPORUN OYNADIGI EN KÖTÜ FUTBOLU IZLEDIM BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZDI KARSIMIZDAKI FENER ÖYLEAHIM SAHIM BIR TAKIM BILE DEGILKEN KIM KIME DUM DUMA OYNADIK ; MEHMET YILDIZ HEP BANA RABBENA DEDI AYAga pas yapamadik rakibe cok bos alanlar biraktik tam bir zezaletti , INSALLAH BÜLENT HOCA BUNLARIN ÖNLEMINI ALIR YOKSA KUPAYADA VEDA EDERIZ ; DEFANSIMIZ HIC IYI DEGILDI ORTASAHA DA COK KÖTÜYDÜ ; BUNUN SEBEBI NEDENDIR ACABA KAFALARDA SORU ISARETI OLUSMAYA BASLADI EN AZ GOL YIYEN TAKIM 4 TANE YEDI SAGLAM DEFANS YAPSAYDIK BIRTANE BILE YEMEZDIK BUGÜNGÜ FUTBOL SIVASA HIC AMA HIC YAKISMADI