Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Olmadı be, olmadı işte!..
Alt 25.05.2009, 09:15   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Olmadı be, olmadı işte!..

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor son hatfalardaki gibi yine maça çok hızlı başladı. İbrahim, Bilica ve Musa ile üst üste pozisyonları değerlendiremedi. Buna karşılık ilk kez Sivas kalesine giden Gençlerbirliği golü buldu.
Bu şok golden sonra Sivaslı futbolcular bir an önce toplarlanmaya çalışırken,sessizliğe bürünen taraftar homurdanmaya başladı. Golü 22’de yedik ve daha geride koskoca bir en az 70 dakika var,ama bizim taraftarımız sanki o anda her şey bitmiş gibi tavır sergiliyor.
Taraftarlar için bir şey daha söyleyeyim, genelde yaptığı yine yaptı. Saman alevi gibi destekten sonra oyunun büyük bir bölümünde sustu.
Allah’dan kale arkasındaki ”Yiğido gençlik” ve maratonun uç bölümündeki gerçek taraftarlar varda bir şey yapıp takımlarına destek olmaya çalışıyorlar. Ben yüzlerce defa yazdım, çizdim, artık bu konuda yazmakta istemiyorum, çünkü usandım, bıktım.
Tekrar maça dönecek olursak. Sahanın en çalışkan ve göze bsatan ismi hiç şüphesiz Murat Erdoğan’dı. Müthiş futbolunu bir de golle süsleyerek maçın adamı oldu.
Kamanan genellikle yaptığını dün akşamda yaptı ve girer girmez oyuna hareketlilik getirdi,golünüde attı. Sivasspor’da en çok aksayan taraf sol kanattı. Nitekim yenilen gollerde ordan oldu.
Sivasspor 4 Eylül stadında Gençlerbirliği ile oynarken herkesin gözü kulağı Beşiktaş-Galatasaray maçındaydı.
Önce üzüldük, sonra Galatasaray’ın beraberlik golüyle yıkıldık! Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller.
Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor.
Sonuç olarak, Gençlerbirliği maçından üç alınan üç puan ne bizi, ne de Yiğidoları mutlu etti. Üç puan sadece ”tesellimiz” oldu!..

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Olmadı be, olmadı işte!..
Alt 25.05.2009, 09:59   #2
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Olmadı be, olmadı işte!..

Abi başkanı arayıp hiç sitemde bulun mu taraftardan.Artık sende anladın abi köşe yazısında yazmakla olmuyor bu işler.Hatırı sayılır kişilerin bu konuda el atması lazım.Artık başkanın biraz olsun yumuşaması gerekli.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 10:19   #3
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Yönetim taraftarı birleştirmeli bir şekilde...Başkan el atmadan bu iş olmaz...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 19:56   #4
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Üzülme be abdullah abi bunun denizliside var.Birde A polat bey bu hafta baskanlarin hasinida tebrikedip elinisikacakmi acaba sivas gol atinca???BJK-GS maci izleyenler görmüstür kamaralarin yakaliyacagi hesapta yoktu elini alttan uzatarak tebrikediyor BJK golatinca ve gs iyi futboluna ragmen ikikez kaleciyle karsi karsiya kaliyor ve atamiyor?istemiyerekte olsa 1-1 olunca S......z polat stadi terkediyor bunlar sivassporu sampiyon yapmamak icin hertürlü haltyerler.
Alt 25.05.2009, 20:01   #5
ssozan
Tecrübeli Yiğido

ssozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 ssozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

umutlarım bitti benim .
aslında
ssozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 20:07   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Henüz her şey bitmiş değil gün doğmadan neler doğar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 20:56   #7
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim taraftarı birleştirmeli bir şekilde...Başkan el atmadan bu iş olmaz...
başkan ve asistanı el attı. mesut bey reislik taslıyor. ortam bozuluyor.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 21:02   #8
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

zaten memlekette elini sallasan reise degiyor herkes birbirine reis demeye başladı
Alt 25.05.2009, 21:34   #9
Firat Ozkan
Yeni Yiğido

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Firat Ozkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."

Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari
3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs..

Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim.

Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum.

Saygilarimla.
Firat Ozkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 22:08   #10
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Firat Ozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."

Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari
3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs..

Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim.

Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum.

Saygilarimla.
Güzel arkadaşım sanıyorum senin gibi düşünen çok insan vardır..aynı hisleri paylaştıklarından eminimdir

Etiketler
olmadı