Orijinalini görmek için tıklayınız : Olmadı be, olmadı işte!..

SivasSpor.Com
25.05.2009, 10:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor son hatfalardaki gibi yine maça çok hızlı başladı. İbrahim, Bilica ve Musa ile üst üste pozisyonları değerlendiremedi. Buna karşılık ilk kez Sivas kalesine giden Gençlerbirliği golü buldu.
Bu şok golden sonra Sivaslı futbolcular bir an önce toplarlanmaya çalışırken,sessizliğe bürünen taraftar homurdanmaya başladı. Golü 22’de yedik ve daha geride koskoca bir en az 70 dakika var,ama bizim taraftarımız sanki o anda her şey bitmiş gibi tavır sergiliyor.
Taraftarlar için bir şey daha söyleyeyim, genelde yaptığı yine yaptı. Saman alevi gibi destekten sonra oyunun büyük bir bölümünde sustu.
Allah’dan kale arkasındaki ”Yiğido gençlik” ve maratonun uç bölümündeki gerçek taraftarlar varda bir şey yapıp takımlarına destek olmaya çalışıyorlar. Ben yüzlerce defa yazdım, çizdim, artık bu konuda yazmakta istemiyorum, çünkü usandım, bıktım.
Tekrar maça dönecek olursak. Sahanın en çalışkan ve göze bsatan ismi hiç şüphesiz Murat Erdoğan’dı. Müthiş futbolunu bir de golle süsleyerek maçın adamı oldu.
Kamanan genellikle yaptığını dün akşamda yaptı ve girer girmez oyuna hareketlilik getirdi,golünüde attı. Sivasspor’da en çok aksayan taraf sol kanattı. Nitekim yenilen gollerde ordan oldu.
Sivasspor 4 Eylül stadında Gençlerbirliği ile oynarken herkesin gözü kulağı Beşiktaş-Galatasaray maçındaydı.
Önce üzüldük, sonra Galatasaray’ın beraberlik golüyle yıkıldık! Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller.
Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor.
Sonuç olarak, Gençlerbirliği maçından üç alınan üç puan ne bizi, ne de Yiğidoları mutlu etti. Üç puan sadece ”tesellimiz” oldu!..

yener_sahin
25.05.2009, 10:59
Abi başkanı arayıp hiç sitemde bulun mu taraftardan.Artık sende anladın abi köşe yazısında yazmakla olmuyor bu işler.Hatırı sayılır kişilerin bu konuda el atması lazım.Artık başkanın biraz olsun yumuşaması gerekli.

SenSetik
25.05.2009, 11:19
Yönetim taraftarı birleştirmeli bir şekilde...Başkan el atmadan bu iş olmaz...

Kasim58
25.05.2009, 20:56
Üzülme be abdullah abi bunun denizliside var.Birde A polat bey bu hafta baskanlarin hasinida tebrikedip elinisikacakmi acaba sivas gol atinca???BJK-GS maci izleyenler görmüstür kamaralarin yakaliyacagi hesapta yoktu elini alttan uzatarak tebrikediyor BJK golatinca ve gs iyi futboluna ragmen ikikez kaleciyle karsi karsiya kaliyor ve atamiyor?istemiyerekte olsa 1-1 olunca S......z polat stadi terkediyor bunlar sivassporu sampiyon yapmamak icin hertürlü haltyerler.

ssozan
25.05.2009, 21:01
umutlarım bitti benim .
aslında

altuntas58
25.05.2009, 21:07
Henüz her şey bitmiş değil gün doğmadan neler doğar

YARALI_AŞIK
25.05.2009, 21:56
Yönetim taraftarı birleştirmeli bir şekilde...Başkan el atmadan bu iş olmaz...

başkan ve asistanı el attı. mesut bey reislik taslıyor. ortam bozuluyor.

ready
25.05.2009, 22:02
zaten memlekette elini sallasan reise degiyor herkes birbirine reis demeye başladı

Firat Ozkan
25.05.2009, 22:34
"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."

Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari
3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs..

Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim.

Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum.

Saygilarimla.

ready
25.05.2009, 23:08
"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."

Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari
3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs..

Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim.

Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum.

Saygilarimla.

Güzel arkadaşım sanıyorum senin gibi düşünen çok insan vardır..aynı hisleri paylaştıklarından eminimdir

yener_sahin
25.05.2009, 23:23
başkan ve asistanı el attı. mesut bey reislik taslıyor. ortam bozuluyor.

ustam biraz daha konuyu açma imkanın var mı?Başkan bu işe ne zaman el attı??

yigidoabdullah
25.05.2009, 23:47
gs ma-çi satti zaten -çok belliydi
niye derseniz gs ve bjk baskanlari ma-ça yanyana baktilar
ma-çin sonunda gs yenildi baskan halen ma-çin basindan berli bjk baskaniyla guluyordu gs kaybetti ama yine baska guluyordu buna naparsiniz gel iste maçi parayla aldiniz hadi
ama olum geldiginde para verinde kurtulun hadi !!!!!!!!!!!!!!!!
sampiyon sivasspor sonuna kadar seninleyiz sivassspor
bize bosuna yigidolar dememisler gs kazaninda gorsunler ma-ç satmak nasil biseymis

H_Turan
26.05.2009, 00:15
gs ile bjk Kardeş Takım Olduklarını Göstermiş oldular Onlar birbirlerini kollarlar.

YARALI_AŞIK
26.05.2009, 01:16
ustam biraz daha konuyu açma imkanın var mı?Başkan bu işe ne zaman el attı??

Tesislerde bir araya gelindi. Ancak ben başkan olcam ben başkan olacam diyenler vardı.

Dernek ve grup üyeleri duyuyorsa anlıyorlardır. Bizler zamanında bu işleri kovaladık. Destek verdik ama sağolsun ADAM REİS ya kendini AMİGO İHSAN SAYIYORYA sahneye çıkı verdi.

yener_sahin
26.05.2009, 01:55
Tesislerde bir araya gelindi. Ancak ben başkan olcam ben başkan olacam diyenler vardı.

Dernek ve grup üyeleri duyuyorsa anlıyorlardır. Bizler zamanında bu işleri kovaladık. Destek verdik ama sağolsun ADAM REİS ya kendini AMİGO İHSAN SAYIYORYA sahneye çıkı verdi.

zamanında merkez tayfa varken de bir araya gelinmişti.bu bir araya gelme en son ne zaman oldu?

tuzlugollu
26.05.2009, 02:03
kim ne derse desin gs beni bile utandirdi super futbol oynadilar ben pek onemsemezler diye dusunmustum ama yanildigimi kabul ediyorum artik o mac gecti asil sorun su denizli bjk maci OYLE BI DENIZLI BASKANI VARKI DAHA ONCEKI SOYLEMLERI VE GECEN HAFTAKI SOYLEMLERIYLE TAM BI BJK TARAFTARI OLAN BI SAHIS FENER OLMASIN GS OLMASIN BJK SAMPIYON OLSUN DIYEN HATTA GECEN HAFTA INSALLAH BJK BIZIM MACA KADAR ISI BITIRMIS OLUR DIYE DUA EDEN BI ADAMIN BJK YA KARSI MERTCE ERKEKCE BI OYUN OYNATIP BJK DAN PUAN ALACAGINI VEYA ALACAK BI FUTBOL OYNATACAGINI HIC SANMIYORUM INSALLAH YINE YANILIRIMDA BJK DENIZLIDEN PUANSIZ DONER BIZDE GS YI YENERSEK HAYALLERIMIZ GERCEKLESIR YOKSA YINE BASKA BAHARA GONULLERIN SAMPIYONU OLDUK DIYEREK AVUNURUZ GERCI BEN GONULLERIN SAMPIYONLUGU NASIL BISEY BILMIYORUM CUNKU GONULLERIN SAMPIYONU OLUPTA TARIHE KUPA ALMADAN SAMPIYON YAZILAN BI TAKIM HATIRLAMIYORUMDA OYUZDEN......

YARALI_AŞIK
26.05.2009, 02:04
zamanında merkez tayfa varken de bir araya gelinmişti.bu bir araya gelme en son ne zaman oldu?

Yener bizden bir cacık olmaz...
Anlıyon mu...
İyi akşamlar... İyi geceler...

Salim58
26.05.2009, 07:44
çıkmayan candan ümit kesilmez ümidimiz sonuna kadar devam ediyor hep destek tam destek

abdullah58
26.05.2009, 09:44
Suc hic kimsede degil
suc bizim futbolcularda antepi ve i.b.b yi yenseydin simdi sampiyondun
baskasindan medet ummuyacaksin
antepte öndesin yeilmiyecektin
ibb ye niye yenildin
kendi evimizde öne gectigimiz macta besiktas ve ankarasporla berabere kaldik
bu maclarda galibiyeti korusaydik simdi sampiyonduk suc bizde diyelim
ama bunada sükür uefa ya gidiyoruz
ya tersi olsaydida konya ve ya antalya gibi olsaydik
hepinize tesekkürler futfolcu kardeslerim